Free Money

Loading...

понедельник, 5 декабря 2016 г.

53 νόμιμους τρόπους για να βγάλουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι


Άρθρο Χορηγός payoneer.com
Κάθε αναγνώστης αυτού του blog θα λάβουν ένα δωρεάν πιστωτικών καρτών, και $ 25 μετά την εγγραφή .

Είτε είστε απασχολημένος μητέρα, η παραμονή στο σπίτι του πατέρα, ενός φοιτητή κολεγίου, ή απλά θέλουν να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα - να κάνει κάποια επιπλέον εργασία μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα χρήματα από το σπίτι.
Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να αποκαλύψει πολλά εργασία από το σπίτι απάτες. Σας χρεώνουν αμοιβές upfront και δελεάσει να εργαστεί μαζί τους. Αλλά στην πραγματικότητα  είναι ακριβώς σας εξαπάτηση έξω από τα hard-earned χρήματά σας.
Ξέρω ότι θέλετε να βρείτε κάποια νόμιμη εργασία από το σπίτι θέσεις εργασίας που δεν είναι rip-offs. Έτσι, έχω πλυμένα μέσα από εκατοντάδες τρόπους για να εργαστούν στο σπίτι, και ήρθε με τις  53 νόμιμους τρόπους για να βγάλουν λεφτά από το σπίτι .
Μερικοί θα σας κάνει μόνο μερικά δολάρια το μήνα, αλλά και άλλοι, μπορεί να γίνει ισχυρό moneymakers ανάλογα με το χρόνο θα πρέπει να επενδύσουν σε αυτές.
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για μερικά από τα συναρπαστικά τρόπους για να βγάλουν λεφτά από το σπίτι. Μπορείτε ακόμη και να βρείτε κάτι που δεν έχετε ακούσει από πριν.
Καλή τύχη!

Να κερδίσει χρήματα σε απευθείας σύνδεση και από το σπίτι

Δεν έχετε κανένα κρυφό ταλέντο; Μην ανησυχείτε! Έχουμε κάτι για σας, καθώς και.
Δεν έχω ιδιαίτερα ταλέντα. Είμαι μόνο με πάθος περίεργος. - Albert Einstein
Η γυναίκα μου Katie δεν είναι μάγκας έτσι ώστε αντί να προγραμματίσει ένα τοπικό 5K τρέχει.
Αγοράσαμε τα κοτόπουλα μας από μια γυναίκα που θέτει νεοσσοί να πωλήσει για $ 25 / έκαστο ( διαβάστε σχετικά, αν δεν θέλετε να αυξήσει και να πωλούν τα κοτόπουλα ).

1. Ξεκινήστε ένα blog ή σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση

Σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση είναι το πώς έχω κάνει τα προς το ζην από το 2005 και τι με βοήθησε να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα. Έκανα πάνω από $ 21.000 τον Οκτώβριο του μέσα από το blog μου.   Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε μου Πώς να κερδίσετε χρήματα Blogging -Ο τελευταίος οδηγός . Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog για τόσο λίγα όπως $ 2,85 το μήνα (λιγότερο από ένα φλιτζάνι καφέ!).Δημιουργήστε ένα blog και να αξιοποιήσει το σε πωλήσεις θυγατρικών ή έγκριση του προϊόντος ασχολείται. Σκεφτείτε θέματα όπως:  
  • Ταξίδι
  • Μαγείρεμα
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • προσωπική χρηματοδότηση
  • Ακριβώς για οτιδήποτε άλλο
Ελέγξτε τον οδηγό μου για το πώς να ξεκινήσετε ένα blog σε λιγότερο από 15 λεπτά, μαζί με μου βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το  πώς να κάνει χρήματα blogging .

2. Πάρτε μέρος σε έρευνες για να κάνει ένα επιπλέον $ 100 + το μήνα

Απλά να απαντήσει σε απευθείας σύνδεση έρευνες ή δοκιμές προϊόντων και να κερδίσει χρήματα από το σπίτι. Μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα επιπλέον $ 100 το μήνα, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση
Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες ιστοσελίδες που καταβάλλονται έρευνα που αναφέρονται παρακάτω. Σε όλες αυτές τις ιστοσελίδες που δεν κερδίζουν μόνο κάποια έξτρα μετρητά, αλλά και να ανταμείβονται μέσω δωροεπιταγές, βραβείο σχέδια, δωρεάν προϊόντα, κλπ Όλες αυτές οι περιοχές είναι  ελεύθεροι να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε . Heads up: Εάν οποιαδήποτε ιστοσελίδα έρευνα σας ζητά να πληρώσει, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα απάτες.
Έρευνα Junkie
Swagbucks
OneOpinion
αμερικανική Γνώμη Καταναλωτών
InboxDollars
Pinecone Έρευνας
Ενημέρωση: Εδώ είναι μερικές πρόσθετες περιοχές της έρευνας έχουμε προσθέσει δεδομένου ότι το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά: PaidSurveys, Έρευνα Club, ProOpinion, φυλάκιο Γνώμης, VIP Voice, YouGov, Clear Voice Έρευνες, Έκθεση Προϊόντων Κάρτα, Βραβείο επαναστάτης, Έρευνα Spot, και Harris Ψηφοφορία

Θέλετε να σπάσει το εκκαθαριστικό σημείωμα-to-εκκαθαριστικό σημείωμα του κύκλου; Κάντε κλικ στο κουμπί play για να μάθετε:

Ένα από τα πρώτα podcasts έχω ακούσει ποτέ, αλλά μου πήρε γαντζώθηκε! Ως μια πρόσφατη απόφοιτος κολεγίου, δεν είχα ιδέα από πού να αρχίσω, να αναλάβει τον έλεγχο των οικονομικών μου. Scott Alan Turner σπάει τα πάντα σε μια σαφή, συνοπτικό τρόπο με έναν τρόπο που είναι πραγματικά relatable και εύκολο να χωνέψει. «Εμπορικές» διαλείμματα του είναι ξεκαρδιστικό! "  - Άννα
Πώς να σπάσει ο κύκλος εκκαθαριστικό σημείωμα-to-εκκαθαριστικό σημείωμα          

