Free Money

Loading...

понедельник, 5 декабря 2016 г.

Cum sa faci bani pe blog - Ghidul Ultimate + Bonus!


Sponsor la poziția payoneer.com
Dacă ești nou la blogging sau întrebat vreodată cum de a face bani blogging, acest ghid în profunzime vei umbla prin  pas- cu -pas de a începe un blog - bani de luare desucces.
S -ar putea crede -  N - aș putea face asta, doar câțiva oameni norocoși face bani peblog, ai trebuie să ai niște abilități tehnice.

La momentul scrierii, am fost blogging - ul pentru doar 1 1/2 ani. Si majoritatea timpului am petrecut pe podcast meu și scrie cartea mea - nu blogging. Și totuși , o zi am dat seama -  hei, eu pot face bani blogging ! În octombrie 2017 blog - ul meu a făcut $ 21,881.78 . Puteți afla mai multe citind rapoartele mele de venit. Si eu nu spun că să mă laud, dar pentru a vă arăta,  o poți face .
În acest ghid cu privire la modul de a face bani pe blog, am să-ți arăt ce am învățat în ultimii 1 1/2 ani. Cea mai bună parte despre blogging este cât de ieftin este de a începe. Pentru costul unei cești de cafea o dată pe lună, puteți deveni un blogger.

Ghidul este împărțit în unsprezece părți. Să începem.
  1. Ce ar trebui să blog?
  2. Ce ar trebui să blog despre?
  3. Cum Pentru a crea blog
  4. Cum sa faci bani cu Affiliate venit
  5. Cum sa faci bani cu cărți electronice
  6. Cum sa faci bani de freelancing, Personal de scriere și publicitate
  7. De ce trebuie să construiască o listă de e-mail - și Cum să începi
  8. Cum de a scrie conținut excelent, care devine comună
  9. Cum să crească blog-ul și a obține mai multe cititoare
  10. Resursele pe care le folosesc pentru afacerea mea
  11. Cum sa devii Irezistibil și să crească vă propria

Partea 1 - Ce ar trebui să blog?

Am inceput blogging - ul în primăvara anului 2015. Având în vedere cât de mult timp blogging - ul a fost în jurul valorii de -  asta e un început destul de târziu .
De ce ar vrea cineva să blog? Exista o multime de motive. Și este  încă  o mare de timp pentru a începe. Check out această listă și să vedeți câteva dintre motivele pentru care.

1. Este distractiv și plină de satisfacții

Blogging-ul este distractiv. Am ajunge să scriu despre lucruri care îmi plac și mă întâlnesc oameni online, care împărtășesc interese similare.
Am petrecut cea mai mare parte a carierei mele stând în spatele unui calculator. La una dintre sarcinile mele am lucrat într - o cameră fără ferestre pe care am numit pestera . Nu mă înțelegeți greșit - Îmi place să fiu în spatele unui calculator. Dar , nu există interacțiune mult socială.
Când m-am decis, în 2015 am fost de gând să răstoarne viața mea pe cap și de a face exact opusul a tot ceea ce am făcut vreodată:
  • ajuta oamenii cu problemele lor
  • du-te la conferințe și a întâlni oameni
  • vorbesc cu oamenii (nu faci asta de mult ca programator)
întreaga mea perspectivă asupra vieții sa schimbat. I a lua pentru a ajuta oamenii cu finantele lor. Fac o diferenta.

2. Vei face noi prieteni

Am făcut atât de mulți prieteni noi nu s-ar fi întâlnit altfel. Este uimitor! Relații ar putea începe ca un comentariu la un post, răspunzând la un tweet, sau un e-mail.
Mei  prieteni virtuali  sfârșesc prin a deveni oameni eu stau cu care trăiesc aproape, sau oamenii mă văd la conferințe. Am o grămadă de oameni noi l - am intalnit pe care le consider prieteni.
De multe ori s-ar putea simți singur -
Sunt singura persoană acolo care îi place pisicile Tonkinese?
Dar, dacă începe blogging-ul despre pisici Tonkinese, brusc alți iubitori de pisici Tonkinese veți găsi. Și din cauza interesul comun, formezi rapid o legătură comună.
Blogging-ul este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni ca-minded care împărtășesc dvs. hobby-uri, credințe, valori și obiective.

