Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

Evde online para kazanmak için 53 Meşru Yolları


Madde Sponsoru payoneer.com
Bu blogun her okuyucu bir alacak kredi ücretsiz kart ve kayıt olduktan sonra 25 $ .

Eğer yoğun bir anne, ev baba, bir üniversite öğrencisinin bir konaklama, ya da sadece bazı ekstra para kazanmak isteyip istemediğinizi - bazı ekstra işi evden para kazanmak yardımcı olabilir.
Hızlı bir internet arama ev dolandırıcılığı birçok çalışmayı ortaya çıkarabilir. Onlar ayarlıyoruz ücret ve onlarla çalışmak için cezbetmek. Ama aslında  onlar sadece sabit Kazanılan para dışarı hile.
Ben rip-off olmayan ev işleri bazı meşru iş bulmak istediğini biliyorum. Yani, evde çalışmak için yollar yüzlerce dolaştılar ve ile geldi var  evden para kazanmak için 53 meşru yollardan .
Bazıları sadece bir ay size birkaç kuruş yapacak, ama diğerleri onlara yatırım yapmak zorunda süreye bağlı olarak güçlü Moneymakers haline gelebilir.
evden para kazanmak için heyecan verici bir şekilde bazı hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin. Hatta daha önce duymadım şey bulabilirsiniz.
İyi şanslar!

Online ve evden para kazanın

Herhangi bir gizli yetenekleri yok mu? Merak etmeyin! Biz de sizin için bir şey var.
Ben özel yetenekleri var. Ben sadece tutku derecesinde meraklıyım. - Albert Einstein
Eşim Katie kurnaz değil bunun yerine yerel bir 5K çalıştırmak planlanmış.
Biz satmak için civciv yükselten bir kadın bizim tavuk satın 25 $ / her ( yükseltmek ve tavukları satmak istemiyorsanız okumaya ).

1. Bir blog veya online iş Başlangıç

Online iş 2005 yılından bu yana bir yaşam yaptık ne beni erken emekli nasıl yardımcı olduğunu olduğunu. Ben blog aracılığıyla Ekim ayında 21.000 $ üzerinden yapılır.  Gözlerimi okumak için buraya tıklayın Nasıl Para Bloglama -The Ultimate Guide To Make . Sen gibi az 2,85 $ bir ay için bir blog başlayabilirsiniz (bir fincan kahve daha az!). Bir blog yaratın ve bağlı satış veya ürün ciro fırsatlar içine kaldıraç.Konular gibi düşünün:  
  • Seyahat
  • Yemek pişirme
  • Sağlık
  • teknoloji
  • Kişisel finans
  • Sadece başka bir şey hakkında
Benim adım-adım talimatları ile birlikte daha az 15 dakikada bir blog başlatmak için nasıl benim kılavuzuna göz atın  para bloglama yapmak için nasıl .

2. fazladan 100 $ + ayda yapmak için anketlere katılın

Sadece online anketler veya ürün testleri cevap ve evden para kazanmak. TV izlerken kolaylıkla ekstra 100 $ bir ay yapabilirsiniz
Aşağıda listelenen bazı ödenen anket web sitelerine bir göz atın. Bu web sitelerinin tüm anda sadece bazı ekstra para kazanmak değil, aynı zamanda vb hediye çekleri, ödül çizimleri, ücretsiz ürünler, bu sitelerin tüm aracılığıyla edilir ödüllendirilir olsun kaydolmak ve kullanmak için ücretsiz . Heads up: Herhangi bir anket sitesi ödemek isterse, muhtemelen dolandırıcılığı vardır.
Anket Junkie
Swagbucks
OneOpinion
Amerikan Tüketici Görüş
InboxDollars
Pinecone Araştırma
Güncelleme: PaidSurveys, Anket Kulübü, ProOpinion, Görüş karakol, VIP Ses, YouGov, Clear Voice Anketler, Ürün Karnesi, Ödül Rebel, Anket Noktası, ve Harris: İşte bu yazı ilk yayınlanmasından bu yana ekledik bazı ek anket siteleri Anket

Sen Hesaplaşma-to-Paycheck Döngüsü kırmak istiyor musunuz? öğrenmek için oyun tıklayın:

