Free Money

Loading...

понедельник, 5 декабря 2016 г.

53 Законни начини да печелят пари онлайн от дома


Член Спонсор payoneer.com
Всеки читател на този блог ще получите кредитна карта без такса, и $ 25, след регистрация .

Независимо дали сте зает майка, на престой в дома на баща, студент, или просто искат да печелят някои допълнителни пари - правят някои допълнителна работа може да ви помогне да направите пари от дома си.
Едно бързо търсене в интернет може да разкрие много работите от дома измами. Те ви таксува авансови такси и примами да се работи с тях. Новсъщност  те са просто ви изневерява от трудно спечелените пари.
Знам, че искате да се намери някаква законна работа от дома си работни места, които не са прекалено високите такси. Така че, аз изварени чрез стотици начини да работят у дома си и се изкачи с  53 законни начини да печелят пари от дома си .
Някои просто ще ви направи няколко долара на месец, но други могат да станат мощни печалбарите в зависимост от времето, което трябва да се инвестира в тях.
Прочетете, за да разберете за някои от най-интересните начини да печелят пари от дома си. Може дори да се намери нещо, което никога не сте чували за преди.
Късмет!

Правете пари онлайн и от дома

Не някакви скрити таланти? Не се притеснявайте! Имаме нещо за вас, както и.
Нямам никакви специални таланти. Аз съм само страстно любопитен. - Алберт Айнщайн
Жена ми Кейти не е хитър, така вместо планираните местен 5K план.
Купихме нашите пилета от една жена, която отглежда пилета да се продава за $ 25 / всеки ( четете нататък, ако не искате да се повиши и да продават пилета ).

1. Започнете блог или онлайн бизнес

Онлайн бизнес е как съм се издържа от 2005 г. насам и това, което ми помогна да се пенсионират по-рано. Направих над $ 21 000 през октомври чрез моя блог.  Кликнете тук, за да ми чете Как да спечелим пари Blogging -В Ultimate Guide . Можете да започнете блог за по-малко $ 2,85 на месец (по-малко от една чаша кафе!). Създаване на блог и да го използваме в партньорски продажби или продукт рекламни договори. Помислете теми като:  
  • пътуване
  • готварски
  • Здраве
  • технология
  • Лични финанси
  • Само за нищо друго
Вижте ми ръководство за това как да започнете блог за по-малко от 15 минути, заедно с моите стъпка-по-стъпка инструкции за това  как да правят пари блоговете .

2. Участвайте в проучвания, за да се направи допълнително $ 100 + на месец

Просто отговори на онлайн проучвания или тестове на продукти и да направи пари от дома си. Можете лесно да се направи допълнително $ 100 на месец, докато гледате телевизия
Обърнете внимание на някои платени сайтове изследване, изброени по-долу. На всички тези сайтове можете не само да печелят някои допълнителни пари, но също така и да се възнаграждава чрез ваучери за подарък, награда рисунки, безплатни продукти и т.н. Всички тези сайтове са  свободни да се регистрирате и да използвате . Хедс-ъп: Ако някой сайт проучване иска от вас да плащат, те вероятно са измами.
Проучване Junkie
Swagbucks
OneOpinion
American Становище на потребителите
InboxDollars
Pinecone Research
Update: Ето някои допълнителни сайтове изследване сме добавени след тази статия е публикувана за пръв път: PaidSurveys, Survey клуб, ProOpinion, Становище Outpost, VIP глас, YouGov, Clear Voice Проучвания, Каталог на Доклад за карти, награда на бунтовниците, Survey Spot, и Харис гласуване

Искате ли да се прекъсне заплата до заплата цикъл?Кликнете игра, за да разберете:

Един от първите подкасти, които някога съм слушал, но тя ме крив! Както неотдавна град колеж, нямах представа къде да започне, за да поеме контрола на моите финанси. Скот Алън Търнър разбива всичко надолу по ясен, кратък начин, по начин, който е наистина relatable и лесни за възприемане. Неговите "търговски" паузи са смешни "!  - Anna
Как за прекъсване на цикъла заплата до заплата          

3. Гледайте филма визуализации, YouTube, и като видеоклипове

Харесва ли гледане на видео в свободното си време? Сега, можете да се плаща за гледане на видео, включително филмови прегледи, новини, Знаменитост Видео клипове, както и всички видове други клипове.
Сайтове като Swagbucks ви помоля да гледат определени клипове и като тях. Вие трябва да гледате за определен брой минути, които ще бъдат уведомени предварително. Вие може да спечели над $ 200 на месец (доходи варират). Ще печелите Swagbucks за гледане (точки, които могат да бъдат изплатени за карти за подаръци или Paypal).  Можете да получите $ 5 само за регистриране!

