Lívanec je plochý koláč, často tenká a kulatá, připravený z těsta na bázi škrobu, která může obsahovat i vejce, mléko a máslo. Se vaří na horký povrch, například na grilovací nebo pánvi, často s olejem nebo máslem. Palačinka recepty se liší, ale všichni mají stejné základní složky mouky, vajec a mléka.
Ať už se jim sloužící k snídani, vydatná svačina nebo dokonce večeři, si prostě nemůže jít s Palačinky špatně! Podáváme jim prostý se sirupem nebo jim šaty s ovocem, čokoládové lupínky nebo dokonce šlehačkou a máte lahodně náplň jídlo.
Existuje jen málo věcí americký člověk musí umět vařit, a palačinky jsou jedním z nich. Dobrou zprávou je, že jsou jednoduché. Zde jsou 30 Pancake recepty, které učiní váš život mimořádně spokojeni.
Apple Palačinky
To vše je 10 minut dělat. příprava. Blend vejce, kombinovat máslo, vejce, mléko, cukr, sůl jablko. V samostatné misce vytřídění společně mouku, prášek do pečiva, skořicí a cukrem. Míchejte směs mouky do jablečné směsi, dokud se to promíchá. Vařit smažením na mírném ohni. Je to připravené!- Složení
- Výživa
- Metoda
- Krok 1Kombinovat mouku, cukr a skořici v míse. Přidejte vejce a mléko.Rozšleháme do hladka. Míchejte v jablkách.
- 2. krokZahřejte nepřilnavou pánev na mírném ohni. Sprej s olejem. Zalijeme 1/4 šálku jablečné směsi do pánve. Jemně rozprostřené se zadní lžící do 10 cm kola. Cook lívance, v dávkách, po dobu 2 minut nebo dokud bubliny se objeví na povrchu. Otočit. Vařit po dobu 1 až 2 minut, nebo dokud propečené.
- 3. krokPodáváme s kiwi a mražený jogurt.
Domácí Pancake Mix
Smíchejte mouku, prášek do pečiva, cukr, máslo, v případě potřeby a sůl podle chuti. Můžete přidat nějaké ovoce do těsta lívance - nakrájený jablka, nebo kousky banánu, ale chcete, aby se vaše palačinky. Smíchejte je vše v pořádku, pak smažit na horké plotně.Domácí borůvkový sirup a palačinky
Odhadovaný čas pro tento jeden je jen 15 minut.Smíchejte základové ingredience dobře - míchání, aby se rozpustil cukr a lisování bobule proti straně pánve lehce rozdrtit, dokud bobule být mírně měkké a směs dostane sirup. Umístěte ingredience v malé pánvi a dobře promícháme.Vlna borůvkovou příchutí a nádechem citronu je ideální v tomto sirupu. Skvěle na palačinky nebo zmrzlinu. Recept od PocketChangeGourmet.comSlouží: 3 šálkySložení- 2 ½ šálky borůvky, čerstvé nebo mražené
- 2 šálky vody
- 1 hrnek cukru
- Šťáva z 1 citronu Meyer - asi 1½ lžíce
- 1 palec plátek citronové kůry (použijte škrabku na brambory)
Instrukce- V hrnci smíchejte borůvky s ½ šálku vody
- Rozbít bobule s bramborovým frajera a přiveďte k varu
- Dusíme na mírném ohni po dobu 15 minut
- Sceďte šťávu do odměrky žáruvzdorného, lisování tvrdě na pevné látky, odhodit pevné látky.
- Vypláchněte hrnec, přidáme cukr, citronovou kůru a zbývající 1½ šálky vody, přiveďte k varu, za stálého míchání rozpustit cukr.
- Vařte sirup přes mírné teplo, dokud se eaches 225 ° na cukroví teploměr, asi 20 minut
- Přidejte borůvkový džus a citronovou šťávu a vaříme při vysoké teplotě po dobu 1 minuty.
- Nechte sirup vychladnout, poté zlikvidujte citronovou kůru.
- Nalijeme sirup do čistých skleněných lahví a sklenic.
- Seal a chladem po dobu až 6 měsíců.
- Použití na Domácí lívanečky nebo zmrzlinou
Staromódní domácí palačinky
Tento člověk potřebuje pouhých 5 minut na přípravu, ale vyžaduje 15 minut více vařit.
