Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 An chuid is mó Delicious pancóg Recipes

 

 Is pancóg císte árasán, go minic tanaí, agus cruinn, ullmhú as fuidrimh stáirse-bhunaithe bhféadfadh sé go mbeadh uibheacha, bainne agus im. Tá sé cooked ar dromchla te den sórt sin mar griddle nó friochadh uile, go minic le ola nó im. oidis pancóg athrú, ach go léir na comhábhair chéanna bhunúsach de plúr, uibheacha agus bainne.
Cibé an bhfuil tú ag freastal orthu don bhricfeasta, a brunch hearty nó fiú dinnéar, ní féidir leat dul go simplí cearr leis Pancóga! Freastal plain dóibh síoróip nó iad a gúna suas le torthaí, sliseanna seacláide nó uachtar fiú bhuailtí agus tá tú béile deliciously líonadh.
Tá roinnt rudaí nach mór fear Meiriceánach a fhios conas a cócaireacht, agus tá pancóga ar cheann acu. Is é an dea-scéal go bhfuil siad éasca. Seo iad 30 oidis pancóg rud a dhéanamh do shaol Super sona.
  1. Apple Pancóga


    Tá gach a thógann sé seo 10 nóiméad a dhéanamh. ullmhú. uibheacha Cumaisc, le chéile im, uibheacha, bainne, siúcra, úll salann. I Bowl ar leith sift chéile plúr, púdar bácála, cainéal agus siúcra. Corraigh an meascán plúr isteach mheascán úll, dtí go bhfuil sé measctha. Cook sé ag friochadh ar teas íseal. Tá sé réidh! 
    • comhábhair
    • Cothú
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • modh
    1. céim 1
      Chomhcheangail plúr, siúcra agus cainéal i mbabhla. Cuir uibheacha agus bainne. Whisk go dtí go réidh. Corraigh i úlla.
    2. céim 2
      Teas friochtán neamh-bata os cionn teas íseal. Sprae le ola. Doirt 1/4 cupán meascán úll isteach uile. Go réidh leathadh amach leis an chúl a spoon le babhta 10cm. pancóga Cook, i mbaisceanna, ar feadh 2 nóiméad nó go dtí go boilgeoga le feiceáil ar dhromchla. Dul os a chionn.Cócaireacht ar feadh 1 go 2 nóiméad nó go dtí go cócaráilte tríd.
    3. céim 3
      Freastal le kiwifruit agus iógart reoite.
  2. Homemade Pancake Mix


    Measc plúr, púdar bácála, siúcra, im más gá agus salann chun blas. Is féidir leat a chur suas roinnt torthaí go dtí an fuidrimh pancóg - úll diced, nó píosaí banana, áfach, is mian leat a dhéanamh do chuid pancóga. Measc iad go léir go maith, ansin Fry ar griddle te.
  3. Homemade Blueberry síoróip agus Pancóga

     Is é an t-am measta an gceann seo ach 15 nóiméad.
    Measc na comhábhair bonn maith - corraigh siúcra a thuaslagadh, agus caora in aghaidh an taobh uile cnaipe a threascairt beagán, go dtí go bhfaigheann caora beagán bog agus faigheann meascán síoróip. Cuir comhábhair i sáspan beag agus corraigh go maith. 
    Is é an pléasctha de blas fraochán agus leid ar liomóidí foirfe sa síoróip. Mór ar Pancóga nó Ice Cream. Oideas ó PocketChangeGourmet.com
    Feidhmíonn: 3 cupáin
    comhábhair
    • 2½ cupáin blueberries, úr nó reoite
    • 2 cupáin uisce
    • siúcra 1 cupán
    • Sú de 1 Meyer Lemon - thart 1½ spúnóg
    • slice 1 orlach de craiceann líomóid (bain úsáid as Thóg mé glasraí)
    treoracha
    1. I sáspan, le chéile na blueberries le cupán ½ an uisce
    2. Bain na caora le masher prátaí agus a thabhairt chun suanbhruith
    3. Suanbhruith os cionn teas íseal ar feadh 15 nóiméad
    4. Strain an sú isteach i cupán tomhais heatproof, brú go dian ar na solaid, scriosadh na solaid.
    5. Sruthlaigh amach an sáspan, cuir an siúcra, líomóid craiceann agus an 1 ½ cupáin eile an uisce, a thabhairt chun boil, stirring a thuaslagadh an siúcra.
    6. Boil an síoróip breis teas measartha go dtí eaches sé 225 ° ar teirmiméadar candy, thart ar 20 nóiméad
    7. Cuir an sú fraochán agus sú líomóide agus boil os cionn teas ard ar feadh 1 nóiméad.
    8. Lig an síoróip fionnuar, ansin scriosadh an zest líomóid.
    9. Doirt an síoróip i mbuidéil ghloine glan nó prócaí.
    10. Séala agus refrigerate ar feadh suas le 6 mhí.
    11. Úsáid ar Pancóga Homemade nó Ice Cream

  4. Old Fashioned Pancóga Homemade


    Ní mór an t-aon cheann 5 nóiméad le haghaidh ullmhúcháin, ach a éilíonn 15 nóiméad níos chun cócaireacht.
    Sieve an plúr till bhfuil sé réidh. Cuir púdar bácála, salann agus siúcra. Déan go maith i lár an taos agus Doirt i mbainne, uibheacha agus im leáite; mheascadh go léir go maith le chéile. Ansin cócaireacht ar teasa íseal go dtí go bhfuil an dá thaobh "donn".
  5. Cainéil Pancóga Roll


    Is féidir leat tosú ag téamh im san oigheann. Ullmhaigh an líonadh cainéil chéad - trí stirring an t-im, siúcra donn agus cainéal le chéile. Whisk le chéile an plúr, púdar bácála agus salann. Corraigh sa, uibheacha bainne agus ola go héadrom. Ná overmix. (Má tá sé cúpla lumps beag ar chlé, tá sé ceart go leor).

