Free Money

Loading...

четверг, 28 декабря 2017 г.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν bitcoins από $ 300 έως $ 15000 χωρίς συνημμένα, αλλά όχι αμέσως!

 

   $ 300 έως $ 15000 Δωρεάν και χωρίς συνημμένα. 
Πηγαίνουμε στον ιστότοπο http://faucethub.io  .




Ο ιστότοπος στα αγγλικά, αλλά υπάρχει υποστήριξη για όλες τις γλώσσες χρησιμοποιώντας το Google Translate. 

Μετά την εγγραφή, μπορείτε να αρχίσετε να προ-σκοτώνετε το antivirus εάν έχετε ένα. 
Απλά πατήστε το ξεκίνημα εξόρυξης και δεν χρειάζεται πλέον ρύθμιση.


Αλλά αυτά δεν είναι μεγάλα ποσά περίπου 100 satoshs ανά ώρα ανάλογα με την ταχύτητα του επεξεργαστή σας (σε 1 bitokone 100 000 000 Satoshi) είναι σίγουρα πολύ μικρό, αλλά πρώτα μπορείτε να κάνετε τα ορυχεία και να περιηγηθείτε ελεύθερα σε άλλους ιστότοπους, και δεύτερον δεν είναι ένα μεγάλο ποσό για σήμερα και γνωρίζετε πως η ανάπτυξη του κρυπτογραφικού νομίσματος είναι δυνατή σε ένα χρόνο για 1000 satosh θα λάβετε ήδη $ 100 και ίσως $ 1000. 
Φυσικά, αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία αυτού του site. 
Στη συνέχεια πηγαίνουμε στους λεγόμενους γερανούς όπου για την προβολή των τοποθεσιών θα πληρώνονται χρήματα.



1 Αυτή είναι η κορυφαία σελίδα γερανού. Μπορείτε να ταξινομήσετε ανάλογα με το ποσό του satosh που δίνετε (συχνά δίνονται λιγότερα από γράφουν), με τη δημοτικότητα του χρόνου, μετά από ποια ώρα μπορείτε να έρθετε και να πάρετε περισσότερα χρήματα, σε ένα λεπτό, σε μία ώρα. Προσοχή όσο περισσότερο χρόνο, τόσο περισσότερα χρήματα δίνετε. 
2 Αυτό είναι το όνομα του κρυπτογραφικού νομίσματος που μπορεί να συλλεχθεί και ο αριθμός των γερανών που διανέμει. 
3 Πώς να πάρετε το νόμισμα. Μπορείτε να πάρετε από την εξόρυξη που έγραψα, από περιήγηση I αποκορυφωμένο αυτό το κουμπί ή από το παιχνίδι, αλλά μπορείτε να παίξετε και στο faucethub.io για αυτό αργότερα. 

4 Οι ίδιοι οι γερανοί για τη διανομή χρημάτων, κάντε κλικ στο CLAM και μεταβείτε στη σελίδα του ιστότοπου. 

Ακολουθεί ένα παράδειγμα. Πηγαίνετε στον ιστότοπο (προσέξτε ότι η βρύση είναι γεμάτη, διαφορετικά θα ξεδιπλώσετε το CAPTCHA και δεν θα σας δοθεί τίποτα.)
Εισάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας. Ξεχάσατε να πείτε ότι πρέπει πρώτα να ανοίξετε το πορτοφόλι (αν δεν το έχετε) και να συνδέσετε το πορτοφόλι με το faucethub.io-δεν είναι οδυνηρό))) και δεν είναι επικίνδυνο))).



Τότε λύετε την captcha απλά σύρετε το ρυθμιστικό προς τα εμπρός και αυτό είναι.



Αφού εισαγάγετε τον κωδικό επιβεβαίωσης. (Σε κάθε τοποθεσία όλα είναι διαφορετικά).



Στη συνέχεια, θα φτάσετε σε άλλη τοποθεσία εκεί, επίσης, θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά τις λέξεις στο CAPTCHA. Πατήστε REVEL



Εισάγετε τις λέξεις



Όλος ο χρόνος, όταν εισάγετε λέξεις, θα ανοίξετε διαφορετικούς ιστότοπους για να τις κλείσετε καλύτερα, ώστε να μην επιβραδύνουν το σύστημα. 
Στη συνέχεια, περιμένετε 10 δευτερόλεπτα και πατήστε ξανά το κουμπί.




Και εδώ είναι το πολυαναμενόμενο 14 031 543 satosh. Μετά από 3-4 λεπτά μπορείτε να πάτε ακίνητος.




Διαφορετικά συστήματα διανέμουν χρήματα με διάφορους τρόπους. Κάποιοι μεταφέρουν άμεσα στο λογαριασμό σας στο faucethub , άλλοι απαιτούν να συγκεντρώσει ένα ορισμένο ποσό. Για άλλη μια φορά, επαναλαμβάνω ότι όλα τα συστήματα είναι απλώς ένα παράδειγμα, αλλά είναι εύκολο να καταλάβουμε και όλα είναι διαισθητικά σαφή. 
Στη συνέχεια πηγαίνετε και ελέγξτε στο faucethub αν τα χρήματα έφθασαν.


