Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Perusteltu tapoja ansaita rahaa verkossa kotoa


Article Sponsori payoneer.com
Jokainen tämän blogin lukija saavat luottokortin maksutta ja $ 25 rekisteröinnin jälkeen .

Olitpa kiireinen äiti, jäädä kotiin isä, opiskelija, tai vain haluavat ansaita ylimääräistä rahaa - tekee ylimääräistä työtä voi auttaa sinua tekemään rahaa kotoa.
Nopea internet-haku voi paljastaa monia työtä kotoa huijauksia. Ne veloittaa etukäteen palkkiot ja houkuttelevat teitä työskennellä heidän kanssaan. Muttatodellisuudessa  ne ovat vain huijausta sinut pois kovalla työllä ansaitut rahat.
Tiedän, että haluat löytää laillista työtä kotoa työpaikkoja, joita ei ole rip-off. Joten, olen keitetty läpi satoja tapoja työskennellä kotona, ja keksi  53 laillista tapoja ansaita rahaa kotoa .
Jotkut juuri sinut muutaman taalaa kuukaudessa, mutta muut voivat tulla voimakas moneymakers riippuen aikaa sinulla on panostaa niihin.
Lue selvittää joitakin mielenkiintoisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Saatat jopa löytää jotain et ole koskaan ennen kuullutkaan.
Onnea!

Tee rahaa verkossa ja kotoa

Ei ole mitään piilotettu kykyjä? Älä huoli! Meillä jotain sinulle samoin.
Minulla ei ole erityisiä kykyjä. Olen vain kiihkeästi utelias. - Albert Einstein
Vaimoni Katie ei ole ovela joten sen sijaan suunnitellaan paikallisen 5K aikavälillä.
Ostimme kanat naiselta, joka herättää poikaset myydä $ 25 / kpl ( lue jos et halua nostaa ja myydä kanat ).

1. Aloita blogin tai online-liiketoiminnan

Online liiketoiminta on miten olen tehnyt elävä vuodesta 2005 ja mikä on auttanut minua varhaiseläkkeelle. Olen tehnyt yli $ 21,000 lokakuussa kautta blogissani.   Lue täältä minun Kuinka tehdä rahaa Blogging -The Ultimate Guide . Voit aloittaa blogin niin vähän kuin $ 2,85 kuukaudessa (alle kupin kahvia!). Luo blogi ja hyödyntää sen affiliate myynti tai tuotteen merkintä käsittelee. Mieti aiheita kuten:  
  • Matkustaa
  • Ruoanlaitto
  • terveys
  • teknologia
  • Henkilökohtainen talous
  • Juuri mitään muuta
Tsekkaa oppaan aloittaa blogin alle 15-minuuttia yhdessä minun askel-askeleelta ohjeet  , miten tehdä rahaa bloggaaminen .

2. Osallistu tutkimuksiin tehdä ylimääräinen $ 100 + kuukaudessa

Yksinkertaisesti vastaus online-tutkimuksia tai tuotteiden testeistä ja tehdä rahaa kotoa. Voit helposti tehdä ylimääräinen $ 100 kuukaudessa television katselun
Tutustu joitakin maksettu tutkimus sivustoja alla. Kaikilla nämä sivustot et vain ansaita ylimääräistä rahaa, mutta myös palkitaan kautta lahjakortteja, palkinto piirustukset, vapaita tuotteita, jne. Kaikki nämä sivustot ovat  vapaasti rekisteröityä ja käyttää . Huomio: Jos mittauskohde pyytää maksamaan, ne ovat todennäköisesti huijauksia.
Survey Junkie
Swagbucks
OneOpinion
American Consumer Lausunto
InboxDollars
Pinecone Research
Päivitys: Tässä on muutamia muita tutkimus sivustot olemme lisänneet koska tämä artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran: PaidSurveys, Survey Club, ProOpinion, Lausunto Outpost, VIP Voice, YouGov, Clear Voice Surveys, Product Report Card, palkinnon Rebel, Survey Spot, ja Harris äänestys

Do You Want To Break palkka-to-Paycheck Cycle?Napsauttamalla pelata selvittää:

Yksi ensimmäisistä podcasteja olen koskaan kuunnellut, mutta se sai minut koukkuun! Kuten viime college grad, minulla ei ollut aavistustakaan, mistä aloittaa, hallita oman talouden. Scott Alan Turner rikkoo kaiken alas selvästi, ytimekkäästi tavalla, joka on todella relatable ja helppo sulattaa. Hänen "kaupallinen" tauot ovat hilpeä! "  - Anna
Kuinka murtaa palkka-to-Paycheck Cycle          

3. Watch elokuva ennakkoesitys, YouTube, ja kuten videoita

Pidätkö katsella videoita vapaa-aikana? Nyt voit saada maksettua katsomassa videoita myös elokuva ennakkoesitys, uutiset, julkkis videoita, ja kaikenlaisia ​​muita videoita.
Sivustot kuten Swagbucks pyytää teitä katsomaan tiettyjä videoita ja pitävät niistä.Joudut katsomaan tietyn minuuttimäärän joka sinun kerrotaan etuajassa. Voit ansaita yli $ 200 kuukaudessa (tulot vaihtelevat). Ansaitset Swagbucks katseluun (pisteitä, jotka voidaan lunastaa lahjakortteja tai Paypal).  Voit saatte 5 $ vain rekisteröitymisestä!

4. Hanki rahat takaisin hetkessä For Stuff Olet jo ostanut

Rakastatko saada vientitukea? Miten siistiä se olisi saada rahat takaisin tavaraa olet jo ostanut ilman tehdä mitään? Paribus on sovellus, jonka avulla voit selvittää, jos kaupat olet asioinut online velkaa hyvityksen. Se on ilmaista rekisteröityä. Paribus yhteyden sähköpostitilin ja tarkistaa kuitit. Jos he selville jälleenmyyjä on laskenut niiden hintaa he jättää hinnanmuutos vaatimuksen automaattisesti. Kokeile paribus.
Paribus toimii valtava määrä kauppiaiden että luultavasti jo ostoksia, kuten Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohlin, ja lisää!

5. Lataa ja asenna nämä sovellukset

Monet yritykset - kuten Google - maksaa sinulle asentamiseen niiden sovellusten.Lisäksi sinulle maksetaan kunkin kuukauden sovellukset asennettu puhelimeen.Jotkut näistä sivustot ovat:
  • ShopTracker - Vastaa muutamiin kysymyksiin sitten käynnistää sovelluksen laitteessa, ja  ansaitset $ 3.00 heti . Pidä sovellus puhelimeesi ansaita rahaa joka kuukausi ja auttaa yrityksiä ymmärtämään, mitä ihmiset ostavat verkossa.
  • Nielsen Mobile Panel - From ihmiset, jotka kulkevat Nielsen TV-luokitukset, Nielsenin mobiilisovelluksen palkitsee käytät mobiililaitteeseen. Voit ansaita jopa $ 50 vuodessa .
  • MobileXpression - Asenna tämä app ja voit olla oikeutettu voittaa palkintoja joka viikko. Voit pelata instant palkintoja pelin osallistumalla markkinatutkimusta.

6. Hanki ilmainen $ 10 Amazon lahjakortti

Tilaa MyPoints ja saat  ilmaisen $ 10 Amazon lahjakortti . Se on helppo päästä alkuun:
  1. Join MyPoints täällä ilmaiseksi.
  2. Shop yli 1900 alkuun verkkokaupoista (kuten Amazon, Walmart ja Target) kautta MyPoints ja pisteitä ostoksistasi.
  3. Lunastaa pisteitä lahjakortteja, matka- mailia ja enemmän yli 75 ylhäältä vähittäiskaupan, ravintola ja matka kumppaneita.

7. Rekisteröidy ilmaiseksi lahjakortteja

Ebates tulee  antaa sinulle $ 10 lahjakortin kun rekisteröidyt  ja ansaita ensimmäinen Cashback alennus. On hienoa nettiostajien. Ebates on vapaasti käyttää.
Sinä vain käydä Ebates sivustolla ja napsauttaa tallentaa haluat tehdä ostoksia. Jos ostat kaupasta Ebates saa palkkion, että ne jakaa kanssasi. Se on helppo tapa säästää.Täältä rekisteröityä Ebates.

