Блін гэта праснак, часта тонкія і круглыя, атрымліваюць з вадкага тэсту на аснове крухмалу, якія могуць таксама ўтрымліваць яйкі, малако і алей.Рыхтуюць яго на гарачай паверхні, напрыклад, бляху або патэльню, часта з маслам або алеем. Бліны рэцэпты могуць мяняцца, але ўсе яны маюць тыя ж асноўныя інгрэдыенты, мукі, яек і малака.
Калі вы служыце іх на сняданак, сытны позні сняданак ці нават абед, вы проста не можаце пайсці няправільна з блінамі! Падаваць іх раўніна з сіропам ці апрануць іх з садавінай, шакаладнай габлюшкай або нават узбітыя сліўкі і ў вас ёсць смачна запаўняючы ежу.
Ёсць некалькі рэчаў, якія амерыканскі чалавек павінен ведаць, як прыгатаваць, і бліны адзін з іх. Добрай навіной з'яўляецца тое, што яны лёгка. Вось 30 бліноў рэцэпты, якія зробяць вашу жыццё супер шчаслівым.
яблык Бліны
Усё гэта займае 10 хвілін, каб зрабіць. падрыхтоўка. Змяшаць яйкі, змяшайце алей, яйка, малако, цукар, соль яблыка. У асобнай місцы просейте разам муку, разрыхляльнік, карыцу і цукар. Змяшаць сумесь мукі ў сумесь яблыка, пакуль яно не змяшана. Прыгатаваць яго смажання на павольным агні. Ён гатовы!- інгрэдыенты
- харчаванне
- метад
- Крок 1Змяшаць муку, цукар і карыцу ў міску. Дадаць яйка і малако. Ўзбіце да атрымання аднастайнай масы. Рух у яблыках.
- крок 2Цяпло антіпрігарная патэльні на павольным агні. Спрэй з маслам.Заліць 1/4 шклянкі яблычнага сумесі ў рондаль. Асцярожна распаўсюджана з задняй часткай лыжкі да 10 см раўндзе. бліны Кука, у партыях, на працягу 2 хвілін або пакуль бурбалкі з'яўляюцца на паверхні. Перавярніце. Кухар на працягу ад 1 да 2 хвілін або да гатоўнасці.
- крок 3Падаваць з Ківі і замарожаны ёгурт.
самаробны бліна
Змяшайце муку, разрыхляльнік, цукар, алей, калі гэта неабходна і соль па гусце. Вы можаце дадаць некаторыя плады ў бліноў - нарэзаным яблыкам, або кавалачкі банана, аднак вы хочаце, каб зрабіць вашыя бліны.Змяшайце іх усё добра, а затым абсмажыць на патэльні.Хатняе дурніцы Сіроп і Бліны
Разліковы час для гэтага ўсяго 15 хвілін.Змяшайце базавыя кампаненты добра - варушачыся, каб растварыць цукар, і націснуўшы ягады супраць боку рондалі злёгку раздушыць, пакуль ягады не атрымаць трохі мяккай і сумесь становіцца сіроп. Змесціце інгрэдыенты ў маленькай рондалі і добра змяшаць.Выбух чарнічнага густу і намёку цытрын дасканалы ў гэтым сіропе. Вялікі на блінцы ці марозіва. Рэцэпт ад PocketChangeGourmet.comКолькасць порцый: 3 кубкіінгрэдыенты- 2 ½ кубкі чарніцы, свежыя або замарожаныя
- 2 кубкі вады
- 1 шклянку цукру
- Сок 1 цытрыны Меера - каля 1 ½ сталовых лыжкі
- 1 цаля кавалачак цытрынавай цэдры (выкарыстоўвайце раслінны Овощечистка)
інструкцыі- У рондалі змяшайце чарніцы з ½ шклянкі вады
- Разбіце ягады з бульбяным прэсам і давесці да кіпення
- Варыць на павольным агні на павольным агні на працягу 15 хвілін
- Працадзіць сок у гарачатрывалую мерны шкляначку, націснуўшы цяжка на цвёрдыя рэчывы, адмовіцца ад цвёрдых рэчываў.
- Прамыйце рондаль, дадаць цукар, цытрынавую цэдру і тыя, што засталіся 1 ½ шклянкі вады, давесці да кіпення, памешваючы, каб растварыць цукар.
- Закіпяціце сіроп на ўмераным агні, пакуль ён не eaches 225 ° на тэрмометры лядзяша, каля 20 хвілін
- Дадайце сок чарніцы і цытрынавы сок і варыць на моцным агні на працягу 1 хвіліны.
- Хай сіроп прахалодна, затым выдаліце цэдру цытрыны.
- Выліце сіроп ў чыстыя шкляныя бутэлькі або банкі.
- Друк і захоўваць у халадзільніку да 6 месяцаў.
- Выкарыстоўвайце на самаробных Бліны ці марозіва
Старамодную Самаробныя Бліны
Гэта трэба толькі 5 хвілін для падрыхтоўкі, але патрабуе яшчэ 15 хвілін ,каб прыгатаваць.