    INGREDIENTS

    Maidir leis pancóga :
    1 cupán plúr uile-críche sin
    2 taespúnóg púdar bácála
    1/2 salann teaspoon
    1 cupán bainne
    1 mór ubh
    ola 1 tablespoon glasraí
    Maidir leis an líonadh cainéal :
    im unsalted 1/2 bata, teocht an tseomra
    1/4 cupán móide 2 spúnóg siúcra donn
    1 1/2 taespúnóg talún cainéil

    TREORACHA

    1. Déan an líonadh cainéil : I Bowl mheán, stir le chéile an t-im, siúcra donn, agus cainéal. Scoop líonadh isteach i baggie zip trom quart-iarrachtaí, agus leag sé leataobh.
    2. Déan na pancóga : I Bowl mheán, whisk le chéile an plúr, púdar bácála, agus salann. Whisk sa bainne, uibheacha, agus ola, ach go dtí go bhfuil an fuidrimh thaisrítear.
    3. Teas mór, skillet nonstick os cionn mheán teas, agus spraeála sé le sprae nonstick. Úsáid scoop uachtar reoite a chur leis an fuidrimh ar an uile.Bain úsáid as an bun an scoop nó cupán a scaipeadh ar an fuidrimh isteach i gciorcal, thart ar 4 orlach déag ar trastomhas. Laghdú ar an teas a íseal mheán. Snip an choirnéal do baggie cainéil líonadh, agus squeeze líonadh isteach sa chúinne oscailte. Nuair a dhéanann do pancóg a fhoirmiú boilgeoga, cuir líonadh. Ag tosú i lár an pancóg, squeeze an líonadh ar bharr an fuidrimh pancóg i swirl, díreach mar a fheiceann tú i rolla cainéal rialta. Cócaireacht an pancóg 2 go 3 nóiméad, nó go dtí go dtosaíonn na boilgeoga popping ar bharr an pancóg agus tá sé donn órga ar an bun an leathanaigh. Sleamhnán tanaí, spatula miotail leathan thíos an pancóg, agus go réidh ach go tapa smeach sé os a chionn. Cook breise 2 go dtí 3 nóiméad, go dtí go bhfuil an taobh eile órga chomh maith. Nuair smeach tú an pancóg ar phláta, feicfidh tú go bhfuil an líonadh cainéil cruthaíodh crater-swirl na cainéil. Wipe amach an uile le tuáille páipéar, agus arís leis an fuidrimh pancóg fágtha agus cainéal líonadh. Rewarm an glaze hachomair, más gá. Freastal pancóga topped le Ceobhrán de glaze.
  6. pancóga veilbhit Dearg


    Whisk le chéile plúr, sóid aráin, siúcra powdered, salann, buttermilk, cócó neamh-mhilsithe, siúcra gráinnithe, thart ar 2 spúnóg thomhas dathú bia leachtach dearg, uibheacha agus púdar bácála. Cuir i sraith amháin ar bhileog bácáil, agus bake ag 200 ° oigheann suas, ar feadh 30 nóiméad.
  7. pancóga sútha talún sprinkle


    Measc bainne, uibheacha, plúr, púdar bácála, sóid aráin, agus sliocht vanilla.Déan go maith sa mheascán plúir agus Doirt sa mheascán bainne agus im leáite.Ansin Doirt agus cócaireacht ar an griddle os cionn mheán teas-íseal.
    Strawberry Sprinkle Funfetti Pancóga
    1 ½ cupáin saill-saor in aisce bláthach
    1 ubh
    1 tbsp. im, leáigh
    1 ½ cupáin uile-cuspóir plúr
    2 tbsp. siúcra gránaithe
    1 CTA. púdar bácála
    1/2 CTA. salann kosher
    5 go dtí 6 sútha talún, slisnithe
    sprinkles Rainbow (oiread agus is gur mhaith leat)
    1.  Measc le chéile an buttermilk, uibheacha agus im i mbabhla beag agus ar leataobh. I Bowl ar leith, mheascadh an plúr, siúcra, púdar bácála agus salann.
    2.  Déan poll beag nó go maith i do meascán plúr agus Doirt sa mheascán bláthach. Measc go maith go dtí go bhfuil gach rud le chéile.
    3.  Teas uile thar meán go teas íseal agus spraeála sé le sprae cócaireacht.Chomh luath agus is te, scoop 1/2 cupán fuidrimh ar an uile. (Doirt lúide fuidrimh má tá tú ag déanamh pancóga mion.)
    4 . Chomh luath agus go bhfuil an fuidrimh ar an uile, go tapa a chur 3 go 4 sútha talún (slisnithe) ar gach pancóg agus go héadrom brúigh gach ceann isteach sa fuidrimh. I gcás pancóg níos lú, a úsáid 1 go 2 sútha talún. Ansin cuir an oiread sprinkles mar gur mhaith leat.
    5.  Lig an pancóg cócaireacht ar feadh thart ar 2 nóiméad (nó go dtí go donn órga) sula flipping. Cook an taobh eile do eile 1-2 nóiméad.
    Tabhair faoi deara: Má tá an tacar Kate Spade, spraeála gach múnla roimh stealladh sa mheascán. Chun a chinntiú go bhfuil an pancóg cooked agus ní bheidh chailleann a cruth, a chlúdaíonn an múnla le clúdach ar feadh cúpla soicind. Nuair a thosaíonn an imill a tharraingt amach as an múnla, tá an pancóg réidh a smeach. Is féidir leat pop amach as an múnla agus smeach sé nó úsáid an spatula a choimeád le chéile agus smeach sé.
  8. Peanut pancóga cupán im

    Bain úsáid as babhla méid mheán a dhéanamh taos le plúr, siúcra, púdar bácála, sóid aráin, buttermilk, gráinnín salainn (chun blas), uibheacha, agus im peanut.Corraigh na comhábhair fliuch isteach na comhábhair tirim go dtí le chéile.Téigh an uile. Cóta an uile le im agus Doirt fuidrimh isteach é, ag baint úsáide faoi ⅓ fuidrimh cupán in aghaidh an pancóg. Nuair atá bun donnaithe, smeach thar a théamh suas an taobh eile.
  9. Buffet Pancake dippers