Ben ettik ilk podcast kimse dinledi, ama bu beni bağımlısı var! Yeni bir üniversite grad olarak, ben, başlamak için benim mali kontrol altına almak için hiçbir fikri yoktu. Scott Alan Turner gerçekten ilişkilendirilebilir ve sindirimi kolay bir şekilde açık ve özlü bir şekilde her şeyi yıkar. Onun 'ticari' molaları komik! "  - Anna
Hesaplaşma-to-Paycheck döngüyü kırmak için nasıl          

3. İzle film önizleme, YouTube ve video gibi

Eğer boş zamanlarında video izlemek sever misiniz? Şimdi, film önizleme, haber, ünlü videoları ve diğer videolar her türlü dahil video izlemek için para alabilirsiniz.
Swagbucks benzeri siteler belirli videoları ve onlar gibi izlemek istiyoruz. Sen vaktinden önce söylendi olacak dakika belirli sayıda izlemek zorunda. Sen 200 $ bir ay (kazanç değişir) üzerinde kazanabilirsiniz. Sen (hediye kartları veya Paypal için itfa edilebilir puan) izlemek için Swagbucks kazanacaksınız.  Sen kadar imzalanması için sadece 5 $ alabilirsiniz!

4. Zaten Bought ettik anında sayfalar Money Get Back

Eğer para iadesi alma seviyor musun? Ne kadar soğuk bir şey yapmak zorunda kalmadan geri şeyler zaten aldım parayı almak olurdu? Paribus online alışveriş yaptığınız mağazadan size geri ödeme borçlu olmadığını öğrenmek sağlayan bir uygulama. Bu kaydolmak ücretsizdir. Paribus e-posta hesabınıza bağlanır ve makbuzları kontrol eder. Eğer öğrenirlerse bir perakendeci onlar sizin için otomatik olarak bir fiyat ayarlaması dava kendi fiyat düştü. Paribus deneyin.
Paribus muhtemelen Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl, ve daha fazlası dahil olmak üzere, alışveriş tüccar büyük bir sayı ile çalışır!

5. İndir bu uygulamaları yüklemek ve

Bir çok şirket - Google dahil - kendi uygulamalarını yüklemek için size ödeme. Ayrıca, uygulamaların telefonunuzda yüklü olan her ay için ödeme yapılır. Bu sitelerin bazıları şunlardır:
  • ShopTracker - bir kaç soru daha sonra uygulamayı cihazınıza başlatmak Cevap ve  anında 3,00 $ kazanacaksınız . Parayı her ay kazanmak ve şirketlerin insanların online satın anlamanıza yardımcı uygulamayı telefonunuza tutun.
  • Nielsen Mobil Paneli - Nielsen TV reytinglerini çalışan insanlar itibaren, Nielsen mobil uygulaması mobil cihazınızı kullandığınız için teşekkür ödüllendirir. 50 $ bir yıl kadar kazanabilirsiniz .
  • MobileXpression - Bu uygulamayı yükleyin ve her hafta ödül kazanmak için uygun olacak. Sen pazar araştırma katılarak bir anlık ödül oyunu oynamak için olsun.

6. ücretsiz 10 $ Amazon hediye kartı alın

MyPoints kaydol ve almak  ücretsiz 10 $ Amazon hediye kartı . Başlamak için kolay:
  1. burada ücretsiz MyPoints katılın.
  2. MyPoints aracılığıyla (Amazon, Walmart ve Target dahil) 1.900 üst online perakendecilerin üzerinde alışveriş ve alımları için puan kazanın.
  3. hediye kartları, seyahat mil ve 75 üzerinde üst perakende, restoran ve seyahat ortaklarımızdan daha fazla bilgi için puanlarınızı.

7. ücretsiz hediye kartları için kaydolun

Ebates olacak  kaydolmak size 10 $ hediye kartı vermek  ve ilk Cashback indirim kazanın. Bu online alışveriş için harika. Ebates kullanımı ücretsizdir.
Sadece Ebates web sitesini ziyaret ve alışveriş istediğiniz mağazaya tıklama. Eğer mağazadan satın alırsanız Ebates onlar sizinle bölünmüş bir komisyon alır. Bu kaydetmek için kolay bir yoldur. Ebates kaydolmak için burayı tıklayın.