3. Vei învăța lucruri noi

Sunt un elev de-a lungul vieții. Când locuiam în Atlanta, aș vizita biblioteca o dată pe săptămână, a verifica noile versiuni și ridica orice carte care sa uitat interesant.
Motivul pentru care îmi place să scriu despre finanțe personale este că există atât de multe de învățat. De la couponing extremă la 403 (b) anuități la deduceri fiscale prin servitute de conservare (nu au auzit de asta, ai?)
Nu contează ce subiect ai alege să scrie despre - chiar dacă este  tu  - sunt lucruri noi de descoperit. Scriere este doar pune gândurile pe hârtie. Puteți avea o opinie, deobservare, sau doar cere întrebări.
Nu este nevoie de a deveni un specialist de cercetare atunci când vine vorba de învățare. Tot ceea ce ai putea dori să știe este disponibil on-line.

4. Te vei provocare

Sunt un introvertit. Ce a fost surprinzator pentru mine, la ultima conferință am participat au fost cât de mulți oameni s-au ridicat în fața unei camere plină de oameni și a spus:
  • Sunt un introvertit.
  • Sunt timid.
Blogging-ul este o modalitate de a sparge prin credintele limitative, care o aveti de a experimenta viata ta cea mai bună.
Dacă doriți ca să rămână în spatele scenei și scrie pentru bucuria pura de ea - e în regulă prea!  Nimic nu spune că trebuie să faci un tur rutier și săîndeplinească toate cititori.
Dar toată lumea l-am auzit de la și vorbesc să spun același lucru:
Ieșind din zona mea de confort și să mă pun acolo a fost cea mai bună decizie pe care am făcut-o vreodată.

5. Poti dezvolta o afacere

În doar 18 luni de blogging aici este o listă a oportunităților uimitoare am avut:
  • Vorbind la o conferință financiară mare
  • Intervievat pe radio
  • Intervievat pe zeci de podcast-uri, cu o rază de sute de mii de ascultători
  • Am fost citat de nenumărate ori în publicații on-line, inclusiv Forbes și US News & World Report
Toate  acestea ajuta la construirea brandului meu și să crească afacerea mea.

6. Puteți economisi taxe

Nu veți găsi acest motiv, a menționat, cu excepția pe un blog finantele personale.
Blogging-ul este o afacere. Atunci când faci bani de la ea, deveniți proprietar de afaceri.
Există un cod fiscal diferit pentru proprietarii de afaceri, iar beneficiile sunt  ENORM.
Acum, eu nu pretind a fi un expert impozit (eu sunt, probabil, în comparație cu tine, dar eu nu am de gând să fac taxele). Am fost un mic proprietar de afaceri din anul 2000. Numărul de deduceri puteți lua, dacă dețineți o afacere, comparativ cu un proprietar de non-business este incredibil.
În cazul în care am găsit-o conferință de afaceri relevante din Orlando (Disneyworld!) Pot scrie-off toate cheltuielile mele de călătorie (nu pentru copiii mei, dar mâncarea mea, bilet de avion, cazare, etc.).
Pentru că am un birou acasă, am deduce 10% din toate utilitatile mele ca o cheltuială de afaceri (biroul meu reprezintă 10% din mărimea casei mele).
Dacă executați cheltuielile de afaceri prin intermediul unui card de credit, puteți acumula puncte pentru beneficii gratuite. Soția mea și cu mine am zburat în Hawaii și a stat o săptămână la Four Seasons -  gratuit . Acesta a fost plătit cu puncte de card de credit ne - am acumulat de la cheltuielile de afaceri legitime.
Puteți ajunge cu  mii de dolari în deduceri .
Eu vreau să subliniez există reguli IRS pentru a avea o afacere legitimă. Nu voi intra în ele aici. Linia de fund - dacă începe un blog, iar blog-ul incepe sa faca bani - ai o afacere.
Cauta un expert de impozitare ,  astfel încât să puteți beneficia de avantajele fiscale de a fi un proprietar de afaceri mici.

7. Ai ceva de spus

Asta-i drept - ai ceva de spus! Toata lumea face.
Chiar acum s-ar putea să vă întrebați -  ce ar trebui să blog despre ?
Mâine îți voi da o cale sigură pentru a găsi singurul lucru pe care îl vei iubi să scrie despre.

