Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 máis deliciosa panqueca Recipes

 

 Unha panqueca é un bolo liso, moitas veces fina, e redondo, preparada a partir dunha masa a base de amidón, que tamén pode conter ovos, leite e manteiga. É cocido nunha superficie quente, como unha chapa ou tixola, moitas veces con aceite ou manteiga.ingresos panqueca varían, pero todos teñen os mesmos ingredientes básicos de fariña, ovos e leite.
Se está servindo-os para o almorzo, un farto brunch ou mesmo cea, simplemente non pode dar mal con panquecas! Sirva-os simple, con xarope ou vesti-los con froitas, anacos de chocolate ou crema mesmo batido e ten unha comida deliciosa recheo.
Hai poucas cousas que un home americano que saber como cociñar, e panqueiques son un deles. A boa noticia é que son fáciles. Aquí están 30 receitas panqueca que fará que a súa vida super feliz.
  1. panqueiques de mazá


    Todo isto leva é de 10 minutos para facer. preparación. Mestura os ovos, mestura a manteiga, o ovo, leite, o azucre, o sal de mazá. Nunha tigela Peneira a fariña, o fermento, a canela e azucre. Mexa a mestura de fariña na mestura de mazá, ata que é mesturado. Cociña-lo por fritir a lume baixo. Está preparado! 
    • ingredientes
    • nutrición
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • método
    1. Paso 1
      Mestura a fariña, o azucre ea canela nunha tigela. Engadir o ovo e leite.Bata ata quedar homoxéneo. Mexer en mazás.
    2. paso 2
      Quenta unha tixola antiadherente a lume baixo. Spray con aceite. Despeje 1/4 cunca de mestura de mazá na pota. Suavemente estender-se coa parte de atrás dunha culler para unha rolda 10 cm. Cociñeiro panqueiques, en lotes, por 2 minutos ou ata que as burbullas aparecen na superficie. Virar.Cociña por 1 a 2 minutos ou ata estar cocido.
    3. paso 3
      Sirva con kiwis e iogur conxelado.
  2. Mestura de panqueca caseiro


    Mestura a fariña, a levadura, o azucre, a manteiga, se é necesario e sal a gusto.Podes engadir ata algunhas froitas para a masa de panqueca - mazá en cubos ou anacos de bananas, con todo quere facer as súas panqueiques. Mestura-los todos ben, logo frite nunha tixola quente.
  3. Xarope do Arandeira caseira e panqueiques

     O tempo estimado para este é só 15 minutos.
    Mestura os ingredientes de base ben - mexendo para disolver o azucre, e presionando bagas contra o lado do pan para esmagar un pouco, ata que as bagas estar un pouco brando e mestura queda xarope. Pon os ingredientes nunha pota pequena e mexa ben. 
    A explosión de sabor Blueberry e suxestións de limóns é perfecto neste xarope.Grande en panqueiques ou Ice Cream. Receita de PocketChangeGourmet.com
    Serve: 3 cuncas
    ingredientes
    • 2 ½ cuncas de Arandeira, frescos ou conxelados
    • 2 cuncas de auga
    • 1 cunca de azucre
    • Zume de 1 limón Meyer - preto de 1 ½ culleres de sopa
    • porción de 1 polgada de casca de limón (usa un descascados de legumes)
    instrucións
    1. Nunha pota, mestura os Arandeira con ½ cunca de auga
    2. Esmagar as bagas cun espremedor de patacas e leve a ferver
    3. Cociña a lume baixo por 15 minutos
    4. Coe o zume en un vaso de medida heatproof, exercer presión sobre os sólidos, descartar os sólidos.
    5. Lavar a pota, engade o azucre, casca de limón e os restantes 1 ½ cuncas de auga, deixe ferver, mexendo para disolver o azucre.
    6. Ferva a Caldas a lume moderado ata que eaches 225 ° nun termómetro de doces, aproximadamente 20 minutos
    7. Engadir o zume de Arandeira e zume de limón e deixe ferver a lume alto por 1 minuto.
    8. Deixe a Caldas fría, a continuación, descartar as raspar de limón.
    9. Despeje a Caldas en botellas de vidro ou frascos.
    10. Seal e leve á neveira por ata 6 meses.
    11. Use en caseiros panqueiques ou Ice Cream

  4. Panqueiques caseiros anticuados


    Esta ten só 5 minutos para a preparación, pero require máis 15 minutos para cociñar.
    Peneira a fariña ata que é suave. Engadir o fermento en po, sal e azucre. Fai un buraco no centro da masa e Despeje o leite, ovo e manteiga fundida; mesturar todo ben xuntos. A continuación, cociñar a lume baixo ata que ambos os dous lados son "brown".
  5. Rolo de canela panqueiques


    Podes comezar por quecemento de manteiga no forno. Prepare o recheo de canela en primeiro lugar - axitando a manteiga, o azucre mascavo e canela xuntos. Mestura a fariña, o fermento eo sal. Únete o leite, ovos e aceite de ánimo leve. Non mexa máis. (Se ten algúns pequenos caróços esquerda, iso é certo).

