Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Legitímne spôsoby, ako zarobiť peniaze na internete z domu


Článok Obstarávateľ payoneer.com
Každý čitateľ tohto blogu dostane kreditnej karty zadarmo, a 25 $ po registrácii .

Či už ste zaneprázdnený matka zostať doma otec, študent, alebo jednoducho chcú zarobiť nejaké peniaze navyše - robí nejakú prácu navyše vám pomôže zarobiť peniaze z domova.
Rýchle vyhľadávanie na internete môže odhaliť veľa práce z domu podvody. Oni vám účtovať vopred poplatky a nalákať vás s nimi pracovať. Ale v skutočnosti  sú to len podvod vás z vášho hard-zarobené peniaze.
Viem, že budete chcieť nájsť nejaký legitímne prácu z domova pracovných miest, ktoré nie sú rip-off. Takže som prehľadali cez stovky spôsobov, ako pracovať doma, a prišiel s  53 legitímne spôsoby, ako zarobiť peniaze z domova .
Niektoré z nich budú len vás pár babiek za mesiac, ale iní môžu stať mocnými výnosné v závislosti od času, ktorý máte do nich investovať.
Čítajte ďalej a dozviete sa o niektorých zaujímavých spôsobov, ako zarobiť peniaze z domova. Môžete dokonca nájsť niečo, čo ste nikdy predtým nepočuli.
Veľa štastia!

Zarobiť peniaze na internete a z domova

Nemajú žiadne skryté talenty? Nebojte sa! Máme niečo aj pre vás.
Nemám žiadne špeciálne talenty. Som len vášnivo zvedavý. - Albert Einstein
Moja žena Katie nie je prefíkaný tak namiesto toho plánoval miestnej 5K beh.
Kúpili sme naše kurčatá od ženy, ktorá vyvoláva kurčiat predávať za $ 25 / each (čítajte ďalej, ak nechcú zvyšovať a predávať kurčatá ).

1. Otvorenie blog alebo online obchod

On-line podnikania je, ako som sa živil od roku 2005 a to, čo mi pomohlo odísť do predčasného dôchodku. Urobil som cez $ 21000 v októbri cez môj blog.   Kliknite tu čítať moje Ako zarobiť peniaze blogovanie -The Ultimate Guide . Môžete začať blog za pouhých 2,85 $ za mesiac (menej ako jeden šálka kávy!). Vytvorte si blog a využiť ho do predaja dcérskych alebo výrobok na priame používanie obchodov.Zoberme si témy, ako sú:  
  • Cestovanie
  • varenie
  • zdravie
  • technológie
  • osobné financie
  • Len o niečo iné
Pozrite sa na môj návod, ako začať blog za menej ako 15-tich minút spolu so svojimi krok za krokom pokyny o  tom, ako zarobiť peniaze blogov .

2. Zúčastnite sa prieskumov, aby sa extra $ 100 + za mesiac

Stačí odpovedať na on-line prieskumy alebo testov výrobkov a zarábať peniaze z domova. Môžete ľahko vytvoriť extra $ 100 za mesiac pri sledovaní televízie
Pozrite sa na niektoré platené webové stránky prieskumu sú uvedené nižšie. Pri všetkých týchto webových stránkach nielen zarobiť nejaké peniaze navyše, ale tiež odmenený cez darčekové poukazy, prize výkresy, bezplatných produktov a pod Všetky z týchto lokalít sú  zadarmo sa zaregistrovať a používať . Heads up! Ak vás niektorý prieskumu lokality požiada o splatení, oni sú pravdepodobne podvody.
Prieskum Junkie
Swagbucks
OneOpinion
American Consumer Stanovisko
InboxDollars
Pinecone Výskum
Aktualizácia: Tu sú niektoré ďalšie prieskum lokality sme pridali, pretože tento článok bol prvýkrát zverejnený: PaidSurveys, Survey Club, ProOpinion posudok Outpost, VIP Voice, YouGov, Clear Voice prieskumy, vysvedčenie o výrobkoch, cena Rebel, prieskum Spot, a Harris hlasovaní

Chcete sa Break The Paycheck-to-výplatnú pásku cyklus?Kliknite na tlačidlo hrať zistiť:

Jeden z prvých podcastov, čo som kedy počúval, ale dostal ma závislý! V nedávnej vysoké školy grad, nemal som tušenie, kde začať, prevziať kontrolu nad svojimi financiami. Scott Alan Turner láme všetko v jasne, výstižne spôsobom, a to spôsobom, ktorý je naozaj relatable a ľahko stráviteľné. Jeho "obchodný" prestávky sú na roztrhanie! "  - Anna
Ako prelomiť Paycheck-to-výplatnú pásku cyklus          

3. Sledovať film náhľady, YouTube a podobne videá

Máte radi sledovanie videa vo svojom voľnom čase? Teraz môžete dostať zaplatené za sledovanie videa, vrátane filmových ukážok, správy, celebrity videá a všetky druhy ďalších videí.
Stránky ako je Swagbucks vás požiadať, aby ste sledovať niektoré videá a ako oni.Musíte dávať pozor na určitý počet minút, ktoré budete hovoriť dopredu. Tie by mohli zarobiť cez $ 200 za mesiac (zisk líšiť). Budete zarábať Swagbucks pre sledovanie (body, ktoré možno vymeniť za darčekové karty alebo PayPal).  Môžete získať $ 5 len za registráciu!

4. získať peniaze naspäť Okamžite Pre Stuff ste už kúpili

Milujete získanie náhrady? Ako cool by bolo získať peniaze späť na veci, ktoré ste už kúpili, bez toho aby museli robiť vôbec nič? Paribus je aplikácia, ktorá vám umožní zistiť, či uloží ste nakupoval na on-line vám dlhuje vrátenie peňazí. Je to zadarmo zaregistrovať. Paribus pripojí k e-mailovému účtu a kontroluje svoje príjmy. Ak sa zistí, maloobchodník sa znížil ich cenu, ktorú podať sťažnosť na prispôsobenie sa cena za vás automaticky. Vyskúšajte paribus.
Paribus pracuje s veľkým množstvom obchodníkov, ktoré ste už pravdepodobne nakupovať u, vrátane Wal, Amazon, Costco, Best Buy, cieľ, Apple, Kohl, a ďalšie!

5. Na stiahnutie a inštaláciu týchto aplikácií

Mnoho spoločností - vrátane Googlu - zaplatí vám za inštaláciu svoje aplikácie.Navyše dostanete zaplatené za každý mesiac, že ​​aplikácie sú nainštalované vo vašom telefóne. Niektoré z týchto miest patria:
  • ShopTracker - odpovedať na niekoľko otázok a potom spustiť aplikáciu vo svojom zariadení, a  budete zarábať $ 3,00 okamžite . Udržať aplikáciu v telefóne, ako zarobiť peniaze každý mesiac a spoločnostiam pomôcť pochopiť, čo ľudia kupujú on-line.
  • Nielsen Mobile Panel - od ľudí, ktoré bežia Nielsen sledovanosť, mobilné aplikácie Nielsen odmeňuje vás za pomocou svojho mobilného zariadenia. Môžete získať až $ 50 za rok .
  • MobileXpression - Nainštalujte túto aplikáciu a budete mať nárok na výhru každý týždeň. Dostanete sa hrať instantné odmeny hru tým, že sa zúčastňujú výskumu trhu.

6. Získajte zadarmo 10 dolárov Amazon darčekové karty

Zaregistrujte sa MyPoints a získať  zadarmo 10 $ Amazon darčekové karty . Je ľahké začať:
  1. Pridajte sa k MyPoints tu zadarmo.
  2. Obchod cez 1.900 špičkových on-line predajcov (vrátane Amazon, Walmart a Target) cez MyPoints a zbierať body za vaše nákupy.
  3. Vykúpiť svoje body pre darčekové karty, cestovné míle a ďalší z viac ako 75 popredných maloobchodných, reštauračných a cestovanie partnerov.

7. Zaregistrujte sa zdarma darčekové karty

Ebates bude  vám $ 10 darčekové karty, keď sa zaregistrujete  a získať svoj prvý cashback zľavy. Je to skvelé pre on-line nakupujúcich. Ebates je zadarmo na použitie.
Stačí navštíviť webové stránky Ebates a preklikať do obchodu, ktorý chcete nakupovať u. Ak si kúpite z obchodu Ebates dostane províziu, ktorá sa rozdelí s vami. Je to jednoduchý spôsob, ako ušetriť. Kliknite tu zaregistrovať na Ebates.