Прасеяць муку , пакуль яна ня стане аднастайнай. Дадаць разрыхляльнік, соль і цукар. Робяць добра ў цэнтры тэсту і выліць у малако, яйка і топленае масла; змяшаць усе разам. Затым варыць на слабым агні , пакуль абодва бакі не «карычневы".плюшка Бліны
Вы можаце пачаць шляхам награвання алею ў духоўцы. Прыгатаваць начынне карыцу першым - мяшаннем алей, карычневы цукар і карыцу разам. Узбіць разам муку, разрыхляльнік і соль. Рух у малако, яйкі і масла злёгку. Ня сверхзамешивайте. (Калі ў яго ёсць некалькі маленькіх камячкоў засталося, гэта нармальна).інгрэдыентамі
Для бліноў :Для начыння карыцы :
1 шклянку мукі агульнага прызначэння
2 чайныя лыжкі пекарского парашка
1/2 чайнай лыжкі солі
1 шклянка малака
1 вялікае яйка
1 сталовая лыжка расліннага алею
1/2 палкі несоленого сметанковага масла, пакаёвай тэмпературы
1/4 кубкі плюс 2 сталовыя лыжкі карычневага цукру
1 1/2 чайнай лыжкі молатай карыцыНАПРАМКІ
- Зрабіць начынне карыцы : У сярэдняй місцы, змяшайце алей, карычневы цукар і карыцу. Савок разліў у літровы памеру цяжкі паштовы мяшочку, і ўсталяваць яго ў бок.
- Зрабіць бліны : У сярэдняй місцы, ўзбіце разам муку, разрыхляльнік і соль. Ўзбіце ў малако, яйкі і масла, толькі пакуль вадкае цеста не ўвільгатняецца.
- Цяпло вялікі, антіпрігарная патэльні на сярэднім агні, і развеяць яго з не дапускаюць пригорания пырскамі. Выкарыстоўвайце савок марозіва, каб дадаць вадкае цеста ў рондаль. Выкарыстоўвайце ніжнюю частку саўка або кубкі, каб распаўсюдзіць цеста ў круг, каля 4 цаляў у дыяметры. Паменшыце высокую тэмпературу да сярэдняга нізкага ўзроўню. Адрэжце кут вашага мяшочку напаўнення карыцы і выдушыць начынне ў адкрыты кут. Калі ваш блінец пачынае ўтварацца бурбалкі, дадаць начынне. Пачынаючы ў цэнтры бліна, выціснуць начынне па-над бліноў ў віхуры, гэтак жа, як вы бачыце ў звычайным плюшка. Прыгатаваць бліна ад 2 да 3 хвілін, або пакуль бурбалкі пачынаюць з'яўляцца на верхняй частцы бліна, і гэта залаціста-карычневага колеру на дне. Ўстаўце тонкі, шырокі металічны шпатель пад бліном, і мякка, але хутка перавярнуць яго.Прыгатаваць дадаткова ад 2 да 3 хвілін, пакуль іншая бок не з'яўляецца залатым, а таксама. Калі вы перавярнуць блін на талерку, вы ўбачыце, што запаўненне карыца стварыў кратэр вір карыцы.Вытрыце рондаль з папяровым ручніком, і паўтарыць з пакінутым бліноў і карычнага начыннем. Адагрэць глазуру коратка, калі гэта неабходна. Падаваць бліны увянчаны дажджом глазурай.
ІНФАРМАЦЫЯ
- катэгорыя
- Сняданак / бранч, Бліны / Вафлі
- выхад
- 4 бліны
- час падрыхтоўкі
- 35 хвілін
Чырвоныя бліны аксаміт
Узбіць разам муку, соду, цукровую пудру, соль, маслёнку, несалодкі какава, цукар-пясок, прыкладна 2 сталовыя лыжкі вымярэння харчовай фарбавальнік чырвоная вадкасць, яйкі і разрыхляльнікаў. Змесціце ў адзін пласт на бляху і выпякаць пры тэмпературы 200 ° духоўку да, на працягу 30 хвілін.Клубніцы Пасыпаць бліны
Змяшайце малако, яйка, муку, разрыхляльнік, соду і ванільны экстракт.Робяць добра ў сумесі мукі і ўліць у сумесь малака і топленага алею. Затым заліць і варыць на патэльні на сярэднім агні.Клубніцы Пасыпаць Funfetti Бліны1 ½ кубкі абястлушчанага пахта1 яйка1 арт. сметанковае масла, топленае1 ½ кубкі мукі агульнага прызначэння2 арт. цукровы пясок1 гарбатная лыжка. выпечка парашок1/2 чайнай лыжкі. Кашэрныя сольАд 5 да 6 клубніцы, нарэзаныяВясёлка акрапляе (столькі, колькі вы хочаце)1. Змяшайце маслёнку, яйка і алей у маленькай місцы і адкладзеце ў бок.У асобнай місцы змяшаць муку, цукар, разрыхляльнік і соль.2. Зрабіце невялікае адтуліну або добра ў вашай сумесі мукі і ўліць у сумесь пахта. Добра змяшаць , пакуль усё не змяшана.3. Нагрэць патэльню на сярэднія павольным агні і развеяць яго з распырсквальнікам. Пасля таго, як яна гарачая, савок 1/2 шклянкі цеста ў рондаль. (Pour менш цеста , калі вы робіце міні - бліны.)4 . Як толькі вадкае цеста ў рондаль, хутка дадаць ад 3 да 4 трускаўкі (нарэзаных) на кожным бліна і злёгку прыціснуць кожны з іх у вадкае цеста. Для меншых бліна выкарыстоўвайце ад 1 да 2 трускаўкі. Затым дадайце столькі пырскае , як вы хочаце.5. Хай рыхтаваць бліна ў працягу прыблізна 2 хвілін (або да залаціста -карычневага колеру) , перш чым гартаць. Прыгатуйце іншы бок для іншага ад 1 да 2 хвілін.Заўвага: Пры выкарыстанні набору Kate Spade, спрэй кожную форму перад заліваннем ў сумесі. Для таго, каб пераканацца, што бліна прыгатавана і не страціць сваю форму, накрыць форму вечкам на працягу некалькіх секунд. Калі краю пачынаюць адхіліцца ад цвілі, блін гатовы перавярнуць.Вы можаце выпхнуць яго з формы і перавярнуць яго ці выкарыстоўваць лапатачку, каб правесці яго разам і перавярнуць яго.Арахісавае масла кубкі бліны
Стол бліноў Dippers
Маркоўны торт Міні Бліны
закваскі Бліны
Пакладзеце дзве сталовыя лыжкі пшанічнай мукі ў міску або кубак, якая мае невялікую колькасць вады ў ім; змяшаць (змяшаць з не - металічным прадметам), а затым пакрыць - але не герметычныя і мець яго пакінулі, дзе паветра можа паступаць праз, напрыклад, падваконнік.прытрымлівайцеся крок правільна, як апісана ў рэцэпце. На трэці дзень праверыць праз, калі яна на смак "кіслы" - гэта выдатна, калі гэта жудасна і сьмярдзіць ... выкінуць яго і пачаць працу зноў!Smores Бліны
Змяшайце пакуту, соду, алей канолы, пахта, соль, цукар, зефір, шакаладныя чыпсы і крекеры Грэма крошкі. Затым уліць гэты цеста ў папярэдне разагрэтай патэльні.Гарбузовыя Віхравыя Бліны з гарбузом Butter Топінг
Узбіць разам муку, цукар (карычневы і белы цукар), карыцу, мушкатовы арэх, соль і разрыхляльнік. У іншай місцы ўзбіце малако, яйкі, алей і ваніль. Дадайце сумесь малака да сумесі мукі і добра змяшаць - сумесь можа быць трохі камяком. Разліковы паказчык - 30 хвілін (10 хвілін для падрыхтоўкі, 20 хвілін для працы)інгрэдыенты- ½ C мукі агульнага прызначэння
- ½ C суцэльнага збожжа цеста мукі
- 1 З малаком
- ванільнага экстракта 1 ч.л.