8. Pentru a avea libertatea financiară

In timp ce acest ghid este despre modul de a face bani blogging, bani este doar un instrument pentru a atinge obiectivele în viață.
Oamenii pot spune în scris dumneavoastră dacă sunteți pasionat de ceva. Ai putea face o mulțime de bani blogging despre moda, de exemplu. Dar dacă nu sunt la moda sau nu le pasă prea mult pentru moda, esti mult mai puțin probabil să reușească. Și tu vrei să reușească, nu?
Sunt zeci de lucruri am putut blogged despre și a făcut mult mai mulți bani, dar îmi place să ajut oamenii cu banii lor. Un tip a pus-o în mod corespunzător -
Vei să înceapă o afacere care îi ajută pe oameni rupt, care nu au nici bani pentru a vă plăti?
Da.  Pentru că pentru mine, posibilitățile de a construi o afacere profitabilă se extinde dincolo de a ajuta pe cei care ar putea fi rupt.
Blogging - ul este o cale spre libertate financiară . La fel ca orice alt loc demuncă, va fi nevoie de timp și efort. Cu toate acestea fiind un blogger, tu ești în scaunul șoferului. Tu ești șeful . Tu lucrezi la fel de mult sau cât de puțin doriți.

elemente de acțiune

Fiecare parte din aceasta serie include un pas mic, ușor de gestionat. Deci esti gata pentru a începe?
Tot ce vreau să faceți este  să notați motivele pentru care doriți să blog . Puteți alege cu siguranță mai mult de una!
Scris de dragul de scris (jurnalizare) este mare pentru a înregistra viața și evenimentele tale. Dar, dacă vrei să fii un blogger de succes și de a realiza unele dintre aceste lucruri în lista am menționat, trebuie să știți dvs. de Big De ce.
Știind  Big De ce  este ceea ce se întâmplă să vă motiva să urmeze și să ia fiecare acțiune de zi cu zi.

Partea a 2 - Ce ar trebui să blog despre?

I a lua această întrebare mult atunci când oamenii se gândesc la pornirea unei afaceri prea. Ce fel de afaceri ar trebui să încep?
Încercați acest exercițiu rapid de 10 minute:
  • Ia o foaie de hârtie
  • Trage o linie în jos pe centru, astfel încât există două coloane
  • În coloana din stânga ia 5-minute și scrie în jos tot ceea ce esti pasionat
  • În coloana din dreapta ia 5-minute și scrie tot ești un expert pe
  • Cerc tot ceea ce se suprapune în cele două liste.
Suprapunerea se numește " Zona de geniu ". Este cazul în care luați ceva ce știi despre (ești un expert în) și că v - ar fi pasionat de scris.
Iată un lucru - dacă alegeți un subiect care te doar  ușor  interesează,  nu se va lipi cu ea . Este o pierdere de timp, și  nu va  avea succes.
Sunt un brutar tort expert, dar am coace doar 1-2 prăjituri pe an. Nu sunt atat de pasionat de coacere. Am folosit pentru a fi când eram singur și nu avea nimic de-a face mai bine la sfârșit de săptămână. N-ar avea sens pentru mine să înceapă un blog tort, deoarece mi-ar mai probabil flacăra și ieși.

Ce se întâmplă dacă eu nu sunt un expert?

Din anumite motive, oamenii nu realizează acest lucru:
Nimeni nu începe ca un expert de la nimic. Deveniți un expert.
Lasă - mă să împărtășesc cu voi toate lucrurile pe care le - am devenit un " expert " pe de când am început blogging că nu am fost un expert înainte de :
  • Publicarea unei cărți
  • Producerea unui podcast
  • Crearea de bine scrise în blog
  • Vorbitul în public
  • Explicarea subiecte financiare complexe în termeni ușor de înțeles
  • optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
  • Și o mulțime de alte lucruri
Cineva a spus o dată , dacă ai citit trei cărți pe un subiect care ești un expert. De ce? Pentru că 99,99% din populație nu a citit nici măcar o carte despre acest subiect .
Motivul pentru care sunt un " expert " pe tot în această listă este că am învățat cum să o fac. Plus - Am continuat practica până când am ajuns mai bine.
Poti face acelasi lucru.
Dacă aveți un interes sau pasiune, nu ar face plăcere să aflați mai multe despre ea? Iar procesul de învățare ar fi distractiv, nu? Nu ar fi o piedică. Dacă este, s-ar putea lua în considerare un alt subiect pentru a scrie pe.
Am bucura de bine de învățare mai multe despre finanțe personale și partajarea cunoștințelor cu altele, astfel încât acestea să poată îmbunătăți viața lor. De asemenea, se întâmplă să se bucure de partea de afaceri a lucrurilor și de a învăța cum să ajungă la mai mulți oameni, astfel că le pot ajuta prea.

