Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 najsmaczniejsze Pancake Recipes

 

 Naleśnik to płaski placek, często cienka, a okrągłe, przygotowana z ciasta na bazie skrobi, które mogą również zawierać jaja, mleko i masło. jest gotowane na gorącą powierzchnię, taką jak na patelni lub patelni, często oleju lub masła. recepty Pancake różne, ale wszystkie mają te same podstawowe składniki mąki, jaj i mleka.
Niezależnie od tego czy służą je na śniadanie, obfite brunch lub nawet obiad, po prostu nie może się nie udać z naleśniki! Podawać je zwykły syrop lub ubrać je z owocami, czekoladą chipy, a nawet bitą śmietaną i masz cudownie sycące posiłek.
Jest kilka rzeczy, amerykański człowiek musi wiedzieć, jak gotować, a naleśniki są jednym z nich. Dobrą wiadomością jest to, że są łatwe. Oto 30 Pancake recepty, które uczynią Twoje życie bardzo zadowolony.
  1. Naleśniki z jabłkami


    Wszystko to trwa to 10 minut do wykonania. przygotowanie. Mieszanka jaj wymieszać masło, jajka, mleko, cukier, sól jabłkowy. W osobnej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i cukier. Wymieszać mąkę do mieszaniny jabłek, dopóki nie mieszać. Gotować przez smażenie na małym ogniu. Gotowe! 
    • Składniki
    • Odżywianie
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • metoda
    1. Krok 1
      Połączyć mąkę, cukier i cynamon w misce. Dodaj jajka i mleko. Miotełka do sprawnego. Wymieszać z jabłek.
    2. Krok 2
      Ogrzać nieprzywierającej patelni na małym ogniu. Spray z olejem. Wlej 1/4 szklanki mieszanki jabłek do miski. Delikatnie rozłożone z tyłu łyżce do 10cm rundzie. Placki gotować, porcjami, przez 2 minuty, aż pojawi się na powierzchni pęcherzyków. Przewracać. Gotować przez 1 do 2 minut lub do momentu, gotowane przez.
    3. etap 3,
      Podawać z kiwi i mrożonego jogurtu.
  2. Domowe Pancake Mix


    Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier, masło, jeśli potrzebne i sól do smaku. Można dodać trochę owoców na cieście naleśnikowym - pokrojone w kostkę jabłka, albo kawałkami banana jednak chcesz, aby Twoje naleśniki.Wymieszać je wszystkie dobrze, a następnie smażyć na gorącej patelni.
  3. Homemade Blueberry syropie i naleśniki

     Szacowany czas ten wynosi zaledwie 15 minut.
    Wymieszać składniki bazowe dobrze - mieszając do rozpuszczenia cukru, a naciśnięcie jagody ścianę patelni lekko zgnieść, aż owoce miękkie i lekko się mieszaninę dostaje syrop. Umieścić składniki w rondelku i dobrze wymieszać. 
    Wybuch smaku jagodowym i nutą cytryny jest doskonały w tym syropie.Świetnie na placki lub lody. Przepis z PocketChangeGourmet.com
    Dla ilu osób: 3 szklanki
    Składniki
    • 2 ½ filiżanki jagody, świeże lub mrożone
    • 2 szklanki wody
    • 1 szklanka cukru
    • Sok z 1 cytryny Meyer - około 1 ½ łyżki
    • 1 cal plasterek cytryny skórki (użyć do obierania warzyw)
    Instrukcje
    1. W rondelku wymieszać jagody z ½ szklanki wody
    2. Smash jagody z masher ziemniaczanej i doprowadzić do wrzenia
    3. Dusić na małym ogniu przez 15 minut
    4. Odcedzić sok do kubka pomiarowego żaroodpornej, naciskając mocno na stałych, odrzucić stałych.
    5. Wypłukać rondel, dodać cukier, skórkę z cytryny i pozostałe 1½ szklanki wody, doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru.
    6. Zagotować syrop na średnim ogniu, aż eaches 225 stopni na termometrze cukierków, około 20 minut
    7. Dodać sok z jagód i sok z cytryny i gotować na dużym ogniu przez 1 minutę.
    8. Niech syrop fajne, a następnie wyrzucić skórkę z cytryny.
    9. Wlać syrop do czystych szklanych butelek lub słoików.
    10. Seal i przechowywać w lodówce przez okres do 6 miesięcy.
    11. Używać na domowe naleśniki lub lody

  4. Staroświecki domowe naleśniki


    To jeden potrzebuje tylko 5 minut na przygotowanie, ale wymaga 15 minut więcej, aby gotować.
    Przesiać mąkę, aż będzie gładkie. Dodaj proszek do pieczenia, sól i cukier. Zrób dobrze w środku ciasta i wlać mleko, jaja i roztopione masło; wymieszać wszystko razem dobrze. Następnie gotować na małym ogniu, aż obie strony są "brązowy".
  5. Zawijane naleśniki z cynamonem


    Można zacząć od ogrzewania masła w piecu. Przygotować nadzienie cynamon - najpierw przez mieszanie masło, brązowy cukier i cynamon razem. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z mleka, jaj i oleju lekko. Nie overmix. (Jeśli ma kilka małych guzków w lewo, to w porządku).

