Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Cum sa obtineti bitcoins gratuit de la 300 la 15000 dolari fara atasamente, dar nu imediat!

 

   $ 300 până la $ 15000 Gratuit și fără atașamente. 
Mergem la site-ul http://faucethub.io  .




Site în limba engleză, dar există suport pentru toate limbile utilizând Google Translate. 

După înregistrare, puteți începe să omorâți antivirusul dacă aveți unul. 
Pur și simplu apăsați start mining și nu mai mult de instalare este inutil.


Dar acestea nu sunt cantități mari de aproximativ 100 de satosh-uri pe oră, în funcție de viteza procesorului dvs. (în 1 bitokone 100 000 000 Satoshi), este cu siguranță foarte mic, dar mai întâi puteți face miniere și răsfoiți în mod liber alte site-uri, nu este o sumă mare pentru ziua de azi și știți cum este posibilă creșterea valutei criptate într-un an pentru 1000 de satosh, veți primi deja 100 $ și poate 1000 $. 
Desigur, aceasta nu este cea mai mare oportunitate a acestui site. 
Apoi vom merge la așa-numitele macarale unde pentru vizionarea site-urilor vom fi plătiți bani.



1 Aceasta este pagina de top a macaralei. Puteți sorta după cantitatea de satosh pe care o dați (adesea dați mai puțin decât să scrieți), după popularitate după ce ați venit și primiți mai mulți bani, într-un minut, într-o oră. Atenție cu cât mai mult timp, cu atât mai mulți bani dați. 
2 Acesta este numele monedei cripto care poate fi colectată și numărul de macarale pe care le distribuie. 
3 Cum să obțineți moneda. Puteți obține de la miniere pe care am scris-o, din navigare am eliminat acest buton sau din joc, dar poți să te joci și pe faucethub.io despre asta mai târziu. 

4 Macaralele pentru distribuirea banilor, faceți clic pe CLAM și accesați pagina site-ului. 

Iată un exemplu. Du-te la site-ul (Aveți grijă ca robinetul să fie plin, altfel veți dezvălui CAPTCHA și nimic nu vă va fi dat).
Introduceți adresa poștală. Am uitat să spun că trebuie să deschideți mai întâi portofelul (dacă nu îl aveți) și să legați poșeta de faucethub.io - nu este dureros))) și nu este periculos))).



Apoi rezolvați captcha pur și simplu glisați cursorul în față și asta este.



După introducerea codului de confirmare. (La fiecare site totul este diferit).



Apoi, ajungi la alt site acolo, de asemenea, trebuie să reintroduceți cuvintele în CAPTCHA. Apăsați REVEL



Introduceți cuvintele



Tot timpul, când introduceți cuvinte, veți deschide mai multe site-uri pentru a le închide mai bine, pentru a nu încetini sistemul. 
Apoi așteptați 10 secunde și apăsați din nou butonul.




Și aici este mult așteptatul 14 031 543 satosh. După 3-4 minute, puteți merge în continuare.




Diferitele sisteme distribuie bani în moduri diferite. Unii se transferă imediat în contul dvs. în secțiunea faucethub , alții solicită să acumulați o anumită sumă. Încă o dată, repet, toate sistemele sunt doar un exemplu, dar este ușor de înțeles și totul este clar clar. 
Apoi du-te și verificați dacă nu au venit banii.


Banii vin instantaneu, dar în screenshot, selecția este din cele mai mari plăți. 


Mai mult, după ce am introdus suma necesară, le deducem pe pungă.

Alegeți o pungă, moneda dorită și după câteva ore sau zile, în funcție de week-end și sărbători, veți primi bani deja pe portofel. 
Vă recomandăm să colectați mai întâi moneda Dogecoin, pentru ao scoate, veți avea nevoie de doar 10 Dogecoin și nu va fi dificil să o asamblați în 2 ore, de exemplu, să scoateți Bitcoinsul care va trebui să colecteze 0.0002 BTC și acest lucru este destul de mult și trebuie să vă petreceți mai mult timp de colectare. Și cel mai important, Dogecoin nu este o monedă subevaluată astăzi pentru un Doge care dă 0,01 dolari. Recent, echipa Dogecoin căuta programatori și iată graficul cât costă moneda în august 2018. 
  ianuarie 2018 1 cent 
februarie 2 cenți 
martie 4 cenți 
aprilie 8 cenți 
poate 16 cenți
iunie 32 cenți 
iulie 50 cenți 
august $ 1

Apropo, voi spune că deja în decembrie costă 1 cent, așa că planul este depășit)) 

Și acum putem calcula că puteți colecta 10 la 100 Dogecoin pe lună de la 300 la 3000 $ pe lună. Trebuie doar să așteptați până în august și, în câțiva ani, aceștia pot costa deja 1000 USD pentru un Doge. Băieții nu credeți că este suficient să citiți aceste dresuri, dar este timpul să mergem și să lucrăm ?))) 


Și chiar și pe site-ul faucethub puteți juca la loterie, chiar când am câștigat adevărul a trebuit să pună 1000 satoshi, dar a câștigat mai mult de 2000, dar apoi a pierdut toate acestea))).




Pentru a juca foarte simplu du-te la jocul pe care îți place să alegi timpul, cumperi un bilet mai multe bilete cu atât mai multe șanse. Am cumpărat 100 de bilete. În dreapta, vedeți un fond de premii. Sunt 10 premii, deci există o șansă.




În timp ce citiți articolul, câțiva oameni au devenit deja milionari. Înregistrați-vă http://faucethub.io/r/29823029 și începeți propria afacere. 


  Voi publica, de asemenea, cateva exploatari de nor dogemining.org . Ei promit să plătească de la 2% pe zi la 4%. Investiția minimă este de 7 $. Firma este înregistrată în Anglia, deci poate că nu totul este atât de teribil și dacă credeți că Dogecoin va crește, poate că ei vor supraviețui și nu vor falni împreună cu banii tăi.

Cu o investiție de 100 de dolari veți primi o lună mai târziu 160 $, nu rău. 
Cu o investiție de $ 1000 veți primi o lună mai târziu $ 870, foarte rău. 

Și un alt site https://dogemining.info/ 
Același principiu, dar puteți adăuga mai multe viteze de script și introduceți nu numai dolari, dar Dogecoin și Bitcoin. Totul este foarte simplu și ușor de înțeles. A mistuit câteva monede, viteza de extracție a crescut și veniturile prea.


În general, dacă ți-a plăcut articolul, poți arunca câteva monede într-o geantă. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

Litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Nu confunda)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...