    Cook bagún agus ar leataobh. Measc fuidrimh i buidéal mór go leor fuidrimh a dhoirteadh ann (a bhreithniú buidéal ketchup saor picnic). Téigh an uile go 300 céim. fuidrimh Squirt i gcruth fada Oval beagán níos faide agus níos leithne ná an bagún agus cuir slice de bagún cócaráilte i lár. Héadrom brúigh bagún isteach sa fuidrimh. Cook go dtí go dtosóidh an fuidrimh a mboilgeog cas ansin os cionn agus cócaireacht ar feadh cúpla nóiméad níos faide. nóiméad mheasta iomlán: 30 nóiméad.
  10. Cairéad Císte Pancóga Mini

    Measc le chéile na comhábhair tirim: plúr, púdar bácála, cainéal, salann agus siúcra donn. Cuir an meascán cairéad agus ola do na comhábhair tirim ach déan cinnte nach bhfuil tú ró-meascán nó eile, d'pancóga a deireadh suas cothrom agus diana.
  11. sourdough Pancóga


    Cuir dhá spúnóg bhoird de plúr cruithneachta i mbabhla nó cupán go bhfuil uisce beag ann; mheascadh (mheascadh le neamh - rud miotail) ansin a chlúdach - ach ní aerdhíonach agus d'fhág sé nuair is féidir an aeir a thagann isteach trí, mar shampla fuinneoige. leanann an chéad chéim i gceart mar atá sonraithe sa oideas. Ar an tríú lá seiceáil tríd, má tá blas "géar" - sin go hiontach, má tá sé uafásach agus stinks ... caith amach agus tús obair arís!
  12. smores Pancóga


    Mheascadh le chéile plúr, sóid aráin, ola canola, buttermilk, salann, siúcra, leamhacháin, sliseanna seacláide, agus blúiríní scáinteoir Graham. Ansin Doirt an fuidrimh isteach uile réamhthéite.
  13. Pumpkin Pancóga Swirl le Pumpkin Im Topping


    Whisk le chéile an plúr, siúcra (siúcra donn agus bán), cainéal, nutmeg, salann agus púdar bácála. I mbabhla eile, whisk le chéile an bainne, uibheacha, ola agus vanilla. Cuir an meascán bainne go dtí an meascán plúr agus meascán maith - is féidir leis an meascán a bheith beagán lumpy. Meastachán - 30 nóiméad (10 nóiméad le haghaidh ullmhúcháin, 20 nóiméad as an obair)
    comhábhair
    • ½ C uile-críche sin plúir
    • ½ plúr taosráin C gráin iomlán
    • 1 C bainne
    • sliocht vanilla 1 CTA
    • 1 ubh
    • ola canola 2 tbsp
    • 2 tbsp siúcra bán
    • 1 tbsp siúcra donn
    • ¼ CTA cainéal
    • ¼ CTA nutmeg
    • ¼ CTA salann
    • púdar bácála 2 CTA
    • jar 1 9oz ime pumpkin (ní bheidh tú ag úsáid is dócha go go léir ach amháin a bheith sábháilte, tús a chur le jar iomláine)
    • Im agus siúcra púdraithe do bearrtha
    treoracha
    1. Preheat skillet neamh-bata le teas mheán.
    2. I babhla mór (a úsáidtear mé amháin le spout) whisk le chéile na plúir, siúcraí, cainéal, nutmeg, salann agus púdar bácála.
    3. I mbabhla eile, whisk le chéile an bainne, uibheacha, ola agus vanilla.
    4. Cuir an meascán bainne go dtí an meascán plúr agus meascán maith. Ba chóir an meascán a bheith beagán lumpy.
    5. Doirt ¼ C de fuidrimh do gach pancóg isteach ar an skillet. Is féidir liom dhá cheann ag an am. Ansin squeeze an t-im pumpkin i tairiscint ciorclach ar na pancóga. Chuir mé an t-im pumpkin isteach i mála ziplock agus a ghearradh amach ó choirnéal go bhféadfaí mé squeeze amach.Bhácáil ar feadh 2-3 nóiméad in aghaidh an taobh.
    6. Scaip im (nó Tír Crock, mar a rinne mé) ar bharr gach pancóg roimh cruachta.
    7. Barr gach chairn le siúcra púdaraithe agus ansin squeeze roinnt im pumpkin níos mó ar an mbarr.
  14. Caramal Pancóga pie úll


    Whisk le chéile buttermilk, applesauce, caife, molás, uisce agus ubh. I Bowl ar leith, whisk le chéile an chuid eile (tirim) comhábhair. Beidh an meascán deas liquidy ar dtús, ach an níos faide suíonn sé ar an seomra temperature- beidh sé tús a seal i sin uigeacht tiubh.
  15. Pancake clúimh le torthaí

    Preheat an oigheann go 400 céimeanna F. Place im i pláta pie 9-orlach agus bhácáil ar feadh 4-5 nóiméad nó go dtí leáite. Measc an plúr, siúcra, salann, uibheacha agus bainne; whisk go dtí go réidh. Úsáid an fuidrimh mar a theagasc sa an t-oideas a dhéanamh ar an clúimh pancóg. Is féidir leat barr leo le torthaí criostalaithe.
    comhábhair
    • 1 ubh iomlán móide 1 ubh bhán
    • ¼ cupán uile-cuspóir plúr
    • ¼ cupán bainne
    • ola chócaireachta 1 tablespoon
    • ¼ teaspoon salann
    • 2 cupáin torthaí úra
    • marmalade 2 spúnóg oráiste, téamh i micreathonn
    treoracha
    1. Cóta Plátaí pie beag nó pannaí scragall toirtín le sprae cócaireacht
    2. I babhla mór whisk le chéile ubh, plúr, bainne, ola agus salann go dtí go réidh
    3. fuidrimh Roinn i gceithre pannaí
    4. Bhácáil ar feadh 25 nóiméad in oigheann 400 céim go dtí donn agus puffy. Múch oigheann agus lig seasamh i oigheann ar feadh 5 nóiméad níos sula mbaintear
    5. Láithreach aistriú pancóga isteach babhlaí beag, spúnóg ar thorthaí agus Ceobhrán le marmalade téite
    nótaí
    Liz deir ... bhí na delicious, is féidir leat chomh maith leis sú úll do na torthaí mura bhfuil tú ag aon marmalade oráiste