Τα χρήματα έρχονται αμέσως, αλλά στο screenshot, η επιλογή είναι από τις μεγαλύτερες πληρωμές. 


Επιπλέον, αφού πληκτρολογήσαμε το απαραίτητο ποσό, τα εξαγάγουμε στο πορτοφόλι μας.

Επιλέξτε ένα πορτοφόλι, το επιθυμητό νόμισμα και μετά από μερικές ώρες ή ημέρες, ανάλογα με τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, θα λάβετε χρήματα ήδη στο πορτοφόλι σας. 
Σας συνιστούμε να συλλέξετε πρώτα το νόμισμα Dogecoin, για να το φέρετε έξω θα χρειαστείτε μόνο 10 Dogecoin και δεν θα είναι δύσκολο να το συναρμολογήσετε σε 2 ώρες, για παράδειγμα, να βγάλετε τα Bitcoins θα πρέπει να συλλέξετε 0.0002 BTC και αυτό είναι πολύ και πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο συλλογής. Και το πιο σημαντικό είναι ότι το Dogecoin δεν αποτελεί υποτιμημένο νόμισμα σήμερα για ένα Doge να δώσει 0,01 δολάρια. Πρόσφατα, η ομάδα Dogecoin έψαχνε για προγραμματιστές και εδώ είναι το γράφημα για το πόσο το νόμισμα θα έπρεπε να κοστίσει τον Αύγουστο του 2018. 
  Ιανουάριος 2018 1 Σεπτέμβριος 
2 Σεντς 
Μάρτιος 4 σεντς 
8 Απρ. 8 σεντς 
16 σεντς
Ιούνιος 32 σεντς 
Ιούλιος 50 σεντς 
Αύγουστος $ 1

Με την ευκαιρία, θα πω ότι ήδη τον Δεκέμβριο κοστίζει 1 σεντ, έτσι το σχέδιο είναι υπερπληρωμένο))) 

Και τώρα υπολογίζουμε ότι μπορείτε να συλλέξετε 10 έως 100 Dogecoin ανά μήνα από 300 έως 3000 $ ανά μήνα. Απλά πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Αύγουστο και σε μερικά χρόνια μπορεί να κοστίσει ήδη 1000 δολάρια για ένα Δόγη. Οι άνδρες δεν νομίζετε ότι αρκεί να διαβάσετε αυτούς τους καταβόθρες, αλλά ήρθε η ώρα να πάμε και να δουλέψουμε ;))) 


Και ακόμη και στην τοποθεσία faucethub μπορείτε να παίξετε την κλήρωση, εγώ ακόμη και όταν κέρδισα την αλήθεια έπρεπε να βάλω 1000 satoshi, περισσότερο από 2000, αλλά έχασε όλα αυτά))).




Για να παίξετε πολύ απλά πηγαίνετε στο παιχνίδι που σας αρέσει να επιλέξετε το χρόνο, να αγοράσετε ένα εισιτήριο τόσο τα εισιτήρια όσο περισσότερες πιθανότητες. Αγόρασα 100 εισιτήρια. Στα δεξιά βλέπετε ένα χρηματικό έπαθλο. Υπάρχουν 10 βραβεία, οπότε υπάρχει μια ευκαιρία.




Ενώ διαβάσατε το άρθρο, αρκετοί άνθρωποι έχουν ήδη γίνει εκατομμυριούχοι. Εγγραφείτε στο http://faucethub.io/r/29823029 και ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση. 


  Επίσης, θα διαφημίσω ένα ζευγάρι των ορυχείων σύνθλιψης dogemining.org . Υποσχόμαστε να πληρώσουμε από 2% την ημέρα έως 4%. Η ελάχιστη επένδυση είναι 7 $. Η επιχείρηση είναι εγγεγραμμένη στην Αγγλία, οπότε ίσως όχι όλα είναι τόσο τρομερά και εάν θεωρήσετε ότι το Dogecoin θα αυξηθεί τότε ίσως θα επιβιώσουν και δεν θα χρεοκοπούν μαζί με τα χρήματά σας.

Με μια επένδυση $ 100 θα λάβετε ένα μήνα αργότερα $ 160, δεν είναι κακό. 
Με μια επένδυση $ 1000 θα λάβετε ένα μήνα αργότερα $ 870, πολύ κακό. 

Και μια άλλη τοποθεσία https://dogemining.info/ 
Η ίδια αρχή, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη ταχύτητα σεναρίου και να εισάγετε όχι μόνο δολάρια, αλλά Dogecoin και Bitcoin. Όλα είναι πολύ απλά και κατανοητά. Έβγαλε μερικά κέρματα η ταχύτητα της εξόρυξης αυξήθηκε και το εισόδημα πάρα πολύ.


Σε γενικές γραμμές, αν σας άρεσε το άρθρο, μπορείτε να ρίξετε μερικά κέρματα σε ένα πορτοφόλι. 


Bitcoin (BTC) 1DkP12nRbTVSrVt1dgJzBEBg2bdX9d8L6M 

Dogecoin (DOGE) AEJsVny8N1rKpt9jLo6qaQbdpZY3sxeeWJ 

Litecoin  (LTC) 37KVmNfCfV38K9qUaefX6hgd6f7BAASStH 
Μη συγχέετε)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...