Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Teisėti būdai Make Money Online iš namų

 

Rėmėjas straipsnis payoneer.com
Kiekvienas šio dienoraščio skaitytojas gaus kreditinę kortelę nemokamai, ir 25 $ po registracijos .

Nesvarbu, ar esate užimtas mama, viešnagė namuose tėvas, kolegijos studentas, ar tiesiog norite užsidirbti papildomų pinigų - daro kai papildomo darbo gali padėti jums užsidirbti pinigų iš namų.
Greita paieška internete gali atskleisti daug dirbti iš namų sukčiai. Jie imti atvirus mokesčius ir suvilioti jums su jais dirbti. Bet iš tikrųjų  jie tik apgaudinėja jus iš jūsų kietajame uždirbtus pinigus.
Žinau, kad jūs norite rasti tam tikrą teisėtą dirbti iš namų darbo vietų, kurie nėra rip-offs. Taigi, aš plauti per šimtus būdų dirbti namuose, ir atėjo su  53-teisėtų būdų uždirbti pinigus iš namų .
Kai kurie tiesiog padaryti jums keletą ožiai per mėnesį, tačiau kiti gali tapti galinga moneymakers priklausomai nuo laiko turite į juos investuoti.
Skaitykite toliau ir sužinokite apie kai kurias įdomias būdų uždirbti pinigus iš namų.Jūs netgi galite rasti kažką jūs niekada girdėjote apie prieš.
Sėkmės!

Užsidirbkite pinigų internetu ir iš namų

Neturiu jokių paslėptų talentų? Nesijaudinkite! Mes turime kažką už jus, taip pat.
Aš neturiu ypatingų talentų. Esu tik aistringai smalsu. - Albertas Einšteinas
Mano žmona Katie nėra gudrus todėl vietoj planuojamos vietos 5K paleisti.
Mes nupirko mūsų viščiukus iš moters, kuri kelia viščiukus parduoti už $ 25 / vnt (skaityti, jei jūs nenorite kelti ir parduoti viščiukus ).

1. Pradėti dienoraštį arba interneto verslo

Verslo internete, kaip aš atlikau pragyvenimui nuo 2005, o kas padėjo man išeiti į pensiją anksti. Aš padariau per $ 21,000 spalio per mano dienoraštį.   Spauskite čia skaityti mano How To Make Money Blogging -The Ultimate Guide . Galite pradėti dienoraštį ir tiek mažai, kaip $ 2,85 per mėnesį (mažiau nei kavos puodelio!).Sukurti savo dienoraštį ir sverto jį į filialo pardavimų ar produkto jų tvirtinimo pasiūlymai. Apsvarstykite pranešimų, pavyzdžiui:  
  • Kelionė
  • virimas
  • Sveikata
  • technologija
  • Asmeniniai finansai
  • Tiesiog apie nieką
Check out my vadovas apie tai, kaip pradėti dienoraštį per mažiau nei 15 minučių kartu su mano žingsnis po žingsnio instrukcijas apie tai  , kaip uždirbti pinigus dienoraščių .

2. Dalyvaukite apklausose padaryti extra $ veikiama 100 + per mėnesį

Tiesiog atsakyti į internetines apklausas ar produkto testus ir užsidirbti pinigų iš namų. Jūs galite lengvai padaryti papildomų $ 100 per mėnesį, o žiūri televizorių
Pažvelgti į kai kurių žemiau išvardytų mokamų tyrimų svetainių išvaizdą. Iš viso šių svetainių ne tik užsidirbti papildomų pinigų, bet taip pat gauti atlyginimą per dovanų čekius, premijos brėžiniai, nemokamų produktų, ir tt Visi iš šių svetainių yra nemokama užsiregistruoti ir naudotis . Vadovauja: Jei kuri nors tyrimo svetainė prašo jums mokėti, jie tikriausiai sukčiai.
Apklausa junkie
Swagbucks
OneOpinion
Amerikos vartotojų nuomonė
InboxDollars
pušies kankorėžis tyrimų
Paskutinis atnaujinimas: Štai keletas papildomų apklausos svetainių, mes pridėti, nes šis straipsnis pirmą kartą buvo paskelbta: PaidSurveys, tyrimas Club, ProOpinion, nuomonė Outpost VIP balsą, YouGov, Clear Voice Surveys, Prekės ataskaita kortelę, premijos Rebel, tyrimas Spot ir Harris apklausa

Norite Break paycheck-į-paycheck ciklas? Spauskite žaisti sužinoti:

Vienas iš pirmųjų podcasty, aš kada nors klausėsi, tačiau ji gavo man užsikabinęs! Kaip neseniai kolegijos grad, turėjau ne idėja, kur pradėti, imtis kontroliuoti savo finansus. Scott Alanas Turneris pertraukos viską nustatytos aiškiai ir glaustai būdu taip, kad tikrai relatable ir lengvai virškinamas. Jo "komercinis" pertraukos linksmas! "  - Ana
Kaip Break paycheck-į-Paycheck ciklas          

3. Žiūrėti filmą analitika, "YouTube" ir, kaip ir video

Ar jums patinka žiūrėti vaizdo įrašus į savo laisvo laiko? Dabar galite gauti už žiūrėti vaizdo įrašus, įskaitant kino peržiūros, naujienos, Įžymybė Vaizdo įrašai ir visi kiti video rūšių.
Sklypai kaip Swagbucks paprašyti jus žiūrėti tam video ir panašūs į juos. Jūs turite žiūrėti už tam tikrą skaičių minučių, kurios jums bus pasakyta anksčiau laiko. Jūs galite uždirbti daugiau nei $ 200 per mėnesį (pelnas skirtis). Jūs uždirbti Swagbucks žiūrėti (taškų, kurie gali būti iškeisti į dovanų kortelės ar Paypal).  Jūs galite gauti 5 $ tik registruodamiesi!

4. Gauti pinigus atgal Iškart stuff Jūs jau nusipirkau

Ar jums patinka gauti grąžinamąsias išmokas? Kaip cool kad būtų gauti pinigų atgal, kas jums jau nusipirkau be nieko daryti? Paribus yra app, kuri leidžia jums sužinoti, ar parduotuvėse jūs pirko internete skolingas jums grąžinti. Tai nemokama užsiregistruoti. Paribus prisijungia prie jūsų pašto dėžutę ir patikrina savo pajamas.Jei jie sužinoti mažmenininkas sumažėjo jų kaina jie pateikti kainų koregavimas reikalavimą už jus automatiškai. Išbandykite paribus.
Paribus veikia su labai daug pirklių, kad jūs tikriausiai jau parduotuvėje, įskaitant Walmart, "Amazon", Costco BEST BUY Target "," Apple "," Kohl ųjų, ir dar daugiau!

5. Atsisiųsti ir įdiegti šias programas

Daug bendrovių - įskaitant "Google" - jums mokėti už įdiegti savo programas. Be to, jums moka kiekvieną mėnesį apps yra įdiegta jūsų telefone. Kai kurių šių vietų apima:
  • ShopTracker - atsakyti į kelis klausimus, tada paleiskite programą į savo prietaisą, ir  jums uždirbti $ 3,00 karto . Laikyti programą į savo telefoną, kad uždirbti pinigus kiekvieną mėnesį ir padėti įmonėms suprasti, ką žmonės perka internete.
  • Nielsenas Mobilus skydas - iš žmonių, kad paleisti Nielsen TV reitingus, Nielsen mobili programa apdovanoja jus už naudojimąsi mobiliojo prietaiso. Jūs galite uždirbti iki $ 50 per metus .
  • MobileXpression - Įdiekite šią programą, ir jums bus gauti laimėti prizus kiekvieną savaitę. Jums žaisti Momentiniai atlygių žaidimą dalyvaudami rinkos tyrimų.

6. Gauk nemokamą $ 10 Amazonės dovanų kortelę

Užsiregistruoti MyPoints ir gauti  nemokamą $ 10 Amazonės dovanų kortelę .Tai lengva pradėti:
  1. Prisijunkite MyPoints čia nemokamai.
  2. Parduotuvė per 1900 geriausių interneto mažmenininkams (įskaitant "Amazon", Walmart, ir tikslas) per MyPoints ir uždirbti taškų už pirkinius.
  3. Išpirkti savo taškus už dovanų kortelės, kelionių mylių ir daugiau iš daugiau nei 75 geriausių mažmeninė prekyba, restoranų ir kelionių partneriais.

7. Užsiregistruoti Dovana kortelės

Ebates bus  suteikti jums $ 10 dovanų kortelę, kai jūs užsiregistruosite  ir uždirbti savo pirmąjį Cashback nuolaidą. Tai puikus interneto pirkėjų. Ebates gali laisvai naudoti.
Jūs tiesiog apsilankykite Ebates svetainę ir spustelėkite per į parduotuvę norite apsipirkti. Jei perkate iš parduotuvės Ebates gauna komisinius, kad jie pasidalina su jumis. Tai paprastas būdas išsaugoti. Spauskite čia norėdami užsiregistruoti Ebates.

