Free Money

Loading...

пятница, 2 декабря 2016 г.

Sunny Leone (37photo) Neha Singh a BBC 100 legbefolyásosabb nők listáját


 Sunny Leone tette a  BBC 's 100 legbefolyásosabb nő. Ők ismét keveréke magas rangú és befolyásos nők, beleértve a vállalkozók, mérnökök, sportolók, üzleti nők, a divat ikon és művészek.

Sunny, aki ünnepli ötödik évfordulóját a  Bollywood , kezdődött az indiai showbiznisz részt vett a vitatott valóság TV show "Bigg Boss" 2011-ben.

Elment a csillag Bollywood filmeket, mint a "geci 2", "Jackpot" és "Ek Paheli Leela".Eltekintve a színésznő, a lista tartalmazza a négy indiai nevek - Gouri Chindarkar (Sangli), Mallika Srinivasan (Chennai),  Neha Singh  (Mumbai) és Saalumarada Thimmakka (Karnataka), olvasható a nyilatkozatban.

Chindarkar egy 20 éves számítógép mérnöki tanulmányait Sangli, Maharashtra. Ő az egyik első gyermek Indiában tapasztalni egy egyedülálló tanulási tapasztalat most az úgynevezett "Iskola a Cloud".

Srinivasan, 57, a vezérigazgató traktorok és mezőgazdasági berendezések Kft Ő ismert, mint a "traktor  királynője " India és nőtt a családja cég a harmadik legnagyobb traktor gyártó a világon.

Singh egy 34 éves színész-író, aki megalapította a mozgás, hogy ösztönözze a nőket, hogy sétálni az utcán Mumbaiban, hogy szembeszáll a zaklatás.


Thimmakka egy 105 éves környezetvédő Karnataka, aki ültetett több mint 8000 fát 80 év, egy projekt, amely először kezdett, válaszul a társadalmi nevetségessé, hogy nem képes gyermeket. Ő a legidősebb nő a BBC 100 nő listáját.

Néhány idei magas rangú nők közé énekes-dalszerző Alicia Keys; US aranyérmes tornász Simone Biles és francia politikus Rachida Dati. A BBC 100 Női szezonban indult hétfőn.


Bollywood színésznő Sunny Leone úgy véli, hogy bár a média és az emberek nem fogja megállítani pletykálni róla, ő az új mobil alkalmazás segít terjeszteni hiteles információt, és megkönnyítse a közvetlen interakció a rajongóival.


"Azt hiszem, média pletyka rólam egyébként, de ezen az alkalmazáson keresztül, amit tehetünk, szűrő információk, mielőtt kiment a nyilvánosság, így hiteles," Sunny mondta.

Kezdi meg Bollywood utazás a film "geci 2 ', öt éven belül, az actressensured ő láthatóságot a filmiparban, és járt a filmekben, mint a" Jackpot "," Ragini MMS 2 "," Ek Paheli Leela "," Kuch Kuch Locha Hai "és a" One Night stand ", hogy csak néhányat említsünk. Ő is szerzője egy e-book nevű Sweet Dreams ".

Mivel az első indiai híresség van egy mobil app, és beírja a e-kereskedelmi ágazat, amikor megkérdezte, akar a szerzőnek egy másik könyvet, Sunny mondta: "Őszintén szólva, én nem sokat gondolt rá, talán csak csinálni, hogy jövő. olyan sok minden van, hogy elérjék. most vagyok elégedett és boldog azzal a ténnyel, hogy én vagyok képes megtenni, amit akartam csinálni. Mivel én vagyok elfoglalt filmezés úgynevezett "Tera Intezaar" rendezte Raajeev Walia ellenkező Arbaaz Khan, én nagyon fogyasztják ezt. "

Bollywood színésznő Sunny Leone, aki elindította saját mobil app, szerdán azt mondta, hogy érdekelt figyeli szereplők Szonam Kapoorand Ranveer Singh a szociális média és a mobil app.

Arra a kérdésre, amely actressshould van egy mobil app, mint az, akit indít, Sunny mondta: "Azt hiszem, Szonam Kapoor érdekes lenne nézni, ahogy ő tartja utazás különböző országokban és feltárása. Ugyanakkor, azt követi a bollywoodi csillagok a közösségi médiában. "

Foodpanda megmenti Sunny Leone, Gets Food for Her


"Amikor a szereplők, azt hiszem Ranveer Singh nagyon érdekes, ő őrült, ő szórakoztató! Van egy jó értelemben vett divat, és időnként, visel hóbortos ruhák is! Szóval lesz szórakoztató," tette hozzá .
Sunny Leone csinálja újra! Az egykori felnőtt film csillag koholt miniszterelnök Narendra Modi és Salman Khan lesz a leginkább keresett személyiség az ötödik egymást követő évben Indiában, mint kiderült, a Yahoo! India.

