Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Hvordan få gratis bitcoins fra $ 300 til $ 15000 uten vedlegg, men ikke umiddelbart!

 

   $ 300 til $ 15000 Gratis og uten vedlegg. 
Vi går til nettstedet http://faucethub.io  register.




Nettstedet på engelsk, men det er støtte for alle språk ved hjelp av Google Translate. 

Etter registrering kan du begynne å drepe antivirusprogrammet hvis du har en. 
Bare trykk på start gruvedrift, og det er ikke nødvendig å sette opp mer.


Men disse er ikke store mengder på omtrent 100 satoshs per time, avhengig av prosessorens hastighet (i 1 bitokone 100 000 000 Satoshi) dette er sikkert veldig lite, men først kan du gjøre gruvedriften og fritt bla gjennom andre nettsteder, og for det andre dette er ikke en stor mengde for i dag, og du vet hvordan veksten av kryptomelden er mulig i et år for 1000 satosh du vil allerede bli gitt $ 100 og kanskje $ 1000. Dette er 
selvfølgelig ikke den største muligheten til dette nettstedet. 
Deretter går vi til de såkalte kranene hvor vi for å se på nettstedene vil bli betalt penger.



1 Dette er den øverste kransiden. Du kan sortere etter mengden satosh du gir (ofte gi mindre enn skrive), etter popularitet etter tid etter hvilken tid du kan komme og få mer penger, om et minutt, om en time. Vær oppmerksom på jo lenger tid, desto mer penger gir du. 
2 Dette er navnet på kryptomarginen som kan samles og antall kraner som den distribuerer. 
3 Hvordan få valutaen. Du kan få fra gruven jeg skrev, fra å bla gjennom jeg skummet denne knappen eller fra spillet, men du kan spille og på faucethub.io om dette senere. 

4 Kranene selv for fordelingen av penger, klikk CLAM og gå til siden av siden. 

Her er et eksempel. Gå til nettstedet (Vær oppmerksom på at kranen er full, ellers vil du unravel CAPTCHA og ingenting vil bli gitt til deg.)
Skriv inn vesken din adresse. Glemt å si at du må først åpne lommeboken (hvis du ikke har den) og knytt vesken til faucethub.io-det er ikke vondt))) og det er ikke farlig))).



Så løser du captchaen, bare dra glideren fremover, og det er det.



Etter angi bekreftelseskoden. (På hvert område er alt annerledes).



Deretter kommer du til et annet nettsted der også, du må skrive inn ordene i CAPTCHA igjen. Trykk på REVEL



Skriv inn ordene



Hele tiden, når du skriver inn ord, vil du åpne forskjellige nettsteder for å lukke dem bedre, slik at de ikke vil senke systemet. 
Vent deretter 10 sekunder og trykk på knappen igjen.




Og her er den etterlengtede 14 031 543 satosh. Etter 3-4 minutter kan du gå stille.




Ulike systemer distribuerer penger på forskjellige måter. Noen overfører umiddelbart til kontoen din i faucethuben , andre krever at du samler et visst beløp. Igjen, jeg gjentar alle systemene er bare et eksempel, men det er lett å forstå og alt er intuitivt klart. 
Deretter går og sjekker inn faucethub om pengene kommer.


Penger kommer umiddelbart, men i skjermbildet er utvalget fra de største betalingene. 


Videre, etter at vi har skrevet den nødvendige mengden, avtar vi dem på vesken vår.

Velg en veske, ønsket valuta og etter noen timer eller dager, avhengig av helger og helligdager, vil du motta penger allerede på lommeboken din. 
Jeg anbefaler at du samler Dogecoin-valutaen først, for å få det ut, trenger du bare 10 Dogecoin, og det vil ikke være vanskelig å samle det om 2 timer, for eksempel å ta ut Bitcoins du må samle 0,0002 BTC og Dette er ganske mye, og du må bruke mer tid på å samle inn. Og viktigst er Dogecoin ikke en undervurdert valuta i dag for en Doge gi 0,01 dollar. Nylig var Dogecoin-teamet på jakt etter programmerere, og her er grafen for hvor mye valutaen skal koste i august 2018. 
  Januar 2018 1 cent 
februar 2 cent 
mars 4 sent 
april 8 cent 
mai 16 cent
juni 32 cent 
juli 50 cent 
august $ 1

Forresten vil jeg si at det allerede i desember koster 1 cent, så planen er overfulfilled))) 

Og nå beregner vi at du kan samle 10 til 100 Dogecoin per måned fra 300 til 3000 $ per måned. Du må bare vente til august, og i et par år kan de allerede koste $ 1000 for en Doge. Gutta tror du ikke at det er nok å lese denne dregs, men det er på tide å gå og jobbe ?)) 


Og til og med på faucethuben kan du spille lotteriet. Jeg engang vant sannheten måtte sette 1000 satoshi, men vant mer enn 2000, men da mistet alle dem))).




Å spille veldig enkelt gå til spillet som du liker å velge tid, kjøp en billett desto flere billetter er de flere sjansene. Jeg kjøpte 100 billetter. Til høyre ser du et premiefond. Det er 10 premier, så det er en sjanse.




Mens du leser artikkelen, har flere mennesker blitt millionærer. Registrer http://faucethub.io/r/29823029 og start din egen virksomhet. 


  Jeg vil også annonsere et par sky minings dogemining.org . De lover å betale fra 2 prosent om dagen til 4 prosent. Minste investering er 7 $. Firmaet er registrert i England, så kanskje ikke alt er så forferdelig, og hvis du vurderer at Dogecoin vil vokse, så kanskje de overlever og ikke går konkurs sammen med pengene dine.

Med en investering på $ 100 vil du motta en måned senere $ 160, ikke dårlig. 
Med en investering på $ 1000 vil du motta en måned senere $ 870, veldig ikke dårlig. 

Og et annet nettsted https://dogemining.info/ 
Det samme prinsippet, men du kan legge til flere skripthastigheter og angi ikke bare dollar, men Dogecoin og Bitcoin. Alt er veldig enkelt og forståelig. Kastet et par mynter økt hastigheten på gruvedrift og inntekt også.


Generelt, hvis du likte artikkelen, kan du kaste noen mynter i en veske. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

Litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Ikke forveksle)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...