8. Bandymo tinklalapiai $ 30 per valandą

Kada nors aplankyti svetainę ir kada galvojote apie tai, kaip blogai ar kaip didelis jis buvo? Dabar galite gauti mokamas pasidalinti savo mintimis.
Tiesiog atidarykite svetainę, spustelėkite aplink, ir gauti išmokas. Naują arba atnaujintą svetainės savininkai kompensuoti jums išbandyti savo svetaines.
Su Vartotojo bandymas jūs galite uždirbti beveik  30 $ už valandą . Štai kaip tai veikia:
  • Jums moka $ 10 per PayPal už kiekvieną 20 minučių vaizdo įrašą baigtas.
  • UserTesting moka Jus paskatinti apsilankyti svetaines ar programas, užbaigti užduotis rinkinį ir įrašyti savo mintis.
Nors jūs lankotės svetainėje ekrano bus įrašytas taip pat savo balsu. Jų klientai yra "Apple", "Microsoft", "Adobe", ir kitų Fortune 500 kompanijų. Kaip norėtumėte keletą priešinasi pasidalinti savo mintimis?

9. Gauti mokama už tai, kad sveika

Sveikatos programa AchieveMint suteikia jums taškų už tai, kad sveika ir daryti dalykus, pavyzdžiui, vaikščiojimas, sekti savo maistą, arba atsižvelgiant sveikatos tyrimus. Jūs gaunate taškus, kurie gali būti išperkami už pinigus ar Amazon Gift Cards. Už kiekvieną 10.000 taškų,  jūs gaunate 10 $  ir nėra ant jūsų uždarbį riba.
AchieveMint prisijungia prie fitneso apps jums jau gali naudoti įskaitant Fitbit, RunKeeper, Healthkit ir MyFitnessPal.
Jūs galite uždirbti 10 taškų tik užsiregistravote AchieveMint ir prijungti programą.

10. Tapk freelancer arba laisvas rašytojas

Daro laisvai samdomų vertėjų darbo gali smarkiai padidinti savo pajamas. Ar jums likti namie mama su anglų laipsnį ar vaikinas, kuris natūraliai gali rasti klaidų rašytinis tekstas?
Milžiniškas ir patikimi svetainių, kaip  Upwork  tūkstančiai darbdavių, kurie nori samdyti visų užduočių, kur Jūs galite rašyti ar redaguoti nieko iš technologijų iki verslo straipsnių rūšių. Gauk mokama už kiekvieną straipsnį. Gaukite puikią reputaciją, ir jūs galite virsti visą darbo laiką tai.

11. Techninė Dirbantis

Dirbantis ne visi apie raštu. Galite daryti viską nuo dizaino, grafikos, rinkodaros ir interneto programavimo užduotis iš svetainių kaip:
Pasirinkite savo mokėjimą vienam projektui pagrindu.

12. Tapti virtualus asistentas

Darbas kažkam iš namų. Virtualūs ASSISTANCES (VAS) gali daryti viską nuo tikrinti elektroninius laiškus ir padaryti kelionės planus tvarkymo interneto tyrimų arba dirbti savo smulkaus verslo. High-end uždirbantiems gali vadovauti $ 50- $ 100 per valandą.
Kai gerbiamų svetainės yra  Zirtual  ir  Upwork

13. Apmokymai

Padovanoti asmeninius mokslą klases namuose ir naudoti savo SAT žinias. Pasirinkite savo tvarkaraštį, jei turite kokių nors imperatyvioms kasdienes užduotis.
Arba, tiksliau, eiti internete konsultavimo ir uždirbti  20 $ per valandą  ant  Chegg auklėtojų .

14. pasidalinti savo nuomonėmis

Pasidalinkite savo sąžiningas nuomones dėl buitinių paslaugų ir produktų, kuriuos naudojate su tikslinių grupių įmonės. Šios organizacijos gali pagerinti savo produktus į jūsų atsiliepimus ir gausite, kad  $ 50, $ 100, ar daugiau . Check out 2020 skydas.
Draugas tai daro ne savo vietos Mall. Jis tik daro šiek tiek šoninį pinigus daro tikslines grupes, tačiau ji moka už aukle ir naktį retkarčiais.

15. Įvertinkite picos

Daugelis bendrovių jums mokėti už reitingavimo vietos picos parduotuvės. Jūs tiesiog turite įvertinti, dėl jų picos kokybė vietą ir pažymėti jų pristatymo laiką. Norėdami tai padaryti, galite gauti  nemokamą picą, plius 5 $ . Tiesiog užsiregistruoti Trendsource  ir pradėti.

