Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Zakonita načinov za Make Money na spletu od doma


Člen Sponzor payoneer.com
Vsak bralec tega bloga bo prejel brezplačno kreditno kartico, in $ 25 po registraciji .

Ali ste zasedeni mati, ostati doma očeta, študent, ali pa samo želite zaslužiti nekaj dodatnega denarja - delaš nekaj dodatnega dela, vam lahko pomaga, da denar od doma.
Hitro iskanje internet lahko razkrije veliko delo od doma prevare. Jih zaračunavajo vam vnaprejšnjih plačil in vabijo, da delo z njimi. Toda v resnici  so le te vara iz trdem zasluženi denar.
Vem, da si želiš, da bi našli nekaj zakonite delo od doma delovna mesta, ki niso razporek-off. Torej, sem scoured na stotine načinov za delo na domu, in je prišel gor z 53 zakonite načine, da bi denar od doma .
Nekateri bodo samo da si nekaj dolarjev na mesec, druge pa lahko postane močan moneymakers odvisno od časa, ki ga imate, da vlagajo v njih.
Preberite o izvedeti o nekaterih zanimivih načinov, da bi denar od doma. Morda celo našli nekaj, kar še nikoli slišal prej.
Vso srečo!

Bi denar na spletu in od doma

Nimajo nobenih skritih talentov? Ne skrbi! Imamo nekaj za vas.
Nimam posebne nadarjenosti. Sem samo strastno radoveden. - Albert Einstein
Moja žena Katie ni zvita, tako da namesto načrtovanih lokalno 5K tek.
Kupili smo naše piščancev od ženske, ki ne vloži piščancev prodati za 25 $ / vsak (berite naprej, če ne želijo dvigniti in prodajo piščancev ).

1. Start a blog ali spletno poslovanje

Elektronsko poslovanje je, kako sem naredila živi od leta 2005, in tisto, kar mi je pomagalo predčasno upokoji. Naredila sem več kot 21.000 $ v oktobru preko mojega bloga.   Kliknite tukaj, da preberete moj Kako Make Money Blogging -V Ultimate Vodnik . Lahko začnete blog za tako malo, kot 2,85 $ na mesec (manj kot skodelico kave!). Ustvariti blog in ga vzvoda v podružnic prodajo ali izdelek overitev ukvarja. Razmislite o tem, kot so:  
  • Potovanja
  • kuhanje
  • Zdravje
  • tehnologija
  • osebnih financ
  • Skoraj nič drugega
Oglejte si moj vodnik o tem, kako začeti blog v manj kot 15-minut, skupaj z mojimi navodili korak za korakom o  tem, kako zaslužiti denar blogging .

2. Sodelujte v anketah, da dodatnih 100 $ + na mesec

Preprosto odgovori spletne ankete ali preskuse proizvodov, in da denar od doma. Lahko enostavno dodatnih 100 $ na mesec, med gledanjem televizije
Oglejte si nekaj plačane raziskave spletnih straneh, navedenih spodaj. Na vseh teh spletnih straneh, ne samo zaslužiti nekaj dodatnega denarja, ampak tudi dobili nagrajeni z darilnimi boni, nagradne risbe, brez izdelkov itd Vse od teh območij so prosti, da se prijavite in uporabo . Heads up: Če vas vsaka raziskava spletne strani zahteva za plačilo, so verjetno prevare.
Raziskava Junkie
Swagbucks
OneOpinion
Ameriški Mnenje potrošnikov
InboxDollars
Šišarka Research
Update: Nekaj ​​dodatnih raziskava mesta, ki smo jih dodali, ker je bil ta članek prvič objavljen: PaidSurveys, Anketa Club, ProOpinion Mnenje Outpost, VIP Voice, YouGov Clear Voice Ankete, Product Report Card, nagrada Rebel, Survey Spot in Harris Anketa

Želite, da bi prekinil plačo-to-plačo Cycle? Kliknite igro, če želite izvedeti:

Ena od prvih podcaste sem jih kdaj poslušal, vendar pa me je zasvojen! Kot je nedavno kolegij grad, nisem imel pojma, kje začeti, da prevzamejo nadzor nad mojih financ. Scott Alan Turner pokvari vse navzdol na jasen in jedrnat način, na način, ki je zelo relatable in lahko prebavljiv. Njegove "komercialnih" odmori so smešno! "  - Anna
Kako Break cikel plačo-to-plačo          

3. Oglejte si film predogled, YouTube, in kot so videoposnetki

Ali vam je všeč gledanje video posnetkov v svojem prostem času? Sedaj lahko plačani za gledanje video posnetkov, vključno film predogled, novice, slaven video posnetke in vse vrste drugih filmov.
Mesta, kot Swagbucks vas, da gledajo nekatere video posnetke in kot oni. Moraš paziti za določeno število minut, ki jih bom povedal pred časom. Lahko bi zaslužil več kot 200 $ na mesec (plača se razlikujejo). Boste zaslužili Swagbucks za gledanje (točke, ki jih je mogoče zamenjati za darilnih kartic ali Paypal).  Lahko dobite 5 $ samo za podpis gor!

4. Get Money Back priči Za Stuff ste že kupili

Ali imate radi dobili nadomestila? Kako kul bi bilo, da bi dobili denar nazaj na stvari, ki ste jih že kupili, ne da bi naredil kaj? Paribus je aplikacija, ki vam omogoča, da ugotovite, ali trgovin, da ste nakupovali na spletu ti dolgujem nadomestilo. To je prost, da se prijavite. Paribus poveže na vaš e-poštni račun in preveri svoje prihodke.Če bodo ugotovili, je na drobno znižal svoje cene, ki samodejno vložiti zahtevek za prilagoditev cen za vas. Preizkusite paribus.
Paribus deluje z veliko število trgovcev, ki ste verjetno že kupujejo na, vključno s Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl je, in še več!

5. Prenos in namestitev te aplikacije

Veliko podjetij - vključno z Googlom - ti plačajo za namestitev svojih aplikacij. Še več, dobili ste ga plačali za vsakega meseca aplikacije so nameščene v telefonu. Nekatere od teh območij so:
  • ShopTracker - Odgovor je nekaj vprašanj, nato pa zagnati aplikacijo na napravi, in  boste zaslužili 3,00 $ takoj . Imejte aplikacijo na telefonu, da bi prinašala denar vsak mesec in podjetjem pomagajo razumeti, kaj ljudje kupujejo na spletu.
  • Nielsen Mobile Panel - Od ljudi, ki vodijo Nielsen TV ocene je Nielsen mobilno aplikacijo vas nagrajuje za uporabo vaše mobilne naprave. Lahko zaslužite do 50 $ na leto .
  • MobileXpression - Namestite to aplikacijo in se boste upravičeni do nagrade vsak teden. Boš igral instant nagradno igro tudi s sodelovanjem v tržne raziskave.

6. Get free $ 10 Amazon darilno kartico

Prijavite se za MyPoints in dobili  prost $ 10 Amazon darilno kartico . To je enostavno, da bi začeli:
  1. Pridružite MyPoints tukaj brezplačno.
  2. Nakupovanje preko 1.900 najboljših spletnih trgovcev na drobno (vključno z Amazon, Walmart in Target) skozi MyPoints in si prislužite točke za svoje nakupe.
  3. Unovčijo svoje točke za darilnih kartic, potovalnih kilometrov in več od več kot 75 najboljših na drobno, gostinskih in potovalnih partnerjev.

7. Prijavite se za brezplačno darilo kartice

Ebates bo  vam $ 10 darilno kartico, ko se prijavite  in zaslužili svoj prvi Cashback popusta. To je super za spletne nakupovalce. Ebates je prost za uporabo.
Pravkar ste obiskali spletno stran Ebates in klikate na trgovino, ki ga želite shop na.Če ste kupili iz trgovine Ebates dobi provizijo, ki se razdeli z vami. To je preprost način, da shranite. Kliknite tukaj, da se prijavite za Ebates.

