Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 de moduri de legitime de a face bani on-line de la domiciliu



Articolul sponsor payoneer.com
Fiecare cititor al acestui blog va primi un card de credit gratuit, și la 25 $ după înregistrare .

Fie că sunteți o mamă ocupată, o ședere la tata acasă, un student de colegiu, sau pur și simplu doresc să câștige niște bani în plus - a face unele de lucru suplimentare pot ajuta să faci bani de la domiciliu.
O căutare rapidă pe internet poate dezvălui multe lucru de la domiciliu escrocherii. Ei se percepe taxe în avans și de a atrage să lucreze cu ei. Dar , de fapt ,  ei sunt pur șisimplu te inseala din banii câștigați cu greu.
Știu că vrei să găsească ceva de lucru legitim de locuri de muncă de origine , care nu sunt rip-off - uri. Așa că, am cutreierat prin sute de moduri de a lucra la domiciliu, și avenit cu  53 de modalități legitime de a face bani de la domiciliu .
Unii vor face doar câțiva dolari pe lună, dar altele pot deveni moneymakers puternice, în funcție de timpul pe care trebuie să investească în ele.
Citește mai departe pentru a afla despre unele dintre cele mai interesante moduri de a face bani de la domiciliu. S-ar putea găsi chiar ceva ce nu ai mai auzit de mai înainte.
Mult noroc!

A face bani on-line și de la domiciliu

Nu are nici talente ascunse? Nu vă faceți griji! Avem ceva pentru tine la fel de bine.
Eu nu am talente speciale. Sunt doar curios cu pasiune. - Albert Einstein
Soția mea Katie nu este șiret așa că în loc planificat o 5K a alerga locale.
Am cumpărat puii de la o femeie care ridică pui să vândă pentru 25 $ / fiecare ( citiți mai departe dacă nu doriți să ridice și să vândă găini ).

1. Porniți un blog sau de afaceri on-line

De afaceri online este modul în care am făcut o viață din 2005 și ceea ce ma ajutat să se pensioneze mai devreme. Am făcut peste $ 21.000 octombrie , prin intermediul blog - ul meu.   Apasa aici pentru a citi meu Cum sa faci bani Blogging -ORAȘUL Ghidul Ultimate . Puteți începe să un blog pentru cât de puțin 2.85 $ pe lună (mai puțin de o ceașcă de cafea!). Creați un blog și de pârghie - l în vânzări afiliat sau oferte de avizare de produs. Luați în considerare subiecte cum ar fi:  
  • Voiaj
  • gătire
  • Sănătate
  • Tehnologie
  • Finante personale
  • Doar despre orice altceva
Consultați ghidul meu cu privire la modul de a începe un blog în mai puțin de 15 de minute , împreună cu meu pas-cu-pas instrucțiuni cu privire  la modul de a face bani pe blog .

2. Ia parte la sondaje pentru a face un extra $ 100 + o lună

Pur și simplu răspunde la sondaje online sau teste de produs și de a face bani de la domiciliu. Puteți face cu ușurință un supliment de 100 $ pe lună în timp ce ma uit la TV
Aruncati o privire la unele site - uri plătite sondaj enumerate mai jos. La toate aceste site - uri nu va câștiga doar niște bani în plus, dar , de asemenea , recompensat prin tichete cadou, desene premii, produse gratuite etc. Toate aceste site - uri sunt  libere să se înscrie și de a folosi . Heads - up: Dacă un sondaj site - ul vă solicită să plătească, ele sunt , probabil , escrocherii.
Junkie sondaj
Swagbucks
OneOpinion
american Opinia consumatorului
InboxDollars
Cercetare Pinecone
Actualizare: Iată câteva site-uri sondaj suplimentare le-am adăugat, deoarece acest articol a fost publicat pentru prima dată: PaidSurveys, Sondaj Club, ProOpinion, Avizul Outpost, VIP Voice, YouGov, Sondaje Clear Voice, produs Report Card, Premiul Rebel, sondaj la fața locului, și Harris sondaj

Doriți să rupă Paycheck-la-Paycheck Ciclul? Faceți clic pe Redare pentru a afla:

