Free Money

Loading...

суббота, 3 декабря 2016 г.

Sunny Leone (88 photo), Neha Singh BBC 100 mõjukaima naise nimekirja


 Sunny Leone teinud seda  BBC 's 100 mõjukaima naise. Nad on taas segu teravdatud ja mõjukas naiste sealhulgas ettevõtjad, insenerid, sportlaste, äri naised, mood ikoonid ja artiste.

Sunny, kes tähistab oma viiendat aastapäeva  Bollywood , algas India meelelahutusäri osaledes vastuoluline reaalsus telesaate "Bigg Boss" 2011. aastal.

Ta jätkas, et staar Bollywoodi filmid nagu "jism 2", "Jackpot" ja "Ek Paheli Leela".Peale näitleja, nimekirja kuulub ka neli India nimed - Gouri Chindarkar (Sangli), Mallika Srinivasan (Chennai),  Neha Singh  (Mumbai) ja Saalumarada Thimmakka (Karnataka), loe oma avalduses.

Chindarkar on 20-aastane arvuti insener üliõpilane Sangli, Maharashtra. Ta on üks esimesi lapsi Indias kogeda ainulaadne õppimise kogemus nüüd tuntud kui "School Cloud".

Srinivasan, 57, on tegevjuht Traktorid ja Farm Equipment Ltd. Ta on tuntud kui "Traktor  Queen " India ja kasvanud tema pere firma arvesse suuruselt kolmas traktori tootja maailmas.

Singh on 34-aastane näitleja-kirjanik, kes asutas liikumise julgustada naisi kõndida Mumbai trotsima ahistamine.


Thimmakka on 105-aastane keskkonnakaitsja alates Karnataka, kes on istutatud üle 8000 puud 80 aastat, projekt, mis hakkas vastuseks sotsiaalse naeruvääristamine, et ei saa lapsi. Ta on vanim naine BBC 100 naist nimekirja.

Mõned selle aasta kõrge profiiliga naiste hulka laulja Alicia Keys; USA kuldmedali võitnud võimleja Simone biles ja Prantsuse poliitik Rachida Dati. BBC 100 Naised hooaja avalöögi esmaspäeval.


Bollywood näitleja Sunny Leone usub, et kuigi meedia ja inimesed ei peatu tagarääkimine temast, tema uus mobiilne rakendus aitab levitada autentne info ja hõlbustada otsest suhtlemist tema fännid.


"Ma arvan, et meedia kuulujutte mulle niikuinii, kuid läbi selle app, mida ma saan teha, on filtreerida informatsiooni enne väljaminekut üldkasutatav, et nad on ehtsad," Sunny rääkinud.

Alustades oma Bollywood teekonda filmiga "jism 2", viie aasta jooksul actressensured tema nähtavus filmitööstuse ja tegutses filmides nagu "Jackpot", "Ragini MMS 2", "Ek Paheli Leela", "Kuch Kuch Locha Hai "ja" One Night Stand ", kui nimetada mõned. Ta kirjutas ka e-raamatu nimega "Sweet Dreams".

Olles esimene India kuulsus on mobiilne app ja siseneb e-kaubanduse tööstuse, kui küsitakse, kas ta soovib autorile teise raamatu, Sunny ütles: "Ausalt, ma ei ole eriti mõelnud, ma võiks lihtsalt teha, et tulevikus. Mul on nii palju saavutada. Just nüüd, ma olen rahul ja õnnelik sellega, et ma olen võimeline tegema seda, mida ma tahtsin teha. Kuna ma olen hõivatud pildistamise film nimega "Tera Intezaar" lavastaja Raajeev Walia vastupidine Arbaaz Khan, ma olen üsna tarbitud selles. "

Bollywood näitleja Sunny Leone, kes alustas enda mobiilirakendus, kolmapäeval, ütles, et ta oleks huvitatud vaadates osalejate Sonami Kapoorand Ranveer Singh sotsiaalse meedia ja mobiilse app.

Küsis, mis actressshould on mobiilne app nagu üks ta alustab, Sunny ütles: "Ma arvan, Sonam Kapoor oleks huvitav vaadata, sest ta hoiab reisite erinevates riikides ja uurida. Kuid ma järgima kõiki Bollywood tähed sotsiaalse meedia. "

Foodpanda päästab Sunny Leone Gets Toit Tema


"Kui tegemist on osalejaid, ma arvan Ranveer Singh on väga huvitav, et ta on hull, ta on lõbus! Ta on heas mõttes moe ja kohati ta kannab Kaheli varustus ka! Nii et saab olema lõbus," lisas ta .
Sunny Leone teeb seda jälle! Endine täiskasvanud filmitäht on fiktiivsed peaminister Narendra Modi ja Salman Khan saada kõige otsisid isiksuse viiendat aastat järjest Indias, nagu on selgunud Yahoo! India.