8. Testovacie stránky pre 30 $ za hodinu

Niekedy navštíviť webové stránky a ste premýšľali o tom, ako zlé, alebo ako veľký to bolo? Teraz môžete dostať zaplatené sa podeliť o svoje myšlienky.
Stačí otvoriť webové stránky, kliknite okolo a dostať zaplatené. Nové alebo aktualizované majitelia webových stránok kompenzovať testovať svoje stránky.
S užívateľské testovanie môžete získať takmer  $ 30 za hodinu . Tu je návod, ako to funguje:
  • Dostanete zaplatené $ 10 cez PayPal pre každého 20-minútové video, ktoré kompletné.
  • UserTesting vám oplatí navštíviť webové stránky alebo aplikácie, kompletnú sadu úloh a zaznamenávať svoje myšlienky.
Aj keď ste na návšteve webovej stránky, vaše obrazovka bude zaznamenaná, rovnako ako váš hlas. Ich klientov patria Apple, Microsoft, Adobe a ďalšie Fortune 500 spoločností. Ako by ste chceli pár babiek, ako zdieľať svoje myšlienky?

9. Nechajte si platiť za to, že zdravé

Zdravotné app AchieveMint získavate body za to, že zdravá a robiť veci, ako je chôdza, sledovať vaše jedlo, alebo pri zdravotných prieskumov. Môžete získavať body, ktoré možno vymeniť za hotovosť alebo Amazon Gift Card. Za každých 10.000 bodov, získate $ 10  a nie je tam žiadny limit na svojich príjmov.
AchieveMint pripojí k fitness aplikácií, ktoré už môžu používať vrátane Fitbit, RunKeeper, Healthkit a MyFitnessPal.
Môžete získať 10 bodov len za registráciu s AchieveMint a pripojenie aplikácie.

10. Staňte sa na voľnej nohe alebo na voľnej nohe

Robiť prácu na voľnej nohe môže výrazne zvýšiť svoj príjem. Ste zostať doma, mama s anglickým stupňa alebo človeka, ktorý sa prirodzene môžu nájsť chyby v písanom texte?
Obrovské a dôveryhodní lokalít, ako  Upwork  mať tisíce zamestnávateľov, ktorí si chcú prenajať pre všetky typy úloh, kde môžete písať alebo upravovať o ničom z technológie k obchodným článkov. Dostať zaplatené za každého jednotlivého článku.Získajte skvelú reputáciu a môžete premeniť túto plný úväzok.

11. Technická voľnej nohe

Voľnej nohe nie je len o písaní. Môžete to urobiť všetko, od dizajnu, grafiky, marketing a webové programovanie pracovných miest od miest, ako je:
Vyberte si platba na na projektovej báze.

12. Staňte sa virtuálna asistentka

Pracovať pre niekoho z domova. Virtuálne výpomoci (VAS) môže robiť všetko od prečítať e-maily a robiť cestovné plány pre manipuláciu internetový prieskum, alebo pracujú pre svoje malé firmy. High-end príjmy môže prikázať $ 50- $ 100 za hodinu.
Niektoré známe lokality sú  Zirtual  a  Upwork

13. Doučovanie

Uvádzať súkromné ​​tried školné u vás doma a používať SAT znalosti. Vyberte si plán, ak máte nejaké naliehavé rutinné úlohy.
Alebo skôr, ísť na on-line doučovanie a zarábať  $ 20 za hodinu  na  Chegg tútorov .

14. podeliť o svoje názory

Podeľte sa o svoje úprimné názory na každodenné služby a produkty, ktoré používate s firmami focus groups. Tieto organizácie môžu zlepšovať svoje produkty na vašej spätnej väzby, a dostanete, aby  $ 50 $ 100 alebo viac . Pozrite sa na panel 2020.
Priateľ robí toto v jeho miestnom nákupnom stredisku. On len robí malé bočné peňazí robí cieľových skupín, ale to platí pre stráženie a večer von príležitostne.

15. Rate pizze

Mnoho spoločností vám zaplatí za ratingu miestnych pizza obchody. Musíte len ohodnotiť miesto na kvalitu ich pizze a všimnite si svoj čas doručenia. Za týmto účelom môžete získať  zadarmo pizzu, plus $ 5 . Stačí sa zaregistrovať na Trendsource  a môžete začať.