3. Παρακολουθήστε προεπισκόπηση της ταινίας, το YouTube, και όπως βίντεο

Σας αρέσει να παρακολουθείτε βίντεο στον ελεύθερο χρόνο σας; Τώρα, μπορείτε να πληρώνομαι για να παρακολουθείτε βίντεο συμπεριλαμβανομένων προεπισκοπήσεις ταινιών, ειδήσεις, βίντεο διασημότητα, και όλα τα είδη των άλλων βίντεο.
Ιστοσελίδες όπως Swagbucks σας ζητήσουμε να παρακολουθήσετε ορισμένα βίντεο και σαν κι αυτούς. Θα πρέπει να προσέξετε για ένα ορισμένο αριθμό των λεπτών που θα σας πει μπροστά από το χρόνο. Θα μπορούσατε να κερδίσετε πάνω από $ 200 το μήνα (τα κέρδη κυμαίνονται). Θα κερδίσετε Swagbucks για να παρακολουθείτε (σημεία που μπορούν να εξαγοραστούν για τις κάρτες δώρων ή Paypal).  Μπορείτε να πάρετε $ 5 για την εγγραφή!

4. Πάρτε τα χρήματα πίσω αμέσως για τα πράγματά σας έχετε ήδη αγοράσει

Αγαπάτε να πάρει τις επιστροφές κατά; Πόσο cool θα ήταν να πάρει πίσω τα χρήματα για πράγματα που έχετε ήδη αγοράσει, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα; Paribus είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μάθετε αν τα καταστήματα που έχετε ψωνίσει σε απευθείας σύνδεση χρωστάτε επιστροφή χρημάτων. Είναι δωρεάν για να εγγραφείτε. Paribus συνδέεται με το λογαριασμό email σας και ελέγχει τα έσοδα σας.Αν μάθετε ένας λιανοπωλητής έχει πέσει η τιμή τους να υποβάλετε αίτηση αναπροσαρμογή των τιμών για σας αυτόματα. Δοκιμάστε το paribus.
Paribus λειτουργεί με έναν τεράστιο αριθμό των εμπόρων που ίσως ήδη ψωνίσει σε, συμπεριλαμβανομένης της Wal-Mart, η Amazon, Costco, Best Buy, Target, η Apple, Κολ, και πολλά άλλα!

5. Λήψη και εγκατάσταση αυτών των εφαρμογών

Πολλές εταιρείες - συμπεριλαμβανομένων των Google - πληρώνετε για την εγκατάσταση εφαρμογών τους. Επιπλέον, μπορείτε να πληρώνομαι για κάθε μήνα οι εφαρμογές είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας. Μερικές από αυτές τις περιοχές περιλαμβάνουν:
  • ShopTracker - απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις στη συνέχεια να ξεκινήσει την εφαρμογή στη συσκευή σας και  θα κερδίσετε $ 3,00 αμέσως . Κρατήστε το app στο τηλέφωνό σας για να κερδίσουν χρήματα κάθε μήνα και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τι οι άνθρωποι αγοράζουν σε απευθείας σύνδεση.
  • Nielsen Mobile Panel - Από τους ανθρώπους που τρέχουν Nielsen τηλεθέαση, η εφαρμογή για κινητά Nielsen σας ανταμείβει για τη χρήση της κινητής συσκευής σας. Μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και $ 50 το χρόνο .
  • MobileXpression - Εγκαταστήστε αυτό το app και θα είστε επιλέξιμοι για να κερδίσετε δώρα κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι άμεση ανταμοιβές συμμετέχοντας σε έρευνα αγοράς.

6. Αποκτήστε ένα δωρεάν $ 10 Amazon δώρο κάρτα

Εγγραφείτε για MyPoints και να πάρετε μια  ελεύθερη $ 10 Amazon δώρο κάρτα. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε:
  1. Γίνετε μέλος MyPoints εδώ για δωρεάν.
  2. Shop πάνω από 1.900 κορυφαία online εμπόρους λιανικής πώλησης (συμπεριλαμβανομένων Amazon, Wal-Mart, Target και) μέσω MyPoints και να κερδίσουν πόντους για τις αγορές σας.
  3. Εξαργυρώστε τους πόντους σας για τις κάρτες δώρων, ταξιδιωτικά μίλια και περισσότερο από περισσότερες από 75 κορυφαίες λιανικής, εστιατόριο και τα ταξίδια τους εταίρους.

7. Εγγραφείτε για δωρεάν κάρτες δώρων

Ebates θα  σας δώσει μια κάρτα δώρο $ 10 κατά την εγγραφή σας  και να κερδίσουν την πρώτη έκπτωση cashback σας. Είναι μεγάλη για ηλεκτρονικές αγορές.Ebates είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει.
Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Ebates και κάντε κλικ μέσα στο κατάστημα που θέλετε να ψωνίσετε σε. Εάν αγοράσετε από το κατάστημα Ebates παίρνει μια προμήθεια που χώρισαν με σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποθηκεύσετε.Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για Ebates.