 


 

16. apžvalga medžiaga

Parašykite atsiliepimą ir uždirbti nieko tarp  $ 1 iki $ 50 už peržiūrą  pagal reikalavimą. Viauktelėjimas  gali duoti jums keletą specialių kviečia.

17. Pakeiskite savo paieškos

Ar jūs naudojate "Google" ar "Yahoo" ieškoti kažko dėl neto? Dabar juos palikti už ir pasirinkti už  Bing paieškos .
Elgesio savo įprastą paieškų Bing, kad jis jūsų numatytąjį paieškos variklį, ir uždirbti kreditus, kurie gali būti iškeisti į dovanų korteles. Jūs galite uždirbti tiek, kiek  $ 5 iki $ 10 per mėnesį . Patarimas: Tiesiog likti prisijungę, kai jūs atlikti paiešką.
Kitas variantas yra Nielsenas Digital Voice. Digital Voice yra Nielsen dalis - didelis kompanija, kuri skelbia televizijos reitingus. Tiesiog naršyti internete ir jums gali būti suteikta galimybė pradėti uždirbti pinigus.

18. Duomenų įvedimas

Naudokite savo tikslius ir greitus spausdinimo įgūdžius, įvesti informaciją. Eiti per Craigslist  ar  Upwork  ir sužinoti duomenų įvedimo ir administravimo darbo vietas patys. Šios darbo vietos galima lengvai padaryti per nuotolinį.

19. Darbas Amazon

Pasirinkite mikro užduotis iš  Amazon Mechanical Turk . Tai yra paslaugos, kurios reikia žmogaus sąveiką. Jūs galite dirbti iš namų, lankstus darbo grafikas ir gauti išmokas pagal vienos iš didžiausių pasaulyje mažmenininkų.
Štai keletas užduočių pavyzdžiai darbuotojai baigę:
  • Pasirinkite teisingą rašybą šiuos paieškos terminus
  • Ar ši svetainė tinka bendrą auditoriją?
  • Ieškoti elementą numerį į šį vaizdą produkto
  • Įvertinti paieškos rezultatus šių žodžių
  • Ar šie du produktai tą patį?
  • Pasirinkite tinkamą kategoriją produktų
  • Suskirstykite šio straipsnio tonas
  • Versti pastraipą iš anglų į prancūzų

Kas yra šešių dalykų, kuriuos galite padaryti dabar turtėja?Spauskite žaisti sužinoti:

Scott yra puikus su finansų ir turi techninių įgūdžių ir patirties, kad galėtų gauti jo labai naudingų patarimų iš visiems. Jis yra turtinga siela, norintis pereiti išilgai savo laimę kitiems, ką galima padaryti už savo "aš" Tamsus pasaulis finansų forma ". - A. Marie
6 dalykai, kuriuos galite padaryti dabar turtėja          
Prenumeruoti į šou, todėl jūs galite gauti iš skolos greičiau, sutaupyti daugiau pinigų, ir išeiti į pensiją turtingas.

20. Dabar naršo kelionių agentas

Ar jums ištirti kelionių svetainėse, pavyzdžiui, "Expedia jūsų laisvo laiko? Tada tai padaryti už komisija, siūlydama savo paslaugas kaip alternatyvą kelionių agentūrų.Pradėkite  WikiHow  už patarimus pradėti.

21. Advokato rinkodara

Jei jau turite dienoraštį apie tai, kas jus domina, pasukite jį į pinigų formuotojas.
Prisijunkite asocijuota tinklą kaip  Amazonės Partnerių  arba  Google AdSense , pasirinko produktus skatinti ir reklamuoti juos savo svetainės turinį. Kai kas nors skaito jūsų dienoraštyje arba straipsnį, jums moka.

 22. Siūlau pamokų planai

Turi minkštą kampelį akademinių studijų? Parduoti savo pamokų planus, ypač naujiems mokytojams ar pirmo kurso mokytojams.
Mokytojai Mokami Mokytojai  yra pedagogų, kur Jūs galite parduoti ir pasidalinti savo mokymo išteklius rinkoje.

23. Play online žaidimai

Ar arcade ar pokerio čempionas? Žaisti kai kurie iš jūsų mėgstamų puzzle arba kortų žaidimai ne InboxDollars. Tai įdomus, taip pat galite žaisti nemokamai taip pat varžosi dėl apdovanojimų.

24. Dalyvaukite internetiniame tikslinės grupės

Dalyvauti internetinėje tikslinės grupės kaip ProOpinion ir gauti išmokas per patikrinimą, dovanų kortelės ar PayPal indėlio.

