Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Legitieme manieren om online geld te verdienen vanuit huis


Artikel Sponsor payoneer.com
Iedere lezer van deze blog zal ontvangen credit card gratis, en $ 25 na aanmelding .

Of u nu een drukke moeder, een verblijf thuis vader, een student, of wil je gewoon wat extra geld te verdienen - het doen van wat extra werk kan u helpen geld te verdienen vanuit huis.
Een snelle internet zoeken kan veel werk vanuit huis oplichting onthullen. Ze u upfront kosten en lokken om te werken met hen. Maar eigenlijk  zijn ze gewoon bedriegen je uit je zuurverdiende geld.
Ik weet dat je wilt wat legitieme werk van thuis uit banen die niet zijn rip-offs te vinden. Dus, heb ik ontvet door honderden manieren om thuis te werken, en kwam met de  53 legitieme manieren om geld te verdienen vanuit huis .
Sommigen zullen gewoon je een paar dollar per maand, maar anderen kunnen krachtige moneymakers, afhankelijk van de tijd die je hebt om te investeren in hen.
Lees verder om te weten te komen over een aantal van de spannende manieren om geld te verdienen vanuit huis. U kunt zelfs iets wat je nog nooit hebt gehoord te vinden.
Succes!

Maak geld online en vanuit huis

Gebruik geen verborgen talenten niet? Maak je geen zorgen! We hebben iets voor je hebt ook.
Ik heb geen speciale talenten. Ik ben alleen hartstochtelijk nieuwsgierig. - Albert Einstein
Mijn vrouw Katie is niet geslepen dus in plaats van plan een lokale 5K run.
We kochten onze kippen van een vrouw die kuikens verhoogt te verkopen voor $ 25 / each ( lees verder als je niet wilt verhogen en te verkopen kippen ).

1. Start een blog of een online business

Online business is hoe ik een levend heb gemaakt sinds 2005 en wat heeft me geholpen om vervroegd met pensioen. Ik maakte meer dan $ 21.000 in oktober via mijn blog.   Klik hier om mijn te lezen How To Make Money bloggen -The Ultimate Guide . U kunt een blog te starten voor zo weinig als $ 2,85 per maand (minder dan een kopje koffie!). Maak een blog en een hefboomwerking het in affiliate sales of product goedkeuring deals. Denk aan onderwerpen als:  
  • Reizen
  • koken
  • Gezondheid
  • Technologie
  • Persoonlijke financiën
  • Net over iets anders
Check out my handleiding over hoe je een blog in minder dan 15 minuten te beginnen samen met mijn stap-voor-stap instructies over  hoe om geld te verdienen met bloggen .

2. Neem deel aan enquêtes om een ​​extra $ 100 + per maand maken

Beantwoorden Gewoon online enquêtes of product tests en geld verdienen vanuit huis. U kunt gemakkelijk een extra $ 100 per maand, terwijl het kijken naar tv
Neem een kijkje bij enkele hieronder betaalde enquête websites. Op al deze websites die u niet alleen verdienen wat extra geld, maar ook beloond door middel van cadeaubonnen, prijs tekeningen, gratis producten, enz. Al deze sites zijn  gratis aan te melden en te gebruiken . Heads up: Als een enquête website vraagt u om te betalen, zijn ze waarschijnlijk oplichting.
Survey Junkie
Swagbucks
OneOpinion
American Consumer Advies
InboxDollars
Pinecone Research
Update: Hier zijn een aantal aanvullende enquête sites die we hebben toegevoegd sinds dit artikel voor het eerst werd gepubliceerd: PaidSurveys, Survey Club, ProOpinion, advies Outpost, VIP Voice, YouGov, Clear Voice Surveys, Product Report Card, Prize Rebel, Survey Spot, en Harris poll

Do You Want To Break The Paycheck-to-Paycheck Cycle? Klik op play om uit te vinden:

Een van de eerste podcasts ik ooit heb geluisterd, maar het werd me verslaafd!Als een recente college grad, ik had geen idee waar te beginnen, om de controle over mijn financiën te nemen. Scott Alan Turner breekt alles in een duidelijke en beknopte wijze op een manier die echt relatable en gemakkelijk te verteren. Zijn 'commerciële' pauzes zijn hilarisch! "  - Anna
How To Break The Paycheck-to-Paycheck Cycle          

3. Let op film previews, YouTube, en zoals video's

Hou je van het kijken naar video's in je vrije tijd? Nu kunt u krijgen betaald voor het bekijken van video's met inbegrip film previews, nieuws, celebrity video's, en allerlei andere video's.
Sites zoals Swagbucks u vragen om bepaalde video's en als ze te bekijken. Je moet oppassen voor een bepaald aantal minuten waarvoor u van tevoren zal worden verteld. Je zou kunnen verdienen meer dan $ 200 per maand (winst variëren). U zult Swagbucks verdienen voor het bekijken (punten die kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen of Paypal).  U kunt $ 5 krijgen alleen voor het aanmelden!

4. Get Money Back direct naar spullen die u al hebt gekocht

Hou je van terugbetalingen? Hoe cool zou het zijn om geld terug over dingen die je al hebt gekocht krijgen zonder een ding te doen? Paribus is een app waarmee je erachter te komen of winkels die je hebt gewinkeld bij online te danken u een terugbetaling.Het is gratis aan te melden. Paribus verbinding met uw e-mailaccount en controleert uw inkomsten. Als ze erachter komen dat een retailer is gedaald de prijs ze een prijsaanpassing claim automatisch voor u. Probeer Paribus.
Paribus werkt samen met een groot aantal handelaren dat u waarschijnlijk al winkelen bij, met inbegrip van Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl's, en nog veel meer!

5. Download en installeer deze apps

Veel bedrijven - waaronder Google - betaalt u voor het installeren van hun apps.Bovendien krijg je betaald voor elke maand de apps worden geïnstalleerd op uw telefoon. Sommige van deze sites zijn:
  • ShopTracker - Beantwoord een paar vragen dan is de app op uw apparaat te starten, en  je zult $ 3,00 direct te verdienen . Houd de app op je telefoon om geld te verdienen elke maand en bedrijven helpen te begrijpen wat mensen online kopen.
  • Nielsen Mobile Panel - Van de mensen die Nielsen TV ratings lopen, de Nielsen-mobile app beloont u voor het gebruik van uw mobiele apparaat. U kunt verdienen tot $ 50 per jaar .
  • MobileXpression - Installeer deze app en je zult in aanmerking om prijzen te winnen elke week. U krijgt een onmiddellijke beloningen spel te spelen door te participeren in marktonderzoek.

6. Hier krijg je een gratis $ 10 Amazon gift card

Meld je aan voor MyPoints en ontvang een  gratis $ 10 Amazon gift card . Het is makkelijk om te beginnen:
  1. Join MyPoints hier gratis.
  2. Shop meer dan 1900 top online retailers (zoals Amazon, Walmart en Target) door middel van MyPoints en verdien punten voor uw aankopen.
  3. Ruil uw punten voor cadeaubonnen, reizen mijl en meer van meer dan 75 top retail, restaurant en reizen partners.

7. Meld je gratis aan cadeaubonnen

Ebates zal  je een $ 10 gift card te geven wanneer u zich aanmeldt  en verdien je eerste cashback korting. Het is geweldig voor online shoppers. Ebates is gratis te gebruiken.
U bezoekt alleen de Ebates website en klik door naar de winkel u wilt winkelen bij. Als je koopt uit de winkel Ebates krijgt een commissie die zij splitsen met je mee. Het is een makkelijke manier om te sparen. Klik hier om in te schrijven voor Ebates.