8. Testne spletne strani za 30 $ na uro

Kdaj obiskali spletno stran in si mislil o tem, kako slabo ali kako velik je bil? Sedaj lahko dobite plačano, da delite svoje misli.
Samo odprla spletno stran, kliknite okoli in dobil plačano. Nove ali posodobljene spletne strani lastnikov nadomestilo, da preizkusite svoje strani.
Z User Testiranje lahko zaslužil skoraj  $ 30 za eno uro . Tukaj je, kako to deluje:
  • Vi zaslužiti plačan $ 10 preko PayPal za vsako 20-minutni video ste končali.
  • UserTesting vam plača da obiščejo spletne strani ali aplikacije, zaključi niz nalog in snemanje svoje misli.
Medtem ko ste na obisku spletne strani, zaslon se bo zapisal kot tudi vaš glas. Njihove stranke so Apple, Microsoft, Adobe in druge Fortune 500 podjetij. Kako bi radi nekaj dolarjev, da delijo svoje misli?

9. Bodite plačani za to, da zdrav

Zdravje app AchieveMint, ki ste ga daje točke za to, da zdrav in delaš stvari, kot so hoja, sledenje hrano, ali ob zdravstvenih raziskav. Vi zaslužiti točk, ki jih je mogoče zamenjati za gotovino ali Amazon Gift Cards. Za vsakih 10.000 točk,  si zasluži 10 $ in ni omejitev na svoj zaslužek.
AchieveMint poveže fitnes aplikacij, ki jih morda že uporabljajo tudi Fitbit, RunKeeper, Healthkit in MyFitnessPal.
Lahko zaslužiti 10 točk samo za podpis gor z AchieveMint in povezovanje aplikacijo.

10. Postanite samostojni ali svobodni pisatelj

Narediti svobodni delo lahko močno povečali svoj dohodek. Ali ste ostati doma mama z angleškim stopnje ali človeka, ki seveda lahko našli napake v pisano besedilo?
Ogromna in zaupanja vredni strani kot  Upwork  tisoče delodajalcev, ki želijo najeti za vse vrste nalog, kjer lahko napisati ali urediti ničesar od tehnologije v poslovnih člankov. Bodite plačani za vsak članek. Dobili velik ugled in to lahko spremeni v polnim delovnim časom.

11. Tehnična freelancing

Freelancing ni vse o pisni obliki. To lahko storite vse, od oblikovanja, grafike, trženje in spletno programiranje delovna mesta od strani kot so:
Pick vaše plačilo na na projekt podlagi.

12. Postanite virtualni pomočnik

Delo za nekoga od doma. Virtualni assistances (VAS) lahko naredimo vse, od preverjanje e-pošte in izdelavo potovalnih načrtov za ravnanje z internetno raziskavo ali delajo za svojo majhno podjetje. High-end dohodki lahko ukaz $ 50- $ 100 na uro.
Nekateri uglednih mesta so  Zirtual  in  Upwork

13. mentorja

Daj zasebnih razrede šolnine na vašem domu in uporabite SAT znanje. Izberite urnik, če imate nekaj nujnih rutinska opravila.
Oziroma, gre za učenje preko spleta in zaslužite  20 $ na uro  na  Chegg Mentorji .

14. Delite vaše mnenje

Delite svoje iskrena mnenja za vsakodnevne storitve in izdelke, ki jih uporabljate s podjetji fokusnih skupin. Te organizacije lahko izboljšajo svoje izdelke na vaše povratne informacije, in dobiš, da bi  $ 50, $ 100 ali več . Oglejte si plošča 2020.
Prijatelj to naredi na svoji lokalni trgovini. On naredi le malo stransko denarja počne na ciljne skupine, vendar se splača za varuško in večer občasno.

15. Oceni pizze

Mnoga podjetja vas plačati za rating lokalnih pizza trgovine. Moraš ocenili mesto na kakovost njihove pice in zabeleži svoj čas dostave. Za to lahko dobite  brezplačno pico, plus 5 $ . Samo register na  Trendsource  in začetek.

