Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 බොහෝ රසවත් පෑන්කේක් වට්ටෝරු


 ඒ පෑන්කේක් පැතලි කේක්, බොහෝ විට තුනී වන අතර, වටය, ද, බිත්තර, කිරි සහ බටර් අඩංගු විය හැකිය බව පිෂ්ඨය මත පදනම් තද සිට සූදානම්. එය බොහෝ විට තෙල් හෝ බටර්, එවැනි griddle හෝ කබලෙන් ලිපට ලෙස උණුසුම් මතුපිට පිසූ ඇත. පෑන්කේක් වට්ටෝරු වෙනස් විය හැකි නමුත් වෙනස් වන සියලු පිටි, බිත්තර සහ කිරි එම මූලික අමුද්රව්ය තියෙනවා.
ඔබ උදෑසන ආහාරය සඳහා ඔවුන් සේවය කරන වේවා, එය නිරෝගී පුද්ගලයෙකි දිවාභෝජනය හෝ රාත්රී ආහාරය, ඔබ හුදෙක් පෑන්ෙක්ක් වැරදි යන්න බැහැ! සිරප් සමග සරල ඔවුන්ට සේවය හෝ පලතුරු, චොකලට් හෝ විප්ඩ් ක්රීම් සමග ඔවුන් ඇඳගෙන ඔබ deliciously පුරවා කෑම වේලක් කනවා.
කරුණු කිහිපයක් වේ ඇමරිකානු මිනිසා ආහාර පිසීමට ආකාරය දැන සිටිය යුතුය, සහ පෑන්ෙක්ක් ඔවුන් එක් කෙනෙක් ම ය. ශුභාරංචිය ඔවුන් පහසු ඉන්නේ වේ. මෙන්න ඔබේ ජීවිතය සුපිරි සතුටු වනු ඇත පෑන්කේක් වට්ටෝරු 30 වේ.
  1. Apple ජංගම දුරකථන පෑන්ෙක්ක්


    මෙම සියලු කිරීමට විනාඩි 10 ගනී. සකස් කිරීම. බිත්තර දේශීයත්වය, බටර්, බිත්තර, කිරි, සීනි, ලුණු ඇපල් ඒකාබද්ධ. වෙනම බඳුනක පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, කුරුඳු සහ සීනි එකට පිටි හලා. මිශ්ර කරන තෙක්, ඇපල් මිශ්රණය බවට පිටි මිශ්රණය කලවම්. අඩු තාප මත බඳින එය උයන්න.එය සූදානම් නෑ! 
    • අමුද්රව්ය
    • පෝෂණ
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • ක්රමය
    1. පියවර 1
      බඳුනක් පිටි, සීනි, කුරුඳු ඒකාබද්ධ. බිත්තර හා කිරි එකතු කරන්න. සුමට තෙක් සුදුළුනු.ඇපල් වල බීට්.
    2. පියවර 2
      අඩු තාප කට අධික කෝටුවක් නොවන කබලෙන් ලිපට පැත්තකි. තෙල් Spray. පෑන් බවට ඇපල් මිශ්රණයක් 1/4 කුසලාන වත් කරන්න. මෘදු වූ 10cm වටයට හැන්දක් පිටුපස සමග ව්යාප්ත විය. කුක් පෑන්ෙක්ක්, කාණ්ඩ, විනාඩි 2 හෝ බුබුලු තෙක් මතුපිට පෙනී යයි. කට කරන්න. විනාඩි 1 2 හෝ හරහා පිසූ තෙක් කුක්.
    3. පියවර 3
      kiwifruit හා ශීත කළ යෝගට් සමඟ සේවය කරන්න.
  2. එහි ගෙදර හැදූ පෑන්කේක් මික්ස්


    අවශ්ය නම් පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, සීනි, බටර්, මිශ්ර හා ලුණු රස. කෙසේ වෙතත් ඔබ ඔබේ පෑන්ෙක්ක් කිරීමට කැමැත්තෙමි, diced ඇපල්, හෝ කෙසෙල් කැබලි - ඔබ පෑන්කේක් තද කිරීමට ඇතැම් පලතුරු එකතු කළ හැක. උණුසුම් griddle මත ෆ්රයි පසුව, හොඳින් ඔවුන් මිශ්ර.
  3. එහි ගෙදර හැදූ බ්ලූබෙරි සිරප් හා පෑන්ෙක්ක්

     මේ එක සඳහා කාලය ඇස්තමේන්තු විනාඩි 15 ක් වේ.
    හොඳින් එම පදනම අමුද්රව්ය මිශ්ර - සීනි විසුරුවා හැරීමට ඇවිස්සීමත්, සහ බෙරි තරමක් මෘදු ලබා ගැනීමට හා මිශ්රණය සිරප් ලැබෙන තෙක්, තරමක් කුඩු පට්ටම් කිරීමට පෑන් පැත්තේ එරෙහිව බෙරි දැවෙන. කුඩා saucepan සංඝඨක තබන්න හා හොඳින් කලවම්. 
    ලෙමන් බ්ලූබෙරි රසය සහ ඉඟියක් ඇති පුපුරා ගිය මෙම සිරප් පරිපූර්ණ වේ. පෑන්ෙක්ක් හෝ අයිස් ක්රීම් මත මහා. PocketChangeGourmet.com සිට වට්ටෝරුව
    සේවය කරයි: 3 කෝප්ප
    අමුද්රව්ය
    • 2½ කෝප්ප බ්ලූබෙරීස්, නැවුම් ෙහෝ ශීත කළ
    • 2 කෝප්ප ජලය
    • 1 කුසලාන සීනි
    • 1 මේයර් එකිනෙකාගෙන් ලෙමන් යුෂ - හැදි 1½ ක් පමණ
    • ලෙමන් පීල් අඟල් 1 පෙත්තක් (අ එළවළු සපයන ලද්දක් භාවිතා කරන්න)
    උපදෙස්
    1. එය saucepan දී, ජලය ½ ක කුසලාන සමග බ්ලූබෙරීස් ඒකාබද්ධ
    2. අර්තාපල් masher සමග බෙරි කුඩු සහ පතුලේ ගෙන
    3. විනාඩි 15 අඩු තාප කට අධික පතුලේ
    4. මෙම ඝන ද්රව්ය මත දැඩි දැවෙන, එය heatproof මිනුම් කුසලාන බවට යුෂ මහන්සි වන ඝන ඉවතලන්න.
    5. මෙම saucepan මෙයට පිළියමක්, සීනි, ලෙමන් සාරය සහ ජලය ඉතිරි කෝප්ප 1½ එකතු කරන්න, එය ගෙඩියක් ගෙන, සීනි විසුරුවා හැරීමට ඇවිස්සීමත්.
    6. එය කැන්ඩි උෂ්ණත්වමානයේ මත 225 °, විනාඩි 20 කට පමණ eaches තෙක් මධ්යස්ථ තාපය පුරා සිරප් උනු
    7. විනාඩි 1 සඳහා අධික තාපය පුරා බ්ලූබෙරි යුෂ හා ලෙමන් යුෂ සහ ගෙඩියක් එකතු කරන්න.
    8. ලෙමන් තැවරුනු ඉවතලන්න පසුව, එම සිරප් සිසිල් කරමු.
    9. පිරිසිදු වීදුරු බෝතල් හෝ භාජන බවට සිරප් වත් කරන්න.
    10. මාස 6 සඳහා මුද්රා හා refrigerate.
    11. එහි ගෙදර හැදූ පෑන්ෙක්ක් හෝ අයිස් ක්රීම් භාවිතා

  4. පැරණි පන්නයෙන් ගෙදර හැදූ පෑන්ෙක්ක්


    මේ එක සකස් කිරීම සඳහා විනාඩි 5 ක් පමනක් අවශ්ය, නමුත් ආහාර පිසීමට විනාඩි 15 කට අවශ්ය වේ.
    එය සුමට වන තුරු පිටි පෙරනයක්. ෙබ්කිං කුඩු, ලුණු සහ සීනි එකතු කරන්න. පිටි ගුලිය මධ්යයේ හොඳින් කරන්න සහ කිරි, බිත්තර හා උණු කොට බටර් වත්, එකට සියලු හොඳින් මිශ්ර. දෙපාර්ශවයම "දුඹුරු" වන තුරු අඩු තාප මත එවිට උයන්න.
  5. සිනමන් රෝල් පෑන්ෙක්ක්


    ඔබ උඳුන තුල බටර් රත් මගින් ආරම්භ කළ හැක. එකට බටර්, දුඹුරු සීනි, කුරුඳු අවුස්සා - කුරුඳු පිරවීම පළමු සූදානම් වෙන්න. පිටි, ෙබ්කිං කුඩු සහ ලුණු සුදුළුනු, මිරිස්. සැහැල්ලුවෙන් කිරි, බිත්තර හා තෙල් කලවම්. overmix එපා. (එය අත්හැර කුඩා පළු කිහිපයක් තිබේ නම්, ඒකට කමක් නෑ.)