    INGREDIENTES

    Para as panqueiques :
    1 cunca de fariña de trigo
    2 culleres de té de fermento en po
    1/2 colher de chá de sal
    1 cunca de leite
    1 ovo grande
    de aceite 1 colher de sopa de verduras
    Para o recheo de canela :
    manteiga sen sal 1/2 vara, temperatura ambiente
    1/4 cunca máis 2 culleres de sopa de azucre mascavo
    1 1/2 culleres de té de canela en po

    Instruccións

    1. Fai o recheo canela : Nunha tigela media, mestura a manteiga, o azucre mascavo e canela. Coller o recheo nun saquinho zip pesado porte Quart-e reserve.
    2. Fai as panqueiques : Nunha tigela media, mestura a fariña, o fermento en po e sal. Mestura o leite, ovo, e aceite, só ata que a masa é humedecida.
    3. Quenta unha grande, tixola antiadherente a lume medio, e pulveriza-lo con spray antiadherente. Use unha culler de sorbete para engadir a masa para a pota. Usar a parte inferior da culler ou unha cunca para estender a masa dentro dun círculo, a uns 4 polgadas de diámetro. Reducir o lume para medio-baixo. Snip o canto do saquinho de recheo de canela, e espremer o recheo para o canto aberto. Cando o seu Pancake comeza a formar burbullas, engade o recheo. Comezando no centro da panqueca, espremer o recheo enriba da masa de panqueca nun remuíño, do mesmo xeito que ve en un rolo de canela regular. Cociña a panqueca 2 a 3 minutos, ou ata que as burbullas comezan aparecendo na parte superior da panqueca e marrón dourado na parte inferior. Deslice a, espátula grande de metal fino por baixo da panqueca, e suavemente, pero rapidamente lanzalo máis. Cociñar un adicional de 2 a 3 minutos, ata que o outro lado é de ouro tamén. Cando virar a panqueca nun prato, vai ver que o recheo canela creou un cráter-remuíño de canela. Acabar coa pota cunha toalla de papel, e repita coa masa de panqueca resto e recheo de canela. Reaquecer o esmalte brevemente, se é necesario. Serven panqueiques cubertas cunha garoa de esmalte.
  6. panqueiques de veludo vermello


    Mestura a fariña, o bicarbonato de sodio, azucre en po, sal, manteiga, cacao sen azucre, o azucre granulado, preto de 2 culleres de sopa de medida da cor de alimento líquido vermello, ovos e levadura en po. Pon en unha única capa nunha assadeira e leve ao forno a 200 ° forno superior, durante 30 minutos.
  7. panqueiques de amorodo Espolvoreo


    Mestura o leite, ovo, fariña, a levadura, o bicarbonato eo extracto de vainilla. Fai un burato na mestura da fariña e Despeje a mestura de leite e manteiga fundida.A continuación, Despeje e cociña na grella en lume medio-baixo.
    Amorodo Espolvoreo Funfetti Pancakes
    1 ½ cuncas de leitelho libre de graxa
    1 ovo
    1 colher de sopa. manteiga, derretida
    1 ½ cuncas de fariña de trigo
    2 culleres de sopa. azucre granulado
    1 colher de chá. Levadura en pó
    1/2 colher de chá. sal kosher
    5 a 6 amorodos, cortados
    arco da vella Espolvoreo (cantos quere)
    1.  Mestura a manteiga, ovos e manteiga nunha tigela pequena e reserve. Nunha tigela, mestura a fariña, o azucre, a levadura eo sal.
    2.  Fai un pequeno furado ou pozo na súa mestura de fariña e Despeje na mestura de soro de leite coalhado. Mestura ben ata que todo é combinado.
    3.  Quenta unha tixola a lume medio ó lume baixo e pulveriza-lo con spray de cociña. Xa que é quente, coller 1/2 cunca de masa na tixola. (Pour menos masa se está facendo mini panqueiques.)
    4 . Así que a masa está na pota, engadir rapidamente 3 a 4 amorodos (fatiado) en cada panqueca e prema levemente cada unha na masa. Para unha panqueca menor, use 1 a 2 amorodos. A continuación, engade como moitos Espolvoreo como desexa.
    5.  Deixe a panqueca cociñar por aproximadamente 2 minutos (ou ata dourar) antes de virar. Cociñar o outro lado para o outro de 1 a 2 minutos.
    Nota: Se está usando o conxunto de Kate Spade, spray cada molde antes de derramar na mestura. Para asegurarse a panqueca é cocido e non vai perder a súa forma, cubrir o molde con unha tapa por uns segundos. Cando os bordos comezan a afastarse do molde, a panqueca está preparado para virar. Pode poñer-la para fóra do molde e lanzalo ou utilizar a espátula para seguro-la xuntos e lanzalo.
  8. Cacahuete panqueiques vaso de manteiga

    Use un recipiente de tamaño medio para facer unha masa con fariña, azucre, fermento en po, bicarbonato de sodio, soro de leite, pitada de sal (a gusto), ovo e manteiga de cacahuete. Mestura os ingredientes húmidos nos ingredientes secos ata quedar. Quentar a ola. Cubra a tixola con manteiga e Despeje a masa para el, utilizando uns ⅓ masa cunca por panqueca. Xa inferior é lixeiramente dourada, virar para quentar o outro lado.
  9. Buffet panqueca Dippers

