Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 labiausiai skanus Blynų receptai

 

 Blynas yra plokščias pyragas, dažnai plonas, ir apvalus, pagamintas iš krakmolo pagrindu tešlą, kuri taip pat gali turėti kiaušinių, pieno ir sviesto. Tai yra virti ant karšto paviršiaus, pavyzdžiui, keptuvėje arba keptuvėje, dažnai su aliejumi ar sviestu.Blynų receptai skiriasi, tačiau visi turi tas pačias pagrindines sudedamąsias dalis, turinčias miltų, kiaušinių ir pieno.
Nesvarbu, ar jūs jiems tarnauti pusryčiams, širdingas priešpiečiai ar net vakarienė, jūs tiesiog negali suklysti su blynai! Jiems tarnauti paprasto su sirupu arba suknelė juos su vaisių, šokolado drožlių ar net plakta grietinėle ir jūs turite skanų pildymo valgio.
Yra keletas dalykų, amerikiečių vyras turi žinoti, kaip virėjas, ir blynai esate vienas iš jų. Geros naujienos yra tai, kad jie lengvai. Čia yra 30 Blynų receptai kurios padarys jūsų gyvenimą Super laimingas.
  1. Apple blynai


    Visa tai trunka 10 minučių, kad. parengimas. Blend kiaušinius sumaišykite sviestą, kiaušinį, pieną, cukrų, druską obuolių. Atskirame dubenyje persijoti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir cukrų. Sudėkite miltų mišinį į obuolių mišinio, kol jis sumaišomas. Virėjas jį kepti ant mažos ugnies. Tai paruošta! 
    • Ingridientai
    • mityba
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • metodas
    1. 1 žingsnis
      Kombainas miltai, cukrus ir cinamonas į dubenį. Įdėti kiaušinį ir pieną.Suplakite iki vientisos masės. Sudėkite obuolius.
    2. žingsnis 2
      Šilumos nelipnius keptuvėje ant mažos ugnies. Spray aliejumi. Supilkite 1/4 puodelio obuolių mišinį į keptuvę. Švelniai paskirstyti su šaukštu atgal į 10cm turo. Kuko blynai, partijomis, už 2 minučių arba tol, kol burbuliukai ant paviršiaus. Apverskite. Kepkite 1 iki 2 minučių arba tol, kol virti per.
    3. 3 žingsnis
      Patiekti su kivių ir šaldyto jogurto.
  2. Naminis Blynų Sumaišykite


    jei reikia ir druskos pagal skonį Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų, sviestą. Jūs galite pridėti iki kai kurių vaisių į blynų tešlą - supjaustyti obuolių, ar bitai bananų, tačiau norite, kad jūsų blyneliai. Sumaišykite juos viskas gerai, tada pakepinti ant karšto keptuvėje.
  3. Naminis mėlynių sirupas ir blynai

     Apskaičiuotas laikas, per šį vieną yra vos 15 minučių.
    Sumaišykite bazė ingredientus gerai - maišant, kad ištirptų cukrus ir spaudžiant uogų prieš į lėkštę pusėje šiek tiek sutrinti, kol uogos gauti šiek tiek minkštas ir mišinys tampa sirupo. Vieta ingredientus mažame puode ir gerai išmaišyti. 
    Iš mėlynių skonio ir užuomina citrinų sprogo puikiai šiame sirupu. Puikiai blynai ar ledų. Receptų nuo PocketChangeGourmet.com
    Aptarnauja: 3 puodeliai
    Ingridientai
    • 2½ puodeliai mėlynių, šviežios arba šaldytos
    • 2 puodeliai vandens
    • 1 stiklinė cukraus
    • Sultys iš 1 Meyer citrina - maždaug 1½ šaukštai
    • 1 colio griežinėlis citrinos žievelės (naudoti daržovių skustukas)
    instrukcijos
    1. Puode sumaišykite mėlynės su ½ puodelio vandens
    2. Smash uogas su bulvių Švīts ir duoti užvirti
    3. Troškinkite ant mažos ugnies 15 minučių
    4. Padermė sultis į Ugniai atspari matavimo taurelė, sunku paspaudus ant kietų medžiagų, išmeskite kietos.
    5. Praskalauti puodą, pridėti cukraus, citrinos žievelės ir likusias 1½ stiklinės vandens, užvirkite, maišant, kad ištirptų cukrus.
    6. Užvirinkite sirupą ant vidutinės ugnies, kol jis eaches 225 ° ant saldainių termometras, apie 20 minučių
    7. Pridėti mėlynių sulčių ir citrinos sultis ir užvirinti per didelio karščio 1 minutę.
    8. Tegul sirupas kietas, tada išmesti citrinų žievelėmis.
    9. Supilkite sirupą į švarius stiklinius butelius ar stiklainius.
    10. Sandarinimo ir šaldyti iki 6 mėnesių.
    11. Naudoti namine blynai ar ledų

  4. Senamadiškas Namų blynai


    Tai vienas turi tik 5 minutes rengimo, tačiau reikalauja 15 minučių daugiau virėjas.
    Nukoškite miltus, kol ji yra lygus. Pridėti kepimo milteliai, druska ir cukrumi.Padaryti gerai tešlos centro ir užpilkite pienu, kiaušiniu ir tirpintu sviestu;Sumaišykite visus kartu. Tada virkite ant mažos ugnies, kol abi pusės "rudi".
  5. Cinamonas Roll blynai


    Galite pradėti šildyti sviestą į orkaitę. Paruoškite cinamono įdaru pirmasis - maišant sviestą, rudąjį cukrų ir cinamoną kartu. Suplakite kartu miltus, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite pieno, kiaušinių ir aliejaus lengvai. Negalima overmix. (Jei ji paliko keletas mažų gabalėlių, viskas tvarkoj).