    SKŁADNIKI

    Na naleśniki :
    1 szklanka mąki wszystkich celów
    2 łyżeczki proszku do pieczenia
    1/2 łyżeczki soli
    1 szklanka mleka
    1 duże jajko
    olej roślinny 1 łyżka
    Do napełniania cynamonu :
    1/2 kij niesolonego masła o temperaturze pokojowej
    1/4 szklanki plus 2 łyżki brązowego cukru
    1 1/2 łyżeczki mielonego cynamonu

    KIERUNKI

    1. Dodać cynamon nadzienie : w misce wymieszaj razem masło, brązowy cukier i cynamon. Scoop napełnieniem kwarta wielkości ciężkie zip baggie i ustawić ją na bok.
    2. Bądź naleśniki : w średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Ubij na mleko, jajka i olej, po prostu, aż ciasto jest wilgotne.
    3. Rozgrzać dużą patelnię, nonstick na średnim ogniu, i spryskać je z nonstick spray. Użyj gałką lodów dodać ciasto do miski. Używać dno kapturka lub kołpaka do rozprzestrzeniania się ciasto w okrąg, o średnicy 4 cali. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego. Ustrzel kącika baggie napełniania cynamonu i wycisnąć nadzienie do otwartego rogu. Gdy naleśnik zaczyna się tworzyć pęcherzyki, dodać nadzienie. Zaczynając od centrum naleśnik, wycisnąć nadzienie na szczycie cieście naleśnikowym w wir, tak jak widać w regularnych cynamonowej. Gotować naleśnik od 2 do 3 minut, aż pęcherzyki zaczynają pojawiały na wierzchu naleśnika i to złoty kolor na dole. Przesuń cienką metalową łopatką, szeroki pod spodem naleśnik i delikatnie, ale szybko ją odwrócić. Gotować dodatkowe 2 do 3 minut, aż druga strona jest złotem, jak również. Kiedy odwrócić naleśnik na talerzu, widać, że wypełnienie cynamonu stworzył krater-wirowa cynamonu. Wymazać patelnię ręcznikiem papierowym i powtórzyć z pozostałą cieście naleśnikowym i nadzieniem cynamonowym. Rewarm glazury na krótko, w razie potrzeby. Podawać naleśniki zwieńczona skropić glazurą.
  6. Red Velvet Pancakes


    Wymieszaj mąkę, sodę, cukier puder, sól, maślanka, niesłodzone kakao, cukier kryształ, około 2 łyżki pomiar barwienia żywności czerwona ciecz, jajka i proszek do pieczenia. Umieszczać w jednej warstwie na blasze i piec w piecu do 200 ° C przez 30 minut.
  7. Truskawki posypać naleśniki


    Wymieszać mleko, jajka, mąkę, proszek do pieczenia, sodę i ekstrakt waniliowy.Bądź dobrze w mieszaninie mąki i wlać do mieszaniny mleka i roztopionym masłem. Następnie wlać i gotować na patelni na średnim ogniu.
    Strawberry Posypać Funfetti Naleśniki
    1 ½ szklanki maślanki beztłuszczowy
    1 jajko
    1 łyżka. masło, stopione
    1 ½ szklanki mąki
    2 łyżki stołowe. cukier granulowany
    1 łyżeczka. proszek do pieczenia
    1/2 łyżeczki. Sól koszerna
    5 do 6 truskawki, pokrojone
    kropi Rainbow (tak dużo jak chcesz)
    1.  Wymieszać maślankę, jajko i masło w małej misce i odstawić. W osobnej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
    2.  Zrób mały otwór lub także w mieszaninie mąki i wlać w mieszaninie maślanki. Dobrze wymieszać, aż wszystko jest połączone.
    3.  Rozgrzać patelnię w średnim i małym ogniu i spryskać je sprayem gotowania. Gdy jest gorąco, łopatka 1/2 szklanki ciasta na patelnię. (Wlać ciasto mniej jeśli robią mini naleśniki).
    4 . Jak tylko ciasto jest na patelni, szybko dodać 3 do 4 truskawki (w plastrach) na każdym placku i lekko nacisnąć każdy jeden w cieście. Dla mniejszej naleśnik, należy użyć 1 do 2 truskawki. Następnie dodać tyle kropi jak chcesz.
    5.  Niech naleśnik gotować przez około 2 minuty (lub do złotego koloru) przed skakaniu. Gotować z drugiej strony jeszcze od 1 do 2 minut.
    Uwaga: W przypadku korzystania z zestawu Kate Spade, spray każdej formy przed wlaniem w miksie. Aby upewnić się, że naleśnik jest gotowane i nie straci swój kształt, pokrycie formy z pokrywką na kilka sekund. Gdy krawędzie zaczynają się wyrwać z formy, naleśnik jest gotowy, aby odwrócić. Można ją wysunąć z formy i odwrócić go lub użyj szpachli trzymać je razem i odwrócić go.
  8. Masło orzechowe kubek placki

    Użyj średniej misce rozmiarze zrobić ciasto z mąki, cukier, proszek do pieczenia, sodę, maślanka, szczyptą soli (do smaku), jajko i masło orzechowe. Wymieszać mokre składniki do suchych składników, aż łączone. Rozgrzać patelnię. Płaszcz patelni z masłem i wlać ciasto do niego, stosując około ⅓ filiżanki ciasto na naleśniki. Gdy dno jest lekko rumiane, przewróć się nagrzewać po drugiej stronie.
  9. Bufet Pancake Dippers