    Cociña o touciño e reserve. Mestura a masa nunha botella grande abondo para derramar masa nel (considerar unha botella de ketchup picnic barato). Quenta a ola a 300 graos. Batt Squirt nunha forma oval longo algo máis e máis amplo que o touciño e engada unha porción de touciño cocido no centro. Prema levemente o touciño en masa. Cociña ata que a masa comeza a borbulhar, logo virar e cociñar por uns minutos. Minuto total estimado: 30 minutos.
  10. Bolo de cenoria mini panqueiques

    Mestura os ingredientes secos: fariña, a levadura, a canela, sal e azucre mascavo. Engadir a mestura de cenoria e aceite para os ingredientes secos, pero asegúrese de que non over-mix, ou, as súas panqueiques vai acabar plana e resistente.
  11. garimpeiro Pancakes


    Pon dúas culleres de sopa de fariña de trigo nunha tigela ou un vaso que ten pouco de auga nela; mix (mestura cun non - obxecto de metal) a continuación, cubra - pero non hermético e telo á esquerda, onde o aire pasa a través, por exemplo, ventá. seguir o paso correctamente, segundo detallado na receita. O terceiro día, comprobar a través, se me gusta "azedo" - iso é gran, se é horrible e fede ... xoga-lo fóra e comezar a traballar de novo!
  12. smores Pancakes


    Mestura a fariña, o bicarbonato de sodio, aceite de canola, manteiga, sal, azucre, marshmallows, anacos de chocolate, e as migallas de biscoito de Graham. A continuación, Despeje esa masa na tixola pre-Calefacción.
  13. Cabaza panqueiques do remuíño con calabaza manteiga Topping


    Mestura a fariña, o azucre (azucre marrón e branco), canela, noz moscada, sal e fermento en po. Noutra tixela, mestura o leite, ovo, aceite e vainilla. Engadir a mestura de leite á mestura de fariña e mesturar ben - a mestura pode ser lixeiramente irregular. Estimación - 30 minutos (10 minutos para a preparación, a 20 minutos para o traballo)
    ingredientes
    • ½ C de fariña de trigo
    • ½ C fariña de pastelería gran enteiro
    • 1 leite C
    • extracto de vainilla 1 colher de chá
    • 1 ovo
    • aceite de canola 2 culleres de sopa
    • azucre branco 2 culleres de sopa
    • azucre mascavo 1 colher de sopa
    • ¼ cucharadita de canela
    • ¼ cucharadita de noz moscada
    • ¼ cucharadita de sal
    • 2 culleres de té de fermento en po
    • jar 1 9 onzas de manteiga de cabaza (probablemente non vai usalo todos, pero só para ser seguro, comece cun bote enteiro)
    • Manteiga e azucre de confeiteiro para espolvorear
    instrucións
    1. Vista quenta unha tixola antiadherente ao lume medio.
    2. Nunha tigela grande (eu usei un cun pico) mestura o po de fariña, azucre, canela, noz moscada, sal e bicarbonato.
    3. Noutra tixela, mestura o leite, ovo, aceite e vainilla.
    4. Engadir a mestura de leite para a mestura de fariña e mestura ben. A mestura debe ser un pouco irregular.
    5. Despeje ¼ C de masa para cada panqueca á tixola. Fago dous á vez. Logo esprema manteiga de cabaza nun movemento circular para as panqueiques. Eu coloque a manteiga de cabaza nunha bolsa pechada e cortar o canto que eu puidese apertalo lo fóra. Ás por 2-3 minutos de cada lado.
    6. Estender a manteiga (ou País Crock, como eu fixen) na parte superior de cada panqueca antes apilar.
    7. Cubrir cada pila con azucre en po e despois espremer un pouco de manteiga de cabaza na parte superior.
  14. Caramelo panqueiques torta de mazá


    Mestura leitelho, compota de mazá, café, melaço, auga e ovo. Nunha tigela, mestura os ingredientes restantes (secas). A mestura será moi liquidy en principio, pero canto máis tempo el fica na sala con temperatura empezará a converterse no que a textura grosa.
  15. Panqueca puffs con froitas

    Vista quenta o forno a 400 graos F. Pon a manteiga nunha placa da torta de 9 polgadas e Ás por 4 - 5 minutos ou ata derreter. Mestura a fariña, azucre, sal, ovos e leite; bata ata quedar homoxéneo. Use esta masa conforme as instrucións da receita para facer os puffs panqueca. Pode cargalas con froitas cristalizada.
    ingredientes
    • 1 ovo enteiro máis 1 clara de ovo
    • ¼ cunca de fariña de trigo
    • ¼ cunca de leite
    • aceite de cociña 1 colher de sopa
    • ¼ cucharadita de sal
    • 2 cuncas de froitas frescas
    • marmelada 2 culleres de sopa de laranxa, Calefacción nun forno de microondas
    instrucións
    1. Revestir placas de pizza pequenas ou potas folla Tart con spray de cociña
    2. Nunha tigela grande mestura o ovo, fariña, leite, aceite e sal ata quedar homoxéneo
    3. Débeda a masa en catro potas
    4. Ás por 25 minutos nun forno de 400 graos ata marrón e inchado.Desactivar forno e deixar repousar no forno durante 5 minutos máis antes de eliminar
    5. descargar inmediatamente panqueiques en pequenas cuncas, coller sobre as froitas e regue con marmelada Calefacción
    notas
    Liz di ... estes foron delicioso, tamén se pode engadir zume de mazá para a froita se non ten ningunha marmelada de laranxa