    INGRIDIENTAI

    Dėl blynai :
    1 puodelis universalus miltų
    2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    1/2 šaukštelio druskos
    1 stiklinė pieno
    1 didelis kiaušinis
    1 šaukštas augalinio aliejaus
    Dėl cinamono įdaru :
    1/2 Stick nesūdyto sviesto, kambario temperatūros
    1/4 puodelio plius 2 šaukštai rudojo cukraus
    1 1/2 a.š. malto cinamono

    NURODYMAI

    1. Padaryti cinamono įdaru : Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite sviestą, rudąjį cukrų ir cinamoną. Šaukštelis įdarą į tam kvorta dydžio sunkiųjų zip baggie, ir jį panaikinti.
    2. Padaryti blynai : Vidutinio dydžio dubenyje suplakite miltus, kepimo miltelius ir druską. Suplakite pieno, kiaušinių ir aliejaus, tik tol, kol tešla bus sudrėkinta.
    3. Šilumos didelis, nelimpantį keptuvę ant vidutinės ugnies, ir purkšti su nonstick purkštuvu. Naudokite ledų samtelis pridėti tešlą į keptuvėje.Naudokite samtelis ar puodelį dugną skleisti tešlą į apskritimą, maždaug 4 colių skersmens. Sumažinti ugnį iki vidutinės mažas. Akiplėša savo baggie cinamono įdaru kampe, ir išspausti įdarą į atvirą kampe. Kai jūsų blynas pradeda formuotis burbuliukai, pridėti įdaro. Pradedant nuo blynas centre, išspausti įdarą ant blynų tešlą į sūkurį, kaip matote reguliariai cinamono ritinėlius. Kuko blynas nuo 2 iki 3 minučių, arba tol, kol burbuliukai pradeda Popping ant blynas ir tai auksinės rudos spalvos ant dugno. Pastumkite ploną, platus metaline mentele, esančią po blynas, ir švelniai, bet greitai apverskite. Virti papildomų nuo 2 iki 3 minučių, kol iš kitos pusės yra aukso, taip pat. Kai apversti blynas ant lėkštės, pamatysite, kad cinamono įdaru sukūrė kraterio sūkurių cinamono.Iššluostyti keptuvę popieriniu rankšluosčiu ir pakartokite su likusiais blynų tešlą ir cinamono įdaru. Rewarm glazūra trumpai, jei reikia.Patiekite blynus papildyta su glazūra dulksna.
  6. Raudonu aksomu blynai


    Suplakite kartu miltus, kepimo soda, miltinio cukraus, druskos, pasukos, nesaldinti kakavos, smulkaus cukraus, apie 2 šaukštus matavimą raudonas skystis maisto dažiklis, kiaušinių ir kepimo miltelius. Vieta vienu sluoksniu ant kepimo skardos ir kepkite 200 ° orkaitę iki, 30 min.
  7. Braškių pabarstyti blynai


    Sumaišykite pieną, kiaušinį, miltus, kepimo miltelius, sodą ir vanilės ekstrakto.Padaryti gerai miltų mišinį ir supilkite pieno mišinio ir tirpintu sviestu. Tada supilkite ir virkite ant virš vidutinės-mažos ugnies keptuvėje.
    Braškių Pabarstykite Funfetti blynai
    1 ½ puodelio neriebios pasukos
    1 kiaušinis
    1 valgomasis šaukštas. sviestas, lydytas
    1 ½ puodeliai visų miltų
    2 šaukštai. smulkaus cukraus
    1 šaukštelis. kepimo milteliai
    1/2 šaukštelis. košerinio druskos
    Nuo 5 iki 6 braškių, supjaustytų
    Rainbow drožlių (kaip daugelis, kaip jūs norite)
    1.  Sumaišykite pasukų, kiaušinio ir sviesto nedidelį dubenėlį ir atidėtos.Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
    2.  Padaryti mažą skylę arba gerai savo miltų mišinį ir supilkite į pasukų mišiniu. Gerai išmaišykite, kol viskas yra derinama.
    3.  Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės prie mažos ugnies ir purkšti su virimo purkštuvu. Kai ji yra karšta, samtelis 1/2 puodelio tešlą į keptuvę. (Pour mažiau tešlą, jei jūs darysite mini blynai.)
    4 . Kai tešla yra lėkštę, greitai pridėti 3 iki 4 Braškės (griežinėliais) ant kiekvieno blyno ir lengvai paspauskite kiekvieną į tešlą. Dėl mažesnio blynas, naudoti nuo 1 iki 2 braškes. Tada pridėti kaip daug drožlių, kaip jūs norite.
    5.  Tegul blynas kepkite apie 2 minutes (arba iki auksinės rudos spalvos) prieš prakeiktas. Virėjas kitos pusės į kitą nuo 1 iki 2 minučių.
    Pastaba: Jei naudojate Kate Spade rinkinį, purškimo kiekvieną pelėsių prieš pilant mišinį. Norėdami įsitikinti, kad blynas yra virti ir nepraras savo formos, padengti pelėsių su kelioms sekundėms dangčiu. Kai kraštai pradeda traukti nuo pelėsių, blynas yra pasirengusi apversti. Galite pop jį iš pelėsių ir apversti jį arba naudoti mentelę laikykite jį kartu ir jį apversti.
  8. Žemės riešutų sviestas puodelių blynai

    Naudokite vidutinio dydžio dubenį padaryti tešlą miltų, cukraus, kepimo miltelių, sodos, pasukos, žiupsnelio druskos (pagal skonį), kiaušinis, ir žemės riešutų sviestas. Išmaišykite šlapias ingredientai į sausų ingredientų, kol kartu.Įkaitinkite keptuvę. Kailis keptuvę su sviestu ir supilkite tešlą į jį, naudojant apie ⅓ puodelio tešlą per blynas. Kai dugnas švelniai paruduos, apversti kaista kitą pusę.
  9. Bufetas Blynų dippers