- 1 яйка
- 2 сталовыя лыжкі рапсавага алею
- 2 сталовыя лыжкі белага цукру
- 1 сталовая лыжка карычневага цукру
- ¼ чайнай лыжкі карыцы
- ¼ чайнай лыжкі мушкатовага арэха
- ¼ чайнай лыжкі солі
- 2 чайныя лыжкі парашка выпечкі
- 1 9oz банку гарбузовага алею (вы, верагодна, не будзе выкарыстоўваць усё гэта, але на ўсялякі выпадак, пачаць з цэлай слоікам)
- Сметанковае масла і цукровая пудра для далівання
інструкцыі- Разагрэць антіпрігарная патэльні на сярэднім агні.
- У вялікай місцы (я выкарыстаў адзін з носікам) ўзбіце разам муку, цукар, карыцу, мушкатовы арэх, соль і разрыхляльнік.
- У іншай місцы ўзбіце малако, яйкі, алей і ваніль.
- Дадайце сумесь малака ў сумесь мукі і добра змяшаць. Сумесь павінна быць трохі камяком.
- Наліце ¼ C з вадкага тэсту для кожнага бліна на патэльні. Я раблю два за адзін раз. Затым адціснуць алей гарбузы ў кругавым руху на бліны. Я паклаў гарбуз алей у Ziplock мяшок і адрэзаць кут, так што я мог сціснуць яго. Выпякаць на працягу 2-3 хвілін з кожнага боку.
- Нашмараваць (або краіна Crock, як гэта зрабіў я) на вяршыні кожнага бліна перад кладкай.
- Зверху кожны стэк з цукровай пудрай, а затым сціснуць трохі больш гарбузы алей на вяршыні.
Карамельны яблычны пірог бліны
Ўзбіце разам маслёнку, яблычнае пюрэ, кава, меласы, ваду і яйка. У асобнай місцы, ўзбіце пакінутыя (сухі) інгрэдыенты. Сумесь будзе даволі liquidy спачатку, але чым даўжэй ён сядзіць у пакоі тэмпературна яна пачне ператварацца ў гэтай густой тэкстурай.Бліны пуфы з садавінай
Разагрэць духоўку да 400 градусаў па Фарэнгейце Месца алей у 9-цалевы пірог планшэт і выпякаць на працягу 4 - 5 хвілін або пакуль не растане.Змяшайце муку, цукар, соль, яйкі і малако; ўзбіце да атрымання аднастайнай масы. Выкарыстоўвайце гэта вадкае цеста, як паказана ў рэцэпце, каб зрабіць бліна зацяжак. Вы можаце папоўніць іх з крышталізаванага садавінай.інгрэдыенты- 1 цэлае яйка плюс 1 яечны бялок
- ¼ кубкі мукі агульнага прызначэння
- ¼ кубкі малака
- 1 сталовую лыжку расліннага алею
- ¼ чайнай лыжкі солі
- 2 кубкі свежых садавіны
- 2 сталовыя лыжкі аранжавы мармелад, награвалі ў мікрахвалевай печы
інструкцыі- Вышмараваць невялікія кругавыя пласціны або фальгі даўкія патэльні з распырсквальнікам
- У вялікай місцы ўзбіце разам яйкі, муку, малако, алей і соль да атрымання аднастайнай масы
- Падзяліць цеста на чатыры рондалі
- Выпякаць на працягу 25 хвілін у 400 градусаў духоўцы да залацістага колеру і азызлым. Выключыце духоўку і дайце пастаяць у духоўцы на працягу 5 хвілін перад выдаленнем дадатковай
- Неадкладна перадаць аладкі ў невялікія міскі, лыжкі на садавіну і апырскаць летняй мармеладам
нататкіЛіз кажа ... гэта былі смачныя, вы таксама можаце дадаць яблычны сок на садавіну , калі ў вас няма якіх - небудзь апельсінавы мармелад
Дуг кажа ... што весела вячэруПернікі плюшка Бліны
Ўзбіце разам муку, разрыхляльнік, соль, малако, яйкі і масла, толькі да таго часу разам. Дадайце алей, карычневы цукар і карыцу, каб прыгатаваць вадкае цеста. Для падрыхтоўкі глазуры: У невялікай рондалі разагрэйце алей на павольным агні, пакуль не растане.інгрэдыенты:Карыца Swirl:
1/4 кубкі сметанковага масла (1/2 палка)
1/2 кубкі карычневага цукру
1/2 сталовай лыжкі молатай карыцы
1/4 чайнай лыжкі молатай гваздзікі
1/4 чайнай лыжкі молатага мушкатовага арэхаСметанковы сыр Абледзяненне:Бліны:
1/4 кубкі сметанковага масла (1/2 палка)
2 унцыі сметанковага сыру
3/4 кубкі цукровай пудры, просеянной
1/2 чайнай лыжкі ванільнага экстракта
1/4 чайнай лыжкі молатай карыцы
1/4 чайнай лыжкі молатага імбіра
3/4 кубкі пахта
1/4 кубкі яблычнае
2 сталовыя лыжкі зваранага кавы
2 сталовыя лыжкі цёмнага патакі
2 сталовыя лыжкі вады
1 вялікае яйка
1 1/4 кубкі мукі агульнага прызначэння
1/2 сталовай лыжкі парашка выпечкі
