Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Hur får du gratis bitcoins från $ 300 till $ 15000 utan bilagor, men inte omedelbart!


   $ 300 till $ 15000 gratis och utan bilagor. 
Vi går till webbplatsen http://faucethub.io  register.




Webbplats på engelska, men det finns stöd för alla språk som använder Google Translate. 

Efter registrering kan du börja döda antivirusprogrammet om du har en. 
Tryck bara på startbrytning och det är inte nödvändigt att installera mer.


Men dessa är inte stora mängder på cirka 100 satoshs per timme beroende på processorns hastighet (i 1 bitokone 100 000 000 Satoshi) det här är verkligen mycket litet, men först kan du göra gruvan och fritt bläddra på andra platser, och för det andra är inte en stor del för idag, och du vet hur tillväxten av kryptomarginalen är möjlig i ett år för 1000 satosh du kommer redan att få $ 100 och kanske $ 1000. 
Naturligtvis är detta inte den största möjligheten på den här webbplatsen. 
Därefter går vi till de så kallade kranarna där vi betala pengar för att se sidorna.



1 Detta är toppen kran sidan. Du kan sortera efter den mängd satosh som du ger (ger ofta mindre än att skriva), efter popularitet efter tiden efter vilken tid du kan komma och få mer pengar på en minut, på en timme. Uppmärksamma ju längre tid desto mer pengar ger du. 
2 Detta är namnet på kryptomånaden som kan samlas in och antalet kranar som den distribuerar. 
3 Hur man får valuta. Du kan få från minan som jag skrev, från att bläddra Jag skummade denna knapp eller från spelet, men du kan spela och på faucethub.io om detta senare. 

4 Kranarna själva för fördelningen av pengar, klicka CLAM och gå till sidan på webbplatsen. 

Här är ett exempel. Gå till webbplatsen (Var uppmärksam på att kranen är full, annars kommer du att unravel CAPTCHA och inget kommer att ges till dig.)
Ange din väskaadress. Glömt att säga att du måste först öppna plånboken (om du inte har det) och binda väskan till faucethub.io-det är inte smärtsamt))) och det är inte farligt))).



Då löser du captchaen helt enkelt dra skjutreglaget framåt och det är det.



Efter ange bekräftelsekoden. (På varje sida är allt annorlunda).



Då kommer du till en annan sida där också, du måste skriva in orden i CAPTCHA igen. Tryck på REVEL



Skriv in orden



Hela tiden när du skriver in ord öppnar du olika webbplatser för att stänga dem bättre, så att de inte skulle sakta ner systemet. 
Vänta sedan 10 sekunder och tryck på knappen igen.




Och här är den efterlängtade 14 031 543 satoshen. Efter 3-4 minuter kan du gå still.




Olika system fördelar pengar på olika sätt. Några omedelbart överförs till ditt konto i faucethuben, andra kräver att du ackumulerar en viss summa. Återigen, jag upprepar alla system är bara ett exempel, men det är lätt att förstå och allt är intuitivt klart. 
Nästa gå och kolla in faucethuben om pengarna anlände.


Pengar kommer direkt, men i skärmdumpen är urvalet från de största betalningarna. 


Vidare, efter att vi har skrivit den nödvändiga mängden, drar vi dem ut på vår handväska.

Välj en handväska, önskad valuta och efter några timmar eller dagar, beroende på helger och helgdagar, får du pengar redan på din plånbok. 
Jag rekommenderar att du samlar in Dogecoin-valutan först, för att få ut det behöver du bara 10 Dogecoin, och det kommer inte vara svårt att montera det på 2 timmar, till exempel för att ta bort Bitcoins du behöver samla 0,0002 BTC och det här är ganska mycket och du måste spendera mer tid att samla in. Och viktigast av allt är Dogecoin inte en undervärderad valuta idag för en Doge ger 0,01 dollar. Nyligen letade Dogecoin-teamet efter programmerare och här är grafen för hur mycket valutan ska kosta i augusti 2018. 
  Januari 2018 1 cent 
februari 2 cent 
mars 4 cent 
april 8 cent 
maj 16 cent
juni 32 cent 
juli 50 cent 
augusti $ 1

Förresten kommer jag att säga att det redan i december kostar 1 cent, så planen är överfullfylld))) 

Och nu beräknar vi att du kan samla 10 till 100 Dogecoin per månad från 300 till 3000 $ per månad. Du behöver bara vänta till augusti, och om ett par år kan de redan kosta $ 1000 för en Doge. Killar tror du inte att det är tillräckligt att läsa det här, men det är dags att gå och jobba ?)) 


Och till och med på faucethuben kan du spela lotteriet. Jag vann även en gång sanningen var tvungen att sätta 1000 satoshi men vann mer än 2000, men sedan förlorade dem alla))).




Att spela helt enkelt gå till spelet som du gillar att välja tid, köpa en biljett desto fler biljetter desto större chanser. Jag köpte 100 biljetter. Till höger ser du en prisfond. Det finns 10 priser så det finns en chans.




Medan du läser artikeln har flera personer blivit miljonärer. Registrera http://faucethub.io/r/29823029 och starta ditt eget företag. 


  Jag kommer också att annonsera ett par molnvinster dogemining.org . De lovar att betala från 2 procent per dag till 4 procent. Miniminvesteringen är 7 $. Firman är registrerad i England så kanske inte allt är så hemskt, och om du anser att Dogecoin kommer att växa så kanske de kommer att överleva och inte gå i konkurs tillsammans med dina pengar.

Med en investering på $ 100 får du en månad senare $ 160, inte dålig. 
Med en investering på $ 1000 får du en månad senare $ 870, väldigt inte dåligt. 

Och en annan webbplats https://dogemining.info/ 
Samma princip, men du kan lägga till mer manushastighet och ange inte bara dollar, men Dogecoin och Bitcoin. Allt är väldigt enkelt och förståeligt. Kastade ett par mynt ökade gruvans hastighet och inkomst också.


I allmänhet, om du gillade artikeln kan du kasta några mynt i en handväska. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

Litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Förväxla inte)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...