    Kuko šonine ir atidėtos. Sumaišykite tešlą į butelį pakankamai didelis, kad supilkite tešlą į jį (mano pigius iškylą ketčupą butelį). Įkaitinkite keptuvę iki 300 laipsnių. SQUIRT tešlą per ilgą ovalo formos šiek tiek ilgesnis ir platesnis nei kumpio ir įdėkite virtų šonine centre gabaliuką. Lengvai paspauskite kumpio į tešlą. Virkite, kol tešla pradės burbuliuoti, tada apverskite ir kepkite keletą minučių ir ilgiau. Iš viso apskaičiuota minučių: 30 min.
  10. Morkų pyragas Mini blynai

    Sumaišykite sausus ingredientus: miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir rudojo cukraus. Pridėti morkų mišinį ir aliejų su sausų ingredientų, bet įsitikinkite, kad jums nereikia per-Mix ar kitur, jūsų blynai bus baigti plokščias ir kietas.
  11. Sargas blynai


    Įdėti du šaukštus kvietinių miltų į dubenį ar puodelį, kuris turi mažai vandens į jį; maišyti (sumaišyti su ne - metaliniu daiktu), tada padengti - bet ne sandariai ir ją paliko, kur oras gali ateiti per, pvz palangės. sekti žingsnis teisingai, kaip nurodyta recepte. Trečią dieną patikrinti per, jei jo skonis "rūgštus", - tai puiku, jei tai baisu ir dvokia ... mesti jį ir pradėti darbą iš naujo!
  12. Smores blynai


    Sumaišykite miltus, kepimo soda, rapsų aliejus, pasukos, cukrus, druska, Zefyrai, šokolado traškučiai, ir Graham krekingo trupinius. Tada supilkite šį tešlą į įkaitintą keptuvę.
  13. Moliūgų pasukiokite Blyneliai su moliūgų sviestas Topping


    Suplakite kartu miltus, cukrų (ruda ir balta cukraus), cinamoną, muskato riešutas, druska ir kepimo milteliais. Kitame dubenyje suplakite pieną, kiaušinį, aliejų ir vanilės. Pridėti pieno mišinį į miltų mišinį ir gerai išmaišykite - mišinys gali būti šiek tiek vienkartiniai. Prognozuoti - 30 minučių (10 minučių paruošimui, 20 minutę už darbą)
    Ingridientai
    • ½ C universalūs miltai
    • ½ C nesmulkintų grūdų tešlos miltų
    • 1 C pieno
    • 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
    • 1 kiaušinis
    • 2 šaukštai rapsų aliejus
    • 2 šaukštai baltojo cukraus
    • 1 šaukštas rudojo cukraus
    • ¼ arbatinio šaukštelio cinamono
    • ¼ šaukštelio muskato
    • ¼ šaukštelio druskos
    • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    • 1 9oz stiklainis moliūgų sviesto (tikriausiai ne naudoju jį visą, bet tiesiog turi būti saugūs, pradėti su visa JAR)
    • Sviestas ir miltinio cukraus įdaras
    instrukcijos
    1. Įkaitinkite nelipnius keptuvėje iki vidutinės ugnies.
    2. Dideliame dubenyje (aš viena su snapeliu) šluotelė kartu su miltai, cukraus, cinamono, muskato, druskos ir kepimo miltelius.
    3. Kitame dubenyje suplakite pieną, kiaušinį, aliejų ir vanilės.
    4. Pridėti pieno mišinį į miltų mišinį ir gerai išmaišykite. Mišinys turėtų būti šiek tiek vienkartiniai.
    5. Supilkite ¼ C tešlą kiekvienam blynas, į keptuvę. Aš du vienu metu. Tada išspausti moliūgų sviestą sukamaisiais judesiais ant blynų. Aš įdėti moliūgų sviestą į Ziplock maišelį ir nutraukė kampe, kad galėčiau išspausti jį. Kepkite 2-3 minutes vienoje pusėje.
    6. Skleiskite sviestas (ar šalies nusilpti, kaip aš) ant kiekvieno blyno prieš krovimas.
    7. Geriausi kiekvieną kamino su miltinio cukraus ir tada išspausti šiek tiek daugiau moliūgų sviestas ant viršaus.
  14. Karamelė obuolių pyragas blynai


    Suplakite kartu Pasukos, obuolių, kava, melasa, vandenį ir kiaušinį. Atskirame dubenyje suplakite likusias (sausas) ingredientų. Mišinys bus gana liquidy per pirmąjį, tačiau tuo ilgiau jis sėdi kambaryje temperatĭra jis pradės virsti tuo storu tekstūros.
  15. Blynų pūkinės su vaisiais

    Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių F. Place sviesto į 9 colių pyragas plokštės ir kepkite 4 - 5 minutes arba tol, kol ištirps. Sumaišykite miltus, cukrų, druską, kiaušinius ir pieną; šluotelė iki vientisos masės. Naudokite šią tešlą kaip nurodyta recepte, kad padaryti blynas inhaliacijas. Galite viršų juos su kristalizuoti vaisiai.
    Ingridientai
    • 1 kiaušinio ir 1 kiaušinio baltymas
    • ¼ puodelio visi universalūs miltų
    • ¼ puodelio pieno
    • 1 šaukštas aliejaus
    • ¼ arbatinio šaukštelio druskos
    • 2 puodeliai šviežių vaisių
    • 2 šaukštai apelsinų marmeladas, šildomas mikrobangų krosnelėje
    instrukcijos
    1. Coat maži pyragas plokštės arba folija tortų keptuvės su virimo purkštuvu
    2. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinių, miltų, pieno, aliejaus ir druskos, kol sklandžiai
    3. Padalinkite tešlą į keturias keptuvės
    4. Kepkite 25 minučių 400 laipsnių orkaitėje, kol rudos ir Puffy. Išjunkite orkaitę ir palikite pastovėti orkaitėje 5 min daugiau, prieš išimdami
    5. Nedelsiant perduoti blynai į mažus dubenėlius, šaukštas vaisių ir dulksna su pašiltintas marmeladas
    Pastabos
    Liz sako ... tai buvo skanus, taip pat galite pridėti obuolių sultis su vaisių, jei jūs neturite jokios apelsinų marmeladas

