Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Tiesiskā veidus, kā pelnīt naudu tiešsaistē no mājām


Sponsoru pants payoneer.com
Katrs lasītājs šo emuāru saņems kredītkarti bez maksas, un 25 $ pēc reģistrācijas .

Vienalga, vai esat aizņemts māte, palikt mājās tēvs, koledžas students, vai vienkārši vēlas nopelnīt papildus naudu - veicot dažas papildu darbu var palīdzēt jums pelnīt naudu no mājām.
Ātrs interneta meklēšanas var atklāt daudz strādāt no mājām izkrāpšanu. Tie iekasēt jums avansa maksu un lure jums strādāt ar viņiem. Bet patiesībā  tie ir tikai blēdība jums no jūsu grūti nopelnīto naudu.
Es zinu, jūs vēlaties atrast kādu likumīgu darbu no mājām, darba vietas, kas nav kraķis-off. Tātad, man ir mazgāta simtiem veidu, kā strādāt mājās, un nāca klajā ar 53 likumīgu veidus, kā pelnīt naudu no mājām .
Daži būs tikai dot jums dažus dolārus mēnesī, bet citi var kļūt spēcīgs moneymakers atkarībā no laika jums ir ieguldīt tiem.
Lasiet tālāk, lai uzzinātu par kādu aizraujošu veidus, kā pelnīt naudu no mājām. Jūs pat var atrast kaut ko jūs nekad neesmu dzirdējis.
Veiksmi!

Pelnīt naudu tiešsaistē un no mājām

Nav nekādu slēpto talantu? Neuztraucieties! Mēs esam ieguvuši kaut ko par jums kā labi.
Man nav īpašu talantu. Es esmu tikai kaislīgi ziņkārīgs. - Alberts Einšteins
Mana sieva Keitija nav veikls tā vietā plānots vietējo 5k palaist.
Mēs nopirkām mūsu cāļiem no sievieti, kas paaugstina cāļus pārdot par 25 $ / katrs (lasīt, ja jūs nevēlaties, lai paaugstinātu un pārdot vistas ).

1. Sākt blogu vai tiešsaistes bizness

Tiešsaistes bizness ir, kā es esmu pelnīja iztiku kopš 2005. gada, un to, kas ir palīdzējis man pensionēties. Es vairāk nekā 21,000 $ oktobrī caur manu blogu.  Klikšķiniet šeit, lai izlasītu manu Kā Make Money emuāri -The Ultimate Guide. Jūs varat sākt blog tik maz, kā $ 2,85 mēnesī (mazāk nekā tasi kafijas!). Izveidot blogu un panākt to filiāļu pārdošanas vai produktu indosamenta darījumiem.Apsveriet tādas tēmas kā:  
  • ceļot
  • cooking
  • Veselība
  • tehnoloģija
  • Personas finanšu
  • Tikai par kaut ko citu
Pārbaudiet manu guide par to, kā uzsākt blogu, kas ir mazāk nekā 15 minūšu kopā ar manu soli pa solim instrukcijas par  to, kā pelnīt naudu blogošana .

2. Piedalieties aptaujās veikt papildus $ 100 + mēnesī

Vienkārši atbildēt tiešsaistes aptaujas vai testos, un pelnīt naudu no mājām. Jūs varat viegli veikt papildu $ 100 mēnesī, skatoties TV
Veikt apskatīt dažas samaksāto aptaujas tīmekļa vietnes, kas uzskaitīti turpmāk. Pie visām šīm tīmekļa vietnēm, jūs ne tikai nopelnīt papildus naudu, bet arī atalgoti, izmantojot dāvanu kartes, balvu zīmējumi, bezmaksas produktiem, uc Visi no šīm vietām ir  brīvi piereģistrēties un izmantot . Heads up: Ja kāds aptauja vietne lūdz jūs maksāt, viņi, iespējams, izkrāpšanu.
Aptauja Junkie
Swagbucks
OneOpinion
American Consumer atzinums
InboxDollars
priedes čiekurs Research
Update: Šeit ir dažas papildu apsekojuma vietās, mēs esam pievienoti, jo šis raksts pirmo reizi tika publicēts: PaidSurveys, Survey klubs, ProOpinion, atzinums Outpost, VIP Balss, YouGov, Clear Voice Surveys, Product ziņojumā Card, balva Rebel, Survey Spot, un Harris balsošana

Vai vēlaties, lai izjauktu Paycheck-to-paycheck cikls?Uzklikšķiniet spēlēt, lai uzzinātu:

Viens no pirmajiem podkastus jebkad esmu klausījos, bet tā got me līks! Kā nesen koledžas grad, man nebija ne jausmas, kur sākt, lai ņemtu kontroli pār savām finansēm. Scott Alan Turner sabojājas viss uz leju skaidrā, lakoniskā veidā tādā veidā, kas ir patiešām relatable un viegli sagremot. Viņa "komerciālie" pārtraukumi ir jautrs "!  - Anna
Kā lauzt Paycheck-to-Paycheck cikls          

3. Skatīties filmu priekšskatījumi, YouTube, un, piemēram, video

Vai jums patīk skatīties video savā brīvajā laikā? Tagad jūs varat iegūt samaksu, lai skatītos video, tostarp filmu priekšskatījumi, ziņas, slavenību video, un visu citu video veidu.
Vietās, piemēram, Swagbucks lūgt jums noskatīties dažus video un kā viņiem. Jums ir skatīties uz noteiktu minūšu skaitu, kas jums tiks teicis pirms laika. Jūs varētu nopelnīt vairāk nekā $ 200 mēnesī (peļņa mainīties). Jums būs nopelnīt Swagbucks skatoties (punktus, kurus var izpirkt dāvanu kartes vai Paypal).  Jūs varat saņemt $ 5 tikai par pierakstīšanos!

4. Saņemt naudu atpakaļ uzreiz For Stuff Jūs esat jau nopircis

Vai jums patīk iegūt kompensāciju? Kā foršs tas būtu, lai saņemtu naudu atpakaļ uz stuff jūs jau esat nopircis bez darīt lieta? Paribus ir app, kas ļauj jums uzzināt, ja veikali esat iepirkušies pie online parādā jums kompensāciju. Tas ir bez maksas, lai pierakstītos. Paribus pieslēdzas jūsu e-pasta kontu un pārbauda jūsu kvītis. Ja viņi uzzinātu, mazumtirgotājs ir samazinājies to cenu viņi iesniegt cenu regulēšanas prasību jums automātiski. Izmēģiniet paribus.
Paribus strādā ar milzīgu skaitu komersantu, ka jūs, iespējams, jau iepirkties, ieskaitot Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kola, un vairāk!

5. Lejupielādēt un instalēt šos progr

Daudz uzņēmumu - tai skaitā Google - maksāt jums par instalēšanu savu progr. Bez tam, jums maksā par katru mēnesi progr ir instalēta tālrunī. Dažas no šīm vietām ir:
  • ShopTracker - jāatbild uz dažiem jautājumiem, tad sākt app savā ierīcē, un  jūs nopelnīt $ 3,00 uzreiz . Uzglabāt lietotni savā tālrunī, lai nopelnītu naudu katru mēnesi un palīdzēt uzņēmumiem saprast, ko cilvēki pērk internetā.
  • Nielsen Mobile Panel - no cilvēkiem, kas darbojas Nielsen TV reitingi, tad Nielsen mobilā lietotne atlīdzības jūs, izmantojot savu mobilo ierīci. Jūs varat nopelnīt līdz pat 50 $ gadā .
  • MobileXpression - Instalējiet šo app, un jūs būsiet tiesīgi laimēt balvas katru nedēļu. Jums spēlēt tūlītēju atdevi spēli, piedaloties tirgus izpēti.

6. Saņemt bezmaksas 10 $ Amazon dāvanu karti

Pierakstīties uz MyPoints un saņemt  bezmaksas $ 10 Amazon dāvanu karti .Tas ir viegli, lai sāktu:
  1. Pievienojieties MyPoints šeit par brīvu.
  2. Veikals vairāk nekā 1900 top tiešsaistes mazumtirgotājiem (ieskaitot Amazon, Walmart un Target) caur MyPoints un nopelnīt punktus par pirkumiem.
  3. Izpirkt savus punktus par dāvanu kartes, ceļojumu jūdzes un vairāk no vairāk nekā 75 top mazumtirdzniecības, restorānu un tūrisma partneriem.

7. Pierakstīties uz bezmaksas dāvanu kartes

Ebates būs  jums $ 10 dāvanu karti, kad jūs pierakstīties  un nopelnīt savu pirmo Cashback atlaidi. Tas ir liels, lai iepērkoties tiešsaistē. Ebates ir brīvi izmantot.
Jūs vienkārši apmeklēt Ebates mājas lapā un noklikšķiniet caur uz veikalu vēlaties iepirkties. Ja jūs pērkat no veikala Ebates saņem komisiju, kas tiek dalīta ar jums. Tas ir vienkāršs veids, kā ietaupīt. Klikšķiniet šeit, lai pierakstītos uz Ebates.

