Free Money

Loading...

четверг, 28 декабря 2017 г.

Как да получите безплатни bitcoins от $ 300 до $ 15000 без прикачени файлове, но не веднага!

 

   $ 300 до $ 15000 Безплатно и без прикачени файлове. 
Отиваме в  регистъра на сайта http://faucethub.io .




Сайта е на английски, но има поддръжка за всички езици чрез Google Преводач. 

След регистрацията можете да започнете предварително да убивате антивирус, ако имате такъв. 
Просто натиснете Start mining и вече не се налага настройка.


Но това не са големи количества от около 100 satoshs на час в зависимост от скоростта на вашия процесор (в 1 биткоун 100 000 000 Satoshi), това със сигурност е много малко, но първо можете да направите минно дело и свободно да разглеждате други сайтове, и второ това не е голяма сума за днес и знаете как растежът на криптовата валута е възможен за една година за 1000 Satosh, вече ще получите 100 долара и може би $ 1000. 
Естествено, това не е най-голямата възможност на този сайт. 
След това отиваме до т. Нар. Кранове, където за разглеждане на сайтовете ще ни бъдат платени пари.



1 Това е най-горната страница на крана. Можете да сортирате по размера на сатсос, който давате (често дават по-малко от записване), по популярност по време, след което може да дойде и да получите повече пари, за минута, за един час. Внимание, колкото повече време, толкова повече пари давате. 
2 Това е името на криптовата валута, която може да бъде събрана, и броя на кранове, които разпространява. 
3 Как да получите валутата. Можете да получите от минното дело, което съм написал, от разглеждането аз обезмаслено този бутон или от играта, но можете да играете и на faucethub.io за това по-късно. 

4 Самите кранове за разпределение на пари, кликнете CLAM и отидете на страницата на сайта. 

Ето един пример. Отидете на сайта (Обърнете внимание, че кранът е пълен, в противен случай ще разкриете CAPTCHA и нищо няма да ви бъде дадено.)
Въведете пощенския си адрес. Забрави да кажеш, че първо трябва да отвориш портфейла (ако не го имаш) и да вържеш кесията на faucethub.io - това не е болезнено))) и това не е опасно))).



След това решавате captcha просто плъзнете плъзгача напред и това е всичко.



След като въведете кода за потвърждение. (На всеки сайт всичко е различно).



След това стигате до друг сайт там, също трябва да въведете отново думите в CAPTCHA. Натиснете REVEL



Въведете думите



През цялото време, когато въвеждате думи, ще отворите различни сайтове, за да ги затворите по-добре, така че да не забавят системата. 
След това изчакайте 10 секунди и отново натиснете бутона.




И тук е дългоочакваният 14 031 543 сатхош. След 3-4 минути можете да останете неподвижни.




Различните системи разпределят парите по различни начини. Някои незабавно прехвърлят към сметката ви във фючуба , а други изискват да натрупате определена сума. За пореден път повтарям, че всички системи са само пример, но е лесно да се разбере и всичко е интуитивно ясно. 
След това отидете и проверете в faucethub дали парите са пристигнали.


Парите идват незабавно, но на екранната снимка селекцията е от най-големите плащания. 


Освен това, след като напишеме необходимата сума, ние ги извеждаме в нашата чанта.

Изберете чантата, желаната валута и след няколко часа или дни, в зависимост от уикендите и празниците, ще получите вече пари в портфейла си. 
Препоръчвам ви първо да съберете валутата на Dogecoin, за да я изведете, ще трябва само 10 Dogecoin и няма да е трудно да я сглобите за 2 часа, например да извадите Bitcoins, които ще трябва да съберете 0.0002 BTC и това е доста и трябва да отделите повече време за събиране. И най-важното е, че Dogecoin не е подценена валута днес за един Додж да даде 0.01 долара. Наскоро екипът на Dogecoin търси програмисти и ето графиката за това колко валутата трябва да струва през август 2018. 
  януари 2018 1 цента 
февруари 2 цента 
март 4 цента 
април 8 цента 
може 16 цента
Юни 32 цента 
Юли 50 цента 
Август $ 1

Между другото, ще кажа, че вече през декември струва 1 цент, така че планът е преизпълнен))) 

И сега ние изчисляваме, че можете да съберете 10 до 100 Dogecoin на месец от 300 до 3000 $ на месец. Просто трябва да изчакате до август, а след няколко години вече могат да струват $ 1000 за един Додж. Момчета не мислите, че е достатъчно да прочетете тези отпадъци, но е време да отида и да работя ?))) 


И дори на мястото, където можете да играете лотарията, аз дори веднъж спечелих истината трябваше да положа 1000 сатшохи, но спечели повече от 2000, но след това загубиха всички от тях))).




За да играете много просто отидете на играта, която искате да изберете времето, купете билет, толкова повече билети, толкова повече шансове. Купих 100 билета. Отдясно виждате награден фонд. Има 10 награди, така че има шанс.




Докато четете статията, няколко души вече са станали милионери. Регистрирайте се http://faucethub.io/r/29823029 и започнете собствен бизнес. 


  Аз също ще рекламират няколко облака mining доgemining.org . Те обещават да плащат от 2% на ден до 4%. Минималната инвестиция е 7 $. Фирмата е регистрирана в Англия, така че може би не всичко е толкова ужасно и ако смятате, че Dogecoin ще расте, може би те ще оцелеят и няма да фалират заедно с вашите пари.

С инвестиция от $ 100 вие получавате един месец по-късно $ 160, не е лошо. 
С инвестиция от $ 1000 вие получавате един месец по-късно $ 870, много лошо. 

И друг сайт https://dogemining.info/ 
Същият принцип, но можете да добавите повече скорост на скриптове и да въведете не само долари, но и Dogecoin и Bitcoin. Всичко е много просто и разбираемо. Изхвърлиха няколко монети, увеличиха скоростта на добива и доходите.


Като цяло, ако сте харесали статията, можете да хвърлите няколко монети в чантата си. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M Dogecoin 

(DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ Litecoin 

(LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Не бъркайте)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...