    Dougas sako ... ką įdomus vakarienė
  16. Meduoliai su imbiero priedais Cinamonas Roll blynai


    Suplakite kartu miltus, kepimo miltelius, druską, pieną, kiaušinį ir aliejų, tiesiog kol kartu. Pridėti sviesto, rudojo cukraus ir cinamono pasiruošti tešlą. Norint paruošti glazūrą: Nedideliame puode pakaitinkite ant mažos ugnies sviestą, kol ištirps.
    Ingridientai: 
    Cinamonas pasukiokite:
    1/4 puodelio sviesto (1/2 Stick)
    1/2 puodelio rudojo cukraus
    1/2 šaukštas malto cinamono
    1/4 šaukštelio maltų gvazdikėlių
    1/4 šaukštelio maltų muskatų
    Sūris Glajus:
    1/4 puodelio sviesto (1/2 Stick)
    2 uncijos grietinėlės sūris
    3/4 puodelio cukraus pudros, išsijoti
    1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
    1/4 šaukštelio malto cinamono
    1/4 šaukštelio malto imbiero
    Lietiniai:
    3/4 puodelio pasukų
    1/4 puodelio obuolių
    2 šaukštai paruošta kava
    2 šaukštai tamsios melasa
    2 šaukštai vandens
    1 didelis kiaušinis
    1 1/4 puodeliai visų miltų
    1/2 šaukštas kepimo miltelių
    1/2 šaukštas malto cinamono
    1/2 šaukštas malto imbiero
    1/4 šaukštelio sodos
    1/4 šaukštelio druskos
  17. Mišrūnė Uoga Pasukos Blynų

     Įdėti kiaušinį ir pasukas, miltai, cukrus, kepimo milteliai, kepimo soda ir druska į dubenį. Gerai išmaišykite ir pabarstykite mišrių uogų. Kepkite 1 minutę, kol burbuliukai ant paviršiaus ir blynai yra aukso apačioje. Numatomas laikas: 30 minučių.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Citrinų Ricotta SOUFFLE blynai su uogomis

    Suplakite miltai, cukrus ir druska į dubenį. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius (atskiras balta dalis) Ricotta, Sviestas, Citrinų sultys, žievelė ir vanilės. Išplakite kiaušinių baltymus, kol jis yra standus, tada sumaišykite su miltų mišiniu, kad blynas tešlą. Negalima būti linkusios praleisti citrinų žievelėmis, tai tikrai prideda prie citrusy skonio.
    Blynai yra maistas, kuri peržengia kultūrų.  Yra daug versijų, kurios skiriasi nuo konkrečios kultūros juos visus pavadinti. Šiaurės Amerikoje, tai yra klasikinis pusryčiai maistas. Tai ypatingomis progomis arba savaitgalio pusryčiams su šeima ar draugais. Tai komforto maisto, ir yra paprastai prisiminimai pridedamas. Mano šeima praleido daug sekmadienis kad mūsų mėgstamas blynų receptai su klevų sirupu ir šonine ar dešrelėmis. Kiekvienas asmuo gali būti apgyvendinti lengvai ir mėgstami ir nemėgstami. Papildymai mėgstamą blynų tešlą yra taip paprasta, kaip purškimo šviežių arba šaldytų uogų, bananų, tarkuotų obuolių, riešutų, GRANOLA, šokolado gabaliukais, arba džiovintų vaisių virš blynas viršuje, o jis yra ant keptuvėje. Arba tiesiog, paprasta ir visiškai skanus.   Galimybės yra beveik neribotos!  Tai gali būti gana įvykis padaryti blynai, o alkanas burnas laukia būti šeriami.