1/2 сталовай лыжкі молатай карыцы
1/2 лыжка молатага імбіра
1/4 чайнай лыжкі соды выпечкі
1/4 чайнай лыжкі соліЗмешаныя Бэры Пахта Бліны
Дадайце яйка і пахта, муку, цукар, выпечка парашок, выпечкі соды і соль у місцы. Добра змяшайце і пасыпце змешаных ягад. Кухар на працягу 1 хвіліны, пакуль бурбалкі не з'яўляюцца на паверхні і бліны залаты ўнізе.Разліковы час: 30 хвілін.Цытрынавы Рикотта Суфле Бліны з ягадамі
Ўзбіце муку, цукар і соль у місцы. У іншай місцы змяшаць жаўткі (асобны белая частка), рикотта, сметанковае масла, цытрынавы сок, цэдру і ваніль.Ўзбіце яечныя вавёркі, пакуль яна не жорсткая, а затым змяшаць яго з сумессю мукі, каб зрабіць вадкае цеста бліна. Не спакушайцеся прапусціць цэдру цытрыны, гэта сапраўды дадае да цытрусавыя водарам.Бліны з'яўляюцца ежа , якая выходзіць за межы культуры. Ёсць занадта шмат версій , якія вар'іруюцца ад культуры да культуры , каб назваць іх усіх. У Паўночнай Амерыцы, гэта класічны сняданак ежу. Гэта для асаблівых выпадкаў або на выходныя сняданак з сям'ёй або сябрамі.Гэта ежа камфорту і там, як правіла , успаміны , прымацаваныя. Мая сям'я выдаткавала шмат нядзелю робячы нашы любімыя рэцэпты бліны з кляновым сіропам і беконам ці сасіскамі. Кожны чалавек можа быць лёгка размешчаны на сімпатыях і антыпатыях. Дапаўненні да каханага бліноў так проста , як апырскванне свежыя або замарожаныя ягады, бананы, цёртыя яблыкі, арэхі, мюслі, шакаладныя чыпсы ці сухафрукты па-над бліна ў той час як ён знаходзіцца на патэльні. Або проста, проста і смачна цалкам. Варыянты практычна бязмежныя! Гэта можа быць даволі падзея , каб зрабіць бліны , пакуль галодныя раты чакаюць , каб харчавацца.Я прыйшоў праз пару рэцэптаў , якія былі souffled бліны , якія былі ўасноўным бліны з яечнымі вавёркамі , падзеленымі, ўзбітых і складзенымі ў вадкае цеста для пухнатай бліна. Яны ўсё яшчэ зробленыя на патэльні.Мне падабаецца ідэя зрабіць вялікі блін , як галандскі дзіця або pannekoeken (я бачыў розныя варыянты напісання для гэтага так штопрабачце мяне , калі гэта не правільна) , які з'яўляецца каханай сям'і. У мяне было шмат весялосці робіць варыяцый рэцэпту я прыдумаў. У мяне былі некаторыя сапраўды добрыя вынікі разам з некалькімі НРБ. Гэта нармальна са мной. Гэта ўсё частка гэтай кулінарнай прыгоды я на.Я сапраўды шчаслівы з рикоттой-цытрынавым версіі і спадзяемся , што вы пагадзіцеся. Гэта даволі лёгка зрабіць , нават калі ёсць дадатковы крок для біцця яечныя вавёркі. Гэта таксама можа быць зроблена ў невялікіх рондаляў для памеру бліноў асабістых гэтак жа , як pannekoeken або галандскіх дзяцей можна. Ягады ня з'яўляюцца абавязковымі, але настойліва рэкамендуецца. Замарожаныя або свежыя ягады чарніцы, трускаўкі, ажыны і маліны добра працаваць. Для тых з вас , хто шукае альтэрнатыву ягад, апырскванне здробненых грэцкіх арэхаў замест ягад смачна. Пасыпаць некалькі ягад (або грэцкія арэхі) над верхняй часткайпасля таго, як вы паставілі яго ў рондаль і пасыпаць turbinado (цукар -сырэц) або карычневага цукру над імі перад выпечкай. Падаваць з лёгкім распыленнем цукровай пудры і светла - кляновага сіропу або залацістага сіропу Lyles ст.інгрэдыенты- ¾ шклянкі (75 г) усяго мукі мэты
- ⅓ кубкі (63 г) цукру
- ½ чайнай лыжкі солі
- 4 яйкі аддзяляюць
- 4 сталовыя лыжкі несоленого алею (2 растопліваецца і 2 для патэльні)
- ⅔ кубак (165 г) рикотта, цалкам або часткова абястлушчаным
- ¼ кубкі (60 мл) цытрынавага соку
- цэдра цытрыны
- ½ чайнай лыжкі ванілі
- ¼ кубкі (42 г) свежых або замарожаных ягад
- Turbinado або цукру-сырца для вобмешкі зверху
- Кандытары цукру для лёгкага пылення
- Лёгкі кляновы сіроп або сіроп залацістага Лайла
інструкцыі- Разагрэць духоўку да 375 градусаў і падцяпліць 10-цалевы жалезны патэльню або сатэйнік.