    Doug di ... o que unha cea de diversión
  16. Gingerbread rolo de canela panqueiques


    Mestura a fariña, o fermento en po, sal, leite, ovo, e aceite, só ata o conxunto.Engadir a manteiga, o azucre mascavo e canela para preparar a masa. Para preparar a cobertura: Nunha pota pequena, quenta a manteiga a lume baixo ata derreter.
    ingredientes: 
    Cinnamon Swirl:
    1/4 cunca de manteiga (1/2 stick)
    de azucre mascavo 1/2 cunca
    1/2 colher de sopa de canela en po
    1/4 colher de chá de cravo en po
    1/4 colher de chá de noz moscada
    Cream Cheese Cuberta:
    1/4 cunca de manteiga (1/2 stick)
    2 onzas de queixo crema
    3/4 cunca de azucre de confeiteiro, peneirado
    1/2 colher de chá de esencia de vainilla
    1/4 cucharadita de canela en po
    1/4 colher de chá de xenxibre en po
    Panqueiques:
    3/4 cunca leitelho
    1/4 cunca de mazá
    2 culleres de sopa de moer café
    2 culleres de sopa de melaza escuro
    2 culleres de sopa de auga
    1 ovo grande
    1 1/4 cuncas de fariña de trigo
    1/2 colher de sopa de fermento en po
    1/2 colher de sopa de canela en po
    1/2 culler de sopa de xenxibre
    bicarbonato de sodio 1/4 colher de chá
    de sal 1/4 colher de chá
  17. Mixed Berry Buttermilk Pancake

     Engadir o ovo e manteiga, a fariña, o azucre, a levadura, o bicarbonato eo sal nunha tixela. Mestura ben e Espolvoreo con bagas mesturadas. Cociña por 1 minuto ata que as burbullas aparecen na superficie e panqueiques son ouro debaixo. Tempo estimado: 30 minutos.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta panqueiques souffle con bagas

    Mestura a fariña, o azucre eo sal nunha tixela. Noutra tixela, mestura as xemas (separar a parte branca), ricota, manteiga, zume de limón, as raspar, e vainilla.Bater as claras en neve ata que é duro, a continuación, mestura-lo coa mestura de fariña para facer a masa de panqueca. Non ser tentado a ignorar as raspar de limón, que realmente contribúen ao sabor cítrico.
    Panqueiques son un alimento que transcende as culturas.  Hai moitas versións que varían de cultura para cultura nomealos todos. En América do Norte, é un alimento almorzo clásico. É para ocasións especiais ou para un almorzo de fin de semana coa familia ou amigos. É comida de confort e xeralmente hai memorias adxuntas. Miña familia pasou moitos un domingo facendo as nosas receitas favoritas panqueca con xarope de bordo e touciño ou salchichas. Cada persoa pode acomodada facilmente para gustos e desgustos.Adicións a unha masa de panqueca favorito é tan sinxelo como aspersión bagas frescas ou conxeladas, bananas, mazás raladas, noces, granola, chips de chocolate, ou froitos secos por riba da panqueca mentres el está na grella. Ou simplemente, sinxelo e totalmente delicioso.   As opcións son case infinitas!  Pode ser bastante un evento para facer panqueiques mentres bocas famentas están esperando para ser alimentado.