 


 

16. Review veci

Napíšte recenziu a zarobiť niečo medzi  $ 1 a $ 50 za preskúmanie  podľa požiadavky. Yelp  vám môže dať nejaké špeciálne pozvanie.

17. Zmena svoj vyhľadávací

Používate Google alebo Yahoo hľadať niečo na internete? Teraz, nechať za sebou a rozhodnúť sa pre  vyhľadávače Bing .
Vykonávať svoje pravidelné vyhľadávanie na Bing, aby bol váš predvolený vyhľadávač, a získať kredity, ktoré možno vymeniť za darčekové karty. Môžete si zarobiť toľko ako $ 5 až $ 10 za mesiac . Tip: Zostaň prihlásený, pri vykonávaní vyhľadávanie.
Ďalšou možnosťou je Nielsen Digital Voice. Digital Voice je súčasťou Nielsen - veľká spoločnosť, ktorá publikuje sledovanosť. Len surfovať na internete a budete môcť začať zarábať peniaze.

Vstup 18. Údaje

Použite svoje presné a rýchle písanie zručnosti k zadaniu informácií. Prejdite Craigslist  alebo  Upwork  a nájsť zadávanie dát a administratívnych pracovných miest pre seba. Tieto úlohy možno ľahko vykonať pomocou domova.

19. Práca pre Amazon

Pick mikro úlohy z  Amazon Mechanical Turk . Ide o služby, ktoré vyžadujú ľudskú interakciu. Môžete pracovať z domova, flexibilný pracovný čas a dostanú zaplatené jedným z najväčších svetových predajcov.
Tu sú niektoré príklady úloh pracovníci dokončili:
  • Vyberte správny pravopis pre tieto vyhľadávacie dotazy
  • Je to webová stránka vhodné pre všeobecné publikum?
  • Nájsť číslo položky pre daný výrobok v tejto snímke
  • Hodnotíme výsledky vyhľadávania pre tieto kľúčové slová
  • Sú tieto dva produkty rovnaké?
  • Vyberte príslušnú kategóriu výrobkov
  • Kategorizovať tón tohto článku
  • Preložiť odsek z angličtiny do francúzštiny

Aké sú šesť vecí, ktoré môžete urobiť práve teraz zbohatnúť?Kliknite na tlačidlo hrať zistiť:

Scott je brilantná s financiami a má technické zručnosti a skúsenosti, aby si jeho mimoriadne užitočné rady von pre všetkých. Je to veľkorysý duše, ktoré chcú odovzdať svoje šťastie s ostatnými v podobe toho, čo sa dá urobiť pre seba samého v kalné svete financií ". - A. Marie
6 vecí, ktoré môžete urobiť práve teraz, aby bohatnú          
Prihlásiť sa k show, takže môžete dostať z dlhov rýchlejšie, ušetriť viac peňazí, a odísť do dôchodku bohatý.

20. Online cestovná kancelária

Myslíte si, preskúmať vaše webové stránky, ako meste vo svojom voľnom čase? Potom to za províziu tým, že ponúka svoje služby ako alternatívu k cestovnými kanceláriami.Začnite u  wikiHow  pre tipy, ako začať.

21. Associate marketing

Ak už máte blog na niečo, čo vás zaujíma, premeniť ju na peňažnom výrobcu.
Pripojiť spolupracovník siete, ako je  Amazon affiliate  alebo  Google AdSense , vybral produkty na podporu, a propagovať ich na obsahovej stránke. Vždy, keď niekto číta svoj blog alebo článok, dostanete zaplatené.

 22. Navrhujeme plány lekcie

Majú mäkké kútik pre akademické štúdium? Predať svoje plány lekcie, a to najmä do nových učiteľov alebo učiteľov prvého ročníka.
Učitelia výplaty učiteľov  je na trhu pedagógov, kde môžete predávať a zdieľať svoje učebné zdroje.

23. hrať online hry

Ste pasáž alebo pokerový šampión? Hrať niektoré z vašich obľúbených puzzle či kartových hier na InboxDollars. Je to zábava, a navyše si môžete zahrať zadarmo, rovnako ako súťažiť o odmeny.

24. Zapojte sa do on-line focus group

Podieľať sa na on-line focus group ako ProOpinion a dostať zaplatené prostredníctvom šeku, darčekové karty alebo PayPal vkladu.

