Free Money

Loading...

воскресенье, 11 сентября 2016 г.

5 Real võimalusi Tegelikult teenida raha Online

Mitu artiklid on seal umbes raha online? Tuhanded? Miljonid? Piisav? Tõenäoliselt. Aga seal on probleem. Liiga paljud neist on lihtsalt müügipakkumised, et veenda teid sisse logida mõned seminar, aari, harjutuse või mõnel muul viisil saada online miljonär. 
Nad tõesti anda online raha tegemise halb nimi. Aga see on võimalik teha raha online. Ma mõtlen, et inimesed müüvad kõik need miljonär kohad on raha, eks? 
On õigustatud võimalusi raha online. Probleem on selles, et tegelik võimalusi raha ei ole "saada rikkaks" skeemide. 
Enamik neist on vaja palju tööd ja mõnikord palju pühendumist enne nähes tagasi oma aega. Aga kui sa tõesti tahad teha raha online, töö kodus või lülitage ideest äri, siis võib seda teha. Võite isegi teenida raha rakendusi, kui sa ei tahavad kõik viis arvuti. 
Ma lähen teile rääkida igasuguseid seaduslikke võimalusi raha online. Kuna me räägimeõigustatud töökohti, sul olema ... noh, õigustatud. Paljud neist võimalustest on päris mis eeldavad, et teil luua tundi, kui soovite, et saada makstud. Samuti nõuavad nad päris tööd. Siin on mõned näpunäited tegelikult saada tööd:
  • Võtke seda tõsiselt. Jah, sa taotlemisel online tööd. Jah, saate teha tööd oma aluspesu, kuid see ei tähenda, et see ei ole "päris töö". Sa pead käsitleme seda sellisena või nad ei kavatse ravida teid tugev kandidaat. Sa ei ole ainuke, kes tahab töötada oma aluspesu. Tegelikult konkurentsi online on tõenäoliselt kõrgem, kui see on oma piirkonnas.
  • Ole professionaalne. Kui saadate CV, ei kirjuta see ALL CAPS ja ärge vältida Suurtähelukuklahvi nagu katk. Tea, kuidas seda kasutada ilma vaadates saamatud.Kirjutage terveid lauseid, kus grammatika. Muidugi, seal on erandeid, kuid isegi erandeid, siis peab see professionaalne. Sa arendada oma seisukohta teile.
  • Anna mõned, kuid mitte kõik. Kas pakute kirjalikult proovid, fotograafia portfelli või linke oma tööd, anda neile piisavalt näiteid, et idee, kuid mitte nii palju, et nad isegi ei tea, kust alustada. Ja kuigi me teemal, anda neile mõned oma taustinfo, kuid ei ütle neile oma elu lugu.
  • Kontrollige ise , enne kui kahekordistada vrakk ise. Veenduge, kõike, mida saadab ettevõte, kas CV, e-posti või portfelli, on hea minna. Kontrollige oma grammatika ja sõnastus, ja jumala pärast kasutamist õigekirja kontrolli! See on eriti oluline, kui tegemist on firma nimi. Ärge kirjutada oma nime valesti ja kindlasti kirjuta see, kuidas nad kirjutada selle (nt Problogger, mitte Pro Blogger).