 


 

16. Pregled stvari

Napiši komentar in zaslužite ničesar med  $ 1 do $ 50 na pregledu  v skladu z zahtevo. Citati  lahko dam nekaj posebnega povabila.

17. Spremenite svoj iskalnik

Ali uporabljate Google ali Yahoo poiskati nekaj na internetu? Zdaj pa jih pustiti za sabo in se odločijo za  iskalnik Bing .
Opravljati svoje redne iskanja na Bing, da bo privzeti iskalnik, in zaslužiti kredite, ki jih je mogoče zamenjati za darilnih kartic. Lahko zaslužiti toliko, kot  $ 5 do $ 10 na mesec . Nasvet: Ostanite prijavljeni, ko izvedete iskanje.
Druga možnost je, Nielsen Digital Voice. Digital Voice je del Nielsen - veliko podjetje, ki objavlja TV ocene. Samo brskanje po spletu in si morda lahko začeli služiti denar.

Vnos 18. Podatki

Uporabite svojo natančno in hitro tipkanje spretnosti vnesti podatke. Iti skozi Craigslist  ali  Upwork  in ugotovili, vnos podatkov in administrativnih delovnih mest za sebe. Ta delovna mesta je mogoče enostavno narediti z daljavo.

19. Delo na Amazon

Pick mikro naloge iz  Amazon Mechanical Turk . To so storitve, ki zahtevajo človeško interakcijo. Lahko delo od doma, prilagodljiv delovni čas in se z enim od največjih svetovnih trgovcev plača.
Tukaj je nekaj primerov nalog delavci so zaključili:
  • Izberite pravilen zapis teh iskalnih izrazov
  • Je ta spletna stran primerna za splošno občinstvo?
  • Poiščite številko postavke za izdelek v tej sliki
  • Oceni rezultate iskanja za te ključne besede
  • Sta ti dve izdelki enako?
  • Izberite ustrezno kategorijo za izdelke
  • Kategorizirati ton tega članka
  • Prevedi odstavek iz angleščine v francoščino

Katere so Šest stvari, ki jih lahko storite Right Now Get Richer?Kliknite igro, če želite izvedeti:

Scott je odlična s financami in ima tehnično znanje in izkušnje, da bi dobili svojo izjemno koristne nasvete ven za vse. Bil je radodaren duša, ki želi prenesti skupaj njegovo srečo drugim v obliki, kaj je mogoče storiti za samega sebe v temačni svet financ. " - A. Marie
6 stvari, ki jih lahko storite Right Now Get Richer          
Naročite se na show, tako da boste lahko dobili iz dolga hitreje, prihranili več denarja, in se upokojijo bogati.

20. Online potovalni agent

Ali ste raziskati potovanja spletne strani, kot so Expedia v svojem prostem času?Potem, to za komisijo, ki ponujajo svoje storitve kot alternativa za potovalne agencije.Začnite pri  Wikihow  za namige, da bi začeli.

21. izredna marketing

Če že imate blog na nekaj, kar vas zanima, jo spremeniti v denar za kavo.
Pridružite pridruženo omrežja, kot  Amazon partnerja  ali  Google AdSense , izbrala izdelke za spodbujanje in jih oglašujejo na vaši strani vsebine. Vsakič, ko nekdo prebere svoj blog ali članek, dobiš plačano.

 22. Prodaja učnih načrtov

Imajo mehko kotiček za akademsko študijo? Prodaj svoje učne načrte, zlasti za nove učitelje in učitelje v prvem letu.
Učitelji Pay Učitelji  je trg vzgojitelji, kjer lahko prodajajo in delijo svoje učne vire.

23. Igranje spletnih iger

Ste arcade ali poker prvak? Igrajte nekatere od vaših najljubših puzzle ali igre s kartami na InboxDollars. To je zabavno, plus lahko igrate brezplačno, kot tudi tekmujejo za nagrade.

24. Sodelujte v spletnem fokusnih skupin

Sodelujte v spletni fokusnih skupin kot ProOpinion in dobil plačano s preverjanjem, darilno kartico ali PayPal depozita.