- Змяшайце муку, цукар і соль у місцы.
- Змяшайце яйкі жаўткі, зліваюць рикотта, сметанковае масла, цытрынавы сок, цэдру ванілі ў вялікай місцы і добра змяшаць.
- Змесціце аддзеленыя яечныя вавёркі ў місцы і ўзбіце да жорсткіх пікаў.
- Дадайце сумесь мукі да вільготнай сумесі і добра спалучаюцца.Дадайце невялікае лыжку яечныя вавёркі і змяшаць, каб палегчыць вадкае цеста. Дадайце астатнія яечныя вавёркі і скласці ў шпателем пакуль не змяшана.
- Выдаліце рондаль з духоўкі і пакласці 2 сталовыя лыжкі сметанковага масла яго. Калі алей растане дадаць цеста, пасыпаць некалькі ягад у верхняй і пасыпаць прыкладна адну сталовую лыжку або 2 turbinado цукру. Вярнуць рондаль у духоўку. Выпякаць 20 да 25 хвілін. Калі блінец пыхкаў і злёгку падсмажаны на вяршыні яна гатовая.
- Падаваць з лёгкім распыленнем кандытараў цукру і падаваць з сіропам выбару.
- Атрымліваць асалоду ад!
Cinnamon Бліны з зацукраваныя Бэкана
У місцы змяшайце пакуту, разрыхляльнік, соль, цукар і карыцу. Нагрэйце рондаль патэльні з ручкай або патэльню на сярэднім агні. Рух у нарэзанага бекону, пакідаючы за сабой сталовую лыжку для вашага далівання.Разліковы час для гэтага ўсяго 30 хвілін.Шакалад Чып і Цукаты Bacon Бліны
- інгрэдыенты:
- 2 кубкі мукі агульнага прызначэння
- 1 сталовую лыжку цукру
- 2 чайныя лыжкі разрыхляльніка
- 1 гарбатная лыжка соды выпечкі
- 1/2 чайнай лыжкі солі
- 1/4 чайнай лыжкі карыцы
- 2 яйкі, добра збілі
- 2 кубкі пахта
- 2 сталовыя лыжкі распаленага сметанковага масла
- 2 унцыі паўсалодкі шакаладная габлюшка
- раслінны алей
- Для зацукраваных Бэкана:
- таўшчынёй 3 лустачкі бекону выразаць
- 2 сталовыя лыжкі карычневага цукру
- 1/2 чайнай лыжкі карыцы
Падрыхтоўка:
Каб зрабіць зацукраваныя Бэкан, разагрэйце духоўку да 350 ° F і лінія бляху з фальгой. Усталюйце краты на верхняй і паліто з нядапускаюць пригорания пырскамі.Пакладзеце бекон на стойцы і пасыпаць шчодра з карычневым цукрам і карыцай. Выпякаць да хрумсткай скарыначкі і Карамелизированная, ад 16 да 20 хвілін (у залежнасці ад таўшчыні). Выняць з духоўкі, дайце цалкам астыць, а затым перанесці на апрацоўчую дошку і нарэзаць на вельмі дробныя кавалачкі.Выключыце духоўку і дайце яму астыць да каля 200 ° F.Для таго, каб бліны, змяшайце пакуту, цукар, разрыхляльнік, соду, соль і карыцу ў місцы.У асобнай місцы ўзбіце яйкі, маслёнку і растопленае масла. Дадайце вільготныя кампаненты да сухім і размяшаць, пакуль толькі не змяшана. Скласці ў шакаладную габлюшку і зацукраваныя бекон.Цяпло антіпрігарная патэльню на сярэднім агні і, выкарыстоўваючы папяровае ручнік, злёгку паліто яго з раслінным алеем.Разліце цеста, ад 2 да 3 сталовых лыжак у той час, на гарачую патэльню і варыць, пакуль маленькія бурбалкі не з'яўляюцца на вяршыні. Фліп і варыць, пакуль іншая бок не залаціста-карычневы колер, прыблізна 2 - 3 хвіліны з кожнага боку.Праца ў пакетным рэжыме да таго часу, пакуль выкарыстоўваецца ўсё вадкае цеста, змазваючы патэльню паміж кожнай партыі. Захоўваць гатовыя бліны цёплымі ў духоўцы, як вы працуеце.Падаваць з паляпваннем сметанковага масла і кляновага сіропу або пылу з цукровай пудрай.Шакаладныя Pretzel Бліны з арахісавае масла Nutella
Руб разам муку, соду, алей, яйкі ваніль, арахісавае масла, і цукар, да лёгкі і пушысты. У місцы ўзбіце яйка з цукрам, алеем і соллю; пакуль добра не змяшана. Дадайце ў муку, разрыхляльнік і 1/2 З малаком. Nutella з'яўляецца ключом да гэтай сяброўскай дзіцяці рэцэпт. 1 яйка3 сталовых лыжкі цукру2 сталовыя лыжкі рапсавага алею1/4 чайнай лыжкі солі2 З мукі3 чайныя лыжкі парашка выпечкі1 / 2- 3/4 C малако1/2 З паўсалодкае шакаладная габлюшка1/3 C завітушкі, разбітыя на дробныя кавалачкіДля падліўкі:1/4 C сметанковы арахісавае масла2 сталовых лыжкі NutellaРазагрэць патэльню рондалі на слабым агні мёд.У місцы ўзбіце яйка з цукрам, алеем і соллю; пакуль добра не змяшана. Дадайце ў муку, разрыхляльнік і 1/2 З малаком. Добра змяшаць, спрабуючы атрымаць усе камякі, і дадаючы больш малака, калі занадта тоўсты. Скласці ў шакаладнай габлюшкай і завітушкі.Спрэй рондаль патэльні з ручкай з распырсквальнікам, або працерці папяровым ручніком, змочаным у алеі канолы. Наліце ladlefuls з вадкага тэсту і варыць да тых часоў, пакуль бурбалкі пачынаюць фармавацца на паверхні і краю пачынаюць ўсталёўваць; каля 3-4 хвілін. Фліп і варыць на працягу 3-х хвілін больш; да залаціста-карычневага колеру.У той час як бліны падрыхтоўкі ежы, у невялікай місцы, цяпло арахісавае масла ў мікрахвалевай печы на працягу 30-40 хвілін. Дадаць у Nutella і размяшаць да атрымання аднастайнай масы. Паліць над гарачай прыгатаваную бліны.Adorable Kid дружалюбных Бліны