    අමුද්රව්ය

    මෙම පෑන්ෙක්ක් සඳහා :
    1 කුසලාන සියලු අරමුණ පිටි
    2 කුඩු, ෙබ්කිං තේ හැඳි
    1/2 තේ හැන්දක ලුණු
    1 කුසලාන කිරි
    1 විශාල බිත්තර
    1 tablespoon එළවළු තෙල්
    කුරුඳු පිරවීම සඳහා :
    1/2 unsalted බටර්, කාමර උෂ්ණත්වයේ ඇලුම්
    1/4 කුසලාන පදක්කම් 2 හැදි දුඹුරු සීනි
    , කුරුඳු බිම් 1 1/2 තේ හැඳි

    දිශාවන්

    1. කුරුඳු පිරවීම කරන්න : මධ්යම පාත්රය දී, බටර්, දුඹුරු සීනි, කුරුඳු එකට කලවම්. බීර නැළියකට ප්රමාණයේ බර සිප් baggie බවට පිරවීම ඇහිඳ, සහ එය පසෙකට.
    2. මෙම පෑන්ෙක්ක් කරන්න : මධ්යම පාත්රය දී, පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, ලුණු සහ සුදුළුනු, මිරිස්. මෙම තද මිශ්ර වේ කරගන්නා තෙක්, කිරි, බිත්තර, හා තෙල් සුදුළුනු.
    3. මධ්යම තාපය වඩා විශාල, nonstick skillet රත්, සහ nonstick ඉසින සමග එය Spray. තාච්චියෙන් කිරීමට තද එකතු කිරීමට, අයිස් ක්රීම් බැරිකමක් භාවිතා කරන්න.අඟල් විෂ්කම්භය 4 ක් පමණ රවුමක් බවට තද ව්යාප්ත කිරීම සඳහා බැරිකමක් හෝ කුසලාන පතුලේ භාවිතා කරන්න. මධ්යම අඩු කිරීමට තාපය අඩු කිරීම. කුරුඳු ඉන්ධන පිරවුම්හල් ඔබේ baggie කොනක Snip, සහ විවෘත කෙළවරේ බවට පිරවීම මිරිකා හැරීම. ඔබේ පෑන්කේක් බුබුලු පිහිටුවීමට ආරම්භ වූ විට, පිරවීම එකතු කරන්න. ඔබ නිතිපතා කුරුඳු රෝල් දකින මෙන්, එම පෑන්කේක් කේන්ද්රය ආරම්භ වන සුලි දී පෑන්කේක් තද මත පිරවීම මිරිකා හැරීම. කුක් පෑන්කේක් 2 මිනිත්තු 3, හෝ මෙම බුබුලු තෙක් පෑන්කේක් මත ඇති වෙමින් ආරම්භ එය පහළ මත රන් දුඹුරු වේ. මෙම පෑන්කේක් යට තුනී, පුළුල් ලෝහ පත්තක් වැටුණු අතර, මෘදු නමුත් ඉක්මනින් එය අවසන් ගියහොත්. අනෙක් පැත්තේ මෙන්ම රන් වන තුරු, අතිරේක 2 සිට 3 දක්වා විනාඩි උයනවා. ඔබ පිඟානක් මතට පෑන්කේක් ගියහොත් විට, ඔබ කුරුඳු පිරවීම කුරුඳු පතුලේම-සුලි නිර්මාණය කර ඇත බව පෙනෙනු ඇත. කඩදාසි තුවා සමග පෑන් පිස අතර ඉතිරි පෑන්කේක් තද හා කුරුඳු පිරවීම සමඟ නැවත නැවත. අවශ්ය නම්, කෙටියෙන් glaze Rewarm. glaze ක පොද වැස්ස එළඟි පෑන්ෙක්ක් සේවය කරන්න.
  6. රතු වෙල්වට් පෑන්ෙක්ක්


    පිටි, ෙබ්කිං සෝඩා, කුඩු, සීනි, ලුණු, බටර්, කොකෝවා කොකෝවා, රළු සීනි, රතු දියර ආහාර වර්ණක, බිත්තර හා ෙබ්කිං කුඩු ක හැදි 2 ක් පමණ මිනුම් සුදුළුනු, මිරිස්. 200 ° දී ෙබ්කිං පත්රයේ තනි ස්තරය, සහ රවුම් කේක් සිදු විනාඩි 30 ක් සඳහා, දක්වා Oven.
  7. ස්ට්රෝබෙරි විසිරි පෑන්ෙක්ක්


    කිරි, බිත්තර, පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, ෙබ්කිං සෝඩා, සහ වැනිලා සාරය මිශ්ර. පිටි මිශ්රණය හොඳින් කරන්න සහ කිරි මිශ්රණය හා උණු බටර් වත් කරන්න. එවිට වත් හා මධ්ය අඩු තාප පුරා griddle මත උයනවා.
    ස්ට්රෝබෙරි ඉසිය යුතු ය Funfetti පෑන්ෙක්ක්
    1 ½ ක කෝප්ප මේදය රහිත බටර්
    1 බිත්තර
    1 tbsp. බටර්, උණු කොට
    1 ½ ක කෝප්ප සියලු අරමුණ පිටි
    2 tbsp. රළු සීනි
    1 ෆොස්ෆේට්. බේකිං පවුඩර්
    1/2 ෆොස්ෆේට්. කොෂර් ලුණු
    5 සිට 6 දක්වා ස්ට්රෝබෙරි, කැපූ
    රේන්බෝ sprinkles (බොහෝ ලෙස ඔබ කැමති පරිදි)
    1.  මික්ස් එකට වෙන් කුඩා බඳුනක් දී බටර්, බිත්තර හා බටර්. වෙනම භාජනයක් දී, පිටි, සීනි, ෙබ්කිං කුඩු, ලුණු මිශ්ර.
    2.  ඔබේ පිටි මිශ්රණය කුඩා සිදුරකින් හෝ හොඳින් සාදා බටර් මිශ්රණය වත් කරන්න. සියල්ල ඒකාබද්ධ වන තුරු හොඳින් මිශ්ර.
    3.  අඩු තාප මධ්ය පුරා සර්ව තාපය සහ ආහාර පිසීම ඉසින සමග එය Spray. එය උණුසුම් පසු, එම පෑන් බවට තද ක 1/2 කුසලාන ඇහිඳ. (අඩු තද වත් ඔබ කුඩා පෑන්ෙක්ක් කරමින් නම්.)
    4 . එම තද තාච්චියෙන් තුළ වූ වහාම, ඉක්මනින් එක් එක් පෑන්කේක් මත 3 ක් හෝ 4 ස්ට්රෝබෙරි (පෙති කැපූ) එක් කිරීමට සහ සැහැල්ලුවෙන් තද බවට එක් එක් ඔබන්න. කුඩා පෑන්කේක් සඳහා, 1 2 ස්ට්රෝබෙරි භාවිතා කරන්න. එවිට ඔබ කැමති තරම් sprinkles එකතු කරන්න.
    5.  එම පෑන්කේක් බංකොලොත් කරවීමෙන් පෙර (හෝ රන් දුඹුරු තෙක්) ආසන්න වශයෙන් 2 විනාඩි වෙනුවෙන් ආහාර පිසීමට බලමු. තවත් විනාඩි 1 2 සඳහා අනෙක් පැත්තේ උයන්න.
    සටහන: කේට් Spade කට්ටලයක් භාවිතා කරන්නේ නම් සංකලනයේ වත් පෙර එක් එක් පුස් වර්ගයක්. වග බලා ගන්න පෑන්කේක් පිසූ අතර එහි හැඩය අහිමි නොවනු ඇත කිරීමට, තත්පර කිහිපයක් සඳහා පියන සමග අච්චුව ආවරණය කරයි. දාර අච්චුව සිට පිටත්ව පටන් විට, පෑන්කේක් ගියහොත් කිරීමට සූදානම් වේ. ඔබ එය අච්චුව පිළිබඳ එවැනි ඇස්ටරොයිඩයක් එය යාමට හෝ එකට එය පැවැත්වීමට එය ගියහොත් කිරීමට පත්තක් භාවිතා කළ හැකිය.
  8. රටකජු බටර් කුසලාන පෑන්ෙක්ක්