    Eu vin a través dun par de receitas  que eran panqueiques souffled que eran basicamente panqueiques coas claras separadas, chicoteado e dobradas na masa para unha panqueca máis suave. Aínda se fixeron nunha tixola. Gústame a idea de facer un gran panqueca como un bebé ou pannekoeken Holandés (Vin diferentes grafías para este entón perdóeme se iso non é correcto), que é un favorito da familia. Tiven unha chea de diversión facendo variacións de ingresos que eu vin por riba con. Tiven uns bos resultados, xunto cun par de fracasos.Isto está OK para min. É todo unha parte desta aventura culinaria Estou diante.
    Estou moi feliz coa ricota-Lima  versión e espero que vai estar de acordo. É moi fácil de facer, aínda que haxa a etapa extra de chicotear as claras en neve.Isto tamén podería ser feita en potas menores para panqueiques persoais porte só como bebés Pannekoeken ou holandeses pode ser. Berries son opcionais, pero altamente recomendado. Frescos ou conxelados Arandeira, amorodos, amoras e framboesas funcionar ben. Para aqueles que buscan unha alternativa para bagas, unha pitada de noces picadas en vez das bagas é delicioso.Espolvoreo algunhas bagas (ou noces) por riba despois de poñelas na tixola e Espolvoreo turbinado (azucre en bruto) ou o azucre mascavo sobre eles antes de asar. Sirva cunha luz aspersión de azucre en po e un xarope de borda luz ou xarope de ouro de Lyles.
    ingredientes
    • ¾ cunca (75 g) de fariña de trigo
    • ⅓ cunca (63 g) de azucre
    • ½ colher de chá de sal
    • 4 ovos separados
    • 4 culleres de sopa de manteiga sen sal (2 derretido e 2 para o taboleiro)
    • ⅔ cunca (165 g) de ricota, total ou parcialmente desnatado
    • ¼ cunca (60 ml) de zume de limón
    • raspar de un limón
    • ½ cucharadita de vainilla
    • ¼ cunca (42 g) de bagas frescas ou conxeladas
    • Turbinado ou de azucre bruto para espolvorear sobre
    • azucre de confeiteiro para examinar un claro
    • Nun xarope de arce ou xarope de ouro de Lyle
    instrucións
    1. Vista quenta o forno a 375 graos e Vista quenta unha tixola de ferro de 10 polgadas ou tixola.
    2. Mestura a fariña, o azucre eo sal nunha tixela.
    3. Mestura xemas de ovos, ricota drenado, manteiga, zume de limón, vainilla raspar nunha tigela grande e mesturar ben.
    4. Pon as claras separadas nunha tigela e bata con picos firmes.
    5. Engadir a mestura de fariña á mestura mollada e mestura ben. Engadir unha pequena dose de as claras en neve e mestura para iluminar a masa.Engade as claras de ovos restantes e dobre-se con unha espátula ata quedar.
    6. Elimina a ola do forno e coloque 2 culleres de sopa de manteiga de que.Cando a manteiga derreter add masa, Espolvoreo algunhas bagas na parte de arriba e Espolvoreo en aproximadamente unha culler de sopa ou dúas de azucre turbinado. Volte a ola ao forno. Ás por 20 a 25 minutos. Cando a panqueca é soprado e Douro enriba está listo.
    7. Sirva cunha luz aspersión de azucre de confeiteiro e sirva con Caldas de elección.
    8. Divírtete!
  19. Panqueiques de canela con cristalizada Bacon


    Nunha tigela, mestura a fariña, o fermento en po, sal, azucre e canela. Quenta unha tixola grella ou nunha tixola a lume medio. Mexer en Bacon picado, reservando unha culler de sopa para a súa cobertura. Tempo estimado para este é só 30 minutos.

    Chip chocolate e cristalizada Bacon Panquecas

    • ingredientes:
    • 2 cuncas de fariña de trigo
    • azucre 1 cucharada
    • 2 culleres de té de fermento en po
    • 1 colher de chá de bicarbonato de sodio
    • 1/2 colher de chá de sal
    • 1/4 colher de chá de canela
    • 2 ovos, así batido
    • 2 cuncas de leitelho
    • 2 culleres de sopa de manteiga fundida
    • 2 oz chocolate chip medio amargo
    • Aceite vexetal
    • Para o touciño cristalizada:
    • corte Bacon 3 franxas de espesor
    • 2 culleres de sopa de azucre mascavo
    • 1/2 colher de chá de canela
    Preparación:
    Para o touciño cristalizada, Vista quenta o forno a 350 ° F e Forre unha assadeira con papel aluminio. Establecer unha cremalleira de fío enriba e bata-a con spray antiadherente.
    Engade Bacon no andel e Espolvoreo xenerosamente co azucre mascavo e canela. Ás ata quedar crocante e caramelizado, 16 a 20 minutos (dependendo do grosor). Elimina do forno, deixe arrefriar completamente, logo transferir a unha táboa e pique en anacos moi pequenos.
    Apague o forno e deixar arrefriar ata uns 200 ° F.
    Para facer as panqueiques, mestura a fariña, o azucre, a levadura, o bicarbonato de sodio, sal e canela en un recipiente.
    Nunha tigela, mestura os ovos, o leitelho e manteiga derretida. Engadir os ingredientes húmidos ao seco e mexa ata que combinado. Dobre as pingas de chocolate e touciño cristalizada.
    Quenta unha tixola antiadherente a lume medio-alto e, usando unha toalla de papel, bata a levemente con aceite vexetal.
    Concha a masa, 2 a 3 culleres de sopa de cada vez, sobre a chapa quente e cociña ata pequenas burbullas aparecen na parte superior. Flip e cociña ata outra banda é marrón dourado, preto de 2 - 3 minutos de cada lado.
    Traballar en lotes ata que toda a masa é usada, lubrificar o pan entre cada lote. Manteña as panqueiques acabados quente no forno mentres se traballa.
    Sirva con unha porción de manteiga e xarope de bordo, ou po con azucre en po.
  20. Chocolate Chip panqueiques pretzel con manteiga de cacahuete Nutella