    Gotować boczek i odstawić. Wymieszać ciasto w butelce na tyle duże, aby wlać ciasto w nim (rozważyć tani piknikowy ketchup butelkę). Rozgrzać patelnię do 300 stopni. Wytryski ciasto w długi owalny kształt nieco dłuższe i szersze niż boczek i umieścić kawałek gotowanego boczku w środku. Naciśnij lekko boczek w cieście. Gotować, aż ciasto zacznie bulgotać następnie przewrócić i smażyć kilka minut dłużej. Łączna szacunkowa minut: 30 minut.
  10. Carrot Cake Mini placki

    Wymieszać suche składniki: mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sól i cukier brązowy. Dodać mieszankę z marchwi i olej do składników suchych, ale upewnij się, że nie nad-mix lub innego, twoje naleśniki skończy się płaska i twarda.
  11. zakwas Naleśniki


    Umieść dwie łyżki mąki pszennej w misce lub kielich, który ma trochę wody w nim; Mix (mix z non - metalowego przedmiotu), a następnie pokrycie - ale nie szczelne i mieć go w lewo, gdzie powietrze może być doprowadzane poprzez np parapecie. wykonaj krok poprawnie tak jak podano w przepisie. Na trzeci dzień po sprawdzeniu, czy to smakuje "kwaśny" - to świetnie, czy to straszne i śmierdzi ... ją wyrzucić i rozpocząć pracę!
  12. Smores Naleśniki


    Wymieszać mąkę, sodę, olej rzepakowy, maślanka, sól, cukier, marshmallows, czekoladę, i Graham Cracker okruchy. Następnie wlać ciasto do nagrzanego tej patelni.
  13. Dyni wirowe Naleśniki z dyni Masło Topping


    Wymieszaj mąkę, cukier (brązowy i biały cukier), cynamon, gałka muszkatołowa, sól i proszek do pieczenia. W innej misce wymieszać mleko, jajko, olej i wanilię. Dodać mieszankę mleka do mieszaniny mąki i dobrze wymieszać - mieszanina może być nieco nierówne. Szacunek - 30 minut (10 minut na przygotowanie, 20 minut do pracy)
    Składniki
    • ½ C mąki
    • ½ C pełnoziarnisty ciasta mąki
    • 1 C mleka
    • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
    • 1 jajko
    • 2 łyżki oleju canola
    • cukier biały 2 łyżki
    • 1 łyżka brązowego cukru
    • ¼ łyżeczki cynamonu
    • ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej
    • ¼ łyżeczki soli
    • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
    • 1 9 uncji słoik masła dyni (prawdopodobnie nie będzie wykorzystywać to wszystko, ale dla pewności, zacznij cały słoik)
    • Masło i cukier puder do uzupełniania
    Instrukcje
    1. Rozgrzej się nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
    2. W dużej misce (użyłem jednego z dziobkiem) wymieszać z proszkiem mąki, cukier, cynamon, gałka muszkatołowa, sól i pieczenia.
    3. W innej misce wymieszać mleko, jajko, olej i wanilię.
    4. Dodać mieszankę mleka do mieszaniny mąki i dobrze wymieszać.Mieszanina powinna być nieco nierówne.
    5. Wlać ¼ C w cieście dla każdego naleśnika na patelni. Robię dwa stopnie naraz. Następnie wycisnąć masło dyni w ruchu kołowego na naleśniki. I umieścić masło dyni do worka ziplock i odciąć róg, więc mogłem ścisnąć go. Piec przez 2-3 minuty z każdej strony.
    6. Rozprowadzić masło (lub kraju Crock, jak ja) na górze każdego naleśnika przed odłożeniem na stos.
    7. Top Każdy stos z cukrem pudrem, a następnie wycisnąć trochę więcej dyni masła na wierzchu.
  14. Caramel szarlotka naleśniki


    Wymieszaj Maślanka, jabłkowym, kawa, melasy, wodę i jajko. W osobnej misce wymieszać pozostałe składniki (na sucho). Mieszanina będzie dość liquidy na początku, ale im dłużej siedzi w sali temperarura- zacznie ona przekształcić tej grubej fakturze.
  15. Pancake sorbetów z owocami

    Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Place masła w 9-calowy talerz ciasto i piec przez 4 - 5 minut, aż rozpuści. Wymieszać mąkę, cukier, sól, jajka i mleko;miotełka do sprawnego. Użyj tej ciasto zgodnie z zaleceniami w przepisie, aby dokona kłęby naleśnik. Można je z góry kandyzowanymi owocami.
    Składniki
    • 1 całe jajko oraz 1 białko jajka
    • ¼ szklanki mąki
    • ¼ filiżanki mleka
    • 1 łyżka oleju do gotowania
    • ¼ łyżeczki soli
    • 2 szklanki świeżych owoców
    • 2 łyżki marmolady pomarańczowej, podgrzewane w mikrofalówce
    Instrukcje
    1. Płaszcz małe talerze i garnki pie tarta z folii sprayu
    2. W dużej misce wymieszać jajka, mąkę, mleko, olej i sól, aż będzie gładkie
    3. Podzielić ciasto na cztery patelnie
    4. Piec przez 25 minut w piecu 400 stopni aż brązowy i PUFFY. Wyłączyć piekarnik i pozostawić w piekarniku przez 5 minut przed wyjęciem więcej
    5. Natychmiast przenieść naleśniki na małe miski, łyżka do owoców i skropić podgrzanej marmolady
    Uwagi
    Liz mówi ... były smaczne, można również dodać sok jabłkowy z owocami, jeśli nie mają żadnego marmoladę pomarańczową