8. websites test voor $ 30 per uur

Ooit een bezoek aan een website en je nagedacht over hoe slecht of hoe geweldig het was? Nu kun je krijgt betaald om je gedachten te delen.
Open een website, klik rond, en krijg betaald. Nieuwe of bijgewerkte website-eigenaren te compenseren je naar hun sites te testen.
Met gebruiker testen kun je bijna te verdienen  $ 30 voor een uur . Dit is hoe het werkt:
  • Je krijgt betaald $ 10 via PayPal voor elke 20 minuten video die u voltooid.
  • UserTesting betaalt u naar websites of apps te bezoeken, compleet een set van taken, en noteer je gedachten.
Terwijl u bezoekt een website van uw scherm zal ook worden geregistreerd als uw stem. Hun klanten zijn onder andere Apple, Microsoft, Adobe en andere Fortune 500 bedrijven. Hoe zou u graag een paar dollar om uw gedachten te delen?

9. Krijg betaald voor gezond

De gezondheid app AchieveMint geeft je punten voor gezond en dingen te doen zoals wandelen, het bijhouden van je eten, of het nemen van de gezondheid van enquêtes.Verdien je punten die kunnen worden ingewisseld voor geld of Amazon Gift Cards.Voor elke 10.000 punten,  verdien je $ 10  en er is geen limiet aan uw inkomsten.
AchieveMint verbindt met de fitness-apps die je misschien al worden met behulp waaronder Fitbit, RunKeeper, Healthkit en MyFitnessPal.
U kunt 10 punten te verdienen alleen voor het inschrijven bij AchieveMint en het aansluiten van een app.

10. Word een freelancer of freelance schrijver

Doen freelance werk kan uw inkomen sterk verhogen. Bent u een verblijf thuis moeder met een Engels diploma of een man die van nature fouten in geschreven tekst kan vinden?
Enorme en betrouwbare sites zoals  Upwork  hebben duizenden werkgevers die willen huren voor allerlei taken, waar u kunt schrijven of bewerken over iets van technologie om zakelijke artikelen. Krijg betaald voor elk artikel. Hier krijg je een grote reputatie en u kunt dit veranderen in een full-time baan.

11. Technische freelancen

Freelancen is nog niet alles over het schrijven. U kunt alles van ontwerp, graphics, marketing en web programmeren banen van sites als te doen:
Kies uw betaling per project basis.

12. Wordt een virtuele assistent

Werken voor iemand van huis. Virtual toelagen (VAS) kan alles, van het controleren van e-mails en het maken van reisplannen voor het hanteren van internet onderzoek of werken voor hun kleine zaken te doen. High-end verdieners kunnen $ 50- $ 100 per uur afdwingen.
Sommige gerenommeerde sites zijn  Zirtual  en  Upwork

13. Studiebegeleiding

Geef privéles lessen bij u thuis en gebruik uw SAT kennis. Kies uw planning, als je een aantal dwingende routinematige taken.
Of liever gezegd, ga voor online begeleiding en verdien  $ 20 per uur  op  Chegg Tutors .

14. Deel uw mening

Deel uw eerlijke adviezen voor het dagelijks diensten en producten die u gebruikt met focus groepsmaatschappijen. Deze organisaties kunnen hun producten te verbeteren van uw feedback, en je krijgt te maken  $ 50, $ 100, of meer . Check out 2020 Panel.
Een vriend doet dit in zijn plaatselijke winkelcentrum. Hij heeft alleen een beetje side geld te doen de focusgroepen, maar het betaalt voor een babysitter en een avondje uit af en toe.

15. Rate pizza's

Veel bedrijven betaalt u voor het beoordelen van de lokale pizza winkels. Je hoeft alleen maar naar de plaats op de kwaliteit van hun pizza waarderen en noteer de levertijd. Hiervoor kunt u een krijgen  gratis pizza, plus $ 5 . Gewoon inschrijven op  Trendsource  en aan de slag.

 


 

16. Beoordeling stuff

Schrijf een review en verdien iets tussen de  $ 1 en $ 50 per beoordeling  volgens de behoefte. Yelp  kunt u een aantal speciale uitnodigingen geven.