    පිටි, සීනි, ෙබ්කිං කුඩු, ෙබ්කිං සෝඩා, බටර්, ලුණු ආකාරයෙන් (රස), බිත්තර, හා රටකජු බටර් සමග පිටි ගුලිය ගැනීම සඳහා මධ්ය පරිමාණ පාත්රය භාවිතා කරන්න. ඒකාබද්ධ වන තුරු වියළි අමුද්රව්ය බවට තෙත් අමුද්රව්ය බීට්. තාච්චියෙන් රත්. කෝට් බටර් සමග පෑන් සහ ⅓ පෑන්කේක් අනුව කුසලාන තද ගැන භාවිතා, එය තුලට බිම වත් කරන්න. පහළ සැහැල්ලුවෙන් browned පසු, අනෙක් පැත්තේ රත් වෙත ගියහොත්.
  9. බුෆේ පෑන්කේක් Dippers

    කුක්, බේකන් හා අප්රමාණයි. එය තද වත් (ලාභ විනෝද චාරිකාවක් කෙචප් බෝතලයක් සලකා) ප්රමාණවත් තරම් විශාල බෝතලයක් තද මිශ්ර. අංශක 300 ක් දක්වා පෑන් රත්. දිගු ඕවලාකාර හැඩයෙන් Squirt තද ටිකක් වැඩි කාලයක් හා බේකන් වඩා පුළුල් හා මධ්යය තුල පිසූ බේකන් පෙත්තක් තබන්න. සැහැල්ලුවෙන් තද බවට බේකන් ඔබන්න. කුක් තද බුබුල කිරීම ආරම්භ වන තුරු එවිට අවසන් හැරී තවදුරටත් විනාඩි කිහිපයක් උයන්න.ඇස්තමේන්තුගත මුළු විනාඩි: විනාඩි 30 ක්.
  10. කැරට් කේක් මිනි පෑන්ෙක්ක්

    පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, කුරුඳු, ලුණු හා දුඹුරු සීනි: වියළි ද්රව්ය එකට මිශ්ර කරගන්න. ඔබේ පෑන්ෙක්ක් පැතලි සහ දැඩි දක්වා අවසන් වේ, වියළි ද්රව්ය සඳහා කැරට් මිශ්රණය හා තෙල් එකතු කරන්න නමුත් ඔබ අධික ලෙස මිශ්ර හෝ වෙන කරන්න වග බලා ගන්න.
  11. හෑන්දෑවෙනක්ම්ම පෑන්ෙක්ක්


    එය වතුර ටිකක් ඇති බව බඳුනක් හෝ කුසලාන තිරිඟු පිටි හැදි දෙකක් දාන්න; මිශ්ර (අ නොවන සමග මිශ්ර ලෝහ - වස්තුවක්), පසුව ආවරණය - නමුත් රෝධී සහ ගුවන් මගින් උදා windowsill පැමිණ හැකි එය පිටව ගොස් තිබේ. වට්ටෝරුව තුළ විස්තර ලෙස නිවැරදිව පියවර අනුගමනය කරන්න. තුන් වන දින හරහා පරීක්ෂා, එය "ඇඹුල්" රස නම් - ඒක නම් විශිෂ්ඨයි, එය භයංකර වන අතර ගද ගහන්නෙ නම් ... එය විසි කර නැවත වැඩ ආරම්භ කරන්න!
  12. Smores පෑන්ෙක්ක්


    පිටි, ෙබ්කිං සෝඩා, කැනෝලා තෙල්, බටර්, ලුණු, සීනි, පොත හොයාගන්ඩ ඕනේ, චොකලට්, හා ග්රැහැම් ක්රැකර් කාලා එකට මිශ්ර කරගන්න. එවිට preheated පෑන් බවට තද වත් කරන්න.
  13. වට්ටක්කා බටර් තට්ටුවක් සමග වට්ටක්කා සුලි පෑන්ෙක්ක්


    පිටි, සීනි (දුඹුරු හා සුදු සීනි), කුරුඳු, සාදික්කා, ලුණු සහ ෙබ්කිං කුඩු සුදුළුනු, මිරිස්. තවත් පාත්රය දී, කිරි, බිත්තර, තෙල් සහ වැනිලා සුදුළුනු, මිරිස්. පිටි මිශ්රණය සඳහා කිරි මිශ්රණය එකතු කරන්න සහ හොඳින් මිශ්ර - මිශ්රණය තරමක් ගුලියක් සේ විය හැක. ඇස්තමේන්තුව - විනාඩි 30 ක් (සකස් කිරීම සඳහා විනාඩි 10, වැඩ සඳහා විනාඩියකට 20)
    අමුද්රව්ය
    • ½ ක සී සියලු අරමුණ පිටි
    • ½ ක සී මුළු ධාන්ය පේස්ට්රි පිටි
    • 1 සී කිරි
    • 1 ෆොස්ෆේට් වැනිලා සාරය
    • 1 බිත්තර
    • 2 tbsp කැනෝලා තෙල්
    • 2 tbsp සුදු සීනි
    • 1 tbsp දුඹුරු සීනි
    • ¼ ක් ෆොස්ෆේට් කුරුඳු
    • ¼ ක් ෆොස්ෆේට්, සාදික්කා
    • ¼ ක් ෆොස්ෆේට් ලුණු
    • 2 ෆොස්ෆේට් ෙබ්කිං කුඩු
    • 1 9oz වට්ටක්කා බටර් භාජනයක් (ඔබ බොහෝ විට මුළු භාජනයක් සමඟ ආරම්භ ඒ සියල්ල පාවිච්චි කරන්නේ නැහැ නමුත් දැන් ආරක්ෂිත විය,)
    • දෙවන ස්ථරයේ ප්රාග්ධනය සඳහා බටර් සහ කුඩු, සීනි
    උපදෙස්
    1. මධ්යම තාපය කෝටුවක් නොවන skillet Preheat.
    2. විශාල බඳුනක (මම spout සමග එක් භාවිතා) එම පිටි, සීනි, කුරුඳු, සාදික්කා, ලුණු සහ ෙබ්කිං කුඩු සුදුළුනු, මිරිස්.
    3. තවත් පාත්රය දී, කිරි, බිත්තර, තෙල් සහ වැනිලා සුදුළුනු, මිරිස්.
    4. පිටි මිශ්රණය සඳහා කිරි මිශ්රණය එකතු කරන්න සහ හොඳින් මිශ්ර. මෙම මිශ්රණය තරමක් ගුලියක් සේ විය යුතුය.
    5. එක් එක් පෑන්කේක් සඳහා තද ¼ ක් සිට සී skillet මතට වත් කරන්න. මට එකවර දෙකක් කරන්න. එවිට පෑන්ෙක්ක් මතට චක්රලේඛයක් යෝජනාව තුල වූ වට්ටක්කා බටර් මිරිකා හැරීම. මම වට්ටක්කා බටර් වූ ziplock මල්ලේ තබා ඒ නිසා මම එය මිරිකා හැරීම හැකි කොනේ කපා. පැත්ත අනුව 2-3 විනාඩි පිළිස්සීම.
    6. මුසපත්ව පෙර එක් එක් පෑන්කේක් මත (මම මෙන්, හෝ රට Crock) බටර් පැතිර පවතී.
    7. එක් එක් කුඩු, සීනි සමග ඉහළ ගොඩගසන්න පසුව මුදුනේ තවත් වට්ටක්කා බටර් මිරිකා හැරීම.
  14. කැරමල් ඇපල් පයි පෑන්ෙක්ක්


    බටර්, applesauce, කෝපි, උක් පැණි, ජලය සහ බිත්තර සුදුළුනු, මිරිස්. වෙනම බඳුනක, ඉතිරි (වියළි) අමුද්රව්ය සුදුළුනු, මිරිස්. මෙම මිශ්රණය පළමු ලස්සන liquidy වනු ඇත, නමුත් තව දුරටත් ඒ ඒ ඝන වයනය බවට පරිවර්තනය ආරම්භ වනු ඇත temperature- කාමරයේ වාඩි.
  15. පලතුරු සමඟ පෑන්කේක් මල්

