Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Õigustatud võimalusi raha online kodust


Artikkel Sponsor payoneer.com
Iga selle veebipäeviku lugeja saab krediitkaardi tasuta ja $ 25 peale registreerimist .

Kas teil on hõivatud ema, kodus isa, tudeng, või lihtsalt tahavad teenida lisaraha - teeme mõned lisatööd aitab teil teha raha kodust.
Kiire Interneti-otsing võib paljastada palju tööd kodust petuskeemid. Nad teilt ettemaksu tasud ja meelitada teid nendega koostööd tegema. Aga tegelikult  nad on lihtsalt petmine teid välja oma raskelt teenitud raha.
Ma tean, et sa tahad leida mõned õigustatud töö kodust töökohta, mis ei ole rip-off.Niisiis, ma olen pesemata läbi sadu võimalusi töötada kodus ja tulid  53 seaduslikke viise, kuidas teha raha kodust .
Mõned lihtsalt teeb teile paar dollarit kuus, kuid teised võivad muutuda võimas moneymakers sõltuvalt kellaajast pead investeerida.
Loe edasi, et teada saada mõned põnevad viise, kuidas teha raha kodust. Sul võib isegi leida midagi, mida sa pole kunagi kuulnud enne.
Edu!

Tee raha internetis ja kodust

Kas ei ole mingit varjatud andeid? Ära muretse! Meil midagi ka teid.
Mul ei ole erilisi andeid. Ma olen ainult kirglikult uudishimulik. - Albert Einstein
Minu naine Katie ei ole salakaval nii et selle asemel planeeritud kohaliku 5K perspektiivis.
Me ostsime meie kanad naist, kes kasvatab tibud müüa $ 25 / iga ( loe edasi, kui sa ei taha, et tõsta ja müüa kanad ).

1. Alusta blogi või online-äri

Online-äri on, kuidas ma elatist alates 2005. aastast ja mis on aidanud mind varem pensionile. Tegin üle $ 21.000 aasta oktoobris läbi minu blogi.   Vajuta siia, et lugeda minu Kuidas teenida raha Blogging -The Ultimate Guide . Võite alustada blogi nii vähe kui $ 2,85 kuus (vähem kui tassi kohvi!). Loo blogi ja vahendeid selle tütarettevõtte müügist või toote toetavates tehingutes. Mõtle teemasid nagu:  
  • reisimine
  • Cooking
  • tervis
  • tehnoloogia
  • Personal Finance
  • Lihtsalt midagi muud
Vaata minu juhend, kuidas alustada blogi vähem kui 15-minutilise koos minu samm-sammult juhiseid,  kuidas teha raha blogging .

2. Võta osa uuringuid teha ekstra $ 100 + kuus

Lihtsalt vastata online-uuringud või toote teste ja teenida raha koju. Võite teha extra $ 100 kuus teleri vaatamise ajal
Heitke pilk mõned makstud uuring veebilehed allpool. Igal neist veebilehtedest te mitte ainult teenida ekstra raha, vaid ka tunnustust saada läbi kinkekaardid, auhinna joonised, tasuta tooted jne Kõik need saidid on  tasuta registreeruda ja kasutadaHeads up: Kui uuringu sait palub teil maksma, nad on ilmselt petuskeemid.
Uuring Junkie
Swagbucks
OneOpinion
Ameerika tarbijate arvamust
InboxDollars
Käbi Research
Update: Siin on mõned täiendavad uuring sites oleme lisanud kuna see artikkel avaldati esmakordselt: PaidSurveys, Survey Club, ProOpinion arvamus Outpost, VIP Voice, YouGov Clear Voice Küsitlused, Toote Report Card, preemia Rebel, Survey Spot ja Harris küsitlus

Kas soovite vaheaega Palk-to-Paycheck tsükkel? Kliki mängida teada:

Üks esimesi podcastid ma olen kunagi kuulanud, kuid see sai mulle konks! Nagu viimastel kolledži grad, mul polnud aimugi, kust alustada, võtta kontrolli oma rahandust. Scott Alan Turner lõhub kõike ette selgelt ja kokkuvõtlikult nii, et on tõesti relatable ja kerge seedida. Tema "kaubanduslikku" vaheajad on lõbus! "  - Anna
Kuidas murda Paycheck-to-Paycheck Cycle          

3. Vaata filmi eelvaateid, YouTube, ja nagu videod

Kas teile meeldib video vaatamisel oma vaba aega? Nüüd saad maksta vaadates videoid, sh filmi eelvaateid, uudised, Kuulsus Videod ja igasuguseid muid videosid.
Saidid nagu Swagbucks palume vaadata teatud videod ja nende moodi. Sa pead jälgima teatud minutite arv, mis sa kuulda enne tähtaega. Sa võid teenida üle $ 200 kuus (kasum erineda). Sa teenida Swagbucks vaadates (punkti mis on võimalik lunastada kinkekaarte või Paypal).  Saad $ 5 ainult sisselogimisega!

4. Võta raha tagasi Koheselt kraami oled juba ostetud

Kas sa armastad saada toetust? Kui lahe see oleks saada raha tagasi asju olete juba ostnud, ilma et midagi teha? Paribus on rakendus, mis võimaldab teil teada saada, kas kauplustes olete sisseoste Online võlgnen sulle toetust. See on tasuta registreeruda.Paribus ühendab oma e-posti konto ja kontrolli oma laekumised. Kui nad teada jaemüüja on langenud nende hind neil esitada hinnamuutus taotluse automaatselt.Proovige paribus.
Paribus töötab suur hulk kaupmehi, et te ilmselt juba poes, sealhulgas Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl, ja rohkem!

5. Lae alla ja installida need rakendused

Paljud firmad - sealhulgas Google - maksa teile paigaldamist oma apps. Lisaks saad maksta iga kuu rakendused on installitud teie telefoni. Mõned neist alade hulka:
  • ShopTracker - vastata mõnele küsimusele, siis käivitada rakendus seadmest ja  saad teenida $ 3,00 koheselt . Hoia oma telefoni rakenduse teenida raha iga kuu ja aidata ettevõtetel mõista, mida inimesed ostavad online.
  • Nielsen Mobiilne Panel - inimestelt, mis töötavad Nielsen TV hinnangust, Nielseni mobiilirakendusega premeerib teid kasutades oma mobiiltelefoni. Võite teenida kuni $ 50 aastas .
  • MobileXpression - Installige see app ja saate abikõlblikud võita auhindu iga nädal. Sa saad mängida instant premeerib mängu, osaledes turu-uuringuid.

6. Saa tasuta $ 10 Amazon kinkekaart

Registreeru MyPoints ja saada  tasuta $ 10 Amazon kinkekaart . See on lihtne alustada:
  1. Liitu MyPoints siin tasuta.
  2. Ostke üle 1900 top online jaemüüjad (sh Amazon, Walmart ja Target) läbi MyPoints ja teenida punkte oma ostude eest.
  3. Lunastada oma punkte kinkekaardid, reisimine miili ja üle 75 top jaemüük, restoran ja reisimine partneritega.

7. Logi sisse tasuta kinkekaardid

Ebates on  teile $ 10 kinkekaart kui sa sisse logida  ja teenida oma esimese cashback tagasimakset. See on suurepärane online-oste sooritades. Ebates on tasuta kasutada.
Sa lihtsalt külastada Ebates kodulehel ja klikivad poest soovite pood. Kui ostad poest Ebates saab komisjon, et neid jagada teiega. See on lihtne viis päästa. Vajuta siia, et logida Ebates.

