Free Money

Loading...

четверг, 22 сентября 2016 г.

Võimalusi raha Online: A Guide

Idee teha raha online on atraktiivne paljudele, peamiselt seetõttu, et kasu see pakub. Kaks peamist stiimulid motiveerivad tegurid: nendeks tulus potentsiaaliinternet samuti isiklikku vabadust , mis kaasneb töötavad ilma kindla graafiku või geograafilisest asukohast.
Ei pea kannatama läbi monotoonne päeval töökohti, mis pakuvad kehva tulu aega investeerinud.
Tõepoolest, miks teha $ 7 tundi kohvimüügist taga counter, kui saate teenida sama palju, kulutades 10 minutit kirjutada artikkel oma blogi?
Isegi kui sa ei otsi tööd täiskohaga kodus internet pakub elujõuline allikas raha, mis aitab täiendada oma regulaarset sissetulekut.
Kataloogimise erinevaid viise, kuidas teenida raha Online

Põhi otsingut Google paljastab palju viise, kuidas teha raha online ja enamik loetletud veebisaitidel otsingutulemuste lehtedel kõik tundub keskenduda samu meetodeid raha teenimiseks.
Ma arvasin, et see saab olema hea mõte kategoriseerida ja koostada nimekirja online raha tegemise meetodid kättesaadavad, nii et tulevikus külastajate Dosh Dosh on võrdlusalus, mida annab neile kõik andmed, mida nad vajavad.
See nimekiri kasutab pigem üldliigitus, mis minu arvates hõlmab enamiku viise, kuidas teha raha online. Rohkem meetodid ja näited, kuidas teha raha online on sellesse nimekirja lisada, mida võib pidada teoksil. 1. Luua blogis või koduleheküljel Kasumi

Üks parimaid viise, kuidas teha raha online on luua veebisaidi või blogi, mis võimaldab teil teenida raha ekraanil reklaami või müügi tooteid ja teenuseid.
Seal on palju erinevaid liike raha tegemise blogid , mis aitavad teil teenida raha ja sa pead valima mudel, mis sobib teie huve, ajakava ja oskuste taset. Lihtne ei rüüsidega blogi võimaldab teil kergesti tõmmata vähemalt mitusada dollarit kuus abil makstud blogging veebilehed üksi.
Lisateavet vaadake Dosh Dosh arhiiv artikleid selle kohta, kuidas teha raha blogging . Peale blogid, teiste veebilehtede kergesti aitab teil luua passiivset tulu samuti. Need võivad ulatuda e-kaubanduse veebilehtedel, sotsiaalseid kogukondi ja infoportaalid põhilistele koduleheks affiliate programme.


2. Lugege Affiliate Marketing ja Müümise kunst
See hõlmab edendavad teatud toode või teenus ja teenida komisjonitasu iga kord, kui nimetatud kasutaja teeb ostu, mis põhineb teie soovitused.
Affiliate marketing on suur ja tulus tööstusharu, mis hõlmab laia teemaderingi ja väljad. Kui sul on huvi fitness, saate teha raha edendada fitness videos või kursused. Seoses mood kulumise, võite teenida komisjonitasu soovitades sõbrad riided või t-särk ettevõtted affiliate programme .
Rahasumma teete sõltub sellest, mida teil on müüa. Koostatud korrektselt, turundus on üks võimsamaid võimalusi teenida raha veebis. Amazon , Commission Junction ja Clickbank on kolm suurim partner turuplatsid saab kasutada kui sa hargnevate viidud turundus.


3. alustada Online Business
Alustades oma online-äri või ettevõte saab raha välja ka konkreetseid teenuste või toodete võite olla. Mõned näited populaarne online tehinguid hulka web design, copywriting ja internet marketing.
Ei ole raske alustada äri. See kõik on umbes rentides õigeid inimesi või on piisavalt teadmisi ja seoseid konkreetse majandusharu. Sa peaksid tegema mõned põhjaliku uurimistöö, enne kui otsustada lahendada konkreetse niši oma äri. Entrepreneur.com on hea kogumise näpunäiteid, kuidas alustada online-äri.


4. proovida domaining ja Online Kinnisvara Trade
See on äri osta, müüa, arendamine ja teenida raha domeeninimed . Domainer ostab palju domeeninimesid ja müüb need huvitatud ostjatele. See on sarnane kinnisvarasse investeerimiseks offline ja domainers ka raha teenida, töötades veebisaitide ja müües seda ostjale.
See tava on tuntud Site flipping ja võib sind kenake summa raha, kui sa tead, kuidas luua atraktiivne ja kasulik veebilehel. Sest ligikaudne, kui palju raha saab teenida Site flipping, tutvu Sitepoint Marketplace sirvida kogumise veebilehtedel müügiks.