    Doug mówi ... co za kolację zabawy
  16. Gingerbread Cinnamon Roll Naleśniki


    Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól, mleko, jajka i olej, po prostu, aż razem. Dodać masło, brązowy cukier i cynamon do przygotowania ciasta. Aby przygotować lukier: W małej patelni rozgrzać masło na małym ogniu, aż rozpuści.
    Składniki: 
    Cynamon Wirowa:
    1/4 kostki masła (1/2 stick)
    1/2 szklanki brązowego cukru
    1/2 łyżka mielonego cynamonu
    1/4 łyżeczki mielonych goździków
    1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej
    Ser Cream Lukier:
    1/4 kostki masła (1/2 stick)
    2 uncji serek śmietankowy
    3/4 szklanki cukier puder, przesianej
    1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
    1/4 łyżeczki mielonego cynamonu
    1/4 łyżeczki mielonego imbiru
    Naleśniki:
    3/4 szklanki maślanki
    1/4 szklanki musu jabłkowego
    2 łyżki parzonej kawy
    2 łyżki ciemnego melasy
    2 łyżki wody
    1 duże jajko
    1 1/4 filiżanki mąki uniwersalne
    1/2 łyżeczka proszku do pieczenia
    1/2 łyżeczka mielonego cynamonu
    1/2 łyżeczka mielonego imbiru
    1/4 łyżeczki sody oczyszczonej
    1/4 łyżeczki soli
  17. Mixed Berry Maślanka Pancake

     Dodać jajko i maślankę, mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę i sól w misce.Dobrze wymieszać i posypać jagód mieszanych. Gotować przez 1 minutę, aż pęcherzyki pojawiają się na powierzchni i naleśniki są złote pod spodem.Szacowany czas: 30 minut.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Souffle naleśniki z jagodami

    Miotełka mąkę, cukier i sól w misce. W innej misce wymieszać żółtka (osobne biała część), ricotta, masło, sok z cytryny, skórkę i wanilii. Ubij białka aż jest sztywny, a następnie wymieszać z mieszaniną mąki, aby ciasto naleśnikowe. Nie ulec pokusie, aby pominąć skórkę z cytryny, to naprawdę dodaje do citrusy smaku.
    Naleśniki są żywność, która przekracza kultur.  Istnieje zbyt wiele wersji, które różnią się od kultury, aby je wszystkie wymienić. W Ameryce Północnej, jest to klasyczny jedzenie śniadania. Jest na specjalne okazje lub na śniadanie w weekend z rodziną lub przyjaciółmi. To jest komfort jedzenie i jest zazwyczaj dołączone wspomnienia. Moja rodzina spędziła wiele niedzielę, że nasze ulubione przepisy naleśnik z syropem klonowym i bekonu lub kiełbasy.Każda osoba może być zakwaterowane łatwe do upodobań. Dodatki do ulubionych naleśnikowym cieście jest tak proste jak skropienie świeże lub mrożone jagody, banany, tarty jabłka, orzechy, muesli, czekoladę, lub suszonych owoców na wierzchu naleśnik, gdy jest on na patelni. Albo po prostu, proste i całkowicie pyszne.   Możliwości są niemal nieograniczone!  To może być dość zdarzenie, aby naleśniki, podczas gdy głodne usta czekają na karmienie.