Dați seama că nu trebuie să fie un expert

Asta - i drept -  nu trebuie să fie un expert .
Nu am picătură în această industrie ca un expert. A fost un proces. De-a lungul timpului vei deveni cunoscut ca un expert.
Dacă sunteți doar la început de învățare despre modul de a face sandwich-uri ieftine minunat, de exemplu, vă construi blog-ul dvs. și comunitatea în jurul valorii de expertiza dobandita pentru a face sandwich-uri ieftine minunat.
Puteți împacheta apoi că expertiza într-o carte electronică, desigur digitale, carte tipărită, sau oportunități de publicitate.
Dacă învățați pe cineva cum să facă un mare sandwich, esti un sandwich maker expert pentru acea persoană. Ai nevoie doar să știe un pic mai mult decât altcineva să fie un expert în ochii lor.
Uneori documentarea doar călătoria de la începător, la abilități intermediare, la expert, vei face un expert.
De exemplu, am documentat o parte din călătoria mea de apicultura de pe site-ul meu. Sunt doi ani, ceea ce ma face un expert în comparație cu cineva care nu și-a cumpărat albinele încă.
Te poate documenta orice doriți să obțineți bun la, sau că ea apare în viața ta:
  • maternitate
  • prăjituri de copt
  • gradinarit
  • obținerea licenței de pilot
  • cum să cumpere o mașină clasică
  • fiind mai productiv
Uita - te la filmul Julia și Julia. Ea se bazează pe cineva care pregătește toate rețetele 524 din Julia Child 'carte de bucate punct de reper,  stapanind arta culinară franceză. Iar acea călătorie s- au transformat într - un film!
Ceea ce vreau să spun este că -  cerul este limita . Vă puteți documenta călătoria despre orice.
Am întâlnit o mulțime de bloggeri finanțe personale care sunt sau au fost adânc în datorii. Ei blogged despre a ieși din datorii.
Mulți dintre ei acum face peste șase cifre pe an de blogging.

Doar scrie!

Am "a început" blog-ul meu în ianuarie 2015. Când spun început, m-am WordPress înființat pe Bluehost.
Apoi m-am dus în jos gaura de iepure de încercarea de a face blog-ul meu arata destul.
Am petrecut primele  șase săptămâni  încercând să uite site - ul meu uimitor. Nu am scris un singur post pe blog timp de aproape două luni. Am petrecut tot timpul făcând grafica arata frumos, imaginind structura, meniuri. Am revizuit logo - ul meu despre  53 de ori  pentru a face perfect.
Ceea ce nu am făcut a fost scris nimic.
Am pierdut o mulțime de timp. În cele din urmă, după Ziua Îndrăgostiților în jurul valorii de laminate, mi-am spus - când ai de gând vreodată să scrie ceva și să-l publicați!
Desăvârșirea este dusmanul binelui.
Blogul meu de azi arata nimic ca o face atunci când am început. De fapt, am complet cu un overhauled nou look. Cele șase săptămâni de muncă am pus în urmă cuoptsprezece luni , a fost aruncată la coș.
Doar  scrie . Scrie ceva. Oamenii sunt curioși, și ei doresc să ajung să te cunosc. În cazul în care trebuie să scrie despre ce ai făcut acest sfârșit de săptămână și să- l sub folderul My Life pe blogul dvs. - e minunat!

elemente de acțiune

Decide ce vrei să blog despre! Figura afară ta  Zona de Genius  și alege de acolo, sau decide cu privire la ceva în cazul în care vei documenta călătoria.
Apoi spune lumii despre ea pentru că prietenii și familia se vor organiza te larăspundere. Post - o pe Facebook sau spune unui prieten apropiat. Dar nu lasa naysayers te jos. Vă  puteți  câștiga un trai ca un blogger, și  tu  poți face.