17. Wijzig uw zoekmachine

Heeft u Google of Yahoo gebruiken om te zoeken naar iets op het net? Nu, laat ze achter en kiezen voor de  Bing zoekmachine .
Gedrag uw gewone zoekopdrachten op Bing, maak het je standaard zoekmachine, en verdien credits die kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen. U kunt verdienen maar liefst  $ 5 tot $ 10 per maand . Tip: Blijf ondertekend-in, wanneer u een zoekopdracht uitvoert.
Een andere optie is Nielsen Digital Voice. Digital Voice is een onderdeel van Nielsen - de grote bedrijf dat tv-ratings publiceert. surfen net het web en kunt u mogelijk om te beginnen met het verdienen van geld.

18. Data entry

Gebruik je nauwkeurig en snel typen vaardigheden om informatie in te voeren. Ga door  Craigslist  of  Upwork  en vind data entry en administratieve banen voor jezelf.Deze banen kunnen eenvoudig worden gedaan door middel van telewerken.

19. Werken voor Amazon

Pick micro taken van  Amazon Mechanical Turk . Dit zijn diensten die menselijke interactie vereist. U kunt werken vanuit huis, flexibele uren en krijgt betaald door een van 's werelds grootste retailers.
Hier zijn enkele voorbeelden van taken werknemers hebben afgerond:
  • Kies de juiste spelling voor deze zoektermen
  • Is deze website geschikt is voor een algemeen publiek?
  • Vind het artikelnummer voor het product in deze afbeelding
  • Beoordeel de zoekresultaten voor deze zoekwoorden
  • Zijn deze twee producten hetzelfde?
  • Kies de juiste categorie voor producten
  • Categoriseren de toon van dit artikel
  • Vertaal een paragraaf in het Engels

Wat zijn de zes dingen die je nu kunt doen om rijker te worden? Klik op play om uit te vinden:

Scott is briljant met de financiën en heeft de technische vaardigheden en ervaring zijn zeer nuttig advies uit te komen voor iedereen. Hij is een gulle ziel willen doorgeven aan zijn geluk aan anderen in de vorm van wat men voor het eigen zelf in de duistere wereld van de financiën kan doen. " - A. Marie
6 dingen die je nu kunt doen om rijker te worden          
Abonneer je op de show, zodat je uit de schulden kunnen krijgen sneller, meer geld besparen, en met pensioen rijk.

20. Online reisbureau

Heeft u verkennen reizen websites zoals Expedia in je vrije tijd? Dan doe het voor een commissie door het aanbieden van uw diensten als een alternatief voor reisbureaus.Begin bij  Wikihow  voor tips om te beginnen.

21. Associate marketing

Als u al een blog op iets dat je interesseert, zet hem in een money maker.
Word lid van een universitair netwerk, zoals  Amazon Affiliate  of  Google AdSense , koos producten te bevorderen, en reclame voor ze op uw site met inhoud. Wanneer iemand uw blog of artikel leest, krijg je betaald.

 22. Verkoop lesplannen

Hebben een zachte hoek voor wetenschappelijk onderzoek? Verkoop je lesplannen, vooral voor nieuwe leerkrachten of eerstejaars docenten.
Leraren Pay leraren  is een markt van opvoeders, waar u kunt verkopen en uw leermiddelen te delen.

23. Play online games

Bent u een arcade of een poker kampioen? Speel een aantal van uw favoriete puzzel of kaartspelen bij InboxDollars. Het is leuk, en u kunt gratis spelen en strijden om beloningen.

24. Neem deel aan een online focusgroep

Deelnemen aan een online focusgroep als ProOpinion en krijgt betaald door middel van een cheque, gift card of PayPal storting.

25. Onderzoek zoekmachines

Bij  Leapforce , kunt u zoekmachines evalueren door het uitvoeren van onderzoek op voorgedefinieerde vragen, ze te analyseren, en het verstrekken van feedback voor de zoekmachine resultaten door hun gebruik en relevantie.