1. Veebilehed, mis tasub

Lähme edasi ja saada see välja viis. Seal on igasuguseid veebilehed, mis maksab teile erinevaid asju, nagu kaubanduskeskused, võttes uuringud või testimiseks tooteid. Ei, ma ei saada makstud edendada mõni neist ja ei, need veebilehed ei tee teid miljonär, kuid nad on väga teenida lisaraha. Ma jätan välja petuskeemid. 
Siin on mõned seaduslikke veebisaite, et maksta:
  1. Swagbucks - Swagbucks on suurepärane teenida lisaraha. Seda saab teha erinevaid asju, et teenida raha, võtmast vaatluste abil oma otsingumootori. Sa ei saa rikkaks, kuid sa teenid paar taala. Kui teil on aega tappa, saate kulutada seda teenida mõned ekstra raha, selle asemel, et surfamisega.
  2. InboxDollars - InboxDollars on sarnane Swagbucks, sest sa lähed võttes uuringud, kaubanduskeskused jms, nii et kui soovite, et maksimeerida oma tulu, sisse logida nii veebilehed. Nad pakuvad ka otsingumootor, mis maksab teile (nagu Swagbucks) ja sa saad $ 5 ainult sisselogimisega. Ma ei jätka nimekirja uuring sites üksteise järel nimekirjas allapoole, kuid kui soovite, et saada makstud võtta uuringute, samuti kontrollida GlobalTestMarket, E-Poll Küsitlused andSurvey Club.
  3. Projekti maksepäev - Project palgapäev on üks neid alasid, mis on inimeste lood pälvinud tuhandeid dollareid saada makstud saada kohtuprotsessi pakkumised. Ma ei ütle, saad teenida tuhandeid, kuid see on õigustatud ja saab teenida ekstra raha. Nad oletavad, et makstes teil teha tasuta prooviversiooni, saate kas nagu toote ja osta seda, või unustada, et tühistada kohtuprotsessi ja saada arvetele. Kui saate jälgida ja tühistada enne saate tasuda (kui sa ei taha, et toode), siis see on suur sait teha mõned raha.
  4. Kasutaja testimine - tajatestide maksab 10 $ pop testimiseks veebilehed. Katse kestab tavaliselt umbes 15-20 minutit. Eesmärk on, et veebisaidi omanik vaadata keegi, kes on uut oma koduleheküljel, püüda liikuda see. Väärtus, et saidi omanik saab vaadates tegelik kasutaja kogemus on väärt ton, kuid $ 10 ei ole halb väljamakse.
  5. Fiverr - Fiverr on suurepärane koht teha paar taala või veeta paar taala, kui teil on vaja mõned teenused inimestele pakkuda. Põhimõtteliselt kõik on $ 5. Sa kas maksma $ 5. või tasu $ 5. Nad kutsuvad neid "kontserti". Võite pakkuda oma teenuseid aga valida. Kui müüte kunsti ja olete trahvi müük tükki $ 5., see kaarik. Kui oled graafiline disainer ja soovid pakkuda oma teenuseid $ 10 / tund, lihtsalt pakuvad 30 minutilise kontserdi. Kui neil on vaja kaks tundi graafiline disain, nad maksavad sulle $ 20 või $ 10 / tund ostes neli kontserti.
  6. IZEA - IZEA toimib lisaks blogi või omal. Sa saada makstud blogi, piiksuma, pildistada ning võtta videos. Maksma põhineb peamiselt oma järgmine, nii et kui sa tahad teha raha oma tweets, peate kasvada sa Twitter järgmised. Samuti siis, kui sa tahad teha raha blogid, peate olulist blogi liiklust (rohkem blogimine allpool).