Partea a 3 - Cum să creați blog

În această parte veți începe un blog pe WordPress. Am un tutorial video care te plimba prin procesul pas cu pas în doar 15 minute.
Este simplu -  dacă vrei să fii un blogger de succes aveți nevoie pentru a rula blog -ul dvs. pe o platformă de succes .
Permiteți - mi să vă dau o analogie - dacă ai vrut să deschidă un restaurant de succes, ai folosi ingrediente ai putea găsi gratis? Bineînțeles că nu pentru că cine știe ce fel de ingrediente pe care ar fi obtinerea fara nici un cost. Te - ar începe cu cele  mai buneingrediente ai putea  permite .
Din fericire pentru tine - nu costa mult pentru a începe blogging - ul (cu alte cuvinte, este cel mai ieftin de afaceri vei  vreodată  începe să ). Puteți obține un restaurant bun de calitate în sus și să fie difuzate fără a rupe banca. În plus , dacă vă decideți că nu doriți să fie un bucătar, veți obține un  100% banii înapoi garanție . Nu-i rău!

În cazul în care pentru a începe

WordPress este software-ul # 1 blogging din lume. În cazul în care doriți să înceapă un blog WordPress pentru ieftin, merge cu BlueHost pentru a rula blog-ul dvs. este răspunsul.
Am folosit BlueHost pentru a începe trei companii (inclusiv acest site). De fapt, prima dată când le-am folosit a fost în 2005.
Puteți începe să blog-ul dvs. cu Bluehost pentru scăzut, 2.95 $ pe lună (o rată redusă am negociat personal și că este disponibil numai prin intermediul link-ul meu). În plus ei vă dau un nume de domeniu gratuit, dacă te duci cu planul de găzduire de 12 luni (care este o valoare de $ 15).
Cea mai bună investiție pe care o puteți face este semnarea pentru planul de găzduire 12 luni prin Bluehost. Economisiti bani prin semnarea pentru cel puțin 12 luni.
Dacă vă schimbați mintea mai târziu, puteți obține o rambursare în orice moment. În șase luni, în cazul în care vă decideți pentru a obține o rambursare (nu va pentru că vă veți bucura de blogging atat de mult), puteți obține o rambursare parțială pentru timpul nefolosit.

De ce să plătească pentru găzduirea?

Poti gasi servicii de blogging gratuite cum ar fi Blogger, în cazul în care ați putea începe un blog. Am menționat deja cum că ar fi ca, folosind ingrediente gratuite pentru a găti și pot începe un restaurant.
Iată ce este important - dacă vrei să:
  • face bani de pe blogul dvs.
  • face bani de pe freelancing ta
  • a construi o afacere de succes
  • au un site web cu aspect profesional, care atrage vizitatori și clienți
tu  trebuie să  plătească pentru hosting.
Motivul este simplu - personalizare și flexibilitate. Servicii de blogging gratuite, cum ar fi Blogger, nu vă permit să adăugați toate caracteristicile disponibile cu găzduire plătit. Precum:
  • coșurile de cumpărături
  • reclamă
  • îmbunătățiri de viteză pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului
  • gratuite add-on-uri pentru a face site-ul arata mai bine
  • acces la mii de plugin-uri WordPress gratuit (funcții personalizate și caracteristici, astfel încât fiecare blogger poate adapta site-ul lor la nevoile specifice ale acestora)
Am fost construirea de afaceri online și site - uri de e-commerce din anul 2000. aș niciodată  în viața mea începe un nou site web cu un blog "liber" sau "liber" platforma de site - ul web. Dacă o faci, in cateva luni site - ul dvs. va incepe sa creasca, iar  tu va trebui să treacă la o platformă de plătit oricum . Vei fi aruncat tot acest timp (și a pierdut bani în acest proces).
O să - ți dau o altă analogie. Cu hosting gratuit, e ca închirierea unui apartament care are  pereți din oțel . Nu puteți utiliza un ciocan și cuie pentru a închide imagini, instalați rafturi, a pus tapet sau atarna monta un televizor.
Cu plătit de găzduire, apartamentul tău este ca un  spatiu de birouri modulare  vă puteți personaliza oricum doriți. Puteți muta în jurul valorii de ziduri, a pus în cuie pentru a închide imagini oriunde doriți, instalați rafturi, montați cinci televizoare înjurul locului etc. Heck, aveți posibilitatea să taie chiar și o gaură în perete și lipi într -o fereastră nouă , dacă doriți.
Trebuie să fii capabil de a personaliza site-ul dvs., dacă doriți să faceți bani.
De exemplu, dacă doriți să faci bani din publicitate, agenții de publicitate prefera site-uri web profesional. Un site cu aspect profesional este mult mai greu pentru a obține cu serviciile de blogging gratuite, care este doar un motiv pentru a merge cu o platformă de găzduire cum ar fi Bluehost.