8. Δοκιμή ιστοσελίδες για $ 30 την ώρα

Ποτέ επισκεφθούν μια ιστοσελίδα και να σκεφτεί για το πόσο κακό ή πόσο μεγάλη θα ήταν; Τώρα μπορείτε να πληρώνομαι για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας.
Απλά ανοίξτε μια ιστοσελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή γύρω, και να πληρώνομαι.Νέες ή ενημερωμένες ιδιοκτήτες ιστοχώρου αποζημιώσει μπορείτε να δοκιμάσετε τις περιοχές τους.
Με Δοκιμή χρήστη μπορείτε να κερδίσετε σχεδόν  $ 30 για μια ώρα . Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεί:
  • Μπορείτε να πληρώνομαι $ 10 μέσω PayPal για κάθε 20 λεπτά βίντεο που ολοκληρώθηκε.
  • UserTesting σας πληρώνει για να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες ή εφαρμογές, να ολοκληρώσει μια σειρά από καθήκοντα, και να καταγράψει τις σκέψεις σας.
Ενώ είστε επισκέπτονται μια ιστοσελίδα στην οθόνη σας θα πρέπει να καταγράφονται, καθώς και τη φωνή σας. Οι πελάτες τους περιλαμβάνουν την Apple, Microsoft, Adobe, και άλλες εταιρείες του Fortune 500. Πώς θα θέλατε λίγα δολάρια για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας;

9. Πληρωθείτε για να είσαι υγιής

Η AchieveMint app για την υγεία σας δίνει πόντους για να είναι υγιείς και να κάνουμε τα πράγματα όπως το περπάτημα, την παρακολούθηση φαγητό σας, ή τη λήψη έρευνες για την υγεία. Κερδίζετε πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε μετρητά ή το Amazon κάρτες δώρων. Για κάθε 10.000 σημεία,  κερδίζετε $ 10  και δεν υπάρχει όριο στα κέρδη σας.
AchieveMint συνδέεται με τις εφαρμογές fitness που μπορεί ήδη να χρησιμοποιούν συμπεριλαμβανομένων Fitbit, RunKeeper, Healthkit και MyFitnessPal.
Μπορείτε να κερδίσετε 10 πόντους για την εγγραφή τους με AchieveMint και τη σύνδεση μιας εφαρμογής.

10. Γίνετε ελεύθερος επαγγελματίας ή ανεξάρτητος συγγραφέας

Κάνοντας freelance εργασία μπορεί να αυξήσει σημαντικά το εισόδημά σας. Είστε μια παραμονή mom στο σπίτι με ένα αγγλικό πτυχίο ή έναν τύπο που φυσικά μπορεί να βρει τα λάθη στο γραπτό κείμενο;
Τεράστια και αξιόπιστες ιστοσελίδες όπως  Upwork  έχουν χιλιάδες εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν για όλα τα είδη των εργασιών, όπου μπορείτε να γράψετε ή να επεξεργαστείτε για τίποτα από την τεχνολογία στην επιχείρησή άρθρα. Να πληρώνομαι για κάθε άρθρο. Πάρτε μια μεγάλη φήμη και μπορείτε να μετατρέψει αυτό σε μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

11. Τεχνική freelancing

Freelancing δεν είναι όλα σχετικά με το γράψιμο. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από το σχεδιασμό, τα γραφικά, το μάρκετινγκ, και την απασχόληση web προγραμματισμό από ιστοσελίδες όπως:
Διαλέξτε την πληρωμή σας ανά έργο βάση.

12. γίνει μια εικονική βοηθός

Εργαστούν για κάποιον από το σπίτι. Εικονική τη χορήγηση ενισχύσεων (VAS) μπορεί να κάνει τα πάντα, από τον έλεγχο emails και κάνοντας σχέδια για ταξίδια στο χειρισμό έρευνα στο διαδίκτυο ή να εργάζονται για τις μικρές επιχειρήσεις τους.High-end μισθωτών μπορεί να διοικήσει $ 50- $ 100 την ώρα.
Μερικές έγκυρες ιστοσελίδες είναι  Zirtual  και  Upwork

13. Διδακτική

Δώστε ιδιωτικά μαθήματα μαθήματα στο σπίτι σας και να χρησιμοποιήσετε SAT τις γνώσεις σας. Επιλέξτε το πρόγραμμά σας, αν έχετε κάποια επιτακτική ανάγκη εργασίες ρουτίνας.
Ή μάλλον, πάμε για online διδασκαλία και να κερδίσουν  $ 20 ανά ώρα  για  Chegg Σύμβουλοι .

14. Μετοχικό απόψεις σας

Μοιραστείτε τις ειλικρινείς απόψεις σας για τις καθημερινές υπηρεσίες και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε με τις εταιρείες του ομίλου εστίασης. Οι οργανώσεις αυτές μπορούν να βελτιώσουν τα προϊόντα τους τα σχόλιά σας, και θα έχετε να κάνετε  $ 50, $ 100, ή περισσότερο . Αναχώρηση Panel 2020.
Ένας φίλος κάνει αυτό σε τοπικό εμπορικό κέντρο του. Κάνει μόνο ένα μικρό πλευρά χρήματα που κάνουν τις ομάδες εστίασης, αλλά πληρώνει για μια μπέιμπι σίτερ και μια νύχτα έξω περιστασιακά.

15. πίτσες Τιμή

Πολλές εταιρείες θα πληρώνουν για τη βαθμολόγηση των τοπικών καταστημάτων πίτσας. Απλά πρέπει να αξιολογήσουν τη θέση για την ποιότητα της πίτσας τους και σημειώστε το χρόνο παράδοσης τους. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν πίτσα, συν $ 5 . Απλά εγγραφείτε στο  Trendsource  και να ξεκινήσετε.

 


 

πράγματα 16. Αναθεώρηση

Γράψτε μια κριτική και να κερδίσουν τίποτα μεταξύ  $ 1 και $ 50 ανά επανεξέταση  σύμφωνα με την απαίτηση. Yelp  μπορεί να σας δώσει κάποιες ειδικές προσκλήσεις.

