Free Money

Loading...

четверг, 22 сентября 2016 г.

Načina da Make Money Online: Vodič

Ideja o zarađivati ​​novac online je privlačan mnogima, prvenstveno zbog prednosti koje nudi. Dva glavna poticaji su motivacijske faktore ovdje: the unosan potencijal interneta kao i osobna sloboda koja dolazi s radom bez fiksnog rasporeda ili geografske lokacije.
One ne trebaju trpjeti monoton dan posao koji nude loše vraća za to vrijeme uložio.
Doista, zašto bi $ 7 sat prodaja kave iza pulta kada se lako može zaraditi isti iznos potrošnje po 10 minuta za napisati članak na svom blogu?
Čak i ako ne žele raditi puno radno vrijeme kod kuće, internet nudi održivo izvor novca koji mogu pomoći da se dopuniti svoje redovite prihode.
Katalogizirali različite načine kako bi novac online

Osnovni pretraživanje na Google će otkriti mnoge načine kako zaraditi novac na internetu , a većina od web stranice navedene na stranicama s rezultatima pretraživanja sve čini da se usredotočite na iste metode zarađivati ​​novac.
Mislio sam da će to biti dobra ideja da se kategorizirati i sastaviti popis online novac čineći metode na raspolaganju, tako da buduće posjetitelje Dosh Dosh će imati referentnu točku koja im pruža sve informacije koje su im potrebne.
Ovaj popis koristi prilično široku kategorizaciju, za koji vjerujem da pokriva većinu načina da zaradite novac na internetu. Više metode i primjeri kako zaraditi novac na internetu će biti dodan u ovom popisu, koji se može smatrati rad u tijeku. 1. Postavljanje blog ili web stranicu za profit

Jedan od najboljih načina da zaradite novac online je stvoriti web stranicu ili blog koji vam omogućuje da zaradite novac iz izlaganja reklama ili prodaju proizvoda i usluga.
Postoji mnogo različitih vrsta novac izradu blogova koji će vam pomoći da zaradite novac, a vi ćete morati odabrati model koji odgovara vašim interesima, raspored i razine umijeća.Jednostavan nema osnovni blog će vam omogućiti da lako povući u barem nekoliko stotina dolara u mjesec dana kroz korištenje uplaćenih blogging web stranica sama.
Za više informacija, check out Dosh Dosh arhivu članaka o tome kako zaraditi novac bloganje . Osim blogova, druge web stranice lako vam može pomoći da generirati pasivni prihod kao dobro. To može u rasponu od e-commerce web stranice, društvene zajednice i informacijskih portala za osnovne odredišne ​​stranice za affiliate programa.


2. Saznajte više o affiliate marketing i The Art of Selling
To uključuje promicanje određeni proizvod ili uslugu, a zarađivati ​​provizije svaki put kad iz korisnik obavi kupnju na temelju vaših preporuka.
Affiliate marketing je velika i profitabilna industrija koja pokriva širok spektar tema i poljima. Ako imate interes za fitness, možete zaraditi novac promoviranje fitness videa ili tečajeva. U smislu modne odjeće, možete zaraditi provizije preporuku prijatelja na odjeću ilimajice tvrtki sa affiliate programima .
Iznos novca koji čine ovisi o tome što se prodaje. Učinio ispravno, affiliate marketing je jedan od najmoćnijih načina da zaradite novac s interneta. Amazon , Commission Junction iClickBank su tri najveće affiliate trgovine možete koristiti ako ste za affiliate marketing.


3. pokretanje online poslovanje
Pokretanje vlastite online poslovanje ili tvrtke vam omogućuje da zaradite novac isključivanje pružanje određene usluge ili proizvode koje imate. Neki primjeri popularnih online trgovina uključuju web dizajn, copywriting i internet marketing.
Nije teško pokrenuti posao. To je sve o zapošljavanju prave ljude ili imaju dovoljno znanja i veze unutar određene industrije. Trebali bi napraviti neki u dubini istraživanja prije nego što se odlučite riješiti na određenu niša za vaše poslovanje. Entrepreneur.com ima dobru zbirku savjeta o tome kako pokrenuti online poslovanje.


4. Isprobajte Domaining i on-line trgovina Nekretnine
To je posao o kupnji, prodaji, razvoj i stvaranje novca od imena domena . Domainer kupuje mnogo imena domena te ih prodaje zainteresiranim kupcima. To je slično nekretnina ulaganja izvan mreže i domainers i zaraditi izrade web stranice i preprodaju kupcu.
Ova praksa je poznata kao stranice flipping i mogu vam pristojnu svotu novca ako znate kako izgraditi atraktivan i profitabilan web stranicu. Za grubu procjenu koliko novca možete zaraditi portala pečenje, provjerite SitePoint Marketplace za pregledavanje kroz zbirku web stranica za prodaju.