    Aš atėjau visoje receptus pora  , kurie buvo souffled blynai, kuri iš esmės buvo blynai su kiaušinių baltymus atskirti, plakta ir sulankstyti į pasiūlymo dėl fluffier blynas tešlą. Jie vis dar buvo ant keptuvėje. Man patinka padaryti didelį blynas kaip olandų kūdikio ar pannekoeken idėją (Mačiau skirtingas rašybos už tai, kad, atleisk man, jeigu tai nėra teisinga), kuris yra šeimos mėgstamiausia.Turėjau smagių priėmimo variantų receptą aš atėjau su daug. Turėjau tikrai gerų rezultatų, kartu su skarmalai pora. Tai yra gerai su manimi. Tai yra visų šio kepimo nuotykių aš esu dalis.
    Aš esu tikrai laimingas su Ricotta-citrinos  versiją ir tikimės, kad Jūs sutiksite. Tai gana lengva padaryti, nors yra papildomas žingsnis virželis kiaušinių baltymus. Tai taip pat gali būti mažesniuose keptuvės asmeniniais dydžio blynus tik kaip pannekoeken arba olandų kūdikiams gali būti. Uogos yra neprivaloma, bet labai rekomenduojama. Šaldytos arba šviežios mėlynės, braškės, gervuogės ir avietės gerai dirbti. Tiems iš jūsų ieškote alternatyva uogų, iš kapotų graikinių riešutų, o ne uogų purškiami yra skanus. Pabarstykite keletą uogų (arba graikinius riešutus) per viršų po to, kai jį keptuvėje ir pabarstyti turbinado (žaliavinio cukraus) arba rudojo cukraus virš jų, prieš kepant.Patiekite su šviesos purškimo miltelių cukraus ir šviesos klevų sirupu ar LYLES anketa aukso sirupu.
    Ingridientai
    • ¾ puodelio (75 g) visų miltų
    • ⅓ puodelio (63 g) cukraus
    • ½ arbatinio šaukštelio druskos
    • 4 kiaušiniai atskirti
    • 4 šaukštai nesūdyto sviesto (2 ištirpsta ir 2 už lėkštę)
    • ⅔ puodelio (165 g) iš ricotta, visoje ar dalyje nugriebti
    • ¼ puodelio (60 ml) citrinos sulčių
    • Zest citrina
    • ½ šaukštelio vanilės
    • ¼ puodelio (42 g) šviežios arba užšaldytos uogos
    • Turbinado arba žaliavinis cukrus Purkšti per viršų
    • Konditeriai cukrus šviesos dulkių
    • Šviesos klevų sirupas arba Lyle auksinė sirupas
    instrukcijos
    1. Įkaitinkite orkaitę iki 375 laipsnių ir įkaitinkite 10 colių geležies keptuvę ar pakepinti keptuvėje.
    2. Sumaišykite miltus, cukrų ir druską į dubenį.
    3. Sumaišykite kiaušinius trynius, sausas Ricotta, Sviestas, Citrinų sultys, žievelė vanilės į didelį dubenį ir gerai išmaišykite.
    4. Įdėkite atskirti kiaušinių baltymus į dubenį ir išplakti iki standžių viršūnių.
    5. Pridėti miltų mišinį šlapiu mišinio ir gerai sujungti. Pridėti mažą Masė kiaušinio baltymus ir sumaišykite pašviesinti tešlą. Pridėti likusius kiaušinių baltymus ir įmaišykite su mentele, kol kartu.
    6. Nuimkite keptuvę nuo orkaitės ir įdėti 2 šaukštus sviesto jis jį. Kai sviestas ištirpsta add tešlą, pabarstyti keletą uogų visoje viršaus ir pabarstyti ant apie šaukštą ar 2 turbinado cukraus. Grįžti keptuvę į orkaitę. Kepkite 20 iki 25 minučių. Kai blynas yra rūkoma ir lengvai paruduos ant ji yra pasirengusi.
    7. Patiekite su šviesos purškimo konditerių cukraus ir tarnauti su sirupu pasirinkimas.
    8. Mėgautis!
  19. Cinamonas Lietiniai su karamelizuotomis Bacon


    Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų ir cinamoną.Šilumos keptuvėje keptuvę ar virš vidutinės ugnies keptuvę. Sudėkite smulkintus šonine, rezervuoti šaukštą jūsų įdaras. Numatomas laikas tai viena is vos 30 minučių.

    Šokolado chip ir cukruje Bacon blynai

    • Ingridientai:
    • 2 puodeliai visų miltų
    • 1 šaukštas cukraus
    • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    • 1 arbatinis šaukštelis sodos
    • 1/2 arbatinio šaukštelio druskos
    • 1/4 arbatinio šaukštelio cinamono
    • 2 kiaušiniai, gerai sumuštas
    • 2 puodeliai pasukų
    • 2 šaukštai tirpintu sviestu
    • 2 uncijos semisweet šokolado gabaliukais
    • Daržovių aliejus
    • Dėl cukatas Bacon:
    • 3 skiltelės storus šonine
    • 2 šaukštai rudojo cukraus
    • 1/2 arbatinio šaukštelio cinamono
    Paruošimas:
    Kad cukruje Bacon, įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir linijos kepimo skardos su folija. Nustatyti grotelių viršuje ir kailio jį su nonstick purkštuvu.
    Paguldykite kumpio ant stovo ir pabarstyti dosniai su rudojo cukraus ir cinamono. Kepkite, kol trapumą ir karamelizuotas, nuo 16 iki 20 minučių (priklausomai nuo storio). Pašalinti iš orkaitės, leiskite atvėsti visiškai, tada perkelti į pjaustymo lentos ir supjaustykite labai smulkiais gabaliukais.
    Išjunkite orkaitę ir leiskite jam atvėsti iki apie 200 ° F.
    Padaryti blynai, derinti miltai, cukrus, kepimo milteliai, soda, druska ir cinamonu dubenyje.
    Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, pasukas ir tirpintu sviestu. Pridėti šlapias ingredientai sauso ir maišykite, kol tik kartu. Sulenkite šokolado lustai ir karamelizuotomis kumpio.
    Šilumos nelimpantį keptuvėje virš vidutinės-aukštos ugnies ir, naudojant popieriniu rankšluosčiu, švelniai apsiaustas su augaliniu aliejumi.
    Samtis tešlą, nuo 2 iki 3 šaukštai vienu metu, ant karšto keptuvėje ir kepkite, kol maži burbuliukai ant viršaus. Apversti ir virkite, kol kita pusė yra auksinės rudos spalvos, apie 2 - 3 minučių per pusę.
    Darbas partijomis, kol visi tešlą naudojamas, tepimas keptuvę tarp kiekvienos partijos. Laikyti gatavų blynai šiltas orkaitėje, kaip jūs dirbate.
    Patiekite su sviesto ir klevų sirupu arba dulkių paglostymą su miltinio cukraus.
  20. Šokoladas Chip pretzel Blyneliai su žemės riešutų sviestas, Nutella