25. Išnagrinėti paieškos variklius

Tuo  Leapforce , galite įvertinti paieškos variklius atliekant tyrimus pagal išankstinę užklausas, jas analizuoti ir teikti grįžtamąjį ryšį paieškos rezultatus pagal jų naudojimo ir EEE.

26. Palaikyti ventiliatoriaus puslapių

Fan puslapiai Twitter ar "Facebook" reikalauja žmonių su jais susisiekti. Prisijungti prie  fiverr  ir gauti darbo vietas išlaikyti socialinius puslapius.

Kokie šeši Įpročiai Finansiškai sėkmingų žmonių? Spauskite žaisti sužinoti:

Aš taip džiaugiuosi, aš szarpnęły visoje Finansinio roko žvaigždė! Patarimas yra asmeninis, įdomus, vilčių, nuostabus, ir padės jums protingus sprendimus ir finansinę laisvę! Aukščiausios klasės Galerija ir "Rockstar šeimininkė"! - Joelis L.
Šeši Įpročiai finansiškai sėkmingų žmonių          
Prenumeruoti į šou, todėl jūs galite gauti iš skolos greičiau, sutaupyti daugiau pinigų, ir išeiti į pensiją turtingas.

27. Nustatyti "Google" klaidos

Sklypai kaip Google, Yahoo, Bing ir kt mokėti nustatymo savo paieškos rezultatus. Jūs tiesiog turite taisytis į paieškos rezultatų klaidas ir jas kokybiškas, aktualūs ir naudingi. Tokiu būdu jūs galite uždirbti maždaug $ 12 per valandą.

28. Dabar naršo žiuri narys

Ar jums patinka Įstatymas ir tvarka? Kada nors norėjo sėdėti salėje ir nuspręsti, ar kas nors yra nekaltas arba kaltas?
eJury  teikia advokatas galimybę "iš anksto išbandyti" bylą, kol ji eina į teismą priešais faktinė žiuri ne teismo rūmų.
eJurors peržiūros faktus ir atsakyti į klausimus, ir spustelėkite "Submit Verdiktas" mygtuką baigus.
Už suteiktas kiekvienas verdiktas, eJurors mokami  $ tapo 5 - $ 10  priklausomai nuo bylos ilgio. Jūs tikrai nebus gauti turtingas porciją kaip eJuror, bet tik vienas atvejis per savaitę tikriausiai mokėti už jūsų interneto prieiga.

Kas yra vienas dalykas, kad padeda padaryti Jūsų svajonės realybe? Spauskite žaisti sužinoti:

Pažinčių Skoto energijos! Verslas / pinigai gali būti gana sausa ir nuobodi tema, priklausomai nuo to, kas manimi daro kalbėti ir tai yra tikrai ne tas atvejis su Scott. Saugo mane užsiima ir motyvuoja. Be to, kas awesome "radijo" balsas.Labai rekomenduojame! " - Britany Felix
Vienas dalykas, kad padeda padaryti Jūsų svajonės realybe          

Būkite slaugytojas

29. Tinka sėdi

Ar jums dievinti augintiniai? Eiti augintiniui sėdėti savo vietoje. Įsitikinkite, kad jūsų namas gali tilpti daug augintiniai.
Tinklalapiai kaip  Care.com  vienija naminių pavaduotojo ir žmones ieškančius Augintiniams. Įsiminti cituojant savo tarifus protingai.

30. Namuose darželiai

Jei esate namuose su savo vaikais, kodėl gi ne pradėti namuose darželiai.
Jie labai stengėsi iš mūsų rajone Dalaso nes žmonės mėgsta, kad jie yra artimi ir kad yra daug mažiau vaikų, dalyvaujančių, kad labiau įmonių darželiai.
Jums reikės gauti sertifikatą iš savo valstybės, bet jūs galite padaryti dideli pinigai rūpintis vaikais, o gauti praleisti dieną su savo vaikais taip pat.

Būkite kūrybingi

31. Kaligrafija

Ar rankų Raidės ir kvietimai, vestuvių korteles, ir kita raštinės. Naudokite savo mėgstamus šrifto derinius ir pradėti su jūsų kaligrafijos nuotykius. Pažvelkite į  Etsy kaligrafijos  skyriuje.

32. Transcriptionist

Net jei jums nepatinka savo rašymo įgūdžius arba programavimo talentus, jūs vis dar galite padaryti laisvai samdomų transkripciją. Perrašymo yra išsamus darbas, bet, laimei, jūs galite tai padaryti bet kokią naktį arba dienos metu. Patikrinkite pačias svetaines, išvardytų aukščiau.