Unul dintre primele podcast - uri le - am ascultat vreodată, dar ma prins! Ca un grad colegiu recent, am avut nici o idee de unde să înceapă, să preia controlul asupra finanțelor mele. Scott Alan Turner va sparge totul în jos într - un mod clar, concis într - un mod care este într - adevăr și abordabile ușor de digerat.Pauzele "comerciale" sunt hilare "!  - Anna
Cum de a rupe ciclul Paycheck-to-Paycheck          

3. Uita-te la avanpremiera filmului, YouTube și cum ar fi videoclipuri

Iti place vizionarea clipurilor video în timpul liber? Acum, puteți fi plătit pentru vizionarea clipurilor video, inclusiv previzionari film, știri, clipuri video celebritate, și tot felul de alte videoclipuri.
Site - uri , cum ar fi Swagbucks vă rugăm să urmăriți anumite videoclipuri și ca ei.Trebuie sa ma uit la un anumit număr de minute pe care veți fi spus înainte de timp.Ai putea castiga peste 200 $ pe lună (câștigurile variază). Vei câștiga Swagbucks pentru vizionarea (puncte care pot fi răscumpărate pentru carduri cadou sau Paypal).  Puteți obține $ 5 doar pentru înscriere!

4. Ia-bani înapoi instantaneu pentru lucruri pe care le-ai cumparat deja

Nu vă place rambursări? Cât de mișto ar fi pentru a obține bani înapoi pe lucruri deja le-ați cumpărat fără a fi nevoie să faci ceva? Paribus este o aplicație care vă permite să aflați dacă magazine ați făcut cumpărături la online, vă datorez o rambursare. Este liber să se înscrie. Paribus se conectează la contul dvs. de e-mail și verifică chitanțe.Dacă se află un comerciant cu amănuntul a scăzut prețul lor acestea depun o cerere de ajustare a prețurilor pentru tine în mod automat. Încearcă paribus.
Paribus funcționează cu un număr foarte mare de comercianți pe care, probabil, ai magazin deja, inclusiv Wal-Mart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl, și mai mult!

5. Descărcați și instalați aceste aplicații

O mulțime de companii - inclusiv Google - îl plătiți pentru instalarea aplicațiilor lor.Mai mult decât atât, ai plătit pentru fiecare lună aplicațiile sunt instalate pe telefon.Unele dintre aceste site-uri includ:
  • ShopTracker - Răspundeți la câteva întrebări , apoi lansați aplicația pe dispozitiv, și  veți câștiga $ 3,00 instantaneu . A se păstra aplicația pe telefonul dvs. pentru a câștiga bani în fiecare lună și de a ajuta companiile să înțeleagă ceea ce oamenii cumpără on - line.
  • Nielsen Panoul mobil - Din cei care se execută Nielsen rating TV, aplicația mobilă Nielsen vă răsplătește pentru dispozitivul mobil. Puteți câștiga până la 50 $ pe an .
  • MobileXpression - Instalați această aplicație și veți fi eligibil pentru a câștiga premii în fiecare săptămână. Veți obține pentru a juca un joc de recompense instantanee prin participarea la cercetarea de piață.

6. Ia un $ gratuit 10 Amazon card cadou

Înregistrează - te pentru MyPoints și obține  gratuit $ 10 Amazon card cadou .Este ușor pentru a începe:
  1. Alatura-te aici MyPoints gratis.
  2. Magazin de peste 1.900 de comercianți cu amănuntul on-line de top (printre care Amazon, Walmart și Target) prin MyPoints și câștiga puncte pentru achizițiile dumneavoastră.
  3. Valorificați punctele pentru carduri cadou, mile de călătorie și mai mult de la peste 75 de vânzare cu amănuntul, restaurante și călătorie parteneri de top.

7. Înscrie-te pentru carduri cadou gratuit

Ebates va  da un card cadou de $ 10 , atunci când vă înscrieți  și să câștige primul rabat cashback. Este grozav pentru cumpărători on - line. Ebates este liber dea utiliza.
Tocmai ai vizita site-ul Ebates și faceți clic pe la magazin pe care doriți să magazin la.Dacă ați cumpăra de la magazin Ebates primește un comision care s-au despărțit de tine. Este o modalitate ușoară de a salva. Apasa aici pentru a se înscrie pentru Ebates.