    Įtrinti miltus, kepimo soda, sviestas, kiaušiniai vanilės, riešutų sviestą ir cukrų, kol šviesos ir purus. Dubenyje suplakite kiaušinį su cukrumi, aliejumi ir druska;kol gerai derinami. Pridėti į miltus, kepimo miltelius ir 1/2 C pieną. Nutella yra raktas į šią vaikas draugiškas receptą. 1 kiaušinis
    3 Tbs cukraus
    2 Tbs rapsų aliejus
    1/4 šaukštelio druskos
    2 C miltai
    3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    1 / 2- 3/4, C pienas
    1/2 C pusiau saldus šokolado traškučiai
    1/3 C Klinģerīši, smulkinamos į mažus bitus
    Padažui:
    1/4, C kreminės žemės riešutų sviestas
    2 Tbs Nutella
    Įkaitinkite keptuvėje visos per med mažos ugnies.
    Dubenyje suplakite kiaušinį su cukrumi, aliejumi ir druska; kol gerai derinami. Pridėti į miltus, kepimo miltelius ir 1/2 C pieną. Gerai išmaišykite, bando gauti visus gabalėlių iš ir pridedant daugiau pieno, jei per storas. Sulenkite šokolado lustai ir riestainiu.
    Spray keptuvėje keptuvę su virimo purkštuvu arba patrinti su popieriniu rankšluosčiu, suvilgytu rapsų aliejaus. Supilkite ladlefuls iš tešlą ir kepkite, kol burbuliukai pradėti formuoti ant paviršiaus ir kraštų pradeda nustatyti; apie 3-4 min. Apversti ir virkite 3 minutes daugiau; iki auksinės rudos spalvos.
    Nors blynai virti, į nedidelį dubenėlį, šilumos riešutų sviestą mikrobangų 30-40 minučių.Pridėti į Nutella ir maišykite iki vientisos masės. Dulksna virš karšto virti blyneliai.
  21. Adorable vaikas draugiškas blynai


    Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus ir tada pridėti šlapias ingredientai kaip pienas, kiaušinio ir tirpintu sviestu. Suplakite gerai pridedant dekoratyviniai ingredientų, pavyzdžiui, drožlių ar chocochips, jei norite. Padaryti šiuos Yummy blynai panašūs animacinių filmų veikėjų, tokių kaip meškiukas ar tiesiog atkreipti mielas veidus ant jų naudojant šokolado padažu.
  22. Snickerdoodle blynai

    Tai vienas yra tikras nugalėtojas. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, rudąjį cukrų, cinamoną ir druską. Kaista ir tada laukti, kol auksinės brown- burbuliukai bus pradėti Popping ant viršutinio paviršiaus. karto jiems tarnauti.
  23. Oreo Slapukų blynai


    Padaryti kremo įdaru, pagal receptą. Laikyti nuošalyje. Tuo tarpu šilumos didelę sunkiųjų keptuvę ant vidutinės-aukštos ugnies; kaušas tešlą į karštą keptuvę, naudojant 1 valgomasis šaukštas. tešlą kiekvienam blynas. Virkite, kol burbuliukai susidaryti viršūnes, tada pasukite iki rudos kitų pusių. Sumuštinių blynai, naudojant baltos grietinėlės įdaru panašus Oreos.
  24. Blynų be pieno ir kiaušinių receptas


    Tai vienas grynas veganų, pieno nemokama ir kiaušinių nemokamai. Suplakite sausus produktus kartu dubenyje ir šluotelė derinti su šlapias ingredientai.Supilkite tešlą į karštą keptuvę. Patarimas keptuvę padėti tešlą tolygiai paskirstyti, jei reikia.
  25. Chobani blynai


    Suplakite kartu kiaušinį, Chobani ir pieną. Šilumos nelimpantį keptuvę ant vidutinės ugnies. Virkite, kol kraštai rinkinys ir burbuliukai ant paviršiaus, maždaug 2 minutes.
  26. Šokoladas sūrio blynai