    Doug deir ... cad dinnéar spraoi
  16. Gingerbread cainéil Pancóga Roll


    Whisk le chéile an plúr, púdar bácála, salann, bainne, uibheacha, agus ola, ach go dtí an chéile. Cuir an t-im, siúcra donn agus cainéal a ullmhú an fuidrimh. A ullmhú ar an glaze: I bpanna beag, teas an t-im os cionn teas íseal go dtí leáite.
    comhábhair: 
    Cainéil Swirl:
    1/4 Im cupán (1/2 bata)
    1/2 cupán siúcra donn
    1/2 spúnóg bhoird talamh cainéil
    1/4 teaspoon clóibh talamh
    1/4 Taespúnóg talamh nutmeg
    Cáis Uachtar oighrithe:
    1/4 Im cupán (1/2 bata)
    2 unsa cáis uachtair
    3/4 cupán siúcra powdered, sifted
    1/2 teaspoon sliocht vanilla
    1/4 teaspoon talamh cainéil
    1/4 Taespúnóg ginger talamh
    Pancóga:
    3/4 cupán bláthach
    1/4 cupán applesauce
    2 spúnóg brewed caife
    2 spúnóg molás dorcha
    2 spúnóg uisce
    1 ubh mhór
    1 1/4 cupáin plúr uile-críche sin
    1/2 spúnóg bhoird púdar bácála
    1/2 spúnóg bhoird talamh cainéil
    1/2 tablespoon talamh ginger
    1/4 teaspoon sóid aráin
    salann 1/4 teaspoon
  17. Measctha Berry Bláthach pancóg

     Cuir an ubh agus buttermilk, an plúr, siúcra, púdar bácála, sóid aráin agus salann i mbabhla. Measc go maith agus sprinkle le caora measctha. Cócaireacht ar 1 nóiméad go dtí go feiceáil boilgeoga ar an dromchla agus pancóga órga thíos. am measta: 30 nóiméad.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Pancóga soufflé le caora

    Whisk plúr, siúcra agus salann i mbabhla. I mbabhla eile mheascadh na buíocáin uibhe (ar leithligh an chuid bán), ricotta, im, sú líomóide, zest, agus vanilla. Whisk an whites ubh go dtí go bhfuil sé righin, ansin mheascadh leis an meascán plúr a dhéanamh ar an fuidrimh pancóg. Ná bíodh cathú a skip an zest líomóide, cuireann sé i ndáiríre leis an blas citrusy.
    Is pancóga bia a transcends cultúir.  Tá an iomarca leaganacha go bhfuil éagsúlacht ann ó chultúr chun cultúr a ainmniú go léir. I Meiriceá Thuaidh, tá sé ina bia bricfeasta clasaiceach. Is le haghaidh ócáidí speisialta nó chun bricfeasta deireadh seachtaine leis an teaghlach nó le cairde. Is bia chompord agus tá de ghnáth cuimhní ceangailte. Tá mo theaghlach chaith go leor Domhnach a dhéanamh ar ár oidis pancóg ansa le síoróip Maple agus bagún nó ispíní. Is féidir le gach duine a freastal go héasca do maith agus dislikes.Breiseanna ar fuidrimh pancóg is fearr leat chomh simplí agus is sprinkling caora úr nó reoite, bananaí, úlla grátáilte, cnónna, granola, sliseanna seacláide, nó torthaí triomaithe thar barr an pancóg cé go bhfuil sé ar an griddle. Nó díreach plain, simplí agus go hiomlán delicious.   Is iad na roghanna beagnach endless!  Is féidir é a bheith measartha ócáid a pancóga a dhéanamh cé go bhfuil mbeal ocras ag fanacht le bheith mar bheatha.