8. Test veebilehed 30 $ tunnis

Kunagi veebisaiti ja sa mõelnud, kuidas halb või kui suur see oli? Nüüd saad maksta oma mõtteid jagada.
Lihtsalt avatud veebilehel, kliki ümber ja saada makstud. Uus või uuendatud koduleheküljel omanikud kompenseerida teil testida oma saitidele.
Mis tajatestide saab teenida peaaegu  $ 30 tunnis . Siin on, kuidas see toimib:
  • Sa saad maksta $ 10 PayPaliga iga 20-minutilise video valmis.
  • UserTesting maksab külastama veebisaite või rakendusi, täielik komplekt ülesandeid, ning salvestada oma mõtteid.
Kuigi te külastate koduleheküljel ekraani salvestatakse samuti oma hääle. Nende klientide hulka kuuluvad Apple, Microsoft, Adobe ja teiste Fortune 500 ettevõtted.Kuidas teile meeldiks paar taala, et jagada oma mõtteid?

9. Get makstud jaoks on tervislik

Tervise app AchieveMint annab sulle punkte on terve ja asju nagu kõndimine, jälgida oma toidu, või võtta tervise uuringud. Sa teenida punkte, mida saab lunastada raha või Amazon Kinkekaardid. Iga 10000 punkte  saad teenida $ 10  ning puudub piirang oma sissetulekut.
AchieveMint ühendab fitnessirakendusi siis võib olla juba kasutades sealhulgas Fitbit RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal.
Võite teenida 10 punkti ainult sisselogimisega koos AchieveMint ja ühendavad rakendust.

10. Hakka vabakutselisena või vabakutseline kirjanik

Doing vabakutselise töö võib oluliselt suurendada oma sissetulekut. Kas oled kodus ema koos inglise kraadi või mees, kes loomulikult ei leia vigu kirjutatud teksti?
Hiiglaslik ja usaldusväärne saidid nagu  Upwork  on tuhandeid tööandjaid, kes soovivad rentida igasuguseid ülesandeid, kus saab kirjutada või muuta midagi on tehnoloogia äri artikleid. Saada makstud iga artiklis. Saa hea maine ja võid selle sisse täiskohaga töö.

11. Tehniline vabakutseline

Vabakutseline ei ole kõike kirjalikult. Seda saab teha kõike alates projekteerimisest, graafika, turundus ja veebi programmeerimine töökohti saidid nagu:
Vali oma makse projekti kohta eraldi.

12. Hakka virtuaalne assistent

Tööta keegi kodus. Virtual assistances (Vas) saab teha kõike kontrollida e-kirju ja teha reisiplaane käitlemise internetis teadus või töötavad oma väike äri. High-end sissetulekuga saab käsu $ 50 100 $ tunnis.
Mõned tuntud saidid on  Zirtual  ja  Upwork

13. Õpetamine

Anna eraõppetunni klassid kodus ja kasutada oma SAT teadmisi. Vali oma ajakava, kui teil on mõned hädavajalik rutiinsetest.
Või õigemini, minna online juhendamine ja teenida  20 $ tunnis  on  Chegg juhendajad .

14. Jaga oma seisukohti

Jaga oma aus arvamusi igapäevaseks teenuseid ja tooteid, mida kasutada fookusgrupi ettevõtted. Need organisatsioonid võivad parandada oma tooteid oma tagasiside ning saad teha  $ 50, $ 100 või rohkem . Kontrollige 2020 Panel.
Üks sõber teeb seda tema kohalikus kaubanduskeskuses. Ta ainult teeb natuke pool raha läheb fookusgrupid, kuid see maksab lapsehoidja ja öö läbi aeg-ajalt.

15. Hinda pitsad

Paljud firmad maksavad sulle reiting kohalik pizza kauplused. Sa pead lihtsalt hinnata koht kvaliteedi kohta oma pitsa ja tähele oma tarneaeg. Selleks saad  tasuta pizza, pluss 5 $ . Lihtsalt registreeruda  Trendsource  ja alustada.