    Sumaišykite varškės, pieno, kiaušinių, vanilės, miltų, kepimo miltelių, kakavos milteliai; maišyti tešlą iki vientisos masės, tada supilkite ant vidutinės ugnies karšto keptuvėje.
    Aš myliu savaitgalius.
    Ir aš žinau, ką jūs galvojate. " Duh. Mes visi ".
    Bet aš turiu papildomą meilę savaitgaliais, ir tai vadinama blynai. Aš žinau, aš žinau, aš aptarti prieš tai, bet aš turiu jausmas, dauguma iš jūsų buvo ne aplink anuomet, todėl leiskite man pakartoti.
    Šiokiadieniais pusryčiai in my world sudaro milžinišką puodelį kavos, kaip aš pradėti savo kompiuterį darbe, po to grūdų ir pieno dubenėlį apie valandą vėliau. O jei kas nors iš jūsų galvojo, kad grūdų dubuo buvo bet kokios rūšies gydyti, leiskite man paaiškinti.
    Kai aš sakau, dubuo, aš iš tikrųjų reiškia puodelį. Kaip ir baisu šiek tiek polistirolo puodeliai, kad mano įmonė tikisi mus gerti iš. Ir aš turiu teoriją apie mano grūdų, kad yra įrodyta, teisingai beveik kiekvieną rytą. Jis eina kaip šis: iš esmės pasaulis kažkaip žino tikslią sekundę, kad aš pour pieno per mano grūdų, ir staiga mano telefonas skamba. Ir kaip man pavyksta vėl gauti asmenį išjungti telefoną, tikėdamiesi išgelbėti paskutinius bitai Traškumas minėtoje puodelio, mano telefonas skamba. Ir tai gana daug eina, kaip kad kol mano puodelis yra pilnas su šlapias netvarka grūdų.
    Ir kad mano draugai, yra pusryčiai. Apie savaitės dieną.
    Ir štai kodėl aš turiu papildomą mažai meilės savaitgaliais. Sąžiningai, tai ne visada blynai. Kartais tai yra omletas Kartais tai gurmanų forma avižiniai. Ir dažnai tai blynai. Ir kartais, tai ledai. Negalima spręsti.
    Bet aš nutolti. Leiskite grįžti į blynus, ar mes?
    Aš jau eksperimentuoja su įvairių versijų blynai pastaruoju metu, ir tai vienas yra tarp mano mėgstamiausių. Tai sveikas ir ji turi šokolado, reikia I say more?
    Ingridientai
    • 1 ½ puodelio lieso varškės
    • 1 stiklinė pieno
    • 2 kiaušiniai
    • 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
    • ¾ puodelio (baltas) nemaltų kviečių miltai
    • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
    • ¼ puodelio kakavos miltelių
    • 16 pakelių Splenda arba ⅔ puodelio cukraus ar cukraus pakaitalas
    • šokolado traškučiai, neprivalomas (aš be cukraus)
    instrukcijos
    1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite varškės, pieno, kiaušinių ir vanilės. Maišykite, kol kartu.
    2. Įdėti miltus, kepimo miltelius, kakavos milteliai ir Splenda ir maišykite, kol visiškai derinama.
    3. Šilumos keptuvėje virš vidutinės ugnies. Purškimo su pam ar ne klijuoti kepimo purkštuvu.
    4. Supilkite tešlą į Perkrautas šaukštai ant karšto keptuvėje. Pakepinti, kol viršus atrodo nustatyti, tada apverskite ir apkepkite ją, kol virti per. Ji turi būti lengvai paruduos abiejų pusių išorėje.
    5. Jei norite papildomą skanėstą, pabarstyti juos su šokolado gabaliukais tik prieš juos prakeiktas.
    6. Patiekite karštą su klevų sirupu, uogų padažu (tai receptas aš turiu rašyti vieną dieną) ar net šokolado padažu!
    7. Mėgautis!
  27. Varškės blynų


    Varškės blynų Paruošimo laikas yra apie 15 minučių. Sudėkite miltus, aliejų ir kiaušinius į didelį dubenį. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, varškę, pieną ir aliejų. Pridėti miltų mišinį į kiaušinių mišinį ir plakite, kol tik sumaišytas.
  28. Šonine ir sūrio blynai


    Šoninė ir sūris! Tai skanius malonumas. Suplakite kartu pieną, kiaušinį ir ištirpintą sviestą. Įmaišykite sūrį ir šonine virš vidutinės-aukštos ugnies. Kailis jis lengvai aliejumi.
    Tai yra geras receptas. Dėl paprastesnės virti, kad kumpio ir tarkuotu sūriu Cheddar bitai taip pat gali būti įtraukta į abiejų mūsų Pasukos Pancake Mix ar šalies kviečių Pancake Mix. Subtilus sūrus skonis iš spirgučiais, kartu su mūsų realaus klevų sirupo saldumą, daro didelį skonio blynas.
    Ingridientai
    6 juostelių kumpio, keptos ir sutrupėjo į gabalus
    1/3 puodelio visa kvietinių miltų
    1 puodelis universalūs miltai
    2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    2 šaukštelių smulkaus cukraus
    1/4 a.š. druskos
    1 1/4 puodelio pieno
    1 didelis kiaušinis
    3 šaukštai sviesto, ištirpinto
    3/4 puodelio tarkuoto čederio sūrio
    nurodymai
    1. Apjungti miltai, kepimo miltelius, cukrų ir druską į didelį dubenį.Sumaišykite su šakute.
    2. Kitame dubenyje suplakite pieną, kiaušinį ir ištirpintą sviestą. Įmaišykite sūrį ir šonine. Supilkite pieną ir sūrį mišinį į miltų mišinį ir maišykite, kol tik kartu. (Kai kurie gabalai išliks.)
    3. Šilumos keptuvę ar keptuvėje virš vidutinės-aukštos ugnies. Kailis jis lengvai aliejumi. Kai keptuvė karšta, supilkite tešlą ant keptuvėje ir net ratą. Virkite, kol burbuliukai formuoti ir pradėti laužyti į tešlą. Apversti ir virkite, kol padaryta.
  29. Kumpio ir sūrio blynai


    Sumaišykite miltus, druską, kepimo miltelius, pieną, pasukas ir kiaušinį.Ištirpinkite sviestą mažoje keptuvėje, tada įmaišykite miltus ir gerai išmaišyti su plaktuvas arba šluotelė, kol nėra gumbų. Galite išsaugoti užsiliko į šaldytuvą, jie nuolat gerai.
    INGRIDIENTAI:
    • 2 puodeliai miltų
    • 1/2 šaukštelio druskos
    • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    • 1 stiklinė pieno
    • 1 puodelis pasukų
    • 1 kiaušinis
    • apie 1 puodelis supjaustyti kumpio
    • apie 1 1/2 puodeliai susmulkinti sūrį (aš norėčiau čederio, bet jūs galite naudoti bet kokios rūšies norite)
    • sviestą keptuvėje
    VARTOJIMO METODAS:
    •  Sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius.
    • Pridėti pienas, pasukos, ir kiaušinį ir gerai išmaišyti su plaktuvas arba šluotelė, kol nėra gumbų.
    • Uždenkite ir leiskite pailsėti į šaldytuvą 30-60 min.
    • Padaryti blynai, šilumos apie 1/2 Tblsp sviestą nonstick ar ketaus keptuvėje virš vidutinės aukštos ugnies.
    • Pridėti apie 1/3 puodelio tešlą ir išlyginkite su kaušas ar šaukštu padaryti ratą.
    • Pabarstykite kelių Tblsp kumpio ir apie 1/4 puodelio trintų sūrio.
    • Dulksna su šiek tiek daugiau tešlą per viršų (kaip parodyta aukščiau.)
    • Kai tešlą sudaro didelius burbulus, apversti blynas virš.
    • Kai virti per, pašalinti į lėkštę. Laikyti šiltai į 200 laipsnių orkaitėje ar palapinę plokštė su folija, o jūs padaryti likusius blynus.
    • Naudokite papildomą sviestą kiekvienam blynas arba kas antrą blynas.
    • Patiekite karštą su sviestu ir sirupu.
  30. Skvošas, ožkos sūrio ir rozmarinų Blynų