30 $ bir saat için 8. Deney siteleri

Hiç bir web sitesini ziyaret edin ve ne kadar kötü ya da ne kadar büyük olduğunu düşündün mü? Şimdi düşüncelerinizi paylaşmak için ödeme alabilirsiniz.
Sadece bir web sitesi açmak etrafında tıklayın ve ödenir. Yeni veya güncellenmiş web sitesi sahiplerinin kendi sitelerini test etmek için telafi.
Kullanıcı Testi ile neredeyse kazanabilirsiniz  bir saat için 30 $ . Burada nasıl çalışır var:
  • Her 20 dakikalık video için PayPal üzerinden 10 $ ödedi olsun size tam.
  • UserTesting, web sitelerini veya uygulamaları ziyaret görevleri bir dizi tamamlamak ve düşüncelerinizi kaydetmek için size öder.
Eğer bir web sitesini ziyaret yaparken ekran sesinizi yanı sıra kaydedilecektir.Müşterilerine Apple, Microsoft, Adobe ve diğer Fortune 500 şirketleri içerir. Nasıl düşüncelerinizi paylaşmak için birkaç kuruş istersiniz?

sağlıklı olmak için ödeme alın 9.

Sağlık uygulaması AchieveMint sağlıklı olmak ve yürüyüş gibi şeyler yapıyor, yiyecek izleme, ya da sağlık anketleri ayırdığınız için size puan verir. Sen nakit veya Amazon Hediye Kartları için itfa edilebilir puan kazanın. Her 10.000 puan için  10 $ kazanmak  ve kazançları üzerinde bir sınırlama yoktur.
AchieveMint zaten Fitbit, RunKeeper, Healthkit ve MyFitnessPal dahil kullanıyor olabilir spor uygulamaları bağlanır.
Sadece AchieveMint ile kaydolma ve bir uygulama bağlamak için 10 puan kazanabilirsiniz.

10. Bir çevirmen ya da yazar olmak

Serbest işi büyük ölçüde gelir artırabilir. Bir İngiliz derecesi ya da doğal yazılı metin hataları bulabileceğiniz bir erkekle evde annem bir konaklama mısınız?
Gibi dev ve güvenilir siteler  Upwork  yazmak veya teknoloji iş makalelere her şeyi düzenleyebilirsiniz görevlerin her türlü için kiralamak isteyen işverenler binlerce var.Her yazı için ödeme alın. Büyük bir üne alın ve tam zamanlı bir iş haline bu açabilirsiniz.

11. Teknik freelance

Freelance tüm yazılı ibaret değildir. Sen gibi sitelerden tasarım, grafik, pazarlama ve web programlama işleri her şeyi yapabilirsiniz:
proje bazında ödeme almak.

12. sanal asistan ol

evden birisi için çalışmak. Sanal yardımları (VAS) e-postaları kontrol etmek ve internet araştırması taşıma ya da küçük işletmeler için çalışan seyahat planları yapmak her şeyi yapabilirsiniz. High-end gelirliler $ 50- 100 $ bir saat komut olabilir.
Bazı saygın siteleri  Zirtual  ve  Upwork

13. Ders

Evinizde özel ders sınıfları vermek ve SAT bilgileri kullanır. Bazı zorunluluk rutin görevleri varsa, programınıza seçin.
Ya da daha doğrusu, online ders için gitmek ve kazanmak  saat başına 20 $ üzerinde  Chegg Eğitmenler .

14. paylaşın görüşlerini

Eğer odak grup şirketleri ile kullanmak günlük hizmet ve ürünler için dürüst görüşler paylaşın. Bu kuruluşlar Görüşleriniz ürünlerini geliştirmek ve yapmak olsun  $ 50, $ 100 veya daha fazla . 2020 Panel göz atın.
Bir arkadaşım, onun yerel bir alışveriş merkezinde yapar. O sadece odak grup yapıyor küçük bir yan para kazanıyor, ama bir çocuk bakıcısı ve dışarı bazen bir gece için öder.

15. Oranı pizzalar

Birçok şirket yerel pizza dükkanları reytinge için size ödeme. Sadece kendi pizza kalitesi üzerinde yer Oranı ve onların teslim süresini not edin. Bu, bir alabilirsiniz ücretsiz pizza artı 5 $ . Sadece kayıt  Trendsource  ve başlayın.