8. Testa mājas lapas $ 30 stundā

Kādreiz apmeklēt tīmekļa vietni un esat domājuši par to, cik slikti vai cik liels tas bija?Tagad jūs varat saņemt samaksāto dalīties ar jūsu domas.
Vienkārši atveriet mājas lapu, noklikšķiniet uz apkārt, un saņemt samaksāto. Jaunus vai atjauninātus mājas īpašniekiem kompensēt jums, lai pārbaudītu savas vietnes.
Ar lietotāja testēšana jūs varat nopelnīt gandrīz  $ 30 par stundu . Lūk, kā tas darbojas:
  • Jums maksā 10 $ caur PayPal par katru 20 minūšu video jums pilnīga.
  • UserTesting maksā jūs apmeklēt tīmekļa vietnes vai progr, pabeigt uzdevumu kopumu, un ierakstīt savas domas.
Kamēr jūs apmeklējat tīmekļa vietni, jūsu ekrāns tiks reģistrēta, kā arī savu balsi.Viņu klientu vidū Apple, Microsoft, Adobe un citas Fortune 500 uzņēmumiem. Kā jūs vēlētos dažas buki, lai dalītos savas domas?

9. Get izmaksā par to, ka veselīgi

Veselības app AchieveMint sniedz jums punktus par to, ka veselīga un darot lietas, piemēram, pastaigas, sekošanas jūsu pārtikas, vai, ņemot veselības aptaujas. Jūs nopelnīt punktus, kuru var izpirkt par naudu vai Amazon Dāvanu kartēm. Par katriem 10.000 punktiem,  jūs nopelnīt $ 10  , un nav nekādu ierobežojumu uz jūsu ienākumiem.
AchieveMint savieno fitnesa progr jums jau var būt, izmantojot tostarp Fitbit, RunKeeper, Healthkit un MyFitnessPal.
Jūs varat nopelnīt 10 punktus tikai par pierakstīšanos ar AchieveMint un savieno app.

10. Kļūsti brīvmākslinieks vai ārštata rakstnieks

Doing ārštata darbu var ievērojami palielināt jūsu ienākumus. Vai jūs palikt mājās mamma ar angļu grādu vai puisis, kurš, protams, var atrast kļūdas rakstiskā tekstā?
Milzīgs un uzticami vietās, piemēram  Upwork  ir tūkstošiem darba devējiem, kuri vēlas pieņemt darbā visiem uzdevumiem, kur jūs varat rakstīt vai rediģēt jebko no tehnoloģiju biznesa rakstiem veidus. Get izmaksā par katru rakstu. Get lieliska reputācija, un jūs varat pārvērst to par pilna laika darbu.

11. Tehniskā freelancing

Freelancing nav visu par rakstiski. Jūs varat darīt visu, sākot no projektēšanas, grafikas, mārketinga un web programmēšanas darbiem no vietām, piemēram:
Izvēlieties savu maksājumu par katru projektu pamata.

12. Kļūsti par virtuālo palīgu

Darbs, lai kāds no mājām. Virtual ASSISTANCES (VAS) var darīt visu, sākot no pārbaudot e-pastu, un padarot ceļojuma plānus apstrādes izpēte internetā, vai strādā par savu mazo biznesu. High-end pelnītājiem var komandu $ 50- $ 100 stundā.
Dažas cienījamas vietas ir  Zirtual  un  Upwork

13. Palīdzības

Dodiet privātās mācību nodarbības jūsu mājās un izmantot savu SAT zināšanas.Izvēlēties savu grafiku, ja jums ir kādas obligātās ikdienas uzdevumus.
Vai drīzāk, iet uz tiešsaistes apmācību un nopelnīt  stundā 20 $  par  Chegg pasniedzējiem .

14. Share jūsu uzskati

Dalīties ar savu godīgu viedokli par ikdienas pakalpojumiem un produktiem, jūs izmantojat ar fokusa grupas uzņēmumiem. Šīs organizācijas var uzlabot savus produktus uz jūsu atsauksmēm, un jūs saņemsiet, lai  $ 50, $ 100 vai vairāk .Pārbaudiet 2020. panelis.
Draugs dara viņa vietējā Mall. Viņš tikai padara nedaudz sānu naudas Doing fokusa grupas, bet tas maksā par auklīti un nakts retos gadījumos.

15. Novērtēt picas

Daudzi uzņēmumi maksā jums par reitinga vietējās picas veikalus. Jums vienkārši ir, lai vērtētu vietu uz savas picas kvalitāti un atzīmēt savu piegādes laiku. Lai to izdarītu, jūs varat saņemt  bezmaksas pica, plus 5 $ . Just reģistrēties  Trendsource  un sāktu.

 


 

16. Pārskatīšana sīkumi

Uzrakstiet atsauksmi un nopelnīt kaut ko starp  $ 1 un $ 50 par vienu pārskatīšanu  saskaņā ar prasību. Yelp  var sniegt jums dažas īpašas ielūgumus.