    Rub na fariña xuntos, bicarbonato de sodio, manteiga, ovos vainilla, manteiga de cacahuete e azucres, ata formar unha crema. Nunha tigela, bata o ovo co azucre, aceite e sal; ata mesturar ben. Engadir a fariña, o fermento en po e 1/2 leite C. Nutella é a clave para esta receita agradable do miúdo. 1 ovo
    3 culleres de sopa de azucre
    2 culleres de sopa de aceite de canola
    1/4 colher de chá de sal
    2 fariña C
    3 culleres de té de fermento en po
    leite 1 / 2- 3/4 C
    1/2 C fichas semi doce do chocolate
    1/3 pretzels C, divididos en pequenos anacos
    Para a salsa:
    1/4 C manteiga de cacahuete cremosa
    2 culleres de sopa de Nutella
    pan chapa Vista quenta a lume baixo med.
    Nunha tigela, bata o ovo co azucre, aceite e sal; ata mesturar ben. Engadir a fariña, o fermento en po e 1/2 leite C. Mexa ben, tentando facer que todo caróços fóra e engadindo máis leite, moi groso. Dobre en lascas de chocolate e pretzels.
    Spray de pan tixola con spray de cociña, ou esfregar cunha toalla de papel embebido en aceite de canola. Despeje conchadas de masa e cociñar ata que as burbullas comezan a formarse na superficie e bordes comezan a definir; preto de 3-4 minutos. Flip e cociña por 3 minutos máis; ata dourar.
    Mentres panqueiques son cociñar, nunha tixela pequena, manteiga de cacahuete de calor no microondas por 30-40 minutos. Engadir Nutella e mexa ata quedar homoxéneo.Garoa sobre panqueiques quentes preparados.
  21. Miúdo encantador agradable Pancakes


    Nunha tigela media, mestura todos os ingredientes secos e engade os ingredientes húmidos como o leite, ovo e manteiga fundida. Mestura ben, engadindo ingredientes decorativos como granulado ou chocochips se o desexa.Fai estas panqueiques gostoso para se asemellar a figuras de debuxos animados como un osiño de peluche ou simplemente deseñar rostros fermosos sobre eles utilizando salsa de chocolate.
  22. Snickerdoodle Pancakes

    Este é un gañador seguro. Mexa fariña, a levadura, o azucre mascavo, canela eo sal. Quentar e logo esperar a que as burbullas castaños dourados comezará aparecendo na superficie superior. Atender-los de inmediato.
  23. Oreo Pancakes biscoito


    Engadir o recheo de crema de acordo coa receita. Reserva. Mentres tanto, quenta unha tixola grande a lume medio-alto; Batt pota na tixola quente, usando unha culler de sopa. masa para cada panqueca. Cociña ata que burbullas se forman en partes superiores, logo volverse para outros lados marrón.Bocadillos as panqueiques usando o recheo de crema branco para se asemellar oreos.
  24. Pancake sen receita leite e ovos


    Este é vegan puro, leite libre e ovo libre. Mestura os ingredientes secos nunha tixela de mestura e whisk para combinar os ingredientes húmidos. Despeje a masa na tixola quente. Consello da pota para axudar a masa estender uniformemente, se é necesario.
  25. panqueiques Chobani


    Mestura o ovo, Chobani e leite. Quenta unha tixola antiadherente a lume medio.Cociña ata que os bordos set e burbullas aparecen na superficie, preto de 2 minutos.
  26. Panqueiques do queixo de Chocolate


    Mestura o queixo cottage, leite, ovos, a vainilla, a fariña, o fermento en po, cacao en po; mesturar a masa ata quedar homoxéneo a continuación, Despeje sobre a calor medio na pota quente.
    Encántame fins de semana.
    E sei que está a pensar. " Duh. Todo o que facemos ".
    Pero eu teño un amor extra para fins de semana, e chámase panqueiques. Sei, sei, eu xa discutir iso antes, pero eu teño un sentimento a maioría de vós non estaban por preto no momento, entón deixe-me reiterar.
    almorzo na semana no meu mundo consisten dunha enorme cunca de café como eu comezo o meu ordenador no traballo, seguido por unha cunca de cereais e leite aproximadamente unha hora máis tarde. E no caso de calquera de vostedes pensaron que cunca de cereais era un goce de calquera especie, déixeme aclarar.
    Cando digo tixela, realmente significa un vaso. Como nos terribles pequenos vasos de Isopor que a miña empresa espera que beber fóra. E eu teño unha teoría sobre o meu cereal que está probada correcta practicamente todas as mañás. É así: basicamente, o mundo de algunha maneira coñece o segundo exacto que eu derramar o leite no meu cereal, e de súpeto o teléfono toca. E así como eu conseguir ter a persoa apagar o teléfono, na esperanza de salvar os últimos anacos de crocância no vaso enriba mencionada, o teléfono toca outra vez. E é practicamente segue así ata o meu vaso está cheo dun encharcado oficiais de cereal.
    E iso, meus amigos, é o almorzo. Nun día da semana.
    E é por iso que eu teño un pouco de amor extra para fins de semana. Honesta, non é sempre panqueiques. Ás veces é unha tortilla ás veces é unha forma gourmet de fariña de avea. E moitas veces é panqueiques. E de cando en vez, é sorbete. Non xulgue.
    Pero eu desacordo. Imos volver para panqueiques, non é?
    Estiven a probar con varias versións de panqueiques ultimamente, e este está entre os meus favoritos. É saudable e chocolate, eu teño que dicir máis?
    ingredientes
    • 1 ½ cunca de queixo cottage baixo contido de graxa
    • 1 cunca de leite
    • 2 ovos
    • extracto de vainilla 1 colher de chá
    • ¾ cunca (branco) fariña de trigo integral
    • 1 colher de chá de fermento en po
    • ¼ cunca de chocolate en po
    • 16 paquetes de Splenda ou cunca de azucre ⅔ ou substituto do azucre
    • lascas de chocolate, opcional (eu usei sen azucre)
    instrucións
    1. Nunha tigela media, mestura o queixo cottage, leite, ovos e vainilla. Mexa ata quedar.
    2. Engadir a fariña, o fermento en po, cacao en po e Splenda e mestura ata quedar completamente combinados.
    3. Quenta unha tixola a lume medio. Pulverizado con Pam ou non spray de vara de cocción.
    4. Despeje a masa en acumular culleradas á pota quente. Frite ata o cumio aparece definida, a continuación, Xire-o e frite ata estar cocido. Debe ser lixeiramente bronce do lado de fóra de ambos os dous lados.
    5. Se quere un mimo extra, Espolvoreo-as con gotas de chocolate, pouco antes lanzando os.
    6. Sirva quente, con xarope de bordo, salsa de bayas (que é unha receita que eu vou ter que escribir un día) ou incluso salsa de chocolate!
    7. Divírtete!
  27. Queixo cottage Pancake