4. Вземете парите обратно Мигновено За нещата, които сте вече купи

Обичате ли получаване на заплатените суми? Как готино би било да получите парите обратно върху неща, които вече сте купили без да се налага да се направи нещо? Равни други условия е приложение, което ви позволява да разберете дали магазини сте пазарували при онлайн ви дължат възстановяване. Той е свободен да се регистрирате. Равни други условия се свързва с вашия имейл акаунт и проверява вашите постъпления. Ако те разберете търговец на дребно е намалял цената им те да подаде искане за корекция на цената за вас автоматично.Опитайте равни други условия.
Други условия работи с огромен брой търговци, които най-вероятно вече магазина, включително и Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Кол, и повече!

5. Изтеглете и инсталирайте тези приложения

Много компании - включително Google - плащате за инсталирането им приложения. Освен това, можете да се плаща за всеки месец приложения са инсталирани на вашия телефон. Някои от тези сайтове да включват:
  • ShopTracker - Отговорете на няколко въпроса след стартиране на приложението на вашето устройство, и  вие ще спечелите $ 3,00 веднага . Дръжте приложението на телефона си, за да печелят пари всеки месец и да помогне на компаниите да разберат какво хората купуват онлайн.
  • Nielsen Mobile Panel - От хората, които работят Nielsen телевизионни рейтинги, мобилното приложение Nielsen ви награждава за използване на вашето мобилно устройство. Можете да спечелите до $ 50 на година .
  • MobileXpression - Инсталиране на това приложение и ще можете да получите, за да спечелите награди всяка седмица. Може да се играе незабавни награди игра с участието си в изследвания на пазара.

6. Вземете безплатно $ 10 Amazon подарък карта

Регистрирайте се, за MyPoints и да получите  безплатно $ 10 Amazon подарък карта . Това е лесно да започнете:
  1. Присъединете MyPoints тук безплатно.
  2. Магазин над 1,900 топ онлайн търговци на дребно (включително Amazon, Walmart и Target) чрез MyPoints и да печелят точки за вашите покупки.
  3. Осребряване на вашите точки за подарък карти, пътни мили и повече от над 75 топ дребно, ресторанти и туристически партньори.

7. Регистрация за безплатни карти за подаръци

Ebates ще  ви даде $ 10 подарък карта с, когато се регистрирате  и да печелят първата си кешбек отстъпка. Това е чудесно за онлайн купувачи. Ebates е свободен да използва.
Вие трябва само да посетите интернет страницата Ebates и чрез кликване до магазина, който искате да пазарувате в. Ако си купите от магазина Ebates получава комисионна, че те се раздели с вас. Това е един лесен начин да се спаси. Кликнете тук, за да се запишете за Ebates.

8. сайтове за изпитване за $ 30 на час

Някога посетите даден уебсайт и ви мислех за това колко лошо или колко голяма беше? Сега можете да се плаща, за да споделят своите мисли.
Просто отворете един сайт, кликнете наоколо, и да се плаща. Нови или актуализирани собствениците на сайта да компенсират можете да тествате своите сайтове.
С с потребителското тестване можете да спечелите почти  $ 30 за един час .Ето как става това:
  • Можете да се плаща $ 10 чрез PayPal за всеки 20 минути видео пълна.
  • UserTesting ви плаща, за да посетите уеб сайтове или приложения, завърши набор от задачи, и запишете вашите мисли.
Докато сте на посещение на уебсайт екрана ви ще бъде записано, както и гласа си. Техните клиенти са Apple, Microsoft, Adobe, и други Fortune 500 компании.Как бихте искали няколко долара, за да споделят своите мисли?