    Beat kartu visą reikiamą ingredientas, kol ji yra lygus. Šaldyti tešlą kaip nurodyta recepte. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, įpilkite ožkų sūriu ir moliūgų.Sulenkite viskas kartu. Šilumos šiek tiek aliejaus nelipnius keptuvėje. Tada partijomis, pridėti tešlą per blynas ladleful mailius iki auksinės rudos spalvos.

    Kas eina ...

    1 puodelis miltų (arba grikių miltų ir be glitimo)
    2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
    1 stiklinė pieno (arba sojos / migdolų pienas pieno nemokamai)
    1 Organic kiaušinis (palikti kiaušinių nemokamai)
    2 Tablspoons Lydytas nesūdyto sviesto + papildomą kepimui (pakaitalas su kokoso sviesto pieno laisvos ir alyvuogių aliejaus kepimui)
    1/2 Skrudintos cukinijų sutrynus į piurė (turime 1 puodelis tešlą)
    3 šaukštai ožkos sūris (palikti pieno nemokamai)
    Mažos Sprig Šviežias rozmarinas smulkiai pjaustytų

    Kaip padaryti, kad ją ...

    1. Sietas pasirinktą miltai ir kepimo miltelius į dubenį.
    2. Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinį, ištirpsta nesūdyto sviesto. Arba, jei esate pieno / kiaušinių nemokamai derinys jūsų pasirinktą pieno ir lydomas kokosų sviestas.
    3. Padaryti gerai jūsų miltų ir lėtai plakite savo skystą mišinį, kol jis yra visiškai suderintos. Atidėti.
    4. Sulenkite 1 puodelis cukinijų tyrės į savo tešlą ir tada sluoksniuoti savo ožkos sūris ir pridėti rozmarinų.
    5. Šilumos didelę keptuvę virš vidutinės ugnies. Už kiekvieną blynai partijos norime, kad ištirptų apie 1 arbatinį šaukštelį nesūdyto sviesto arba alyvuogių aliejaus.
    6. Šaukštas 2-3 šaukštus tešlos į keptuvę. Virkite, kol pamatysite burbuliukai formavimo (apie 1-2 minutes). Apversti ir kepkite kitą pusę.
    7. Patiekite šiltas arba galima valgyti šalta, per
31.  Fluffy Ricotta Lietiniai su braškių-Orange padažu 



Šie drėgnas Ricotta blynai turi subtilią tekstūrą ir subtilus apelsinų skonio dėka plakta kiaušinių baltymus to ir šviežiai tarkuotų apelsinų žievelėmis. Papildyta su skanus, gaivus braškių-Orange padažu jie elegantišką pasirinkimas ypatinga proga pusryčiams ar priešpiečiams.

Fluffy Ricotta Lietiniai su braškių-Orange padažu

  • Ingridientai:
  • 15 uncijos Ricotta sūrio
  • 3/4 puodelio miltų
  • 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 šaukštai cukraus
  • 1/8 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 šaukštai nenugriebto pieno
  • 3 kiaušiniai, atskirti
  • 1/2 šaukštelio vanilės
  • Žievelėmis 1 apelsino
  • Dėl Braškių-Orange padažu:
  • 2 puodeliai braškės, kapotų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1 šaukštas citrinos sulčių
  • 1/4 puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių
  • 2 šaukštai vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo
Paruošimas:
Įdėkite sietelį rikotos per dubenį mažiausiai 1 valandą, kad bet koks perteklius tirpalui laisvai nutekėti.
Paruoškite padažą skelbti braškės, cukraus, citrinos sulčių ir apelsinų sulčių Nedideliame puode. Duoti užvirti ant vidutinės-aukštos ugnies. Nedideliame dubenyje suplakite vandens ir kukurūzų krakmolo ir įdėti į Simmering braškių mišinį.
Toliau virti tol, kol mišinys sutirštės į sirupo konsistencijos. Pervežimas į dubenį ir atidėtos atvėsti.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską į dubenį. Atskirame dubenyje sumaišykite su rikota, pieno, kiaušinių trynius, vanilės ir apelsinų žievelėmis iki vientisos masės.
Atskirame dubenyje suplakite kiaušinių baltymus su elektriniu mikseriu dideliu greičiu, kol šviesos ir purus, bet ne kieta. Pridėti Ricotta pieno mišinys su sausų ingredientų ir maišykite tik kol kartu. Suplakite maždaug pusė kiaušinių baltymus, kol gerai sumaišytas, tada švelniai įmaišykite likutį.
Naftos keptuvėje ir šilumos virš vidutinės-aukštos ugnies. Supilkite apie 3 šaukštus tešlą ant kiekvieno blynas keptuvėje. Virkite, kol burbuliukai atsiranda ir pradeda skaidyti kraštų ir į blynas paviršiaus, tada apversti baigti virti antrą pusę.
Pervežimas į kepimo skardos ir išlaikyti šiltas 200 ° C temperatūros orkaitėje, o jūs virėjas likusius blynus. Patiekite košė su braškių-Orange padažu.
Sudaro apie 1 keliolika blynai

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...