Síto mouku až je hladké. Přidejte prášek do pečiva, sůl a cukr. Make dobře ve středu těsta a nalijte mléko, vejce a rozpuštěné máslo; Smíchejte všechny dobře dohromady. Pak vaříme na mírném ohni, dokud jsou obě strany "hnědá".Skořice Roll Palačinky
Můžete začít tím, že ohřívá máslo v troubě. Připravte si náplň skořicovou První z nich - mícháním máslo, hnědý cukr a skořici společně. Šlehač dohromady mouku, prášek do pečiva a sůl. Vmíchejte mléko, vejce a olej na lehkou váhu.Nenechte overmix. (Má-li ponechána několik malé hrudky, je to v pořádku).SLOŽENÍ
Pro palačinky :Na náplň skořice :
1 šálek hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
1/2 lžičky soli
1 šálek mléka
1 velké vejce
1 polévková lžíce rostlinného oleje
1/2 hůl čerstvého másla, pokojové teplotě
1/4 šálku plus 2 polévkové lžíce hnědého cukru
1 1/2 lžičky mleté skořiceNÁVOD
- Udělat náplň skořicovou : Ve středně velké míse smíchejte máslo, hnědý cukr, skořici a. Kopeček náplně do litrovou velikosti těžký zip sáček, a odložte stranou.
- Proveďte palačinky : Ve středně velké míse rozšleháme společně mouku, prášek do pečiva a sůl. Metla na mléko, vejce a olej, jen dokud se navlhčí těsto.
- Rozehřejte velkou nepřilnavou pánev na středním plameni, a to sprej s teflonové sprej. Použijte kopeček zmrzliny přidejte těsto do pánve. Pouze spodní část lopatky nebo šálku šířit těsto do kruhu, asi 4 palce v průměru.Snižte teplotu na střední minimum. Odstřihnout roh svého sáček skořice plnění, a zmáčknout náplň do otevřeného rohu. Když váš palačinka začne tvořit bubliny, přidejte náplň. Od středu palačinka, zmáčknout náplň v horní části těsta lívance ve víru, stejně jako vidíte v pravidelném skořice roll. Vařit palačinka 2 až 3 minuty, nebo dokud bubliny začnou objevovat v horní části palačinky a je to dozlatova na dně. Slide tenký, široký kovovou špachtlí pod palačinka, a jemně, ale rychle se otočit to. Vaříme dalších 2 až 3 minuty, dokud druhá strana je zlatá stejně. Když flip palačinky na talíř, uvidíte, že plnicí skořice vytvořila kráter-víření skořice.Vytřít pánev s papírovým ručníkem a opakuje se zbývajícími těsta lívance a skořicovou náplní. Rewarm glazura krátce, v případě potřeby.Podáváme palačinky přelité mrholení glazury.
INFORMACE
- Kategorie
- Snídaně / svačina, Palačinky / Oplatky
- Výtěžek
- 4 palačinky
- Cook Time
- 35 minut
Červené sametové palačinky
Rozšleháme spolu mouky, jedlá soda, práškový cukr, sůl, podmáslí, neslazené kakao, krystalový cukr, asi 2 lžíce měření potravinářské barvivo červené tekutiny, vejce a prášek do pečiva. Místo v jedné vrstvě na plech a péct při teplotě 200 ° C až pec, po dobu 30 minut.Jahoda palačinky posypeme
Smíchejte mléko, vejce, mouku, prášek do pečiva, sodu a vanilkový extrakt.Udělejte důlek na směs mouky a zalijeme směsí mléka a rozpuštěným máslem.Potom se přidá a vaříme na pánvi na středně-nízké teplo.Jahod posypeme Funfetti Palačinky1 ½ šálky bez tuku podmáslí1 vejce1 polévková lžíce. rozpuštěného másla1 ½ šálky hladké mouky2 lžíce. krystalový cukr1 lžička. prášek na pečení1/2 lžičky. kóšer sůl5 až 6 jahody, krájenéDuha kropí (tolik, kolik byste chtěli)1. Smíchejte podmáslí, vejce a máslo v malé misce a dejte stranou. V samostatné misce smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl.2. Udělejte si malý otvor, nebo také ve své směs mouky a zalijeme podmáslí směsi. Dobře promíchejte, dokud se vše dohromady.3. Teplo pánev přes střední až nízké teplo a to sprej s vařením spreji. Jakmile je horko, lopatka 1/2 šálku těsta do pánve. (Pour méně těsto, když se dělají mini lívance).4 . Jakmile se těsto je v pánvi, rychle se přidají 3 až 4 jahody (nakrájené) na každé palačinky a lehkým zatlačením každý z nich do těsta. Pro menší palačinky, použijte 1 až 2 jahody. Pak se přidá tolik postřikovačů, jak byste chtěli.5. Nechte palačinky vařit asi 2 minuty (nebo dozlatova) před překlopením.Vařit na druhou stranu pro další 1 až 2 minuty.Poznámka: Pokud používáte sadu Kate Spade, sprej každé formy před nalitím do směsi. Aby se ujistil, palačinka se vaří a neztratí svůj tvar, pokrývají forma s víkem po dobu několika sekund. Když se okraje začnou odtáhnout z formy, lívanec je připraven otočit. Můžete se vysune ven z formy a flip, nebo pomocí stěrky, aby se udržela pohromadě a otočit ho.Arašídové máslo pohár palačinky