Sunny Leone: Media niikuinii kuulujutte mind


Salman oli jätkuvalt "Bigg Boss" maandumine tipp kõige otsida mees kuulsus 2016. Teine kõige otsis mees celeb ei olnud teine ​​Khan, kuid stand-up koomik ja TV isiksuse Kapil Sharma, kes järgneb Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan ja Aamir Khan.


Sumisema kogu Bipasha Basu pulmas, et Karan Singh Grover tagatud tema teisel kohal kõige otsitakse naissoost kuulsus samas Deepika Padukonetook kolmanda pesa, millele järgneb Katrina Kaif aadressil nr 4.

Sunny Leone on kasutu mudel. ärge raisake oma ja meie aja trükkides tema uudised.oleme vähemalt vaevunud teda. Selle asemel PRNT mõned rohkem riike Arengu valitsus. ravindra


Igal aastal Yahoo! India vabastab tema "Aasta Review" nimekirja, mis näitab inimesi, sündmusi ja lugusid, mis püütud tähelepanu indiaanlased on viimase 12 kuu jooksul.

Eile õhtul episoodi nägin, Bollywood täht Sunny Leonemaking eriline välimus Bigg Boss 10. näitlejanna tuli läbi spetsiaalse nimetamise ülesande, kus võistlejad pidid tegema viiruse videod ja Sunny pidi kohtunik seda. Kuid tundub, et ta ei olnud valmis ebamugav hetk, et tuli oma teed.

Pärast ametisse ülesanne, kui Sunny tegin lõbus tegevus põhineb ikooniks film Sholay, Manu Punjabi, kes mängis Veeru sai läbi minema jooksul teo ja kutsus Sunny Leone tema "Maal". Bani, kes jälgis Ülesande ülejäänud majanaabrile selle vastu öeldes: Ära kutsu teda maal. Kuid Manu häbitult jätkus ja tegelikult võitlesid Bani. Ta ütles, et ta oleks vaikne ja kui Sunny on probleem ta ise talle öelda. Kuigi Sunny tundus ärritunud, kuid eelistas ei reageeri. See ei olnud kõik, naissoost võistlejad show Bani, Lopa ja Nitibha täheldati ka lambasting Om Swami puutuma Sunny sobivalt. Samuti hoiatas ta valvel tulevikus.
 Mäletan, kuidas Sunny Leone märkis intervjuus, et Aamir Khan ilmselt ei taha temaga koos töötama? Sule kontsad küsitluse, Aamir tegi esimese sammu moodustamisel sõprus "Mastizaade" näitleja. Näitleja isegi kutsus teda Diwalibash et ta korraldas sel aastal.



Nüüd, mida võib nimetada nagu magus žest sõprus, Aamir on andnud oma tegutsev treener, Prakash Bharadwaj et näitleja. Kinnitades uudiseid iga päev, Sunny näitas, kuidas ta töötanud igapäevaelu Aamir treener, püüdes lihvida näitlejateest oskusi.


Võhikud, Bharadwaj on tihedalt seotud Hr perfektsionist, sest "Rang De Basanti" ja on osaliselt vastutav oma lähedaste-to-täiuslik Haryanvi murdes tema järgmine film "Dangal". Ta on koolitatud Katrina Kaif ja Preity Zinta hulgas. Bharadwaj selgus, et ta on töötanud koos Sunny tema hindi keelt kõnelevad oskusi.

New Delhi: näitlejad Sunny Leone ja Taapsee Pannu täht digitaalse meedia kanal Aur Dikhao uus rinnavähi teadlikkus videos, mida öelda rinnavähi juhtude väheneb pooleni, kui ainult naistele makstakse sama palju tähelepanu oma rindadele kui mehed.


"Ära ole piinlik, ärge häbenege. Kahe minuti test kodus võib päästa teie elu," Leone selgitab lõpus lühifilmi, mis algab klippe meeste erinevatest eluvaldkondadest üritavad vestelda naiste ja üritab vältida nende gazes libisemist allapoole.