33. Kuko

Kolegija draugas daro gražiausias slapukus ir randa įvykiai juos parduoti ištisus metus - gimtadieniai, šventės, futbolo šalys, sąrašas yra begalinis.
Kai kurie žmonės mėgsta gaminti maistą ir kepti. Jei tai jums, mano veikia maitinimo verslą iš savo virtuvės. Kepkite pyragus ar sausainius gimtadienio, vakarienės ar kitiems renginiams.
Įsitikinkite, kad laikytis maisto saugos įstatymų ir smagiai.
Yra daug mamų, kurie neturi laiko, kad naminis maistas kepti pardavimo ir partijų ir šeimoms, kurie nori atostogų šventę be problemų.

34. Pradėti pusėje verslą

Tapk internetiniu asmeninį stilistas ar daugelio kitų galimybių pradėti kažką ant šono.Tai užtruks pastangų, tačiau yra daug įvairių maršrutų, galite eiti.
Galite dirbti su esamo įmonės, kaip Avon, Jamberry ir Stitch Fix, kuri padės jums pradėti. Arba rasti savo bendruomenei, kad gali prireikti sprendžiant. Ar vietos įmonėms reikia jūsų apskaitos įgūdžiai?

Nuoma savo daiktus

35. išsinuomoti stovėjimo vietą

Jei nenorite naudoti savo stovėjimo vietoje per savo darbo valandas, mano nuomoja ją ant  Craigslist .

36. išsinuomoti automobilį

Nenaudojate savo automobilį, o į kelionę ar savaitgalį? Nuoma jį. RelayRides  ir GetAround  padės jums tai, o moka jus į per valandą pagrindu.
Ar jūsų automobilis sėdi nenaudojamas oro uoste stovėjimą? Tada galite pasinaudoti FlightCar  ir padėti žinutę atvyksta turistų.

37. Nuomos savo drabužius internete

Jei turite spinta pilna drabužių, kad jūs neturite dėvėti ilgą laiką, nuoma juos. Sklypai kaip  RentNotBuy  ir  Loanables  tai padaryti.
Jei jie netelpa nebėra ar ne montavimo savo dabartinį gyvenimo būdą įtraukti juos į garažo parduoti ar pardavimas internetu minėta pirmiau.

38. Nuomos savo dviratį, dviračių, snowsports, arba bet kokia kita pavara

Kai nenaudojamas, išnuomoti savo mėgstamą įrangą. Jūs galite naudoti  Spinlister išsinuomoti savo sporto įrangą.

39. Nuoma iš savo studijoje erdvėje, muzikos instrumentus

Ar jūsų gitara gulėti savo kambario kampe, be kasdienio naudojimo? Užsidirbkite pinigų nuomojant jį  Sparkplug . Jūs galite tai padaryti kitiems savo muzikos instrumentais, taip pat, kaip ir stiprintuvų, mikrofonų, arfos, ar savo repeticijų kambarį ar studiją.

Ar žinote, kad geriausias būdas tai padaryti biudžeto Mėnesio?Spauskite žaisti sužinoti:

Gyvenu užsienyje ir dažnai rasti programų galima planavimo ir biudžeto sudarymo tiesiog neturi prasmės man. Rekomendacijos, kad Scottas suteikia gali būti taikomas bet namų, nesvarbu, kur pasaulyje jūs gyvenate. " - Tėvystė užsienyje
Kaip tai padaryti mėnesio biudžetą          

Užsidirbkite pinigų iš dalykų jau turite

Uždirbti pinigus yra hobis kad papildys kitų pomėgių turite, gražiai. - Scott Aleksandras

40. Tvarkingas iki

Jūs tikriausiai turi daug daugiau dalykų, nei jūs įsivaizduojate. Pasak Nacionalinės asociacijos homebuilders, vidutinis namas dydis 1973 metais buvo 1,644 kvadratinių pėdų. Kad išaugo iki 2,624 kvadratinių pėdų 2014 Išvalykite dulkių, sutvarkyti savo saugojimo spinta, ir supakuoti Garage Sale.
Jei esate užvaldo su "stuff" jūsų namuose, patikrinkite didelę knygą pavadinimu, gyvenimas-keitimas Magic apyvoka . Knyga yra apie besikeičiančius savo suvokimą savo daiktus, todėl jūs galite išsaugoti tai, kas tikrai svarbu ir atsikratyti kas ne.