Sunny Leone: Media amúgy pletyka rólam


Salman továbbra is a "Bigg Boss" leszállás az első helyet a leginkább keresett férfi híresség 2016. A második leginkább keresett férfi celeb nem volt más Khan, de a stand-up komikus és televíziós személyiség Kapil Sharma, aki követi Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan és Aamir Khan.


A buzz körül Bipasha Basu esküvője Karan Singh Grover biztosítani saját pozícióját, mint a második legnagyobb keresett női híresség míg Deepika Padukonetook harmadik slot, majd Katrina Kaif a No. 4.

Sunny Leone egy haszontalan modell. kérjük, ne pazarolja az időt, és a mi nyomtatásával neki híreket. mi legalább törődött vele. Ehelyett PRNT néhány többet országok fejlesztési kormány. Ravindra


Minden évben, a Yahoo! India felszabadul a "Year Review" lista, amely feltárja az embereket, eseményeket és történeteket, hogy elfoglalták a figyelmet a indiánok az elmúlt 12 hónapban.

Az utolsó esti epizódjában fűrész, Bollywood csillag Sunny Leonemaking különleges megjelenés Bigg Boss 10. A színésznő jött, hogy végezzen speciális jelölési feladat, ahol a versenyzők volt szükség, hogy vírusos videók és Sunny kellett megítélni. Azonban úgy néz ki, mintha nem volt felkészülve egy kellemetlen pillanat, hogy jön a maga módján.

Miután a jelölést feladatot, amikor Sunny csinál a szórakozás alapuló ikonikus film Sholay, Manu pandzsábi, aki játszott Veeru elragadtattam az aktus közben, és felhívta Sunny Leone ő "Maal". Báni ki figyeli a feladatot a többi housemates tiltakozott, mondván, nem hívod maal. Azonban Manu szégyentelenül folytatta, sőt harcoltak Bani. Azt mondta neki, hogy maradjon csendben, és ha Sunny olyan problémája van ő maga mondja meg neki. Bár Sunny tűnt ideges, de szívesebben nem válaszolt. Ez még nem minden, a női versenyzők a show Bani, Lopa és Nitibha is látható lambasting Om Swami megható Sunny megfelelően. Azt is figyelmeztette, hogy óvakodjon a jövőben.
 Emlékszel, hogy Sunny Leone jelezte egy interjúban, hogy Aamir Khan valószínűleg soha nem akar dolgozni vele? Bezár a nyomában az interjúban Aamir megtette az első lépést képez barátság a "Mastizaade sztárja. A színész még meghívtam a Diwalibash hogy ő volt a házigazdája ebben az évben.



Most, hogy mi lehet nevezni egy édes baráti gesztus, Aamir kölcsönzött az eljáró edző, Prakash Bharadwaj a színésznő. Megerősítve a hírt, hogy a napi, Sunny kiderült, hogy ő már dolgozik mindennapos Aamir edző egy ajánlatot, hogy fen színészi képességeit.


Az avatatlan, Bharadwaj óta szorosan kapcsolódó Mr. Maximalista, mivel "Rang De Basanti", és részben felelős a közeli tökéletes Haryanvi nyelvjárás az ő közelgő film, "Dangal". Ő is képzett Katrina Kaif és Preity Zinta többek között. Bharadwaj kiderült, hogy ő már dolgozik Sunny rajta Hindi-beszédkészségét.

NEW DELHI: Szinésznők Sunny Leone és Taapsee Pannu csillag digitális média csatorna Aur Dikhao új mellrák tudatosság videók, amelyek azt mondják, az emlőrák esetek csökkentené felére, ha csak a nők fizetett annyi figyelmet, hogy a melle, mint a férfiak.


"Ne légy zavarban, ne legyen szégyenlős. A két perces tesztet otthon lehet megmenteni az életét," Leone magyarázza meg a végén az ő rövid film, amely kezdődik klipek férfiak különböző az élet próbál beszélgetni nők, és küzd, hogy megakadályozzák a tekintetük csússzon lefelé.