8. Testaa sivustot $ 30 tunnissa

Koskaan käydä sivustolla ja Oletko ajatellut kuinka huono tai kuinka suuri se oli? Nyt voit saada maksettu jakaa ajatuksia.
Avaa vain verkkosivustoon valitsemalla ympärillä, ja saat maksaa. Uudet tai päivitetyt sivuston omistajat hyvittää voit testata niiden sivustoja.
With Käyttäjätestaus voit ansaita lähes  $ 30 tunnissa . Näin se toimii:
  • Saat maksetaan $ 10 lähteestä PayPalin jokaista 20 minuutin videon täydellinen.
  • UserTesting maksaa sinulle vierailla sivustoja tai sovelluksia, täydellinen joukko tehtäviä, ja tallentaa ajatuksia.
Kun olet verkkosivuilta näytön tallennetaan sekä oman äänensä. Niiden asiakkaita ovat Apple, Microsoft, Adobe ja muut Fortune 500 yrityksistä. Miten haluaisit muutaman taalaa jakaa ajatuksia?

9. Ansaitse terveenä

Terveyden App AchieveMint antaa pisteitä terveinä ja tehdä asioita, kuten kävely, seuranta ruokaa, tai ottamalla terveyskyselyihin. Ansaitset pisteitä, jotka voidaan vaihtaa rahaksi tai Amazon Lahjakortit. Jokaista 10000 pistettä,  ansaitset $ 10  ja ei ole mitään rajaa tuloihisi.
AchieveMint yhteyden kuntoilusovelluksiin ehkä jo olla käytössä myös Fitbit, RunKeeper, Healthkit, ja MyFitnessPal.
Voit ansaita 10 pistettä vain rekisteröitymisestä kanssa AchieveMint ja kytkemällä sovellus.

10. Tule freelancerina tai kirjailijaksi

Doing freelance työ voi suuresti lisätä tuloja. Oletko jäädä kotiin äiti kanssa Englanti tutkinto tai mies, joka luonnollisesti voi löytää virheitä kirjoitettua tekstiä?
Valtava ja luotettava sivustoja  Upwork  on tuhansia työnantajia, jotka haluavat palkata kaikenlaisia tehtäviä jossa voit kirjoittaa tai muokata mitä tahansa teknologiasta liiketoimintaa artikkeleita. Saat maksaa jokaisesta artikkeli. Hanki hyvä maine ja voit muuntaa tätä kokopäivätyötä.

11. Tekninen freelancing

Freelancerina ei ole kyse kirjallisesti. Voit tehdä kaiken suunnittelusta, grafiikka, markkinointi ja web-ohjelmointi työpaikkoja sivustoja:
Pick maksu per hankekohtaisesti.

12. tulla virtuaalinen avustaja

Työ joku kotoa. Virtual rahoitusapupäätöksen (VAS) voi tehdä kaiken sähköpostien lukemiseen ja tehdä matkasuunnitelmat käsittelyn Internetin tutkimuksen tai työskentelevät niiden pienyritysten. High-end palkansaajien voi käskeä $ 50- $ 100 Kun tunti.
Jotkut hyvämaineinen sivustot ovat  Zirtual  ja  Upwork

13. Ohjausta

Anna yksityisoppituntien luokkia kotona ja käyttää SAT tietoa. Valitse aikataulu, jos sinulla on välttämätöntä rutiinitehtävät.
Tai paremminkin, mennä verkossa ohjausta ja ansaita  $ 20 prosenttia tunnissa päälle  Chegg Kouluttajina .

14. Jaa näkymät

Jaa rehellisiä mielipiteitä jokapäiväiseen palveluja ja tuotteita käytät keskittyen konserniyhtiöiden. Nämä organisaatiot voivat parantaa tuotteitaan palautetta, ja saat tehdä  $ 50 $ 100 tai enemmän . Tutustu 2020 Panel.
Ystäväni tekee tämän hänen paikallisessa ostoskeskuksessa. Hän vain tekee vähän puoli rahaa tehdä kohderyhmille, mutta se maksaa lastenhoitajaa ja illanviettoon satunnaisesti.

15. Hinta pizzat

Monet yritykset maksavat sinulle rating paikallisten pizza kaupoissa. Täytyy vain arvostella paikka laadusta pizzaa ja huomata niiden toimitusaika. Tätä varten saat ilmaisen pizzan, plus $ 5 . Vain rekisteröityä  Trendsource  ja aloittaa.