    විනාඩි 5 ක් හෝ උණු කොට තුරු - 4 සඳහා අඟල් 9 පයි තලය සහ රවුම් කේක් උපාධි 400 එෆ් පෙදෙස බටර් කිරීමට අවන් Preheat. පිටි, සීනි, ලුණු, බිත්තර සහ කිරි මිශ්ර; සුමට තෙක් සුදුළුනු. මෙම පෑන්කේක් මල් බවට පත් කිරීමට වට්ටෝරුව ගැන දැනුවත් ලෙස මෙම තද භාවිතා කරන්න. ඔබ කැට පළතුරු සමග ඔවුන් ඉහළට හැක.
    අමුද්රව්ය
    • 1 මුළු බිත්තර එකතු 1 බිත්තර සුදු
    • ¼ ක් කුසලාන සියලු අරමුණ පිටි
    • ¼ ක් කුසලාන කිරි
    • 1 tablespoon පිසින තෙල්
    • ¼ ක් තේ හැන්දක ලුණු
    • 2 කෝප්ප නැවුම් පලතුරු
    • 2 හැදි තැඹිලි marmalade, මයිෙකොෙව්ව් දී රත්
    උපදෙස්
    1. කෝට් කුඩා පයි තහඩු හෝ ආහාර පිසීම ඉසින සමග තීරු තිත්ත භාජන
    2. විශාල බඳුනක සුමට තෙක් බිත්තර, පිටි, කිරි, තෙල් හා ලුණු සුදුළුනු, මිරිස්
    3. සවන භාජන හතරකට බිම
    4. දුඹුරු හා ඉදිමුණු තෙක් 400 උපාධිය උඳුන තුල විනාඩි 25 සඳහා රවුම් කේක්. ඉවත් කිරීමට ප්රථම අවන් අක්රිය හා වඩා විනාඩි 5 සඳහා උඳුන තුල නැගී ඉඩ
    5. වහාම උණුසුම් marmalade සමඟ පළතුරු සහ පොද වැස්ස පිළිබඳ ලද්දේය, කුඩා පාත්ර බවට පෑන්ෙක්ක් මාරු
    සටහන්
    ලිස් මෙම රසවත් වූ, ඔබ ද ඇපල් යුෂ ඵල කිරීමට ඔබ යම් තැඹිලි marmalade නැති නම් එකතු කළ හැකි ... පවසයි

    ඩග් පවසයි ... දේ විනෝදාත්මක රාත්රී ආහාරය
  16. ජින්ජර් සිනමන් රෝල් පෑන්ෙක්ක්


    හුදෙක් එකට තෙක්, පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, ලුණු, කිරි, බිත්තර, හා තෙල් සුදුළුනු, මිරිස්. මෙම තද සකස් කිරීමට බටර්, දුඹුරු සීනි, කුරුඳු එක් කරන්න. මෙම glaze සූදානම් කිරීම: කුඩා පෑන් දී, බටර් අඩු තාප කට අධික උණු කොට තුරු රත්.
    අමුද්රව්ය: 
    සිනමන් සුලි:
    1/4 කුසලාන බටර් (1/2 දණ්ඩක්)
    1/2 කුසලාන දුඹුරු සීනි
    1/2 tablespoon කුරුදු
    1/4 තේ හැන්දක බිම කරාබුනැටි
    1/4 තේ හැන්දක බිම සාදික්කා
    ක්රීම් චීස් අයිසිං පියතුමාගේ:
    1/4 කුසලාන බටර් (1/2 දණ්ඩක්)
    2 අවුන්ස ක්රීම් චීස්
    3/4 කුසලාන කුඩු, සීනි, හලනු
    1/2 තේ හැන්දක වැනිලා සාරය
    1/4 තේ හැන්දක කුරුදු
    1/4 තේ හැන්දක බිම ඉඟුරු
    පෑන්ෙක්ක්:
    3/4 කුසලාන බටර්
    1/4 කුසලාන applesauce
    2 හැදි කෝපි සුවඳින්
    2 හැදි අඳුරු උක් පැණි
    2 හැදි ජලය
    1 විශාල බිත්තර
    1 1/4 කෝප්ප සියලු අරමුණ පිටි
    1/2 tablespoon ෙබ්කිං කුඩු
    1/2 tablespoon කුරුදු
    1/2 tablespoon බිම් ඉඟුරු
    1/4 තේ හැන්දක ෙබ්කිං සෝඩා
    1/4 තේ හැන්දක ලුණු
  17. මිශ්ර බෙරී බටර් පෑන්කේක්

     බඳුනක් තුළ සෝඩා හා ලුණු, ෙබ්කිං, බිත්තර හා බටර්, පිටි, සීනි, ෙබ්කිං කුඩු එකතු කරන්න. හොඳින් මිශ්ර හා මිශ්ර බෙරි ඉසිය යුතු ය. විනාඩි 1 සඳහා කුක් බුබුලු මතුපිට හා පෑන්ෙක්ක් මත දිස් වන තුරු යට රන් ඇත. ඇස්තමේන්තු කාලය: විනාඩි 30 ක්.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. බෙරි ලෙමන් රිකෝටා Souffle පෑන්ෙක්ක්

    බඳුනක් පිටි, සීනි සහ ලුණු සුදුළුනු. තවත් පාත්රය දී ටුනා (සුදු කොටසක් වෙන්), රිකෝටා, බටර්, ලෙමන් යුෂ, තැවරුනු, සහ වැනිලා මිශ්ර. , පසුව පෑන්කේක් තද කිරීමට පිටි මිශ්රණය සමඟ මිශ්ර එය දැඩි වන තුරු බිත්තර සුදු ජාතිකයින් සුදුළුනු. ලෙමන් තැවරුනු නොයෑමට පරීක්ෂා කරනු එපා, එය ඇත්තටම citrusy රසය ගන්වයි.
    පෑන්ෙක්ක් සංස්කෘතීන් ගැන්ම ආහාර වේ.  ඒ සියල්ල නම් කිරීමට සංස්කෘතිය සංස්කෘතිය වෙනස් බව බොහෝ ආකාර ඇත. උතුරු ඇමරිකාවේ, එය සම්භාව්ය උදේ ආහාරය ආහාර වේ.එය, විශේෂ අවස්ථා සඳහා හෝ පවුලේ අය හෝ මිතුරන් සමඟ සති අන්තයේ උදේ ආහාරය සඳහා ඉතා වැදගත්ය. එය සැප ආහාර සහ ඊට සම්බන්ධ මතකයන් සාමාන්යයෙන් පවතී. මගේ පවුලේ අය මේපල් සිරප් හා බේකන් හෝ සොසේජස් සමග අපේ ප්රියතම පෑන්කේක් වට්ටෝරු බවට බොහෝ ඉරිදා වැය කර ඇත. එක් එක් පුද්ගලයාට කැමති සහ අකමැති සඳහා පහසුවෙන් සළකා බැලෙනු ඇත. කැමතිම පෑන්කේක් තද අතිරේකව එය griddle මත වන අතර පෑන්කේක් මතුපිට නැවුම් ෙහෝ ශීත කළ බෙරි වර්ග, කෙසෙල්, ගාන ලද ඇපල්, ඇට වර්ග, granola, චොකලට්, හෝ ලද පළතුරු ඉස ම සරල ය. හෝ හුදෙක් සරල, සරල සහ සම්පූර්ණයෙන්ම රසවත්.   විකල්ප පාහේ, නිමක් නැති වේ!  එය බඩගිනි කටවල් පෝෂණය කළ බලා සිටිති අතර පෑන්ෙක්ක් සිදුකිරීමට සිදුවීමක් විය හැකිය.