17. Αλλαγή της μηχανής αναζήτησής σας

Μην χρησιμοποιείτε το Google ή το Yahoo για να ψάξετε κάτι στο internet; Τώρα, τους αφήνουν πίσω τους και να επιλέξουν για τη  μηχανή αναζήτησης Bing .
Διενεργεί τακτικούς αναζητήσεις σας στο Bing, καθιστούν την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, και κερδίζουν πιστώσεις που μπορούν να εξαγοραστούν για τις κάρτες δώρων. Μπορείτε να κερδίσετε όσο το  $ 5 έως $ 10 ανά μήνα . Συμβουλή: Απλά μείνετε συνδεδεμένοι, όταν εκτελείτε μια αναζήτηση.
Μια άλλη επιλογή είναι Nielsen Digital Voice. Digital Voice είναι ένα μέρος της Nielsen - η μεγάλη εταιρεία που δημοσιεύει τηλεθέαση. Απλώς να σερφάρετε στο διαδίκτυο και μπορείτε να είστε σε θέση να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα.

εισόδου 18. Δεδομένων

Χρησιμοποιήστε ακριβή και γρήγορη πληκτρολογώντας τις ικανότητές σας για να εισάγετε πληροφορίες. Περάστε από  Craigslist  ή  Upwork  και να βρει την είσοδο δεδομένων και των διοικητικών θέσεων εργασίας για τον εαυτό σας. Αυτές οι θέσεις εργασίας μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της τηλεργασίας.

19. Οι εργασίες για την Amazon

Διαλέξτε μικρο εργασίες από  Amazon Mechanical Turk . Πρόκειται για υπηρεσίες που απαιτούν ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Μπορείτε να εργάζονται από το σπίτι, ευέλικτο ωράριο και να πληρώνομαι από έναν από τους μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης στον κόσμο.
Εδώ είναι μερικά παραδείγματα των καθηκόντων τους εργαζόμενους έχουν συμπληρώσει:
  • Επιλέξτε τη σωστή ορθογραφία για αυτούς τους όρους αναζήτησης
  • Είναι αυτό το δικτυακό τόπο κατάλληλο για το ευρύ κοινό;
  • Βρείτε τον αριθμό στοιχείου για το προϊόν σε αυτήν την εικόνα
  • Βαθμολογήστε τα αποτελέσματα αναζήτησης για αυτές τις λέξεις κλειδιά
  • Είναι αυτά τα δύο προϊόντα είναι το ίδιο;
  • Επιλέξτε την κατάλληλη κατηγορία για τα προϊόντα
  • Κατηγοριοποίηση τον τόνο του παρόντος άρθρου
  • Μετάφραση μιας παραγράφου από τα Αγγλικά στα Γαλλικά

Ποιες είναι οι Έξι πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να γίνουν πλουσιότεροι; Κάντε κλικ στο κουμπί play για να μάθετε:

Scott είναι λαμπρή με τα οικονομικά και έχει τις τεχνικές δεξιότητες και την εμπειρία για να πάρει εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές του έξω σε όλα. Είναι μια γενναιόδωρη ψυχή που επιθυμούν να περάσουν μαζί την καλή του τύχη με τους άλλους, με τη μορφή του τι μπορεί να κάνει για τον εαυτό του στον σκοτεινό κόσμο των οικονομικών της ». - Α Marie
6 πράγματα που μπορείτε να κάνετε Right Now για να γίνουν πλουσιότεροι          
Εγγραφείτε στο show, ώστε να μπορείτε να βγούμε από το χρέος ταχύτερα, να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα, και να συνταξιοδοτηθούν πλούσια.

20. απευθείας σύνδεση ταξιδιωτικό πράκτορα

Έχετε διερευνήσει τα ταξίδια δικτυακούς τόπους όπως το Expedia στον ελεύθερο χρόνο σας; Στη συνέχεια, το κάνει για μια προμήθεια, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ως εναλλακτική λύση για τα ταξιδιωτικά γραφεία. Ξεκινήστε από  wikiHow  για συμβουλές για να ξεκινήσετε.

21. Αναπληρωτής μάρκετινγκ

Αν έχετε ήδη ένα blog για κάτι που σας ενδιαφέρει, να το μετατρέψει σε ένα χρήματα maker.
Ενώστε ένα συνεργάτη δικτύου, όπως  το Amazon θυγατρικών  ή  το Google AdSense , επέλεξε προϊόντα για την προώθηση, και να διαφημίζουν τους για το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Κάθε φορά που κάποιος διαβάζει το blog ή το άρθρο σας, μπορείτε να πληρωθώ.

 22. τα σχέδια Πώληση μάθημα

Ρίξτε μια μαλακή γωνία για την ακαδημαϊκή μελέτη; Πουλήστε σχέδια μαθημάτων σας, ειδικά για τους νέους εκπαιδευτικούς ή τους δασκάλους τους πρωτοετείς.
Οι εκπαιδευτικοί Pay εκπαιδευτικοί  είναι μια αγορά των εκπαιδευτικών, όπου μπορείτε να πωλούν και να μοιραστούν τη διδασκαλία τους πόρους σας.

23. Παίξτε online παιχνίδια

Είστε μια στοά ή ένας πρωταθλητής του πόκερ; Παίξτε μερικά από τα αγαπημένα σας παζλ ή την κάρτα παιχνίδια στο InboxDollars. Είναι διασκεδαστικό, καθώς μπορείτε να παίξετε δωρεάν, καθώς ανταγωνίζονται για ανταμοιβές.

24. Πάρε μέρος σε μία online ομάδα εστίασης

Συμμετέχουν σε ένα online ομάδα εστίασης όπως ProOpinion και να πληρώνομαι μέσω ελέγχου, δώρο κάρτα ή κατάθεση PayPal.

25. Εξετάστε τις μηχανές αναζήτησης

Στο  Leapforce , μπορείτε να αξιολογήσει τις μηχανές αναζήτησης με τη διεξαγωγή ερευνών σε προκαθορισμένα ερωτήματα, αναλύοντας τους, και παροχή ανατροφοδότησης για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης με τη χρήση και τη σημασία τους.