25. Proučiti iskalnikov

Na  Leapforce lahko oceni iskalnikov z izvedbo raziskave na vnaprej določenih vprašanj, ki jih analizira in zagotavljanje povratnih informacij za rezultate iskalnika z njihovo uporabo in pomen.

26. Vzdrževanje fan strani

Fan strani na Twitter ali Facebook zahteva ljudi, za povezavo z njimi. Prijavite se na Fiverr  in dobili delovna mesta za vzdrževanje socialnih straneh.

Kaj so Šest navade finančno uspešna ljudi? Kliknite igro, če želite izvedeti:

Tako sem vesel, da sem naletel na Rock Star finančne! Nasvet je osebna, zabavno, spodbudno, super, in vas bo vodil do pametnih odločitev in finančne svobode! Top Notch pokazati in Rockstar host "! - Joel L.
Šest navad finančno uspešna ljudi          
Naročite se na show, tako da boste lahko dobili iz dolga hitreje, prihranili več denarja, in se upokojijo bogati.

27. Fix Googlove napake

Mesta, kot so Google, Yahoo, Bing, itd boste plačali za določitev njihovih rezultatov iskanja. Moraš popraviti napake pri rezultatih iskanja motorja in jih kvalitativno, ustrezni in uporabni. S tem si lahko zaslužil okoli 12 $ na uro.

28. Online porotnik

Ali imate radi red in mir? Ste si kdaj zaželeli, da bi sedel v sodni dvorani in se odloči, če je nekdo nedolžen ali kriv?
eJury  zagotavlja odvetnik priložnost, da "pre-poskušali" zadevo, preden gre na sodišče pred dejanskim žirije na sodišče.
eJurors pregled dejstva in odgovoriti na vprašanja, in kliknite na gumb "Pošlji razsodbo" ob zaključku.
Za vsako poroča, da so eJurors plačani  $ 5 - $ 10  , odvisno od dolžine primera. Vi zagotovo ne bo dobil bogato služijo kot eJuror, ampak samo en primer na teden, bi verjetno plačali za dostop do interneta.

Kaj je ena stvar, ki pomaga, da vaše sanje resničnost? Kliknite igro, če želite izvedeti:

Ljubezen Scott energije! Podjetje / denar je lahko precej suha in dolgočasna tema, glede na to kdo počne govoril in da je zagotovo ne velja za Scott. Drži me, ki se ukvarjajo in motivirani. Tudi kakšna super "radio" glas. Zelo priporočam! "- Britany Felix
Ena stvar, ki pomaga, da vaše sanje resničnost          

Biti negovalec

29. Pet sedenje

Ali obožujejo živali? Odločite se za hišne sedel na svoje mesto. Poskrbite, da vaš dom lahko sprejme številne domače živali.
Spletne strani, kot  Care.com  združuje hišne varuhe in ljudi, ki iščejo za hišne nege.Ne pozabite, da citiram svojo ceno pametno.

30. Na domu vrtca

Če ste doma s svojimi otroki, zakaj ne začeti doma vrtec.
So zelo iskana v našem območju Dallas, saj ljudje radi, da so blizu in da obstaja veliko manj otrok, ki sodelujejo, da je več podjetij vrtec.
Boste morali dobiti potrdilo iz države, vendar pa si lahko velike denarje, ki skrbijo za otroke, medtem ko pridobivanje preživeti dan z vašim otrokom, kot tudi.

Get Creative

31. Kaligrafija

Ali ročno napis za vabila, poročne kartice in druge tiskovine. Uporabite svoje najljubše kombinacije pisav in začeli s svojim kaligrafija avanturo. Poglej  Etsy kaligrafsko oddelku.

32. transcriptionist

Tudi če vam ni všeč vaše pisanje spretnosti ali imajo talent programiranja, lahko še vedno svobodni prepis. Prepisovanje je podrobno delo, ampak na srečo lahko to storite kadarkoli noč ali dan. Preverite enake mest zgoraj navedenih.