2. vabakutseline kirjalikult

Vabakutseline kirjutamine on üks kõige populaarsemaid viise, kuidas teenida raha internetis.Paljud edukad vabakutseliste teenida keskmiselt 50 senti dollari kohta sõna. Mõned teenivad kaks korda! 
Loomulikult ei hakata läbi niimoodi. Sul on ehitada oma portfelli ja oma CV Päläpäläpälä. Kui olete huvitatud kirjalikult, ma olen kindel, et sa tead seda. Kui sa ei ole huvitatud kirjalikult, ma ei soovitaks reisil seda teed ainult raha. 
See võtab pühendumist ja aega, kuigi see võib olla väga tulus, kui see, mida sa armastad.Eeldades, see on see, mida sa armastad, räägime raha sellega. 
Enne kui otsustate alustada jõuda kõigi nende vabakutseline kirjalikult ettevõtted, mida vaja on kodulehekülg kohalolek. Sa pead blogi (minu tagasihoidlik blogija arvamus, muidugi). 
Või siis võiks lihtsalt online portfelli. Isegi LinkedIn profiili töötab alustada. Kui olete valmis, et alustada, siin on 150 ressursse, mis aitavad teil kirjutada paremini, kiiremini ja veenvalt. 
Kui see on hirmutav, lihtsalt alustada nende 50 ressursse. 
Nüüd, mida olete oodanud; Kui olete valmis, et tegelikult hakata raha, siin on 10 veebilehtedel võite alustada:
  1. Listverse - Listverse maksab $ 100 iga aktsepteeritud post. Artiklis on peab olema nimekirja, siis peab olema vähemalt 1500 sõna ja sa peab olema vähemalt 10 asju. Muud kui, et saad päris loominguline seda.
  2. TopTenz - TopTenz maksab $ 50 iga heakskiidetud post. Jällegi artikkel peab olema loetelu vormis ning see peab olema vähemalt 1500 sõna, väheste eranditega. Nad postitada tihti nii oma võimalusi saada aktsepteeritud on üsna kõrge.
  3. Nimekiri Lisaks - Nimekiri Lisaks maksab $ 200 iga heakskiidetud post. Nad ei ole esimese nimekirja, sest nad kipuvad avaldavad vähem artikleid, mis tähendab, teil on väiksemad võimalus saada aktsepteeritud. Samu juhiseid nagu eespool 1500 sõna minimaalne.
  4. International Living - International Living maksab $ 75 iga heakskiidetud post. Nad on enamasti otsivad reisil kogemusi riikides olete käinud. Juba sellel saidil, see on rohkem oma kogemustest kui oma kirjutamise oskus.
  5. FundsforWriters - FundsforWriters maksab $ 50 iga heakskiidetud post. Nad otsivad artikleid kirjutades ja raha sellega. Nad on ainult nõustuda artikli aastatel 500-600 sõna, vaid nad tahavad teid teha iga sõna count.
  6. Uxbooth - Uxbooth maksab $ 100 iga aktsepteeritud post. Nad kipuvad võtma neli kuni kaheksa nädalat vastu ja pärast artikleid, nii et ei loe see on kiire raha tegija. Nad võtavad nii kaua aega, sest nad siduda toimetajad vaid avaldavad hämmastav sisu.
  7. iWriter - iWriter maksab kuni $ 15 iga heakskiidetud post. See võib tunduda väike, kuid nad ei ole nii ranged nagu paljud teised eespool ja need ka võimaldab teil valida täpselt, mida sa kirjutad. Võite kirjutada nii palju või nii vähe artikleid, kui soovite.
  8. Textbroker - Textbroker maksab kuni viis senti sõna, kui sa oled 5-tärni kirjanik. Sa hakkad esitades lühikese proovi artiklit ja saate tõenäoliselt alguse kui 3-tärni kirjanik, kuid saate tööd teed üles kirjutada rohkem ja kirjutamine suur sisu.
  9. Matador Network - Matador Network maksab kuni $ 60 iga heakskiidetud post, kuid standard palk on umbes $ 20- $ 25. Nad ei ole tegelikult keskenduda vähemalt sõnade arv, kuid neil on maksimaalne arv 1500 sõna.
  10. Penny koguja - Penny koguja maksab kuni $ 800ni (harva), sõltuvalt lehevaatamiste arvuga saate. Maksma algab $ 100 50000 lehekülgi, nii et see ei ole tagatud tasutud artikkel, kuid see võib olla potentsiaalselt väga rahuldust.
Ei ole mingit kahtlust, et saate teha raha vabakutseline kirjalikult, kuid see protsess. Kui hakkate hoone oma portfelli ja oma kirjutamise oskused, mida saab hakata natuke raske raha. Kui sa ei ole kogenud kirjanik, ootavad panna mõnda aega, enne kui tõesti alustada, et näha mõned tainas.