    Tháinig mé ar cúpla oidis  a bhí pancóga souffled a bhí go bunúsach Pancóga leis an whites ubh scartha, bhuailtí agus fillte i fuidrimh le pancóg fluffier. Bhí siad fós ag a rinneadh ar griddle. Is maith liom an smaoineamh a dhéanamh pancóg mór cosúil le leanbh Ollainnis nó pannekoeken (Feicthe agam litriú éagsúla le haghaidh seo mar sin logh dom más rud é nach bhfuil sé seo ceart) is fearr leat teaghlaigh. Tá mé go raibh a lán de spraoi a dhéanamh athruithe ar chos a tháinig mé suas leis. Tá mé go raibh roinnt torthaí gur maith mar aon le cúpla duds. Sin OK liom. Tá sé ar fad mar chuid den eachtra cócaireachta tá mé ar.
    Tá mé i ndáiríre sásta leis an ricotta-líomóid  leagan agus tá súil agam go mbeidh tú aontaíonn. Tá sé éasca go leor a dhéanamh cé go bhfuil an chéad chéim breise ar whipping na whites ubh. D'fhéadfaí é seo a dhéanamh freisin i pannaí lú do pancóga meánmhéide pearsanta díreach cosúil le leanaí pannekoeken nó na hÍsiltíre a bheith. Caora roghnach, ach an-molta.Blueberries reoite nó úr, sútha talún, sméara dubha agus sútha craobh ag obair go maith. Mar sin de tú ag lorg mhalairt ar caora, tá súil le sprinkling gallchnónna mionghearrtha in ionad na caora delicious. Sprinkle roinnt caora (nó gallchnónna) thar barr tar éis duit é a chur sa uile agus sprinkle turbinado (siúcra amh) nó siúcra donn os a gcionn roimh bácáil. Freastal le sprinkling bhfianaise siúcra púdaraithe agus síoróip Maple éadrom nó síoróip órga Lyles ar.
    comhábhair
    • ¾ cupán (75 g) de gach plúr críche sin
    • ⅓ cupán (63 g) de siúcra
    • ½ teaspoon salann
    • 4 uibheacha scartha
    • 4 spúnóg bhoird de im unsalted (2 leáigh agus 2 don uile)
    • ⅔ cupán (165 g) de ricotta, go hiomlán nó go páirteach skim
    • ¼ cupán (60 ml) sú líomóide
    • zest de líomóid
    • ½ teaspoon vanilla
    • ¼ cupán (42 g) de caora úr nó reoite
    • Turbinado nó siúcra amh do sprinkling thar barr
    • siúcra Confectioners haghaidh dhustáil éadrom
    • A síoróip Maple éadrom nó síoróip órga Lyle ar
    treoracha
    1. Preheat an oigheann go 375 céimeanna agus preheat skillet iarainn 10-orlach nó uile saute.
    2. Measc plúr, siúcra agus salann i mbabhla.
    3. Measc uibheacha buíocáin, ricotta draenáilte, im, sú líomóide, quiet zest i mbabhla mór agus measc go maith.
    4. Cuir an whites ubh scartha i mbabhla meascadh agus whisk le beanna righin.
    5. Cuir an meascán plúr leis an meascán fliuch agus le chéile go maith. Cuir dollop beag de na whites ubh agus meascán isteach chun Éadromaigh an fuidrimh. Cuir an whites ubh eile agus huaire i le spatula go dtí le chéile.
    6. Bain an uile as an oigheann agus a chur 2 spúnóg bhoird de im air é.Nuair a bheidh an t-im leáite fuidrimh mbreiseán, sprinkle cúpla caora ar fud an barr agus sprinkle ar faoi tablespoon nó 2 siúcra turbinado. Fill ar ais an uile leis an oigheann. Bhácáil ar feadh 20 go 25 nóiméad. Nuair a bhíonn an pancóg puffed agus go héadrom browned ar a bharr tá sé réidh.
    7. Freastal le sprinkling bhfianaise déantóirí milseogra siúcra agus a sheirbheáil le síoróip de rogha.
    8. Bain sult as!
  19. Pancóga cainéil le candied Bacon


    I babhla, le chéile plúr, púdar bácála, salann, siúcra agus cainéal. Teas uile griddle nó skillet thar teasa trí mheán. Corraigh i bagún mionghearrtha, in áirithe tablespoon do bearrtha. Tá am measta an gceann seo ach 30 nóiméad.

    Chip Seacláid agus candied Bacon Pancóga

    • comhábhair:
    • 2 cupáin uile-cuspóir plúr
    • siúcra 1 tablespoon
    • 2 taespúnóg púdar bácála
    • sóid aráin 1 teaspoon
    • salann 1/2 teaspoon
    • cainéal 1/4 teaspoon
    • 2 uibheacha, fosta maith
    • 2 cupáin bláthach
    • 2 spúnóg im leáite
    • 2 unsa sliseanna seacláide semisweet
    • ola glasraí
    • Thar ceann Bacon candied:
    • bagún gearrtha 3 slices tiubh
    • 2 spúnóg siúcra donn
    • cainéal 1/2 teaspoon
    Ullmhú:
    Chun é a dhéanamh ar an Bacon candied, preheat an oigheann go 350 ° F agus líne bhileog bácála le scragall. Socraigh raca sreang ar barr agus cóta sé le sprae nonstick.
    Leag an bagún ar an raca agus sprinkle fial le siúcra donn agus cainéal.Bhácáil dtí go crisp agus caramalaithe, 16 agus 20 nóiméad (ag brath ar tiús). Bain as an oigheann, lig dó fuarú go hiomlán, ansin a aistriú chuig bord gearrtha agus chop i bpíosaí an-bheag.
    Stoptha an oigheann agus ligean dó fuarú go dtí thart ar 200 ° F.
    Chun an pancóga, le chéile an plúr, siúcra, púdar bácála, sóid aráin, salann agus cainéal i mbabhla mheascadh.
    I Bowl ar leith, whisk le chéile an uibheacha, bláthach agus im leáite. Cuir na comhábhair fliuch leis an tirim agus corraigh go dtí le chéile go díreach.Fill ar an sliseanna seacláide agus bagún candied.
    Teas griddle nonstick os cionn mheán teas-ard agus, ag baint úsáide as towel páipéar, héadrom cóta sé le ola glasraí.
    Liach an fuidrimh, 2 go 3 spúnóg bhoird ag an am, ar an griddle te agus cócaireacht go dtí le feiceáil boilgeoga beag ar an mbarr. Smeach agus cócaireacht go dtí go bhfuil taobh eile donn órga, thart ar 2 - 3 nóiméad in aghaidh an taobh.
    Ag obair i mbaisceanna go dtí go léir an fuidrimh a úsáidtear, oiling an uile i idir gach baisce. Coinnigh na pancóga críochnaithe te san oigheann mar a oibríonn tú.
    Freastal le pat de im agus síoróip mhailpe, nó deannaigh le siúcra powdered.
  20. Chip Seacláid Pancóga pretzel le Peanut Im Nutella