8. site-uri web de testare pentru $ 30 oră

vizitați vreodată un site și te-ai gândit cât de rău sau cât de mare a fost? Acum puteți fi plătit pentru a partaja gândurile.
Trebuie doar să deschideți un site web, faceți clic în jurul valorii, și să fiți plătit.Proprietarii noi sau actualizate site-ul web pentru a compensa vă testa site-urile lor.
Cu Testare utilizator puteți câștiga aproape  30 $ pentru o oră . Iată cum funcționează:
  • Esti platit $ 10 prin PayPal pentru fiecare video de 20 de minute cu tine complet.
  • UserTesting vă plătește pentru a vizita site-uri sau aplicații, completează un set de sarcini și înregistra gândurile tale.
În timp ce vizita un site pe ecran va fi înregistrată la fel de bine ca și vocea. clienții lor includ Apple, Microsoft, Adobe, și alte Fortune 500 de companii. Cum ti-ar dori câțiva dolari să vă împărtășiți gândurile?

9. Ia plătit pentru a fi sănătos

Aplicația de sănătate AchieveMint vă oferă puncte pentru a fi sănătos și de a face lucruri cum ar fi mersul pe jos, de urmărire mâncarea, sau de a lua anchete desănătate. Puteți câștiga puncte care pot fi răscumpărate pentru bani sau carduri Amazon cadou. Pentru fiecare 10.000 de puncte,  veți câștiga $ 10  și nu există nici o limită privind veniturile.
AchieveMint se conectează la aplicațiile de fitness ar putea fi utilizați deja, inclusiv Fitbit, RunKeeper, Healthkit și MyFitnessPal.
Poti castiga 10 puncte doar pentru a semna cu AchieveMint și conectarea unei aplicații.

10. deveni liber profesionist sau scriitor independent

Mediul de lucru independent poate crește foarte mult veniturile. Ești sejur la mama acasă, cu un grad de limba engleză sau un tip care in mod natural se pot găsi greșeli în textul scris?
Site - uri uriașe și de încredere , cum ar fi  Upwork  au mii de angajatori care doresc sa angajeze pentru toate tipurile de sarcini în cazul în care puteți scrie sau edita despre orice , de la tehnologie la articolele legate de afaceri. Plătit pentru fiecare articol.Obține o mare reputație și vă puteți transforma acest lucru într - un loc de muncă cunormă întreagă.

11. freelancing tehnică

Freelancing nu este vorba de scris. Poti sa faci totul de la design, grafica, marketing, locuri de muncă și de programare web de pe site-uri, cum ar fi:
Alege plata pe baza per proiect.

12. Fii un asistent virtual

De lucru pentru cineva de la domiciliu. virtuale (SVA asistente) pot face totul, de la verificarea email-uri și de a face planuri de călătorie pentru manipulare de cercetare pe internet sau care lucrează pentru afacerea lor mici. persoanele cu salarii high-end poate comanda de $ 50- $ peste 100 la ora.
Unele site - uri cu reputație sunt  Zirtual  și  Upwork

13. Pregătire

Susține cursuri de școlarizare private, la domiciliu și de a folosi cunoștințele dumneavoastră SAT. Alege programul dvs., dacă aveți unele sarcini de rutină imperative.
Sau , mai degrabă, du - te pentru meditații on - line și de a câștiga  20 $ pe oră  pe Chegg îndrumători .

14. Spune-le prietenilor opiniile

Împărtăși opiniile oneste pentru serviciile de zi cu zi și produsele pe care le utilizați cu firme de focus grup. Aceste organizații pot îmbunătăți produsele lor pe feedback - ul dvs., și veți obține pentru a face  $ 50, 100 $, sau mai mult . Check out panou 2020.
Un prieten face acest lucru la mall-ul său local. El face doar o suma de bani din partea mică a face focus-grupuri, dar plătește pentru un baby-sitter și o noapte ocazional.

15. pizza Rate

Multe companii veți plăti pentru magazine de rating pizza locale. Trebuie doar să evaluați locul în calitatea lor de pizza și notați timpul de livrare. Pentru aceasta, puteți obține o  pizza gratuit, plus 5 $ . Inregistrati -va pe  Trendsource  și de a începe.