17. Mainiet savu meklētājprogrammu

Vai jūs izmantojat Google vai Yahoo, lai meklētu kaut ko par net? Tagad, atstāt tos aiz un izvēlēties  Bing meklētājprogrammu .
Veikt jūsu regulāri meklēšanu Bing, padara jūsu noklusējuma meklētājprogramma, un nopelnīt kredītus, ko var izpirkt dāvanu kartes. Jūs varat nopelnīt tik daudz, cik  $ 5 līdz $ 10 mēnesī . Padoms: Just palikt pierakstījušies, kad veicat meklēšanu.
Vēl viena iespēja ir Nielsen Digital Voice. Digital Voice ir daļa no Nielsen - liels uzņēmums, kas publicē TV reitingi. Vienkārši sērfot internetā, un jūs varat sākt pelnīt naudu.

18. Datu ievades

Izmantojiet savu precīzu un ātru rakstīšanas prasmes, lai ievadītu informāciju. Iet caur  Craigslist  vai  Upwork  un atrast datu ievades un administratīvo darbu sev. Šos darbus var viegli izdarīt, izmantojot teledarbu.

19. Darbs Amazon

Pick mikro uzdevumus no  Amazon Mechanical Turk . Tie ir pakalpojumi, kas prasa cilvēku mijiedarbību. Jūs varat strādāt no mājām, elastīgu stundām un iegūt samaksu par vienu no pasaules lielākajiem mazumtirgotājiem.
Šeit ir daži no uzdevumiem piemēri darbinieki ir pabeigušas:
  • Izvēlieties pareizo pareizrakstību šiem meklēšanas nosacījumiem
  • Vai šajā mājas lapā piemērots vispārēju auditoriju?
  • Atrast pozīcijas numurs produktam šajā attēlā
  • Novērtēt meklēšanas rezultātus šiem atslēgvārdiem
  • Vai šie divi produkti pats?
  • Izvēlieties atbilstošu kategoriju produktiem
  • Kategorizēt toni šo rakstu
  • Tulkot rindkopu no angļu valodas uz franču

Kas ir Six Things You Can Do Right Now Get Richer?Uzklikšķiniet spēlēt, lai uzzinātu:

Scott ir izcili ar finansēm un ir tehniskās prasmes un pieredzi, lai saņemtu viņa ļoti noderīgu padomu, lai visiem. Viņš ir dāsna dvēsele vēlas iet pa savu labu laimi citiem formā, ko var darīt, lai sevi pašu šajā tumšs pasaulē finansēm ". - A. Marie
6 Things You Can Do Right Now Get Richer          
Parakstīties uz izrādi, lai jūs varētu izkļūt no parādiem ātrāk, ietaupīt vairāk naudas, un pensijā bagāts.

20. Online ceļojumu aģents

Vai jūs izpētīt ceļojumu mājas lapas, piemēram, Expedia savā brīvajā laikā? Tad darīt to komisija, piedāvājot savus pakalpojumus kā alternatīvu ceļojumu aģentūrām. Sākt wikiHow  uz padomi, lai sāktu.

21. Associate mārketings

Ja jums jau ir blogu par kaut ko, kas jūs interesē, pārvērst to naudas maker.
Pievienojieties asociētais tīklu, piemēram,  Amazon Affiliate  vai  Google AdSense , izvēlējās produktus, lai veicinātu un reklamētu tos savā satura vietnē. Ikreiz, kad kāds lasa jūsu emuāru vai rakstu, jums maksā.

 22. Pārdod stundu plāni

Ir mīksts stūrītis akadēmisko pētījumu? Pārdot savu stundu plāni, jo īpaši jauniem skolotājiem vai pirmo kursu skolotājiem.
Skolotāji maksāt skolotājiem  ir tirgus pedagogu, kur jūs varat pārdot un dalīties savas mācību līdzekļus.

23. Spēlēt tiešsaistes spēles

Vai esat arcade vai pokera čempions? Spēlēt daži no jūsu mīļākie puzzle vai kāršu spēlēm pie InboxDollars. Tas ir jautri, kā arī jūs varat spēlēt par brīvu, kā arī sacensties par balvām.

24. Piedalies tiešsaistes fokusa grupu

Piedalīties tiešsaistes fokusa grupas, piemēram ProOpinion un iegūt samaksu, izmantojot čeku, dāvanu kartes, vai PayPal depozītu.

25. Pārbaudīt meklētājprogrammas

Pie  Leapforce , jūs varat novērtēt meklētājprogrammas, veicot pētījumus par iepriekš noteiktiem vaicājumu, analizējot tos, un nodrošinot atgriezenisko saiti par meklētājprogrammas rezultātus pēc to lietošanu un atbilstību.