    Rub i plúr le chéile, Soda bácáil, im, uibheacha vanilla, im peanut, agus siúcraí, go dtí éadrom agus fluffy. I mbabhla, buille an ubh le siúcra, ola agus salann; go dtí le chéile go maith. Cuir i plúr, púdar bácála agus 1/2 C bainne. Is Nutella an eochair chun an t-oideas cairdiúil kid. 1 ubh
    3 siúcra Tbs
    2 ola canola Tbs
    1/4 CTA salann
    2 C plúr
    púdar bácála 3 CTA
    bainne 1 / 2- 3/4 C
    1/2 C sliseanna seacláide milis leath
    1/3 pretzels C, briste i giotán beag
    Mar Sauce:
    1/4 C im peanut creamy
    2 Tbs Nutella
    uile griddle preheat os cionn teas íseal Med.
    I mbabhla, buille an ubh le siúcra, ola agus salann; go dtí le chéile go maith. Cuir i plúr, púdar bácála agus 1/2 C bainne. Corraigh go maith, ag iarraidh a fháil ar fad lumps amach agus ag cur níos mó bainne, má tá ró-tiubh. Fill i sliseanna seacláide agus pretzels.
    Sprae pan griddle le sprae cócaireacht, nó rub le tuáille páipéar tumtha i ola canola.ladlefuls de fuidrimh Doirt agus cócaireacht go dtí tús boilgeoga chun foirm ar an dromchla agus imill tús a shocrú; thart ar 3-4 nóiméad. Smeach agus cócaireacht ar feadh 3 nóiméad níos mó; go dtí go donn órga.
    Cé go bhfuil pancóga cócaireacht, i mbabhla beag, im peanut teasa sa micreathonn ar feadh 30-40 nóiméad. Cuir i Nutella agus corraigh go dtí go réidh. Ceobhrán thar pancóga te bruite.
  21. Adorable Pancóga Friendly Kid


    I Bowl mheán, le chéile na comhábhair go léir tirim agus ansin cuir na comhábhair fliuch cosúil le bainne, uibheacha agus im leáite. Whisk maith ag cur comhábhair cóiriú maisiúil, cosúil sprinkles nó chocochips más mian leat.Déan na pancóga yummy a resemble figiúirí chartúin cosúil le teidí nó go simplí a tharraingt aghaidheanna gleoite ar iad a úsáid anlann seacláide.
  22. Snickerdoodle Pancóga

    Tá sé seo ar cheann buaiteoir cinnte. Corraigh plúr, púdar bácála, siúcra donn, cainéal, agus salann. Teas suas agus ansin fanacht go dtí go mbeidh boilgeoga brown- órga tús popping ar an dromchla uachtair. Freastal orthu láithreach.
  23. Oreo Pancóga Cookie


    Déan líonadh uachtar i gcomhréir leis an t-oideas. Coinnigh leataobh. Idir an dá linn, teas skillet mór trom ar mheán-ard teas; fuidrimh liach isteach skillet te, ag baint úsáide as 1 Tbsp. fuidrimh do gach pancóg. Cook go dtí go foirm boilgeoga ar bairr, cas ansin taobh donn. Ceapaire na pancóga ag baint úsáide as líonadh uachtar bán chun Oreos resemble.
  24. Pancóg gan Bainne agus Uibheacha oideas


    Tá sé seo ar cheann vegan íon, déiríochta saor in aisce agus ubh saor in aisce.Whisk na comhábhair tirim le chéile i mbabhla meascadh agus whisk le chéile leis na comhábhair fliuch. Doirt an fuidrimh ar an uile te. Leid an uile chun cuidiú leis an fuidrimh go cothrom, más gá.
  25. pancóga Chobani


    Whisk le chéile uibheacha, Chobani agus bainne. Teas skillet nonstick os cionn mheán teas. Cook go dtí go imill a leagan síos agus boilgeoga le feiceáil ar an dromchla, thart ar 2 nóiméad.
  26. pancóga cáis Seacláid


    Corraigh le chéile an cáis teachín, bainne, uibheacha, vanilla, plúr, púdar bácála, púdar cócó; meascán fuidrimh go dtí go réidh Doirt ansin os cionn mheán teas san uile te.
    Is breá liom an deireadh seachtaine.
    Agus tá a fhios agam cad tá tú ag smaoineamh. " Duh. Déanann muid go léir. "
    Ach tá mé grá breise do deireadh seachtaine, agus tá sé ar a dtugtar pancóga. Tá a fhios agam, tá a fhios agam, tá mé a pléadh roimhe seo, ach tá mé ag mothú nach raibh an chuid is mó de tú timpeall ar ais ansin, mar sin in iúl dom a rá arís.
    breakfasts rith na seachtaine i mo domhan éard cupán ollmhór caife mar a dtosaíonn mé suas mo ríomhaire ag an obair, agus ina dhiaidh Bowl de arbhair agus bainne faoi uair an chloig ina dhiaidh sin. Agus i gcás aon cheann de tú shíl mé go raibh go Bowl de arbhair a chóireáil d'aon saghas, lig dom a shoiléiriú.
    Nuair a rá liom babhla, ciallóidh mé i ndáiríre cupán. Mar a tharla sa cupáin Styrofoam uafásach beag súil ag mo chuideachta dúinn a ól as. Agus tá mé teoiric faoi mo arbhair atá cruthaithe i gceart go leor i bhfad gach maidin. Téann sé mar seo: go bunúsach ar fud an domhain a fhios ag bhealach an dara cruinn go Doirt mé bainne thar mo arbhair, agus go tobann mo fáinní fón. Agus díreach mar a bhainistiú mé a fháil ar an duine as an bhfón, ag súil a salvage na píosaí deiridh den crispness sa chupán thuasluaite, mo fáinní fón arís. Agus é Téann go leor i bhfad ar mar sin go dtí go bhfuil mo cupán lán de praiseach soggy arbhair.
    Agus go bhfuil mo chairde is, bricfeasta. Ar lá den tseachtain.
    Agus sin an fáth go bhfuil mé grá beag breise do deireadh seachtaine. Go hionraic, nach bhfuil sé i gcónaí pancóga. Uaireanta tá sé omelette Uaireanta tá sé ina foirm gourmet de mhin choirce. Agus is minic tá sé pancóga. Agus uaireanta, tá sé uachtar reoite. Ná breitheamh.
    Ach digress mé. A ligean ar dul ar ais pancóga, déanfaidh muid?
    Tá mé ag turgnamh le leaganacha éagsúla de pancóga déanaí, agus tá sé seo ar cheann i measc mo rogha. Tá sé sláintiúil agus tá sé seacláide, is gá a rá liom níos mó?
    comhábhair
    • 1½ cupáin cáis teachín beagmhéathrais
    • bainne 1 cupán
    • 2 uibheacha
    • sliocht vanilla teaspoon 1
    • ¾ cupán (bán) plúr cruithneachta ar fad
    • púdar bácála 1 teaspoon
    • ¼ púdar cupán cócó
    • 16 paicéid de Splenda nó siúcra cupán ⅔ nó in ionad siúcra
    • sliseanna seacláide, roghnach (a úsáidtear mé siúcra saor in aisce)
    treoracha
    1. I mbabhla mheascadh mheán, stir le chéile an cáis teachín, bainne, uibheacha agus vanilla. Corraigh go dtí le chéile.
    2. Cuir an plúr, púdar bácála, púdar cócó agus Splenda agus meascán go dtí le chéile go hiomlán.
    3. Teas uile friochadh os cionn mheán teas. Sprae le pam nó sprae neamh bata bácáil.
    4. Doirt an fuidrimh i spoonfuls heaping ar an uile te. Fry go dtí chuma an barr atá leagtha, ansin smeach sé os cionn agus Fry go dtí cócaráilte tríd.Ba chóir a thabhairt donnaithe ar an taobh amuigh den dá thaobh.
    5. Más mian leat a chóireáil breise, sprinkle dóibh le sliseanna seacláide díreach roimh flipping iad.
    6. Freastal te, le síoróip Maple, anlann sméar (go bhfuil oideas beidh mé a phost lá amháin) nó anlann seacláide fiú!
    7. Bain sult as!
  27. Teachín pancóg cáis