    Mam natknąć kilka receptur  , które były souffled naleśniki, które były w zasadzie naleśniki z białek rozdzielonych, bita i złożone w cieście dla fluffier naleśnik. Oni wciąż dokonywane na patelni. Podoba mi się pomysł zrobienia duży naleśnik jak holenderskiego dziecka lub Pannekoeken (widziałem różne pisownie tego tak mi wybaczyć, jeśli nie jest to poprawne), który jest ulubionym rodziny. Miałem dużo zabawy dokonywania zmian w recepturze wymyśliłem.Miałem kilka naprawdę dobrych wyników wraz z kilkoma niewypałów. To jest w porządku ze mną. To wszystko jest częścią tej przygody gotowania jestem na.
    Jestem bardzo zadowolony z ricotta-cytrynowym  wersji i mam nadzieję, że będzie pozytywna. Jest to dość łatwe do wykonania, chociaż istnieje dodatkowy etap ubijania białka jaj. To może być również wykonany w mniejszych miseczkach dla osobistych wielkości naleśniki tak jak Pannekoeken lub holenderskich dzieci może być. Jagody są opcjonalne, ale wysoce zalecana.Zamrożone lub świeże jagody, truskawki, jeżyny i maliny działają dobrze. Dla tych z Was szuka alternatywy dla jagód, spryskiwania posiekanymi orzechami zamiast jagód jest pyszne. Posypać kilka jagód (lub orzechy) przez góry po tym, jak umieścić go na patelni i posypać Turbinado (cukru surowego) lub brązowego cukru nad nimi przed pieczeniem. Podawać z lekkim posypania cukier puder i lekkiego syropu klonowego lub złotym syropem Lyles użytkownika.
    Składniki
    • ¾ szklanki (75 g) mąki pszennej
    • ⅓ szklanki (63 g) cukru
    • ½ łyżeczki soli
    • 4 jajka rozdzielone
    • 4 łyżki masła niesolonego (2 topiony i 2 na patelni)
    • ⅔ szklanki (165 g) ricotta, całości lub części skim
    • ¼ szklanki (60 ml) soku z cytryny
    • skórka z cytryny
    • ½ łyżeczki wanilii
    • ¼ szklanki (42 g) świeżych lub mrożonych jagód
    • Turbinado lub surowego cukru do posypania na wierzchu
    • Cukiernie cukru na lekką odkurzanie
    • Syrop klonowy syrop światła lub złote Lyle
    Instrukcje
    1. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni i rozgrzać się 10-calowy patelni żelaza lub patelni saute.
    2. Wymieszać mąkę, cukier i sól w misce.
    3. Wymieszać żółtka, odsączone ricotta, masło, sok z cytryny, skórkę wanilii w dużej misce i dobrze wymieszać.
    4. Umieścić oddzielone białka w miski i ubij na sztywną pianę.
    5. Dodaje się mieszaninę mąki do mokrej mieszaniny oraz łączenie dobrze.Dodać niewielką porcję z białek i wymieszać w celu rozjaśnienia ciasto.Dodać pozostałe białka i złożyć w szpatułką aż łączone.
    6. Zdjąć patelnię z piekarnika i umieścić 2 łyżki masła IT IT. Kiedy masło się roztopi dodaj ciasto, posypać kilka jagód na górze i posypać na temat łyżkę lub 2 cukru Turbinado. Powrót patelnię do piekarnika. Piec 20 do 25 minut. Gdy naleśnik jest dmuchany i lekko rumiane na górze jest gotowy.
    7. Podawać z lekkim zraszanie Cukierników cukru i podawać z syropem z wyboru.
    8. Cieszyć się!
  19. Cynamonowe naleśniki z kandyzowanych Bacon


    W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier i cynamon.Rozgrzać patelnię patelni lub patelni na średnim ogniu. Wymieszać z posiekaną słoniną, zastrzegając łyżkę dla dolewania. Szacowany czas ten wynosi zaledwie 30 minut.

    Chocolate Chip i kandyzowane Bacon Naleśniki

    • Składniki:
    • 2 szklanki mąki
    • cukru 1 łyżka
    • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
    • 1 łyżeczka sody
    • 1/2 łyżeczki soli
    • 1/4 łyżeczki cynamonu
    • 2 jajka, dobrze pobity
    • 2 szklanki maślanki
    • 2 łyżki roztopionego masła
    • 2 uncje półsłodkie chocolate chips
    • Olej roślinny
    • Dla kandyzowane Bacon:
    • o grubości 3 plastry boczku cięcia
    • 2 łyżki brązowego cukru
    • 1/2 łyżeczki cynamonu
    Przygotowanie:
    Aby zrobić kandyzowane boczek, rozgrzać piekarnik do 350 ° F i Linia blachy do pieczenia folią. Ustawić ruszt na górze i pokrycia go z nonstick spray.
    Ułożyć boczek na stojaku i posypać obficie cukrem brązowym i cynamonem. Piec, aż chrupiące i karmelizowane, 16 do 20 minut (w zależności od grubości). Wyjąć z piekarnika, pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie przenieść do deski do krojenia i pokroić na bardzo małe kawałki.
    Wyłączyć piekarnik i pozostawić do ochłodzenia do temperatury około 200 ° F.
    Aby naleśniki wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę, sól i cynamon w misce.
    W osobnej misce wymieszać jajka, maślankę i stopione masło. Dodać mokre składniki do suchych i mieszać aż się połączą. Złożyć na wióry czekolady i kandyzowanych boczek.
    Ogrzać patelni nonstick na średnim ogniu i za pomocą papierowego ręcznika, lekko płaszcz z olejem roślinnym.
    Kadzi ciasto, od 2 do 3 łyżek na raz, na gorącej patelni i gotować, aż małe pęcherzyki pojawiają się na górze. Flip i gotować, aż druga strona jest złoty kolor, około 2 - 3 minuty z każdej strony.
    Działać w partii, aż zostanie zajęte całe ciasto, olejowania patelnię pomiędzy każdej partii. Przechowywać gotowe naleśniki ciepło w piekarniku podczas pracy.
    Podawać z pat masła i syropu klonowego lub pył z cukrem pudrem.
  20. Chocolate Chip Pretzel Naleśniki z masła orzechowego Nutella