26. Uzturēt fanu lapas

Ventilatoru lapas Twitter vai Facebook nepieciešama cilvēkiem, lai izveidotu savienojumu ar tiem. Pieteikties uz  Fiverr  un iegūt darbu, lai saglabātu sociālo lapas.

Kas ir seši paradumi finansiāli veiksmīgs cilvēki? Uzklikšķiniet spēlēt, lai uzzinātu:

Es esmu tik priecīgs es stumbled pāri Finanšu Rock Star! Padoms ir personiska, jautri, uzmundrinoši, awesome, un palīdzēs jums smart lēmumus un finansiālo brīvību! Top Notch šovs un Rockstar host "! - Joel L.
Seši ieradumi finansiāli veiksmīgs cilvēki          
Parakstīties uz izrādi, lai jūs varētu izkļūt no parādiem ātrāk, ietaupīt vairāk naudas, un pensijā bagāts.

27. Fix Google kļūdas

Vietās, piemēram, Google, Yahoo, Bing uc maksāt jums, lai noteiktu to meklēšanas rezultātiem. Jums tikai salabot kļūdas meklēšanas rezultātiem un padarītu tos kvalitatīvi, saistošu un noderīgu. Tādā veidā jūs varat nopelnīt apmēram $ 12 stundā.

28. Online zvērinātais

Vai jums patīk likums un kārtība? Ever gribēja kādā tiesas zālē sēdēt un izlemt, vai kāds ir nevainīgs vai vainīgs?
eJury  sniedz advokāts iespēju "pre-mēģināt" lietu, pirms tā iet uz tiesu priekšā faktisko žūrijas pie Tiesu.
eJurors pārskata fakti un atbildēt uz jautājumiem, un noklikšķiniet uz "Iesniegt Spriedums" pogu pēc pabeigšanas.
Par katru spriedums pasludināts, eJurors maksā  $ 5 - $ 10  , atkarībā no garuma lietas. Jūs, protams, nav iegūt bagāts kalpo kā eJuror, bet tikai viens gadījums nedēļā, iespējams, maksāt par savu interneta piekļuvi.

Kas ir viena lieta, kas palīdz padarīt jūsu sapņi ir realitāte?Uzklikšķiniet spēlēt, lai uzzinātu:

LOVE Scott enerģiju! Bizness / nauda var būt diezgan sausa un garlaicīga tēmu atkarībā no tā, kas dara runā un tas noteikti nav gadījumā ar Scott. Uztur mani darbā un motivēti. Arī to, kas awesome "radio" balss. Ļoti ieteiktu "! - Britany Fēlikss
Viena lieta, kas palīdz padarīt jūsu sapņi par realitāti          

Esi aprūpētājs

29. Pet sēde

Vai jūs adore mājdzīvnieki? Iet uz mājdzīvnieku sēžot pie jūsu vietā. Pārliecinieties, ka jūsu māja var uzņemt daudz mājdzīvniekiem.
Mājas lapas, piemēram  Care.com  apvieno pet sitters un cilvēkiem, kas meklē mājdzīvnieku aprūpi. Atcerieties, citēt jūsu likmes gudri.

30. Pie mājām dienas aprūpes

Ja Jums ir mājās ar saviem bērniem, kāpēc ne sākt mājās dienas aprūpes.
Tie ir ļoti pieprasīti ārpus mūsu zonā no Dallas, jo cilvēkiem patīk, ka viņi ir tuvu, un ka tur ir daudz mazāk bērnu iesaistīti, ka vairāk uz korporatīvo dienas aprūpes.
Jums būs nepieciešams, lai iegūtu sertifikātu no savas valsts, bet jūs varat veikt lielas buki rūpējas par bērniem, kamēr kļūst pavadīt dienu ar saviem bērniem, kā arī.

Iegūt Creative

31. kaligrāfija

Vai roku uzrakstu par ielūgumiem, kāzu kartes, un citas kancelejas preces.Izmantojiet savu iecienītāko fontu kombinācijas un sākt ar savu kaligrāfija piedzīvojumu. Paskaties  Etsy kaligrāfijas  sadaļā.

32. Transcriptionist

Pat ja jums nepatīk jūsu rakstīšanas prasmes, vai ir programmēšanas talants, jūs joprojām varat darīt ārštata pārrakstīšanu. Pārrakstot ir detalizēts darbs, bet par laimi jūs varat darīt to jebkurā laikā, naktī vai dienā. Pārbaudiet pašas vietnes, kas uzskaitīti iepriekš.