    Is cáis teachín am ullmhúcháin pancóg thart ar 15 nóiméad. Corraigh plúr, ola, agus uibheacha i mbabhla mór. I Bowl ar leith, whisk le chéile uibheacha, cáis teachín, bainne agus ola. Cuir meascán plúr le meascán ubh agus whisk go dtí chumasc go díreach.
  28. Bagún agus cáis pancóga


    Bagún agus cáis! Is é seo a delight béal watering. Whisk le chéile an bainne, uibheacha, agus im leáite. Corraigh sa cáis agus bagún thar teasa trí mheán-ard.Cóta sé go héadrom le ola.
    Is é seo an t-oideas maith. Mar cócaireacht níos simplí, d'fhéadfadh an giotán bagúin agus cáis cheddar grátáilte a chur le ceachtar ár Buttermilk Pancake Mix nó Tír Wheat pancóg Mix. An blas goirt amháin subtle de na píosaí bagún, mar aon leis an binneas ár síoróip mhailpe fíor a dhéanann, pancóg blaiseadh mór.
    comhábhair
    6 stiallacha bagún, friochta agus crumbled i bpíosaí
    1/3 cupán plúr cruithneachta ar fad
    1 cupán plúr uile-críche sin
    2 taespúnóg púdar bácála
    2 taespúnóg siúcra gráinnithe
    1/4 taespúnóg salann
    1 1/4 bainne cupán
    1 ubh mhór
    3 spúnóg im, leáigh
    3/4 cupán grátáilte cáis cheddar
    Treoracha
    1. Le chéile na plúir, púdar bácála, siúcra, agus salann i mbabhla mór.Measc le gabhlóg.
    2. I mbabhla eile, whisk le chéile an bainne, uibheacha, agus im leáite.Corraigh sa cáis agus bagún. Doirt an bainne agus meascán gcáis an meascán plúr agus corraigh go dtí le chéile go díreach. (Beidh roinnt lumps fós.)
    3. Teas uile nó griddle os cionn mheán teas-ard. Cóta sé go héadrom le ola.Nuair a bhíonn an griddle te, Doirt an fuidrimh ar an griddle i fiú ciorcail.Cook go dtí go foirm boilgeoga agus tús a bhriseadh sa fuidrimh. Smeach agus cócaireacht go dtí dhéanamh.
  29. Liamhás agus cáis pancóga


    Measc plúr, salann, púdar bácála, bainne, buttermilk, agus ubh. Leáigh an t-im i bpanna beag, ansin whisk sa plúr agus corraigh go maith le eggbeater nó whisk go dtí go bhfuil aon lumps. Is féidir leat leftovers a stóráil sa chuisneoir, a choimeád siad go maith.
    COMHÁBHAIR:
    • 2 cupáin plúr
    • 1/2 CTA salann
    • púdar bácála 2 CTA
    • bainne 1 cupán
    • 1 cupán bláthach
    • 1 ubh
    • thart ar 1 diced cupán liamhás
    • thart ar 1 1/2 cupáin stiallta cáis (Is fearr liom cheddar, ach is féidir leat é a úsáid is cuma cén cineál is mian leat)
    • im don uile
    MODH:
    •  Corraigh le chéile plúr, salann, agus púdar bácála.
    • Cuir bainne, buttermilk, agus uibheacha agus corraigh go maith le eggbeater nó whisk go dtí go bhfuil aon lumps.
    • Clúdaigh agus lig chuid eile sa chuisneoir ar feadh 30-60 nóiméad.
    • Chun an pancóga, teas thart 1/2 im Tblsp i nonstick nó uile iarainn theilgthe breis teas ard lán.
    • Cuir thart ar 1/3 fuidrimh cupán agus rianúil amach le liach nó spúnóg a dhéanamh ciorcal.
    • Sprinkle le cúpla Tblsp de liamhás agus thart ar 1/4 cupán mionghearrtha cáis.
    • Ceobhrán le beagán níos fuidrimh thar barr (mar a thaispeántar thuas.)
    • Nuair thagann an fuidrimh boilgeoga mór, smeach an pancóg os a chionn.
    • Nuair cócaráilte tríd, bain go pláta. Coinnigh te in oigheann 200 céim nó puball an pláta le scragall agus a dhéanann tú na pancóga eile.
    • Úsáid im breise le haghaidh gach pancóg nó gach pancóg eile.
    • Freastal te le im agus síoróip.
  30. Scuais, gabhar cáis & Rosemary pancóg