    Rub w mąkę, proszek do pieczenia, masło, jajka, masło orzechowe wanilii i cukru, utrzeć na puszystą masę. W misce ubić jajka z cukrem, olejem i solą; aż dobrze połączone. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i 1/2 C mleka. Nutella jest kluczem do tego przyjazny dzieciom receptury. 1 jajko
    3 łyżki stołowe cukru
    2 łyżki stołowe oleju canola
    1/4 łyżeczki soli
    2 C mąki
    3 łyżeczki proszku do pieczenia
    mleka 1 / 2- 3/4 C
    1/2 C chipy półsłodkie czekolady
    1/3 C precle, z podziałem na małe kawałki
    Do sosu:
    1/4 C kremowe masło orzechowe
    2 łyżki stołowe Nutella
    Rozgrzej patelni patelni na małym ogniu med.
    W misce ubić jajka z cukrem, olejem i solą; aż dobrze połączone. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i 1/2 C mleka. Dobrze wymieszać, starając się uzyskać wszystkie grudki się i dodając więcej mleka, jeśli zbyt gęsta. Złożyć chocolate chips i precle.
    Spray patelni patelni z sprayu lub przetrzeć papierowym ręcznikiem zamoczonym w oleju canola. Wlać ladlefuls na cieście i smażyć, aż pęcherzyki zaczynają tworzyć się na powierzchni i krawędziach zaczynają ustawiony; około 3-4 minut. Flip i gotować przez 3 minuty więcej; na złoty kolor.
    Podczas naleśniki gotowania w małej misce, masło orzechowe ciepła w kuchence mikrofalowej przez 30-40 minut. Dodajmy Nutella i mieszać, aż będzie gładkie. Deszcz na gorąco gotowane naleśniki.
  21. Adorable Kid Friendly Naleśniki


    W średniej misce wymieszać wszystkie suche składniki, a następnie dodać składniki mokre jak mleko, jajka i roztopionym masłem. Ubij również dodawanie składników, takich jak ozdobne posypki lub chocochips jeśli chcesz.Aby te pyszne naleśniki przypominają postacie z kreskówek, takich jak misia lub po prostu czerpać słodkie twarze na nich za pomocą sosu czekoladowego.
  22. snickerdoodle Naleśniki

    Ten jest pewny zwycięzca. Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, brązowy cukier, cynamon i sól. Rozgrzać, a następnie poczekać, aż złote brązowo pęcherzyki zaczną pojawiały się na górnej powierzchni. Podawać je natychmiast.
  23. Oreo Cookie Naleśniki


    Dodać śmietanę nadzienie według receptury. Odstaw. Tymczasem ogrzewać dużą ciężką patelnię na średnim ogniu; Chochla ciasto w gorącej patelni, używając 1 łyżka. ciasto dla każdego naleśnika. Gotować, aż pęcherzyki tworzą górne krawędzie, a następnie skręcić do brązowego innych stronach. Sandwich naleśniki za pomocą biały krem ​​wypełnienie przypominać oreos.
  24. Naleśniki bez mleka i jaj Receptura


    Ten jest czysta wegańskie, nabiału i jajek. Ubij suchych składników ze sobą w misce i ubij połączenia z mokrych składników. Wlać ciasto do gorącej patelni.Wskazówka patelnię pomóc ciasto równomiernie rozłożone, w razie potrzeby.
  25. Chobani naleśniki


    Wymieszaj jajko, Chobani i mleko. Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Gotować, aż zestaw krawędzie i pęcherzyki pojawiają się na powierzchni około 2 minut.
  26. Czekolada sera naleśniki


    Wymieszać razem twaróg, mleko, jajka, wanilię, mąkę, proszek do pieczenia, kakao w proszku; mieszać ciasto, aż będzie gładkie następnie wlać na średnim ogniu na gorącej patelni.
    Uwielbiam weekendy.
    I wiem, co myślisz. " Duh. Wszyscy robimy."
    Ale mam dodatkowy miłość weekendy, i to się nazywa naleśniki. Wiem, wiem, już o tym rozmawialiśmy wcześniej, ale mam wrażenie, że większość z was nie były wokół wtedy, więc pozwól mi powtórzyć.
    Codzienne śniadania w moim świecie składają się z ogromnej filiżance kawy jak uruchomić komputer w pracy, a następnie miskę zbożowych i mleka około godzinę później. A w przypadku, gdy którykolwiek z was myśli, że miskę zbożowych było ucztą jakiegokolwiek rodzaju, pozwól mi wyjaśnić.
    Kiedy mówię, miskę, tak naprawdę na myśli filiżankę. Podobnie jak w okropnych małych styropianowych kubków, że moja firma oczekuje od nas do picia z. A ja mam swoją teorię na temat mojego zboża, który jest sprawdzoną poprawne prawie każdego ranka. To idzie tak: w zasadzie świat jakoś wie dokładnie sekundę, że Wlej mleko nad moim kasze, i nagle mój telefon dzwoni.I tak, jak uda mi się ponownie uzyskać osoby wyłączanie telefonu, chcąc ocalić ostatnie bity kruchości we wspomnianym kubka, mój telefon dzwoni. I to dość dużo się dzieje tak, aż mój kielich jest pełen rozmoczony bałagan zbóż.
    A to moi przyjaciele, jest śniadanie. W dzień powszedni.
    I dlatego mam dodatkowy trochę miłości na weekendy. Szczerze mówiąc, to nie zawsze naleśniki. Czasami jest to omlet Czasami jest to forma smakoszy płatków owsianych. I często to naleśniki. A przy okazji, to lody. Nie osądzaj.
    Ale błądzić. Wróćmy do naleśników, dobrze?
    Byłem eksperymentować z różnymi wersjami naleśniki ostatnio, a ten jest jednym z moich ulubionych. Jest zdrowa i ma czekoladę, co więcej powiedzieć?
    Składniki
    • 1 ½ filiżanki Twaróg niskotłuszczowy
    • 1 szklanka mleka
    • 2 jajka
    • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
    • ¾ szklanki (biały) mąki pszennej
    • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
    • ¼ filiżanki proszku kakaowego
    • 16 pakiety Splendą lub ⅔ szklanki cukru lub substytut cukru
    • wiórki czekoladowe, opcjonalnie (użyłem bez cukru)
    Instrukcje
    1. W średniej misce wymieszać ze sobą twaróg, mleko, jajka i wanilię.Mieszaj, aż łączone.
    2. Dodać mąkę, proszek do pieczenia, kakao i Splenda i mieszać aż do całkowitego połączone.
    3. Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Spray z pam lub braku sprayu kij do pieczenia.
    4. Wlać ciasto w ubijając łyżek na gorącej patelni. Smażyć, aż pojawi góry ustawiony, a następnie ją odwrócić i smażyć aż gotowane przez. należy lekko rumiane na zewnątrz po obu stronach.
    5. Jeśli chcesz dodatkowego leczenia, posypać je z czekoladą chipy tuż przed ich skakaniu.
    6. Podawać na gorąco, z syropem klonowym, sosem jagodowym (to recepta muszę dodawać jeden dzień) lub nawet sosu czekoladowego!
    7. Cieszyć się!
  27. Twaróg naleśnik