33. Cook

Kolegij prijatelj naredi najlepše piškotke in najde dogodke, da jih prodajajo vse leto - rojstni dnevi, počitnice, nogomet stranke, seznam je neskončen.
Nekateri ljudje radi kuhamo in pečemo. Če ste to vi, menijo vodenje gostinsko podjetje iz vaše kuhinje. Speči pecivo ali piškote za rojstnodnevne zabave, večerje, ali drugih dogodkov.
Prepričajte se ravna po zakonih, hrane varnost in zabavo.
Obstaja veliko mame, ki nimajo časa, da bi domačo hrano za prodajo spekel in strank in družine, ki želijo počitnice pojedino brez težav.

34. Začetek stranski posel

Postanite spletne osebni stilist ali številne druge možnosti za začetek nekaj na stran.To bo napor, vendar pa obstaja veliko različnih poti lahko greš.
Lahko delo z obstoječim podjetjem, kot so Avon, Jamberry in Stitch Fix, ki vam bo pomagal začeti. Ali najti potrebo v vaši skupnosti, ki morda potrebujejo obravnava. Ali lokalna podjetja potrebujejo svoje računovodske spretnosti?

Najem svoje stvari

35. Najem svoj parkirni prostor

Če ne boste v času vašega delovnega časa ne uporabljajte parkirno mesto, menijo, da je v najem na  Craigslist .

36. Najem vaš avtomobil

Ne uporabljate svoj avto, ko ste na potovanju ali vikend? Jo v najem. RelayRides  in GetAround  vam bodo pomagali pri tem, ko vas plačuje na na uro osnovi.
Je vaš avto sedel brez dela na parkirišču letališča? Nato lahko izkoristijo  FlightCar  in pomagati prihaja turist.

37. Najem oblačila na spletu

Če imate polno omaro oblačil, ki jih niste nosili po dolgem času, najem jih ven. Mesta, kot  RentNotBuy  in  Loanables  to omogočajo.
Če ne ustrezajo več ali ne prilega trenutni način življenja, da se vključijo v garaži prodajo ali prodajo na spletu je navedeno zgoraj.

38. Najem vaše kolo, kolesa, snowsports, ali katero koli drugo orodje

Ko ni v uporabi, oddaja svoje najljubše opremo. Lahko uporabite  Spinlister  za najem svoje športne opreme.

39. Oddaja vaš studio prostor, glasbene instrumente

Je vaš kitara leži v kotu sobe, brez vsakodnevno uporabo? Da bi denar, ki ga je najem na  sparkplug . To lahko storite pri drugih glasbenih instrumentov, prav tako, kot so ojačevalci, mikrofoni, harfe, ali vaš pripravljalni sobi ali studiu.

Ali veste, najboljši način za to mesečno porabo? Kliknite igro, če želite izvedeti:

Živim v tujini in pogosto programi na voljo za načrtovanje in pripravo proračuna pač ne smisla, da me. Smernice, ki Scott določa se lahko uporablja za vsako gospodinjstvo, ne glede na to, kje na svetu živite. " - Za starše v tujini
Kako Ali mesečno porabo          

Bi denar od stvari, ki jih že imate

Dajanje denarja je hobi, ki bo dopolnjeval vse druge hobije, ki jih imate, lepo. - Scott Alexander

40. Počistite

Verjetno imate veliko več stvari, kot si lahko predstavljate. Po The National Association of homebuilders, je povprečna velikost hiše v letu 1973 je bilo 1.644 kvadratnih metrov. Ki je zrasla na 2.624 kvadratnih metrov leta 2014. Očistite prah, uredili prostor za shranjevanje omaro in pripravljeni garaži prodajo.
Če ste preobremenjeni z "stvari" v vaši hiši, si oglejte veliko knjigo,  The Life-Spreminjanje Magic pospravljanje . Je knjiga o spreminjanju dojemanja svoje stvari, tako da lahko obdrži tisto, kar je resnično pomembno in se znebite kaj ne.