 


 

Chestii 16. Revizuire

Scrie o recenzie și să câștige ceva între  $ 1 și $ 50 pe reexaminare în  conformitate cu cerința. Scheunat  vă poate da unele speciale invitații.

17. Schimbarea motorului de căutare

Utilizați Google sau Yahoo pentru a căuta ceva pe net? Acum, lăsați - le în urmă și săopteze pentru  motorul de căutare Bing .
Efectua căutări regulate pe Bing, face motorul de căutare prestabilit, și câștiga credite care pot fi răscumpărate pentru carduri cadou. Poti castiga la fel de mult ca  și $ 5 la $ 10 pe lună . Sfat: Doar stai conectate.END_PARAGRAPH, atunci când efectuați o căutare.
O altă opțiune este Nielsen Digital Voice. Digital Voice este o parte a Nielsen - mare companie care publică evaluări TV. Doar naviga pe web și ați putea fi capabil de a începe să câștigați bani.

intrare 18. Date

Folosiți - vă abilitățile tastând corecte și rapide pentru a introduce informații. Du - te prin  Craigslist  sau  Upwork  și de a găsi date de intrare și de locuri de muncă administrative pentru tine. Aceste locuri de muncă pot fi ușor de realizat prin intermediul telecommuting.

19. Munca pentru Amazon

Alege sarcini micro de la  Amazon Mechanical Turk . Acestea sunt servicii care necesită o interacțiune umană. Poti lucra de la domiciliu, program flexibil și să fiți plătit de către unul dintre cei mai mari retaileri din lume.
Iată câteva exemple de sarcini lucrătorilor au realizat:
  • Selectați ortografia corectă pentru acești termeni de căutare
  • Este acest site potrivit pentru publicul larg?
  • Găsi numărul de articol pentru produsul în această imagine
  • Evaluați rezultatele căutării pentru aceste cuvinte cheie
  • Sunt aceste două produse identice?
  • Alege categoria potrivită pentru produse
  • Categorisi tonul acestui articol
  • Traduceți un paragraf din engleză în franceză

Care sunt cele șase lucruri care le puteți face chiar acum pentru a obține Richer? Faceți clic pe Redare pentru a afla:

Scott este genial cu finanțe și are abilitățile tehnice și experiența pentru a obține sfatul extrem de util la toate. El este un suflet generos care dorește să treacă de-alungul norocul altora sub forma a ceea ce se poate face pentru sine însuși în lumea întunecată a finanțelor ". - A. Marie
6 lucruri pe care le puteți face chiar acum pentru a obține Richer          
Aboneaza-te la spectacol, astfel încât să puteți ieși din datorii mai repede, economisi mai mulți bani, și să se retragă bogat.

20. agent de turism online

Face să explorați site - uri de călătorie , cum ar fi Expedia în timpul liber? Apoi, fă -opentru un comision oferind serviciile dumneavoastră ca o alternativă la agențiile deturism. Se începe de la  wikiHow  pentru sfaturi pentru a începe.

21. Asociat de introducere pe piață

Dacă aveți deja un blog pe ceva care vă interesează, transforma într-un filtru de bani.
Alăturați - vă o rețea asociată cum ar fi  Amazon Afiliere  sau  Google AdSense , a ales produse pentru a promova, și să le facă publicitate pe site - ul dvs. de conținut. Ori decâte ori cineva citește blog - ul sau articol, vei fi plătit.

 22. Planurile de lecție Vindem

Au un colț moale pentru studii academice? Vindem planurile tale de lecție, în special noilor profesori sau profesori din primul an.
Profesorii profesori Pay  este o piață de educatori, în cazul în care vă puteți vinde și partaja resursele didactice.

23. jocuri juca online

Esti un arcade sau un campion de poker? Juca unele dintre jocurile de puzzle sau de cărți preferate la InboxDollars. Este distractiv, plus puteți juca gratuit cât și concurează pentru recompense.

24. Ia parte într-un focus grup on-line

Participa la un focus grup online, cum ar fi ProOpinion și să fiți plătit printr-un cec, card cadou, sau depozit PayPal.

