Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Як отримати безкоштовні біткойни від $ 300 до $ 15000 без вкладених файлів, але не відразу!


   $ 300 до $ 15000 безкоштовно і без вкладень. 
Ми заходимо на сайт http://faucethub.io  зареєструватися.




Сайт англійською мовою, але існує підтримка всіх мов, використовуючи Google Перекладач. 

Після реєстрації ви можете почати попередньо вбивати антивірус, якщо у вас є. 
Просто натискайте початок видобутку, і більше налаштування не потрібно.


Але це не великі обсяги приблизно 100 сатосів на годину в залежності від швидкості вашого процесора (в 1 бітоконе 100 000 000 сатоши) це, звичайно, дуже мала, але спочатку ви можете виконувати пошук і вільно переглядати інші сайти, а по-друге, це на сьогоднішній день не велика сума, і ви знаєте, як ріст криптої валюти можливий за рік на 1000 сатош, то вам вже дадуть 100 доларів і, можливо, 1000 доларів. 
Природно, це не найкраща можливість цього сайту. 
Далі ми йдемо до так званих кранів, де для перегляду сайтів ми будемо платити гроші.



1 Це сторінка верхнього крана. Ви можете сортувати за кількістю сатошу, яку ви даєте (часто дайте менше, ніж написати), за популярністю за часом, через який час ви можете прийти і отримати більше грошей за хвилину за годину. Увага, чим довше час, тим більше грошей ви дасте. 
2 Це назва криптої валюти, яку можна зібрати, і кількість кранів, які вона розподіляє. 
3 Як отримати валюту. Ви можете отримати з майна, яку я написав, від перегляду я знімав цю кнопку або з гри, але ви можете грати і на faucethub.io про це пізніше. 

4 Самі крани для розподілу грошей клацніть CLAM і перейдіть на сторінку сайту. 

Ось приклад. Перейдіть на сайт (зверніть увагу, що клавіша заповнена, інакше ви розгадаєте CAPTCHA, і нічого вам не дадуть.)
Введіть адресу свого гаманця. Забули сказати, що спочатку потрібно відкрити кошельку (якщо у вас його немає) і прив'язати гаманець до faucethub.io - це не болісно))), і це не небезпечно))).



Тоді ви вирішите капчу, просто перетягніть повзунок вперед, і це все.



Після введення коду підтвердження. (На кожному сайті все все інше).



Тоді ви потрапляєте на інший сайт там, тож вам потрібно повторно ввести слова в CAPTCHA. Натисніть REVEL



Введіть слова



Весь час, коли ви вводите слова, ви відкриваєте різні сайти, щоб закрити їх краще, щоб вони не сповільнювали роботу системи. 
Потім почекайте 10 секунд і знову натисніть кнопку.




А ось довгоочікуваний 14 031 543 сатош. Через 3-4 хвилини ви можете піти ще.




Різні системи розподіляють гроші різними способами. Деякі відразу переходять на ваш рахунок у фактах , інші вимагають накопичення певної суми. Ще раз повторюю, що всі системи є лише прикладом, але це легко зрозуміти, і все інтуїтивно зрозуміло. 
Далі йди та перевірте, чи є гроші прибули.


Гроші приходять миттєво, але на знімку екрана вибір здійснюється з найбільших платежів. 


Далі, після того як ми набрали необхідну суму, ми виведемо їх на наш гаманець.

Виберіть гаманець, потрібну валюту і через кілька годин або днів, залежно від вихідних і свят, ви отримаєте гроші вже на свій кошелек. 
Я спочатку рекомендую вам зібрати валюту Dogecoin, щоб вивести її, вам буде потрібно всього 10 Dogecoin, і це буде складно зібрати впродовж 2 годин, наприклад, вилучити біткіни, які вам потрібно буде зібрати 0,0002 BTC і це досить багато, і вам потрібно витрачати більше часу на збір. І найголовніше, що Dogecoin - це не занижена валюта сьогодні, тому що один Додж дає 0,01 долара. Нещодавно команда Dogecoin шукала програмістів, і ось графік того, скільки грошової вартості повинна коштувати в серпні 2018 року. 
  Січень 2018 1 цент 
2 лютого 2 цента 
4 березня 
квітня 8 центів 
може скласти 16 центів
червень 32 центи 
липень 50 центів 
серпень $ 1

До речі, скажу, що вже в грудні це коштує 1 цент, тому план перевиконаний))) 

А тепер ми підраховуємо, що ви можете збирати від 10 до 100 собак в місяць з 300 до 3000 $ на місяць. Вам просто доведеться почекати до серпня, а через пару років вони можуть вже коштувати 1000 доларів за одну дожу. Хлопці не думають, що цього достатньо, щоб прочитати цю осаду, але прийшов час іти і працювати ?))) 


І навіть на сайті faucethub ви можете грати в лотерею, я навіть одного разу виграв правду довелося поставити 1000 сатоші, але виграв більше 2000, але потім їх втратили))).




Щоб грати дуже просто, перейдіть до гри, яка вам подобається вибрати час, купуйте квиток, чим більше квитків, тим більше шансів. Я купив 100 квитків. З правого боку ви бачите призовий фонд. Є 10 призів, тому є шанс.




Поки ви читаєте статтю, кілька людей вже стали мільйонерами. Зареєструйте http://faucethub.io/r/29823029 і розпочніть власний бізнес. 


  Я також рекламу пару хмарних міни dogemining.org . Вони обіцяють платити від 2 відсотків на день до 4 відсотків. Мінімальна інвестиція - 7 $. Фірма зареєстрована в Англії, тому, можливо, не все так страшно, і якщо ви вважаєте, що Dogecoin буде рости, то, можливо, вони виживуть, а не збанкрутують разом з вашими грошима.

При вкладі в 100 доларів ви отримаєте через місяць 160 доларів, не погано. 
При вкладенні в 1000 доларів ви отримаєте через місяць 870 доларів, дуже не погано. 

І ще один сайт https://dogemining.info/ 
Той же принцип, але ви можете додати більше швидкості сценарію і вводити не тільки долари, але й Dogecoin і Bitcoin. Все дуже просто і зрозуміло. Закинувши пару монет, швидкість видобутку збільшилася і доходи теж.


Загалом, якщо вам сподобалась ця стаття, ви можете кинути кілька монет в гаманець. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ

Litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH
Не плутати)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...