    Twaróg czas przygotowania naleśnik jest około 15 minut. Wymieszać mąkę, olej i jajka w dużej misce. W osobnej misce wymieszać jajka, twaróg, mleko i olej.Dodać mąkę do mieszaniny jaj i śmigać aż tak mieszane.
  28. Boczkiem i serem naleśniki


    Bacon i ser! To przepyszne rozkoszą. Wymieszaj mleko, jajko i stopione masło.Wymieszać z serem i boczkiem na średnim ogniu. Płaszcz lekko olejem.
    Jest to dobry przepis. Dla uproszczenia gotowania, bity boczek i tarty ser cheddar również można dodać do każdej naszej Maślanka Pancake Mix lub kraju Pszenica Pancake Mix. Subtelne słony smak bitów boczek wraz ze słodyczą naszego syropu klonowego rzeczywistym, czyni wielką degustację naleśnik.
    Składniki
    6 plastry bekonu, smażone i rozpadł się na kawałki
    1/3 szklanki mąki pszennej razowej
    1 szklanka mąki uniwersalne
    2 łyżeczki proszku do pieczenia
    2 łyżeczki cukru pudru
    1/4 łyżeczki soli
    1 1/4 szklanki mleka
    1 duże jajko
    3 łyżki roztopionego masła
    3/4 szklanki startego sera cheddar
    Kierunki
    1. Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól w dużej misce.Wymieszać z widelcem.
    2. W innej misce wymieszać mleko, jajko i stopione masło. Wymieszać z serem i boczkiem. Wlać mleko i ser mieszaniny do mieszaniny mąki i mieszać aż się połączą. (Niektóre guzki pozostanie).
    3. Rozgrzać na patelni lub patelni na średnim ogniu. Płaszcz lekko olejem.Gdy jest gorąco patelni, wlać ciasto na patelni nawet w kręgach. Gotować, aż pęcherzyki tworzą i zacząć łamać w cieście. Flip i gotować do zrobienia.
  29. Szynką i serem naleśniki


    Wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia, mleko, maślankę i jajko. Rozpuść masło w rondelku, to trzepaczka mąkę i dobrze wymieszać z eggbeater lub trzepaczką, aż nie było żadnych grudek. Można przechowywać w lodówce resztki, trzymają dobrze.
    SKŁADNIKI:
    • 2 szklanki mąki
    • 1/2 łyżeczki soli
    • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
    • 1 szklanka mleka
    • 1 szklanka maślanki
    • 1 jajko
    • około 1 szklanka pokrojonego w kostkę szynkę
    • około 1 1/2 filiżanki tartego sera cheddar (wolę, ale można użyć dowolnego rodzaju chcesz)
    • masła na patelni
    METODA:
    •  Wymieszać mąka, sól i proszek do pieczenia.
    • Dodaj mleko, maślankę i jajko i dobrze wymieszać z eggbeater lub trzepaczką, aż nie było żadnych grudek.
    • Przykryć i pozwolić odpocząć w lodówce przez 30-60 minut.
    • Aby naleśniki podgrzać masło Tblsp o 1/2 w nonstick lub żeliwna misa na średnim dużym ogniu.
    • Dodać około 1/3 filiżanki ciasto i wygładzić z kadzi lub łyżką, aby krąg.
    • Posypać kilka Tblsp szynki i około 1/4 szklanki posiekanego sera.
    • Skropić nieco więcej ciasta na górze (jak pokazano powyżej).
    • Gdy ciasto tworzy duże pęcherzyki, odwrócić naleśnik na drugą.
    • Gdy gotowane przez, wyjąć na talerz. Ogrzać w piecu 200 stopni lub namiocie talerzu z folii podczas inicjowania pozostałe naleśniki.
    • Za pomocą dodatkowego masła dla każdego naleśnika lub każdy inny naleśnik.
    • Podawać na gorąco z masłem i syropem.
  30. Squash, koziego sera i rozmarynu Pancake