Bufet Palačinka naběračky
Mrkvový dort Mini palačinky
Sourdough Palačinky
Dal dvě polévkové lžíce pšeničné mouky v misce nebo šálku, který má málo vody v něm; mix (mix s non - kovový předmět) pak kryt - ale ne vzduchotěsný a mít ji opustil, kde vzduch může přijít dovnitř, např parapetu. následovat krok správně, jak je uvedeno v receptu. Třetího dne prověřit, jestli to chutná "kyselý" - to je skvělé, pokud je to hrozné a páchne ... vyhodit a začít znovu pracovat!Smores Palačinky
Smíchejte mouku, prášek do pečiva, řepkový olej, podmáslí, sůl, cukr, marshmallows, čokoládové lupínky, a Graham krakování drobky. Potom se přidá toto těsto do předehřáté pánve.Dýňová Vířivé palačinky s dýní Butter Topping
Šlehač dohromady mouku, cukr (hnědý a bílý cukr), skořice, muškátový oříšek, sůl a prášek do pečiva. V jiné misce ušlehejte mléko, vejce, olej a vanilku.Přidání směsi mléka do směsi mouky a dobře promíchejte - směs může být mírně hrudkovitý. Odhad - 30 minut (10 minut na přípravu, 20 minut za práci)Složení- ½ C hladké mouky
- ½ C celozrnné pečivo mouka
- 1 C mléko
- vanilkový extrakt 1 lžička
- 1 vejce
- 2 lžíce řepkový olej
- 2 lžíce bílého cukru
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- ¼ lžičky skořice
- ¼ lžičky muškátového oříšku
- ¼ lžičky soli
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 1 9 oz sklenice dýňový másla (pravděpodobně nebude používat to všechno, ale jen pro jistotu, začněte s celou JAR)
- Másla a moučkového cukru na posypání
Instrukce- Předehřát nepřilnavou pánev na středním plameni.
- Ve velké míse (jsem použil jeden s výlevkou) mést dohromady moučky, cukru, skořice, muškátový oříšek, sůl a prášek do pečiva.
- V jiné misce ušlehejte mléko, vejce, olej a vanilku.
- Přidejte mléko směsi na směs mouky a dobře promíchejte. Směs by měla být mírně lumpy.
- Zalijeme ¼ C těsta pro každou palačinku na pánvi. Mám dva najednou.Poté zmáčknout dýně máslo krouživým pohybem na palačinky. Dal jsem dýně máslo do ziplock sáčku a odříznout roh, takže bych to mohl vymáčknout. Pečeme po dobu 2-3 minut na každé straně.
- Šířit máslo (nebo země Crock, stejně jako já) na horní části každé palačinky před stohování.
- Nejlépe každý zásobník s moučkovým cukrem a pak zmáčknout trochu dýňové másla na vrcholu.
Karamel jablečný koláč palačinky
Ušlehejte podmáslí, jablečnou, káva, melasa, vodu a vejce. V samostatné misce rozšleháme spolu zbývající (suché) přísady. Směs bude dost liquidy na první, ale čím déle to sedí při pokojové teplotně to začne otáčet do té husté textury.Pancake pusinky s ovocem
Předehřejte troubu na 400 stupňů F. Místo másla koláč desce 9-palcový a pečeme po dobu 4 - 5 minut nebo dokud neroztaje. Smíchejte mouku, cukr, sůl, vejce a mléko; rozšleháme do hladka. Použijte tento těsto podle návodu v receptu na pro lívance pusinky. Můžete je top s kandované ovoce.Složení- 1 celé vejce plus 1 vaječný bílek
- ¼ šálku hladké mouky
- ¼ šálku mléka
- 1 lžíce olej na vaření
- ¼ lžičky soli
- 2 šálky čerstvé ovoce
- 2 polévkové lžíce pomerančové marmelády, zahřívá v mikrovlnné troubě
Instrukce- Srst malé koláč desky nebo fólie koláč pánve s vařením spreji
- Ve velké míse ušlehejte vejce, mouku, mléko, olej a sůl do hladka
- Rozdělte těsto do čtyř pánve
- Pečeme 25 minut v 400 stupeň troubě, dokud hnědé a nadýchané.Vypnutí trouby a necháme v troubě po dobu 5 minutu více Před vyjmutím
- Okamžitě přenese palačinky do malých misek, lžíce na ovoce a pokapeme ohřátého marmeládou
PoznámkyLiz říká, že ... to byly chutné, můžete také přidat jablečnou šťávu z plodu, pokud nemají žádnou pomerančovou marmeládu
Doug říká ... co je to zábava večeřePerník skořice roll Palačinky
Šlehač dohromady mouku, prášek do pečiva, sůl, mléko, vejce a olej, jen dokud se dohromady. Přidejte máslo, hnědý cukr a skořici připravit těsto. Pro přípravu glazura: V malé pánvi rozehřejte máslo na mírném ohni, dokud neroztaje.Složení:Skořice Swirl:
1/4 šálku másla (1/2 tyč)
1/2 šálku hnědého cukru
1/2 lžíce mleté skořice
1/4 lžičky mletého hřebíčku
1/4 lžičky mletého muškátového oříškuSmetanovým sýrem Poleva:Palačinky:
1/4 šálku másla (1/2 tyč)
2 oz smetanový sýr
3/4 šálku moučkového cukru, prosetou
1/2 lžičky vanilkového extraktu
1/4 lžičky mleté skořice
1/4 lžičky mletého zázvoru
3/4 šálku podmáslí
1/4 šálku jablečný
2 polévkové lžíce uvařené kávy
2 lžíce tmavé melasy
2 polévkové lžíce vody
1 velké vejce
1 1/4 šálky hladké mouky
1/2 lžíce prášku do pečiva
1/2 lžíce mleté skořice
1/2 lžíce mletého zázvoru
1/4 lžičky jedlé sody
1/4 lžičky soliSmíšené Berry podmáslí palačinky
Přidejte vejce a podmáslí, mouku, cukr, prášek do pečiva, jedlá soda a sůl v míse. Dobře promíchejte a posypte smíšených bobulí. Vařit po dobu 1 minuty, dokud se neobjeví bubliny na povrchu a palačinky jsou zlaté pod ním.Odhadovaný čas: 30 minut.Lemon Ricotta Souffle Palačinky s ovocem
Rozšleháme mouku, cukr a sůl v míse. V jiné misce smíchejte žloutky (samostatná bílá část), ricotta, máslo, citrónovou šťávu, kůru a vanilky.Rozšleháme bílky až je tuhá, pak ji smícháme s moukou směsi, aby palačinka těsto. Nemusí být v pokušení přeskočit citronovou kůru, je to opravdu přidává na citrusy chuť.Palačinky jsou potraviny, které přesahuje kultury. Existuje příliš mnoho verzí, které se liší od kultury ke kultuře, aby je všechny vyjmenovat. V Severní Americe, je to klasický snídaně potravy. Je pro zvláštní příležitosti nebo na víkendovou snídani s rodinou nebo přáteli. Je to komfort potravin a tam je obvykle vzpomínky připojené. Moje rodina strávila mnoho neděle takže naše oblíbené recepty palačinka s javorovým sirupem a slaniny nebo klobásy. Každý člověk může být snadno umístěny na libosti a nelibosti. Přírůstky do své oblíbené palačinky těsto je stejně jednoduché jako pokropení čerstvé nebo mražené lesní plody, banány, strouhaný jablka, ořechy, granola, čokoládové lupínky, nebo sušené ovoce přes horní část palačinky, když je na roštu. Nebo prostě, jednoduše a zcela chutné. Možnosti jsou téměř nekonečné! To může být docela událost, aby palačinky, zatímco hladové ústa čekají na krmení.Jsem narazil na pár receptů , které byly souffled palačinky, které byly v podstatě palačinky s vaječných bílků oddělených, šlehačka a skládaných do těsta pro načechranější palačinky. Byly dorazilo na pánvi. Líbí se mi myšlenka učinit velký palačinka jako holandské dítě nebo pannekoeken (jsem viděl různé hláskování pro tento odpusť mi, jestli to není správné), což je rodina oblíbený.Měl jsem spoustu legrace dělat varianty receptu jsem přišel s. Měl jsem nějaké opravdu dobré výsledky spolu s několika hadry. To je v pořádku se mnou. To vše je součástí tohoto dobrodružství vaření jsem na.Jsem opravdu spokojený s ricottou, citronovou verzi a doufáme, že budete souhlasit. To je docela snadné udělat, i když tam je další krok na šlehání bílků. To by mohlo rovněž být provedena v menších nádob pro osobní velké palačinky, stejně jako pannekoeken nebo holandských dětí může být. Bobule jsou nepovinné, ale doporučeno. Zmražené nebo čerstvé borůvky, jahody, ostružiny a maliny dobře fungovat. Pro ty z vás, kteří hledají alternativu k bobulí, hrstka sekaných vlašských ořechů namísto bobulí je vynikající.Posypeme několik bobulí (nebo vlašské ořechy) přes vrchol poté, co jste dát ji do pánve a posypeme turbinado (surový cukr) nebo hnědý cukr nad nimi před pečením. Podáváme s lehkým kropení moučkového cukru a lehkým javorového sirupu nebo Lyles zlatého sirupu.Složení- ¾ šálku (75 g) veškeré hladké mouky
- ⅓ cup (63 g) cukru
- ½ lžičky soli
- 4 vejce odděleny
- 4 lžíce čerstvého másla (2 roztaví a 2 pro pánev)
- ⅔ šálek (165 g) ricotta, zcela nebo částečně SKIM
- ¼ šálku (60 ml) citrónové šťávy
- kůra z citronu
- ½ lžičky vanilky
- ¼ šálku (42 g) čerstvého nebo zmrazeného bobulí
- Turbinado nebo surový cukr na posypání přes vrchol
- Cukráři cukr pro utírání prachu
- Lehký javorový sirup nebo Lyle zlatá sirup
Instrukce- Předehřejte troubu na 375 stupňů a předehřejte železnou pánev 10-palcový nebo soté pánev.