25. Skontrolujte vyhľadávače

V  Leapforce , môžete zhodnotiť vyhľadávače tým, že vykonáva výskumy na preddefinovaných dotazov, ich analýzu a poskytovanie spätnej väzby o výsledkoch vyhľadávačov ich použitia a relevantnosti.

26. Udržiavať fanúšikovské stránky

Stránky fanúšikov na Twitteri alebo Facebooku vyžadujú, aby ľudia spojiť sa s nimi.Prihláste sa k  Fiverr  a získať zamestnanie pre zachovanie sociálnych stránok.

Aké sú Šesť návykov finančne úspešných ľudí? Kliknite na tlačidlo hrať zistiť:

Som tak rád, že som narazil finančného rocková hviezda! Rada je osobné, zábava, povzbudzujúci, úžasné, a povedie vás k inteligentné rozhodnutia a finančnej slobode! Top Notch show a hostiteľ Rockstar! " - Joel L.
Šesť Návyky finančne úspešní ľudia          
Prihlásiť sa k show, takže môžete dostať z dlhov rýchlejšie, ušetriť viac peňazí, a odísť do dôchodku bohatý.

27. Oprava chyby Googlu

Stránky ako je Google, Yahoo, Bing, atď zaplatiť za upevnenie svoje výsledky vyhľadávania. Musíte len opraviť chyby na výsledkoch vyhľadávača a urobiť je kvalitatívny, relevantné a užitočné. Pritom si môžete zarobiť okolo $ 12 za hodinu.

28. Online porotca

Milujete práva a poriadku? Chceli ste niekedy sedieť v súdnej sieni a rozhodnúť, či je niekto nevinný alebo vinný?
Ejura  poskytuje právnik príležitosť na "pre-vyskúšať" vec, než dôjde k súdu pred skutočného poroty na súde.
eJurors fakty preskúmanie a odpovedať na otázky, a kliknite na tlačidlo "Odoslať" Verdikt po dokončení.
Pre každú verdikt tavené, eJurors sú platení  $ 5 - 10 dolárov  v závislosti na dĺžke daného prípadu. Určite nebudete zbohatnúť slúži ako eJuror, ale len jeden prípad za týždeň bude pravdepodobne platiť za prístup k Internetu.

Čo je jedna vec, ktorá pomáha, aby vaše sny v realitu? Kliknite na tlačidlo hrať zistiť:

LOVE Scottová energie! Obchod / peniaze môže byť celkom suché a nudné tému v závislosti na tom, kto robí hovoriť a že rozhodne nie je tento prípad so Scottom.Udržuje ma zaoberajú a motivované. Tiež to, čo úžasné "rádio" hlas. Vrelo odporúčam! " - Britany Felix
Jedna vec, ktorá pomáha, aby vaše sny realitou          

byť opatrovateľ

29. Pet sediaci

Myslíte si, zbožňujú domácich miláčikov? Choď za domáce zviera sedí na svoje miesto. Uistite sa, že váš dom môže ubytovať rad domácich maznáčikov.
Webové stránky, ako  Care.com  združuje pet sediaci a ľudia hľadajú starostlivosť maznáčika. Nezabudnite si citovať svoje sadzby múdro.

30. Na domácej starostlivosti o deti

Ak ste doma so svojimi deťmi, tak prečo nie spustiť doma starostlivosti o deti.
Oni sú veľmi vyhľadávané v našej oblasti Dallas, pretože takí ľudia sú blízko a že existujú oveľa menej detí zapojené, že viac podnikové škôlky.
Budete musieť získať certifikáciu od vášho štátu, ale môžete urobiť veľké peniaze starajúcich sa o deti a zároveň získať stráviť deň so svojimi deťmi rovnako.

získať Tvorivé

31. kaligrafie

Vykonajte ručné písmo pre pozvánok, svadobných oznámení a iné písacie potreby.Použite svoje obľúbené kombinácie písma a začať s vašou kaligrafie dobrodružstvo.Pozrite sa na  Etsy kaligrafie  časti.

32. Transcriptionist

Dokonca aj keď sa vám nepáči vaše písanie, alebo majú programovanie talent, stále môžete robiť na voľnej nohe transkripciu. Prepis je detailný práce, ale našťastie môžete to urobiť kedykoľvek počas dňa aj v noci. Pozrite sa na rovnaké miesta uvedené vyššie.