    Pokonać siebie wszystkie niezbędne składniki, aż będzie gładkie. Przechowywać w lodówce ciasto jak podano w przepisie. Wyjąć ciasto z lodówki, dodać ser kozi i squasha. Złożyć wszystko razem. Rozgrzać trochę oleju w nieprzywierającej patelni. Następnie, w porcjach, dodać ladleful z ciasta na naleśniki do smażenia till złoty kolor.

    To, co dzieje się w ...

    1 szklanka mąki pszennej (lub Gryka Mąka dla bezglutenowy)
    2 łyżeczki proszku do pieczenia
    1 szklanki mleka (lub sojowego / mleko migdałowe dla mleczarni darmo)
    1 jajko organicznego (opuścić do jajek)
    2 Tablspoons Stopiony masła + dodatkowa do smażenia (substytut z masłem kokosowym dla nabiału i oliwy z oliwek do smażenia)
    1/2 pieczony piżmowa puree (Musimy 1 szklanka na cieście)
    3 łyżki koziego sera (opuścić do nabiału)
    Mała gałązka świeżego rozmarynu drobno posiekanej

    Jak to zrobić...

    1. Sito wybraną mąkę i proszek do pieczenia do miski.
    2. W osobnej misce wymieszać razem z mleka, jaj, masła topi. Lub jeśli jesteś nabiał / jajek wymieszać Wasza wybrana mleko i roztopione masło kokosowe.
    3. Zrób dobrze w mące i powoli trzepaczka swoją ciekłej mieszaniny, aż zostanie całkowicie połączone. Odłożyć na bok.
    4. Fold 1 szklanka piżmowa puree do swojej cieście, a następnie łuszczy w sera koziego i dodać rozmaryn.
    5. Rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu. Dla każdej partii naleśniki chcemy topić około 1 łyżeczkę niesolonego masła lub oliwy z oliwek.
    6. Łyżka 2-3 łyżki ciasta na patelnię. Gotować, aż widać pęcherzyki tworzące (około 1-2 minut). Odwróć i gotować na drugą stronę.
    7. Podawać na ciepło lub na zimno mogą być spożywane zbyt
31.  Puszyste Ricotta Naleśniki z sosem truskawkowo-pomarańczowy 



Te wilgotne ricotta naleśniki mają delikatną konsystencję i subtelny aromat pomarańczowy dzięki dodaniu ubitymi białkami i świeżo startą skórkę pomarańczową. Zwieńczona pyszne, świeże sosem truskawkowym-Orange robią elegancki wybór dla specjalnej okazji śniadanie lub brunch.

Puszyste Ricotta Naleśniki z sosem truskawkowo-pomarańczowy

  • Składniki:
  • 15 uncji ser ricotta
  • 3/4 szklanki mąki
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 2 łyżki cukru
  • 1/8 łyżeczki soli
  • 2 łyżki mleka cała
  • 3 jajka, oddzielone
  • 1/2 łyżeczki wanilii
  • Skórka z 1 pomarańczy
  • Dla sosem truskawkowo-pomarańczowy:
  • 2 szklanki truskawek, posiekane
  • 2 łyżeczki cukru
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1/4 szklanki świeżo wyciśniętego soku pomarańczowego
  • 2 łyżki wody
  • 2 łyżeczki mąki kukurydzianej
Przygotowanie:
Umieścić ricotta w sitko nad miską przez co najmniej 1 godzinę, aby umożliwić nadmiar cieczy do kanalizacji.
Przygotować sos umieszczając truskawki, cukier, sok z cytryny i sok pomarańczowy w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.W małej misce wymieszać wodę i mąkę kukurydzianą i dodać do gotującej się mieszaniny truskawkowym.
Dogotować aż mieszanina gęstnieje do konsystencji syropu podobne. Transfer do miski i odstawić do ostygnięcia.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól w misce. W osobnej misce połączyć ricotta, mleko, żółtka, wanilię i skórkę pomarańczową, aż będzie gładkie.
W osobnej misce ubić pianę z białek z Mikserem na wysokich obrotach utrzeć na puszystą masę, ale nie sztywne. Dodać mieszaninę Ricotta mleka do suchych składników i wymieszać się aż połączone. Ubij w około połowie białek aż dobrze mieszane, a następnie delikatnie krotnie w równowadze.
Olej patelni i ciepło na średnim ogniu. Wlać około 3 łyżki ciasta na patelni na każdy naleśnik. Gotować, aż pojawią się pęcherzyki i zaczynają się łamać na krawędzi i powierzchni naleśnik, a następnie odwrócić, aby zakończyć gotowanie na drugiej stronie.
Transfer na blasze i trzymać się ciepło w piekarniku 200 ° F podczas gotowania pozostałe naleśniki. Podawać polane sosem truskawkowo-Orange.
Sprawia, że ​​około 1 tuzin naleśniki

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...