 


 

16. Review tavaraa

Kirjoita arvostelu ja ansaita mitään välillä  $ 1 $ 50 per tarkastelun  mukaan vaatimus. Yelp  voi antaa teille joitakin erityisiä kutsuja.

17. Vaihda hakukone

Käytätkö Google tai Yahoo etsiä jotain verkossa? Nyt jättää ne taakse ja valita  Bing hakukoneen .
Tehdään säännöllisesti hakuja Bing, jotta se oletushakukonettasi, ja ansaita pisteitä, jotka voidaan lunastaa lahjakortteja. Voit ansaita jopa  $ 5 $ 10 kuukaudessa .Vihje: Pysykää kirjautuneiden, kun teet haun.
Toinen vaihtoehto on Nielsen Digital Voice. Digital Voice on osa Nielsen - suuri yritys, joka julkaisee TV-luokitukset. Juuri surffata verkossa ja saatat pystyä ansaita rahaa.

18. Tietojen syöttäminen

Käytä tarkka ja nopea konekirjoitustaitojasi syöttää tietoja. Käy läpi  Craigslist  tai Upwork  ja löytää tietojen syöttö ja hallinnollisia töitä itse. Nämä työt voidaan helposti tapahtua etätyöhön.

19. Työ Amazon

Pick mikro tehtäviä  Amazonin Mechanical Turk . Nämä ovat palveluja, jotka vaativat ihmisen vuorovaikutusta. Voit työskennellä kotona, joustavat tuntia ja maksaa yksi maailman suurimmista vähittäismyyjille.
Tässä muutamia esimerkkejä tehtävistä työntekijät ovat suorittaneet:
  • Valitse oikea kirjoitusasu näiden hakutermien
  • Onko tämä sivusto sopii suurelle yleisölle?
  • Etsi tuotenumero tuotteen tässä kuvassa
  • Arvioi hakutulokset näitä avainsanoja
  • Ovatko nämä kaksi tuotetta samaan?
  • Valitse sopiva luokka tuotteille
  • Luokitella sävy tämän artikkelin
  • Käännä kappaleen Englanti-ranska

Mitkä ovat Kuusi Things You Can Do Right Now rikastuvat?Napsauttamalla pelata selvittää:

Scott on loistava kanssa taloutta ja on tekniset taidot ja kokemus saada hänen erittäin hyödyllisiä neuvoja ulos kaikille. Hän on antelias sielu haluaa kulkea pitkin hänen onni muille muodossa, mitä voi tehdä oman itsensä hämärään maailmaan taloutta. " - A. Marie
6 Things You Can Do Right Now saada Richer          
Tilaa osoittavat niin saat pois velkaa nopeammin, säästää enemmän rahaa, ja vetäytyä rikas.

20. Online matkatoimisto

Oletko tutkia matka-sivustot, kuten Expedia vapaa-aikana? Sitten, tee se palkkion tarjoamalla palveluita vaihtoehtona matkatoimistot. Aloita  wikiHow  vinkkejä päästä alkuun.

21. Associate markkinointi

Jos sinulla on jo blogi jotain kiinnostavaa, muuttaa sen rahantekijä.
Liity osakkuusyritys verkko kuten  Amazon affiliate  tai  Google AdSense valitsi tuotteita, joilla edistetään, ja mainostaa niitä sisältöä sivuston. Aina kun joku lukee blogin tai artikkelin, saat maksaa.

 22. Myy tuntisuunnitelmia

On pehmeä nurkkaan akateemista tutkimusta? Myy tuntisuunnitelmia, etenkin uusia opettajia tai ensimmäisen vuoden opettajat.
Opettajat Pay Opettajat  on markkinoilla kasvattajien, jossa voi myydä ja jakaa opetusresursseja.

23. Toista nettipelejä

Oletko arcade vai pokeri mestari? Toista joitakin suosikki palapeli tai korttipelejä InboxDollars. Se on hauskaa, ja voit pelata ilmaiseksi sekä kilpailevat palkintoja.

24. Ota osaa online kohderyhmän

Osallistu online kohderyhmä kuten ProOpinion ja maksaa kautta tarkistaa, lahjakortin tai PayPal talletus.