41. Parduoti savo antikvarinius daiktus

Ar renkate daiktus, kai buvote jaunesni arba elementus, kad tilptų savo paskutinę namo, bet netelpa savo naują? Gauk visus savo kolekcionuojamų ir parduoti juos išjungti. Jei kai kurie antikvarinius daiktus ar kolekcionavimo, įsitikinkite, kad gauti juos įvertino. Priešingu atveju, jūs galite parduoti kai kurių retų daiktų žemomis kainomis.
Deja mano ilgai laikomi kolekcija "Žvaigždžių karai" ir "X-Failai kolekcinės kortelės buvo parduoti tik keletą centų eBay, todėl aš nusprendė tiesiog laikyti juos už prisiminimus.

42. Sendaikčių turgelis supimas arba prakeiktas

Jei turite gudrus pusės, įdėti ją tinkamai panaudoti. Atvykite į artimiausią blusų turgus,  Craigslist , arba  Freecycle.org  ir nusipirkti įdomių daiktų, juos atkurti, papildyti savo ypatingą ryšį, o parduoti juos už pelno.
Pagalvokite apie pakartotinės apdailos lenteles ar pertvarkyti senus plokšteles į meną.Pasukite šiukšles į lobių.
Jei reikia idėjų, patikrinkite Pinterest. Jis turi idėjų pasaulį, ir jūs nustebsite, kiek žmonės turės mokėti už užsakymą baby darželio lempa ar naujo tamsintas juostoje nuo 70s.
Jei jums patinka šį darbo pobūdį, apsvarstyti pradedant Etsy parduotuvėje. Vienas iš mano žmonos draugais manė būna namuose su savo dviejų berniukų buvo puikus, tačiau ji praleido turintys meninę lizdą. Ji tyrinėjo, kas buvo populiarus Etsy ir pradėjo kurti meninius versijas žmonių nuotraukas. Jis tik paėmė kelis mėnesius jos parduotuvėje tapti užimtas.

 43. Parduoti savo mobilųjį telefoną

Ar naujo modelio ar senąjį, jūs galite parduoti savo mobilųjį telefoną. Jūs galite pereiti Amazon, kuri suteikia dovanų kortelės dirbančių iPhone ar svetaines kaip  Swappa  ir Gazelle  kad jums pinigus už tą seną telefoną.

44. Grįžti Spausdintuvų kasetės

Rankų jūsų tuščių spausdintuvų kasetes biuro reikmenų parduotuvėse, kaip "Office Depot, sąvaržos ir tt nemokamai kreditai.

45. Parduodu senus vaizdus

Ar turite kokių nors atsitiktinių nuotraukų gulėti kažkur ar vartojate kompiuterinę erdvę? Juos parduoti sandėlyje foto svetainėse kaip  iStockphoto .
Tokios svetainės įsigyti nuotraukų iš visiems. Net jei manote, kad vaizdai yra neverta parduoti, tiesiog suteikti jai pabandyti. Labai dažnai, labiausiai apleistų nuotraukos kasdienių objektų triuką, kaip paprastas rašiklis ir popieriaus.

46. ​​Nakvynė ir pusryčiai arba Airbnb

Jūs jau turite vietą gyventi. Jei gyvenate netoli College Campus su besilankančių tėvų arba šalia muzikos ar sporto renginių, apsvarstyti pradedant mažai lova ir pusryčiai.
Jei tai atrodo per sunku, patikrinkite svetainių, kaip  Airbnb , kurie padės jums išsinuomoti saugiai ir užtikrinti jums moka. Aš šią paslaugą keliaujant Šveicarijoje su draugu ir gali patvirtinti, tai yra puiki paslauga.
Užsiregistruoti su mano nuorodą  ir gausite $ 35 išjungti savo pirmąjį užsakymą!

47. parduoti internetu

Garažas pardavimas gali būti ne tavo stilius, o gal turite tik keletą tikrai gražių dalykų, kuriuos norite parduoti. Apsvarstykite dėl pardavimo, Craigslist, ir "Facebook" grupių.
Mano žmona pardavė kai Kate Spade piniginės, kad ji nebėra naudojami ir pagaminti daug daugiau naudojant Ebay nei bando parduoti vietoje. Ji pradėjo klausia labai mažą kainą už piniginės ir pasiūlymų teikimo vairavo kaina iki daug didesnis, nei ji buvo tikėtasi.

48. atidaryti banko sąskaitą

Paprastas "Google" paieška bankai suteikia premijas už sąskaitų atidarymo grąžina dabartinių pasiūlymų, sąrašą. Būkite atsargūs perskaityti reikalavimus, tačiau, jei turite laiko, galite padaryti kelis šimtus dolerių.