26. Handhaaf fanpagina's

Fanpagina's op Twitter of Facebook zijn mensen nodig om verbinding te maken met hen. Meld u aan bij  Fiverr  en krijg banen voor het behoud van de sociale pagina's.

Wat zijn de zes Gewoonten van financieel succesvolle mensen?Klik op play om uit te vinden:

Ik ben zo blij dat ik struikelde over de Financial Rock Star! Het advies is persoonlijk, leuk, het aanmoedigen, geweldig, en zal u begeleiden om slimme beslissingen en financiële vrijheid! Top Notch-show en Rockstar gastheer! " - Joel L.
Zes Gewoonten van financieel succesvolle mensen          
Abonneer je op de show, zodat je uit de schulden kunnen krijgen sneller, meer geld besparen, en met pensioen rijk.

27. Fix Google's fouten

Sites zoals Google, Yahoo, Bing, etc. betaalt u voor de vaststelling van hun zoekresultaten. Je hoeft alleen om de fouten van de zoekmachine resultaten te herstellen en hen kwalitatieve, relevante en bruikbare. Door dit te doen je kunt verdienen rond de $ 12 per uur.

28. Online jurylid

Hou je van Law and Order? Ooit wilde zitten in een rechtszaal en beslissen of iemand schuldig of onschuldig?
eJury  biedt een advocaat de gelegenheid om "pre-proberen" de zaak voordat het gaat om het proces in de voorkant van een echte jury bij de rechtbank.
eJurors beoordeling feiten en de vragen te beantwoorden, en klik op een 'Verzenden Verdict "knop na voltooiing.
Voor elk vonnis teruggegeven, worden eJurors betaalde  5 $ - $ 10  , afhankelijk van de lengte van de zaak. Je zal zeker niet rijk portie krijgen als eJuror, maar slechts één geval een week zou waarschijnlijk betalen voor uw internettoegang.

Wat is het een ding dat maakt u uw dromen werkelijkheid?Klik op play om uit te vinden:

Energie LOVE Scott's! Zakelijke / geld kan een vrij droog en saai onderwerp, afhankelijk van wie er aan het woord zijn en dat is zeker niet het geval met Scott.Houdt me betrokken en gemotiveerd. Ook, wat een geweldig 'radio' stem. Zeer aan te bevelen! " - Britany Felix
Het enige ding dat maakt u uw dromen werkelijkheid          

Be een verzorger

29. zitting van het huisdier

Heeft u huisdieren aanbidden? Ga voor gezelschapsdieren vergadering op uw plaats.Zorg ervoor dat uw huis is geschikt voor een groot aantal huisdieren.
Websites zoals  Care.com  brengt huisdierenbabysitters en mensen op zoek naar huisdier zorg samen. Vergeet niet om uw tarieven verstandig te citeren.

30. At-home dagopvang

Als je thuis bent met uw kinderen, waarom niet beginnen met een thuis dagopvang.
Ze zijn zeer uit gezocht in ons gebied van Dallas, omdat mensen zoals dat ze in de buurt zijn en dat er veel minder kinderen die betrokken zijn dat een meer collectieve kinderopvang.
U moet een certificering te krijgen van uw staat, maar je kunt veel geld de zorg voor kinderen, terwijl het bereiken van de dag door te brengen met uw kinderen te maken ook.

Get Creative

31. Kalligrafie

Doe de hand belettering voor uitnodigingskaarten, trouwkaarten en andere papierwaren. Gebruik uw favoriete doopvont combinaties en beginnen met uw kalligrafie avontuur. Kijk naar de  Etsy kalligrafie  sectie.

32. Transcriptionist

Zelfs als je niet van je schrijfvaardigheid of een programmering talent, kunt u nog steeds doen freelance transcriptie. Transcriberen is gedetailleerd werk, maar gelukkig je kunt het elk moment van de dag of nacht. Controleer dezelfde plaatsen hierboven vermeld.