25. Tutki hakukoneita

Klo  Leapforce , voit arvioida hakukoneita suorittamalla tutkimuksia on ennalta kyselyt, analysoida niitä ja antaa palautetta hakukoneen tuloksia niiden käytöllä ja merkitystä.

26. Säilytetään fanisivut

Fan sivut Twitter tai Facebook vaatia ihmisiä yhdistää heidän kanssaan. Kirjaudu Fiverr  ja saada työpaikan säilyttämiseksi sosiaalisivuilla.

Mitkä ovat Kuusi tottumukset Taloudellisesti menestyvät ihmiset? Napsauttamalla pelata selvittää:

Olen niin iloinen törmäsi Financial Rock Star! Neuvot on henkilökohtainen, hauska, rohkaiseva, mahtava, ja opastaa viisaita päätöksiä ja taloudellista vapautta! Top Notch näyttää ja Rockstar isäntä! " - Joel L.
Kuusi Tavat taloudellisesti menestyvät ihmiset          
Tilaa osoittavat niin saat pois velkaa nopeammin, säästää enemmän rahaa, ja vetäytyä rikas.

27. Fix Googlen virheitä

Sivustot kuten Google, Yahoo, Bing jne maksaa sinulle vahvistamisesta hakutuloksia.Täytyy vain korjata virheet hakukoneen tulokset ja tehdä niistä laadullisia, asiaan, ja hyödyllinen. Tämän tekeminen voi ansaita noin $ 12 pro- tunnissa.

28. Online palkintotuomari

Rakastatko Laki ja järjestys? Oletko koskaan halunnut istua oikeussalissa ja päättää, jos joku on syytön vai syyllinen?
eJury  tarjoaa asianajajan mahdollisuuden "pre-kokeile" tapauksessa ennen kuin se menee oikeuteen edessä todellinen tuomaristo oikeustalo.
eJurors tarkastelu tosiasiat ja vastata kysymyksiin, ja klikkaa "Lähetä Verdict" -painiketta päätyttyä.
Jokaista tuomiota sulatettu, eJurors maksetaan  $ 5 - $ 10  pituudesta riippuen tapauksen. Et varmasti ole rikastua tarjoilua kuin eJuror, mutta vain yksi tapaus viikossa luultavasti maksat Internet.

Mikä on yksi asia, joka auttaa tekemään unelmista totta?Napsauttamalla pelata selvittää:

LOVE Scottin energiaa! Business / rahaa voi olla melko kuiva ja tylsä aihe riippuen siitä, kuka tekee puhumisen ja joka ei todellakaan ole asianlaita Scott.Pitää minut sitoutunut ja motivoitunut. Myös, mitä mahtava "radio" ääni. Highly recommend! " - Britany Felix
Yksi asia, joka auttaa tekemään unelmiesi toteuttaminen          

Olla omaishoitajana

29. Pet istuu

Oletteko jumaloida lemmikkieläimiä? Go pet istuu paikkasi. Varmista, että talon mahtuu lukuisia lemmikkieläimiä.
Sivustot kuten  Care.com  kokoaa lemmikkieläinten istujia ja ihmiset etsivät lemmikkieläinten hoitoon. Muista lainata hinnat viisaasti.

30.-home päivähoito

Jos olet kotona lastesi kanssa, miksi ei aloittaa kotona päivähoidossa.
Ne ovat erittäin kysyttyjä ulos alueemme Dallas koska ihmiset kuin että ne ovat lähellä, ja että on olemassa paljon vähemmän lapsia mukana, että enemmän yritysten päivähoidossa.
Sinun täytyy saada todistus oman valtion, mutta voit tehdä paljon rahaa lastenhoitoa samalla saada viettää päivän lastesi samoin.

Luovuutta kehiin

31. Kalligrafia

Onko käsi kirjoituksella varten kutsukortit, häät kortit, ja muut paperitavarat. Käytä suosikki fonttia yhdistelmiä ja aloittaa kanssa kalligrafiaa seikkailu. Katso  Etsyssä Calligraphy  osassa.

32. puhtaaksikirjoittajan

Vaikka et pidä kirjoittamista tai on ohjelmointi lahjakkuus, voit silti tehdä freelance transkriptio. Pisteityspalveluja on yksityiskohtaista työtä, mutta onneksi voit tehdä sen mihin aikaan yö tai päivä. Tarkista samalla sivustoja yllä.