41. Prodaja svoje starine

Ali ste zbrati stvari, ko ste bili mlajši ali imajo elemente, ki ustrezajo vaši zadnji dom, vendar ne ustrezajo svojega novega? Ven vse zbirateljskih in jih prodati. Če so nekateri starine ali zbirateljskih, poskrbite, da se jih oceni. V nasprotnem primeru lahko prodati nekaj redkih predmetov po nizkih cenah.
Na žalost je moj dolg hrani zbirko Vojne zvezd in X-Files zbirateljske karte prodajali le za nekaj centov na eBay, zato sem se odločil le, da jih bo za spomine.

42. Bolšji metanje trg ali flipping

Če imate zvita strani, je dobro uporabiti. Obiščite najbližjo bolšji sejem,  Craigslist , ali  Freecycle.org  in kupiti nekaj zanimivih predmetov, ki jih obnoviti, dodajte poseben pečat in jih preprodajajo za dobiček.
Pomisli ličenje mize ali pretvorbo starih plošč v umetnosti. Turn smeti v zaklad.
Če potrebujete ideje, si oglejte Pinterest. To je svet idej, in ti bi bil presenečen, kako se bo veliko ljudi plačati po meri dojenčka vrtec svetilko ali ponovno obarvajo baru od 70-ih.
Če ste uživali to vrsto dela, se odločiš za trgovino Etsy. Eden od prijateljev moje žene čutil ostati doma z njo dva fanta je bilo super, vendar je zgrešil ima umetniško vtičnico. Je raziskoval, kaj je bil priljubljen na Etsy in začel ustvarjati umetniške različice fotografij ljudi. To je le nekaj mesecev za njo trgovina postala tako zaseden.

 43. Prodaja vaš mobilni telefon

Ali nov model ali stari, se lahko proda svoj mobilni telefon. Lahko gre za Amazon, ki daje darilnih kartic za zaposlene telefone iPhone, ali spletne strani, kot  Swappa  in gazela  , ki vam denar za to starega telefona.

44. kartuše Nazaj tiskalnik

Z roko v vaših praznih kartuš za pisarniške oskrbe trgovin, kot so Office Depot, Staples itd za brezplačno kreditov.

45. Prodaja svoje stare posnetke

Ali imate nekaj naključnih slik, ki leži nekje ali pri računalniški prostor? Prodaja jih na fotografijo stock strani kot  iStockphoto .
Takšne spletne strani nakup fotografij od vsakogar. Tudi če imate občutek, da so slike ni vredno prodajo, samo da ga poskusite. Zelo pogosto, najbolj zanemarjene slike vsakdanjih predmetov trik, kot preprost svinčnik in papir.

46. ​​Nočitev z zajtrkom ali Airbnb

Že imate prostor za življenje. Če živite v bližini kolidž kampus z gostujočimi starši ali bližnji glasbe in športnih prireditvah, se odločiš za malo nočitev z zajtrkom.
Če se to zdi preveč težko, si oglejte strani kot  Airbnb , ki vam pomagajo v najem varno in zagotavlja, da boste dobili plačan. Včasih sem to storitev, ko potujejo v Švici s prijateljem in lahko potrdim, da je veliko uslugo.
Prijavite se z mojo povezavo  in boste dobili $ 35 off vaš prvi rezervacijo!

47. Prodaja na spletu

Garažna prodaja morda ni tvoj stil, ali pa imate samo nekaj res lepih stvari, ki jih želite prodati. Razmislite o prodaji na Esej, Craigslist, in Facebook skupine.
Moja žena prodala nekaj Kate Spade torbice, ki je več ne uporabljajo in naredili veliko več s pomočjo Ebay kot poskus, da lokalno prodati. Začela je s spraševanjem zelo nizko ceno za torbice in ponudb odpeljal ceno gor veliko višja kot je pričakovala.

48. Odpiranje bančnega računa

Enostavno iskanje Google za banke daje nagrade za odpiranje računov vrne seznam aktualnih ponudbah. Bodite previdni, da se glasi zahtev, če pa imate čas, si lahko nekaj sto dolarjev.