    queixo cottage tempo de preparación panqueca é de preto de 15 minutos. Mexa fariña, aceite e ovo nunha tigela grande. Nunha tigela, mestura os ovos, queixo cottage, leite e aceite. Engadir a mestura de fariña para mestura de ovos e bata ata pouco mesturado.
  28. Bacon e queixo panqueiques


    Bacon e queixo! Esta é unha delicia de auga na boca. Mestura o leite, ovos e manteiga fundida. Únete o queixo e touciño a lume medio-alto. Bata-o levemente con aceite.
    Esta é unha boa receita. Para cociñar máis simple, os anacos de touciño e queixo cheddar ralado tamén poderían ser engadidos a calquera nosa mestura de panqueca Buttermilk ou País de trigo mestura de panqueca. O sabor salgado sutil dos anacos de touciño, xunto coa dozura do noso real xarope de bordo, fai un gran panqueca degustación.
    ingredientes
    6 tiras de touciño, frito e se desintegrou en anacos
    1/3 cunca de trigo integral fariña
    1 cunca de fariña de trigo
    2 culleres de té de fermento en po
    de azucre 2 culleres de té de granulado
    sal 1/4 culleres de té
    1 1/4 cunca de leite
    1 ovo grande
    3 culleres de sopa de manteiga fundida
    3/4 cunca de queixo rallado cheddar
    instrucións
    1. Combina as fariñas, o fermento, azucre e sal nunha tigela grande. Mestura cun garfo.
    2. Noutra tixela, mestura o leite, ovos e manteiga fundida. Únete o queixo e touciño. Despeje o leite e mestura de queixo na mestura de fariña e mexa ata que combinado. (Algúns nódulos permanecerá.)
    3. Quenta unha tixola ou tixola a lume medio-alto. Bata-o levemente con aceite. Cando a chapa é quente, Despeje a masa na tixola ata en círculos.Cociña ata que as burbullas se forman e comezan a romper na masa. Flip e cociña ata feito.
  29. Xamón e queixo panqueiques


    Mestura a fariña, o sal, o fermento en po, leite, soro de leite coalhado e ovo.Derreta a manteiga nunha pota pequena, a continuación, mestura a fariña e mexa ben cunha batedeira de ovos ou batedor ata que non haxa grumos. Pode almacenar as sobras na neveira, eles manter-se ben.
    INGREDIENTES:
    • 2 cuncas de fariña
    • 1/2 colher de chá de sal
    • 2 culleres de té de fermento en po
    • 1 cunca de leite
    • 1 cunca de leitelho
    • 1 ovo
    • preto de 1 en cubos vaso xamón
    • preto de 1 1/2 cuncas de queixo rallado (prefiro cheddar, pero pode utilizar calquera tipo que lle gusta)
    • manteiga ao pan
    MÉTODO:
    •  Mestura a fariña, sal e fermento en po.
    • Engadir o leite, soro de leite, e ovos e mexa ben cunha batedeira de ovos ou batedor ata que non haxa grumos.
    • Cubra e deixe descansar na neveira por 30-60 minutos.
    • Para facer as panqueiques, quenta uns 1/2 manteiga Tblsp nun antiadherente ou pota de ferro fundido a lume medio.
    • Engadir preto de 1/3 de cunca masa e suavizar con cuncha ou coller a facer un círculo.
    • Espolvoreo con un pouco Tblsp de xamón e preto de 1/4 cunca queixo relado.
    • Regue con algo máis de masa por arriba (como se mostra arriba).
    • Cando a masa forma grandes burbullas, Xire a panquecas rematou.
    • Cando cocido, retire a un prato. Manter Calefacción nun forno de 200 graos ou tenda a tarxeta con papel aluminio, mentres fai as panqueiques restantes.
    • Use manteiga adicional para cada panqueca ou calquera outra panqueca.
    • Sirva quente con manteiga e xarope.
  30. Squash, queixo de cabra e romeu Pancake