3. Korduvad küsimused

Alates idee online-oksjonid hakkas tegutsema, online müügiturul on tõusuteel. Paljud on huvitatud, kuid ei tea, kuidas alustada. On veel igasuguseid viise, kuidas teha raha, müües online, kas müüte, mida sa juba on või ostmine ja müümine nagu poest. Enne kui me Alustamiseks, siin on mõned üldised nõuanded müümisel kõike online:
  • Saa PayPal konto. Kui sul ei ole PayPal kontole, tahad saada üks, kui sa teed äri online. See standard on online-äri jaoks tasu saanud ja maksavad teised.
  • Võtke häid pilte. Mõned valikud allpool ei pea sa tegelikult teha pilt ja toodet müüa, kuid need, mis teevad, veenduge, et võtta selge pilt, mis muudab teie toote välja paistma teised. Kui sa lähed tuleb võtta palju pilte, luua väike "stuudio" kõlavad ala oma kodu taustaks ja õige valgustus tõesti teha oma pilte kohanud nagu professionaal. Ja muidugi, sa tahad hea kaamera ka.
  • Ole aus. Kui müüte kasutatud esemed, kui aus olla umbes iga mõlk, nullist, plekk jne .. See vähendab palju küsimusi võid joosta ja hoida oma kommentaare positiivne.
  • Kas head äri. Lihtne. Kas müüte väikeses kohas või avada poe, klienditeeninduse küsimustes. Sa tahad saada neid positiivseid kommentaare ja teha head nime ise.Vastake küsimustele muresid ja kaebusi. Pakkumise garantii, kui võimalik.
Järgige neid juhiseid ja te teete hästi online müük. Kui olete valmis müüma, siin on kuhu minna:
  1. Amazon - Kas te olete kuulnud FBA? See tähendab "täita Amazon" ja see muutub üsna populaarne. Põhimõtteliselt ostad tooteid (lahtiselt on parim) ja saata need Amazon neid poest. Kui oma tooteid müüa, Amazon pakkides need üles, laevad neid välja ja saadab sulle raha (pärast pildistamist oma lõigatud). On inimesi, muutes täiskohaga elatist FBA, samal ajal kui teised just seda teha mõned ekstra raha.
  2. Craigslistissa - Mõned asjad ei toimeta väga hästi. Muud asjad võivad sind end ebamugavalt müüa kellelegi üle kogu riigi. Igakord kui müüte suure objekti või midagi, sa lihtsalt ei taha saata, Craigslistissa on suurepärane koht, kuhu minna. See on lihtne oma üksust (jällegi võtta häid pilte!). Kui sulle ei meeldi idee panna oma telefoninumbri seal, huvitatud isik saab teile saata sõnum postkasti, ilma et isegi saada oma e-posti aadress.
  3. eBay - Muidugi sa ei oska lugeda artikli kohta raha võrgus, mis ei maini eBay. Te võite alustada ebay poest ja saad tõsiselt seda või saate lihtsalt müüa mõned asjad declutter koju. Mõlemal juhul, ma olen teinud minu õiglase osa müügist eBay ja see on ikka populaarne viis raha teenida. Kui te otsustate alustada tegeliku ebay poest, tahad leida drop-laev äri nagu Doba , mis salvestab ja laeva esemed otse oma klientidele, et sa ei pea tegelema nimekirja.
  4. Etsy - Kui soovite luua kunsti ja käsitööd, saab müüa onEtsy.It on täiesti tasuta avada Etsy poest. Sa lihtsalt sisse logida, post pilte oma loomingut ja lähtekohaks müük. Saate valida makseviisi, kuid PayPal on tavaliselt kõige lihtsam. Etsy on lihtne müüa ja jälgida oma nimistusse. Seal on väike loetelu tasu ja nad võtavad 3,5% iga kord kui müüte.
  5. Facebook - Facebook swap kauplustes on suur müüa asju kohapeal. See on nagu Craigslistissa, kuid veidi lihtsam. Sa lihtsalt otsida swap kauplustes teie piirkonnas ja küsida grupiga liituma. Kui olete, pildistada objekti kirjutada kiire kirjeldus hinnaga ja pärast seda. See ei saa palju lihtsam kui see. Võite üldiselt oodata, et saada, mida sa saaksid õue müük, võibolla veidi rohkem.