33. Cook

College ystävä tekee kaunein evästeet ja etsii tapahtumat myydä niitä ympäri vuoden - syntymäpäivistä, lomista, jalkapallo osapuolia, lista on loputon.
Jotkut ihmiset rakastavat kokata ja leipoa. Jos tämä on sinulle, harkitse ravintola-alalla teidän keittiö. Paista kakkuja tai evästeitä syntymäpäiväjuhlia, illallisia, tai muita tapahtumia.
Muista noudattaa elintarvikekäyttöön, ja pitää hauskaa.
On monia äidit, joilla ei ole aikaa tehdä kotiruokaa leipoa myyntiä ja puolueiden ja perheille, jotka haluavat loma juhlaa ilman ongelmia.

34. Aloita puolin yritysten

Tulla online henkilökohtainen stylisti tai monia muita vaihtoehtoja aloittaa jotain puolella. Se vie vaivaa, mutta on olemassa monia erilaisia ​​reittejä voit mennä.
Voit työskennellä jo olemassa olevan yrityksen, kuten Avon, Jamberry, ja Stitch Fix, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Tai löytää tarve paikkakunnalla, jotka saattavat otettava esiin. Älä paikalliset yritykset tarvitsevat kirjanpito taitoja?

Vuokraa asiat

35. Vuokraa autopaikka

Jos et käytä parkkipaikkaan aikana työaikana, pitää vuokrata sen ulos  Craigslist .

36. Vuokraa auto

Ei käyttäen auton ollessaan matkalla tai viikonloppuna? Vuokrata sitä. RelayRides  ja GetAround  auttaa sinua tässä kiinnittäen sinut tunnissa pohjalta.
Onko auto istuu toimettomana lentokentällä pysäköinti? Sitten voit hyödyntää FlightCar  ja auttaa saapuva turisti.

37. Vuokraa vaatteita verkossa

Jos sinulla on kaapissa täynnä vaatteita, jotka eivät ole kuluneet pitkään aikaan, vuokrata ne pois. Sivustot kuten  RentNotBuy  ja  Loanables  mahdollistavat tämän.
Jos ne eivät sovi enää tai ei sovi nykyinen elämäntapa sisällyttää ne Kirpputori tai myydään verkossa edellä.

38. Rent pyörä, cycle, snowsports, tai muuta pyydystä

Kun sitä ei käytetä, vuokrata lempivälineistäsi. Voit  Spinlister  vuokraa urheiluvälineitä.

39. Vuokraa oma studio tilaa, soittimien

Onko kitara makaa nurkassa oman huoneen, ilman päivittäistä käyttöä? Tee rahaa vuokraamalla sitä  Sparkplug . Voit tehdä tämän muille musiikkia välineitä myös, kuten vahvistimet, mikrofonit, harpun, tai harjoitus huone tai studio.

Tiedätkö paras tapa tehdä kuukausibudjetti? Napsauttamalla pelata selvittää:

Asun ulkomailla ja usein löytää ohjelmia saatavilla suunnittelua ja budjetointia eivät vain ole järkeä minulle. Ohjeissa Scott tarjoaa voidaan soveltaa mihin tahansa kodin riippumatta siitä, missä päin maailmaa asut. " - Vanhemmuus Ulkomailla
Miten tehdä Kuukausibudjetti          

Tee rahaa tavaraa sinulla jo on

Rahaa on harrastus, joka täydentää muita harrastuksia teillä, kauniisti. - Scott Alexander

40. Siisti

Sinulla on todennäköisesti paljon enemmän tavaraa kuin arvaatkaan. Mukaan National Association of homebuilders keskimääräinen talon koko 1973 oli 1,644 neliöjalkaa. Se kasvoi 2624 neliömetrin vuonna 2014. Puhdista pöly, selvittää oman varastointi komerossa, ja sietää kirpputorille.
Jos olet hukkua "tavaraa" omassa talossa, tutustu hyvä kirja nimeltä, elämäämuuttavan Magic siistimistä . Kirja kertoo vaihdat käsitykset oman asioita, joten voit pitää, mikä on todella tärkeää ja päästä eroon mikä ei.