 


 

16. İnceleme şeyler

Bir daha gözden geçirme ve arasında bir şey kazanmak  1 $ ve inceleme başına 50 $  ihtiyacına göre. Yelp  bazı özel davet verebilir.

17. Arama motoru değiştirme

Eğer net bir şey aramak için Google ya da Yahoo kullanıyor musunuz? Şimdi, onları geride bırakın ve tercih  Bing arama motoru .
, Bing düzenli arama yapmak sizin varsayılan arama motoru yapmak ve hediye kartları için itfa edilebilir kredi kazanmak. Sen gibi çok kazanabilirsiniz  $ 5 aylık 10 $ . İpucu: Bir arama gerçekleştirdiğinizde Sadece imzalı-kalmak.
Başka bir seçenek Nielsen Dijital Ses olduğunu. TV reytinglerini yayınlar büyük bir şirket - Dijital Ses Nielsen bir parçasıdır. Sadece internette sörf ve para kazanmaya başlamak için mümkün olabilir.

18. Veri girişi

Bilgi girmek için doğru ve hızlı yazma becerilerini kullanın. Geçmesi  Craigslist  veya Upwork  ve veri girişi ve kendiniz için idari iş bulmak. Bu işler kolay evden yoluyla yapılabilir.

Amazon 19. Çalışma

Mikro görevleri seçin  Amazon Mechanical Turk . Bunlar insan etkileşimi gerektiren hizmetlerdir. Eve, esnek saat çalışabilir ve dünyanın en büyük perakendecilerinden biri tarafından ödenir.
Burada işçiler tamamlayan görevleri bazı örnekler:
  • Bu arama terimleri için doğru yazım seçin
  • Bu web sitesi bir genel izleyici için uygun mudur?
  • Bu görüntüdeki ürün için öğe sayısını bulmak
  • bu anahtar kelimeler için arama sonuçları Oranı
  • Bu iki ürün aynı mıdır?
  • ürünler için uygun kategoriyi seçin
  • Bu yazının tonu sınıflandırır
  • İngilizceden Fransızcaya bir paragraf Çevir

Sen Zengin To Get Right Now Yapabilirsiniz Altı Things nelerdir? öğrenmek için oyun tıklayın:

Scott maliyesi ile parlak ve tüm dışarı onun son derece yararlı tavsiyeler almak teknik beceri ve deneyime sahiptir. O bir mali karanlık dünyasında kişinin kendisi için ne yapabilirim şeklinde başkalarına onun iyi bir servet iletmekten isteyen cömert bir ruh ". - A. Marie
You Right Now Yapabilirsiniz 6 şeyler Zengin Get          
Eğer, hızlı borç almak daha fazla para kazanmak ve zengin emekli böylece göstermek için abone olun.

20. Çevrimiçi seyahat acentası

Eğer serbest zaman Expedia gibi seyahat web siteleri keşfetmek musunuz? Sonra, seyahat acenteleri alternatif olarak hizmet sunarak bir komisyon için yaparım. Başla wikiHow'daki  ipuçları Başlamak için.

21. Ortak pazarlama

Zaten sizi ilgilendiren bir şey bir blogunuz varsa, bir para makinesi haline çevirmek.
Gibi bir ortak ağına katılın  Amazon Affiliate  veya  Google AdSense , teşvik etmek ürünler seçtik ve içerik sitesinde bunları reklam. Birisi blogunuza veya makale okur zaman, ödenir.

 22. Sat ders planları

akademik çalışma için yumuşak bir köşe var? özellikle yeni öğretmen veya ilk yıl öğretmenlere, senin ders planları satmak.
Öğretmenler Ödeme Öğretmenler  sizin öğretim kaynakları satmak ve paylaşabilirsiniz eğitimciler, bir pazar.

23. oyna online oyunlar

Eğer bir arcade veya bir poker şampiyonu mısınız? InboxDollars en sevdiğiniz bulmaca ya da kart oyunları bazı oynayın. Bu eğlenceli, artı ücretsiz oyna yanı sıra ödüller için rekabet edebilir.

bir online odak grup 24. alın kısmı

ProOpinion gibi bir online odak grubuna katılacak ve bir çek, hediye kartı, ya da PayPal mevduat yoluyla ödenir.

arama motorları inceleyin 25.