У сярэдняй місцы змяшайце ўсе сухія інгрэдыенты, а затым дадаць вадкія інгрэдыенты, як малако, яйкі і растопленае сметанковае масла. Ўзбіце добра дадаваць дэкаратыўныя інгрэдыенты, як пырскае або chocochips, калі вы хочаце. Зрабіць гэтыя смачныя бліны нагадваюць фігуркі мультфільмаў, як плюшавага мядзведзя або проста намаляваць мілыя асобы на іх, выкарыстоўваючы шакаладны соус.Snickerdoodle Бліны
Oreo Cookie Бліны
Зрабіце начынне крэм па рэцэпце. Захоўваць у бок. У той жа час, нагрэць вялікую цяжкую патэльню на сярэднім агні; Коўш цеста ў гарачую патэльню, выкарыстоўваючы 1 арт. дзяўбці для кожнага бліна. пакуль Кук бурбалкі не ўтворацца на вяршынях, а затым звярнуцца да карычневымі іншых бакоў. Сэндвіч бліны з дапамогай белай крэмавай начыннем, каб пахадзіць на Oreos.Бліны без малака і яек Рэцэпт
Гэта адзін чысты веганскі, малочныя прадукты і яйкі бясплатна бясплатна.Ўзбіце сухія інгрэдыенты ў місцы і ўзбіце спалучаць з мокрымі інгрэдыентамі. Выліце цеста ў гарачую патэльню. Савет рондаль, каб дапамагчы вадкае цеста раўнамерна, калі гэта неабходна.Chobani бліны
Ўзбіце яйка, Chobani і малако. Цяпло патэльні на сярэднім агні. вараць да краю набор і бурбалкі з'яўляюцца на паверхні, каля 2 хвілін.шакалад сырнікі
Змяшайце тварог, малако, яйкі, ваніль, муку, выпечка парашок, какава-парашок; змяшаць цеста да атрымання аднастайнай масы затым выліць на сярэднім агні на гарачай патэльні.Я люблю выходныя.І я ведаю , пра што ты думаеш. " Duh. Мы ўсе робім ".Але ў мяне ёсць дадатковы любоў да выходных, і гэта завецца бліны. Я ведаю, я ведаю, я абмяркоўвалі гэта раней, але ў мяне ёсць адчуванне, што большасць з вас не былі тады побач, так што дазвольце мне паўтарыць.Буднія сняданкі ў маім свеце складаюцца з вялізнага кубак кавы, як я пачынаю мой кампутар на працы, а затым міску кашы і малако прыкладна праз гадзіну. І ў выпадку, калі нехта з вас думалі, што Чара збожжавых было задавальненне любога роду, дазвольце мне ўдакладніць.Калі я кажу міску, я на самой справе маю на ўвазе кубак. Як і ў жудасных маленькіх пенапластавых кубкаў, што мая кампанія чакае, што мы піць з. І ў мяне ёсць тэорыя пра маю кашы, якая даказала сваю правільнасць ў значнай ступені кожную раніцу. Гэта выглядае наступным чынам: у асноўным свет нейкім чынам ведае дакладнае другое, што я наліваюць малако над маёй кашы, і раптам у мяне тэлефануе тэлефон. І сапраўды гэтак жа, як мне ўдаецца прымусіць чалавека з тэлефона, у надзеі выратаваць апошнія біты выразнасцю ў вышэйзгаданай кубку, мой тэлефон тэлефануе зноў. І гэта ў значнай ступені адбываецца так да таго часу, пакуль келіх мой поўная сырой беспарадак збожжавых.І сябры мае, сняданак. На будні дзень.І менавіта таму ў мяне ёсць дадатковы мала любові да выхадных. Шчыра кажучы, гэта не заўсёды бліны. Часам гэта яечню часам гэта гурман форма аўсяных шматкоў. І часта гэта бліны. А з нагоды, гэта марозіва. Не судзіце.Але я адцягнуўся. Давайце вернемся да бліноў, мы?Я эксперыментаваў з рознымі версіямі бліноў ў апошні час, і гэта адно з маіх любімых. Гэта выдатна, і яна мае шакалад, трэба казаць больш?інгрэдыенты- 1 ½ кубкі з нізкім утрыманнем тлушчу тварог
- 1 шклянку малака
- 2 яйкі
- ванільнага экстракта 1 чайнай лыжкі
- ¾ шклянкі (белы) уся пшанічная мука
- 1 гарбатная лыжка парашка выпечкі
- ¼ кубкі парашка какава
- 16 пакетаў Splenda або ⅔ кубкі цукру або заменнікам цукру
- шакаладная габлюшка, па жаданні (я выкарыстаў цукар бясплатна)
інструкцыі- У сярэдняй місцы змяшайце тварог, малако, яйкі і ваніль.Размяшайце пакуль не змяшана.