- Smíchejte mouku, cukr a sůl v míse.
- Smíchejte vaječné žloutky, vyčerpaný ricotta, máslo, citrónovou šťávu, kůru vanilkové do velké mísy a dobře promíchejte.
- Umístěte oddělené bílky do mísy a rozšleháme do tuhé vrcholy.
- Přidejte mouku na mokré směsi a dobře kombinovat. Přidejte malé kopečkem vaječných bílků a vmícháme do odlehčit těsto. Přidejte zbývající bílky a přeložte špachtlí, dokud kombinovat.
- Vyjměte pekáč z trouby a dejte 2 polévkové lžíce másla It. Když je máslo roztaví doplněk těsto, posypeme několik bobule v horní a posypeme na asi polévkovou lžíci nebo 2 turbinado cukru. Vrátit pánev do trouby. Pečeme 20 až 25 minut. Když je palačinka nafoukl a lehce opečené na vrcholu je připraven.
- Podáváme s lehkým kropení cukrářů cukru a podávejte s sirupem volby.
- Užívat si!
Skořice Palačinky s Kandované slaninou
V míse smíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl, cukr a skořici. Rozehřejte grilovací pánev nebo pánev na středním plameni. Vmíchejte nakrájenou slaninu, rezervovat lžíci pro vaše polevou. Předpokládaná doba pro tento jeden je jen 30 minut.Chocolate Chip a Kandované Bacon Palačinky
- Složení:
- 2 hrnky hladké mouky
- 1 lžíce cukru
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1/2 lžičky soli
- 1/4 lžičky skořice
- 2 vejce, dobře zbit
- 2 šálky podmáslí
- 2 lžíce rozpuštěného másla
- 2 oz polosladká čokoládové lupínky
- Rostlinný olej
- Pro Kandované Bacon:
- 3 plátky o tloušťce řez slaniny
- 2 lžíce hnědého cukru
- 1/2 lžičky skořice
Příprava:
Aby kandovaná Bacon, předehřejte troubu na 350 ° F a lemují plech s fólií.Nastavit rošt na horní a srst to s teflonové sprej.Položte slaninu na stojanu a posypeme štědře s hnědým cukrem a skořicí.Pečeme, dokud ostré a karamelizovanými, 16 až 20 minut (v závislosti na tloušťce). Vyjměte z trouby, nechte vychladnout, pak převést na prkně a nakrájíme na malé kousky.Vypněte troubu a nechte vychladnout na asi 200 ° C.Chcete-li provést palačinky smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva, jedlá soda, sůl a skořici v míse.V samostatné misce ušlehejte vejce, podmáslí a rozpuštěné máslo.Přidejte mokré přísady do suché a míchejte, dokud prostě dohromady.Složte v čokoládové lupínky a kandované slaninu.Rozpálíme nepřilnavou pánev nad středně-vysoké teplo a papírovou utěrkou, lehce srst ho s rostlinným olejem.Naběračka těsto, 2 až 3 polévkové lžíce v době, na horké plotně a vaříme, dokud se objeví malé bublinky na vrcholu. Flip a vaříme, dokud druhá strana je zlatohnědá, asi 2 - 3 minuty na každé straně.Pracují ve skupinách, dokud není využito veškeré těsto, olejování pánev mezi každou dávku. Udržujte hotové palačinky teplo v troubě při práci.Podáváme s pat másla a javorovým sirupem nebo prachu s práškovým cukrem.Chocolate Chip Preclík Palačinky s arašídové máslo Nutella
Rub ve společně mouku, prášek do pečiva, máslo, vejce vanilka, arašídové máslo a cukry, do světla a nadýchaný. V misce, beat vejce s cukrem, olejem a solí;dokud dobře kombinovat. Přidejte mouku, prášek do pečiva a 1/2 C mléko.Nutella je klíčem k tomuto přátelský kluk recept. 1 vejce3 Tbs cukr2 Tbs řepkový olej1/4 lžičky soli2 C mouka3 lžičky prášku do pečiva1/2 3/4 C mléko1/2 C polosladké čokoládové lupínky1/3 C preclíky, rozdělené na malé kouskyPro omáčkou:1/4 C krémová arašídové máslo2 Tbs NutellaPředehřejte plotna pan nad med mírném ohni.V misce, beat vejce s cukrem, olejem a solí; dokud dobře kombinovat. Přidejte mouku, prášek do pečiva a 1/2 C mléko. Dobře promíchejte, se snaží dostat všechny hrudky ven a přidání více mléka, je-li příliš silný. Přeložte čokoládovými lupínky a preclíky.Spray grilovací pánev s vařením spreji, nebo potřeme papírovým ubrouskem namočeným v řepkový olej. Pour ladlefuls těsta a vaříme, dokud bubliny začnou tvořit na povrchu a okraje začnou nastavit; asi 3-4 minut. Flip a vaříme po dobu 3 minut a více; dozlatova.Zatímco palačinky jsou vaření, v malé misce, tepelná arašídového másla v mikrovlnné troubě po dobu 30-40 minut. Přidejte Nutella a míchejte do hladka. Mrholení přes teplé teplé palačinky.Rozkošný přátelský kluk Palačinky