33. Cook

Koledžas draugs padara skaistākās cookies un atrod notikumus pārdot tos visu gadu - dzimšanas dienas, brīvdienas, futbola puses, saraksts ir bezgalīgs.
Dažiem cilvēkiem patīk gatavot un cept. Ja tas ir jums, apsvērt darbojas ēdināšanas uzņēmumu no jūsu virtuvē. Cept kūkas vai sīkdatnes dzimšanas dienas svinības, pusdienas, vai citos pasākumos.
Pārliecinieties, ievērot drošības likumos pārtikas un ir jautri.
Ir daudzas mammas, kuriem nav laika, lai veiktu mājās gatavotu ēdienu, lai cept pārdošanas un personām un ģimenēm, kas vēlas brīvdienu svētki bez nepatikšanas.

34. Sākt sānu biznesu

Kļūsti tiešsaistes personīgo stilista vai daudzas citas iespējas, lai sāktu kaut ko pusē.Tas prasīs pūles, bet ir daudz dažādu maršrutu, jūs varat iet.
Jūs varat strādāt ar esošo uzņēmumu, piemēram, Avon, Jamberry, un valdziņš Fix, kas palīdzēs jums uzsākt. Vai atrast nepieciešamību savā kopienā, kas varētu būt vajadzīga, risinot problēmas. Vai vietējie uzņēmumi nepieciešama jūsu grāmatvedības prasmes?

Rent savas mantas

35. iziret autostāvvieta

Ja jums nav izmantot savu stāvvietu vietas jūsu darba laikā, uzskata, īre to ārā uz Craigslist .

36. iziret automašīnu

Neizmantojot savu auto, bet par braucienu vai nedēļas nogalē? Iznomāt to ārā. RelayRides  un  GetAround  palīdzēs jums šajā laikā maksā jums par stundā pamata.
Vai jūsu auto sēž dīkstāvē pie lidostas autostāvvieta? Tad jūs varat izmantot  FlightCar un jāpalīdz ierodas tūristu.

37. Rent savas drēbes tiešsaistē

Ja jums ir skapis pilns ar apģērbu, ka jūs neesat nēsā ilgu laiku, iznomāt tos ārā.Vietās, piemēram,  RentNotBuy  un  Loanables  tas būtu iespējams.
Ja tie neatbilst vairs vai ne uzstādot savu pašreizējo dzīvesveidu iekļaut tos garāžas pārdošanu vai pārdošanas tiešsaistē minēts iepriekš.

38. Rent savu motociklu, cikls, Snowsports vai citus zvejas rīkus

Kad to nelieto, izīrēt savu iecienītāko aprīkojumu. Jūs varat izmantot  Spinlister  izīrēt savu sporta rīku.

39. izīrēt savas studijas telpas, mūzikas instrumenti

Vai jūsu ģitāra guļ istabas stūrī, bez ikdienas lietošanā? Pelna naudu, izīrējot to Sparkplug . To var izdarīt citas jūsu mūzikas instrumentiem, piemēram, ampēriem, mikrofonus, arfas, vai jūsu mēģinājumu telpā vai studijā.

Vai jūs zināt, labākais veids, kā to mēneša budžetu?Uzklikšķiniet spēlēt, lai uzzinātu:

Es dzīvoju ārzemēs un bieži vien pieejamie plānošanas un budžeta programmas vienkārši nav jēgas man. Vadlīnijas ka Scott nodrošina var piemērot jebkurā mājsaimniecībā, neatkarīgi no tā, kur pasaulē jūs dzīvojat ". - Vecāki ārzemēs
Kā Vai mēneša budžetu          

Make naudu no stuff jums jau pieder

Pelnīt naudu ir hobijs, kas papildinās jebkuru citu vaļaspriekiem jums ir, skaisti.- Scott Alexander

40. Uzkopt

Jūs, iespējams, ir daudz vairāk stuff nekā tu saproti. Saskaņā ar Nacionālās asociācijas Homebuilders, vidējais māja lielums 1973.gadā bija 1644 kvadrātpēdu. Tas pieauga līdz 2,624 kvadrātpēdas 2014. iztīrītu putekļu, atrisināt jūsu uzglabāšanas skapis, un safasēti garāžas pārdošanu.
Ja Jums ir satriekti ar "stuff" jūsu mājā, izbraukšana liels grāmatu ar nosaukumu, The Life-maiņa Magic of sakopšanai . Grāmata ir par mainot sava priekšstatus par jūsu lietas, lai jūs varētu saglabāt to, kas ir patiešām svarīgi, un atbrīvoties no tā, kas nav.