 


 

16. Review värk

Lisan oma ja teeni midagi vahel  $ 1 $ 50 per läbivaatamine  vastavalt nõue. Kiunuma  ei saa anda teile mõningaid erilisi kutsub.

17. Muuda oma otsingumootori

Kas sa kasutad Google või Yahoo otsida midagi net? Nüüd jäta neid maha ja valida Bing otsingumootori .
Korraldada oma regulaarset otsinguid Bing, et see vaikimisi otsingumootori, ja teenida krediiti, mida saab lunastada kinkekaardid. Võite teenida nii palju kui  $ 5 kuni $ 10 kuus . Vihje: Lihtsalt püsi logis sisse, kui sooritate otsingu.
Teine võimalus on Nielsen Digital Voice. Digital Voice on osa Nielsen - suur firma, mis avaldab TV hinnangust. Just surfata veebis ja siis võib olla võimalik, et teenida raha.

18. Andmete sisestamisel

Kasutage oma täpne ja kiire masinakirja oskusi sisestada teavet. Mine läbi Craigslistissa  või  Upwork  ja leida andmesisestuse ja haldus töökohta ise. Need töökohad saab hõlpsasti teha läbi kaugtööd.

19. Töö Amazon

Pick mikro ülesanded  Amazon Mechanical Turk . Need on teenused, mis nõuavad inimeste suhtlemist. Võite töötada kodus, paindlik tööaeg ja saada makstud üks maailma suurimaid jaemüüjaid.
Siin on mõned näited ülesandeid töötajad on valmis:
  • Valige õigekirja neid otsingusõnu
  • See veebileht sobivad laiemale üldsusele?
  • Leia number toote puhul seda pilti
  • Hinda otsingutulemuste need märksõnad
  • Kas need kaks toodet on samad?
  • Vali õige kategooria tooted
  • Kategoriseerida toon selle artikli
  • Tõlgi lõigu inglise keelest prantsuse

Mis on Kuus Asjad, mida saate teha kohe saada Rikkamad?Kliki mängida teada:

Scott on geniaalne rahanduse ja on tehnilised oskused ja kogemused, et saada oma väga kasulikke nõuandeid läbi kõik. Ta on lahke hing, kes soovivad edasi mööda oma õnne teistega kujul, mida saab teha oma enese Kahtlane maailma rahanduse. " - A. Marie
6 Asjad, mida saate kohe siia Rikkamad          
Telli näidata, siis võite saada välja võla kiiremini, salvestada rohkem raha, ja pensionile rikas.

20. Hetkel reisibüroo

Kas te uurida reisil veebilehed nagu Expedia oma vaba aega? Siis tee seda komisjonitasu, pakkudes oma teenuseid alternatiivina reisibürood. Alusta  wikiHow näpunäiteid alustada.

21. Associate turundus

Kui sul on juba blogi midagi, mis sind huvitab, muuta see raha tegija.
Liitu assotsieerunud võrgu nagu  Amazon Affiliate  või  Google AdSense , valis toodete edendamiseks ja reklaamida neid oma sisu kohas. Kui keegi loeb oma blogis või artikkel, siis saad maksta.

 22. Müü tunnikavad

Kas pehme nurgas akadeemilise? Müü oma tunnikavad, eriti uute õpetajate või esimese aasta õpetajatele.
Õpetajad Pay Õpetajad  on turul kasvatajad, kus saab müüa ja jagada oma õppevahendeid.

23. Mängi online mängud

Oled arcade või pokkeri meister? Mängi mõned oma lemmik puzzle või kaardi mänge InboxDollars. See on lõbus, pluss saate mängida tasuta, samuti võistelda auhindu.

24. Osale online fookusgrupi

Osale online fookusgrupi nagu ProOpinion ja saada makstud kontrollimise kaudu, kinkekaart või PayPal tagatisraha.

25. Uurige otsingumootorid

Kell  Leapforce , saate hinnata otsingumootorite teeb uuringuid eelnevalt antud päringuid, analüüsida neid ning tagasiside otsingumootori tulemusi nende kasutamine ja tähtsus.