33. Cook

Vysokoškolský kamarát robí najkrajšie sušienky a nájde udalosti predávať po celý rok - narodeniny, sviatky, futbal strany, ktorých zoznam je nekonečný.
Niektorí ľudia milujú variť a piecť. Ak je to vám, zvážte spustenie podnikania stravovanie z vašej kuchyne. Piecť koláče alebo sladkosti pre narodeninové párty, večera, či iné akcie.
Uistite sa, že dodržiavať zákony bezpečnosti potravín a baviť sa.
Existuje veľa mamičky, ktorí nemajú čas, aby sa domáce jedlo pre predaj piecť i strán a rodiny, ktorí chcú dovolenku hody bez ťažkostí.

34. Začatie podnikania bočné

Staňte sa online osobné stylista alebo mnoho ďalších možností, ako začať niečo na boku. Bude to trvať úsilie, ale existuje veľa rôznych ciest, môžete ísť.
Môžete pracovať s už existujúcej spoločnosti, ako je Avon, Jamberry a Stitch Fix, ktorý vám pomôže začať. Alebo nájsť potrebné vo vašej komunite, ktoré by mohli potrebovať adresovanie. Ešte miestne firmy potrebujú svoje účtovníctvo zručnosti?

Požičajte si svoje veci

35. prenajať parkovacie miesto

Ak nechcete počas vašej pracovnej doby použiť parkovacie miesto, zvážte prenájom to na  Craigslist .

36. prenajať svoj automobil

Ak nepoužívate auto, zatiaľ čo na výlet alebo víkend? Prenajímať. RelayRides  a GetAround  vám pomôže v tom, zatiaľ čo platenie vás na báze za hodinu.
Je vaše auto sedí lenivý na parkovisku na letisku? Potom môžete využiť  FlightCar  a pomáhať pricestuje turistov.

37. Prenájom oblečenie on-line

Ak máte skriňu plnú oblečenia, ktoré ste nosiť po dlhú dobu, je prenajať von. Stránky ako je  RentNotBuy  a  Loanables  aby to bolo možné.
Ak sa nezmestia už ani nehodia svoju aktuálnu životný štýl patrí im v garáži predaj alebo predaj on-line je uvedené vyššie.

38. Rent vaše bicykel, cyklus, Zimné športy, alebo akýkoľvek iný prevodový

Keď nie v použitie, prenajať svoj obľúbený zariadení. Môžete použiť  Spinlister prenajať svoju športovú výbavu.

39. Prenajmite svoje štúdio priestor, hudobné nástroje

Je váš gitara ležiace v rohu miestnosti, bez akejkoľvek bežné použitie? Zarobiť peniaze tým ho prenajíma na  Sparkplug . To možno vykonať u iných hudobných nástrojov tiež, ako zosilňovačov, mikrofónov, harfy, alebo vaše skúšobni alebo štúdiu.

Viete, najlepší spôsob, ako robiť mesačný rozpočet? Kliknite na tlačidlo hrať zistiť:

Bývam v zahraničí a často nájsť programy sú k dispozícii pre plánovanie a rozpočtovanie jednoducho nemajú zmysel ku mne. Pokyny, ktoré poskytuje Scott možno aplikovať na každej domácnosti bez ohľadu na to, kde na svete žijete. " - Výchova v zahraničí
Ako urobiť mesačný rozpočet          

Aby peniaze z vecí, že už vlastníte

Zarábaní peňazí je koníček, ktorý doplní ďalšie koníčky máte, krásne. - Scott Alexander

40. upratovať

Pravdepodobne budete mať oveľa viac vecí, než si uvedomujete. Podľa Národnej asociácie staviteľov domov, priemerná veľkosť domu v roku 1973 bol 1,644 štvorcových stôp. Ktorá vzrástla na 2,624 štvorcových stôp v roku 2014. odstránenie prachu, vyriešiť vaše komora, a dať do garáže predaj.
Ak ste zahltení "veci" vo vašom dome, pozrite sa na skvelú knihu nazvanú  The Life-Zmena Magic of upratovania . Kniha je o zmene svoje vnímanie svoje veci, takže môžete držať to, čo je skutočne dôležité a zbaviť sa toho, čo nie je.