5. Sudjelovati u Get-Paid-za web stranice
Postoje stotine web stranica vani koje vam plaćaju za čitanje e-pošte, učiniti anketama, prijavite se za bezplatne pretplate i surfati web. Web stranice koje vam plaćaju za dovršetak ponude vrijede ispitati jer oni obično uključuju partnerske programe s ponavljajućim zaradom.
Prednost biti plaćen za web stranice je da ne morate imati vlastitu web stranicu ili bilo kakve osobne vještine na sve. Loša strana je da postoji puno dobiti plaćeni za prevare oko i pronalaženje web stranice koje su legitimno može biti prilično teško. Scam.com je forum trebate posjetiti da biste saznali ako je get-paid-to web stranice ste zainteresirani u zapravo plaća svojim članovima.
Također postoji nekoliko web 2.0 ili društvenim medijima web stranice vani koji će vam platiti za sudjelovanje u njihovoj zajednici. Ova zbirka društvenih medija web straniceobično djeluju putem prihoda-sharing sustav koji vam omogućuje da zaradite dio ukupnog prihoda od oglasa. Koliko ćete zaraditi ovisi o tome koliko je vaš podnosi članak, video ili slika se gleda.


6. Pronađite Virtual posao ili koristiti svoju stručnost
Ne samo ograničena na unos podataka radnih mjesta, on-line radnih mjesta u novoj ekonomiji su virtualni asistenti, zlato poljoprivrednika , online života treniranju i podrška za open source softvera. Mini konzultacije mrežama kao Bitwine i Eter Vam omogućiti da lako postaviti dućan i nudi savjete o određenim temama putem weba.
Većina od tih virtualnih radnih mjesta uključuju izravnu komunikaciju putem elektroničkih medija kao što internetsku telefoniju, instant glasnike i e-pošte. Što znači da sve što je potrebno za početak je kućno računalo sa stabilnom internet vezu.
Ako ste stručnjak za određenu temu, možete ponuditi konzultacije preko web stranica kao što su Jyve ili samo nekoliko odgovora . Ostale vještine ili znanja temelji zvanja također uključuju sudjelovanje u online natjecanjima u područjima kao što su fotografija, pisanje, dizajniranje, pa čak i igre .


7. slobodni i rad na temelju ugovora Online
Ako imate vještinu, kao što su web dizajn, programiranje ili copywriting možete ponuditi svoje usluge na internetu u zamjenu za novac. Tradicionalni freelancing poslovi uključuju prepisivanje, lektura, usluge prevođenja na vrhu onih koje smo već spomenuli.
Internet trgovine koje možete koristiti kako bi ponudili svoje usluge uključuju Guru.com iElance . Jedan od najboljih načina kako pronaći freelance radnih mjesta je da posjetitewebmaster forume , jer webmasteri obično zahtijevaju različite web-based usluge, koje se kreću od programiranja i sadržaj pisanje za dizajn posao.
Ako ste usredotočeni na pisanje ako ne posjedujete svoj ​​vlastiti blog, još uvijek možete napraviti neki novac od registracije za web stranice koje će platiti za vaš sadržaj . Druga alternativa je plaćen za pisanje za druge blogove, bilo kao osoblja ili gost pisac.


8. Napravite svoj vlastiti proizvod i prodati ga
Proizvodi možete stvoriti uključuju web stranice predloške, zvučnih isječaka ili čak vlastite eBook. Web stranice kao što je Lulu vam omogućiti da lako razviti i prodati svoju zbirku elektroničkih proizvoda poput kalendara, brošura, umjetničke djela, slika i ebooks.
Ako je Vaša specijalnost slike i fotografije, građansko novinarstvo web stranice kaoSpymedia i građana Slika će platiti za svoje slike. Također možete pokušati koristitiShutterstock , najviše osnovana i unosan mikro stock fotografije web stranice. Ilustratori i snimateljima su također dobrodošli na Shutterstock.
To se također povezuje se s konceptom stvaranja Vaše online poslovanje, što će vam omogućiti da prodaju proizvode koje stvaraju ili sami, bez pribjegavanja web stranice treće strane koje će obično uzeti proviziju od prodaje.


9. dobiti koji su uključeni u online trgovine na malo
Ebay i Craigslist su dvije od najpopularnijih web stranica koje možete koristiti ako planirate da se u online trgovini na malo. Možete kupiti proizvode iz bilo koje web stranice za prodaju na drugu.
Alternativno, možete specijalizirati koristiti site-specific metode koje sudjeluju u online trgovini na malo. Na primjer, Ebay dropshipping i arbitraža je metoda kojom vi ćete s offline trgovaca ili izvoznika u drugim zemljama, ili kupiti od jednog prodavatelja i prodati u drugu.

buduća ažuriranja
U budućnosti, svaka od točaka navedenih na ovom popisu će imati vlastitu web stranicu s više detaljnih informacija za svaku određenu temu.
Nadajmo se, ovaj članak će poslužiti kao koristan uvod za svakoga u potrazi za informacijama koje se odnose načina da zaradite novac na internetu.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...