26. Säilitada fännileht

Fan lehekülgi Twitter või Facebook vaja inimestel suhelda nendega. Logige  Fiverr  ja saada töökohti, säilitades sotsiaalse lehekülge.

Mis on kuus harjumusi majanduslikult edukas inimesed? Kliki mängida teada:

Ma olen nii õnnelik, sattusin Financial Rock Star! Nõu on isiklik, lõbus, julgustav, awesome, ja aitab sul tarku otsuseid ja rahalist vabadust! Ülemine piir näidata ja Rockstar host! " - Joel L.
Kuus harjumusi majanduslikult edukas Inimesed          
Telli näidata, siis võite saada välja võla kiiremini, salvestada rohkem raha, ja pensionile rikas.

27. Fix Google'i vigu

Saidid nagu Google, Yahoo, Bing jt maksa teile millega oma otsingutulemustes. Sa pead lihtsalt lappima vigu otsingumootori tulemusi ja teha need kvalitatiivsed, asjakohased ja kasulikud. Sel moel saab teenida umbes $ 12 eurot tunnis.

28. Hetkel juror

Kas sa armastad Law and Order? Kunagi tahtnud istuda kohtusaalis ja otsustada, kas keegi on süütu või süüdi?
eJury  annab advokaat võimalus "pre-proovida" puhul, enne kui see läheb kohtu ees tegelik žürii kohtumaja.
eJurors vaadata fakte ja vastata küsimustele, ja klõpsake "Saada Kohtuotsus" nuppu läbimisel.
Iga kohtuotsust muutnud, eJurors makstakse  $ 5 - $ 10  olenevalt pikkusest puhul.Te kindlasti ei saa rikkaks Olev eJuror, vaid lihtsalt ühel juhul nädalas ilmselt maksma oma Interneti-ühendus.

Mis on üks asi, mis muudab oma unistused reaalsuseks? Kliki mängida teada:

LOVE Scotti energiat! Äri / raha saab päris kuiv ja igav teema olenevalt sellest, kes on rääkiv ja see on kindlasti ei ole tegemist Scott. Hoiab mind tööle ja motiveeritud. Samuti, milline fantastiline "raadio" hääl. Väga soovitada! " - Britany Felix
Üks asi, mis aitab teha oma unistused reaalsuseks          

Ole hooldaja

29. Lemmikkien

Kas sa jumaldan lemmikloomad? Mine lemmikloomade istungi oma koht. Veenduge, et teie maja mahutab palju lemmikloomi.
Koduleheküljed nagu  Care.com  koondab lemmiklooma lapsehoidjaid ja inimesed otsivad lemmiklooma hoidmine. Pea meeles, et tsiteerida oma määr targalt.

30. Kodune päevahoiu

Kui teil on kodus oma lastega, siis miks mitte alustada kodus päevahoid.
Nad on kõrgelt läbi meie piirkonnas Dallas, sest inimestele meeldib, et need on lähedased ja et seal on palju vähem lapsi kaasata, et rohkem ettevõtte päevahoid.
Sa pead saada sertifitseerimise oma riik, kuid võite teha suuri trotsib laste eest hoolitsemisega samas saan veeta päev koos oma lastega samuti.

saada Creative

31. Kalligraafia

Kas käsi kiri jaoks kutsed, pulm kaardid ja muud kirjatarbed. Kasutage oma lemmik kirja kombinatsioonid ja alustad oma kalligraafia seiklus. Vaata  Etsy kalligraafia jagu.

32. transcriptionist

Isegi kui sa ei meeldi oma kirjutamise oskused või on programmeerimine talent, saate siiski teha vabakutseline transkriptsiooni. Transkriptormasinad on üksikasjaliku töö, kuid õnneks saab seda teha igal ajal öösel või päeval. Saate samadesse kohtadesse eespool loetletud.