41. Predajte svoje starožitnosti

Vedeli ste zbierať veci, keď ste boli mladší, alebo majú položky, ktoré vyhovujú posledný domov, ale nezapadajú svoju novú? Vypadni všetky svoje zberateľské predmety a predávať ich preč. Ak niektoré z nich sú starožitnosti alebo zberateľské predmety, uistite sa, že si ich oceniť. V opačnom prípade môžete predať niektoré vzácne predmety za nízke ceny.
Smutné je moja dlhé udržiavaná zbierka Star Wars a Akty X karty obchodovanie sa predávali len na pár centov na eBay, tak som sa rozhodol len držať ich za spomienky.

hádzať 42. Blší trh alebo obracející

Ak máte ľstivý stranu, vložte ju dobre využiť. Navštívte najbližší blší trh,  Craigslistalebo  Freecycle.org  a kúpiť nejaké zaujímavé predmety, obnoviť ich, pridajte svoj zvláštny nádych, a ich predávať za účelom zisku.
Premýšľajte o opravy náteru tabuliek alebo konverziu starých dosiek do umenia. Turn odpadky do poklad.
Ak potrebujete nápady, pozrite sa na Pinterest. To má svet myšlienok a boli by ste prekvapení, koľko ľudia budú platiť za materské lampu vlastné dieťa alebo baru re-postriekané od 70. rokov.
Ak máte radi tento typ práce, zvážte začatím obchod Etsy. Jeden z priateľov mojej ženy pocit, zostať doma so svojimi dvoma chlapcami bolo skvelé, ale minula s umeleckou zásuvky. Ona skúmal, čo bolo populárne na Etsy a začal robiť umelecké verzie fotografiách ľudí. To trvalo len niekoľko mesiacov pre jej obchod, aby sa stal ako zaneprázdnený.

 43. Navrhujeme svoj mobilný telefón

Či nový model alebo starú, môžete predať svoj mobilný telefón. Môžete ísť na Amazon, ktorý dáva darčekové karty pre pracovné iPhone, alebo webové stránky, ako  Swapp  a Gazelle  , ktoré vám poskytnú hotovosť na ten starý telefón.

44. kazety Návrat do tlačiarní

Ruka v vašich prázdnych atramentových kaziet do kancelárskymi potrebami, ako je Office Depot, Staples, atď pre voľné kredity.

45. Predajte vaše staré momentky

Máte nejaké náhodné obrázky ležať niekde alebo branie počítačový priestor? Predať na stock photo miestach, ako  iStockPhoto .
Také webové stránky nakupovať fotografie od kohokoľvek. Dokonca aj keď máte pocit, že obrazy sú nestojí predávať, len to skúsiť. Veľmi často sa stáva, najviac zanedbané obrázky každodenných predmetov stačiť, ako jednoduchý ceruzku a papier.

46. ​​Nocľah s raňajkami alebo Airbnb

Tie už majú svoje miesto na život. Ak žijete v blízkosti kampusu vysoké školy s rodičmi, ktorí navštevujú alebo v blízkosti hudby či športovísk, zváži začatie malý bed and breakfast.
V prípade, že sa zdá byť príliš tvrdý, pozrite sa na stránky, ako  Airbnb , ktoré pomáhajú si požičať bezpečne a zabezpečiť dostanete zaplatené. Použil som túto službu pri cestovaní vo Švajčiarsku s kamarátom a môžeme potvrdiť, že je to skvelý servis.
Zaregistrujte sa s mojím odkazom  a dostanete $ 35 z vašej prvej objednávky!

47. Navrhujeme on-line

Garáž predaj nemusí byť váš štýl, alebo možno máte len niekoľko naozaj pekné veci, ktoré chcete predať. Uvažovať o predaji na Ebay, Craigslist a Facebook skupiny.
Moja žena predala niektoré peňaženky Kate Spade, že sa už nepoužívajú a vyrobené oveľa pomocou Ebay, než sa snaží predať lokálne. Začala tým, že žiada veľmi nízku cenu za peňaženiek a ponukový vyhnal cenu až oveľa vyššie, než sa očakávalo.

48. Otvorenie bankového účtu

Jednoduché vyhľadávanie Google pre banky dávať bonusy za otvorenie účtov vráti zoznam aktuálnych ponúk. Dávajte pozor, aby ste si prečítať požiadaviek, ale ak máte čas, môžete vykonať niekoľko sto dolárov.