26. Διατηρήστε σελίδες ανεμιστήρα

Σελίδες ανεμιστήρα στο Twitter ή στο Facebook απαιτούν από τους ανθρώπους να συνδεθούν μαζί τους. Συνδεθείτε με  Fiverr  και να πάρει θέσεις εργασίας για τη διατήρηση της κοινωνικής σελίδες.

Τι είναι οι έξι συνήθειες των οικονομικά επιτυχή άνθρωποι;Κάντε κλικ στο κουμπί play για να μάθετε:

Είμαι τόσο χαρούμενος σκόνταψα σε όλη την Rock Star Οικονομικές! Η συμβουλή είναι προσωπική, διασκέδαση, ενθαρρυντικά, φοβερό, και θα σας καθοδηγήσει σε έξυπνες αποφάσεις και την οικονομική ελευθερία! Top Notch παράσταση και Rockstar υποδοχής "! - Joel L.
Έξι συνήθειες των οικονομικά επιτυχής Άνθρωποι          
Εγγραφείτε στο show, ώστε να μπορείτε να βγούμε από το χρέος ταχύτερα, να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα, και να συνταξιοδοτηθούν πλούσια.

27. διορθώσετε τα λάθη της Google

Ιστοσελίδες όπως το Google, Yahoo, Bing, κλπ πληρώνετε για τον καθορισμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης τους. Απλά πρέπει να επιδιορθώσει τα λάθη των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης και να τους ποιοτικούς, σχετικές και χρήσιμες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε περίπου $ 12 ανά ώρα.

28. Συνδεδεμένοι ένορκος

Αγαπάτε Νόμου και της Τάξης; Πάντα ήθελε να καθίσει σε μια αίθουσα του δικαστηρίου και να αποφασίσει αν κάποιος είναι αθώος ή ένοχος;
eJury  παρέχει έναν δικηγόρο την ευκαιρία να «προ-δοκιμάστε" την υπόθεση προτού να πάει σε δίκη μπροστά σε μια πραγματική κριτική επιτροπή στο Δικαστικό Μέγαρο.
eJurors γεγονότα επανεξέταση και να απαντήσει στις ερωτήσεις, και κάντε κλικ σε ένα κουμπί "Υποβολή Ετυμηγορία" μετά την ολοκλήρωση.
Για αποδίδονται κάθε ετυμηγορία, οι eJurors πληρώνονται  $ 5 - $ 10  ανάλογα με το μήκος της υπόθεσης. Μπορείτε σίγουρα δεν θα πλουτίσει μερίδα ως eJuror, αλλά μόνο μία περίπτωση την εβδομάδα θα μπορούσε πιθανότατα να πληρώσουν για την πρόσβαση σας στο Internet.

Τι είναι το ένα πράγμα που βοηθά Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα; Κάντε κλικ στο κουμπί play για να μάθετε:

Ενέργειας ΑΓΑΠΗ Σκοτ! Επιχειρήσεις / χρήματα μπορεί να είναι μια αρκετά στεγνό και βαρετό θέμα ανάλογα με το ποιος κάνει την ομιλία και αυτό δεν είναι σίγουρα η περίπτωση με τον Scott. Κρατά ασχολούνται και με κίνητρα. Επίσης, τι ένα φοβερό «ραδιόφωνο» φωνή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα! " - Britany Felix
Το ένα πράγμα που βοηθά στο να γίνει τα όνειρά σας πραγματικότητα          

Είναι ένας φροντιστής

29. Pet κάθεται

Έχετε λατρεύουν τα κατοικίδια ζώα; Πηγαίνετε για το κατοικίδιο ζώο κάθονται στο χώρο σας. Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας μπορεί να φιλοξενήσει πολλά κατοικίδια ζώα.
Ιστοσελίδες όπως  Care.com  συγκεντρώνει κατοικίδιο ζώο σίτερ και τους ανθρώπους που ψάχνουν για τη φροντίδα κατοικίδιων ζώων. Θυμηθείτε να αναφέρετε τα ποσοστά σας με σύνεση.

30. Στο σπίτι παιδικό σταθμό

Εάν είστε στο σπίτι με τα παιδιά σας, γιατί να μην ξεκινήσει μια στο σπίτι παιδικό σταθμό.
Είναι εξαιρετικά αναζήτησε στην περιοχή μας του Ντάλας, γιατί οι άνθρωποι, όπως ότι είναι στενή και ότι υπάρχουν πολύ λιγότερα παιδιά που εμπλέκονται ότι μια πιο εταιρική παιδικό σταθμό.
Θα χρειαστεί να πάρετε μια πιστοποίηση από το κράτος σας, αλλά μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά χρήματα για τη φροντίδα των παιδιών, ενώ να πάρει για να περάσουν την ημέρα με τα παιδιά σας, όπως καλά.

Get Creative

31. καλλιγραφίας

Κάνετε γράμματα χέρι για προσκλητήρια, κάρτες γάμου και άλλα χαρτικά.Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο τους συνδυασμούς γραμματοσειρών σας και να ξεκινήσετε με την καλλιγραφία σας περιπέτεια. Κοιτάξτε το  Etsy καλλιγραφίας ενότητα.

32. μεταγράφει

Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το γραπτό λόγο σας ή να έχετε ένα ταλέντο προγραμματισμού, μπορείτε ακόμα να κάνετε freelance μεταγραφή. Μεταγραφή είναι λεπτομερής εργασία, αλλά ευτυχώς μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή της νύχτας ή της ημέρας. Ελέγξτε τις ίδιες θέσεις που αναφέρονται παραπάνω.