- Дадайце муку, Пякарскі парашок, какава-парашок і Splenda і змяшаць да поўнага разам узятых.
- Нагрэць патэльню на сярэднім агні. Спрэй з Пэм або антіпрігарная выпечкі спрэй.
- Выліце цеста ў абрушваючы лыжкамі на гарачую патэльню. Фрай да таго часу, пакуль не з'явіцца зверху ўстаноўкі, затым перавярнуць яго і смажыць да гатоўнасці. Яна павінна быць злёгку падсмажаны на вонкавым боку абодвух бакоў.
- Калі вы хочаце дадатковае задавальненне, пасыпаць іх шакаладнай габлюшкай як раз перад гартаць іх.
- Падаваць гарачым, з кляновым сіропам, ягадным соусам (гэта рэцэпт, які я павінен буду пакідаць адзін дзень) або нават шакаладны соус!
- Атрымліваць асалоду ад!
тварог бліна
Тварог час падрыхтоўкі бліна складае каля 15 хвілін. Змяшаць муку, алей і яйкі ў вялікай місцы. У асобнай місцы ўзбіце яйкі, тварог, малако і алей.Дадайце сумесь мукі да яечнай сумесі і мяцёлку пакуль толькі не змяшана.Беконам і сырам бліны
Бекон і сыр! Гэта апетытных асалоду. Ўзбіце разам малако, яйка і растопленае масла. Рух у сырам і беконам на сярэднім агні. Паліто гэта злёгку з маслам.Гэта добры рэцэпт. Для спрашчэння падрыхтоўкі ежы, біты бекону і цёртым сырам чеддер таксама могуць быць дададзеныя да любога нашаму Прастаквашына бліна ці Краіна Пшанічны бліна. Тонкі водар салёнага з бекону, разам са саладосцю нашага рэальнага кляновага сіропу, робіць вялікі дэгустацыі бліна.інгрэдыенты6 палосак бекону, смажаных і рассыпаўся на кавалкі1/3 кубкі суцэльнай пшанічнай мукі
1 кубак мукі агульнага прызначэння
2 чайныя лыжкі пекарского парашка
2 чайныя лыжкі цукровага пяску
1/4 чайнай лыжкі солі1 1/4 шклянкі малака
1 вялікае яйка
3 сталовыя лыжкі сметанковага масла, растопленае
3/4 кубкі цёртага сыру чеддернапрамкі- Змяшайце муку, разрыхляльнік, цукар і соль у вялікай місцы.Змяшаць з відэльцам.
- У іншай місцы, ўзбіце разам малако, яйка і растопленае масла. Рух у сырам і беконам. Наліце малако і сыр сумесь у сумесь мукі і змяшаць, пакуль толькі не змяшана. (Некаторыя груды застанецца.)
- Нагрэйце рондаль або патэльню на сярэднім агні. Паліто гэта злёгку з маслам. Калі патэльня гарачая, выліць цеста на бляху ў цотных колах. вараць да Бурбалкі фармуюцца і пачынаюць ламацца ў кляре.Фліп і варыць да гатоўнасці.
Вяндлінай і сырам бліны
Змяшайце муку, соль, разрыхляльнік, малако, маслёнку і яйка. Падпаліце алей у невялікай рондалі, затым ўзбіце ў муку і добра перамяшаць з Eggbeater або венцам, пакуль няма ніякіх груд. Вы можаце захоўваць рэшткі ў халадзільніку, яны трымаюць добра.інгрэдыенты:- 2 шклянкі мукі
- 1/2 чайнай лыжкі солі
- 2 чайныя лыжкі парашка выпечкі
- 1 шклянку малака
- 1 шклянку кефіру
- 1 яйка
- каля 1 кубак нарэзаных кубікамі вяндліны
- каля 1 1/2 кубкі цёртага сыру (я аддаю перавагу чеддер, але вы можаце выкарыстоўваць любы выгляд вам падабаецца)
- сметанковае масла для патэльні
МЕТАД:- Змяшайце муку, соль і разрыхляльнік.
- Дадайце малако, маслёнку і яйка і добра змяшаць з Eggbeater або венцам, пакуль няма ніякіх груд.
- Накрыйце вечкам і пакіньце ў халадзільніку на працягу 30-60 хвілін.
- Для таго, каб бліны, нагрэйце каля 1/2 сталовыя лыжкі сметанковага масла ў антіпрігарная пакрыццём або чыгуннай патэльні на сярэднім агні.
- Дадаюць прыблізна 1/3 кубкі цеста і разгладзіць з каўшом або лыжкай, каб зрабіць круг.
- Пасыпаць некалькі сталовая лыжка вяндліны і каля 1/4 шклянкі цёртага сыру.
- Паліць трохі больш вадкае цеста над верхняй (як паказана вышэй).
- Калі цеста ўтварае вялікія бурбалкі, перавярнуць блін на.
- Пры цеплавой апрацоўцы праз, выдаліце на талерку. Трымаеце цяпло ў 200 градусаў духоўцы або намёце талерку з фальгой у той час як вы робіце астатнія бліны.
- Выкарыстоўвайце дадатковае алей для кожнага бліна або любы іншы бліна.
- Падаваць у гарачым выглядзе з маслам і сіропам.