49. Prodaja knjig

Check out to nedavno zgodbo iz skromen dnevna strokovna Lauren Greutman:
Moj 10-letni sin prinesel domov knjigo iz proste knjižnice polju našega parka. To je bila biologija učbenik - učitelji izdaja. Rekel je, da je bilo videti zanimivo in hej, to je brezplačno (nima pojma, da bi lahko ga prodajajo). Sem skenirane v svojem Amazon prodajalca aplikacije in ugotovil, da je vreden okoli 150 $. Bil je tako razburjen.uvrstila smo za prodajo za $ 130 in je prodaja! Dogaja, da mu povem, da je samo na 130 $!
Moj oče-v-zakon je to naredil s svojimi starimi seminarskih knjig. Nisem mogel verjeti, da so knjige stare 30 let še vedno vreden toliko!
Tudi redni knjige vam lahko zaslužili denar. Trgovine kot  pol ceno, knjig  in drugih vam centov na dolarjev za vsako od vaših trenutnih knjig. To varčuje s prostorom na svojih policah za nekaj novega, in si zasluži nekaj dolarjev.
Toda, če želite najbolj denar za knjige,  si oglejte kako se znebiti starih knjig, ki uporabljajo BookScouter.
  1. Vnesite kodo ISBN v BookScouter
  2. BookScouter išče svoje podatkovne baze za najvišji plačilni knjiga odkupa podjetja.
  3. Ko ste našli podjetje, ki vam ponuja največ denarja za svoje knjige, izpolnite nekaj podatkov
  4. Ladja off svojo knjigo, in se plača! Večina podjetij ponujajo predplačniških nalepk ladijski promet, ki vam prihrani čas, ki imajo za tiskanje ladijskega prometa ali pa pojdite na pošto. To je zelo enostavno!

Ali veste, zakaj? Če ne želite povračilo davka? Kliknite igro, če želite izvedeti:

Scott ROCKS O tem podcast s svojo optimistično osebnosti in njegovih nasvetov.On ponuja veliko dobrih informacij za izboljšanje naših financ, od osnovnih korakov do bolj naprednih. Njegova spletna stran je polna veliko informacij!Hvala Scott "! - Jess
Zakaj ne želite vračilo davka          

50. Trgovina na spletu in zaslužili denar nazaj

Mesta, kot so  Fat Denarnico  boste plačali nazaj, ko ste nakupovanje na njihovo shranjevanje. To lahko pomeni, popusti za vas ali preprostih ukvarja denar nazaj.

51. Nakup živil in dobili popusti

Veliko popustov aplikacije, kot  Ibotta  in  Checkout51  ponujajo gotovinske popuste pri nakupih trgovine. Moraš vzeti sliko vašega živili prejemu s telefonom, in lahko celo kupite živil iz svojega rednega trgovine.

52. Delež kaj je v vašem hladilniku

Nielsen potrošnikov plošča  ponuja darilni točke, pogledati, kaj je v hladilniku. Moraš skeniranje črtne kode vaših izdelkov hladilnik in ga pošljite na njih. Tukaj je, kako to deluje:
  1. Vsak teden, ko skenirate vse svoje nakupe in posredovanje podatkov. Vi se lahko obrnete tudi od časa do časa o svojih mnenjih in odgovarja na vprašanja.
  2. Biti panelistica traja približno eno uro na teden.
  3. Si nabirajo točke z vsako interakcijo in zaslužili več točk dlje ste na plošči.
  4. Ko ste pripravljeni, denar te točke, da bi dobili nagrade.

53. Prodaja svoje neželeno pošto

Ali imate radi dobili neželeno pošto? Če ste kot jaz, boste verjetno ne - to je razlog, zakaj ga imenujemo junk! Razen reciklirati, smeti, ali pa spali v zimskem času, kaj lahko narediš s tem?
Small Business Center Znanje  je tržne raziskave, podjetje, ki bo vaš neželeno pošto in e-pošto in vam Visa predplačniško kartico.

 


Razkritje: Imamo nekaj znanih pisarniške mačke tukaj. Affiliate povezave v tem položaju nam pomagajo kupujejo dobre mačke. Hvala za tvojo podporo!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...