Ve středně velké míse smíchejte všechny suché přísady a přidejte mokré přísady jako mléko, vejce a rozpuštěným máslem. Metla dobře přidávání ozdobných přísad, jako jsou sypáním nebo chocochips pokud si budete přát. Aby tyto chutné lívance, aby se podobal kreslených postaviček jako medvídka nebo jednoduše čerpat roztomilé tváře na ně pomocí čokoládovou polevou.Snickerdoodle Palačinky
Oreo Cookie Palačinky
Aby náplň krém podle receptu. Držet stranou. Mezitím rozehřejte velkou těžkou pánev na středně vysoké teplo; naběračka těsto do rozpálené pánvi, za použití 1 polévková lžíce. těstíčko pro každou palačinku. Vařte, dokud bubliny vytvářejí na vrcholcích, pak zase až hnědé ostatních stran. Sendvič lívance pomocí bílou krémovou náplní, aby se podobal sušenky.Palačinka bez mléka a vajec recept
Tenhle je čistě veganské, mléka a mléčných výrobků zdarma a bezvaječné. Metla suché přísady dohromady v míse a metla kombinovat s mokrými složkami.Nalijte těsto do horké pánvi. Tip pánev pomoci těsto rovnoměrně, v případě potřeby.Chobani palačinky
Ušlehejte vejce, Chobani a mléko. Rozpálíme nepřilnavou pánev na středním plameni. Vařte, dokud okraje set a bubliny se objeví na povrchu, asi 2 minuty.Čokoláda sýr palačinky
Smícháme tvaroh, mléko, vejce, vanilka, mouku, kypřící prášek, kakaový prášek; míchat těsto do hladka nalijeme na mírném ohni v rozpálené pánvi.Miluji víkendy.A já vím, co si myslíš. " Duh. Všichni děláme."Ale já mám navíc lásku k víkendech, a nazývá se palačinky. Já vím, já vím, jsem diskutoval dříve, ale mám pocit, že většina z vás nebyli kolem tenkrát, tak ať mi zopakovat.Ve všední dny snídaně v mém světě se skládají z obrovského šálku kávy, jak začnu svůj počítač v práci, po kterém následuje miskou obilovin a mléka o hodinu později. A v případě, že někdo z vás si myslí, že miska cereálií byl lahůdkou jakéhokoli druhu, dovolte mi objasnit.Když řeknu, že misku, ve skutečnosti myslím pohár. Stejně jako v hrozných malých polystyrénových kelímků, které má společnost od nás očekává, pít z. A mám teorii o mém obilovin, která se každé ráno osvědčený správné docela hodně. Je to takhle: v podstatě svět nějak ví přesně sekundu, že jsem nalít mléko nad mou obilovin, a najednou mi zazvoní telefon. A stejně jako se mi podaří opět dostat člověka z telefonu, doufat, že zachránit poslední zbytky křehkosti ve výše uvedeném pohár, můj telefon kroužky. A to do značné míry pokračuje takhle, dokud můj šálek je plný mokrý nepořádek cereálií.A to mí přátelé, je snídaně. Na všední den.A to je důvod, proč mám navíc trochu lásky na víkendy. Upřímně řečeno, to není vždy palačinky. Někdy je to omeleta někdy je to gurmán forma ovesné vločky. A často je to palačinky. A občas, to je zmrzlinu. Nesuďte.Ale to jsem odbočil. Vraťme se do palačinek, ne?Byl jsem experimentoval s různými verzemi palačinek v poslední době, a tohle je mezi mé oblíbené. Je to zdravý a má čokoládu, Musím říct víc?Složení- 1 ½ šálky nízkotučný tvaroh
- 1 šálek mléka
- 2 vejce
- vanilkový extrakt 1 čajová lžička
- ¾ šálku (bílá) celozrnná mouka
- 1 lžička prášku do pečiva
- ¼ šálku kakaový prášek
- 16 pakety splenda nebo ⅔ poháru cukr nebo náhražka cukru
- čokoládové lupínky, volitelná (já jsem použil bez cukru)
Instrukce- Ve středně velké míse smíchejte tvaroh, mléko, vejce a vanilky. Míchejte, dokud kombinovat.