    Bata todos os ingredientes necesarios ata que é bo. Refrigerar a masa, como especificado na receita. Elimina a masa da neveira, engade o queixo e cabaza da cabra. Dobre todo xuntos. Quenta un pouco de aceite nunha tixola antiadherente. Entón, en lotes, engade unha cuncha de masa por panqueca para fritir ata dourar.

    Que pasa en ...

    1 Copa Plain a fariña (ou trigo mouro fariña sen glute)
    2 culleres de té Fermento en po
    1 cunca de leite (ou soia / leite de améndoa para a leiteria libre)
    1 ovo orgánico (deixar de fóra para o ovo libre)
    2 Tablspoons derretido manteiga sen sal + extra para fritir (substituto con manteiga de coco para libre de aceite e aceite de produtos lácteos para fritir)
    1/2 Roasted BUTTERNUT Squash puré (necesitamos un vaso á masa)
    3 culleres de queixo de cabra (deixar de fóra á leiteria libre)
    pequeno Raminho Rosemary fresca picada finamente

    Como facelo ...

    1. Peneira a fariña eo fermento escollido nunha tigela.
    2. Nunha mestura tigela xunto leite, ovo, manteiga fundida sen sal. Ou se é leite / ovo mestura libre de seu leite escollido e manteiga de coco fundida.
    3. Fai un buraco no seu fariña e mestura lentamente súa mestura líquida ata que estea completamente combinados. Reserva.
    4. Dobre 1 cunca de puré de cabaza na súa masa e, a continuación, folerpa no queixo de cabra e engadir a súa romeu.
    5. Quenta unha tixola grande a lume medio. Para cada lote de panqueiques queremos derreter preto de 1 colher de chá de manteiga sen sal ou aceite.
    6. Coller 2-3 culleres de sopa de pasta na tixola. Cociña ata que ve burbullas formando (uns 1-2 minutos). Xire e cociña do outro lado.
    7. Sirva quente ou pode ser comido frío demais
31.  Fluffy panqueiques de ricota con salsa de fresa-Orange 



Estas panqueiques de ricota húmidas teñen unha textura delicada e sutil sabor laranxa, grazas á incorporación de clara de ovo batida e unha casca de laranxa ralada á hora. Cuberto cun delicioso e fresco Salsa de Fresa-Orange fan unha selección elegante para unha ocasión especial ou o almorzo brunch.

Suaves panqueiques de ricota con salsa de fresa-Orange

  • ingredientes:
  • 15 onzas de queixo ricota
  • fariña de 3/4 de cunca
  • 1/2 colher de chá de fermento en po
  • 2 culleres de azucre
  • sal 1/8 colher de chá
  • 2 culleres de sopa de leite integral
  • 3 ovos, separados
  • 1/2 colher de chá de vainilla
  • Raspar de 1 laranxa
  • Para a salsa de fresa-Orange:
  • 2 cuncas de fresas picados
  • 2 culleres de té de azucre
  • zume de limón 1 colher de sopa
  • 1/4 cunca de zume de laranxa espremer á hora
  • 2 culleres de sopa de auga
  • 2 culleres de té de amidón de millo
Preparación:
Pon a Ricotta nunha peneira sobre un recipiente durante polo menos 1 hora para permitir que calquera exceso de líquido para drenar.
Prepare a salsa, poñendo o amorodos, o azucre, o zume de limón e zume de laranxa nunha pota pequena. Leve a ferver a lume medio-alto. Nunha tigela pequena, mestura a auga eo amidón de millo e engade á mestura de fresas en lume brando.
Continúe potaxes ata engrosar a unha consistencia de xarope. Descarga a unha tixela e deixe arrefriar.
Mestura a fariña, o fermento, azucre e sal nunha tixela. Nunha tigela, mestura a ricota, o leite, as xemas, a vainilla e as raspar de laranxa ata quedar homoxéneo.
Nunha tigela, bata as claras coa batedeira en velocidade alta ata leves e suave, pero non dura. Engadir a mestura de ricota de leite aos ingredientes secos e mestura só ata combinados. Bater en aproximadamente a metade das claras de ovos ata estar ben mesturado, a continuación, dobre suavemente na balanza.
Oil nunha tixola e quenta a lume medio-alto. Despeje preto de 3 culleres de sopa de pasta na tixola para cada panqueca. Cociña ata que as burbullas aparecen e comezan a romper nos bordos e na superficie da panqueca, logo virar para rematar de cociñar na segunda parte.
Descarga a unha assadeira e manter Calefacción nun forno F 200 ° cando cociñar as panqueiques restantes. Sirva con salsa de fresa-Orange.
Fai preto de 1 ducia de panqueiques

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...