De ce sa folosim Bluehost?

Iata de ce am încredere și să recomande Bluehost la noi bloggeri:
  • sprijin uimitor 24 × 7 prin telefon, e-mail sau prin chat. Dacă aveți întrebări cu privire la obtinerea început sau de configurare, puteți obține ajutor rapid și ușor
  • Este ușor pentru a începe. Meu tutorial 15 minute te plimba prin pas-cu-pas cum pentru a începe blogging-ul. Este adevărat că este ușor de a începe un blog WordPress.
  • domeniu de blog GRATUIT - Bluehost vă va da un nume de domeniu gratuit, cum ar fi www.MyAwesomeBlog.com
  • 100% banii înapoi de garantare - BlueHost are 30 de zile banii înapoi garanție
  • configurare WordPress gratuit. WordPress este software-ul blogging-ul utilizat de majoritatea bloggeri. Bluehost include o configurare ușoară pentru adăugarea WordPress.
  • Fiabilitate - site - uri web Bluehost au crescut cu 99,9% din timp.Fiabilitatea este important deoarece , dacă blog - ul dvs. este în jos, nu face nici un ban! Am pierdut peste 5.000 $ într - o singură zi înainte ,când a fost GoDaddy  spart  și site - ul meu a fost indisponibil.
  • Auto-hosting. În cazul în care obiectivul dvs. este de a face bani din blog -ul dvs. trebuie să aibă un blog auto găzduit. Auto-hosting pur și simplu înseamnă că sunteți de plată pentru a  găzdui blog - ul le folosind un serviciu , spre deosebire de utilizarea unui serviciu gratuit pe care îl găzduiește pentru tine.
  • Vei arata profesionale - bloguri gratuite cum ar fi Blogger, Tumblr sau WordPress.com vă limitați în diverse moduri și apar mai profesionist decât blogurile autogăzduite.
  • Este ieftin! Materie de preț. Iar atunci când au o calitate  și  preț, este un câștig-câștig  pentru tine. Bluehost începe de la doar 2,95 $ pe lună ( o rată redusă disponibilă prin intermediul link - ul meu ) , care este mai mică decât o ceașcă de cafea!
Când sunteți gata , pentru a începe,  faceți clic aici pentru a semna cu Bluehost. Apoi , citiți - mi pas-cu-pas tutorial cu privire  la modul de a Setup un blog pe WordPress în 15 minute .
Există o mulțime de companii de gazduire pe blog s-ar putea veni peste. Ca cineva care a fost în afaceri online, începând cu anul 2000 și a început trei companii de succes care folosesc Bluehost, să investească în tine și verificați-le.

Naming blogul dvs.

Ce se întâmplă dacă nu vă puteți gândi la un nume pentru blog-ul dvs.?
O provocare de a începe blogging-ul nu are nimic de-a face cu scrierea sau configurarea blogului. Este imaginind ce numele blogului dvs.!
S-ar putea crede toate numele bune sunt luate! Este doar nevoie de timp pentru a găsi pe cel potrivit pentru tine.
Chiar dacă nu se poate gândi la unul încă, puteți obține configurația blog și de a termina numele mai târziu. Am lucrat la o mulțime de site-uri web în cazul în care am avut o idee (site-ul nostru adoptare) și a început dezvoltarea ei, numai să se stabilească pe un nume de săptămâni mai târziu (NRFA.org).
Dacă sunteți blocat pe alegerea unui nume verifica afară cartea  Numele meu este minunat: Cum de a crea nume de marcă care atarnau

Elemente de acțiune

  1. Înregistrează-te pentru o gazdă blog-ul (Bluehost este cel pe care îl recomand) și a obține WordPress instalat. Aveți posibilitatea să urmați meu instrucțiuni pas-cu-pas.
  2. Începe să gândesc la un nume pentru blog