Сквош, казіны сыр і размарын Бліны
Узбіць разам усе неабходныя інгрэдыенты, пакуль яна не стане аднастайнай. Астудзіце на вадкае цеста, як паказана ў рэцэпце. Выдаліце цеста з халадзільніка, дадайце казіны сыр і сквош. Складзеце ўсе разам.Нагрэць крыху алею ў антіпрігарная патэльні. Затым, у партыях, дадайце ladleful ў вадкае цеста ў блін, каб смажыць да залаціста-карычневага колеру.Тое, што адбываецца ў ...
1 кубак пшанічнай мукі (або грачаная мука для без глютена)
2 чайныя лыжкі Разрыхляльнік
1 шклянку малака (або соі / міндальнае малако для малочных прадуктаў бясплатна)
1 Арганічныя яйкі (пакінуць за яйкі бясплатна)
2 Tablspoons Расплаўлены несоленое + дадатковае для смажання (заменнік з какосавым маслам для малочнага свабоднага і аліўкавага алею для смажання)
1/2 Смажаны арэха Сквош працёртыя (Нам патрэбен 1 шклянку для вадкага тэсту)
3 ст.л. Goats сыр (пакінуць за малочныя прадукты бясплатна)
Малы Галінка свежы размарын дробна нарэзанагаЯк гэта зрабіць ...
- Просеять абраны муку і разрыхляльнік ў міску.
- У асобнай місцы змяшаць малако, яйка, растопленае несалёнае масла. Ці, калі вы малочнае / яйка свабодны мікс абраны малако і растопліваюць какосавае масла.
- Зрабіце добра ў вашай мукі і павольна венцам вашу вадкую сумесь, пакуль яна цалкам не змяшана. Адкласці.
- Складзеце 1 шклянку сквош арэха пюрэ ў ваш цеста, а затым адслойвацца ў вашым казіным сырам і дадаць размарын.
- Цяпло вялікай патэльні на сярэднім агні. Для кожнай партыі бліноў мы хочам, каб расплавіць каля 1 чайнай лыжкі несоленого алею або аліўкавага алею.
- Лыжка 2-3 сталовыя лыжкі вадкага тэсту ў рондаль. Кук, пакуль не ўбачыце бурбалкі фарміравання (каля 1-2 хвілін). Перавярніце і прыгатуйце іншы бок.
- Падаваць цёплым або можна ўжываць у ежу халоднай занадта
Гэтыя вільготныя рикотта бліны маюць далікатную тэкстуру і тонкі водар апельсіна дзякуючы даданнем узбітыя вавёркі і цёртага памяранцавую цэдру.Дасягнуты з смачнай, свежай трускаўкі-апельсінавы соусам яны робяць элегантны выбар для спецыяльнага сняданку выпадку або позні сняданак.
Пухнатыя Рикотта Бліны з клубнічны-апельсінавы соусам
- інгрэдыенты:
- 15 унцый сыру рикотта
- 3/4 шклянкі мукі
- 1/2 чайнай лыжкі парашка выпечкі
- 2 сталовыя лыжкі цукру
- 1/8 чайнай лыжкі солі
- 2 сталовыя лыжкі суцэльнага малака
- 3 яйкі, падзеленых
- 1/2 чайнай лыжкі ванільнага
- Цэдра 1 апельсіна
- Для Клубнічны-апельсінавы соусам:
- 2 кубкі трускаўкі, расколаты
- 2 чайныя лыжкі цукру
- 1 сталовая лыжка цытрынавага соку
- 1/4 кубкі свежевыжатый апельсінавы сок
- 2 сталовыя лыжкі вады
- 2 чайныя лыжкі кукурузнага крухмалу
Падрыхтоўка:
Змесціце рикотту ў сіта над міскай , па меншай меры на 1 гадзіну , каб дазволіць любы лішак вадкасці сцячы.
Змесціце рикотту ў сіта над міскай , па меншай меры на 1 гадзіну , каб дазволіць любы лішак вадкасці сцячы.
Прыгатаваць соус, змясціўшы трускаўку, цукар, цытрынавы сок і апельсінавы сок у маленькай рондалі. Давесці да кіпення на сярэднім агні.У маленькай місцы, ўзбіце разам ваду і кукурузны крухмал і дадаць у кіпячы клубнічнай сумесі.
Працягвайце рыхтаваць, пакуль сумесь не згусне да сіропу кансістэнцыі.Перакласці ў міску і адкладзеце, каб астудзіцца.
Змяшайце муку, разрыхляльнік, цукар і соль у місцы. У асобнай місцы змяшайце тварог, малако, яечныя жаўткі, ваніль і памяранцавую цэдру да атрымання аднастайнай масы.
У асобнай місцы ўзбіце яечныя бялкі з электрычным міксерам на высокай хуткасці да лёгкі і пушысты, але не цвёрдая. Дадайце сумесь рикотты-малако да сухім інгрэдыентаў і змяшаць толькі пакуль не змяшана. Ўзбіце прыкладна ў палове яечныя вавёркі, пакуль добра не змяшана, затым акуратна складзеце ў балансе.
Вышмаруйце патэльню і награваць на сярэднім агні. Наліце каля 3 сталовых лыжак вадкага тэсту на бляху для кожнага бліна. Кук, пакуль бурбалкі не з'яўляюцца і пачынаюць ламацца па краях і паверхні бліна, затым перавярнуць, каб скончыць падрыхтоўка ежы на другі баку.
Перакласці на бляху і трымаць у цяпле ў 200 ° F духоўцы, пакуль вы рыхтуеце астатнія бліны. Падаваць увянчаны Клубнічны-апельсінавы соусам.
Робіць прыблізна 1 тузін бліноў
Комментариев нет:
Отправить комментарий