49. Predajte svoje knihy

Pozrite sa na tento nedávny príbeh od jednouché žijúci expert Lauren Greutman:
Môj 10-ročný syn priviezol knihu z knižnice voľnom poli nášho parku. Bola to učebnica biológie - učitelia vydanie. Povedal, že to vyzeralo, zaujímavé a hej, že bol zadarmo (s tušenie, že ste ho mohli predať). naskenovaný som to v mojom Amazon predajcu aplikácií a uvedomil si, že to stálo okolo $ 150. Bol tak nadšený. uvedená sme ho na predaj za $ 130 a to predávalo! Povieš mu to, on len robil $ 130!
Môj otec-in-law to urobil so svojimi starými seminárnych kníh. Nemohol som uveriť, že knihy 30 rokov boli stále stojí toľko!
Dokonca aj pravidelné knihy Môžete zarábať peniaze. Obchody ako  polovičné cenou knihy  a ďalšie vám dá centov na doláre za každú z vašich súčasných kníh. To šetrí miesto na policiach pre niečo nové, a budete zarábať pár babiek.
Ale ak chcete, aby čo najviac peňazí pre svoje knihy,  pozrite sa zbaviť svojich starých kníh s využitím BookScouter.
  1. Zadajte kód ISBN vašej knihy do BookScouter
  2. BookScouter hľadá svoje databázy pre najvyššiu platobnú kniha spätné odkúpenie firiem.
  3. Akonáhle nájdete spoločnosť ponúkať vám najviac peňazí pre svoje knihy, vyplňte nejaké informácie
  4. Loď mimo svoju knihu, a dostanete zaplatené! Väčšina firiem ponúka predplatené prepravné štítky, ktoré vám ušetrí čas od museli vytlačiť dopravu, alebo ísť na poštu. Je to super jednoduché!

Viete, prečo You Nechcem Wanna o vrátenie daní? Kliknite na tlačidlo hrať zistiť:

Scott skaly na tento podcast s jeho pozitívne osobnosť a jeho radu. Ten poskytuje veľa dobrých informácií s cieľom zlepšiť naše financie, zo základných krokov k vyspelejšie. Jeho webová stránka je tiež plná skvelé informácie! Ďakujem Scotta! " - Jess
Prečo nechcú vrátenie dane          

50. Obchod on-line a zarábať peniaze späť

Stránky ako je  Fat Wallet  zaplatiť späť, keď si kúpite v ich obchode. To môže znamenať zľavy pre vás, alebo jednoduché cash back obchodov.

51. nakúpiť potraviny a získať zľavy

Mnoho zliav aplikácie ako  Ibotta  a  Checkout51  ponúkajú hotovostné zľavy na obchode s potravinami nákupy. Musíte len odfotiť vášho potravinami prijatie s telefónom, a dokonca môžete nakúpiť potraviny zo svojho pravidelného obchodu s potravinami.

52. Podiel, čo je vo vašej chladničke

Nielsen Consumer Panel  ponúka darčekové body sa pozrieť, čo je vo vašej chladničke.Musíte len skenovanie čiarových kódov vašich výrobkov kút a odoslať ju na ne. Tu je návod, ako to funguje:
  1. Každý týždeň môžete skenovať všetky vaše nákupy a prenášať dáta. Môžete byť kontaktovaný tiež čas od času o svoje názory a odpovedať na otázky.
  2. Ako účastník diskusie trvá asi hodinu týždenne.
  3. Môžete zbierať body s každým interakcie a získať viac bodov čím dlhšie ste na paneli.
  4. Až budete pripravení, môžete inkasovať tieto body získať odmeny.

53. Predajte vaše nevyžiadanú poštu

Milujete dostať nevyžiadanú poštu? Ak ste rovnako ako ja, pravdepodobne nie - to je dôvod, prečo hovoríme, že nezdravé! Iné ako recyklovať, odpadky, alebo ho vypáliť v zime čo môžete urobiť s ním?
Small Business Informačné centrum  je výskum trhu spoločnosť, ktorá bude mať vaše nevyžiadanej pošty a e-mailu a dá vám Visa predplatené karty.

 


Zverejnenie: Máme niekoľko známych kancelárskych mačky tu. Affiliate odkazy v tomto príspevku, čo nám pomáha im kupujú dobré mačky. Ďakujem za tvoju podporu!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...