33. Cook

Ένας φίλος κολλεγίων κάνει τα πιο όμορφα μπισκότα και βρίσκει τα γεγονότα για να τα πουλήσει όλο το χρόνο - γενέθλια, διακοπές, ποδόσφαιρο μέρη, ο κατάλογος είναι ατελείωτος.
Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να μαγειρεύουν και ψήνουν. Εάν αυτό είναι εσύ, να εξετάσει τη λειτουργία μιας επιχείρησης εστίασης από την κουζίνα σας. Ψήστε κέικ ή μπισκότα για πάρτι γενεθλίων, δείπνα, ή άλλες εκδηλώσεις.
Σιγουρευτείτε για να συμμορφωθεί με τους νόμους της ασφάλειας των τροφίμων και να διασκεδάσουν.
Υπάρχουν πολλές μητέρες που δεν έχουν χρόνο να κάνουν σπιτικό φαγητό για τις πωλήσεις ψήνουν και τα κόμματα και τις οικογένειες που θέλουν μια γιορτή διακοπές χωρίς κόπο.

34. Ξεκινήστε μια επιχείρηση πλευρά

Γίνετε μια σε απευθείας σύνδεση προσωπική στυλίστρια ή τις πολλές άλλες επιλογές για να ξεκινήσει κάτι από την πλευρά της. Θα χρειαστεί προσπάθεια, αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαδρομές που μπορείτε να πάτε.
Μπορείτε να εργαστείτε με μια υπάρχουσα εταιρεία, όπως η Avon, Jamberry και Στιτς Φιξ, που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Ή να βρείτε μια ανάγκη στην κοινότητά σας, που μπορεί να χρειάζονται αντιμετώπιση. Μήπως τοπικές επιχειρήσεις χρειάζονται δεξιότητες λογιστικής σας;

Νοικιάστε τα πράγματά σας

35. Νοικιάστε το χώρο στάθμευσης

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε θέση στάθμευσης σας κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας σας, σκεφτείτε την ενοικίαση έξω για  Craigslist .

36. Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας

Δεν χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό σας, ενώ σε ένα ταξίδι ή το Σαββατοκύριακο; Να νοικιάσετε έξω. RelayRides  και  Getaround  θα σας βοηθήσει σε αυτό, ενώ θα πληρώνουν για μια ώρα βάση.
Είναι το αυτοκίνητό σας καθεται στο πάρκινγκ αεροδρομίου; Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε χρήση των  FlightCar  και να βοηθήσει την άφιξή τουριστικά.

37. Νοικιάστε τα ρούχα σας σε απευθείας σύνδεση

Εάν έχετε μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα που δεν έχετε φορέσει σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τα νοικιάζουν. Ιστοσελίδες όπως  RentNotBuy  και  Loanables καταστεί αυτό δυνατό.
Αν δεν ταιριάζουν πια ή δεν ταιριάζει τρέχοντα τρόπο ζωής σας να συμπεριληφθούν στην πώληση γκαράζ ή πώληση σε απευθείας σύνδεση που αναφέρθηκαν παραπάνω.

38. Ενοικίαση ποδηλάτου, κύκλος, Snowsports, ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό σας

Όταν δεν είναι σε χρήση, νοικιάζουν το αγαπημένο σας εξοπλισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  Spinlister  να νοικιάσετε αθλητικό εξοπλισμό σας.

39. Νοικιάστε έξω χώρο στούντιο, μουσικά όργανα σας

Είναι κιθάρα σας που βρίσκεται στη γωνία του δωματίου σας, χωρίς καθημερινή χρήση; Να κερδίσει χρήματα από την ενοικίαση σε  sparkplug . Μπορείτε να το κάνετε αυτό για άλλα μουσικά όργανα σας, επίσης, όπως ενισχυτές, μικρόφωνα, άρπες, ή δωμάτιο πρόβας ή στο στούντιο σας.

Ξέρετε ο καλύτερος τρόπος για να κάνει ένα μηνιαίο προϋπολογισμό; Κάντε κλικ στο κουμπί play για να μάθετε:

Ζω στο εξωτερικό και βρίσκουν συχνά οι διαθέσιμες για το σχεδιασμό και την κατάρτιση προϋπολογισμού προγραμμάτων απλά δεν έχει νόημα για μένα. Η καθοδήγηση που παρέχει μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε νοικοκυριό, ανεξάρτητα από το πού στον κόσμο ζείτε Scott ". - Γονείς Εξωτερικό
Πώς να κάνει ένα μηνιαίο προϋπολογισμό          

Κερδίστε χρήματα από τα πράγματα που ήδη κατέχουν

Κάνοντας τα χρήματα είναι ένα χόμπι που θα συμπληρώνει κάθε άλλο χόμπι που έχετε, όμορφα. - Scott Alexander

40. Τακτοποιήστε

Έχετε πιθανώς πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει.Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση των Homebuilders, το μέσο μέγεθος σπιτιού το 1973 ήταν 1.644 τετραγωνικά πόδια. Αυτό μεγάλωσε για 2.624 τετραγωνικά πόδια το 2014. Καθαρίστε την σκόνη, το είδος έξω το ντουλάπι αποθήκευσης σας, και να θέσει μια πώληση γκαράζ.
Αν είστε συγκλονισμένοι με "πράγματα" στο σπίτι σας, ελέγξτε έξω ένα μεγάλο βιβλίο με τίτλο,  Η Ζωή-Η αλλαγή Μαγεία της τακτοποίησης . Το βιβλίο είναι σχετικά με την αλλαγή των αντιλήψεων των πραγμάτων σας, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό και να απαλλαγούμε από ό, τι δεν είναι.