25. Examinați motoarele de căutare

La  Leapforce , puteți evalua motoarele de căutare prin efectuarea unor cercetări cuprivire la interogări predefinite, analiza acestora, precum și furnizarea de feedback pentru rezultatele motorului de căutare prin utilizarea și relevanța acestora.

26. Menținerea pagini ale ventilatorului

Pagini de fani pe Twitter sau Facebook nevoie de oameni să se conecteze cu ei. Log on la  Fiverr  și de a obține locuri de muncă pentru menținerea paginilor sociale.

Care sunt cele șase obiceiuri de oameni succes financiar?Faceți clic pe Redare pentru a afla:

Sunt atât de bucuros am dat peste financiar Rock Star! Sfatul este personal, distractiv, încurajator, minunat, și vă va ghida deciziile inteligente și libertatea financiară! Spectacol de top notch și gazdă Rockstar "! - Joel L.
Șase obiceiuri de Oameni succes financiar          
Aboneaza-te la spectacol, astfel încât să puteți ieși din datorii mai repede, economisi mai mulți bani, și să se retragă bogat.

27. Fix greșelile Google

Site-uri precum Google, Yahoo, Bing, etc veți plăti pentru fixarea rezultatelor căutării.Trebuie doar să repare erorile rezultatele motorului de căutare și de a le face calitative, relevante și utile. Făcând acest lucru, puteți câștiga în jurul valorii de 12 $ pe oră.

28. juratul Online

Te iubesc Lege și ordine? dorit vreodată să se așeze într-o sală de judecată și să decidă dacă cineva este nevinovat sau vinovat?
eJury  ofera un avocat posibilitatea de a "pre-încercați" cazul înainte de a merge la proces în fața unui juriu real la tribunal.
eJurors fapte revizuire și să răspundă la întrebări și faceți clic pe un buton "Submit Verdictul" până la finalizare.
Pentru fiecare verdict pronunțată, eJurors sunt plătite  $ 5 - $ 10 , în  funcție de lungimea cazului. Tu cu siguranță nu va primi bogat de servire ca eJuror, ci doar un singur caz o săptămână , s- ar plăti , probabil , pentru accesul la Internet.

Care este singurul lucru care ajută la a face visele în realitate?Faceți clic pe Redare pentru a afla:

Energia iubirii lui Scott! Afaceri / bani poate fi un subiect destul de uscat și plictisitor în funcție de cine face vorbesc și că nu este cu siguranță cazul cu Scott.Păstrează - mă angajat și motivat. De asemenea, o " de radio" voce minunat.Foarte recomanda "! - Britany Felix
Singurul lucru care ajută la a face visele în realitate          

Fii un îngrijitor

29. Pet sitting

Te te ador animale de companie sunt? Du-te pentru animale de companie stând la locul tău. Asigurați-vă că casa ta poate găzdui numeroase animale de companie.
Site - uri precum  Care.com  reunește sitter pentru animale de companie și apersoanelor aflate în căutarea pentru îngrijirea animalelor de companie. Nu uitați să notați ratele cu înțelepciune.

30. La domiciliu de zi

În cazul în care sunteți acasă cu copiii tăi, de ce nu începe o la creșă acasă.
Ele sunt foarte căutate în zona noastră de Dallas, deoarece oameni ca acestea sunt apropiate și că există mult mai puțini copii implicați că o creșă mai corporativă.
Veți avea nevoie pentru a obține o certificare din starea, dar puteți face mari de dolari care îngrijesc copii în timp ce obținerea a petrece ziua cu copiii dumneavoastră, de asemenea.

Înscrieți-vă creativ

31. Caligrafie

Inscripția de mână pentru a face invitații, carduri de nunta si alte produse depapetărie. Utilizați combinațiile de fonturi preferate și începe cu aventura ta decaligrafie. Uită - te la  Etsy Caligrafie  secțiunea.

32. Transcriptionist

Chiar dacă nu-ți place abilitățile dumneavoastră de scris sau au un talent de programare, puteți face în continuare transcriere independent. Transcriind este de lucru detaliat, dar din fericire poți face oricând de zi sau noapte. Verificați aceleași site-uri enumerate mai sus.