4. Blogging

Hei otsida, artikkel umbes raha online, et ei maini blogimine. . . Oh oota, siin see on. 
Kohe alguses, ma olen blogija nii tundub vale rääkimata, aga mis veelgi tähtsam, see on õigustatud viis teha raha. See on täiesti võimalik vähemalt otsekohese viis selles nimekirjas, kuid see on väga sooritatav ja see on ka täiesti võimalik funnest viis selles nimekirjas. Ma armastan blogimine ja ma tean sadu blogijaid, kes tunnevad sama. Nii räägime raha blogimist ja mida see tegelikult tähendab. 
Blogimine on midagi, mis nõuab kannatlikkust, püsivust ja distsipliini. See võib tähendada, kirjutades iga päev üle aasta, enne kui tõesti hakata näe raha saada. On erandeid reeglist, kuid minu suhetes teiste blogijate, see tundub olevat üsna levinud, et veeta üks või isegi kaks aastat hoone oma blogi, oma brändi ja oma asutuse, enne mis tahes tõsine summa raha. 
Mõned inimesed väidavad, et saate teha raha ilma palju liiklust ja samas see on tõsi mõnes olukorras, siis üldjuhul vaja palju veebisaidi liikluse teenida blogis ja see võtab aega. Kui olete nii kaugele, siin on peamine, kuidas raha oma blogi ja teenida:
  1. Reklaam - see on kindlasti kõige vana kooli viis teenida raha blogis. Samuti on hakanud muutuma vähem levinud viis. Saate müüa reklaamipausid otse saidile või saate sisse logida firma nagu Google AdSense või Media.net. Mõlemal juhul, sa ei näe kogu palju raha reklaame, kuni teie seisukohad on hästi tuhandeid iga päev.
  2. Partnerid - Seal on palju affiliate võrgud, nagu FlexOffers ja CJ Affiliate mis võimaldavad teil edendada teiste inimeste tooteid ja teenuseid. Sa lihtsalt panna link või bänner oma lehele ja siis saad osa, kui keegi klõpsab ja ostab toote / teenuse. Sa tahad valida tooteid, mis on spetsiaalselt jooksul oma blogi category.This on tõhus viis teenida raha, kui teil on tulevase liikluse oma blogis.
  3. Liikmeskond - Paljud inimesed on loonud makstud liikmeks ala oma blogis. See on tavaliselt eksklusiivne sisu, mida saab juurde ka "liikme piirkonnas." Kui sul on tõesti suurepärane idee, mida lisada, see võib olla hea mõte. Sul on luua midagi, mis ei ole kergesti kättesaadav üle veebi.
  4. Tooted - Võite luua oma toode, nagu ebook või tarkvara. Seejärel saab kasutada oma blogis edendamise vahend, et saada inimesi ostma oma toodet. Niikaua kui loote legaalse toote kogu palju raha, siis peaks olema võimalik saada mõned ostjad, kuid nagu kõik muu blogi, peate liiklus saada müüb.
  5. Teenused - Võite pakkuda tasuline teenus, nagu elu coaching, blogi juhendamist, eesmärkide seadmine või finantsplaneerimine. Lihtsalt olla kindel, et uurida kõiki õiguslikke tagajärgi ning veenduge, sa ei ole väites, et olla professionaalne, kui sa ei ole üks. Mis teenus niimoodi, sa põhimõtteliselt kasutades oma blogis, et müüa ise. Pead veenda inimesi, et sa oled väärt ostmist ja seejärel suutma varundada oma väiteid, kui nad ostavad oma teenust.
  6. Sponsorite / makstud postitused - Paljud blogid avaldama sponsoreeritud ja makstud postitusi. Sponsorite ametikohad on põhimõtteliselt ainult ametikohad umbes konkreetse brändi, toote või teenusega. Ettevõte maksab teile avaldada artikkel selle kohta. See on sarnane teiste makstud magama. Teie põhimõtteliselt müüa spot artikli saidil. Kui otsustad seda teed, sa tahad ehitada oma liiklust enne, kui saavad palju pakkumisi.
  7. Tellimus - Kui mõelda midagi väärtuslikku (uudiskiri, veebiajakirjas jne), mis saab pidevalt pakkuda teatud alus (nädal, kuu jne), siis võite pakkuda tellimise teenuse. See võib olla tasu iga kord, kui toode on välja saadetud või igakuiselt. Mõlemal juhul, see peab olema midagi, et teie kliendid saavad ainult saada tellides oma kodulehel.
  8. Videod - See võiks olla kogu sektsiooni ta enda. Paljud inimesed on teinud raha luues YouTube'i videod. Evan on EvanTube on laps ja ta on teinud miljonite luues ülevaated tooteid, et teised lapsed tema vanus oleks kasutada. See ei ole lihtne saada vaateid miljoneid, kuid kui te seda teete, hakkate näha mõningast raha tulema. Paljud bloggers on täiesti pöördus videos saada oma punkti üle, alustades videoblogi.
Kui sa oled tõeliselt huvitatud muutumas blogija, alustada vaadates läbi arhiivi ProBlogger, Copyblogger ja parandada Blog Traffic. Siis mine läbi lugenud kõik tasuta teatmikke üle Quick idanemist. See võib kuluda aasta, neid ülesandeid üksinda, kuid see on seda väärt. Sul on praktiliselt on MBA in blogimine.