33. Cook

Kolledži sõber teeb ilusamaid küpsiste ja leiab sündmused müüa aastaringselt - sünnipäevad, puhkus, jalgpalli isikutele, nimekiri on lõputu.
Mõned inimesed armastavad süüa ja küpsetada. Kui see on sinu, kaaluge Toitlustuse oma köök. Küpseta kooke ja küpsiseid sünnipäevi, õhtusöögid või muid üritusi.
Veenduge järgima toidu ohutuse seaduste ja lõbutseda.
On palju emad, kes ei ole aega teha omatehtud toitu küpsetada müük ja isikutele ja peredele, kes soovivad puhkus pidu ilma hädas.

34. Alusta pool äri

Hakka online isiklik stilist või palju muid võimalusi, et alustada midagi küljel. See võtab vaeva, kuid seal on palju erinevaid marsruute saab minna.
Võite töötada olemasoleva firma, nagu Avon, Jamberry ja Stitch Fix, mis aitavad teil alustada. Või leida vajadus oma kogukonnas, mis võib olla vaja lahendada. Kas kohalikud ettevõtted peavad oma raamatupidamise oskused?

Rendi oma asju

35. Üür oma parkimiskoht

Kui te ei kasuta oma parkimiskohale ajal oma tööaega, kaaluda rentimise see läbi Craigslistissa .

36. Üür oma auto

Ei kasuta oma auto reisi ajal või nädalavahetusel? Rentida välja. RelayRides  ja GetAround  aitab sul seda pöörates teid tunnis alusel.
Kas teie auto istumise lennujaamas parkimine? Siis saate kasutada  FlightCar  ja aitab saabuv turist.

37. Üür riided Internetis

Kui teil on kapp täis riideid, et te ei ole kulunud kaua aega, mille väljarentimine.Saidid nagu  RentNotBuy  ja  Loanables  seda võimaldavad.
Kui nad ei sobi enam või ei sobitu oma praeguse elustiili lisada need garaaž müük või müüa online eespool.

38. Üürile oma jalgrattaga, tsükkel, snowsports või mõni muu käik

Kui seda ei kasutata, välja rentida oma lemmik varustus. Te võite kasutada  Spinlister rentida oma spordivarustust.

39. Üür välja oma stuudio ruumi, muusikariistad

Kas teie kitarr lamades nurgas oma tuba, ilma igapäevases? Teeni raha üürile seda sparkplug . Seda saab teha teistele oma muusikariistad ka, nagu amprit, mikrofoni, kandleid, või oma prooviruumis või stuudios.

Kas sa tead, parim viis seda teha kuu eelarve? Kliki mängida teada:

Ma elan välismaal ja sageli leida olemasolevate programmide planeerimise ja eelarvestamise lihtsalt ei ole mõtet mulle. Juhendid et Scott annab saab rakendada iga majapidamise olenemata sellest, kus maailma sa elad. " - Parenting välismaal
Kuidas seda teha kuu eelarve          

Tee raha asju sa juba ise

Raha on hobi, mis täiendab muid hobid sul on, ilusti. - Scott Alexander

40. Koristama

Sul on arvatavasti palju rohkem asju kui sa mõistad. Vastavalt National Association of Homebuilders, keskmine maja suurus 1973 oli 1644 ruutjalga. See kasvas 2624 ruutjalga 2014. Puhastage tolm, sorteerida välja oma ladustamise kapp ja panna garaaž müük.
Kui teil on ülekoormatud "asju" oma maja, vaadake suurepärane raamat nimega läbimurdelise Magic korrastada . Raamatus on umbes muutes oma arusaamu oma asjad nii et saate hoida mis on tõeliselt tähtis ja vabaneda mida mitte.