33. Cook

Een college vriend maakt de mooiste koekjes en vindt evenementen om ze te verkopen het hele jaar door - verjaardagen, vakantie, voetbal partijen, de lijst is eindeloos.
Sommige mensen houden van te koken en te bakken. Als dit je, overweeg dan het runnen van een horecazaak van uw keuken. Bak cakes en koekjes voor verjaardagsfeestjes, diners of andere evenementen.
Zorg ervoor dat u zich aan de veiligheidswetten eten en plezier hebben.
Er zijn veel moeders die geen tijd hebben om zelfgemaakte gerechten te maken voor bake sales en partijen en families die willen een vakantie feest zonder moeite hebben.

34. Start een kant bedrijf

Uitgegroeid tot een online persoonlijke stylist of de vele andere mogelijkheden om iets aan de kant te starten. Het zal moeite kosten, maar er zijn veel verschillende routes die u kunt gaan.
U kunt werken met een bestaand bedrijf, zoals Avon, Jamberry en Stitch Fix, die zal helpen u aan de slag. Of vind een behoefte in uw gemeenschap die zouden moeten worden aangepakt. Heeft lokale bedrijven moet uw boekhouding vaardigheden?

Huur je spullen

35. Huur uw parkeerplaats

Als u niet uw parkeerplaats te gebruiken tijdens uw werktijd, overwegen het huren van het uit op  Craigslist .

36. Huur uw auto

Niet het gebruik van uw auto tijdens een reis of weekend? Verhuren. RelayRides  en GetAround  zal u helpen bij dit terwijl u betalen op een per uur basis.
Is uw auto omhanden op de luchthaven parkeren? Dan kunt u gebruik maken van FlightCar  en helpen een aankomende toerist.

37. Huur uw kleding online

Als u een kast vol kleren die je niet hebt gedragen in een lange tijd, verhuren ze uit.Sites zoals  RentNotBuy  en  Loanables  maken dit mogelijk.
Als ze niet passen niet meer of niet passend bij uw huidige levensstijl opnemen in de garage sale of verkopen online hierboven vermeld.

38. Rent uw fiets, cyclus, sneeuwsporten, of enig ander vistuig

Wanneer niet in gebruik, verhuur van uw favoriete uitrusting. U kunt gebruik maken Spinlister  te huur uw sportkleding.

39. Verhuur uw studio ruimte, muziekinstrumenten

Is uw gitaar liggend in de hoek van uw kamer, zonder dagelijks gebruik? Verdien geld door het huren van het op  Bougie . U kunt dit doen voor andere muziek instrumenten ook, zoals versterkers, microfoons, harpen, of uw oefenruimte of in de studio.

Weet u de beste manier om te doen een maandbudget? Klik op play om uit te vinden:

Ik woon in het buitenland en vaak de programma's beschikbaar voor de planning en budgettering gewoon geen zin voor mij. De begeleiding die Scott biedt kan worden toegepast op elk huishouden, ongeacht waar in de wereld waarin je leeft. " - Parenting Buitenland
Hoe maak je een Maandbudget          

Verdien geld van dingen die je al in het bezit

Geld verdienen is een hobby die een andere hobby's heb je een aanvulling op, prachtig. - Scott Alexander

40. Opruimen

U hebt waarschijnlijk veel meer spullen dan je denkt. Volgens de National Association of Homebuilders, de gemiddelde grootte huis in 1973 was 1644 vierkante voet. Dat groeide uit tot 2624 vierkante voet in 2014. Maak de stof, sorteren van uw bergkast, en zetten een garage sale.
Als u overweldigd door "dingen" in uw huis zijn, check out een geweldig boek genaamd,  The Life-Changing Magic of opruimen . Het boek gaat over het wijzigen van uw perceptie van je spullen zodat u kunt blijven wat echt belangrijk is en zich te ontdoen van wat niet is.