    මම වට්ටෝරු කිහිපයක් හරහා පැමිණ ඇති  මූලික වශයෙන්, වෙන් තළා සහ තමයි මම පෑන්කේක් සඳහා තද බවට නවනු ලැබූ බිත්තර සුදු ජාතිකයින් සමග පෑන්ෙක්ක් තිබූ පෑන්ෙක්ක් souffled බව. ඔවුන් තවමත් griddle මත සිදු කරන ලදී. මම ලන්දේසි දරුවා හෝ pannekoeken වැනි විශාල පෑන්කේක් (මම මේ සඳහා විවිධ අක්ෂර වින්යාසය දැක ඇති මෙම නිවැරදි නොවේ නම්, එය මට සමාව) එක් පවුලක් ප්රියතම වන බවට පත් කිරීමේ අදහස කැමති. මම වට්ටෝරුව මම සමග පැමිණි ප්රභේදනය කිරීම විනෝදයක් ගෙන ඇත. මම duds කිහිපයක් සමග ඇත්තටම මේක හොඳ ප්රතිඵල ගෙන ඇත. ඒ මා සමඟ හොඳයි. එය මේ ඉවුම් පිහුම් ත්රාසජනක මම වෙමි ක සියලු කොටසකි.
    මම රිකෝටා-ලෙමන් ඇත්තටම සතුටු වෙනවා  වෙළුම හා ඔබ එකඟ කරනු ඇතැයි මා විශ්වාස කරනවා. එය බිත්තර සුදු ජාතිකයින් අරගල ඇවිලවීමේ ද අතිරේක පියවර එහි වුවද කිරීමට ඉතා පහසු වේ. මෙය ද pannekoeken හෝ ලන්දේසි ළදරුවන් විය හැක වගේ පෞද්ගලික ප්රමාණයේ පෑන්ෙක්ක් සඳහා කුඩා භාජන තුළ ඇති කළ හැකිය. බෙරි විකල්ප ඇත, නමුත් ඉතා ඉහලින් රෙකමදාරු කරනු. ශීත කළ හෝ නැවුම් බ්ලූබෙරීස්, ස්ට්රෝබෙරි, සංවාද හා raspberries හොඳින් වැඩ. බෙරි විකල්පයක් සොයමින් ඔබ අය සඳහා, බෙරි කැඩුණු walnuts වෙනුවට ජනතාවද රසවත් වේ. ඔබ පෑන් එය තබා, ෙබ්කිං පෙර ඔවුන් කෙරෙහි turbinado (අමු සීනි) හෝ දුඹුරු සීනි ඉසිය යුතු ය පසුව මතුපිට කිහිපයක් බෙරි (හෝ walnuts) ඉසිය යුතු ය. කුඩු, සීනි යනු ආලෝකය ඉස සහ සැහැල්ලු මේපල් සිරප් හෝ Lyles ගේ රන් සිරප් සමග සේවය කරන්න.
    අමුද්රව්ය
    • පුමාණයක් කුසලාන (75 උ) සියලු කාර්ය පිටි
    • ⅓ කුසලාන (63 උ) සීනි
    • ½ ක තේ හැන්දක ලුණු
    • 4, බිත්තර වෙන්
    • unsalted බටර් 4 හැදි (2 තාච්චියෙන් සඳහා උණු කොට හා 2)
    • ⅔ කුසලාන (165 ග්රෑම්) රිකෝටා, සම්පූර්ණයෙන් හෝ කොටස් යොදය රහිත වන
    • ¼ ක් කුසලාන (60 මිලි) ලෙමන් යුෂ
    • ලෙමන් ක තැවරුනු
    • වැනිලා ½ ක තේ හැන්දක
    • ¼ ක් කුසලාන (42 උ) නැවුම් ෙහෝ ශීත කළ බෙරි ක
    • මතුපිට ඉස සඳහා Turbinado හෝ අමු සීනි
    • ආලෝකය, පිස සඳහා Confectioners සීනි
    • ආලෝක මේපල් සිරප් හෝ ලයිල් ගේ රන් සිරප්
    උපදෙස්
    1. අංශක 375 දක්වා අවන් Preheat සහ 10 අඟල් යකඩ skillet හෝ saute පෑන් preheat.
    2. බඳුනක් පිටි, සීනි සහ ලුණු මිශ්ර.
    3. විශාල බඳුනක බිත්තර ටුනා, ජලය බැස යන රිකෝටා, බටර්, ලෙමන් යුෂ, තැවරුනු වැනිලා මිශ්ර හොඳින් මිශ්ර.
    4. එය මිශ්ර පාත්රය දී වෙන් බිත්තර සුදු ජාතිකයින් තබන්න හා දැඩි කඳු මුදුන් දක්වා සුදුළුනු.
    5. තෙත් මිශ්රණය සඳහා පිටි මිශ්රණය එක් කරන්න, හොඳින් ඒකාබද්ධ. බිත්තර සුදු ජාතිකයින් කුඩා dollop එකතු කරන්න සහ තද සැහැල්ලු කරන්න මිශ්ර. ඉතිරි බිත්තර සුදු ජාතිකයින් එක් කරන්න සහ පත්තක් සමග ගුණයකින් ඒකාබද්ධ තෙක්.
    6. අවන් සිට පෑන්, ඉවත් කිරීම හා බටර් 2 හැදි එය ය. විට බටර්, තද එකතු මුදුන හරහා කිහිපයක් බෙරි ඉසිය යුතු ය හා turbinado සීනි tablespoon හෝ 2 ක පමණ ඉසිය යුතු ය, උණු කොට ඇත. අවන් කිරීමට පෑන් ආපසු. විනාඩි 20 කින් 25 පිළිස්සීම. මෙම පෑන්කේක් අහංකාර, සැහැල්ලුවට මත browned විට එය දැන් සූදානම්.
    7. confectioners සීනි යනු ආලෝකය ඉස සේවය හා අභිමත සිරප් සමග සේවය කරති.
    8. විදින්න!
  19. දෝසි බේකන් සිනමන් පෑන්ෙක්ක්


    බඳුනක් තුළ, පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, ලුණු, සීනි, කුරුඳු ඒකාබද්ධ. එය griddle පෑන් හෝ මධ්ය තාපය පුරා skillet රත්. ඔබේ තට්ටුවක් සඳහා tablespoon වෙන්කර, කැඩුණු බේකන් ගැන බීට්. මේ එක සඳහා ඇස්තමේන්තු ගත කාලය පමණක් විනාඩි 30 වේ.

    චොකලට් චිප් සහ දෝසි බේකන් පෑන්ෙක්ක්

    • අමුද්රව්ය:
    • 2 කෝප්ප සියලු අරමුණ පිටි
    • 1 tablespoon සීනි
    • කුඩු, ෙබ්කිං 2 තේ හැඳි
    • 1 තේ හැන්දක ෙබ්කිං සෝඩා
    • 1/2 තේ හැන්දක ලුණු
    • 1/4 තේ හැන්දක කුරුඳු
    • 2, බිත්තර, හොඳින් පහර
    • 2 කෝප්ප බටර්
    • 2 හැදි බටර් උණු කොට
    • 2 අවුන්ස semisweet චොකලට්
    • එළවලු තෙල්
    • මෙම දෝසි බේකන් සඳහා:
    • පෙති 3 ඝන සැපයුම අත්හිටුවන බේකන්
    • 2 හැදි දුඹුරු සීනි
    • 1/2 තේ හැන්දක කුරුඳු
    සකස් කිරීම:
    මෙම දෝසි බේකන් කරන්න 350 ° F කිරීමට අවන් preheat හා තීරු සමග ෙබ්කිං පත්රයේ පෙල කිරීම. Nonstick ඉසින සමග ඉහළ හා කබාය එය මත කම්බි රාක්කය සකසන්න.
    රාක්කයේහෝ මත, බේකන් ගිහි සහ දුඹුරු සීනි, කුරුඳු සමග නොමසුරුව ඉසිය යුතු ය.රවුම් කේක් කැඩෙන සුළු හා caramelized, විනාඩි (ඝනකම මත පදනම්ව) 16 සිට 20 දක්වා වන තුරු. එය කැපීම මණ්ඩලය වෙත මාරු පසුව සම්පූර්ණයෙන්ම සිසිල් කිරීම සඳහා ඉඩ, අවන් සිට ඉවත් කරන්න, සහ ඉතා කුඩා කැබලිවලට කඩා තැකීමක්.
    අවන් වසා එය 200 ක් පමණ ° F කිරීමට සිසිල් කිරීම සඳහා ඉඩ ලබා දේ.
    මෙම පෑන්ෙක්ක් කිරීමට, එය මිශ්ර පාත්රය දී පිටි, සීනි, ෙබ්කිං කුඩු, ෙබ්කිං සෝඩා, ලුණු හා කුරුඳු ඒකාබද්ධ.
    වෙනම භාජනයක් දී, බිත්තර, බටර් හා ගාන ලද බටර් සුදුළුනු, මිරිස්. හුදෙක් ඒකාබද්ධ වන තුරු වියළි හා ඇවිලවීමේ තෙත් අමුද්රව්ය එකතු කරන්න. චොකලට් කැබලි සහ දෝසි බේකන් ගුණයකින්.
    එළවළු තෙල් සමඟ කබාය එය සැහැල්ලුව මධ්ය අධික තාපය පුරා nonstick griddle රත් කර, කඩදාසි තුවා භාවිතා,.
    උණුසුම් griddle මතට, අවස්ථාවකදී තද, 2 සිට 3 දක්වා හැදි Ladle හා කුඩා බුබුලු මුදුනේ පෙනී තෙක් උයන්න. පැත්ත අනුව මිනිත්තු 3 - අනෙක් පැත්තේ රන්, දුඹුරු, 2 ක් පමණ වන තුරු ගියහොත් හා ආහාර පිසීමට.
    සියලු තද එක් එක් කාණ්ඩය අතර ඇති පෑන් බෝවීම වැළැක්වීම, භාවිතා වන තෙක් කාණ්ඩ වැඩ. ඔබ වැඩ ලෙස උඳුන තුල නිමි පෑන්ෙක්ක් උණුසුම් තබා ගන්න.
    කුඩු, සීනි සමග බටර් සහ මේපල් සිරප් ක බදු ගෙවීමෙන් පසු ලාභය හෝ දූවිලි සමග සේවය කරන්න.
  20. රටකජු බටර් Nutella සමග චොක්ලට් චිප් Pretzel පෑන්ෙක්ක්