41. Πουλήστε αντίκες σας

Μήπως συλλέγουν τα πράγματα όταν ήσασταν νεότεροι ή να έχουν τα στοιχεία που ταιριάζουν τελευταίο σπίτι σας, αλλά δεν ταιριάζουν καινούργιο σας; Πάρτε όλες τις συλλεκτικά σας και να πωλούν τους μακριά. Αν κάποιοι είναι αντίκες ή συλλεκτικά αντικείμενα, φροντίστε να τους πάρει εκτιμηθεί. Διαφορετικά, μπορεί να πουλήσει κάποια σπάνια αντικείμενα σε χαμηλές τιμές.
Δυστυχώς καιρό κράτησε συλλογή μου του Star Wars και κάρτες συναλλαγών X-Files πωλούσαν μόνο για λίγα λεπτά σε eBay, έτσι αποφάσισα απλά να τους κρατήσει για τις αναμνήσεις.

42. ψύλλων πετώντας αγορά ή κτύπημα

Εάν έχετε ένα μάγκας πλευρά, θα τεθεί σε καλή χρήση. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο υπαίθρια αγορά,  Craigslist , ή  Freecycle.org  και να αγοράσετε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, τα επαναφέρετε, προσθέστε ειδική αφή σας, και να τα μεταπωλήσουν για ένα κέρδος.
Σκεφτείτε φανοποιίας πίνακες ή μετατροπή παλαιών πλάκες σε τέχνη. Γυρίστε σκουπίδια σε θησαυρό.
Αν χρειάζεστε ιδέες, ελέγξτε Pinterest. Έχει έναν κόσμο των ιδεών, και θα εκπλαγείτε πόσο οι άνθρωποι θα πληρώσουν για μια προσαρμοσμένη μωρό λάμπα νηπιαγωγείο ή την εκ νέου χρώση μπαρ από τη δεκαετία του '70.
Αν σας αρέσει αυτό το είδος της εργασίας, να εξετάσει αρχίζοντας ένα κατάστημα Etsy. Ένας από τους φίλους της γυναίκας μου αισθάνθηκε μένουν στο σπίτι με δύο παιδιά της ήταν μεγάλη, αλλά έχασε με μια καλλιτεχνική διέξοδο. Έχει ερευνηθεί τι ήταν δημοφιλής στο Etsy και άρχισε να κάνει καλλιτεχνικές εκδόσεις των φωτογραφιών των ανθρώπων. Χρειάστηκαν μόνο λίγους μήνες για το κατάστημα της να γίνει τόσο απασχολημένος.

 43. Πουλήστε το κινητό σας

Είτε ένα νέο μοντέλο ή ένα παλιό, μπορείτε να πουλήσετε το κινητό σας. Μπορείτε να πάτε για το Amazon που δίνει τις κάρτες δώρων για τα iPhones που εργάζονται, ή ιστοσελίδες όπως  Swappa  και  Gazelle  που σας δίνουν μετρητά για εκείνο το παλαιό τηλέφωνο.

44. Επιστροφή των κασετών εκτυπωτών

Χέρι με κενές κασέτες του εκτυπωτή σας σε καταστήματα ειδών γραφείου όπως το Office Depot, Staples, κλπ για δωρεάν credits.

45. Πουλήστε παλιά στιγμιότυπα σας

Έχετε κάποιες τυχαίες εικόνες που βρίσκεται κάπου ή τη λήψη χώρο του υπολογιστή;Τα πωλούν σε ιστοσελίδες φωτογραφία απόθεμα όπως  iStockPhoto .
Τέτοιες ιστοσελίδες αγοράσουν φωτογραφίες από κανέναν. Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι οι εικόνες δεν αξίζει την πώληση, απλά δώστε μια δοκιμή. Πολύ συχνά, οι πιο παραμελημένες εικόνες των καθημερινών αντικειμένων κάνει το κόλπο, σαν ένα απλό στυλό και χαρτί.

46. ​​Bed and breakfast ή Airbnb

Έχετε ήδη μια θέση για να ζήσει. Αν ζείτε κοντά σε μια πανεπιστημιούπολη κολλεγίων με την επίσκεψη τους γονείς ή κοντά σε μουσική ή αθλητικές εγκαταστάσεις, σκεφτόταν να αρχίσει ένα μικρό bed and breakfast.
Αν αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο, ελέγξτε έξω ιστοσελίδες όπως το  Airbnb , που θα σας βοηθήσουν να νοικιάσετε με ασφάλεια και να διασφαλίσετε ότι θα πληρωθείτε.Θα χρησιμοποιηθεί για αυτήν την υπηρεσία, όταν ταξιδεύουν στην Ελβετία με ένα φίλο και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είναι μια μεγάλη υπηρεσία.
Εγγραφείτε με τη σύνδεσή μου  και θα πάρετε $ 35 από την πρώτη κράτησή σας!

47. Πώληση σε απευθείας σύνδεση

Μια πώληση γκαράζ μπορεί να μην είναι το στυλ σας, ή ίσως έχετε μόνο μερικά πολύ ωραία πράγματα που θέλετε να πουλήσετε. Εξετάστε το ενδεχόμενο πώλησης σε ομάδες Ebay, Craigslist, και το Facebook.
Η γυναίκα μου πούλησε μερικά πορτοφόλια Kate Spade που αυτή δεν χρησιμοποιείται πλέον και γίνονται πολύ περισσότερο από τη χρήση Ebay ό, τι προσπαθεί να πουλήσει σε τοπικό επίπεδο. Ξεκίνησε ζητώντας μια πολύ χαμηλή τιμή για τα πορτοφόλια και η προσφορά οδήγησε την τιμή έως και πολύ υψηλότερο από ό, τι αναμενόταν.

48. Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό

Μια απλή αναζήτηση στο Google για τις τράπεζες δίνει μπόνους για το άνοιγμα λογαριασμών επιστρέφει μια λίστα με τις τρέχουσες προσφορές. Να είστε προσεκτικοί για να διαβάσετε τις απαιτήσεις, αλλά αν έχετε χρόνο, μπορείτε να κάνετε μερικές εκατοντάδες δολάρια.