33. Cook a

Un prieten de colegiu face cele mai frumoase cookie-uri si gaseste evenimente pentru a le vinde tot timpul anului - aniversari, sarbatori, petreceri de fotbal, lista este fără sfârșit.
Unii oameni le place să gătească și se coace. În cazul în care acest lucru este, luați în considerare conduci o afacere de catering din bucătărie. Se coace prăjituri sau cookie-uri pentru petreceri aniversare, mese, sau alte evenimente.
Asigurați-vă că pentru a respecta legile de siguranță alimentară și să se distreze.
Există mai multe mame care nu au timp pentru a face produse alimentare de casă pentru vânzări se coace și petreceri și familiile care doresc o vacanță de sărbătoare fără probleme.

34. Începe o afacere laterală

Deveni un stilist personal on-line sau multe alte opțiuni pentru a porni ceva pe lateral.Va fi nevoie de efort, dar există mai multe trasee diferite pe care le puteți merge.
Se poate lucra cu o companie existentă, cum ar fi Avon, Jamberry și Stitch Fix, care va ajuta să începeți. Sau găsiți o necesitate în comunitatea dumneavoastră, care ar putea avea nevoie de adresare. Face companiile locale au nevoie de abilitățile dumneavoastră de contabilitate?

Dau în chirie lucrurile

35. Dau în chirie spațiu de parcare

În cazul în care nu folosiți loc de parcare în timpul orelor de muncă, luați înconsiderare închirierea - l pe  Craiglist .

36. Dau în chirie automobilul

Nu utilizați mașina în timp ce într - o excursie sau week - end? O poate inchiria. RelayRides  și  GetAround  vă va ajuta în timp ce acest lucru plătitor pe o bază pe oră.
Este masina ședinței inactiv la parcarea aeroportului? Apoi , puteți face uz de FlightCar  și de a ajuta un turist care sosesc.

37. Dau în chirie haine online

Dacă aveți un dulap plin de haine pe care nu le - ați purtat într - o lungă perioadă detimp, inchiriati - le. Site - uri , cum ar fi  RentNotBuy  și  Loanables  face acest lucru posibil.
În cazul în care nu se potrivesc montarea mai sunt sau nu stilul de viață actuală le include în garaj de vânzare sau online de vânzare menționate mai sus.

38. chiria biciclete, ciclu, Snowsports, sau orice alte unelte

Atunci când nu este în uz, închiria echipament preferat. Aveți posibilitatea să utilizați Spinlister  pentru a închiria echipamentul sportiv.

39. Închiriază spațiu de studio, instrumente muzicale

Este chitara ta situată în colțul camerei dvs., fără nici o utilizare de zi cu zi? A face bani , prin închiriere pe  bujiei . Puteți face acest lucru pentru alte instrumente muzicale , de asemenea, cum ar fi amperi, MICS, arfe, sau o cameră de repetiții sau destudio.

Stiti cel mai bun mod de a face un buget lunar? Faceți clic pe Redare pentru a afla:

Eu trăiesc în străinătate și de multe ori găsi programele disponibile pentru planificarea și stabilirea bugetului pur și simplu nu au sens pentru mine. De orientare pe care Scott oferă pot fi aplicate la orice gospodărie , indiferent de locul în lume , trăiești ". - Parenting în străinătate
Cum sa faci un buget lunar          

Face bani din lucruri pe care le dețineți deja

A face bani este un hobby, care va completa orice alte hobby-uri ai, frumos. - Scott Alexander

40. Faceți ordine

Probabil ai mult mai multe lucruri decât îți dai seama. Potrivit Asociației Naționale a Homebuilders, mărimea medie a casei în 1973 a fost de 1.644 de picioare pătrate. Care a crescut la 2.624 de picioare pătrate în 2014. Curățați praful, sortare dulapul de stocare, și a pus un garaj de vânzare.
În cazul în care sunteți copleșiți de "chestii" în casa ta, a verifica afară o carte mare numită,  The Magic Life-schimbare de dereticare . Cartea este despre schimbarea percepțiilor lucrurilor dvs. , astfel încât să puteți păstra ceea ce este cu adevărat important și a scăpa de ceea ce nu este.