9. Се плаща за това, че здравословното

AchieveMint Здравният приложение дава точки за това, че здрави и прави неща, като ходене, проследяване на храната си, или като здравни изследвания. Вие печелите точки, които могат да бъдат изплатени в брой или Amazon Gift Cards.За всеки 10,000 точки,  вие печелите $ 10  и не съществува ограничение върху приходите си.
AchieveMint свързва с фитнес приложения, от които може вече да използвате включително Fitbit, Runkeeper, Healthkit, и MyFitnessPal.
Можете да спечелите 10 точки само за регистриране с AchieveMint и свързване на дадено приложение.

10. Стани на свободна практика или писател на свободна практика

Правене на работа на свободна практика може значително да увеличи доходите си. Вие сте престой в дома на майка с английска диплома или един човек, който естествено може да намерите грешки в писмен текст?
Огромни и надеждни сайтове като  Upwork  имат хиляди работодатели, които искат да наемат за всички видове задачи, където можете да напишете или редактират за нищо от технологии за бизнес статии. Се плаща за всеки един артикул. Вземете голяма репутация и можете да превърне това в работа на пълен работен ден.

11. Техническа свободна практика

Свободна практика не е всичко за писане. Можете да направите всичко от дизайн, графика, маркетинг и уеб програмиране работа от сайтове като:
Вземете плащането на базата на проект.

12. Станете виртуален асистент

Работа при някой от дома. Виртуални асистенции (VAS) могат да правят всичко от проверка на имейли и прави планове за пътуване до работа с интернет изследвания или да работи за тяхното малък бизнес. Висок клас получаващите могат да командват $ 50- $ 100 на час.
Някои уважавани сайтове са  Zirtual  и  Upwork

13. Частни уроци

Дайте частни класове за обучение в дома си и да използват знанията си сбИзберете вашия график, ако имате някои наложителни рутинни задачи.
Или по-скоро, отивам за онлайн уроци и да печелят  $ 20 на час  за  Chegg Преподаватели .

14. Share вашите мнения

Споделете вашите честни опити за битови услуги и продукти, които използвате с фокус групи фирми. Тези организации могат да подобрят своите продукти на вашата обратна връзка, и ще получите, за да направи  $ 50, $ 100, или повече. Вижте Панел 2020.
Един приятел прави това на местно му център. Той само прави малко странични пари прави фокус групите, но тя плаща за детегледачка и една вечер от време на време.

15. Сложи пици

Много компании ви плащат за рейтинга местните магазини за пица. Просто трябва да оцените мястото на качеството на тяхната пица и имайте предвид техния срок на доставка. За това, можете да получите  безплатно пица, плюс $ 5 . Просто се регистрирате на  Trendsource  и да започнете.

 


 

16. Преглед неща

Напиши мнение и да печелят нещо между  $ 1 и $ 50 за преразглеждане  в съответствие с изискването. Yelp  може да ви даде някои специални покани.

17. Промяна на търсачката си

Използвате ли Google или Yahoo за търсене на нещо в мрежата? Сега, да ги остави зад гърба си и се откажете за  търсачката Bing .
Провеждане на редовните си търсения на Bing, тя ви търсеща машина направи, и да печелят кредити, които могат да бъдат изплатени за подарък карти.Можете да печелят толкова, колкото  $ 5 до $ 10 на месец . Съвет: Стой влезли в, когато извършвате търсене.
Друг вариант е Nielsen Digital Voice. Digital Voice е част от Nielsen - голямата компания, която публикува телевизионни рейтинги. Просто да сърфирате в интернет и може да бъде в състояние да започнете да печелите пари.

влизане 18. Данни

Използвайте вашите точни и бързи умения машинописни за въвеждане на информация. Минете през  Craigslist  или  Upwork  и намиране на запис на данни и административни работни места за себе си. Тези работни места може лесно да бъде направено чрез телекомуникационна.