"Hatvan százaléka emlőrákos eset Indiában diagnosztizáltak szakaszban három és négy. Önvizsgálata otthon jelent a korai felismerés. Ez két percet vesz igénybe," mondja.

"Mi, nők tisztában kell lenniük a testünk, és tudja, hogy a kimutatás jobb, mint a gyógyítás," Taapsee Pannu nyilatkozta. "Két perc önteszt annyit kell tennie! Amikor a csapat odajött hozzám ez a koncepció, én abszolút fel, mert azt akarom nők és a férfiak figyelmét arra, hogy a mellrák gyógyítható, ha kimutatható a korai szakaszban," ő adunk hozzá.


A videó, amelyben Sunny Leone és Taapsee Pannu tűnik része egy nagyobb sorozat - a hashtag #DetectToDefeat - miért fontos a kimutatására emlőrák korai.


Az egyéb rövid filmmel - amelyek közül néhány, amelyek különböző kalandokban, de ugyanaz az alapvető üzenet - csillag horgony Shibani Dandekar, színésznők Priya Bapatand Divyanka Tripathi, énekes Sunidhi Chauhan, politikus Shaina NC és sok más híresség.

Ő nyerte szív színészi etapban Bollywood és most színésznő Sunny Leone hozott létre egy új szerepet karrierje, forgatásával író. Leone írt egy könyvet című Sweet Dreams ", amely magában foglalja a 12 novellát. A "Mastizaade" színésznő azt mondja az írás nem volt a fejében, de ő tette bizonyos eszmék, ami elment a nyilvántartásba.



"Az írás nem volt a fejemben. Gondolkodtam különböző történeteket és ötleteket az évek során, de semmi igazán, hogy én írtam le. Ez volt az első alkalom, írtam ilyet. Fiatalabb koromban volt egy napló, anyám olvasni, és ez volt a végén a napló, "Leone mondta PTI egy exkluzív interjúban. Állítsa be egy indiai környezetben, az ő kitalált történeteket teljesítmény és játszani élvezet nők szexuális megegyezik a férfiak, miközben beszél a mögöttes romantika.


A 34 éves színésznő azt mondja, ha a kiadó, Juggernaut könyvek, jött vele a gondolat az írás 12 rövid erotikus történetek, ő vette fel, mint egy kihívás, és kész őket egy span három hónap. "Juggernaut odajött hozzám, és javasolta az elképzelést, 12 novella ebben a műfajban.  Ez egy személyes kihívás számomra, hogy képes rá. Vettem körülbelül három hónap írni azokat. A történet," 7 E ", a legtöbbször nehéz, mert ez volt az első, "mondta.



"Tehát ez elvitt idő, hogy kitaláljuk, az írás stílusa ... Néha volt, hogy azonnal a lényegre, mert ez egy rövid történet. Ez kihívás volt, mert nem akarja, hogy lépjenek előre, így hirtelen, hogy az olvasó elveszíti pályán "Leone hozzá. A "geci 2" kategóriájú mondja a történetet "Sweet Dreams", a jelenleg rendelkezésre álló kizárólag a Juggernaut app, a kitalált, és "semmi sem származik" életét.


Annak ellenére, hogy a történet beszélni csábítás, Leone arról, hogy ő nem lépik át a vonalat, amely tenné az olvasók, különösen a nők, kényelmetlenül érzi magát. "Azt írta ezeket a történeteket, amit gondoltam egy nő szeretne olvasni. Számomra fontos volt, ha valaki olvasni, különösen a nők, akkor nem megalázkodik, vagy mondjuk" túl sok nekem kezelni. "Azt akartam, meg, hogy az a kissé romantikus övezetben. " A történetek fog megjelenni minden este 10 órától május 3. és a "Ragini MMS 2 'színésznő úgy érzi, ideges, mivel az utazás már" személyes ". "Most, hogy ez lesz, hogy kiadja, én nagyon ideges." Azon túl, hogy ez egy nagy sugárút, hogy elérje a rajongók, ez egy kihívás, hogy ha meg tudom csinálni, mert van filmeket és dalokat jön egyik a másik után, de ez személyes. Remélem, élvezni azt.

4 millió követője van a Instagram, Sunny Leone valóságos ventilátor következő online.Ahhoz, hogy hozzá ez, Sunny használ nevű szolgáltatás Voxie terjedni neki elérni széles a közösségi médiában. Az önarcképek téma címe: neki híres Baby Doll dal, és az úgynevezett "minden Szelfik pittal di de voxie szón di". Miután Amitabh Bacchan és Priyanka Chopra, Sunnly a következő celeb, aki feliratkozik a beszélő szelfi szolgáltatást.


