Free Money

Loading...

понедельник, 5 декабря 2016 г.

53 maneres legítimes de guanyar diners a Internet des de casa


Article Patrocinador payoneer.com
Cada lector d'aquest bloc va a rebre una targeta de crèdit de forma gratuïta, i $ 25 després de la inscripció .

Si vostè és una mare ocupada, una estada a casa pare, un estudiant universitari, o simplement vols guanyar una mica de diners extra - fent una feina extra pot ajudar a guanyar diners des de casa.
Una ràpida cerca a Internet pot revelar molts treballen des de casa estafes. Et cobren honoraris per avançat i atreuen a treballar amb ells. Però en realitat  no són més que enganyant fora dels seus diners durament guanyat.
Sé que vostè vol trobar algun treball legítim dels treballs casolans que no són estafes.Per tant, he rastrejat a través de centenars de maneres de treballar a casa, i es va acostar amb les  53 formes legítimes de guanyar diners des de casa .
Alguns només se li faci un parell de dòlars al mes, però altres poden convertir-se en potents fonts de diners en funció del temps que té per invertir-hi.
Segueix llegint per esbrinar sobre algunes de les emocionants maneres de guanyar diners des de casa. Vostè pot fins i tot trobar alguna cosa que mai has sentit parlar d'abans.
Bona sort!

Fer diners en línia i des de casa

No té cap talents ocults? No us preocupeu! Tenim alguna cosa per a vostè també.
No tinc talents especials. Jo només sóc apassionadament curiós. - Albert Einstein
La meva dona Katie no és astut així que en comptes planejar una cursa de 5 quilòmetres locals.
Vam comprar els nostres pollastres d'una dona que aixeca els pollets a vendre per 25 $ c / u ( llegint si no vols criar i vendre pollastres ).

1. Iniciar un bloc o negoci en línia

El negoci en línia és com m'he fet la vida des de l'any 2005 i el que m'ha ajudat a retirar-se abans de temps. Vaig fer més de $ 21.000 a l'octubre al meu bloc.   Feu clic aquí per llegir el meu Com fer diners de blocs Guia de The Ultimate . Vostè pot començar un bloc per a tan poc com $ 2,85 al mes (menys d'una tassa de cafè!). Crear un bloc i aprofitar en les vendes d'afiliats o ofertes de respatller. Penseu temes com:  
  • viatges
  • cuina
  • salut
  • tecnologia
  • Les finances personals
  • Gairebé qualsevol altra cosa
Fes una ullada al meu guia sobre com iniciar un bloc en menys de 15 minuts juntament amb els meus pas a pas les instruccions sobre  com fer diners de blocs .

2. Prendre part en les enquestes per fer un extra de $ 100 + un mes

Simplement respon enquestes en línia o assajos sobre el producte i guanyar diners des de casa. Vostè pot fer un extra de $ 100 al mes mentre veu la televisió
Fer una ullada a alguns llocs web d'enquestes pagades que figuren a continuació. En tots aquests llocs web que no només guanyar alguns diners extra, sinó que també es veuen recompensats a través de vals de regal, sortejos de premis, productes lliures, etc. Tots aquests llocs són  lliures d'inscriure i utilitzar . Heads up: Si qualsevol lloc de l'enquesta li demana que pagui, que són probablement estafa.
Drogoaddicte de l'enquesta
Swagbucks
OneOpinion
d'Opinió del Consumidor
InboxDollars
Investigació Pinya
Actualització: Aquí hi ha alguns llocs d'estudi addicionals que hem afegit ja que aquest article va ser publicat per primera vegada: PaidSurveys, Club de Enquesta, ProOpinion, Centre d'Opinion, Veu VIP, YouGov, enquestes Clear Voice, Producte Report Card, Premi rebels, Spot Enquesta, i Harris Enquesta

Què vol trencar el cicle xec a xec de pagament? Feu clic a Reproduir per esbrinar:

Un dels primers podcasts que he escoltat, però em va enganxar! Com un graduat recent de la universitat, no tenia ni idea de per on començar, prendre el control dels meus finances. Scott Alan Turner trenca tot baix d'una manera clara i concisa, de manera que és molt fàcil identificar-se i fàcil de digerir. Les seves temàtiques 'comercials' són hilarants "!  - Anna
Com trencar el cicle de la xec a xec de pagament          

3. Veure avenços de pel·lícules, YouTube, i igual que els vídeos

T'agrada veure vídeos en el seu temps lliure? Ara, se li pot pagar per veure vídeos inclosos els avenços de pel·lícules, notícies, vídeos de personatges famosos, i tot tipus d'altres vídeos.
Llocs com Swagbucks demanen a veure alguns vídeos i com ells. Has de tenir cura per a un determinat nombre de minuts, el que se li va dir abans d'hora. Vostè podria guanyar més de $ 200 al mes (guanys varien). Guanyaràs Swagbucks per a l'observació (punts que es poden bescanviar per targetes de regal o Paypal).  Vostè pot obtenir $ 5 només per inscriure!

4. Obtenir devolució de diners de forma instantània per a coses que has comprat ja

Li agrada ser reemborsaments? Com fresc seria per recuperar els diners en coses que ja hagi comprat sense haver de fer una cosa? Paribus és una aplicació que li permet saber si les botigues que has comprat en línia li deuen un reemborsament. És lliure d'inscriure. Paribus es connecta al seu compte de correu electrònic i comprova els seus rebuts. Si s'assabenten d'un minorista ha baixat el seu preu que presenten un reclam ajust de preu de forma automàtica. Proveu paribus.
Paribus treballa amb un gran nombre de comerciants que probablement ja anar de compres a, incloent Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl, i molt més!

5. Descarregar i instal·lar aquestes aplicacions

Una gran quantitat de companyies - incloent Google - vostè paga per la instal·lació de les seves aplicacions. D'altra banda, se li paga per cada mes les aplicacions s'instal·len al telèfon. Alguns d'aquests llocs inclouen:
  • ShopTracker - contestar algunes preguntes a continuació, iniciar l'aplicació en el dispositiu, i  vostè guanyarà $ 3,00 a l'instant .Mantenir l'aplicació en el seu telèfon per guanyar diners cada mes i ajudar les empreses a entendre el que la gent està comprant en línia.
  • Nielsen Mobile Panell - De les persones que s'executen els programes de televisió Nielsen, l'aplicació mòbil de Nielsen li recompensa per utilitzar el dispositiu mòbil. Vostè pot guanyar fins a $ 50 a l'any .
  • MobileXpression - Instal·lar aquesta aplicació i vostè serà elegible per guanyar premis cada setmana. Tens l'oportunitat de jugar un joc de premis instantanis, en participar en estudis de mercat.

6. Obtenir una targeta de regal de $ 10 gratis Amazon

Inscriu-te MyPoints i obtenir un  10 $ targeta de regal d'Amazon lliure . És fàcil començar:
  1. Uneix-te MyPoints aquí de forma gratuïta.
  2. Compres més de 1.900 principals minoristes en línia (com Amazon, Walmart i Target) a través MyPoints i guanyar punts per les seves compres.
  3. Canviar els seus punts per targetes de regal, milles de viatge i més de més de 75 principals minoristes, restaurants i viatges associats.

7. Inscriu-te targetes de regal

Ebates es  li donarà una targeta de regal de $ 10 quan vostè s'inscriu  i guanya la seva primera rebaixa de devolució de diners. És molt bo per als compradors en línia. Ebates és d'ús gratuït.
Vostè només cal visitar la pàgina web i Ebates clic a través de la botiga que vol comprar a. Si vostè compra a la botiga de Ebates per crear una comissió que es van separar amb vostè. És una manera fàcil de guardar. Feu clic aquí per inscriure en Ebates.