At  Leapforce , sen önceden tanımlanmış sorguları araştırmalar yapan, onları analiz ve onların kullanım ve alaka ile arama motoru sonuçlarından için geribildirim sağlayarak arama motorları değerlendirebilir.

Fan sayfaları koruyun 26.

Twitter ya da Facebook fan sayfaları onlarla bağlantı insanları gerektirir. Oturum açın  fiverr  ve sosyal sayfaları korumak için iş olsun.

Mali Başarılı İnsanlar Altı Alışkanlıkları Nelerdir? öğrenmek için oyun tıklayın:

Ben Mali Rock yıldızı tökezledi sevindim! Tavsiye, kişisel eğlence, cesaret, korku, ve akıllı kararlar ve mali özgürlük için size rehberlik edecektir! Top Notch gösteri ve Rockstar ev sahibi! " - Joel L.
Mali Başarılı İnsanların altı Alışkanlıkları          
Eğer, hızlı borç almak daha fazla para kazanmak ve zengin emekli böylece göstermek için abone olun.

27. Fix Google'ın hatalar

vb Google, Yahoo, Bing gibi siteler arama sonuçlarını tespit için size ödeme. Sadece arama motoru sonuçlarının hataları onarmak ve onları, nitel ilgili ve kullanışlı yapmak zorunda. Bu yolla saatte yaklaşık 12 $ kazanabilirsiniz.

28. Çevrimiçi jüri üyesi

Eğer Law and Order seviyor musun? Hiç bir mahkeme salonunda oturup birisi masum ya da suçlu olup olmadığına karar istedi?
eJury  bir avukat o adliyede bir gerçek jüri önünde yargılanma geçmeden önce davayı "ön deneme" için fırsat sağlar.
eJurors yorum gerçekler ve soruları cevaplamak ve tamamlanması üzerine "Verdict Gönder" düğmesine tıklayın.
Her sonucuna varılır için eJurors ödenir  $ - 10 $ 5  davanın uzunluğuna bağlı.Kesinlikle bir eJuror gibi zengin bir porsiyon almazsınız, ama sadece bir olgu haftada muhtemelen Internet erişimi için ödeyecekti.

Hayallerin Gerçeğe olun yardımcı olur Bir Şey Nedir?öğrenmek için oyun tıklayın:

AŞK Scott'ın enerjisi! İş / para konuşma yapıyor kim bağlı oldukça kuru ve sıkıcı bir konu olabilir ve bu kesinlikle Scott ile durum böyle değil. Beni meşgul ve motive ediyor. Ayrıca, ne müthiş bir 'radyo' ses. Tavsiye ederim! " - Britany Felix
Hayallerin Gerçeğe olun yardımcı olur One Thing          

Bir bakıcının olun

29. Pet oturan

Evcil hayvan tapıyorum musunuz? senin yerinde oturan hayvan için gidin. Evinizi çok sayıda hayvan ağırlayacak emin olun.
Gibi web siteleri  Care.com  hayvan bakıcısı ve evcil hayvan bakımı için arayan insanlar bir araya getiriyor. Akıllıca oranları alıntı unutmayın.

30. Evdeki bakım

Eğer çocuklarınızla evde iseniz, neden ev kreşe bir başlangıç ​​değil.
onlar yakın gibi ve insanların daha kurumsal kreşe karışanlar çok az çocuk vardır çünkü son derece Dallas alanımızda dışarı aranır.
Sen devletten bir sertifika almak gerekir, ama siz de çocuklarınızla gün geçirmek için elde ederken çocukların bakımı büyük paralar yapabilirsiniz.

Yaratıcı Olun

31. Kaligrafi

Davetiye kartları, düğün kartları, ve diğer kırtasiye el yazı yapmak. En sevdiğiniz yazı kombinasyonlarını kullanın ve kaligrafi macera ile başlamak. Bak  Etsy Hat bölümünde.

32. Transcriptionist

Eğer yazma becerilerini gibi ya da bir programlama yetenek yoksa bile, yine de serbest transkripsiyonu yapabilirsiniz. Transcribing detaylı bir iştir, ama neyse ki bunu gece ya da günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz. Yukarıda listelenen aynı siteleri kontrol edin.