41. Verkoop je antiek

Heb je verzamelt dingen toen je jonger was of items die passen bij uw laatste thuiswedstrijd, maar niet past bij uw nieuwe? Haal al uw collectibles en verkopen ze af. Als sommige zijn antiek of collectibles, zorg ervoor dat ze getaxeerd te krijgen.Anders kunt u een aantal zeldzame items tegen lage prijzen te verkopen.
Helaas mijn lange gehouden collectie van Star Wars en de X-Files trading kaarten werden alleen de verkoop van een paar cent op eBay, dus besloot ik gewoon om ze voor de herinneringen te houden.

42. Rommelmarkt gooien of flippen

Als u een geslepen kant, zet het goed te benutten. Bezoek de dichtstbijzijnde rommelmarkt,  Craigslist , of  Freecycle.org  en koop wat interessante items, herstellen, voeg uw speciaal tintje, en verkopen ze voor een winst.
Denk na over het overspuiten van tabellen of het omzetten van oude platen in de kunst. Zet afval in schat.
Als je ideeën nodig hebt, kijk op Pinterest. Het heeft een wereld van ideeën, en je verbaasd hoeveel mensen zullen betalen voor een aangepaste babykamer lamp of een re-gekleurd bar uit de jaren '70 zou zijn.
Als u genieten van dit soort werk, overweeg dan het starten van een Etsy winkel. Een van vrienden van mijn vrouw voelde me thuis te blijven met haar twee jongens was geweldig, maar ze miste een artistieke stopcontact. Ze onderzocht wat populair is op Etsy was en begon het maken van artistieke versies van foto's van mensen. Het duurde slechts een paar maanden voor haar winkel om zo druk te worden.

 43. Verkoop je mobiele telefoon

Of het nu een nieuw model of een oude, kunt u uw mobiele telefoon te verkopen. U kunt gaan voor Amazon die cadeaubonnen geeft voor het werken iPhones of websites als  Swappa  en  Gazelle  dat u contant geld geven voor die oude telefoon.

44. Return printer cartridges

Lever uw lege printer cartridges naar het kantoor van het aanbod winkels zoals Office Depot, Staples, etc. gratis credits.

45. Verkoop je oude foto's

Heb je een aantal willekeurige foto's liggen ergens of het nemen van de computer ruimte? Verkoop ze op stock photo sites als  iStockPhoto .
Dergelijke websites te kopen foto's van iedereen. Zelfs als je het gevoel dat de beelden zijn niet de moeite waard te verkopen, geef het een keer te proberen. Heel vaak, de meest verwaarloosde foto's van alledaagse voorwerpen de truc doen, zoals een eenvoudige pen en papier.

46. ​​Bed and breakfast of Airbnb

Je hebt al een plek om te wonen. Als u woont in de buurt van een campus met een bezoek aan de ouders of in de buurt van muziek of sportstadions, overwegen het starten van een kleine bed en breakfast.
Als dat lijkt te hard, check out sites zoals  Airbnb , die u helpen veilig te huren en ervoor zorgen dat u betaald te krijgen. Ik gebruikte deze dienst bij het reizen in Zwitserland met een vriend en kan bevestigen het is een geweldige service.
Registreren met mijn verbinding  en je krijgt $ 35 krijg van uw eerste reservering!

47. Verkoop online

Een garage sale misschien niet uw stijl zijn, of misschien heb je maar een paar echt leuke dingen die je wilt verkopen. Overwegen de verkoop op eBay, Craigslist, en Facebook groepen.
Mijn vrouw verkocht wat Kate Spade portemonnees, dat ze niet meer gebruikt en maakte veel meer door het gebruik van Ebay dan te proberen om lokaal te verkopen.Ze begon met de vraag een zeer lage prijs voor de portemonnee en het bieden dreef de prijs omhoog veel hoger dan ze had verwacht.

48. Open een bankrekening

Een eenvoudige Google-zoekopdracht voor banken geven van bonussen voor het openen van rekeningen geeft een overzicht van de huidige aanbiedingen. Wees voorzichtig om de eisen te lezen, maar als je tijd hebt, kun je een paar honderd dollar te maken.