41. Myy antiikkia

Teitkö kerätä asioita, kun olit nuorempi tai on kohteita, jotka sopivat viime kotiin, mutta eivät sovi uuteen? Ulos kaikki keräilyesineitä ja myydä ne pois. Jos jotkut ovat antiikkia tai keräilyesineitä, varmista saada ne arvioidaan. Muuten saatat myydä joitakin harvinaisia ​​kohteita edulliseen hintaan.
Valitettavasti minun pitkä pidetty kokoelman Star Wars ja X-Files kaupankäynnin kortteja myy ainoastaan ​​muutaman sentin eBay, joten päätin vain pitää niitä muistoja.

42. Kirpputori tossing tai flipping

Jos sinulla on ovela puoli, laittaa sen hyvään käyttöön. Käy lähin kirpputori, Craigslist , tai  Freecycle.org  ja ostaa mielenkiintoisia kohteita, palauttaa ne, lisätä erityistä väriä, ja myydä niitä voitolla.
Mieti korjausmaalaus taulukoita tai muuntaa vanhat levyt taidetta. Käännä roskat osaksi aarre.
Jos tarvitset ideoita, tutustu Pinterest. Se on maailman ajatuksia, ja sinun on yllättynyt, kuinka paljon ihmiset maksavat mukautetun vauvan lastentarha lamppu tai uudelleen värjätään bar 70s.
Jos nauttia tämän tyyppistä työtä, harkitse aloittamalla Etsy Store. Yksi vaimoni ystävät tuntui pysyä kotona hänen kaksi poikaa oli suuri, mutta hän jäi jolla taiteellinen pistorasiaan. Hän tutki mitä oli suosittu Etsy ja alkoi tehdä taiteellinen versiot ihmisten valokuvia. Se kesti vain muutamia kuukausia hänen liikkeen tullut niin kiireinen.

 43. Myy matkapuhelin

Onko uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelin. Voit mennä Amazon, joka antaa lahjakortteja työskentelyyn iPhonet, tai sivustot, kuten  Swappa  ja  Gazelle  jotka antavat sinulle rahaa, että vanha puhelin.

44. Palaa tulostimen patruunat

Käsi tyhjät tulostimen värikasetit toimistotarvikeliikkeistä kuten Office Depot, Staples, jne tilillä.

45. Myy vanha tilannekuvia

Onko teillä joitakin satunnaisia kuvia välimuotoja tai ottamalla tietokoneeseen tilaa?Myydä niitä kuvan sivustoja  iStockPhoto .
Tällaiset sivustot ostaa kuvia kenellekään. Vaikka et tuntuu, että kuvat eivät ole syytä myydä, vain kokeilla sitä. Hyvin usein kaikkein laiminlyöty kuvat jokapäiväisiä esineitä tepsiä, kuten yksinkertainen kynä ja paperia.

46. ​​Aamiaismajoitus tai Airbnb

Sinulla on jo paikka asua. Jos asut lähellä Yliopistokampus vierailevat vanhempiensa tai lähelle musiikkia tai urheilutapahtumien, harkitse alkaa hieman bed and breakfast.
Jos tämä tuntuu liian kova, tutustu sivustoja  Airbnb , jonka avulla voit vuokrata turvallisesti ja varmistaa saat maksaa. Olen käyttänyt tätä palvelua matkustaessaan Sveitsissä ystävän kanssa ja voi vahvistaa se on loistava palvelu.
Liity minun linkin  ja saat $ 35 pois ensimmäinen varaus!

47. myy verkossa

Kirpputori ehkä ole tyyliisi tai ehkä vain muutamia todella mukavia asioita haluat myydä. Pitää myydä eBayssa, Craigslist, ja Facebook ryhmiä.
Vaimoni myi Kate Spade kukkarot että hän ei enää käytetä ja tehnyt paljon enemmän käyttämällä Ebay kuin yrittää myydä paikallisesti. Hän aloitti kysymällä erittäin alhainen hinta kukkarot ja hinnoittelu ajoi hinta jopa paljon suurempi kuin hän odottaa.

48. avata pankkitilin

Yksinkertainen Google-haku pankeille antaa bonuksia tilien avaamisesta palauttaa listan ajankohtaisista tarjouksista. Ole varovainen lukea vaatimuksia, mutta jos sinulla on aikaa, voit tehdä muutama sata dollaria.