41. Pārdot savu senlietas

Vai jūs savākt lietas, kad bija jaunāki, vai ir preces, kas atbilst jūsu pēdējā mājās, bet nav atbilst jūsu jaunu? Izkļūt visu savu kolekciju un pārdot tos off. Ja daži ir senlietas vai kolekciju, pārliecinieties, lai saņemtu viņiem novērtē. Pretējā gadījumā jums var pārdot daži reti preces par zemām cenām.
Diemžēl mans ilgi tur kolekcija Star Wars un X-Files tirdzniecības kartes bija tikai pārdot par dažiem centiem par eBay, tāpēc es nolēmu vienkārši, lai saglabātu tos atmiņām.

42. Flea tirgus tossing vai flipping

Ja jums ir veikls pusē, nodot to labi izmantot. Apmeklējiet tuvāko krāmu tirgus, Craigslist , vai  Freecycle.org  un iegādāties interesantus priekšmetus, tos atjaunot, pievienot savu īpašu pieskārienu, un pārdot tos ar peļņu.
Padomājiet par galīgās apdares tabulas vai pārveidojot vecās plates mākslā. Turn trash uz dārgumu.
Ja jums ir nepieciešams idejas, izbraukšana Pinterest. Tā ir pasaule ideju, un tu būsi pārsteigts, cik daudz cilvēku būs jāmaksā par pasūtījuma bērnu pirmsskolas lampas vai atkārtoti iekrāso joslā no 70.
Ja Jums patīk šāda veida darbu, apsvērt sākot Etsy veikalā. Viens no maniem sievas draugi jutās uzturas mājās ar saviem diviem zēniem bija liels, bet viņa neatbildētos kam mākslas noietu. Viņa izpētītas, kas bija populāra Etsy un sāka uzņemt mākslas versijas cilvēku fotogrāfijas. Tas tikai bija dažus mēnešus, lai viņas veikals kļūt par aizņemts.

 43. Pārdod savu mobilo tālruni

Vai jaunu modeli vai vecajam, jūs varat pārdot savu mobilo tālruni. Jūs varat doties uz Amazon, kas dod dāvanu kartes darba iPhone, vai tīmekļa vietnes, piemēram, Swappa  un  Gazelle  , kas dod jums naudu par šo veco telefonu.

44. Atgriešanās printeru kasetnes

Roku jūsu tukšas printeru kasetņu uz biroja preču veikalos, piemēram, Office Depot, skavas, uc par brīvu kredītiem.

45. pārdot savu veco momentuzņēmumus

Vai jums ir daži izlases bildes guļ kaut vai ņemot datoru vietas? Pārdot tos par akciju foto vietnēs, piemēram,  iStockphoto .
Šādas mājas lapas iegādāties fotogrāfijas no nevienam. Pat ja jums liekas, ka attēli nav vērts pārdot, tikai pamēģināt. Ļoti bieži, visvairāk novārtā bildes ikdienas priekšmetu darīt to triks, kā vienkāršs pildspalvu un papīru.

46. ​​Gulta un brokastis vai Airbnb

Jums jau ir vieta, kur dzīvot. Ja jūs dzīvojat pie koledžas Campus ar apmeklē vecākiem vai pie mūzikas vai sporta vietās, jāapsver, sākot nedaudz gulta un brokastis.
Ja tas šķiet pārāk grūti, izbraukšana vietnes, piemēram  Airbnb , kas palīdz jums iznomāt droši un nodrošināt jums maksā. Es izmantot šo pakalpojumu, ceļojot Šveicē ar draugu, un varu apstiprināt, tas ir liels pakalpojums.
Pierakstīties ar manu saiti  un jūs saņemsiet $ 35 off savu pirmo rezervāciju!

47. Pārdod online

Garāža pārdošana var nebūt jūsu stils, vai varbūt jums ir tikai dažas patiešām jaukas lietas, ko vēlaties pārdot. Apsveriet pārdod eBay, Craigslist, un Facebook grupām.
Mana sieva pārdeva dažas Kate Spade makus, ka viņa vairs neizmanto un izgatavoti daudz vairāk, izmantojot Ebay nekā mēģināt pārdot vietas. Viņa sāka uzdodot ļoti zemu cenu par somiņas un solīšana brauca cenu pat daudz lielāka nekā viņa gaidīja.

48. atvērt bankas kontu

Vienkārša Google meklēšana bankas dodot prēmijas par kontu atvēršanu atgriež sarakstu ar pašreizējo piedāvājumu. Esiet uzmanīgi izlasīt prasības, bet, ja jums ir laiks, jūs varat veikt dažus simtus dolāru.

