Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Kaip nemokamai gauti bitinoites nuo $ 300 iki $ 15000 be priedų, bet ne iš karto!

 

   Nuo 300 iki 15000 USD nemokamai ir be priedų. 
Eikime į svetainę http://faucethub.io  registruokitės.




Svetainė anglų kalba, bet yra palaikoma visomis kalbomis naudojant "Google" vertėją. 

Po registracijos, jūs galite pradėti iš anksto nužudyti antivirusinę, jei turite. 
Tiesiog paspauskite start mining ir daugiau nereikia nustatyti.


Tačiau tai nėra didelis kiekis maždaug 100 satoshų per valandą, priklausomai nuo jūsų procesoriaus greičio (1 bitokone 100 000 000 Satoshi) tai tikrai yra labai maža, bet pirmiausia galite atlikti kasybą ir laisvai naršyti kitas svetaines, antra, tai šiandien nėra didelis kiekis, ir jūs žinote, kaip kryžminio valiutos augimas per metus yra 1000 satosh, jums jau bus suteikta 100 USD, o gal ir 1000 USD. 
Žinoma, tai nėra didžiausia šios svetainės galimybė. 
Kitas mes einame į vadinamus kranus, kur peržiūrėti svetaines, už kurias mokėsime pinigus.



1 Tai yra geriausias krano puslapis. Jūs galite rūšiuoti pagal satosh kiekį, kurį jūs duodate (dažnai duodate mažiau nei parašykite) pagal populiarumą pagal laiką, po kurio laiko jūs galite atvykti ir gauti daugiau pinigų per minutę per valandą. Dėmesys, kuo ilgiau laikas, tuo daugiau pinigų duosite. 
2 Tai yra krüpto valiuta, kurią galima surinkti, ir kranų, kuriuos jis platina, pavadinimas. 
3 Kaip gauti valiutą. Galite gauti iš kalnakasybos, kurią parašiau, iš naršymo. Aš nugalėjau šį mygtuką ar iš žaidimo, bet galite žaisti ir apie faucethub.io apie tai vėliau. 

4. Kranai patys paskirsto pinigus, spustelėkite CLAM ir eikite į svetainės puslapį. 

Čia yra pavyzdys. Eikite į svetainę (atkreipkite dėmesį, kad dangtelis yra pilnas, kitaip jūs atskirsite CAPTCHA ir niekas jums nebus duotas.)
Įveskite savo piniginės adresą. Pamiršai pasakyti, kad pirmiausia turite atidaryti piniginę (jei to neturite) ir susieti piniginę su faucethub.io - tai nėra skausminga))) ir tai nėra pavojinga))).



Tada išsprendžiate "captcha", tiesiog vilkite slankiklį į priekį ir visa tai.



Įveskite patvirtinimo kodą. (Kiekvienoje vietoje viskas yra kitokia).



Tada ten pateksite į kitą svetainę, turėsite dar kartą įvesti žodžius CAPTCHA. Paspauskite REVEL



Įveskite žodžius



Visą laiką, kai įvedate žodžius, atidarysite skirtingas svetaines, kad jas geriau uždarytumėte, kad jie nesulenktų sistemos. 
Tada palaukite 10 sekundžių ir dar kartą paspauskite mygtuką.




Ir čia yra ilgai lauktas 14 031 543 satoshas. Po 3-4 minučių galite tęsti.




Skirtingos sistemos paskirsto pinigus įvairiais būdais. Kai kurie iš karto perkelia į savo sąskaitą faucethub , kiti reikalauja, kad jūs sukauptumėte tam tikrą sumą. Dar kartą kartoju, kad visos sistemos yra tik pavyzdys, bet tai lengva suprasti ir viskas yra intuityviai aiški. 
Kitas eiti ir patikrinkite, ar pinigai atvyko.


Pinigai ateina iš karto, bet ekrano kopijoje pasirinkimas yra iš didžiausių mokėjimų. 


Be to, įvedę reikiamą sumą, mes juos išvedame į mūsų piniginę.

Pasirinkite piniginę, norimą valiutą ir po kelių valandų ar dienų, priklausomai nuo savaitgalių ir atostogų, gausite pinigų jau savo piniginėje. 
Aš rekomenduoju pirmiausia surinkti "Dogecoin" valiutą, kad ją išvytumėte, jums reikės tik 10 Dogecoin, ir tai bus sunku surinkti per 2 valandas, pavyzdžiui, norint išimti bitikinus, jums reikės surinkti 0.0002 BTC ir tai yra gana daug ir jums reikia praleisti daugiau laiko rinkti. Ir, svarbiausia, "Dogecoin" šiandien nėra vienkartinė valiuta, nes vienam Doge suteikiama 0,01 dolerio. Neseniai "Dogecoin" komanda ieško programuotojų ir čia pateikiama grafiko, kiek valiuta turėtų kainuoti 2018 
  m. Rugpjūčio mėn. 2018 m. Sausio mėn. 1 centas 
vasaris 2 centai 
kovo 4 
d., Balandžio 8 d., 
Gali būti 16 centų
birželis 32 cents 
liepos 50 centų 
rugpjūtis $ 1

Beje, aš pasakysiu, kad jau gruodžio mėnesį ji kainuoja 1 centą, todėl planas perpildytas))) 

Ir dabar mes apskaičiuojame, kad galite surinkti nuo 10 iki 100 šunų per mėnesį nuo 300 iki 3000 $ per mėnesį. Jums tik reikia palaukti iki rugpjūčio, o po poros metų jie gali jau kainuoti 1000 dolerių vienam Doge. Vaikinai, ar tu manai, kad pakanka skaityti šias dregas, bet laikas eiti ir dirbti ?))) 


Ir net svetainėje faucethub galite žaisti loterijoje, aš net vieną kartą laimėjau tiesą turėjo įdėti 1000 satoshi, bet laimėjo daugiau nei 2000, bet tada pametė visus))).




Norėdami žaisti labai paprasta eiti į žaidimą, kuriame norite pasirinkti laiką, įsigykite bilietą, tuo daugiau bilietų, tuo daugiau galimybių. Aš nusipirkau 100 bilietų. Dešinėje matysite prizinį fondą. Yra 10 prizų, todėl yra tikimybė.




Nors jūs skaitote straipsnį, keli žmonės jau tapo milijonieriais. Registruotis http://faucethub.io/r/29823029 ir pradėti savo verslą. 


  Aš taip pat reklamjuosu keletą debesuotų kasyklų dogemining.org . Jie žada mokėti nuo 2 proc. Per dieną iki 4 proc. Minimali investicija yra 7 $. Įmonė yra įregistruota Anglijoje, todėl galbūt ne viskas yra taip baisi, o jei manote, kad Dogecoin augs, galbūt jie išliks, o ne bankrutuos kartu su savo pinigais.

Su 100 dolerių investicija gausite po mėnesio 160 dolerių, o ne blogai. 
Su 1000 dolerio investicija gausite po mėnesio 870 JAV dolerių. Tai labai blogai. 

Ir kita svetainė https://dogemining.info/ 
Tas pats principas, bet jūs galite pridėti daugiau scenarijų greitį ir įvesti ne tik dolerius, bet ir Dogecoin ir Bitcoin. Viskas yra labai paprastas ir suprantamas. Išmetę porą monetų, kasybos greitis išaugo ir pajamos taip pat padidėjo.


Apskritai, jei jums patiko straipsnis, galite įmesti keletą monetų į piniginę. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

Litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Nesijaudinkite)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...