41. Vindem antichități tale

V-ați colecta lucruri atunci când au fost tineri sau au elemente care se potrivesc cu ultima casă, dar nu se potrivesc cel nou? Ieși afară toate de colecție și să le vândă off.În cazul în care unele sunt antichități sau de colecție, asigurați-vă că pentru a le obține evaluate. În caz contrar, s-ar putea vinde unele elemente rare la prețuri mici.
Din păcate colecția mea de mult timp păstrate Star Wars și cărți de tranzacționare X-Files au fost de vânzare doar pentru câțiva cenți pe eBay, asa ca am decis doar să le păstreze amintirile.

clatina piață 42. Purice sau flipping

Dacă aveți o parte șiret, pune - l la o bună utilizare. Vizitează cea mai apropiată piață de vechituri,  Craigslist , sau  Freecycle.org  și să cumpere unele elemente interesante, le restaura, adăugați o notă specială, și le revinde pentru un profit.
Gândiți-vă la refinisare tabele de conversie sau plăci vechi în artă. Transforma gunoiul într-o comoară.
În cazul în care aveți nevoie de idei, consultați Pinterest. Ea are o lume de idei, și ai fi surprins cât de mult oamenii vor plăti pentru o lampă de pepinieră copil personalizat sau un bar pătat de re din anii '70.
Dacă vă bucura de acest tip de muncă, luați în considerare pornind de la un magazin Etsy. Unul dintre prietenii soției mele simțit stau acasă cu cei doi băieți a fost mare, dar ea a ratat cu o priză artistică. Ea a cercetat ceea ce a fost popular pe Etsy și a început să facă versiuni artistice ale fotografiilor oamenilor. A fost nevoie de doar câteva luni pentru magazinul ei să devină la fel de ocupat.

 43. Vindem telefonul mobil

Dacă un nou model sau unul vechi, puteți vinde telefonul mobil. Poti sa te duci pentru Amazon care oferă carduri cadou pentru iPhone de lucru sau site - uri , cum ar fi Swappa  și  Gazelle  care vă dau bani pentru acel telefon vechi.

44. cartușelor de imprimantă de returnare

Mână în cartușele de imprimantă goale la magazine de birou de aprovizionare, cum ar fi Office Depot, Staples, etc pentru credite gratuite.

45. Vindem dvs. de instantanee vechi

Ai niște poze aleatoare situată undeva sau de a lua spațiu calculator? Le vinde pe site -uri de fotografie stoc , cum ar fi  iStockPhoto .
Astfel de site-uri web achiziționați fotografii de oricine. Chiar dacă vă simțiți că imaginile nu sunt în valoare de vânzare, da doar o încercare. Foarte adesea, imaginile cele mai neglijate ale obiectelor de zi cu zi face truc, ca un stilou simplu și hârtie.

46. ​​Cazare cu mic dejun sau Airbnb

Ai deja un loc de a trăi. În cazul în care locuiți în apropierea unui colegiu campus cu părinții care vizitează sau muzică în apropiere sau locuri de sport, ia în considerare începând cu un pat și mic dejun, mic.
În cazul în care pare prea greu, a verifica site - uri , cum ar fi  Airbnb , care te vor ajuta în condiții de siguranță de închiriat și asigurați - vă că plătit. Am folosit acest serviciu atunci când călătoresc în Elveția cu un prieten și poate confirma că este un mare serviciu.
Înregistrează - te cu link - ul meu  și vei primi $ 35 pe prima rezervare!

47. Vindem on-line

Un garaj vânzare s-ar putea să nu fie stilul tau, sau poate ai doar câteva lucruri cu adevărat frumoase pe care doriți să le vândă. Luați în considerare de vânzare pe Ebay grupuri, Craigslist și Facebook.
Soția mea a vândut niște poșete Kate Spade că ea nu mai sunt folosite și a făcut mult mai mult prin utilizarea Ebay decât încercarea de a vinde pe plan local. Ea a început prin a cere un preț foarte scăzut pentru poșete și de licitare a condus prețul la mult mai mare decât se aștepta.

48. Deschideți un cont bancar

O simplă căutare pe Google pentru băncile oferind bonusuri pentru conturile de deschidere returnează o listă de oferte curente. Fii atent pentru a citi cerințele, dar dacă aveți timp, puteți face câteva sute de dolari.