    ගහන්න තෙක් එකට පිටි, ෙබ්කිං සෝඩා, බටර්, බිත්තර වැනිලා, රටකජු බටර්, සහ සීනි රබර්,.බඳුනක් තුළ, සීනි, තෙල් හා ලුණු සමග බිත්තර පහර; හොඳින් ඒකාබද්ධ තෙක්. පිටි, ෙබ්කිං කුඩු සහ 1/2 සී කිරි එකතු කරන්න. Nutella මේ තත්වෙට ආවෙ හිතකාමී වට්ටෝරුව යතුරයි.1 බිත්තර
    3 ගොඩමුන්න සීනි
    2 ගොඩමුන්න කැනෝලා තෙල්
    1/4 ෆොස්ෆේට් ලුණු
    2 සී පිටි
    3 ෆොස්ෆේට් ෙබ්කිං කුඩු
    1 / 2- 3/4 සී කිරි
    1/2 සී අවසන් පූර්ව මිහිරි චොකලට්
    1/3 සී pretzels, කුඩා කැබලි කඩා
    සෝස් සඳහා:
    1/4 සී ක්රීම් වැනි රටකජු බටර්
    2 ගොඩමුන්න Nutella
    MED අඩු තාප කට අධික Preheat griddle පෑන්.
    බඳුනක් තුළ, සීනි, තෙල් හා ලුණු සමග බිත්තර පහර; හොඳින් ඒකාබද්ධ තෙක්. පිටි, ෙබ්කිං කුඩු සහ 1/2 සී කිරි එකතු කරන්න. ඝනකම වැඩියි නම්, සියලු පළු පිටතට ලබා ගැනීමට උත්සාහ පමණ කිරි එකතු හොඳින් බීට්. චොකලට් කැබලි සහ pretzels ගුණයකින්.
    ඉවුම් පිහුම් ඉසින සමග griddle පෑන් Spray, හෝ කැනෝලා තෙල් ඉසිනු කඩදාසි තුවායක් අරියාලේ.තද ක ladlefuls වත් හා බුබුලු මතුපිට පිහිටුවීමට ආරම්භ කිරීමට සහ දාර සකස් කිරීම ආරම්භ වන තුරු ආහාර පිසීමට; 3-4 විනාඩි. ගියහොත් විනාඩි 3 කට වෙනුවෙන් ආහාර පිසීමට; රන් දුඹුරු තෙක්.
    පෑන්ෙක්ක් 30-40 විනාඩි මයිෙකොෙව්ව්, කුඩා බඳුනක, තාපය, රටකජු බටර් ආහාර පිසීම කරන අතර.Nutella එකතු හා සුමට තෙක් කලවම්. උණුසුම් පිසූ පෑන්ෙක්ක් කට පොද වැස්ස.
  21. විරිතින් වින්යසගත පෑන්ෙක්ක්


    මධ්යම බඳුනක, සියලු වියළි අමුද්රව්ය ඒකාබද්ධ පසුව කිරි, බිත්තර හා උණු බටර් වැනි තෙත් අමුද්රව්ය එකතු කරන්න. ඔබ කැමති නම් sprinkles හෝ chocochips වැනි අලංකාර අමුද්රව්ය එකතු හොඳින් සුදුළුනු. සෙල්ලම් වලසා වැනි කාටුන් චරිත සමාන හෝ හුදෙක් චොකලට් සෝස් භාවිතා ඔවුන් මත හුරුබුහුටි මුහුණු යොමු මේ අපූරු කතාවක් පෑන්ෙක්ක් කරන්න.
  22. Snickerdoodle පෑන්ෙක්ක්

    මෙම එක් ස්ථිර ජයග්රාහකයා වේ. පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, දුඹුරු සීනි, කුරුඳු, සහ ලුණු කලවම්. රත් හා පසුව රන් brown- බුබුලු ඉහළ මතුපිට ඇති වෙමින් ආරම්භ වනු ඇත තුරු සිටින්න. වහාම ඔවුන් සේවය කරන්න.
  23. ඔරියෝ කුකී පෑන්ෙක්ක්


    වට්ටෝරුව අනුව ක්රීම් පිරවීම කරන්න. පසෙකට තබා ගන්න. මේ අතර, මධ්යම අධික තාපය මත විශාල බර skillet රත්; ladle 1 Tbsp භාවිතා, උණුසුම් skillet බවට බිම. එක් එක් පෑන්කේක් සඳහා බිම. බුබුලු තෙක් කුක් පසුව දුඹුරු අනෙක් පැති වෙත හැරී, හැට්ට මත සාදයි.oreos ලෙයාඩ් සුදු ක්රීම් පිරවීම භාවිතා කරමින් පෑන්ෙක්ක් සැන්විච්.
  24. කිරි සහ බිත්තර Recipe තොරව පෑන්කේක්


    මේ එක පිරිසිදු සත්ත්ව ද්රව්ය වලින් තොර, කිරි නිදහස් හා බිත්තර නොමිලේ. එය මිශ්ර බඳුනක වියළි අමුද්රව්ය සුදුළුනු, මිරිස් හා තෙත් අමුද්රව්ය සමග ඒකාබද්ධ කිරීමට සුදුළුනු.උණුසුම් පෑන් බවට තද වත් කරන්න. අවශ්ය නම්, ඒකාකාරව පැතිරී ඇති තද උපකාර කිරීමට පෑන් ඉඟිය.
  25. Chobani පෑන්ෙක්ක්


    බිත්තර, Chobani සහ කිරි සුදුළුනු, මිරිස්. මධ්යම තාපය පුරා nonstick skillet රත්. කුක් තෙක් දාර කට්ටලයක් හා බුබුලු, 2 ක් පමණ මිනිත්තු මතුපිට පෙනී යයි.
  26. චොකලට් චීස් පෑන්ෙක්ක්


    මෙම ගෘහ චීස්, කිරි, බිත්තර, වැනිලා, පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, කොකෝවා කුඩු එකට බීට්; පසුව සුමට උණුසුම් පෑන් මධ්ය තාපය වැඩි වත් දක්වා තද මිශ්ර.
    මම සති අන්ත ආදරෙයි.
    මම ඔබට සිතන්නේ මොකක්ද කියලා. " Duh. අප සියලු දෙනා කරන්නේ."
    නමුත් මම සති අන්ත අමතර ප්රේමය, සහ එය පෑන්ෙක්ක් කියලා. මම දන්නවා, මම මේ කලින් මම සාකච්ඡා කළා කියලා, නමුත් මම ඒ හැඟීම ඔබ බොහෝ පමණ එදා නැහැ, ඒ නිසා මට නැවත නැවතත් කියා දෙන්න ඇති.
    මගේ ලෝකයේ සතියේ දිනවල උදෑසන ආහාර පැයකට පමණ පසු ගැන ධාන්ය සහ කිරි භාජනයක් විසින් අනුගමනය, මම වැඩ මගේ පරිගණකය ආරම්භ ලෙස කෝපි දැවැන්ත කුසලාන කින් සමන්විත වේ. හා නඩුවේ ඔබ ඕනෑම මට පැහැදිලි කරමු, ධාන්ය බඳුනක් ඕනෑම ආකාරයක සංග්රහ කියලා.
    මම පාත්රය කියන විට, ඇත්තෙන්ම මම කෝප්පයක් අදහස්. මගේ සමාගම පිටතට පානය කිරීමට අපට අපේක්ෂා කරන බව ද භයංකර ටිකක් Styrofoam කෝප්ප ලෙස. ඒ වගේම මම එච්චරමයි සෑම උදෑසන නිවැරදි බව ඔප්පු කරන බව මගේ සීරියල් ගැන න්යාය ඇත. ඒක මේ වගේ යයි: මූලික වශයෙන් ලෝක කෙසේ හෝ මම මගේ සීරියල් පුරා කිරි වත්, සහ හදිසියේ මගේ දුරකතන මුදු බව නිශ්චිත දෙවන දන්නවා. ඒ වගේම මම නැවත මගේ දුරකතන මුදු, ඉහත සඳහන් කුසලාන crispness අවසන් බිටු සාටෝප බලාපොරොත්තු, දුරකථනය අක්රිය පුද්ගලයා ලබා ගැනීමට කළමනාකරණය මෙන්. එය මාගේ කුසලානෙන් ධාන්ය ක නුදුරින් අවුල් වියවුල් පිරී තෙක් එච්චරමයි වගේ යනවා.
    සහ මගේ මිතුරියන් බව, උදේ කෑම වේ. සතියේ දිනවල මත.
    මම සති අන්ත අමතර ටිකක් ප්රේමය නිසා ය. අවංකවම කිව්වොත්, එය පෑන්ෙක්ක් සෑම විටම නොවේ. සමහර විට එය ඔම්ලට් සමහර විට එය oatmeal ක රසැති ආකෘති ලැබෙනවා.හා බොහෝ විට එය පෑන්ෙක්ක් වේ. හා අවස්ථාවට, එය අයිස් ක්රීම් වේ. විනිශ්චය කරන්න එපා.
    නමුත් මම digress. ආපසු පෑන්ෙක්ක් කිරීමට ලබා ය අප බලමු?
    මම මෑතකදී පෑන්ෙක්ක් විවිධ සංස්කරණ අත්හදා බලමින් හිටියේ, මේ එක් මගේ ප්රියතම අතර වේ. එය සෞඛ්ය සම්පන්න වන අතර එය චොකලට් ඇත, මට තව කියන්න ඕනද?
    අමුද්රව්ය
    • 1½ කෝප්ප අඩු මේද ගෘහ චීස්
    • 1 කුසලාන කිරි
    • 2, බිත්තර
    • 1 තේ හැන්දක වැනිලා සාරය
    • පුමාණයක් කුසලාන (සුදු) මුළු තිරිඟු පිටි
    • 1 තේ හැන්දක ෙබ්කිං කුඩු
    • ¼ ක් කුසලාන කොකෝවා කුඩු
    • splenda පැකට් 16 හෝ ⅔ කුසලාන සීනි හෝ සීනි ආදේශකයක්
    • චොකලට්, විකල්ප (මම සීනි රහිත භාවිතා)
    උපදෙස්
    1. මධ්යම මිශ්ර පාත්රය දී, එකට ගෘහ චීස්, කිරි, බිත්තර සහ වැනිලා කලවම්. ඒකාබද්ධ වන තුරු කලවම්.
    2. පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, කොකෝවා කුඩු සහ splenda එකතු කරන්න සහ සම්පූර්ණයෙන්ම ඒකාබද්ධ වන තුරු මිශ්ර.
    3. මධ්යම තාපය වඩා කබලෙන් ලිපට පැත්තකි. පෑම් හෝ ස්ටික්, ෙබ්කිං නොවන ඉසින සමග Spray.
    4. උණුසුම් පෑන් මතට උතුරවන්න පැටවීම සිදු දී තද වත් කරන්න. ඉහළ තෙක් ෆ්රයි තබා, පසුව එය පුරා ගියහොත් ඒ හරහා පිසූ තෙක් එය ෆ්රයි පෙනී යයි. එය සැහැල්ලුව දෙපැත්තේම පිටතින් browned කළ යුතුය.
    5. ඔබ වැඩිපුර සංග්රහ අවශ්ය නම්, හුදෙක් ඔවුන් බංකොලොත් කරවීමෙන් පෙර චොකලට් සමග ඔවුන් ඉසිය යුතු ය.
    6. මේපල් සිරප්, බෙරී සෝස් (එම වට්ටෝරුව මම එක් දින පළ කිරීමට සිදුවේවි කියලා) හෝ චොකලට් සෝස් පවා, උණුසුම් සේවය!
    7. විදින්න!
  27. ගෘහ චීස් පෑන්කේක්