33. Cook

liste sonsuz, doğum günleri, tatiller, futbol partiler - Bir arkadaşı en güzel kurabiye yapar ve tüm yıl boyunca onları satmak için olayları bulur.
Bazı insanlar yemek ve fırında severim. Bu size ise, mutfaktan bir ikram iş çalışan düşünün. doğum günü partileri, yemekleri, ya da diğer etkinlikler için kek veya kurabiye.
gıda güvenliği yasalarına uymak ve eğlenmek için emin olun.
fırında satış ve partiler ve sorunsuz bir tatil ziyafeti isteyen aileler için ev yapımı yemek yapmak için zaman yok çok anneler vardır.

34. Bir yan iş başlatın

tarafında bir şey başlatmak için bir online kişisel stilist veya birçok diğer seçenekleri ol. Bu çaba alacak, ama gidebilirsiniz pek çok farklı yolları vardır.
Sen Avon, Jamberry gibi mevcut bir şirket ile çalışmak ve başlamanıza yardımcı olacaktır, Fix Dikiş olabilir. Ya da adresleme gerek olabilir toplum içinde bir ihtiyaç bulabilirsiniz. yerel şirketler muhasebe becerileri gerekiyor?

Eşyalarını kiralayın

35. park yeri kiralama

Eğer çalışma saatleri sırasında park yerinde kullanmak istemiyorsanız, onu kiraya düşünün  Craigslist .

36. senin otomobil kiralama

Iken bir gezi ya da hafta sonu araba kullanmıyor musunuz? Kiraya. RelayRides  ve getaround  bir saatte bazında size ödeme yaparken bu size yardımcı olacaktır.
Araç havaalanı otopark olarak boşta oturuyor? Sonra yararlanabilir  FlightCar  ve gelen turist yardımcı olur.

37. çevrimiçi elbiselerini Kiralama

Eğer uzun bir süre giyilen değil kıyafet dolu bir dolaba varsa, bunları kiraya. Gibi siteler  RentNotBuy  ve  Loanables  bunu mümkün kılar.
onlar artık ya da mevcut yaşam tarzı uydurma uymuyorsa garaj satışı onları eklemek veya çevrimiçi yukarıda belirtilen satan.

38. Kira senin bisiklet, bisiklet, Snowsports veya başka bir dişli

Kullanım sırasında, favori ekipman kiraya değil. Kullanabilirsiniz  Spinlister  spor vites kiralamak.

39. stüdyo alanı, müzik aletleri Kiraya

Gitar herhangi günlük kullanım olmadan, odanın köşesinde yatıyor? Üzerinde kiralayarak para kazanın  Sparkplug . Sen amper, mikrofon, arplar, ya da prova odası ya da stüdyo gibi, aynı zamanda diğer müzik aletleri için bunu yapabilirsiniz.

A Aylık Bütçe yapmanın en iyi yolu biliyor musunuz?öğrenmek için oyun tıklayın:

Ben yurtdışında ve sık sık yaşamak planlama ve bütçeleme için kullanılabilir programlar sadece bana mantıklı değil bulabilirsiniz. Scott olursa olsun yaşadığı dünyanın herhangi hane uygulanabilir sağlayan rehberlik ". - Yurtdışında Ebeveynlik
Bir Aylık Bütçe Nasıl Yaparsınız?          

zaten kendi şeyler para kazanın

para kazanmak güzel, sahip başka hobiler tamamlayacak bir hobi. - Scott Alexander

40. Tidy kadar

Muhtemelen fark çok daha fazla şeyler var. Homebuilders National Association göre, 1973 yılında ortalama ev büyüklüğü 1644 feet kare oldu. Yani, 2014 Temiz toz içinde 2624 metrekarelik için sıralamak depolama dolaba büyüdü ve bir garaj satışı koyun.
Evinizde "şeyler" bunalmış iseniz, adında harika bir kitap check out  toplama Up Yaşam Değişen Magic . Kitap değildir ne gerçekten neyin önemli olduğunu tutmak ve kurtulmak, böylece şeyler sizin algılarını değiştirme hakkında olduğunu.

