Free Money

Loading...

среда, 3 января 2018 г.

Jak získat zdarma bitcoins od $ 300 do $ 15000 bez příloh, ale ne okamžitě!


   $ 300 až $ 15000 Bezplatné a bez příloh. 
Přejdeme na web http://faucethub.io  .




Místo v angličtině, ale je podporována pro všechny jazyky pomocí Google Translate. 

Po registraci můžete antivirový program předem zabít, pokud jej máte. 
Jednoduše stiskněte zahájení těžby a další nastavení není zbytečné.


Ale to není velké množství asi 100 satosh za hodinu v závislosti na rychlosti vašeho procesoru (v 1 bitokone 100 000 000 Satoshi) je to určitě velmi malé, ale nejprve můžete udělat těžbu a volně procházet jiné stránky, a za druhé není pro dnes velké množství a víte, jak je možné, že růst krypto měny bude za rok za 1000 satosů, dostanete již 100 dolarů a možná i 1000 dolarů. 
Přirozeně to není největší příležitost této stránky. 
Dále jdeme do takzvaných jeřábů, kde pro prohlížení stránek budeme platit peníze.



1 Toto je stránka horního jeřábu. Můžete seřídit podle množství satoshů, které dáváte (často dávají méně než psát), podle popularity podle času, po kterém času můžete přijít a získat více peněz, za minutu, za hodinu. Pozor, čím delší je čas, tím více peněz dáte. 
2 Toto je název krypto měny, které lze shromáždit, a počet jeřábů, které distribuuje. 
3 Jak získat měnu. Můžete se dostat z těžby, kterou jsem napsal, při procházení jsem toto tlačítko odstrčil nebo ze hry, ale můžete o tom později hrát a na faucethub.io. 

4 Jeřáby samy pro distribuci peněz, klikněte na CLAM a přejděte na stránku webu. 

Zde je příklad. Přejděte na stránku (věnujte pozornost tomu, že kohoutek je plný, jinak budete odhalit CAPTCHA a nic vám nebude dáno.)
Zadejte adresu peněženky. Zapomněli jste říct, že nejprve musíte otevřít peněženku (pokud ji nemáte) a vázat kabelku na faucethub.io - to není bolestné))) a není to nebezpečné))).



Poté řešíte captcha jednoduše přetáhněte jezdec dopředu a to je vše.



Po zadání potvrzovacího kódu. (Na každém místě je všechno jiné).



Poté se dostanete k jinému místu i zde, musíte znovu zadat slova v CAPTCHA. Stiskněte REVEL



Zadejte slova



Po celou dobu, kdy zadáte slova, otevřete různá místa, abyste je lépe uzavřeli, aby systém nezpomalovali. 
Pak počkejte 10 sekund a znovu stiskněte tlačítko.




A tady je dlouho očekávaný 14 031 543 satosh. Po 3-4 minutách můžete jít klidně.




Různé systémy rozdělují peníze různými způsoby. Někteří lidé se okamžitě přesunou na váš účet do zásuvky , jiní vyžadují, abyste nahromadili určitou částku. Opět opakuji, že všechny systémy jsou jen příkladem, ale je snadné je pochopit a vše je intuitivně jasné. 
Dále jděte a zkontrolujte, zda peníze přišly.


Peníze přicházejí okamžitě, ale na obrazovce je výběr z největších plateb. 


Dále poté, co jsme napsali potřebnou částku, je odvodíme z naší peněženky.

Vyberte si peněženku, požadovanou měnu a po několika hodinách nebo dnech, v závislosti na víkendech a svátcích, obdržíte peníze již v peněžence. 
Doporučuji vám nejprve shromáždit měnu Dogecoin, abyste ji vyvedli, budete potřebovat pouze 10 Dogecoinů a nebude to obtížné je sestavit za 2 hodiny, například za účelem vyjmutí Bitcoinů, které budete potřebovat ke shromáždění 0,0002 BTC a to je docela hodně a je potřeba věnovat více času shromažďování. A co je nejdůležitější, Dogecoin dnes není podhodnocenou měnou pro jednoho Doge, který dává 0,01 dolaru. Nedávno tým Dogecoin hledal programátory a tady je graf toho, kolik by měna měla stát v srpnu 2018. 
  Leden 2018 1 cent 
únor 2 centy 
březen 4 centy 
duben 8 centy 
mohou 16 centů
červenec 32 centů 
červenec 50 centů 
srpen $ 1

Mimochodem, řeknu, že již v prosinci stojí 1 cent, takže plán je přeplněný))) 

A nyní vypočítáme, že můžete sbírat 10 až 100 Dogecoin za měsíc od 300 do 3000 $ za měsíc. Potřebujete jen počkat až do srpna a za pár let už mohou stát 1000 dolarů za jednoho Doge. Chlapci si nemyslíte, že stačí přečíst tento drot, ale je čas jít a pracovat ?))) 


A dokonce i na místě faucethub můžete hrát loterii, dokonce jednou jsem vyhrál pravdu musel dát 1000 satoshi, ale vyhrál více než 2000, ale pak ztratili všechny z nich))).




Chcete-li hrát velmi jednoduše jít do hry, kterou chcete zvolit čas, zakoupit jízdenku, více vstupenek, tím více šancí. Koupil jsem 100 lístků. Vpravo vidíte fond výher. Existuje 10 cen, takže je tu šance.




Zatímco čtete článek, několik lidí se již stalo milionáři. Zaregistrujte se http://faucethub.io/r/29823029 a založte si vlastní firmu. 


  Budu také inzerovat několik mraků dogemining.org . Slibují, že zaplatí od 2% denně až 4%. Minimální investice je 7 USD. Firma je registrovaná v Anglii, takže možná není všechno tak strašné, a pokud se domníváte, že Dogecoin bude růst, možná přežijí a nebudou bankrot spolu s vašimi penězi.

S investicí 100 dolarů obdržíte měsíc později 160 dolarů, což není špatné. 
S investicí 1000 dolarů obdržíte o měsíc později $ 870, velmi špatné. 

A další stránky https://dogemining.info/ 
Stejný princip, ale můžete přidat další rychlost skriptu a zadat nejen dolary, ale i Dogecoin a Bitcoin. Všechno je velmi jednoduché a srozumitelné. Udělal pár mincí rychlost a přírůstek těžby.


Obecně, pokud se vám článek líbil, můžete hodit několik mincí do peněženky. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

litecoin (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Nepleťte)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...