    ගෘහ චීස් පෑන්කේක් සකස් කිරීමට ගතවන කාලය විනාඩි 15 ක් පමණ වේ. විශාල බඳුනක පිටි, තෙල්, හා බිත්තර බීට්. වෙනම බඳුනක, එකට බිත්තර, ගෘහ චීස්, කිරි හා තෙල් සුදුළුනු. හුදෙක් වර්ණයේ තෙක් බිත්තර මිශ්රණය සහ සුදුළුනු කිරීමට පිටි මිශ්රණය එක් කරන්න.
  28. බේකන් සහ චීස් පෑන්ෙක්ක්


    බේකන් සහ චීස්! මෙම සතුටක් ජලය කටක් වේ. කිරි, බිත්තර, සහ උණු බටර් සුදුළුනු, මිරිස්.මධ්යම අධික තාපය වැඩි චීස් හා බේකන් ගැන බීට්. තෙල් සැහැල්ලුවෙන් කෝට් එය.
    මේ හොඳ වට්ටෝරුවක්. සරල ඉවුම් පිහුම් කටයුතු සඳහා, බේකන් හා ගාන ලද cheddar චීස් බිටු අපේ බටර් පෑන්කේක් මික්ස් හෝ රටේ තිරිඟු පෑන්කේක් මික්ස් එක්කෝ එකතු කළ හැකිය.එකට අපේ සැබෑ මේපල් සිරප් පැණි රස සමග බේකන් බිටු සියුම් ලුණු රසය, මහත් සප්පායම් පෑන්කේක් කරයි.
    අමුද්රව්ය
    බේකන් තීරු 6, කෑලි, ෆ්රයිඩ් හා හීන
    1/3 කුසලාන මුළු තිරිඟු පිටි
    1 කුසලාන සියලු අරමුණ පිටි
    කුඩු, ෙබ්කිං 2 තේ හැඳි
    සීනි කැට ගැසූ 2 තේ හැඳි
    1/4 තේ හැඳි ලුණු
    1 1/4 කුසලාන කිරි
    1 විශාල බිත්තර
    3 හැදි බටර්, උණු කොට
    3/4 කුසලාන ගාන ලද cheddar චීස්
    දිශාවන්
    1. විශාල භාජනයක් තුළ පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, සීනි, ලුණු සහ ඒකාබද්ධ. දී දෙබල් සමග මිශ්ර.
    2. තවත් පාත්රය දී, කිරි, බිත්තර, සහ උණු බටර් සුදුළුනු, මිරිස්. චීස් හා බේකන් ගැන බීට්.හුදෙක් ඒකාබද්ධ වන තුරු පිටි මිශ්රණය හා දෝංකාර බවට කිරි සහ චීස් මිශ්රණය වත් කරන්න. (සමහර පළු පවතිනු ඇත.)
    3. මධ්යම අධික තාපය පුරා සර්ව හෝ griddle රත්. තෙල් සැහැල්ලුවෙන් කෝට් එය.මෙම griddle උණුසුම් වන විට, පවා කවයන් තුල griddle මතට තද වත් කරන්න.බුබුලු තෙක් සහ තද දී බිඳ දැමීම සඳහා ආරම්භ කුක්. සිදු වන තුරු ගියහොත් හා ආහාර පිසීමට.
  29. හැම් සහ චීස් පෑන්ෙක්ක්


    පිටි, ලුණු, ෙබ්කිං කුඩු, කිරි, බටර්, සහ බිත්තර මිශ්ර. කුඩා පෑන් දී බටර් දවණ, පසුව පිටි සුදුළුනු හා කිසිදු පළු වේ තෙක් eggbeater හෝ සුදුළුනු සමඟ හොඳින් කලවම්. ඔබ, ශීතකරණයේ ඉතුරු ගබඩා කළ හැකිය ඔවුන් හොඳින් තබා ගන්න.
    අමුද්රව්ය:
    • 2 කෝප්ප පිටි
    • 1/2 ෆොස්ෆේට් ලුණු
    • 2 ෆොස්ෆේට් ෙබ්කිං කුඩු
    • 1 කුසලාන කිරි
    • 1 කුසලාන බටර්
    • 1 බිත්තර
    • 1 ක් පමණ කුසලාන diced හැම්
    • 1/2 ක් පමණ 1 කෝප්ප චීස් කඩදාසි ඉරා (මම cheddar කැමති, නමුත් ඔබට ඔබ කැමති ඕනෑම දෙයක් වගේ භාවිතා කල හැක)
    • තාච්චියෙන් සඳහා බටර්
    ක්රමය:
    •  පිටි, ලුණු, ෙබ්කිං කුඩු එකට බීට්.
    • කිරි, බටර්, සහ බිත්තර එකතු කරන්න සහ කිසිදු පළු වේ තෙක් eggbeater හෝ සුදුළුනු සමඟ හොඳින් කලවම්.
    • විනාඩි 30-60 සඳහා ශීතකරණයේ ඉතිරි ආවරණය සහ කරමු.
    • මෙම පෑන්ෙක්ක්, එය nonstick දී 1/2 Tblsp බටර් හෝ මධ්යම ඉහළ තාප පුරා ප්රකාශ යකඩ පෑන් ගැන තාපය කිරීම.
    • කුසලාන 1/3 පමණ තද එකතු කරන්න සහ රවුමක් කිරීමට ladle හෝ හැන්දක් සමඟ සුමුදුයි.
    • හැම් සහ කුසලාන කඩදාසි ඉරා චීස් 1/4 ක පමණ Tblsp කිහිපයක් සමඟ ඉසිය යුතු ය.
    • (ඉහත පෙන්වා ඇති පරිදි.) ටිකක් සමග පොද වැස්ස වැඩි මතුපිට බිම
    • මෙම තද විශාල බුබුලු සාදයි විට, පෑන්කේක් පුරා ගියහොත්.
    • හරහා පිසූ විට, පිඟානක් කිරීමට ඉවත් කරන්න. ඔබ ඉතිරි පෑන්ෙක්ක් කරන්න අතර තීරු සමග තහඩුව උපාධියක් 200 අවන් හෝ කූඩාරමට උණුසුම් තබා ගන්න.
    • සෑම පෑන්කේක් හෝ වෙනත් සෑම පෑන්කේක් සඳහා අතිරේක බටර් භාවිතා කරන්න.
    • බටර් සහ සිරප් සමග උණුසුම් සේවය කරති.
  30. ස්කොෂ්, එළු චීස් සහ රෝස්මේරි පෑන්කේක්


    එය සුමට වන තුරු එකට අවශ්ය සියලු අමුද්රව්යය සමත්විය. Refrigerate වට්ටෝරුව හි නිශ්චිතව දක්වා ඇති පරිදි තද. ශීතකරණයේ සිට තද ඉවත් කරන්න, එළුවාගේ චීස් සහ ස්කොෂ් එකතු කරන්න. එකට හැම දෙයක්ම ගුණයකින්. කෝටුවක් නොවන කබලෙන් ලිපට ටිකක් තෙල් රත්. එවිට, කාණ්ඩ, තද ක ladleful පෑන්කේක් අනුව රන් දුඹුරු දක්වා ෆ්රයි එක් කරන්න.