A színésznő már átlépte 10000 kedvel és megjegyzéseket egy óra. Ő írt egy beszélő-önarcképek, amelyben ez a voxie - a lány Facebook és Twitter oldalán, illetve, hogy támogassák őt görbék. Amikor megérinti a fotó, Sunny leone beszél teljes csábító buzgalom "My én voxie van az érzéseimet .. tudod, én vagyok, megelőzve a görbe .. hahaha" játékát játsszuk.

Színésznő Sunny Leone, vegetáriánus, azt mondja, ő orvos azt mondta neki, hogy maradjon távol az alkohol, a tejtermékek és a fűszeres ételek.
"(Én) nem jól, és az én vérem kell tisztíthatjuk fertőzés és túl sok hőt a testemben," Sunny, 35, írt a Twitteren. "Szóval inni speciális rossz ízű tea."
"Szomorú nap! Saját hagyományos kínai orvoslás orvos azt mondta nekem - nem a koffein, nincs alkohol, nincs tejtermék, semmi hús (én zöldséghez, hogy rendben van) és nincs fűszeres ételek. 
"Úgy vélem, a hagyományos kínai orvoslás, és azt hiszem, hogy Isten így adja tudtunkra, én fordult egy vegán, alkohol ... A koffein ... Nem toxinok", tette hozzá.
Sunny utoljára látható a filmben "Beiimaan Love", Rendezte Rajeev Chaudhari. A filmben is szerepelt Rajniesh Duggall. 
A pornó ban Indiában volna emelni részben, de ez nem jelenti azt, hogy a pornográfia nem lehet újra betiltották hazánkban. Miután a kormány találkozott súlyos kritikát, az általuk feloldotta a tilalmat részlegesen weboldalakon, kivéve azokat, amelyek azt mutatják, gyermekpornográfiát.
De mielőtt a hír hivatalossá tették, Bollywood szexi szirén Sunny Leone tett egy finom megjegyzéssel keresztül neki tweetek és hogy volt, csak túl apt. Ő írt egy képet férj Daniel Weber, ahol viselt Sando a "Sex értékesítő" felülírni azt.
A két saját gyártó cégnél, amelynél felnőtt filmek. Sunny ex-karrierjét pornósztár vége, és ő Bollywood karrier repülőgépes módban. Nem beszélni a nyilvánosság, hogy korábbi karrier területén, de természetesen van egy finom, mégis találó választ a pornó tilalmat India!

Bollywood színésznő Sunny Leone, aki elindította saját mobil app itt szerdán azt mondta, ő lenne érdekelt, hogy néz szereplők Szonam Kapoor és Ranveer Singh a szociális média és a mobil app.
Arra a kérdésre, amely színésznő legyen egy mobil app, mint az, akit indít, Sunny mondta: "Azt hiszem, Szonam Kapoor érdekes lenne nézni, ahogy ő tartja utazás különböző országokban és feltárása. Ugyanakkor, azt követi a bollywoodi csillagok a közösségi média ".
"Amikor a szereplők, azt hiszem Ranveer Singh nagyon érdekes, ő őrült, ő szórakoztató! Van egy jó értelemben vett divat, és időnként, visel hóbortos ruhák is! Szóval lesz szórakoztató," tette hozzá . 
A színésznő, aki elindította őt új mobil app együttműködve New York-i székhelyű induló escapex mondta az app egyablakos minden rajongóinak, akik közvetlen kapcsolatba vele, és vele találkozni. Ez megnyitja az ajtót világszerte rajongók neki a közösségi média fogantyúk - legyen az a Facebook, Instagram, Twitter vagy a YouTube.
Sunny a legelső indiai sztár, hogy egy ilyen app - escapex készített fehér címke apps művészek, mint Bob Marley, Wyclef Jean és 35 más hírességek.
Hangsúlyozva a hatása a közösségi média egy szereplőket élet, Sunny mondta: "Ahogy a eltarthatósága kicsi, ellentétben Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, a szociális média az egyik legjobb módja, hogy létrejöjjön fan követői, és lehet írni a saját sors."
Arra a kérdésre, van-e megadott műszaki miközben együttműködik a vállalat, azt mondta: "Igen, én irányítani minden olyan információt, ami kimegy a rajongóknak, és ne legyen semmilyen helyiség belső bombasztikus!"


Sunny Leone 37 fotó pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...