19. Работа в Amazon

Вземете микро задачи от  Amazon Mechanical Turk . Това са услуги, които изискват човешко взаимодействие. Можете да работите от дома си, гъвкаво работно време и да се плаща от един от най-големите търговци на дребно в света.
Ето някои примери за задачи работници са завършили:
  • Изберете правилното изписване на тези условия за търсене
  • Дали този сайт, подходящ за широката аудитория?
  • Намерете броя на артикул за продукта в тази снимка
  • Оцени резултатите от търсенето за тези ключови думи
  • еднакви ли са тези два продукта?
  • Изберете най-подходящата категория за продукти
  • Категории-тонът на тази статия
  • Превод на точка от английски на френски

Какви са шестте неща можеш да направиш точно сега да стават по-богати? Кликнете игра, за да разберете:

Скот е брилянтен с финанси и има техническите умения и опит, за да се получи изключително полезен си съвети към всички. Той е щедър душа, която желае да мине покрай късмета си на другите под формата на това, което човек може да направи за самия себе си в мътната света на финансите ". - А. Marie
6 неща, които можете да направите още сега, за да стават по-богати          
Запишете се в шоуто, така че да могат да се измъкнем от дълга бързо, да спести повече пари, и да се пенсионират богати.

20. Онлайн туристически агент

Смятате ли, опознаването туристически сайтове като Expedia в свободното си време? След това го направи за комисиона, като предлага услугите си като алтернатива на туристически агенции. Започнете  WikiHow  за съвети, за да започнете.

21. сътрудник маркетинг

Ако вече имате блог за нещо, което ви интересува, включете го в машина за пари.
Присъединете асоциирано мрежа като  Amazon Affiliate  или  Google AdSense , избра продукти за насърчаване, и да ги рекламира в съдържанието на сайта.Всеки път, когато някой чете вашия блог или статия, ти се плаща.

 22. планове Продавам урок

Има лек ъгъл за академични изследвания? Продаване на учебни планове, особено за нови учители или учители от първи курс.
Учители Pay Учителите  е пазар, на педагозите, където можете да се продават и да споделят своите учебни ресурси.

23. играят онлайн игри

Прави ли ви аркадна или покер шампион? Възпроизвеждане на някои от любимите си пъзел или игри с карти в InboxDollars. Това е забавно, плюс можете да играете безплатно, както и да се конкурират за награди.

24. Вземете участие в онлайн група фокус

Участвайте в група онлайн фокус като ProOpinion и да се плаща чрез чек, карта за подарък, или PayPal депозит.

25. Разглеждане търсачки

В  Leapforce , можете да се оцени търсачките чрез провеждане на изследвания по предварително определени въпроси, да ги анализира, и осигуряване на обратна връзка за резултатите от търсенето, като тяхното използване и значение.

26. Поддържане на фен страници

Страници вентилатор на Twitter или Facebook изискват хората да се свържете с тях. Влезте в  Fiverr  и да се работни места за поддържане на социални страници.

Какви са шестте Навика на Финансово успешни хора?Кликнете игра, за да разберете:

Аз съм толкова се радвам, че попаднах рок звезда за финансов! Съветите е лична, забавно, окуражаващ, страхотно, и ще ви води към интелигентни решения и финансова свобода! Top Notch шоу и Rockstar домакин "! - Джоел Л.
Шест навици на Финансово успешни хора          
Запишете се в шоуто, така че да могат да се измъкнем от дълга бързо, да спести повече пари, и да се пенсионират богати.

27. Fix грешки на Google

Сайтове като Google, Yahoo, Bing и др ти плащат за определяне на резултатите от търсенето. Просто трябва да се поправят грешките на резултатите от търсенето на двигателя и да ги направи качествено, актуални и полезни. Правейки това можете да спечелите около $ 12 на час.

28. Online заседател

Обичаш ли Закон и ред? Винаги сте искали да седне в съдебната зала и да реши, ако някой е невинен или виновен?
eJury  осигурява адвокат възможност да "предварително се опита" на случая, преди тя отива на съд пред действително жури в съда.
факти eJurors преглед и да отговори на въпросите, и кликнете на "Изпрати Присъда" бутон при завършване.
За задочно всяка присъда, eJurors са платени  $ 5 - $ 10  в зависимост от продължителността на делото. Вие със сигурност няма да забогатеят служи като eJuror, но само един случай на седмица вероятно ще плати за вашата Интернет достъп.