Partea 4 - Cum sa faci bani pe blog cu Affiliate venit

Te - ai întrebat , probabil , te aceeași întrebare. Pot să o fac prea?
Da!
Când am început să blogging - ul în  2015 , nu am planificat pentru a face bani cu blog - ul meu ( a face bani cu blog - ul dvs. este numit  monetizing ). Am avut alte idei am vrut să continue , care să susțină financiar afacerea mea:
  • cărți de scris ( a făcut asta )
  • construirea de cursuri on - line ( care nu au avut timp să facă acest lucru încă )
  • publicitate pe podcast mea ( care nu urmăresc acest drept acum )
  • publice vorbind ( a făcut asta )
  • construirea unui site de membru ( indeciși pe aceasta , deoarece este consumatoare de timp biți )
Apoi am început să învăț despre marketing afiliat și cât de ușor a fost de a genera bani un blog. Optsprezece luni de la începerea blog - ul meu când m - am concentrat înprimul rând pe ea generarea de bani,  am făcut $ 11.400 în prima mea luna .
Eu împărtășesc asta cu tine , deoarece există o mulțime de oportunități pentru noi bloggeri pentru a face bani. Ceea ce devine mine este dacă aș fi știut atunci ce știu acum (și ce voi împărtăși cu voi),  am fi putut face bani cu blog - ul meu mult mai devreme.  Lecții învățate!
Păstrați acest lucru în minte -  eu sunt nou la blogging prea . În timp ce eu nu sunt nou la afaceri on - line, nu am mai avut un blog serios așa cum fac eu acum. Si eu abia am început. Asta e dovada  de noi bloggeri sunt încă face bani .
M-am întâlnit bloggeri la conferințe care au făcut $ 50.000 - $ 100.000 în primul lor an! E o nebunie, și este posibil.
Nu contează cât de aglomerat crezi că un anumit subiect este ( sunt mii de bloggeri finanțe personale ca mine ) este loc pentru tine de a tăia o bucată de plăcintă pentru tine.

Cum poți face bani blogging?

Mă duc să te plimbi prin fiecare dintre aceste subiecte în cadrul lecțiilor viitoare. Dar, să ne uităm la numeroasele modalități în care puteți face bani cu un blog:
  • de marketing afiliat (care este liber să facă)
  • ebooks de vânzare
  • Publicitate pe blog
  • Freelancing și scris pentru alte bloguri și site-uri
  • Având posturi sponsorizat de pe blog-ul dvs.
Ce - i frumos despre unele dintre acestea sunt ele sunt fluxuri de venituri pasive.Înțeles blog - ul dvs. are potențialul de a face bani  24 x 7.
  • în timp ce dormi
  • în timp ce ești în vacanță
  • în timp ce priviți la televizor
Katie si mi-am petrecut săptămâni departe de casă care călătoresc în lume - Egipt, Grecia, Italia, Germania, Austria, Elveția, pentru a numi doar câteva - toate în timp ce afacerea online a continuat să facă bani pentru noi.

Cât timp este nevoie pentru a face bani pe blog?

Nu voi uita niciodată când Katie & am lansat primul nostru produs digital în 2007 și a început să-l vândă prin PayPal. Ea a făcut șapte vânzări la 50 $ fiecare în prima zi, tot in timp ce lucra la un stagiu.
Vreau să aibă așteptări realiste, totuși. Aceste rezultate nu sunt un lucru normal.Prima mea luna de blog - ul meu am generați bani a făcut  câteva mii de dolari .Dar , care a avut loc după ce am fost blogging - ul timp de optsprezece luni. Dar  , nu matematica  - Sunt estimarea afacerea mea va câștiga  șase cifre  în ** al doilea an **. Iar eu n - am un blog înainte de o monetizare!
In mod realist am fi putut face bani mult, mult mai devreme, dar m-am concentrat pe alte părți ale afacerii mele (cum ar fi podcast-ul meu financiar Rock Star, și apoi scrierea mea cel mai bine vandut carte de 99 minute Millionaire).
Da, puteți face bani blogging, dar nu este o afacere get-bogat-rapid. Este ca și cum construi orice afacere. Este nevoie de timp, efort și persistența. Dar, cu atât mai mult să investească în tine, cu atat mai repede vei deveni de succes.
Am citit o povestire în revista Forbes despre o mamă asupra bunăstării, care a construit o afacere de 7 cifre on-line într-un pic peste un an. Există unele bloggeri care câștigă șase cifre după un an, și altele care câștigă câteva mii de dolari pe latura după câteva luni de blogging.
Orice este posibil .
Dacă sunteți un muncitor și un du-te-getter, poți străluci cu adevărat.