49. Verkoop uw boeken

Check deze recente verhaal van zuinig leven expert Lauren Greutman:
Mijn 10-jarige zoon naar huis gebracht een boek uit de bibliotheek gratis doos ons park. Het was een biologie leerboek - leraren editie. Hij zei dat het zag er interessant en hey, het was gratis (die geen idee dat je zou kunnen verkopen). Ik tastte het in mijn Amazon verkoper app en besefte dat het een waarde van ongeveer $ 150. Hij was zo opgewonden. Wij maakten een lijst is te koop voor $ 130 en het verkocht! Het gaan om hem te vertellen, dat hij zojuist $ 130!
Mijn vader-in-law deed dit met zijn oude seminarie boeken. Ik kon niet geloven dat de boeken 30 jaar oud waren nog zoveel waard!
Zelfs gewone boeken kunnen verdien je geld. Winkels zoals  Half geprijsd Boeken  en anderen zullen je centen aan dollars te geven voor elk van uw boeken. Het bespaart ruimte op uw planken voor iets nieuws, en verdien je een paar dollar.
Maar als je het meeste geld voor uw boeken wilt,  ga dan naar het wegwerken van uw oude boeken met behulp van BookScouter.
  1. Geef het ISBN-nummer van uw boek in BookScouter
  2. BookScouter doorzoekt hun database voor de best betalende boek inkoop bedrijven.
  3. Zodra u het bedrijf biedt u het meeste geld voor uw boeken te vinden, het invullen van een aantal gegevens
  4. Verzenden van uw boek, en krijg betaald! De meeste bedrijven bieden pre-paid verzendkosten labels die u tijd bespaart van de verplichting om de scheepvaart te drukken of ga naar het postkantoor. Het is super eenvoudig!

Weet je waarom je niet wilt dat een belastingteruggave? Klik op play om uit te vinden:

Scott rotsen op deze podcast met zijn vrolijke persoonlijkheid en zijn advies. Hij geeft veel goede informatie om onze financiën te verbeteren, van eenvoudige stappen om meer geavanceerde. Zijn website is ook vol met leuke informatie!Dank u Scott! " - Jess
Waarom u niet wilt dat een Tax Refund          

50. Shop online en verdien geld terug

Sites zoals  Fat Wallet  betaal je terug als je winkelen bij hun winkel. Dit kan kortingen voor u of eenvoudige cash back deals betekenen.

51. Koop boodschappen en krijgen kortingen

Veel korting apps zoals  Ibotta  en  Checkout51  bieden cash kortingen op de aankopen supermarkt. Je hoeft alleen maar een foto van uw supermarkt ontvangst te nemen met je telefoon, en je kunt zelfs boodschappen te kopen van uw reguliere supermarkt.

52. delen wat er in je koelkast

De  Nielsen Consumer Panel  biedt een cadeaushop punten om te kijken wat er in je koelkast. Je hoeft alleen om barcodes van uw koelkast producten scannen en stuur het naar hen. Dit is hoe het werkt:
  1. Elke week, u scant al uw aankopen en de data te verzenden. U kunt ook contact worden van tijd tot tijd over uw meningen en vragen te beantwoorden.
  2. Omdat het een panellid duurt ongeveer een uur per week.
  3. Verzamelt u punten bij elke interactie en verdien meer punten hoe langer je bent op het paneel.
  4. Wanneer u klaar bent, geld dat u deze punten om beloningen te krijgen.

53. Verkoop je ongewenste e-mail

Hou je van het krijgen van ongewenste e-mail? Als je net als ik, heb je waarschijnlijk niet doen - dat is de reden waarom noemen we het junk! Anders dan recyclen, afval, of branden in de winter wat kun je ermee doen?
De  Small Business Knowledge Center  is een marktonderzoeksbureau dat uw ongewenste e-mail en e-mail te nemen en geven u een prepaid Visa card.

 


Disclosure: We hebben een aantal bekende kantoor katten hier in de buurt. De affiliate links in dit bericht ons helpen ze te kopen het goede kattenvoer. Bedankt voor uw steun!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...