49. Myy kirjoja

Katso tämä hiljattain tarinan säästäväinen elävä asiantuntija Lauren Greutman:
Oma 10-vuotias poika toi kotiin kirjaa meidän puiston vapaa kirjasto ruutuun. Se oli biologia oppikirja - opettajien painos. Hän sanoi se näytti mielenkiintoinen ja hei, se oli vapaa (joilla ei ole aavistustakaan voit myydä sitä). Olen skannattu se minun Amazon myyjä app ja tajusin sen arvo oli noin $ 150 um. Hän oli niin innoissaan. Me listattu se myyntiin $ 130 ja se myi! Kerron hänelle, hän vain teki $ 130!
Isäni-in-law teki tämän hänen vanha seminaariin kirjoja. En voinut uskoa, että kirjat 30 vuotias olivat silti kannattaa niin paljon!
Jopa säännöllisesti kirjoja voi ansaita rahaa. Myymälöissä kuten  Puolet Priced Books ja toiset antavat senttiä dollaria kullekin nykyisen kirjoja. Se säästää tilaa hyllyillä jotain uutta, ja ansaitset muutaman taalaa.
Mutta jos haluat eniten rahaa kirjoja,  tutustu päästä eroon vanhasta kirjojen avulla BookScouter.
  1. Anna ISBN kirjasi osaksi BookScouter
  2. BookScouter etsii niiden tietokannasta eniten maksaa kirja takaisinosto yrityksiä.
  3. Kun löydät yritys, joka tarjoaa sinulle eniten rahaa oman kirjoja, täytät joitakin tietoja
  4. Ship pois kirja, ja saat maksaa! Useimmat yritykset tarjoavat pre-paid lähetyslomaketarrat mikä säästää aikaa tarvitse tulostaa merenkulun tai mennä postiin. Se on erittäin helppoa!

Tiedätkö miksi et halua veronpalautusta? Napsauttamalla pelata selvittää:

Scott kalliot tämä podcast hänen toiveikas persoonallisuus ja hänen neuvoja.Hän tarjoaa paljon hyvää tietoa parantaa taloutta, mistä perusvaiheet kehittyneempiä. Hänen sivusto on myös täynnä paljon tietoa! Kiitos Scott! " - Jess
Miksi et halua veronpalautusta          

50. Shop verkossa ja ansaita rahaa takaisin

Sivustot kuten  lihava lompakko  maksaa sinulle takaisin kun ostoksia niiden varastossa. Tämä voi tarkoittaa alennuksia sinulle tai yksinkertaisia rahaa takaisin tarjouksia.

51. Osta elintarvikkeita ja saada alennuksia

Monet alennus sovellukset kuten  Ibotta  ja  Checkout51  tarjoavat käteistä alennukset ruokakauppaan ostojen. Täytyy vain ottaa kuvan päivittäistavarakaupan kuitti puhelimen, ja voit jopa ostaa elintarvikkeita omasta säännöllisesti ruokakauppaan.

52. Jaa mitä jääkaapissa

Nielsen Kuluttajapaneeli  tarjoaa lahja pistettä katsomaan mitä jääkaapissa. Täytyy vain skannata viivakoodeja jääkaapin tuotteiden ja lähettää sen heille. Näin se toimii:
  1. Joka viikko, voit skannata kaikki ostoksesi ja toimittaa tiedot. Voit myös ottaa yhteyttä ajoittain noin mielipiteesi ja vastaamaan kysymyksiin.
  2. Koska panelist kestää noin tunnin viikossa.
  3. Keräät pisteitä jokaisen vuorovaikutuksen ja ansaita enemmän pisteitä kauemmin olet paneelissa.
  4. Kun olet valmis, voit käteistä näitä asioita saada palkintoja.

53. Myy roskaposti

Rakastatko saada roskapostin? Jos olet kuten minä, et todennäköisesti - siksi me kutsumme sitä roskaa! Muu kuin kierrättää, roskat tai polttaa se talvella mitä voit tehdä?
Small Business tietokeskus  on markkinatutkimusyhtiö, joka vie roskapostin ja sähköpostin ja antaa sinulle Visa prepaid.

 


Disclosure: Meillä on joitakin tunnetuin toimisto kissoja täällä. Affiliate linkkejä tässä viestissä auttaa meitä ostamaan niitä hyvää kissanruokaa. Kiitos tuestasi!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...