5. osalema siia-Paide-Koduleheküljed
Seal on sadu veebisaite seal, mis sa maksad lugeda e-kirju, teha uuringuid, logida uuringu tellimine ja surfata internetis. Veebilehed, mis maksavad teil täita pakkumised on mõistlik uurida, sest nad sisaldavad tavaliselt partner programmi korduvate komisjonitasud tuleb välja teenida.
Kasu saada makstud veebilehed on see, et sa ei pea olema oma veebisait või isiklikke oskusi üldse. Puuduseks on see, et seal on palju saada tasustatud-petuskeemid ümber ja leida veebisaidid, mis on õigustatud olla üsna keeruline. Scam.com on foorum peaksite külastama õppida, kui get-makstud-to veebisait olete huvitatud aastal tegelikult maksab selle kohal.
On olemas ka mitmeid Web 2.0 või sotsiaalse meedia veebilehed seal, mis maksab teil osaleda oma kogukonna. See kollektsioon sotsiaalse meedia veebilehed töötavad tavaliselt läbi tulude jaotamise süsteemi , mis võimaldab teil teenida osa üldisest reklaamitulu. Kui palju te teenite, sõltub sellest, kui palju teie esitatud artiklis, video või pildi vaatamisel.


6. Leia Virtual Töö või kasutavad oma teadmisi
Mitte ainult piiratud andmesisestuse töökohti online töökohti uue majanduse hulka virtuaalne assistendid kuld põllumajandustootjate online elu coaching ja toetust avatud lähtekoodiga tarkvara. Mini konsultatsiooni võrgustikud nagu Bitwine ja Eetris võimaldab hõlpsasti luua poes ja nõustada konkreetsete teemade läbi veebi.
Enamik neist virtuaalsetest töökohti otsest suhtlemist elektroonilisel keskkondadesse nagu internetitelefoni, kiirsuhtlemisrakendused ja e-kirju. Mis tähendab, et kõik, mida vajate, et alustada on kodus arvuti, millel on püsiv internetiühendus.
Kui olete ekspert konkreetse teema, mida saab pakkuda konsultatsiooni veebilehtede kaudu nagu Jyve või Just vastused . Muud oskusi või teadmisi, mis põhineb kutse- hõlmata ka osalemist online võistlustel sellistes valdkondades nagu fotograafia, kirjutamise, projekteerimine ja isegi mängu .


7. Vabakutseline ja töö lepingu alusel Hetkel
Kui teil on oskus nagu web disain, programmeerimine või copywriting saate pakkuda oma teenuseid internetis vastutasuks raha. Traditsiooniline vabakutseline töökohti hulka transkriptsioon, korrektuur, tõlketeenused peal, mida juba eespool mainitud.
Hetkel turud, mida saab kasutada, et pakkuda oma teenuste hulka Guru.com ja Elance .Üks parimaid viise leida vabakutseline töökohti on külastada webmaster foorumites , sest Webmasters tavaliselt nõuavad erinevaid veebipõhiseid teenuseid, mis ulatuvad kavandamise ja sisu kirjalikult projekteerimistööd.
Kui oled keskendunud kirjalikult, kui ei enda oma blogi, saate siiski teha mõned raha registreerudes veebilehed, mis maksab oma sisu . Teine võimalus on saada makstud kirjutada teiste blogisid kas töötajad või külaline kirjanik.


8. luua oma toode ja müüa seda
Tooted saab luua hulka koduleheküljel malle, heliklippe või isegi oma raamatu.Koduleheküljed nagu Lulu võimaldab teil kergesti välja ja müüvad oma kollektsiooni elektroonilisi tooteid nagu kalendrid, voldikud, kujundus, pilte ja e-raamatud.
Kui teie eriala on pilte ja fotograafia kodanikuajakirjandus veebilehed nagu Spymedia jaCitizen Pilt maksab oma pilte. Võite proovida kasutades Shutterstock , kõige loodud ja tulus mikro-fotovaramud kodulehel. Illustraatorid ja videographers on ka oodatud Shutterstock.
See vastab ka mõiste luua oma online-äri, mis võimaldab teil müüa tooteid loote või ise ilma pöörduvad kolmanda osapoole veebisaidi, mis kestab tavaliselt komisjonitasu müügi.


9. Osale Online Jaemüük
Ebay ja Craigslistissa on kaks kõige populaarsem veebilehed, mida saab kasutada siis, kui sul on plaanis sattuda online jaemüük. Te saate osta tooteid kas kodulehel müüa teistele.
Võite spetsialiseerunud kasutamiseks kohaspetsiifiline meetodeid osalevad online jaemüük.Näiteks Ebay dropshipping ja arbitraaži on meetod, mille sa tulen offline jaemüüjad või muude riikide eksportijatele, või osta üks müüja ja müüa teisele.

Tulevased uuendused
Tulevikus iga loetletud punktide selles nimekirjas on ta enda veebilehelt põhjalikumat teavet iga konkreetse teema.
Loodetavasti see artikkel aitab kui kasulik Sissejuhatus kes otsivad teavet selle kohta, kuidas teha raha internetis.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...