Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Kako dobiti besplatne bitcoine od $ 300 do $ 15000 bez privitaka, ali ne odmah!

 

   $ 300 do $ 15000 besplatno i bez privitaka. 
Idemo na stranicu http://faucethub.io  registrirati.




Web mjesto na engleskom jeziku, ali podrška za sve jezike koristi Google Prevoditelj. 

Nakon registracije, možete početi unaprijed ubiti antivirusni ako ga imate. 
Jednostavno pritisnite početak rudarstva i više postavljanje nije potrebno.


Ali to nisu velike količine od oko 100 sati na sat, ovisno o brzini vašeg procesora (u 1 bitokone 100 000 000 Satoshi) ovo je svakako vrlo mala, ali prvo možete napraviti rudarstvo i slobodno pregledavati druge web stranice, a drugo ovo nije velika količina za danas, a znate kako je rast kripto valute moguć u jednoj godini za 1000 satosh, već ćete dobiti 100 dolara i možda 1000 dolara. 
Naravno, ovo nije najveća prilika ove stranice. 
Dalje idemo na tzv. Dizalice gdje ćemo za pregledavanje web mjesta biti plaćeni novac.



1 Ovo je stranica s vršnom dizalicom. Možete sortirati prema količini satosh koje dajete (često daju manje od pisanja), po popularnosti po vremenu nakon kojeg vremena možete doći i dobiti više novca, u minuti, za sat vremena. Pažnja što je dulje vrijeme, više novaca koji dajete. 
2 Ovo je naziv kripto valute koji se može prikupiti i broj dizalica koje distribuira. 
3 Kako dobiti valutu. Možete dobiti iz rudarstva koje sam napisao, od pregledavanja sam obranio ovaj gumb ili iz igre, ali možete igrati i na faucethub.io o tome kasnije. 

4 Sami dizalice za raspodjelu novca, kliknite CLAM i idite na stranicu stranice. 

Evo primjera. Idite na web mjesto (Obratite pažnju na to da je slavina puna, inače ćete otkriti CAPTCHA i ništa vam neće biti dodijeljeno.)
Unesite svoju adresu torbice. Zaboravili ste reći da najprije morate otvoriti novčanik (ako ga nemate) i vezati torbicu na faucethub.io - nije bolno))) i nije opasno))).



Onda riješite captcha jednostavno povucite klizač naprijed i to je to.



Nakon unosa koda za potvrdu. (Na svakom mjestu sve je drukčije).



Tada ćete i doći do drugog mjesta, morat ćete ponovno unijeti riječi u CAPTCHA. Pritisnite REVEL



Unesite riječi



Cijelo vrijeme, kada unesete riječi, otvorit ćete različite web stranice kako biste ih bolje zatvorili, da ne bi usporavali sustav. 
Zatim pričekajte 10 sekundi i ponovno pritisnite gumb.




I ovdje je dugo čekala 14 031 543 satosh. Nakon 3-4 minute možete ići dalje.




Razni sustavi distribuiraju novac na različite načine. Neki se odmah prenose na vaš račun u faucethubu , drugi zahtijevaju da akumulirate određeni iznos. Još jednom ponavljam sve sustave samo su primjer, ali je lako razumjeti i sve je intuitivno jasno. 
Dalje idi i provjerite faucethub da li je novac stigao.


Novac dolazi trenutačno, ali u snimci zaslona odabir je od najvećih plaćanja. 


Nadalje, nakon što smo upisali potrebnu količinu, zaključili smo ih na našoj torbici.

Izaberite torbicu, željenu valutu i nakon nekoliko sati ili dana, ovisno o vikendima i praznicima, već ćete primiti novac na novčaniku. 
Preporučujem vam da najprije prikupite Dogecoin valutu, kako biste je izvadili, trebat će vam samo 10 Dogecoin, i neće biti teško sastaviti ga za 2 sata, primjerice, za uklanjanje Bitcoins-a trebat će vam prikupiti 0.0002 BTC i ovo je prilično puno i morate potrošiti više vremena za prikupljanje. I što je najvažnije, Dogecoin danas nije podcijenjena valuta za jedan Duc 0,01 dolara. Nedavno je tim Dogecoin tražio programere i ovdje je grafikon koliko bi valutu trebalo koštati u kolovozu 2018. 
  siječnja 2018. 1 cent 
2. veljače centi 
ožujak 4 centi 
travanj 8 centi 
16 centi
lipnja 32 centi 
srpanj 50 centi 
kolovoz $ 1

Usput, kažem da već u prosincu to košta 1 centa, pa je plan prepunjen)) 

A sada izračunavamo da možete prikupiti 10 do 100 Dogecoin mjesečno od 300 do 3000 $ mjesečno. Trebate samo pričekati do kolovoza, a za par godina mogu već stajati 1000 dolara za jednog Doka. Dečki ne mislite li da je dovoljno pročitati ove trupe, ali je vrijeme da ide i radi ?))) 


I čak i na mjestu faucethub možete igrati lutrija, čak sam jednom osvojio istinu morao staviti 1000 satoshi, ali je osvojio više od 2000, ali ih je sve izgubilo))).




Za igranje vrlo jednostavno idite na igru ​​koja vam se sviđa odabir vremena, kupite kartu više ulaznica više šanse. Kupio sam 100 ulaznica. S desne strane vidite nagradni fond. Postoji 10 nagrada, tako da postoji šansa.




Dok čitate članak, nekoliko ljudi već je postalo milijunašica. Registrirajte se http://faucethub.io/r/29823029 i započnite vlastiti posao. 


  Ja ću također oglašavati nekoliko oblaka mining dogemining.org . Obećavaju da će platiti od 2 posto dnevno na 4 posto. Minimalna investicija iznosi 7 $. Tvrtka je registrirana u Engleskoj, pa možda nije sve tako strašno, a ako smatrate da će Dogecoin rasti onda možda će preživjeti i ne bankrotirati zajedno s vašim novcem.

Uz ulaganje od 100 dolara dobit ćete mjesec dana kasnije 160 dolara, a ne loše. 
Uz ulaganje od 1000 $ ćete primiti mjesec dana kasnije $ 870, vrlo nije loše. 

I još jedno mjesto https://dogemining.info/ 
Isti princip, ali možete dodati više brzine skripte i unijeti ne samo dolara, već i Dogecoin i Bitcoin. Sve je vrlo jednostavno i razumljivo. Bacio nekoliko novčića brzina rudarstva povećana i prihoda previše.


Općenito, ako vam se svidio članak, možete ubaciti nekoliko novčića u torbicu. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

Litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Nemojte zbuniti)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...