8. llocs web de prova per 30 $ l'hora

Mai visitar un lloc web i pensat en com dolent o el bo que era? Ara vostè pot aconseguir pagat per compartir els seus pensaments.
Només ha d'obrir una pàgina web, feu clic al seu voltant, i se'ls paga. Nous o actualitzats propietaris de llocs web compensen posar a prova els seus llocs.
Amb Proves d'usuaris que pot guanyar gairebé  $ 30 per hora . Heus aquí com funciona:
  • Li paguen $ 10 a través de PayPal per a cada vídeo de 20 minuts que ha recorregut.
  • UserTesting li paga a visitar llocs web o aplicacions, completar una sèrie de tasques, i registrar els seus pensaments.
Mentre que vostè visita un lloc web de la seva pantalla es gravarà, així com la seva veu.Els seus clients inclouen a Apple, Microsoft, Adobe i altres companyies de Fortune 500. Com li agradaria una mica de diners per compartir els seus pensaments?

9. Se'ls paga per estar sa

L'aplicació AchieveMint la salut li dóna punts per ser saludable i fer les coses com caminar, el seguiment del seu menjar, o la presa d'enquestes de salut. Vostè guanya punts que es poden bescanviar per diners en efectiu o targetes de regal d'Amazon. Per cada 10.000 punts,  vostè guanya 10 $  i no hi ha límit en els seus guanys.
AchieveMint es connecta a les aplicacions de fitness que ja estigui utilitzant incloent Fitbit, RunKeeper, Healthkit, i MyFitnessPal.
Pots guanyar 10 punts només per inscriure amb AchieveMint i la connexió d'una aplicació.

10. Converteix-te en un professional independent o escriptor independent

Fent el treball independent pot augmentar considerablement els seus ingressos. És vostè una mestressa de casa amb un grau Anglès o un tipus que, naturalment, pot trobar errors en el text escrit?
Llocs grans i dignes de confiança com  Upwork  tenen milers d'ocupadors que volen contractar per a tot tipus de tasques en què es pot escriure o editar qualsevol cosa des de la tecnologia a articles de negocis. Se'ls paga per cada article. Obtenir una gran reputació i es pot convertir això en un treball de temps complet.

11. Tècnica de treball independent

El treballar independentment no és tot sobre l'escriptura. Vostè pot fer tot, des de disseny, gràfics, la comercialització, i els treballs de programació web des de llocs com:
Recollir el pagament en funció de cada projecte.

12. Converteix-te en un assistent virtual

Treballar per a algú de casa. ajudes virtuals (AV) poden fer tot, des revisar el correu electrònic i fer plans de viatge per al maneig de la investigació per Internet o treballar per a la seva petita empresa. perceptors de gamma alta poden ordre $ 50- $ 100 per hora.
Alguns llocs de bona reputació són  Zirtual  i  Upwork

13. Tutoria

Donar classes particulars privades a casa i utilitzar els seus coneixements SAT. Triï el seu horari, si vostè té algunes tasques rutinàries imperatives.
O més aviat, anar a la tutoria en línia i guanyar  $ 20 per hora  en  Chegg tutors .

14. Compartir els seus punts de vista

Comparteix les teves opinions honestes dels serveis quotidians i productes que utilitza amb empreses del grup d'enfocament. Aquestes organitzacions poden millorar els seus productes en els seus comentaris, i s'arriba a fer  $ 50, $ 100, o més . Sortida 2020 Panell.
Un amic fa això en el seu centre comercial local. Ell només té una mica de diners costat fent els grups d'enfocament, però es paga per una mainadera i una nit de tant en tant.

15. Taxa de pizzes

Moltes empreses que paguen per a la qualificació de les pizzeries locals. Només cal qualificar el lloc de la qualitat de la seva pizza i tingui en compte el seu temps de lliurament. Per a això, es pot obtenir una  pizza gratis, més $ 5 . Només ha de registrar en  Trendsource  i començar.