    Beat le chéile comhábhar riachtanach go dtí go bhfuil sé réidh. Refrigerate an fuidrimh mar a shonraítear sa an t-oideas. Bain an fuidrimh as an cuisneoir, cuir an gabhair cáis agus scuaise. Fill gach rud le chéile. Teas ola beag i bpanna friochadh neamh-bata. Ansin, i mbaisceanna, add a ladleful de fuidrimh aghaidh pancóg le Fry till donn órga.

    Cad a théann i ...

    1 Corn Plain Plúr (nó ruán plúr do glútan Saor in Aisce)
    2 taespúnóg bácáil Púdar
    1 Corn Bainne (nó soy / bainne almond le haghaidh déiríochta saor in aisce)
    1 ubh orgánach (fág amach do ubh saor in aisce)
    2 Tablspoons leáite unsalted Im + breise le haghaidh friochadh (ionadach le im cnó cócó le haghaidh déiríochta ola saor in aisce agus olóige le haghaidh friochadh)
    1/2 rósta Butternut Squash pureed (Ní mór dúinn 1 cupán don fuidrimh)
    3 spúnóg Gabhair Cáis (fág amach do déiríochta saor in aisce)
    Beaga sprig úra Rosemary mionghearrtha go mín

    Conas a dhéanamh ...

    1. Sieve do plúr agus púdar bácála roghnaithe isteach i mbabhla.
    2. I meascán Bowl ar leith le chéile an bainne, uibheacha, im leáite unsalted.Nó má tá tú déiríochta / uibheacha meascán saor do bainne roghnaithe agus im cnó cócó leáite.
    3. Déan go maith i do plúr agus go mall whisk do meascán leachtach i go dtí go tá sé in éineacht hiomlán. Curtha i leataobh.
    4. Fill 1 cupán butternut puree scuaise i do fuidrimh agus ansin flake i do gabhair cáis agus cuir do Rosemary.
    5. Teas friochtán mór thar teasa trí mheán. Maidir le gach baisce pancóga ba mhaith linn a leá thart ar 1 teaspoon im unsalted nó ola olóige.
    6. Spúnóg 2-3 spúnóg bhoird de fuidrimh ar an uile. Cook go dtí go bhfeiceann tú boilgeoga dteacht (thart ar 1-2 nóiméad). Smeach thar agus cócaireacht ar an taobh eile.
    7. Freastal te nó is féidir a ithe fuar ró-
31.  Fluffy Pancóga Ricotta le sútha talún-Orange Sauce 



Tá na pancóga ricotta tais uigeacht íogair agus subtle bhuíochas blas oráiste chun an Chomh maith whites ubh buailte agus zest oráiste freshly grátáilte. Topped le delicious, úr sútha talún-Orange Sauce dhéanann siad rogha galánta do bricfeasta ócáid ​​speisialta nó brunch.

Fluffy Pancóga Ricotta le sútha talún-Orange Sauce

  • comhábhair:
  • 15 unsa cáise ricotta
  • plúr 3/4 cupán
  • púdar bácála 1/2 teaspoon
  • 2 spúnóg siúcra
  • salann 1/8 teaspoon
  • 2 spúnóg bainne gan bhearradh
  • 3 uibheacha, scartha
  • vanilla teaspoon 1/2
  • Zest de 1 oráiste
  • Maidir leis an Sauce sútha talún-Orange:
  • 2 cupáin sútha talún, mionghearrtha
  • 2 taespúnóg siúcra
  • sú líomóide 1 tablespoon
  • 1/4 cupán freshly brú sú oráiste
  • 2 spúnóg uisce
  • 2 taespúnóg cornstarch
Ullmhú:
Cuir an ricotta i strainer thar babhla ar a laghad 1 uair an chloig a cheadú d'aon leacht sa bhreis a dhraenáil.
Ullmhaigh an anlann trí na sútha talún, siúcra, sú líomóide agus sú oráiste i sáspan beag. A thabhairt chun suanbhruith os cionn mheán-ard teas. I mbabhla beag, whisk le chéile an t-uisce agus cornstarch agus a chur leis an meascán sútha talún simmering.
Leanúint ar aghaidh ag cócaireacht dtí an meascán thickens le comhsheasmhacht sioróip-mhaith. Aistriú chuig Bowl agus ar leataobh le fuarú.
Chomhcheangail an plúr, púdar bácála, siúcra, agus salann i mbabhla. I Bowl ar leith, le chéile leis an ricotta, bainne, buíocáin uibhe, vanilla agus zest oráiste go dtí go réidh.
I Bowl ar leith, buille an whites ubh le meascthóir leictreach ar luas ard go dtí éadrom agus fluffy, ach ní righin. Cuir an meascán ricotta-bainne do na comhábhair tirim agus corraigh díreach go dtí le chéile. Whisk i thart ar leath na whites ubh go dtí go maith chumasc, ansin huaire go réidh sa chomhardú.
Ola a griddle agus teas thar teasa trí mheán-ard. Doirt thart ar 3 spúnóg bhoird de fuidrimh ar an griddle do gach pancóg. Cook go dtí go feiceáil boilgeoga agus tús a bhriseadh ar na himill agus an dromchla an pancóg, ansin smeach a chríochnú cócaireacht ar an dara taobh.
Aistriú chuig bhileog bácála agus a choimeád te i 200 ° F oigheann agus tú ag cócaireacht na pancóga eile. Freastal topped le anlann sútha talún-Orange.
Makes pancóga thart ar 1 dosaen

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...