49. Πουλήστε τα βιβλία σας

Ελέγξτε έξω αυτό το πρόσφατο ιστορία από λιτή διαβίωση των εμπειρογνωμόνων Lauren Greutman:
10-year-old γιος μου έφερε στο σπίτι ένα βιβλίο από τη δωρεάν κουτί βιβλιοθήκη πάρκο μας. Ήταν μια βιολογία βιβλίο - καθηγητές έκδοση. Είπε ότι φαινόταν ενδιαφέρουσα και hey, είναι δωρεάν (που δεν έχουν ιδέα που θα μπορούσε να το πουλήσει). Μου σαρωθεί στο Amazon πωλητής μου app και συνειδητοποίησα ότι ήταν αξίας περίπου $ 150. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος. Εμείς αυτό που παρατίθενται για την πώληση για $ 130 και το πούλησε! Πηγαίνοντας να του πω, έκανε ακριβώς $ 130!
Ο πατέρας-σε-δικαίου μου έκανε αυτό με την παλιά σχολή βιβλία του. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα βιβλία των 30 ετών ήταν ακόμα αξίζει τόσο πολύ!
Ακόμη και τα κανονικά βιβλία μπορείτε να κερδίσετε χρήματα. Καταστήματα όπως Half Κοστολογείται Βιβλία  και άλλοι θα σας δώσει σεντ σε δολάρια για κάθε ένα από τα τρέχοντα βιβλία σας. Είναι εξοικονομεί χώρο στα ράφια σας για κάτι νέο, και κερδίζετε λίγα δολάρια.
Αλλά αν θέλετε το πιο μετρητά για τα βιβλία σας,  ελέγξτε έξω για να απαλλαγούμε από παλιά βιβλία σας χρησιμοποιώντας BookScouter.
  1. Πληκτρολογήστε το ISBN του βιβλίου σας σε BookScouter
  2. BookScouter αναζητήσεις βάση δεδομένων τους για τις υψηλότερες πληρώνουν οι εταιρείες βιβλίου αγορά ιδίων μετοχών.
  3. Μόλις βρείτε την εταιρεία που σας προσφέρει τα περισσότερα χρήματα για τα βιβλία σας, μπορείτε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες
  4. Πλοίο στα ανοικτά του βιβλίου σας, και να πληρώνομαι! Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν προπληρωμένες ετικέτες αποστολής που σας εξοικονομεί χρόνο από το να έχουν να εκτυπώσετε τη ναυτιλία ή να πάτε στο ταχυδρομείο.Είναι εξαιρετικά εύκολο!

Ξέρετε γιατί δεν θέλετε επιστροφή φόρου; Κάντε κλικ στο κουμπί play για να μάθετε:

Scott βράχια αυτό το podcast με αισιόδοξη προσωπικότητά του και τις συμβουλές του. Παρέχει πολύ καλές πληροφορίες για να βελτιώσει τα οικονομικά μας, από τα βασικά βήματα για την πιο προηγμένη. Η ιστοσελίδα του είναι επίσης γεμάτη από μεγάλες πληροφορίες! Σας ευχαριστώ Scott "! - Jess
Γιατί δεν θέλουν μια επιστροφή φόρου          

50. Κατάστημα online και κερδίστε επιστροφή μετρητών

Ιστοσελίδες όπως  το λίπος πορτοφόλι  σας πληρώσει πίσω όταν ψωνίζετε στο κατάστημά τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει εκπτώσεις για σας ή απλά επιστροφή μετρητών προσφορές.

51. Αγορά παντοπωλεία και να πάρει εκπτώσεις

Πολλές εφαρμογές έκπτωση όπως  Ibotta  και  Checkout51  προσφέρουν εκπτώσεις σε μετρητά για τις αγορές μπακάλικο. Απλά πρέπει να πάρετε μια εικόνα της παραλαβής παντοπωλείων σας με το τηλέφωνό σας, και μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε τα παντοπωλεία από την τακτική μανάβικο σας.

52. Μοιραστείτε τι είναι στο ψυγείο σας

Η  Nielsen Καταναλωτών Panel  προσφέρει πόντους δώρο για να δούμε τι είναι στο ψυγείο σας. Απλά πρέπει να την ανίχνευση των barcodes των προϊόντων ψυγείου σας και να το στείλετε σε αυτούς. Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεί:
  1. Κάθε εβδομάδα, μπορείτε να σαρώσετε όλες τις αγορές σας και να διαβιβάζουν τα δεδομένα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την πάροδο του χρόνου για τις απόψεις σας και να απαντήσει σε ερωτήσεις.
  2. Όντας ένα μέλος της ειδικής ομάδας διαρκεί περίπου μία ώρα την εβδομάδα.
  3. Μπορείτε να μαζέψετε πόντους με κάθε αλληλεπίδραση και να κερδίσουν περισσότερους πόντους όσο περισσότερο είσαι στον πίνακα.
  4. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε εξαργυρώσετε αυτά τα σημεία για να πάρει ανταμοιβές.

53. Πουλήστε junk mail σας

Αγαπάτε να πάρει ανεπιθύμητη αλληλογραφία; Αν είστε σαν εμένα, ίσως να μην το κάνουμε - γι 'αυτό την αποκαλούμε σκουπίδια! Άλλες από την ανακύκλωση, σκουπίδια, ή να το γράψετε το χειμώνα τι μπορείτε να κάνετε με αυτό;
Το  Κέντρο Γνώσης για τις μικρές επιχειρήσεις  είναι μια εταιρεία έρευνας αγοράς που θα πάρει ανεπιθύμητη αλληλογραφία και το email σας και θα σας δώσει μια Visa προπληρωμένη κάρτα.

 


Αποκάλυψη: Έχουμε κάποια διάσημα γάτες γραφείο εδώ γύρω. Οι συνδέσεις θυγατρικών σε αυτή τη θέση να μας βοηθήσει να τα αγοράσουν το καλό φαγητό της γάτας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...