 


 

16. Revisió coses

Escriure una ressenya i guanyar qualsevol cosa entre  $ 1 i $ 50 per examen d'acord amb el requisit. Yelp  li pot donar algunes invitacions especials.

17. Canviar el motor de cerca

Com s'utilitza Google o Yahoo per buscar alguna cosa a la xarxa? Ara, deixar-los enrere i optar pel  motor de cerca Bing .
Dur a terme les seves recerques regulars en Bing, el converteixen en el motor de cerca predeterminat, i guanyar crèdits que es poden bescanviar per targetes de regal. Pot guanyar tant com  $ 5 a $ 10 per mes . Consell: Només es mantingui signat a, en realitzar una recerca.
Una altra opció és Nielsen Digital Voice. Veu Digital és una part de Nielsen - la gran empresa que publica els programes de televisió. Simplement navegar per la web i que pot ser capaç de començar a guanyar diners.

18. Les dades d'entrada

Utilitza les seves habilitats d'escriptura precises i ràpides per introduir informació.Anar a través de  Craigslist  o  Upwork  i trobar l'entrada de dades i tasques administratives per si mateix. Aquests llocs de treball es pot fer fàcilment a través de teletreball.

19. El treball per Amazon

Recollir les tasques micro de  Amazon Mechanical Turk . Aquests són els serveis que requereixen la interacció humana. Pot treballar des de casa, horari flexible i se'ls paga per un dels proveïdors més grans del món.
Aquests són alguns exemples de les tasques dels treballadors han completat:
  • Seleccioneu la forma correcta d'aquests termes de cerca
  • És aquest lloc web adequat per al públic en general?
  • Trobar el nombre d'article del producte en aquesta imatge
  • Valorar els resultats de la recerca d'aquestes paraules clau
  • Són aquests dos productes de la mateixa?
  • Trieu la categoria apropiada per a productes
  • Categoritzar el to d'aquest article
  • Traduir un paràgraf de l'Anglès al Francès

Quines són les sis coses que vostè pot fer ara mateix per fer-se més rics? Feu clic a Reproduir per esbrinar:

Scott és brillant amb les finances i té les habilitats tècniques i experiència per aconseguir la seva extremadament útils consells a tots. És una ànima generosa que desitgin passar al llarg de la seva bona fortuna amb els altres en la forma del que un pot fer per un mateix en el tèrbol món de les finances ". - A. Casa
6 coses que vostè pot fer ara que es fan més rics          
Subscriu al xou perquè pugui sortir del deute més ràpid, estalviar més diners, i retirar-se ric.

20. agent de viatges en línia

És vostè explora llocs web de viatges com Expedia en el seu temps lliure? A continuació, fer-ho per una comissió a l'oferir els seus serveis com una alternativa a les agències de viatges. Comenceu a  WikiHow  de consells per començar.

21. comercialització Associat

Si ja té un bloc sobre alguna cosa que li interessa, convertir-lo en una màquina de fer diners.
Unir-se a una xarxa d'associats com  Amazon afiliat  o  Google AdSense , productes per promoure triar, i fer publicitat al seu lloc de contingut. Cada vegada que algú llegeix el seu bloc o un article, se li paga.

 22. plans de lliçons Venda

Tenir un cantó suau per a l'estudi acadèmic? Venda seus plans de lliçons, sobretot als nous professors o mestres de primer any.
Professors pagar als mestres  és un mercat d'educadors, on es pot vendre i compartir els seus recursos d'ensenyament.

23. Jugar en línia

Ets una galeria o un campió de pòquer? Jugar a alguns dels seus trencaclosques o jocs de cartes favorits en InboxDollars. És divertit, a més que pot jugar de forma gratuïta, així com competir per premis.

24. Participa en un grup de discussió en línia

Participar en un grup de discussió en línia com ProOpinion i se'ls paga a través d'un xec, targeta de regal, o dipòsit de PayPal.

25. Examinar els motors de cerca

En  Leapforce , es poden avaluar els motors de cerca mitjançant la realització d'investigacions sobre les consultes predefinides, analitzar-los, i proporcionar informació per als motors de cerca per al seu ús i rellevància.