5. Töö-at-Home Ettevõtted

Lõpuks on mõned ettevõtted, mis sind palkama tööle alates mugavalt oma kodus. Kui olete huvitatud töötamisest kellegi teise, samas muutes oma ajakava ja otsustama, kus töötada, siin on mõned ettevõtted, mis laseb teil teha just seda:
  1. Kaasake - kaasake pakub palju erinevaid töökohti "microtask" töökohti suuremate kirjutamise ja redigeerimise töökohta. Sina otsustad, kui palju sa töötad ja mida saate teha kõige selle õige arvuti juures.
  2. Nõudlus Studios - Nõudlus Studios on rentides igasuguseid loominguline spetsialistid, kirjutajalt filmitegijad. Maksma ei ole hämmastav, aga see on konkurentsivõimeline töö-at-home tööd.
  3. Kiire Chart - Fast Chart võimaldab teil töötada kodus kui meditsiiniline transcriptionist.Leidub nõuete ja loetletud kvalifikatsiooni lehel, aga kui sa neid täita, siis teen konkurentsivõimeline palk tööstuses. Sul on ka võimalus, et määrata oma ajakava, sest siis saad kodus töötades.
  4. Hüpe Force - hüpe Force on üks viis, et Google määr veebilehed otsingumootori reastus.Kui sa tööle, kui teha korralik raha (tavaliselt üle $ 11 / tund), siis määrata oma ajakava ja see võib olla päris lõbus vaadata ja auaste veebisaitidel.
  5. Liveops - Liveops on kõnekeskuse, mis võimaldab teil töötada kodus. Kui teie loodud võtta kõnesid, võite alustada tehes nädalakava ja kodus töötades. Palk on üldiselt ligi $ 10 / tund, kuid võite teenida rohkem komisjonid.
  6. SpeakWrite - SpeakWrite maksab Sulle kuni $ 15 / tund transkribeerida teavet. Saate ise määrata oma ajakava ja töö kodust.
Nüüd on sul palju erinevaid võimalusi teenida online. Kui nägid midagi, mis sind tõeliselt huvitab, seda proovida ja õppida rohkem seda. Kui sa tõesti tahavad teha täiskohaga tulu internetis, pead olema pühendatud õppida, kuidas teha seda, mida sa tahad teha. On tonni vabad vahendid seal.Sa lihtsalt pead neid otsida!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...