41. senin antika Satıyoruz

Eğer daha genç veya son ev sığacak ancak yenisini uymaz ürün yok olduğunda şeyler toplamak mı? Tüm koleksiyon çıkmak ve onları satmak. Bazı antika veya koleksiyon ise, onları takdir almak için emin olun. Aksi takdirde, düşük fiyatlarla bazı nadir öğeleri satabilir.
Ne yazık ki Star Wars ve The X-Files ticari kartlar benim uzun tutulan koleksiyon sadece eBay birkaç kuruş için satıyorsanız, bu yüzden sadece anılar için onları tutmaya karar verdi.

42. Bit pazarı savurma ya da saygısız

Eğer kurnaz tarafı varsa, iyi kullanmak koymak. En yakın bit pazarı ziyaret  Craigslistveya  Freecycle.org  ve özel bir dokunuş, bunları geri, bazı ilginç öğeleri satın almak ekleyin ve bir kar için bunları satmak.
tablolar Refinishing veya sanat haline eski plakaları dönüştürme hakkında düşünün.hazine içine çöp çevirin.
Eğer fikirler gerekiyorsa, Pinterest kontrol edin. Bu fikirlerin bir dünya vardır ve size çok kişi özel bir bebek kreş lambası veya 70s yeniden boyanmış bar ödeyecek ne kadar şaşıracaksınız.
Eğer iş bu tür hoşlanıyorsanız, bir Etsy mağaza başlayan düşünün. eşimin arkadaşlarından biri onu iki erkek ile evde kalmak harika hissettim, ama sanatsal bir çıkışa sahip özledim. O Etsy popüler neydi araştırılmış ve insanların fotoğrafları sanatsal versiyonlarını yapmaya başladı. Onun dükkan olarak meşgul olmak için sadece birkaç ay sürdü.

 43. Cep telefonunu Satış

Yeni bir model ya da eski bir olsun, cep telefonu satabilirsiniz. Sen gibi çalışan iPhone, ya da web siteleri için hediye kartları veren Amazon için gidebilirsiniz  Swappa  ve Gazelle  o eski telefon için size para verecek.

44. Dönüş yazıcı kartuşları

ücretsiz krediler vb Office Depot, Staples gibi ofis malzemeleri mağazaları için boş yazıcı kartuşları El.

45. Eski anlık Sat

Eğer bir yerde yalan veya bilgisayar yer alacak bazı rastgele resimler var mı? Gibi stok fotoğraf sitelerinde bunları satmak  iStockPhoto .
Bu tür web siteleri kimseden fotoğrafları satın alın. Görüntülerin satan değer olmadığını hissetseniz bile, sadece bir deneyin. Çok sık, gündelik nesnelerin en çok ihmal edilen resimler, basit bir kalem ve kağıt gibi, hile yapmak.

46. ​​Yatak ve Kahvaltı ya da Airbnb

Zaten yaşamak için bir yer var. Ziyaret ebeveynleri veya yakın müzik veya spor tesisleri ile bir üniversite kampüsünde yakın yaşıyorsanız, biraz yatak ve kahvaltı başlayan düşünün.
Bu çok zor görünüyor, gibi siteleri kontrol  Airbnb güvenle kira ve ödeme sağlamaya yardımcı. Bir arkadaşınızla İsviçre'de seyahat ederken bu hizmeti kullanılan ve büyük bir hizmet olduğunu teyit edebilir.
Benim bağlantı ile kaydol  ve ilk rezervasyon kapalı 35 $ alırsınız!

47. Satmak çevrimiçi

Bir garaj satışı stil olmayabilir, ya da belki sadece satmak istediğiniz birkaç gerçekten güzel şeyler var. Ebay, Craigslist ve Facebook gruplarında satış düşünün.
Eşim o artık kullanılan ve yerel satmaya çalışırken daha Ebay kullanarak çok daha fazla yapılan bazı Kate Spade çantalar satılıyor. O çantalar için çok düşük bir fiyat sorarak başladı ve ihale yukarı o beklenenden çok daha yüksek bir fiyat verdim.

48. Açık bir banka hesabı

Bankalar açılış hesapları için ikramiye vermek için basit bir Google arama geçerli tekliflerin bir listesini verir. gereksinimleri okumak için dikkatli olun, ama zamanınız varsa, size bir kaç yüz dolar yapabilirsiniz.