Какво е единственото нещо, което помага да направим мечтите си в реалност? Кликнете игра, за да разберете:

LOVE Скот енергия! Бизнес / пари може да бъде доста сух и скучен тема в зависимост от това кой прави говори и това определено не е случаят с Scott.Държи ме занимава и мотивирани. Също така, това, което е страхотно "радио" Гласът. Силно препоръчвам "! - Britany Felix
Единственото нещо, което помага да направим мечтите си в реалност          

Бъдете болногледач

29. Пет заседание

Смятате ли, обожавам домашни любимци? Отиди за домашен любимец седи на мястото си. Уверете се, че къщата ви може да побере многобройните домашни любимци.
Уеб сайтове като  Care.com  обединява домашни седящи и хора, които търсят грижи за домашните любимци. Не забравяйте да ви цитирам цени разумно.

30. В дома почивен

Ако сте вкъщи с децата си, защо да не започнем с у дома детски.
Те са много търсени в нашата област на Далас, защото хора като че те са близки и че съществуват много по-малко деца, участващи че по-корпоративен детски.
Вие ще трябва да получи сертификат от вашата държава, но можете да направите големи пари, които се грижат за деца, докато получаване да прекарат деня с децата си, както добре.

Проявете творчество

31. калиграфия

Смятате ръка надписи за покани, сватбени картички, и други канцеларски материали. Използвайте любимите си комбинации с шрифтове и започнете с вашия калиграфия приключение. Погледнете в  Etsy Калиграфия  секция.

32. Transcriptionist

Дори ако не ви харесва вашите умения за писане или да има програмиране талант, вие все още може да се направи на свободна практика транскрипция.Записване е детайлна работа, но за щастие можете да го направите по всяко време на ден или нощ. Проверете същите сайтове, изброени по-горе.

33. Cook

Един приятел колеж прави най-красивите бисквитки и намира събития, за да ги продават през цялата година - рождени дни, празници, футболни страни, списъкът е безкраен.
Някои хора обичат да готвят и се пече. Ако това ви е, помисли за провеждане на бизнес кетъринг от вашата кухня. Пече торти или бисквити за рождени дни, вечери, или други събития.
Уверете се, че да се придържат към законите за безопасност на храните и да се забавляват.
Има много майки, които не разполагат с време, за да се направи домашно приготвена храна за пекат продажби и лица и семейства, които искат почивка празник без неприятности.

34. Започнете страничен бизнес

Станете онлайн личен стилист или на много други опции, за да започнете нещо на страната. Това ще отнеме усилия, но има много различни начини, можете да отидете.
Можете да работите с съществуващо дружество, като Avon, Jamberry, и Стич Fix, която ще ви помогне да започнете. Или намери нужда във вашата общност, че може да се наложи адресиране. Да местни компании се нуждаят от вашите счетоводни умения?

Наемете си неща

35. Наемете си място за паркиране

Ако не използвате вашето място за паркиране по време на работното си време, помисли за отдаване под наем на  Craigslist .

36. Под наем вашия автомобил

Ако не използвате автомобила си по време на пътуване или уикенд? Го отдава под наем. RelayRides  и  GetAround  ще ви помогне в това, докато вие плащате на база на час.
Дали колата си седи празен ход на паркинга на летището? След това можете да се възползвате от  FlightCar  и да помогне на пристигащите туристи.

37. раздра дрехите си онлайн

Ако имате килер пълен с дрехи, които не са носени от много време, да ги отдават под наем. Сайтове като  RentNotBuy  и  Loanables  правят това възможно.
Ако те не се вписват вече или не прилепнали текущата си начин на живот ги включат в продажбата на гараж или продажба онлайн споменато по-горе.

38. Rent си под наем, цикъл, зимни спортове, или всяка друга предавка

Когато не се използва, отдаване под наем на любимата си оборудване. Можете да използвате  Spinlister  под наем си спортна екипировка.

39. Отдайте студио пространство, музикални инструменти

Има си китара, разположена в ъгъла на стаята си, без каквато и ежедневна употреба? Правете пари от отдаване под наем на  свеща . Можете да направите това за другите си музикални инструменти също, като усилватели, микрофони, арфи, или си репетиция стая или студио.