26. Mantenir les pàgines de fans

Les pàgines de fans a Twitter o Facebook requereixen que la gent es connecti amb ells.Inicia una sessió al  Fiverr  i obtenir llocs de treball per al manteniment de les pàgines socials.

Quins són els sis hàbits de la gent èxit financer? Feu clic a Reproduir per esbrinar:

Estic molt contenta em vaig trobar amb l'Estrella de Rock Financial!L'assessorament és personal, diversió, encoratjadora, impressionant, i els conduirà a les decisions intel·ligents i la llibertat financera! Top Notch i espectacle d'acollida Rockstar "! - Joel L.
Sis hàbits de les persones d'èxit financer          
Subscriu al xou perquè pugui sortir del deute més ràpid, estalviar més diners, i retirar-se ric.

27. Fixar els errors de Google

Llocs com Google, Yahoo, Bing, etc que paguen per a la fixació dels seus resultats de cerca. Només cal reparar els errors dels resultats del motor de cerca i fer-los qualitativa, rellevant i útil. Fer això li pot guanyar al voltant de $ 12 per hora.

28. jurat Online

Què t'agrada llei i l'ordre? Alguna vegada ha volgut seure en una sala d'audiències i decidir si algú és culpable o innocent?
eJury  proporciona un advocat l'oportunitat de "pre-tractar" l'assumpte de què va a judici davant un jurat en la cort real.
eJurors fets de revisió i respondre a les preguntes, i feu clic a un botó "Enviar veredicte" sobre la terminació.
Per a cada veredicte rendit, eJurors es paguen  $ 5 - $ 10 de  en funció de la longitud de la caixa. Per cert, no es farà ric servint com un eJuror, però només un dels casos a la setmana probablement pagar per l'accés a Internet.

Què és la única cosa que ajuda a fer els seus somnis una realitat? Feu clic a Reproduir per esbrinar:

L'energia del AMOR de Scott! Negocis / diners pot ser un tema bastant sec i avorrit, depenent de qui està fent la conversa i que definitivament no és el cas amb Scott. Em manté compromès i motivat. A més, el que una veu increïble "ràdio". Recomano encaridament "! - Britany Felix
L'única cosa que ajuda a fer els seus somnis una realitat          

Ser un cuidador

29. Cura de mascotes

És vostè adora els animals domèstics? Anar per l'animal domèstic està assegut al seu lloc. Assegureu-vos que la seva casa té capacitat per a nombrosos animals domèstics.
Llocs web com  Care.com  reuneix cuidadors de mascotes i persones que busquen la cura de mascotes. Recordi que ha de citar les seves tarifes de manera intel·ligent.

30. A la llar de guarderia

Si vostè està a casa amb els seus fills, per què no iniciar una guarderia a la llar.
Ells són molt buscats en la nostra àrea de Dallas perquè la gent com que són a prop i que hi ha molts menys nens que participen que una llar d'infants més corporatiu.
Vostè haurà d'obtenir un certificat del seu estat, però es pot fer molts diners que tenen cura d'infants mentre que aconsegueix passar el dia amb els seus fills també.

sigui creatiu

31. cal·ligrafia

Fer lletres de la mà per a targetes d'invitació, targetes de noces, i altres articles de papereria. Utilitza les seves combinacions de fonts favorites i començar amb la seva aventura de la cal·ligrafia. Mira l'  Etsy cal·ligrafia  secció.

32. Transcriptor

Encara que no té gust de les seves habilitats d'escriptura o tenir un talent de programació, encara es pot fer la transcripció independent. La transcripció és el treball detallat, però per sort es pot fer en qualsevol moment del dia o de nit.Comprovar els mateixos llocs esmentats anteriorment.