49. Kitaplarınızı Satıyoruz

tutumlu yaşam uzmanı Lauren Greutman bu son hikayeyi göz atın:
Benim 10 yaşındaki oğlum eve parkın ücretsiz kütüphane kutusundan bir kitap getirdi. Bir biyoloji ders kitabı oldu - Öğretmenler baskı. O ilginç görünüyordu dedi ve hey, (hiç bir fikrim bunu satabilir olan) serbest kaldı. Benim Amazon satıcı app içinde taranan ve yaklaşık 150 $ değerinde olduğunu fark etti. O kadar heyecanlıydı. Biz 130 $ satış için listelenmiş ve sattı! Ona söyleyecek, o sadece 130 $ yapılmadı!
Babam-in-law eski seminer kitaplar yaptım. Ben 30 yaşındayım kitaplar çok hala değer olduğunu inanamadım!
Hatta düzenli kitap size para kazanabilirsiniz. Gibi Mağazaları  Yarım fiyatlı Kitaplar ve diğerleri mevcut kitapların her biri için size dolar sent verecektir. Bu yeni bir şey için raflarda yer kazandırır ve birkaç dolar kazanmak.
Eğer kitaplar için en nakit istiyorsanız,  BookScouter kullanarak eski kitaplar kurtulmak göz atın.
  1. BookScouter içine kitabın ISBN numarasını girin
  2. BookScouter en yüksek ödeyen kitap buyback şirketleri için kendi veritabanını arar.
  3. Eğer kitaplar için size en fazla parayı veren şirket bulduktan sonra, bazı bilgileri doldurun
  4. Kitabını kapalı gemi ve para kazanın! Çoğu şirket nakliye yazdırmak veya postaneye gitmek zorunda size zaman kazandırır ön ödemeli kargo etiketleri sunuyoruz. Süper kolay!

A Vergi İadesi İstemiyorum Neden Do You Know? öğrenmek için oyun tıklayın:

Scott iyimser kişiliği ve onun tavsiyesi ile bu podcast AÇIK KAYAÇLAR. O temel adımlardan daha ileri, bizim mali geliştirmek için iyi bilgi bir sürü sağlar. Kendi web sitesinde de büyük bilgi dolu! Size Scott ederiz "! - Jess
A Vergi İadesi Do not Wanna Neden          

50. online alışveriş ve nakit geri kazanmak

Gibi siteler  Yağ Cüzdan  kendi mağazasında alışveriş yaparken geri ödeyeceğim. Bu sizin veya basit nakit geri fırsatlar için indirim anlamına gelebilir.

51. Satın bakkaliye ve almak iadeleri

Gibi bir çok indirim uygulamaları  Ibotta  ve  Checkout51  bakkal alışverişlerde nakit indirimler sunuyoruz. Sadece telefonunuz ile bakkal makbuzunun bir resim çekmek zorunda ve hatta normal bakkal bakkaliye satın alabilirsiniz.

senin buzdolabında ne 52. Hisse

Nielsen Tüketici Paneli  buzdolabında ne bakmak için hediye puanları sunmaktadır.Sadece kendi buzdolabı ürünlerin barkod tarama ve onlara göndermek zorunda.Burada nasıl çalışır var:
  1. Her hafta, tüm satın alma taramak ve veri iletimi. Ayrıca zaman görüşlerinizle zaman ve soruları cevaplamak için irtibata geçebilir.
  2. Bir panelist olmak haftada yaklaşık bir saat sürer.
  3. Her etkileşim puan toplamaya ve artık size panelde konum daha fazla puan kazanmak.
  4. Hazır olduğunuzda, ödülleri almak için bu noktaları nakit.

53. önemsiz posta Satış

Eğer önemsiz posta alıyorum seviyor musun? Siz de benim gibi iseniz, muhtemelen yok - biz önemsiz diyoruz bu yüzden! Onunla, geri dönüşüm çöp veya kışın yakmak dışında ne yapabilirim?
Küçük İşletme Bilgi Merkezi  önemsiz posta ve e-posta almak ve size Visa ön ödemeli kart verecek bir pazar araştırma şirketidir.

 


Bilgilendirme: Buralarda bazı ünlü ofis kedi var. Bu yazı ortaklık bağlantılarından bize onlara iyi kedi maması satın yardımcı olur. Desteğin için teşekkürler!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...