    දී යෙහෙළිය ...

    1 කුසලාන තැනිතලාව පිටි (ග්ලූටන් නිදහස් හෝ අම්බෙලිෆර් පිටි)
    2 තේ හැඳි බේකින් පවුඩර්
    1 කුසලාන කිරි (හෝ කිරි නිදහස් කිරීම සඳහා සෝයා / ආමන්ඩ් කිරි)
    1 කාබනික බිත්තර (නිදහස් බිත්තරයක් හැර)
    2 Tablspoons උණු Unsalted බටර් + අමතර බැදීමට (ආදේශකයක් බැදීමට කිරි නිදහස් හා ඔලිව් තෙල් සඳහා ෙපොල් බටර් සමග)
    1/2 බැදපු බටර් ස්කොෂ් Puréed (අපි 1 තද සඳහා කුසලාන අවශ්ය)
    හැදි 3 එළුවන් චීස් (කිරි නිදහස් කිරීම සඳහා හැර)
    කුඩා Sprig නැවුම් රෝස්මරී සිහින් ව කැඩුණු

    එය බවට පත් කර ගන්නේ කෙසේද ...

    1. ඔබ විසින් තෝරා ගන්නා පිටි හා ෙබ්කිං කුඩු බඳුනක් පෙරනයක්.
    2. වෙනම භාජනයක් මිශ්ර එකට කිරි, බිත්තර, unsalted බටර් උණු කොට. හෝ ඔබ කිරි / බිත්තර නම් නිදහස් ඔබ තෝරාගත් කිරි සහ උණු කොට ෙපොල් බටර් මිශ්ර.
    3. හොඳින් ඔබේ පිටි හා සෙමින් එය සම්පූර්ණයෙන්ම ඒකාබද්ධ වන තුරු ඔබේ දියර මිශ්රණය සුදුළුනු කරන්න. අප්රමාණයි.
    4. ඔබේ තද බවට බටර් ස්කොෂ් purée 1 කුසලාන ගුණයකින් ඉන්පසු ඔබේ එළුවන් චීස් දී පියලි සහ ඔබේ රෝස්මේරි එකතු කරන්න.
    5. මධ්යම තාපය වැඩි විශාල කබලෙන් ලිපට පැත්තකි. පෑන්ෙක්ක් එක් එක් කණ්ඩායමක් සඳහා අපි තේ හැන්දක unsalted බටර් හෝ ඔලිව් තෙල් 1 ක් පමණ උණු කිරීම අවශ්ය.
    6. තාච්චියෙන් බවට තද ක 2-3 හැදි හැන්දක්. කුක් ඔබ බුබුලු (විනාඩි 1-2 පමණ) පිහිටුවීම දකින තුරු. පුරා ගියහොත් සහ අනෙක් පැත්තේ උයන්න.
    7. උණුසුම් සේවය හෝ ඉතා සීතල ආහාරයට ගත හැකි
31.  ස්ට්රෝබෙරි-තැඹිලි සෝස් සමග ෙලොම් සහිත රිකෝටා පෑන්ෙක්ක් 



මෙම තෙත් රිකෝටා පෑන්ෙක්ක් පහර බිත්තර සුදු ජාතිකයින් එකතු සහ නැවුම් ගාන ලද තැඹිලි තැවරුනු කිරීමට සියුම් වයනය හා සියුම් තැඹිලි රසය ස්තූතිය. ඔවුන් විශේෂ අවස්ථාවක් උදෑසන ආහාරය හෝ දිවාභෝජනය සඳහා අලංකාර තේරීමක් රසවත්, නැවුම් ස්ට්රෝබෙරි-තැඹිලි සෝස් සමග අත්පත් කර ගන්නා ලදී.

ස්ට්රෝබෙරි-තැඹිලි සෝස් සමග සුදෝ රිකෝටා පෑන්ෙක්ක්

  • අමුද්රව්ය:
  • අවුන්ස 15 රිකෝටා චීස්
  • 3/4 කුසලාන පිටි
  • 1/2 තේ හැන්දක ෙබ්කිං කුඩු
  • 2 හැදි සීනි
  • 1/8 තේ හැන්දක ලුණු
  • 2 හැදි මුළු කිරි
  • 3 බිත්තර, වෙන්
  • 1/2 තේ හැන්දක වැනිලා
  • තැඹිලි 1 තැවරුනු
  • ස්ට්රෝබෙරි-තැඹිලි සෝස් සඳහා:
  • 2 කෝප්ප ස්ට්රෝබෙරි, කැඩුණු
  • 2 තේ හැඳි සීනි
  • 1 tablespoon ලෙමන් යුෂ
  • 1/4 කුසලාන නැවුම් මිරිකා යුෂ
  • 2 හැදි ජලය
  • 2 තේ හැඳි මෙන්න
සකස් කිරීම:
පෙදෙස ද රිකෝටා පැය අවම වශයෙන් 1 සඳහා බඳුනක් පුරා යුගය තුළ ඉවතට කිරීමට අතිරික්ත දියර ඉඩ.
කුඩා saucepan දී ස්ට්රෝබෙරි, සීනි, ලෙමන් යුෂ හා දෙහි යුෂ පැමිණවීමෙන් සෝස් සූදානම් වෙන්න. මධ්යම අධික තාපය පුරා පතුලේ කිරීමට රැගෙන එන්න. කුඩා බඳුනක් දී, ජලය හා මෙන්න සුදුළුනු, මිරිස් හා කැකෑරෙමින් ස්ට්රෝබෙරි මිශ්රණය එක් කරන්න.
දිගටම ආහාර පිසීම විසින් මිශ්රණය සිරප් වැනි අනුකූලතාවක් ඝණ තෙක්. බඳුනක් වෙත මාරු හා සිසිල් කිරීම සඳහා වෙන් කර තබනවා.
බඳුනක් තුළ පිටි, ෙබ්කිං කුඩු, සීනි, ලුණු සහ ඒකාබද්ධ. වෙනම බඳුනක, සුමට තෙක් රිකෝටා, කිරි, ටුනා, වැනිලා සහ තැඹිලි තැවරුනු ඒකාබද්ධ.
වෙනම බඳුනක, දැඩි ගහන්න, නමුත් දක්වා අධිවේගී මත විදුලි මික්සර් සමග බිත්තර සුදු ජාතිකයින් සමත්විය. වියළි ද්රව්ය සඳහා රිකෝටා කිරි මිශ්රණය එක් කරන්න සහ ඒකාබද්ධ වන තුරු පමණක් කලවම්. , එසේ නම් මෘදු ඉතිරි ගුණයකින් හොඳින් මිශ්ර වන තෙක් බිත්තර සුදු ජාතිකයින් අඩක් පමණ සුදුළුනු.
තෙල් මධ්ය අධික තාපය පුරා griddle හා තාපය. එක් එක් පෑන්කේක් සඳහා griddle මතට තද ක හැදි 3 ක් පමණ වත් කරන්න. බුබුලු තෙක් කුක් පෙනී සිටින අතර, දෙවන පැත්තේ ආහාර පිසීම අවසන් කිරීමට ගියහොත් එසේ නම්, දාර සහ පෑන්කේක් මතුපිට බිඳ කිරීමට පටන් ගනියි.
එය ෙබ්කිං පත්රය වෙත මාරු ඔබ ඉතිරි පෑන්ෙක්ක් උයන්න අතර 200 ° F උඳුන තුල උණුසුම් තබා. ස්ට්රෝබෙරි-තැඹිලි සෝස් එළඟි සේවය කරන්න.
පෑන්ෙක්ක් 1 දුසිම් ගැන කරයි

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...