Знаете ли какво добрият начин да направите месечен бюджет? Кликнете игра, за да разберете:

Аз живея в чужбина и често намерите най-добрите за планиране и бюджетиране програми просто не правят смисъл за мен. Ръководството че Скот предвижда да се прилага за всяка домакинство, независимо от коя част на света живееш ". - Възпитание чужбина
Как да стане месечен бюджет          

Правете пари от нещата, които вече притежават

Правенето на пари е хоби, което ще допълни други хобита, които имате, красиво. - Скот Александър

40. Tidy нагоре

Вероятно има много повече неща, отколкото си представяте. Според Националната асоциация на строителите на жилища, средният размер на къща през 1973 г. е 1,644 квадратни фута. Това е нараснал до 2,624 квадратни фута през 2014 г. Почистете праха, оправи си килер за съхранение, и поставя на гараж продажба.
Ако сте претоварени с "неща" в дома си, вижте една велика книга, наречена,  на което променя живота Магията на чистене . Книгата е за промяна в схващанията си за нещата, така че да може да се запази това, което е наистина важно и да се отървете от това, което не е така.

41. Продаване на антики

Знаете ли, събират неща, когато сте били млади или имат елементи, които отговарят на миналата дома си, но не отговаря на вашия нов такъв? Махайте се всички ваши колекционерска и ги продаде. Ако някои от тях са антики или колекционерска стойност, се уверете, за да ги оценява. В противен случай, може да продаде някои редки елементи на ниски цени.
За съжаление отдавна ми пази колекция от Star Wars и X-Files търговски карти се продават само за няколко цента на иБей, затова реших просто да ги запази за спомените.

42. Flea хвърлят пазар или обръщане

Ако имате хитър страна, тя се използва добросъвестно. Посетете най-близкия пазар бълха,  Craigslist , или  Freecycle.org  и купуват някои интересни елементи, да ги възстанови, добавете вашия специален докосване, и ги препродават с печалба.
Помислете за пребоядисване на таблици или конвертиране на старите плочи в изкуство. Превърнете боклука в съкровище.
Ако имате нужда от идеи, разгледайте Pinterest. Той има един свят на идеи, и вие ще бъдете изненадани колко много хора ще плащат за детска стая лампа обичай бебе или повторна оцветени бар от 70-те години.
Ако ви харесва този вид работа, помисли за стартиране на магазина Etsy. Един от приятелите на жена ми усети пребиваващи у дома с двете си момчета беше страхотно, но тя пропусна като артистичен контакт. Тя изследвал какво е популярно в Etsy и започнал да прави артистични версии на снимки на хората.Отне само няколко месеца за нея магазин за да стане толкова зает.

 43. Продажба на вашия мобилен телефон

Дали един нов модел или стар, може да продаде мобилния си телефон. Можете да отидете за Amazon, който дава подарък карти за работни Iphones, или сайтове като  Swappa  и  газела  , които ви дават пари за толкова стар телефон.

44. Връщане принтерни касети

Ръка за вашите празни принтерни касети до магазина на офис консумативи, като Office Depot, Staples и т.н. за безплатни кредити.

45. Продаване старите си снимки

Имате ли някои случайни снимки лежи някъде или като компютър пространство? Ги продават на фондовата фото сайтове като  iStockPhoto .
Такива сайтове купуват снимки от никого. Дори ако се чувствате, че изображенията не са на стойност продава, просто да го пробвам. Много често, най-пренебрегваните снимки на предмети от бита да свърши работа, като един прост лист и химикалка.

46. ​​Легло и закуска или Airbnb

Вече имате място за живеене. Ако живеете в близост до кампуса на колеж с посещение на родителите или в близост до музика или спортни зали, помисли започва малко легло и закуска.
Ако това изглежда твърде трудно, разгледайте сайтове като  Airbnb , които да ви помогнат да наемете безопасно и гарантира, ти се плаща. Аз използвах тази услуга, когато пътуват в Швейцария с приятел и може да потвърди, че е една голяма услуга.
Регистрирайте се с моята връзка  и вие ще получите $ 35 на разстояние първата си резервация!

47. Продавам онлайн

А гараж продажба може да не е вашият стил, или може би имате само няколко наистина хубави неща, които искате да продадете. Помислете за продажба на иБей, Craigslist, и Facebook групи.
Жена ми продадени някои Кейт Спейд портмонета, че тя вече не се използват и правят много повече с помощта на Ebay, отколкото се опитва да продаде на местно ниво. Тя започна с въпроса на много ниска цена за кесиите и наддаването подкара цената на много по-висока, отколкото е очаквала.