"Kuuskümmend protsenti rinnavähi juhtudest Indias diagnoositakse etapil kolm ja neli. Eneseuuring kodus tähendab varajast avastamist. See võtab kaks minutit," ütleb ta.

"Me naised peavad olema teadlikud oma keha ja tean, et avastamine on parem kui ravi" Taapsee Pannu ütles oma avalduses. "Kaks minutit self test on kõik, mida vaja teha! Kui meeskond lähenes mulle see kontseptsioon, olin täiesti tasa, sest ma tahan naiste ja meeste olema teadlik, et rinnavähk on ravitav, kui avastatakse varases staadiumis," lisas ta lisatud.


Videod, mis Sunny Leone ja Taapsee Pannu ilmuda on osa suurema sarja - koos hashtag #DetectToDefeat - eelkõige on oluline tuvastada rinnavähki varakult.


Teine lühifilme sarjast - millest mõned on erineva storylines kuid samas põhisõnum - star ankur Shibani Dandekar, näitlejad Priya Bapatand Divyanka Tripathi, laulja Sunidhi Chauhan, poliitik Shaina NC ja paljud teised kuulsused.

Ta on võitnud südameid näitlejateest lühiaegset Stiil ja nüüd näitleja Sunny Leone võtnud uue rolli oma karjääri, pöörates kirjanik. Leone on kirjutanud raamatu pealkirjaga "Sweet Dreams", mis sisaldab 12 novelle. Nn Mastizaade "näitleja ütleb kirjalikult ei olnud meelt, kuid ta ei ole teatud ideid, mis läks registreerimata.



"Kirjutamine ei olnud minu meelest. Ma mõtlesin erinevaid lugusid ja mõtteid kogu aasta, kuid mitte midagi, mida ma kirjutasin. See on esimene kord, kui ma olen kirjutanud midagi sellist. Kui olin noorem olin päevik, minu ema loe seda, ja see oli lõpuks päevik, "Leone ütles PTI eksklusiivse intervjuu. Set India miljööd, tema väljamõeldud lugusid võimu ja mängida maiuspala naiste seksuaalse võrdub mehed samas räägime aluseks romantikat.


34-aastane näitleja ütleb, kui kirjastus, Juggernaut raamatud, tuli tema idee kirjalikult 12 lühike erootilise lood, võttis ta selle üles väljakutse ja lõpetasid span kolm kuud. "Juggernaut tuli minu juurde ja pakkus välja idee 12. lühijutte selles žanris.  See oli isiklik väljakutse minu jaoks, et suudab seda teha. Võtsin umbes kolm kuud, et kirjutada neid. Lugu" 7 E ", oli kõige raske, sest see oli esimene, "ütles ta.



"Nii et see võttis mul aega, et aru saada, kirjutamise stiili ... Vahel oli meil saada otse punkti, sest see on lühike lugu. See oli keeruline, sest sa ei taha edasi liikuda nii järsult, et lugeja kaotab lugu "Leone lisatud. Nn jism 2 "staar ütleb lood" Sweet Dreams ", hetkel saadaval ainult Juggernaut app, on väljamõeldud ning on" midagi, mis on saadud "elu.


Kuigi lood räägivad võrgutamine, Leone tagada, et ta ei läbi ühtegi rida, mis muudaks lugejad, spetsiaalselt naistele, end ebamugavalt. "Ma kirjutasin need lood, mida ma arvasin, et naine tahaks lugeda. Minu jaoks oli see tähtis, kui keegi loeb seda, mis on spetsiaalselt naistele, nad ei peaks roomama või öelda" see on liiga palju minu jaoks hakkama. "Ma tahtsin see olla veidi romantiline tsooni. " Lugusid ilmub igal õhtul kell 10:00 maini 3 ja nn Ragini MMS 2 "näitleja tunneb närvis, kuna teekond on olnud isiklikus '. "Nüüd, kus see saab vabastada, olen väga närvis." Peale selle, et see on suurepärane avenue jõuda fännid, see oli väljakutse, et näha, kas ma saan seda teha, sest sul on filme ja laule tulevad üksteise järel, kuid see oli isiklik. Ma loodan, et nad naudivad seda.

Mis 4 miljonit järgijaid Instagram, Sunny Leone tõeline fänn pärast online. Et lisada see, Sunny kasutab teenust nimega Voxie levitada tema jõuda laia sotsiaalse meedia.Selfie'de teema on pealkirjaga tema kuulus Baby Doll laule ja seda nimetatakse "kõik selfie't pittal di kuid voxie Sone di". Pärast Amitabh Bacchan ja Priyanka Chopra, Sunnly on järgmine celeb kes sisselogimisega rääkiv selfie teenust.