33. Cuini

Un amic de la universitat fa les galetes més boniques i troba esdeveniments per vendre'ls durant tot l'any - aniversari, festes, partits de futbol, ​​la llista és interminable.
Algunes persones els encanta cuinar i enfornar. Si aquest és el teu cas, consideri executar un negoci de càtering de la seva cuina. Enfornar pastissos o galetes per a les festes d'aniversari, sopars o altres esdeveniments.
Assegureu-vos de complir amb les lleis de seguretat alimentària i divertir-se.
Hi ha moltes mares que no tenen temps per fer menjar casolà per a la venda de pastissos i els partits i les famílies que volen una festa de vacances sense problemes.

34. Iniciar un negoci secundari

Convertir-se en un estilista personal en línia o les moltes altres opcions per començar alguna cosa al lateral. Es necessitarà un esforç, però hi ha moltes rutes diferents que vostè pot anar.
Es pot treballar amb una empresa ja existent, com Avon, Jamberry, i Stitch Fix, que l'ajudarà a començar. O trobar una necessitat en la seva comunitat que podria ser necessari abordar. Per què les empreses locals necessiten els seus coneixements de comptabilitat?

Llogar les seves coses

35. Llogar la seva plaça d'aparcament

Si no fa servir el seu lloc d'estacionament durant les seves hores de treball, tingui en compte que el lloguer a  Craigslist .

36. Llogar seu automòbil

No utilitzar el cotxe durant un viatge o cap de setmana? Llogar-la. RelayRides  i GetAround  l'ajudarà en això mentre que el pagament en una base per hora.
Si l'automòbil està assegut inactiu en l'estacionament de l'aeroport? A continuació, pot fer ús de  FlightCar  i ajudar un turista que arriba.

37. Llogar la seva roba en línia

Si vostè té un armari ple de roba que no has fet servir en molt de temps, llogar-los.Llocs com  RentNotBuy  i  Loanables  que això sigui possible.
Si no hi caben més ajustada o no el seu estil de vida actual incloure'ls en la venda de garatge o de venda en línia s'ha esmentat anteriorment.

38. Llogar la seva bicicleta, cicle, esports de neu, o qualsevol altre equip

Quan no està en ús, llogar el seu equip favorit. Podeu utilitzar  Spinlister  per llogar el seu equip d'esports.

39. lloga el seu espai d'estudi, instruments musicals

Està mentint seva guitarra a la cantonada de la seva habitació, sense cap tipus d'ús diari? Fer diners pel lloguer a  la bugia . Vostè pot fer això per altres seus instruments de música també, com amplificadors, micròfons, arpes, o la seva sala d'assaig o estudi.

¿Vostè sap la millor manera de fer un pressupost mensual?Feu clic a Reproduir per esbrinar:

Jo visc a l'estranger i, sovint trobada els programes disponibles per a la planificació i el pressupost simplement no tenen sentit per a mi. L'orientació que Scott ofereix es pot aplicar a qualsevol llar sense importar en quin lloc del món en què viu ". - La criança a l'Estranger
Com fer un pressupost mensual          

Guanyar diners amb coses que ja posseeix

Fer diners és un hobby que complementarà alguna altra afició que té, molt bé. - De Scott Alexander

40. Posar en ordre

És probable que tingui molt més coses del que creu. Segons l'Associació Nacional de Constructors d'Habitatges, la grandària mitjana de l'habitatge en 1973 va ser 1.644 peus quadrats. Que va créixer fins 2.624 peus quadrats en 2014. Netejar la pols, ordenar la seva armari d'emmagatzematge, i posar una venda de garatge.
Si està aclaparat amb "coses" a casa, fes un cop d'ull a un gran llibre anomenat,  El que canvia la vida màgica de posar en ordre . El llibre es tracta de canviar la seva percepció de les seves coses perquè pugui mantenir el que és realment important i prescindir d'allò que no ho és.