41. Müü oma antiikesemed

Kas sa koguda asju, kui sa olid noorem või on esemed, mis sobivad teie viimase kodus, kuid ei sobi endale ühe? Kao kõik oma kollektsiooni ja müüa need maha. Kui mõned antiikesemed või kollektsiooni, veendumaks, et saada neid hinnatakse. Vastasel juhul võite müüa mõned haruldased esemed madala hinnaga.
Kahjuks minu kaua hoida kogumise Star Wars ja X-Files kauplemise kaarte müüvad üksnes paar senti eBay, nii et ma otsustasin lihtsalt hoida neid mälestusi.

42. Flea turul visklemine või flipping

Kui teil on salakaval pool, pane see hea kasutada. Külasta lähima täika,  Craigslistissavõi  Freecycle.org  ja osta mõned huvitavad teemad, nende taastamine, lisage oma eriline puudutus, ning müüvad neid kasumit.
Mõtle viimistlustoodete tabelite või teisendades vana plaadid kunstiks. Lülita prügikasti arvesse aare.
Kui teil on vaja ideid, vaadake Pinterest. See on ideede maailma, ja sa oleks üllatunud, kui palju inimesi maksab kohandatud lapsele lasteaia lamp või re-värvitud baar 70ndatest.
Kui teile meeldib selline töö, kaaluda alustades Etsy poest. Üks mu naise sõbrad tundsid viibib kodus temaga kaks poissi oli suur, kuid ta jäi kunsti- väljund. Ta uurinud, mis oli populaarne Etsy ja hakkas kunsti versioonid inimeste fotosid. See kestis vaid paar kuud tema poes saada hõivatud.

 43. Müü oma mobiiltelefoni

Kas uus mudel või vanaga, saate müüa oma mobiiltelefoni. Võite minna Amazonase mis annab kinkekaardid töötamiseks iPhone'i või veebilehed nagu  Swappa  ja  Gazelle , mis annavad teile raha, et vana telefoni.

44. Tagasi printerikassettide

Käte oma tühi printerikassettide kontoritarvete kauplustes nagu Office Depot, klambrid jms tasuta krediiti.

45. Müü oma vana pilte

Kas sul on mingi suvaline pilte lamades kusagil või võttes arvuti ruumi? Müüa neid varude foto saidid nagu  iStockPhoto .
Sellised veebilehed osta fotosid kellelegi. Isegi kui te tunnete, et pildid ei ole väärt müüa, vaid seda proovida. Väga sageli kõige tähelepanuta pilte igapäevaste esemete trikki, nagu lihtne pliiats ja paber.

46. ​​Kodumajutus või Airbnb

Sul on juba koht, kus elada. Kui sa elad lähedal kolledži ülikooli külastavad vanemad või lähedal muusikat või spordivahendajatest kaaluda alustades väike voodi ja hommikusöök.
Kui see tundub liiga raske, vaadake saidid nagu  Airbnb , mis aitavad teil rentida turvaliselt ja tagavad sulle makstakse. Ma kasutasin seda teenust reisides Šveits sõber ja võin kinnitada, et see on suur teene.
Registreeru minu link  ja saad $ 35 off oma esimese broneerimiseks!

47. müüa online

Garaaž müük ei pruugi olla oma stiili, või äkki sa ainult paar tore asju, mida soovite müüa. Mõtle müües Ebay, Craigslistissa ja Facebook rühmad.
Minu naine müüs mõned Kate Spade rahakotid, et ta enam ei kasutata ja tehakse palju abil Ebay kui üritad müüa kohapeal. Ta alustas küsides väga madala hinnaga, et rahakotid ja pakkumise sõitis hinna üles palju suurem, kui ta oodata.

48. avada pangakonto

Lihtne Google otsing pankade andes boonuseid avamise kontod tagastab nimekirja praeguste pakkumised. Ole ettevaatlik, et lugeda nõuetele, kuid kui sul on aega, võid teha paarsada dollarit.