- Přidáme mouku, kypřící prášek, kakaový prášek a Splenda a míchejte, dokud zcela kombinovat.
- Zahřejte pánev na středním plameni. Sprej s PAM nebo nepřilnavým pečící spreje.
- Nalijte těsto do vrchovatou lžíce na horké pánvi. Fry, dokud se zdá nastavit top, pak ji převrátit a smažit, dokud propečené. To by mělo být lehce opečené na vnější straně obou stranách.
- Pokud chcete zvláštní pochoutku, posypeme čokoládovými lupínky těsně předtím, než je mizerný.
- Podávejte horké, s javorovým sirupem, bobulové omáčce (to je recept budu muset psát jeden den), nebo dokonce čokoládovou polevou!
- Užívat si!
Tvaroh palačinky
Tvaroh doba přípravy pancake je asi 15 minut. Míchá mouku, olej a vejce ve velké míse. V samostatné misce ušlehejte vejce, tvaroh, mléko a olej. Přidejte mouku do vaječné směsi a šlehejte, dokud prostě smíchat.Slaninou a sýrem palačinky
Slaninou a sýrem! Jedná se o ústa zalévání potěšení. Ušlehejte mléko, vejce a rozpuštěné máslo. Vmíchejte sýrem a slaninou na středně-vysoké teplo. Srst je lehce olejem.To je dobrý recept. Pro jednodušší vaření, bity slaniny a strouhaným sýrem také mohlo být přidán buď našeho podmáslí Pancake Mix nebo Země pšenice Pancake Mix. Jemná slaná chuť na kousky slaniny, spolu se sladkostí naší realitní javorového sirupu, je skvělý ochutnávka palačinka.Složení6 proužky slaniny, smažené a rozpadlo se na kusy1/3 šálku celozrnná mouka
1 šálek hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
2 lžičky krystalového cukru
1/4 lžičky soli1 1/4 šálku mléka
1 velké vejce
3 polévkové lžíce rozpuštěného másla
3/4 šálku strouhaný sýr čedarinstrukce- Kombinovat mouku, prášek do pečiva, cukr a sůl ve velké míse. Smíchejte s vidličkou.
- V jiné misce ušlehejte mléko, vejce a rozpuštěné máslo. Vmíchejte sýrem a slaninou. Nalít mléko a sýry směs do směsi mouky a míchejte, dokud prostě dohromady. (Některé kusy zůstanou).
- Rozpálíme pánev nebo pánev nad středně-vysoké teplo. Srst je lehce olejem. Když je plotna je horká, nalijeme těsto na pánvi v sudých kruzích.Vařte, dokud bubliny tvořit a začnou rozpadat v těstíčku. Flip a vaříme, dokud hotovo.
Šunka a sýr palačinky
Smíchejte mouku, sůl, prášek do pečiva, mléka, podmáslí a vejce. Rozpustíme máslo v malé pánvi, pak rozšleháme mouku a dobře promíchejte s šlehač nebo metla, dokud nejsou žádné hrudky. Můžete ukládat zbytky v lednici, vedou dobře.Složení:- 2 šálky mouky
- 1/2 lžičky soli
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 1 šálek mléka
- 1 šálek podmáslí
- 1 vejce
- asi 1 šálek na kostičky nakrájené šunky
- asi 1 1/2 šálky strouhaným sýrem (dávám přednost čedar, ale můžete použít jakéhokoliv druhu se vám líbí)
- máslo na pánvi
METODA:- Smícháme mouku, sůl a prášek do pečiva.
- Přidejte mléko, podmáslí, a vejce a dobře promíchejte s šlehač nebo metla, dokud nejsou žádné hrudky.
- Přikryjte a nechte odpočinout v lednici po dobu 30-60 minut.
- Chcete-li provést palačinky, teplo asi polovina Tblsp máslo v teflonové nebo litinový pánev přes středně vysoké teplo.
- Přidejte asi 1/3 šálku těsta a vyhladit s naběračkou nebo lžící, aby se kruh.
- Posypeme několika Tblsp šunky a asi 1/4 šálku strouhaný sýr.
- Pokapeme trochu víc těstíčku přes vrchol (viz výše).
- Když je těsto tvoří velké bubliny, flip přes palačinku.
- Když propečené, vyjměte na talíř. V teple ve 200 stupeň troubě či stanu na plech s fólií a zároveň uděláte zbývající palačinky.
- Lze použít dodatkový máslo pro každou palačinku nebo každý druhý palačinky.
- Podávejte horké s máslem a sirupem.
