Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Hoe gratis bitcoins te krijgen van $ 300 tot $ 15000 zonder bijlagen, maar niet meteen!

 

   $ 300 tot $ 15000 Gratis en zonder bijlagen. 
We gaan naar het http://faucethub.io  register.




Site in het Engels, maar er is ondersteuning voor alle talen met Google Translate. 

Na registratie kunt u beginnen met het pre-kill van de antivirusprogramma als u die heeft. 
Druk gewoon op Start mining en er is geen installatie meer nodig.


Maar dit zijn geen grote hoeveelheden van ongeveer 100 satoshs per uur, afhankelijk van de snelheid van je processor (in 1 bitokone 100 000 000 Satoshi) dit is zeker heel klein, maar eerst kun je de mining doen en door andere sites bladeren, en ten tweede dit is geen groot bedrag voor vandaag, en je weet hoe de groei van de crypto-valuta mogelijk is in een jaar voor 1000 satosh, je krijgt al $ 100 en misschien $ 1000. 
Uiteraard is dit niet de grootste kans van deze site. 
Vervolgens gaan we naar de zogenaamde kranen waar we voor het bekijken van de sites geld krijgen.



1 Dit is de bovenste kraanpagina. Je kunt sorteren op de hoeveelheid satosh die je geeft (vaak minder geven dan schrijven), op populariteit door de tijd na hoe laat je kunt komen en meer geld kunt krijgen, in een minuut, in een uur. Let op hoe langer de tijd, hoe meer geld je geeft. 
2 Dit is de naam van de crypto-valuta die kan worden verzameld en het aantal kranen dat wordt gedistribueerd. 
3 Hoe de valuta te krijgen. Je kunt krijgen van de mijnbouw die ik schreef, van browsen heb ik deze knop of uit de game gesminkt, maar je kunt dit later op faucethub.io spelen. 

4 De kranen zelf voor de verdeling van geld, klik op CLAM en ga naar de pagina van de site. 

Hier is een voorbeeld. Ga naar de site (let erop dat de kraan vol is, anders ontrafel je de CAPTCHA en wordt er niets aan je gegeven.)
Voer je portemonnee-adres in. Vergat te zeggen dat je eerst de portemonnee moet openen (als je die niet hebt) en de portemonnee aan faucethub.io vasthecht - het is niet pijnlijk))) en het is niet gevaarlijk))).



Dan los je de captcha op door de schuif gewoon naar voren te slepen en dat is alles.



Voer de bevestigingscode in. (Op elke site is alles anders).



Dan ga je ook naar een andere site, je moet de woorden opnieuw ingeven in CAPTCHA. Druk op REVEL



Voer de woorden in



Als u woorden invoert, opent u de hele tijd verschillende sites om ze beter te sluiten, zodat ze het systeem niet vertragen. 
Wacht vervolgens 10 seconden en druk opnieuw op de knop.




En hier is de langverwachte 14 031 543 satosh. Na 3-4 minuten kun je stil blijven.




Verschillende systemen verdelen geld op verschillende manieren. Sommige worden onmiddellijk overgebracht naar uw account in de faucethub , andere vereisen dat u een bepaald bedrag verzamelt. Nogmaals, ik herhaal dat alle systemen slechts een voorbeeld zijn, maar het is gemakkelijk te begrijpen en alles is intuïtief duidelijk. 
Ga vervolgens in de faucethub kijken of het geld is aangekomen.


Geld komt direct, maar in de screenshot is de selectie van de grootste betalingen. 


Verder, nadat we het benodigde aantal getypt hebben, leiden we ze af op onze portemonnee.

Kies een portemonnee, de gewenste valuta en na enkele uren of dagen, afhankelijk van het weekend en op feestdagen, ontvangt u al geld op uw portemonnee. 
Ik raad aan dat je eerst de Dogecoin-valuta verzamelt om uit te brengen dat je slechts 10 Dogecoin nodig hebt, en het zal niet moeilijk zijn om het binnen 2 uur te verzamelen, bijvoorbeeld om de bitcoins te verwijderen die je nodig hebt om 0.0002 BTC te verzamelen en dit is best veel en je moet meer tijd besteden aan verzamelen. En het belangrijkste is dat Dogecoin vandaag geen ondergewaardeerde valuta is, want een Doge geeft 0,01 dollar. Onlangs was het Dogecoin-team op zoek naar programmeurs en hier is de grafiek van hoeveel de valuta zou moeten kosten in augustus 2018. 
  Januari 2018 1 cent 
2 februari 4 
maart 4 cent 
8 april cent 
16 cent
32 
juni 50 juli 50 
dollar augustus $ 1

Trouwens, ik zal zeggen dat het al in december 1 cent kost, dus het plan is overdreven))) 

En nu berekenen we dat je 10 tot 100 Dogecoin per maand kunt verzamelen van 300 tot 3000 $ per maand. Je hoeft alleen maar te wachten tot augustus, en binnen een paar jaar kunnen ze al $ 1000 kosten voor een Doge. Jongens denk je niet dat het genoeg is om deze droesem te lezen, maar het is tijd om te gaan werken ?))) 


En zelfs op de site faucethub kun je de loterij spelen, ik heb zelfs een keer gewonnen de waarheid moest 1000 satoshi plaatsen, maar won meer dan 2000, maar dan allemaal verloren))).




Om heel eenvoudig te spelen, ga naar de game waarin je de tijd wilt kiezen, koop een ticket hoe meer tickets, hoe meer kansen. Ik heb 100 kaartjes gekocht. Aan de rechterkant zie je een prijzenfonds. Er zijn 10 prijzen, dus er is een kans.




Terwijl je het artikel leest, zijn verschillende mensen al miljonair geworden. Registreer http://faucethub.io/r/29823029 en start een eigen bedrijf. 


  Ik zal ook reclame maken voor een paar cloudmining dogemining.org . Ze beloven te betalen van 2 procent per dag naar 4 procent. De minimale investering is 7 $. Het bedrijf is geregistreerd in Engeland, dus misschien is niet alles zo verschrikkelijk, en als je bedenkt dat Dogecoin zal groeien, zullen ze misschien overleven en niet samen met je geld failliet gaan.

Met een investering van $ 100 ontvang je een maand later $ 160, niet slecht. 
Met een investering van $ 1000 ontvang je een maand later $ 870, heel slecht niet. 

En een andere site https://dogemining.info/ 
Hetzelfde principe, maar u kunt meer scriptsnelheid toevoegen en niet alleen dollars invoeren, maar Dogecoin en Bitcoin. Alles is heel eenvoudig en begrijpelijk. Gooide een paar munten de snelheid van mijnbouw verhoogd en het inkomen ook.


Over het algemeen kun je, als je het artikel leuk vindt, een paar munten in een tas gooien. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

Litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Niet verwarren)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...