49. Vindem cărți

Check out această poveste recent de expert frugal de viață Lauren Greutman:
Fiul meu în vârstă de 10 ani a adus acasă o carte din biblioteca cutie liberă parcul nostru. A fost un manual de biologie - editia a profesorilor. El a spus că este privit interesant și hei, era liber (nici o idee ai putea vinde). L-am scanat în aplicația mea vânzător Amazon și a dat seama că a fost în valoare de aproximativ $ 150. El a fost atât de entuziasmat. L-am listat de vânzare pentru $ 130 și a vândut! O să-i spun, el doar a făcut $ 130!
tata-in-lege a făcut acest lucru cu vechile sale cărți de seminar. Nu puteam să cred că cărți vechi de 30 de ani, au fost încă în valoare atât de mult!
Chiar și cărțile obișnuite poți câștiga bani. Magazine , cum ar fi  cărți Jumătate contracost ,  iar altele vă va da cenți la dolari pentru fiecare dintre cărțile dvs. curente. Se economisește spațiu pe rafturi pentru ceva nou, și veți câștiga câțiva dolari.
Dar , dacă vrei ca cei mai multi bani pentru cărți,  a verifica afară scăpa de cărțile vechi folosind BookScouter.
  1. Introduceți ISBN-ul cărții dvs. în BookScouter
  2. BookScouter caută baza lor de date pentru cele mai profitabile companii de carte răscumpărare a acțiunilor.
  3. Odată ce ați găsit compania oferindu-vă cei mai mulți bani pentru cărțile dvs., completați câteva informații
  4. Navă de pe cartea ta, și să fiți plătit! Cele mai multe companii oferă etichete de transport maritim de pre-plătite, care economisește timp de obligația de a imprima de transport maritim sau mergeți la oficiul poștal. Este foarte simplu!

Știi de ce Tu nu vrei o rambursare de impozit? Faceți clic pe Redare pentru a afla:

Scott ROCKS de pe acest podcast cu personalitatea lui optimist și sfatul lui. El oferă o mulțime de informații bune pentru a îmbunătăți finanțelor noastre, de la pașii de bază pentru mai avansate. Site - ul său este , de asemenea , plin de omare de informații! Vă mulțumesc Scott "! - Jess
Tu de ce nu vrei o rambursare de impozit          

50. Magazin on-line și de a câștiga bani înapoi

Site - uri , cum ar fi  Fat Wallet  vă plăti înapoi atunci când faceți cumpărături la magazinul lor. Acest lucru poate insemna reduceri pentru tine sau simple oferte debani înapoi.

51. cumpăra alimente și a obține reduceri

Multe aplicații de rabat , cum ar fi  Ibotta  și  Checkout51  oferă reduceri de numerar privind achizițiile magazin alimentar. Trebuie doar să ia o imagine de la primirea băcănie cu telefonul, și puteți chiar cumpăra alimente de la magazin alimentar regulat.

52. Spune-le prietenilor ce e în frigider

Panoul de consum Nielsen  oferă puncte cadou să se uite ce e în frigiderul tău. Trebuie doar să scaneze codurile de bare ale produselor dvs. frigider și trimite - l la ei. Iată cum funcționează:
  1. În fiecare săptămână, scanați toate achizițiile și să transmită datele. Ați putea fi, de asemenea, contactat din timp în timp cu privire la opiniile dumneavoastră și să răspundă la întrebări.
  2. Fiind un panelist durează aproximativ o oră pe săptămână.
  3. Acumulezi puncte cu fiecare interacțiune și de a câștiga mai multe puncte vă mai sunteți pe panou.
  4. Când sunteți pregătit, încasați aceste puncte pentru a obține recompense.

53. Vindem dvs. de mail nesolicitate

Nu vă place obtinerea de junk e-mail? Daca esti ca mine, probabil ca nu - de aceea o numim nedorită! Altele decât reciclare, gunoi, sau arde-l în iarna ce se poate face cu ea?
Knowledge Center Small Business  este o companie de cercetare de piață , care va lua dvs. de e - mail nesolicitate și e - mail și vă va oferi un card preplătit Visa.

 


Dezvaluirea: Avem unele pisici de birou celebri în jurul valorii de aici. Link-uri afiliate în acest post ne ajuta sa le cumpere buna mâncare de pisici. Mulțumesc pentru sprijin!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...