49. Pārdod grāmatas

Pārbaudiet šo neseno stāstu no taupīgs dzīvojamā eksperts Lauren Greutman:
Mans 10 gadus vecais dēls lika grāmatu no mūsu parka bezmaksas bibliotēkas lodziņā.Tas bija bioloģijas mācību grāmata - skolotāji izdevums. Viņš teica, ka tas izskatījās interesanti un hey, tas bija bez maksas (kam nav ideju, jūs varētu pārdot to). Es skenētas to manu Amazon pārdevēja app un sapratu, tas bija vērts aptuveni $ 150.Viņš bija tik satraukti. Mēs uzskaitīti to pārdošanai 130 $ un tas pārdots! Dodas, lai pastāstītu viņam, viņš tikko veikts 130 $!
Mans tēvs-in-likums to izdarīja ar viņa veco semināra grāmatas. Es nespēju noticēt, ka grāmatas 30 gadiem joprojām ir vērts tik daudz!
Pat regulāras grāmatas var nopelnīt naudu. Veikali, piemēram,  Half Samaksu grāmatas  un citi dos jums centi uz dolāru par katru no jūsu pašreizējās grāmatas. Tas ietaupa vietu uz jūsu plauktiem kaut ko jaunu, un jūs nopelnīt dažus dolārus.
Bet, ja jūs vēlaties visvairāk naudas jūsu grāmatām,  izbraukšana atbrīvojoties no vecajām grāmatām, izmantojot BookScouter.
  1. Ievadiet ISBN jūsu grāmatas par BookScouter
  2. BookScouter meklē savu datu bāzi par augstāko maksājumu grāmata atpirkšanas uzņēmumiem.
  3. Tiklīdz jūs atrast uzņēmumu, kas piedāvā jums visvairāk naudas par savām grāmatām, jūs aizpildīt kādu informāciju
  4. Kuģis off savu grāmatu, un saņemt samaksāto! Vairums uzņēmumi piedāvā iepriekš apmaksātu transportēšanas uzlīmes, kas ietaupa laiku no tā, lai drukātu kuģniecības vai doties uz pasta nodaļu. Tas ir super vienkārši!

Vai Jūs zināt, kāpēc jūs nevēlaties nodokļu atmaksu?Uzklikšķiniet spēlēt, lai uzzinātu:

Scott ROCKS ON šo podcast ar savu optimistisks personību un viņa padomu.Viņš sniedz daudz labu informāciju, lai uzlabotu savas finanses, no pamata soļiem uz vairāk uzlabotas. Viņa mājas lapa ir arī pilns ar lielu informācijas!Paldies Scott "! - Jess
Kāpēc jūs nevēlaties nodokļa atmaksu          

50. Veikals tiešsaistē un pelnīt naudu atpakaļ

Vietās, piemēram,  Fat Wallet  maksāt jums atpakaļ, kad jūs veikals pie viņu veikalā.Tas var nozīmēt atlaides jums vai vienkāršām naudas atpakaļ piedāvājumi.

51. iegādāties pārtikas preces un saņemt atlaides

Daudzi atlaižu apps, piemēram  Ibotta  un  Checkout51  piedāvāt naudas atlaides uz pārtikas veikalu pirkumiem. Jums vienkārši ir nofotografēt jūsu pārtikas preču saņemšanu ar tālruni, un jūs pat varat iegādāties pārtikas preces no jūsu regulārā pārtikas preču veikalā.

52. Daļa, kas ir jūsu ledusskapī

Nielsen Patērētāju Panel  piedāvā dāvanu punktus meklēt to, kas ir jūsu ledusskapī.Jums vienkārši ir, lai skenētu svītrkodus jūsu ledusskapis produktu un nosūtīt to uz tiem. Lūk, kā tas darbojas:
  1. Katru nedēļu, jums skenēt visu jūsu pirkumiem un nosūta datus. Jūs varat arī sazināties, laiku pa laikam par jūsu viedokļiem un atbildēt uz jautājumiem.
  2. Būt komisijas locekli aizņem aptuveni stundu nedēļā.
  3. Jūs uzkrāt punktus ar katru mijiedarbību un nopelnīt vairāk punktus jo ilgāk jūs esat uz paneļa.
  4. Kad esat gatavs, jums naudas šos punktus, lai saņemtu atlīdzību.

53. Pārdod savu junk mail

Vai jums patīk iegūt junk pastu? Ja jūs esat līdzīgi man, jūs, iespējams, nav - tas ir iemesls, kāpēc mēs to saucam junk! Izņemot pārstrādāt, trash, vai sadedzināt to ziemā, ko jūs varat darīt ar to?
Small Business Knowledge Center  ir tirgus pētījumu kompānija, kas veiks jūsu junk mail un e-pastu, un jums Visa priekšapmaksas karti.

 


Atklāšana: Mums ir daži slaveni biroja kaķi šeit apkārt. Par filiāli saites šajā amatā palīdzēs mums nopirkt viņiem labu kaķu barība. Paldies par atbalstu!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...