41. Vengui els seus antiguitats

Què reculli coses quan eren més joves o tenen elements que s'adaptin a la seva última casa, però no s'adaptin a la seva nova? Fora tots els seus objectes de col·lecció i vendre'ls. Si alguns són antiguitats o de col·lecció, assegureu-vos d'aconseguir que s'aprecien. Altrament, és possible vendre alguns objectes rars a preus baixos.
Per desgràcia meva llarga col·lecció de guardat de Star Wars i targetes de col·lecció X-Files només es venien per uns pocs centaus a eBay, així que vaig decidir només per mantenir-los pels records.

sacseja el mercat de puces 42. o moure d'una tirada

Si vostè té un costat astut, posar a bon ús. Visitar el mercat de puces més proper, Craigslist , o  Freecycle.org  i comprar alguns articles interessants, restaurar-los, afegir el seu toc especial, i els venen per un benefici.
Penseu de renovació de l'acabat de taules o la conversió d'antigues plaques en art.Convertir les deixalles en un tresor.
Si necessites idees, fes un cop d'ull a Pinterest. Té un món d'idees, i et sorprendria la quantitat de gent pagarà per un llum de nadó viver personalitzat o una re-tacat barra des dels anys 70.
Si vostè gaudeix d'aquest tipus de treball, consideri la possibilitat d'iniciar una botiga a Etsy. Un dels amics de la meva dona em vaig sentir quedar-se a casa amb els seus dos fills era gran, però trobava a faltar que té una sortida artística. Ella va investigar el que era popular a Etsy i va començar a fer versions artístiques de fotos de les persones. Només va prendre uns mesos per a la seva botiga a ser tan ocupat.

 43. Vengui el seu telèfon mòbil

Ja sigui un nou model o un de vell, vostè pot vendre el seu telèfon mòbil. Es pot anar a Amazon que dóna a les targetes de regal per als iPhones de treball, o llocs web com Swappa  i  Gazelle  que li donen diners en efectiu per a aquest telèfon antic.

44. Tornar cartutxos d'impressora

Mà en els seus cartutxos d'impressora buits a les botigues d'articles d'oficina com Office Depot, Staples, etc. per a crèdits de lliure configuració.

45. Vengui els seus velles instantànies

Té algunes imatges a l'atzar tombat en algun lloc o prendre espai de l'ordinador? Els venen en llocs de fotografia com  iStockPhoto .
Tals llocs web de compra de fotos de qualsevol persona. Fins i tot si se sent que les imatges no són val la pena vendre, simplement donar-li una oportunitat. Molt sovint, les imatges més oblidades dels objectes quotidians fan el truc, com un simple bolígraf i paper.

46. ​​Llit i esmorzar o Airbnb

Ja té un lloc per viure. Si vostè viu a prop d'un campus universitari amb els pares que visiten o música o prop de les instal·lacions esportives, considerar iniciar un petit llit i esmorzar.
Si això sembla massa dur, fes un cop d'ull a llocs com  Airbnb , que l'ajudarà a llogar de forma segura i assegurar-se que se'ls paga. He utilitzat aquest servei quan es viatja a Suïssa amb un amic i puc confirmar que és un gran servei.
S'inscriu amb el meu enllaç  i obtindrà $ 35 de descompte a la teva primera reserva!

47. Venda en línia

Una venda de garatge pot ser que no sigui el seu estil, o potser només té algunes coses realment bones que vol vendre. Penseu en la possibilitat de vendre en grups Ebay, Craigslist, i Facebook.
La meva dona va vendre alguns bosses Kate Spade que ja no fa servir i es va fer molt més mitjançant l'ús d'Ebay que tractar de vendre localment. Va començar preguntant a un preu molt baix per les bosses i la licitació va conduir el preu cap amunt molt més alt del que s'esperava.

48. Obrir un compte bancari

Una simple cerca a Google per als bancs donar bonificacions per a l'obertura de comptes retorna una llista d'ofertes actuals. Aneu amb compte de llegir els requisits, però si té temps, pot fer que uns pocs centenars de dòlars.