Näitleja on juba ületanud 10000 meeldib ja kommentaarid ühe tunni jooksul. Ta postitanud rääkides-selfie, nimetades seda voxie - tema Facebook ja Twitter lehel samuti edendada oma kõverad. Pärast koputades foto, Sunny Leone räägib täielikult võrgutav kirglikkus "Minu minu voxie on minu tunded .. tead ma olen enne kõverad .. hahaha" saab mängida.

Näitleja Sunny Leone, taimetoitlane, ütleb, et tema arst on öelnud, et ta eemale alkohol, piimatooted ja vürtsikas.
"(Ma olen) ei ole hästi ja minu veri tuleb puhastada infektsiooni ja seal on liiga palju soojust oma keha," Sunny, 35, postitatud Twitter. "Nii et ma joomist erilist halba maitsega tee."
"Kurb hommikul! Minu traditsioonilise hiina meditsiini arst ütles mulle - no kofeiini, alkoholi ei, ei piimatooted, liha, (olen köögivilju, nii et trahvi) ja ei vürtsikas. 
"Usun, traditsioonilise hiina meditsiini ja ma arvan, et selle Jumala viis öelda mulle ma muutumas vegan, alkoholi ei ... Kofeiin ... Ei toksiinid," lisas ta.
Sunny nähti viimati filmis "Beiimaan Love", lavastaja Rajeev Chaudhari. Film Samuti Objekte Rajniesh Duggall. 
Porn keeld India võis tõstis osaliselt, kuid see ei tähenda, et pornograafia ei saa uuesti keelati meie riigis. Pärast valitsuse kohtus karmi kriitika, nad on tühistanud keelu osaliselt veebilehtedel, trellitatud need, mis näitavad, lapsporno.
Aga enne seda uudis tehti ametnik Bollywood seksikas sireen Sunny Leone tegi peent märkus kaudu oma tweets ja see oli lihtsalt liiga apt. Ta pilti lisanud temaga Ukko Daniel Weber, kus ta kandis Sando koos "Seks müüb" kirjutatud üle.
Kaks ise tootmise maja, mis toodab täiskasvanute filme. Sunny ex-karjääri pornostaar on läbi ja tema Bollywood karjäär on lennu ajal režiimis. Ta ei räägi avalikult umbes tema eelmise karjääri valdkonnas, kuid kindlasti on peen veel apt vastus porn keeld Indias!

Bollywood näitleja Sunny Leone, kes alustas enda mobiilirakendusega siin kolmapäeval, ütles, et ta oleks huvitatud vaadata osalejate Sonam Kapoor ja Ranveer Singh sotsiaalse meedia ja mobiilse app.
Küsis, mida näitleja peab olema mobiilne app nagu üks ta alustab, Sunny ütles: "Ma arvan, Sonam Kapoor oleks huvitav vaadata, sest ta hoiab reisite erinevates riikides ja uurida. Kuid ma järgima kõiki Bollywood tähtede sotsiaalmeedias . "
"Kui tegemist on osalejaid, ma arvan Ranveer Singh on väga huvitav, et ta on hull, ta on lõbus! Ta on heas mõttes moe ja kohati ta kannab Kaheli varustus ka! Nii et saab olema lõbus," lisas ta . 
Näitleja, kes alustas oma uue mobiilse app koostöös New Yorgis asuva start-up escapex ütles app on one-stop shop kõigi oma fännid, kes saab otse suhelda temaga ja temaga kohtuda. See avab ukse tema maailma fännid tema sotsiaalse meedia käepidemed - olgu see siis Facebook, Instagram, Twitter või YouTube.
Sunny on esimene-India kuulsus on selline rakendus - escapex on toodetud valge silt rakendusi artistidega nagu Bob Marley, Wyclef Jean ja 35 teised kuulsused.
Rõhutades mõju sotsiaalse meedia näitlejate elu, Sunny ütles: "Kuna meie säilivusaeg on väike, erinevalt Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, sotsiaalne meedia on üks parimaid viise, kuidas luua fänn järgijaid ja üks saab kirjutada iseenda saatus."
Küsis, kas esines mingeid esitatud tehnilistele samas koostööd firmaga, ütles ta: "Jah, ma kontrollida kogu teavet, mis läheb läbi minu fännid ja ei tohiks olla ruumi sisemist räuskav!"


Sunny Leone 37 fotot pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...