48. откриване на банкова сметка

А просто търсене в Google за банките дават бонуси за откриване на сметки връща списък на текущите оферти. Бъдете внимателни, за да се чете на изискванията, но ако имате време, можете да направите няколко стотин долара.

49. Продаване на книги

Проверете тази скорошна история от скромен начин на живот експерт Lauren Greutman:
10-годишният ми син се завърнаха книга от свободен кутия библиотека нашия парка. Това беше биология учебник - учители издание. Той каза, че тя изглеждаше интересна и хей, това е безплатно (без да има представа, че може да го продаде). Аз го сканира в моя Amazon продавач приложение и разбрах, че е на стойност около $ 150. Той беше толкова развълнуван. Ние го изброени за продажба за $ 130 и го продават! Ще му кажа, той просто направи $ 130!
Баща ми-в-закон е направил това с старите си в семинарията книги. Не можех да повярвам, че книгите на 30-годишна възраст все още са били на стойност толкова много!
Дори редовни книги може да ви печелят пари. Магазини като  Half Платените книги  и други ще ви дадат цента до долара за всеки един от настоящите си книги. Това спестява място на рафтовете за нещо ново, а вие печелите няколко долара.
Но ако искате най-много пари за вашите книги,  разгледайте да се освободим от старите си книги, използващи BookScouter.
  1. Въведете ISBN на книгата си в BookScouter
  2. BookScouter търси тяхната база данни за най-доходоносната книга за обратно изкупуване компании.
  3. След като намерите на компанията ви предлага най-много пари за вашите книги, можете да попълните част от информацията
  4. Кораб край книгата си, и да се плаща! Повечето фирми предлагат предплатени етикети на доставка, която ви спестява време се налага да отпечатате корабоплаването или да отидете до пощата. Това е супер лесно!

Знаеш ли защо не искам A Данъчно възстановяване?Кликнете игра, за да разберете:

Скот скалите на този подкаст с оптимистичен неговата личност и неговите съвети. Той осигурява много добра информация, за да подобрим нашите финанси, от основните стъпки за по-напреднали. Неговият сайт е пълен с много информация! Благодаря ви Scott "! - Джес
Защо Вие не искате Данъчно възстановяване          

50. Магазин онлайн и да печелят пари обратно

Сайтове като  Fat Wallet  ти ги върна, когато пазаруват в магазина им. Това може да означава, отстъпки за вас или прости сделки за възстановяване на суми.

51. Да се ​​купи хранителни стоки и да получат отстъпки

Много отстъпки приложения като  Ibotta  и  Checkout51  предлагат парични отстъпки за магазин за хранителни стоки покупки. Просто трябва да направите снимка на разписката за хранителни стоки с телефона си, и дори можете да си купите хранителни стоки от редовното си магазин за хранителни стоки.

52. Сподели какво има в хладилника си

На  потребителите панел Nielsen  предлага подарък точки, за да погледне какво има в хладилника си. Просто трябва да се сканира баркодове на вашите продукти хладилник и да го изпратите до тях. Ето как става това:
  1. Всяка седмица, да сканирате всички ваши покупки и предава данните. Вие също може да се осъществи връзка от време на време за вашите мнения и да отговаря на въпроси.
  2. В качеството си на участник отнема около един час на седмица.
  3. Вие се натрупват точки с всяко взаимодействие и да печелят повече точки колкото по-дълго сте на панела.
  4. Когато сте готови, можете осребри тези точки, за да получите награди.

53. Продаване на нежелана поща

Обичате ли все нежелана поща? Ако сте като мен, най-вероятно не - това е защо ние го наричаме боклуци! Други от рециклиране, боклук, или да го изгори през зимата, какво можете да правите с него?
The  Center Knowledge Small Business  е изследователска компания на пазара, които ще ви вземе нежелана поща и електронна поща и ще ви даде Visa предплатена карта.

 


Разкриване: Имаме някои известни офис котки наоколо. партньорски връзки в този пост да ни помогнат да ги купуват добрата храна за котки.Благодаря за подкрепата!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...