Squash, kozí sýr a rozmarýn Pancake
Porazil dohromady všechny potřebné složky, dokud není hladké. Chladem těsto, jak je uvedeno v receptu. Vyjměte těsto z ledničky, přidejte sýr koze a squash.Složit všechno dohromady. Rozehřejte trochu oleje na nepřilnavé pánvi. Pak, v sériích, přidejte plná sběračka těsta na palačinky se smažit až do zlatova.Co se děje v ...
1 šálek hladké mouky (nebo pohankové mouky pro bezlepkovou)
2 lžičky Prášek do pečiva
1 šálek mléka (nebo sójové / mandlové mléko pro mlékárny zdarma)
1 Organic vejce (vynechat pro bezvaječné)
2 Tablspoons Melted nesolené + navíc ke smažení (náhražky s kokosovým máslem pro mléčný svobodné a olivového oleje na smažení)
1/2 Pečené ořešák squash pyré (potřebujeme 1 pohár za těstíčku)
3 lžíce kozí sýr (vynechat pro mléčný zdarma)
Small snítka rozmarýnu jemně nasekanéJak to udělat...
- Síto zvolené mouku a prášek do pečiva do mísy.
- V samostatné misce smíchejte mléko, vejce, roztaví nesolené máslo. Nebo jste-li mléčný / bezvaječné mix zvolený mléko a roztaví kokosové máslo.
- Udělejte důlek v mouce a pomalu rozšleháme svou tekutou směs, dokud se zcela kombinovat. Dát stranou.
- Složit 1 šálek ořešák squash pyré do těstíčka a pak vločka ve své kozí sýr a přidejte rozmarýn.
- Rozehřejte velkou pánev nad střední teplotě. Pro každou pečení palačinek chceme rozpustit asi 1 kávová lžička čerstvého másla nebo olivový olej.
- Lžíce 2-3 polévkové lžíce těsta do pánve. Cook, dokud neuvidíte bublinky tvoří (asi 1-2 minut). Otočit a vařit na druhou stranu.
- Podávejte teplé nebo mohou být konzumovány za studena příliš
Tyto vlhké ricotta placky mají jemnou texturu a jemné pomerančové aroma díky přidání tepaného vaječných bílků a čerstvě nastrouhaného pomerančovou kůru.Přelité lahodnou čerstvé jahody-pomerančovou omáčkou dělají ideální volbou pro zvláštní příležitosti snídani nebo brunch.
Načechraný Ricotta Palačinky s jahodovým-pomerančovou omáčkou
- Složení:
- 15 uncí sýr ricotta
- 3/4 šálku mouky
- 1/2 lžičky prášku do pečiva
- 2 lžíce cukru
- 1/8 lžičky soli
- 2 lžíce Plnotučné mléko
- 3 vejce, oddělená
- 1/2 lžičky vanilkového
- Kůra z 1 pomeranče
- Pro Strawberry-pomerančovou omáčkou:
- 2 šálky jahody, nasekané
- 2 lžičky cukru
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1/4 šálku čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
- 2 lžíce vody
- 2 lžičky kukuřičného škrobu
Příprava:
Umístěte ricotta v sítko přes misce po dobu alespoň 1 hodiny, aby jakýkoli přebytek kapaliny do kanalizace.
Umístěte ricotta v sítko přes misce po dobu alespoň 1 hodiny, aby jakýkoli přebytek kapaliny do kanalizace.
Připravte si omáčku umístěním jahody, cukr, citronovou šťávu a pomerančový džus v malé pánvi. Přiveďte k varu přes středně vysoké teplo. V malé misce rozšleháme spolu vodu a kukuřičný škrob a přidejte do vařící jahodové směsi.
Pokračovat vaření, dokud směs nezhoustne do konzistence sirupu podobné.Převod do mísy a necháme vychladnout.
Kombinovat mouku, prášek do pečiva, cukr a sůl v míse. V samostatné misce smíchejte ricottou, mléko, žloutky, vanilky a pomerančovou kůru dohladka.
V samostatné misce, beat bílky pomocí elektrického mixéru o vysoké rychlosti do světla a nadýchaný, ale ne tuhé. Přidejte směs ricotta mléka do suché přísady a míchejte, dokud prostě dohromady. Metla asi v polovině vaječných bílků, dokud dobře míchají, pak jemně složit v rovnováze.
Ropa pánvi a tepla přes střední-vysoké teplo. Nalijte asi 3 polévkové lžíce těsta na pánvi pro každou palačinku. Vařit, dokud se neobjeví bubliny a začínají rozkládat na okrajích a na povrchu palačinky, potom ji dokončit vaření na druhé straně.
Transfer na pečící plech a udržovat v teple do 200 ° F troubě, zatímco vy vařit zbývající palačinky. Podávejte přelité jahodovou-pomerančovou omáčkou.
Činí asi 1 desítek palačinky
Комментариев нет:
Отправить комментарий