49. Parduodu knygas

Check out this neseniai istoriją iš kuklus gyvenamasis ekspertų Lauren Greutman:
Mano 10-metų sūnus parsivežė knygą iš mūsų parko nemokama biblioteka dėžutę. Tai buvo biologija vadovėlis - mokytojai leidimas. Jis sakė jis atrodė įdomi ir ei, tai buvo nemokama (turėti neįsivaizduoju galite ją parduoti). Aš nuskaityti jį į mano "Amazon" pardavėjo app ir supratau, kad tai buvo verta apie $ 150. Jis buvo toks susijaudinęs.Mes išvardyti ją parduoti už $ 130 ir tai parduotas! Ėjimas į jam pasakyti, jis tiesiog padarė $ 130!
Mano tėvas-in-law tai padarė su savo senais seminarijos knygų. Aš negalėjau patikėti, kad knygos 30 metų vis dar buvo verta tiek daug!
Net reguliariai knygos gali uždirbti jums pinigus. Parduotuvių kaip  Pusė Verslo kainos Knygos  ir kiti duos jums centų dolerių už kiekvieną jūsų dabartinių knygų. Tai taupo vietą savo lentynose kažko naujo, ir jūs uždirbti keletą priešinasi.
Bet jei norite, kad dauguma grynųjų pinigų už savo knygas,  patikrinkite atsikratyti savo senų knygų, naudojant BookScouter.
  1. Įveskite ISBN savo knygos į BookScouter
  2. BookScouter ieško savo duomenų bazę aukščiausios mokėjimo knyga atpirkimo įmonių.
  3. Radę kompanija, siūlanti tau daugiau pinigų už savo knygas, jums užpildyti tam tikrą informaciją
  4. Laivas išjungti savo knygą, ir gauti už! Dauguma bendrovių pasiūlyti iš anksto apmokėtą siuntimo etiketes kuri sutaupys Jūsų laiką nuo būtinybės spausdinti laivybą ar eiti į paštą. Tai itin paprasta!

Ar žinote, kodėl Jūs nenorite mokesčio grąžinimo apmokestinamiesiems asmenims? Spauskite žaisti sužinoti:

Scott Akmenis šį podcast su savo optimistiška asmenybė ir jo patarimo. Jis suteikia daug geros informacijos, siekiant pagerinti mūsų finansus, iš pagrindinių žingsnių labiau pažengęs. Jo svetainė taip pat yra pilnas didelis informacijos! Ačiū Scott "! - Jess
Kodėl Jūs nenorite Mokesčių grąžinimas          

50. Parduotuvė internete ir uždirbti pinigus atgal

Sklypai kaip  Fat piniginės  mokėti jums atgal, kai jūs apsipirkti jų parduotuvėje. Tai gali reikšti nuolaidos Jums ar paprastų pinigų atgal pasiūlymai.

51. Pirk gastronomijos ir gauti nuolaidos

Daug nuolaidų programos kaip  Ibotta  ir  Checkout51  pasiūlyti pinigų nuolaidas bakalėjos parduotuvės pirkimais. Jūs tiesiog turite imtis savo bakalėjos gavimo vaizdą su telefonu, ir jūs netgi galite nusipirkti bakalėja iš jūsų reguliariai parduotuvės.

52. Dalis, kas yra jūsų šaldytuvas

Nielsenas Vartotojų skydas  siūlo dovanų taškų ieškoti, kas yra jūsų šaldytuvas. Jums tereikia nuskaityti brūkšninius kodus savo produktus šaldytuvais ir siųsti jiems. Štai kaip tai veikia:
  1. Kiekvieną savaitę, jums nuskaityti visus savo pirkinius ir perduoti duomenis.Jūs taip pat gali būti susisiekta laikas nuo laiko apie jūsų nuomonę ir atsakyti į klausimus.
  2. Būdamas diskusijos dalyvių trunka apie valandą per savaitę.
  3. Jūs kaupti taškus su kiekvienu sąveikos ir uždirbti daugiau taškų tuo ilgiau jūs esate ant skydelio.
  4. Kai būsite pasiruošę, galite išgryninti šiuos taškus gauti atlygį.

53. Parduoti savo "junk mail

Ar jums patinka gauti šlamšto laiškų? Jei jūs panašus į mane, jūs tikriausiai ne - tai kodėl mes jį vadiname šiukšlių! Išskyrus perdirbti, šiukšlių, arba įrašyti ją žiemą, ką galite daryti su juo?
Smulkiojo verslo Žinių centras  yra rinkos tyrimų kompanija, kuri imsis savo "junk mail ir siųsti, ir duoti jums Vizų išankstinio mokėjimo kortelę.

 


Atskleidimas: Turime kai kurių žinomų biuro kačių aplink čia. Partnerių nuorodos šį pranešimą mums padėti juos pirkti gerą kačių maistas. Ačiū už tavo pagalbą!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...