49. Müü oma raamatuid

Vaadake see hiljutine lugu kokkuhoidlik elu-ekspert Lauren Greutman:
Minu 10-aastane poeg tõi koju raamatut meie pargi tasuta raamatukogu kasti. See oli bioloogia õpiku - õpetajad väljaanne. Ta ütles, et see tundus huvitav ja hei, see oli vaba (millel puudub mõte, mida võiks müüa). Ma skaneeritud see minu Amazon müüja app ja mõistsin, et see oli väärt umbes 150 $. Ta oli nii põnevil. Me loetletud see müügil $ 130 ja see müüdud! Lähen talle öelda, et ta just 130 $!
Minu äi tegi seda oma vana seminaris raamatuid. Ma ei suutnud uskuda, et raamatud 30 aastat vana oli ikka väärt nii palju!
Isegi regulaarne raamatuid on võimalik teenida raha. Kauplused nagu  Half hinnaga Raamatud  ja teised teile senti dollarit iga oma praeguse raamatuid. See säästab ruumi riiulite midagi uut, ja te teenida mõned taala.
Aga kui soovite, et kõige rohkem raha oma raamatuid,  vaadake vabaneda oma vanu raamatuid kasutades BookScouter.
  1. Sisestage ISBN oma raamatu sisse BookScouter
  2. BookScouter otsib oma andmebaasi jaoks kõige pöörates raamat tagasiostu ettevõtted.
  3. Kui leiate ettevõte, mis pakub sulle kõige rohkem raha oma raamatuid, täidad mõned andmed
  4. Laev välja oma raamatu, ja saada makstud! Enamik firmad pakuvad ettemaksuga veosildid mis säästab aega, millel trükkida shipping või minna postkontorisse. See on väga lihtne!

Kas sa tead miks Sa ei taha maksutagastuse? Kliki mängida teada:

Scott kivimid see podcast tema optimistlik isiksus ja tema poole. Ta annab palju head informatsiooni, et parandada oma rahanduse, alates põhisammu rohkem arenenud. Tema kodulehel on ka täis suuri informatsiooni! Aitäh Scott! " - Jess
Miks Sa ei taha maksutagastuse          

50. Shop Online ja teeni raha tagasi

Saidid nagu  Fat Rahakott  maksavad sulle tagasi, kui sa poest oma poest. See võib tähendada soodustust teile või lihtsalt raha tagasi tehingutest.

51. toiduaineid osta ja saada allahindlusi

Paljud tagasimakse apps nagu  Ibotta  ja  Checkout51  pakuvad raha allahindluste toidupoes oste. Sa pead lihtsalt pildistada oma toidupoed saamisest telefoni ja saate isegi osta toiduaineid oma regulaarset toidupoes.

52. Jaga mida teie külmik

Nielsen Consumer Panel  pakub kingitus punkte otsima, mida teie külmik. Sa pead lihtsalt skaneerida triipkoodid oma külmkapi toodete ja saata see neile. Siin on, kuidas see toimib:
  1. Iga nädal, siis skaneerida kõik oma ostud ja edastab andmed. Te võite ühendust võtta aeg-ajalt oma arvamust ja vastata küsimustele.
  2. Olles panelist kulub umbes tund aega nädalas.
  3. Sa koguda punkte iga interaktsiooni ja teenida rohkem punkte kauem oled paneeli.
  4. Kui olete valmis, siis raha neid punkte, et saada kasu.

53. Müü oma junk mail

Kas sa armastad saada rämpsposti? Kui sa oled nagu mina, siis ilmselt ei saa - see on põhjus, miks me nimetame seda rämps! Muud kui taaskasutada, prügikasti või põletada talvel Mida saate teha?
Small Business Knowledge Center  on turu-uuringute firma, mis võtab oma rämpsposti ja e-posti ja teile Visa kõnekaardiga.

 


Avalikustamine: Meil ​​on mõned tuntud kontoris kassid siinkandis. Partner lingid sellele ametikohale meid neid osta hea kassitoitu. Tänan toetuse eest!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...