49. Vengui els seus llibres

Fes un cop d'ull a aquesta història recent de l'expert en la vida frugal Lauren Greutman:
El meu fill de 10 anys d'edat, va portar a casa un llibre de caixa biblioteca gratuïta del nostre parc. Era un llibre de text de biologia - mestres edició. Va dir que semblava interessant i bo, era lliure (sense tenir idea de que podria vendre). El vaig explorar en la meva aplicació Amazon venedor i vaig adonar que era un valor de voltant de $ 150.Estava tan excitat. Vam fer una llista que es ven per $ 130 i es va vendre! Va a dir, que acaba de fer $ 130!
El meu pare-en-llei va fer això amb els seus vells llibres de seminari. No podia creure que els llibres de 30 anys d'edat eren encara val la pena tant!
Fins i tot els llibres regulars que poden guanyar diners. Botigues com  llibres a meitat de preu  i els altres li donarà a centaus de dòlars per cada un dels seus llibres actuals.S'estalvia espai en els prestatges per alguna cosa nova, i vostè guanya una mica de diners.
Però si voleu que el més efectiu per als seus llibres,  fa una ullada a desfer dels seus vells llibres utilitzant BookScouter.
  1. Introduïu l'ISBN del seu llibre a BookScouter
  2. BookScouter busca a la base de dades per a les empreses llibre de recompra que paga més.
  3. Una vegada que trobi l'empresa que li ofereix la major quantitat de diners per als seus llibres, a omplir alguna informació
  4. Enviar fora del seu llibre, i se'ls paga! La majoria de les empreses ofereixen prepagament etiquetes d'enviament que li estalvia temps d'haver d'imprimir l'enviament o anar a l'oficina de correus. És super fàcil!

Sap per què no vol un reemborsament d'impostos? Feu clic a Reproduir per esbrinar:

Scott pedres en aquest podcast amb la seva personalitat optimista i el seu consell. S'ofereix una gran quantitat de bona informació per millorar les nostres finances, dels passos bàsics per més avançada. El seu lloc web també està ple de gran informació! Gràcies a Scott "! - Jess
Per què no vol un reemborsament d'impostos          

50. La botiga en línia i guanyar diners en efectiu

Llocs com  greix Moneder  tornar els diners en comprar a la seva botiga. Això pot significar descomptes per a vostè o ofertes de devolució d'efectiu simples.

51. Comprar comestibles i obté rebaixes

Moltes aplicacions de descomptes com  Ibotta  i  Checkout51  ofereixen descomptes en efectiu en les compres de la botiga de queviures. Només has de fer una foto del seu rebut de queviures amb el telèfon, i fins i tot es pot comprar menjar a la seva botiga de queviures regulars.

52. Compartir el que està en la seva nevera

El  Panell de Consumidors Nielsen  ofereix punts de regal per mirar el que està en la seva nevera. Només has de escanejar codis de barres dels productes de la nevera i enviar-lo a ells. Heus aquí com funciona:
  1. Cada setmana, escanejar totes les seves compres i transmetre les dades. També pot ser contactat de tant en tant sobre les seves opinions i de respondre a les preguntes.
  2. En ser un membre del jurat pren al voltant d'una hora a la setmana.
  3. Que s'acumulen punts amb cada interacció i guanyar més punts com més temps estàs en el panell.
  4. Quan estigui llest, diners en efectiu en aquests punts per obtenir recompenses.

53. Vengui el seu correu brossa

Li agrada ser correu brossa? Si vostè és com jo, probablement no ho fa - és per això que anomenem escombraries! A part de reciclar, escombraries, o gravar-ho en l'hivern el que es pot fer amb ella?
La  petita empresa Centre de Coneixement  és una companyia d'investigació de mercat que es portarà al seu correu no desitjat i correu electrònic i li donarà una targeta de prepagament Visa.

 


Divulgació: Tenim alguns gats oficina famosos per aquí. Els enllaços d'afiliats en aquest post ens ajuden a comprar el bé menjar per a gats. Gràcies pel teu recolzament!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...