Efectuarea de bani Blogging cu Afiliere Venituri

Să începem a face un venit pasiv de la blog-ul dvs. prin intermediul afiliat venit.
Îmi place afiliat venit. Este simplu - blog-ul dvs. actioneaza ca un agent de vânzări de vânzare a produselor. Dar acolo este:
  • nici un inventar
  • fără costuri de orice fel
  • nu de transport maritim de produse
  • nici o investiție
  • nici o taxă de înscriere și de a începe
Suna prea frumos ca să fie adevărat - dar este real și 100% legit.
Permiteți - mi să vă dau un exemplu. Să începem cu cel mai mare program de afiliere din lume -  Amazon .
Aici este un link la o carte de bucate de pe Amazon ( merge mai departe și faceți clic pe el ).
O nouă fereastră se va deschide și vă luați dreptul la Amazon în cazul în care vă puteți cumpăra cartea. Dacă ați cumpărat această carte, aș câștiga un comision de afiliat de la Amazon. Hai să-l numim $ și 0,50.
Dacă vă aflați la peste Amazon, ați putea decide astăzi este ziua în care vei primăvară pentru noul televizor care costă 400 $. Dacă-l cumpere, am primi un comision de afiliat pe asta. O vom numi $ 25 pentru că am trimis pe Amazon sesizare.
Tot ce trebuia să fac a fost pus un link în blog-ul meu la carte de bucate. Asta e. Cineva vizitează blog-ul dvs. în cazul în care vorbești despre Joy of Gătitul, și faceți clic pe link-ul. Link-ul îi duce pe Amazon. În cazul în care le cumpără Bucuria de gătit (sau orice altceva), veți câștiga un comision.
Este liber să semneze și să devină un afiliat Amazon (este numit Amazon Associates programul de afiliere). Puteți câștiga până la 10%, în comisii.
Afiliat venit provine din link -ul pe blog - ul dvs. în care menționează produse pe carele iubesc. S -ar putea revizui un produs sau să includă un link ca parte dintr - o poveste personală -  I - am cumpărat acest tricou minunat pe Amazon pentru călătoria mea viitoare!
Iată câteva din lucrurile de pe blog-ul meu am Amazon link-uri afiliate pentru:
  • becuri
  • truse medicale
  • cărțile mele preferate de afaceri
  • produse de eficiență energetică pentru casa ta
  • echipament de podcasting
Nu contează ce ai blog despre , acolo vor fi produse pentru care le poate avea un link de afiliat.
Și cea mai bună parte este link - urile de pe blog - ul dvs. poate fi în jurul valorii de ani de zile. Puteți ajunge să câștigați bani de la un afiliat link - ul pentru ceva ce ai scris acum trei ani. Asta e mare lucru despre venit pasiv -  doar continua sa vina .

Cum de a începe cu Afiliere venit

Iată instrucțiunile pas-cu-pas pentru a începe cu venituri afiliat. Amintiți-vă toate aceste programe sunt libere să se alăture.

1. Alăturați-vă programe de afiliere

Am menționat Amazon în exemplul nostru, dar există multe alte programe de afiliere disponibile.
Unele site-uri de produse au un program de afiliere, care nu pot fi enumerate. Dacă aveți un produs vă place să contactați direct compania și a vedea dacă acestea au un program de afiliere.
Trebuie doar să faceți clic pe link - ul și du - te prin procesul de înscriere. Amazon este cel mai ușor și a fost cel mai mult timp. Ar trebui cel puțin semn sus pentru Amazon pentru a începe.

2. Promovarea link-ul de pe blog-ul dvs.

Există diferite moduri de a promova un produs:
comentarii produs
Luați în considerare a face o recenzie de carte sau scris, un produs de revizuire în profunzime. În prima lună de blogging, am făcut câteva comentarii despre produse in profunzime. Aceste pagini sunt unele dintre cele mai puternic vizitate de pe site-ul meu.
comparații ale produselor
Compararea a două produse diferite, side-by-side ajută cititorii să cântărească avantajele și dezavantajele fiecărui. Ajutându-i să ia o decizie, vă ajuta la construirea unei baze de fani loiali.
Puteți vedea un exemplu de unde am comparat cele două produse software de bugetare aici.
Există mai mulți bloggeri fotografie care vorbesc despre echipamentul aparat de fotografiat. echipamente Camara poate fi foarte costisitoare, iar comisioanele afiliate pot fi mult mai mare.
Resurse pagina / recomandări
Mulți oameni vor fi interesați de ceea ce instrumente și resurse pe care le utilizați pentru a face lucruri. De exemplu, am o pagină de resurse pentru toate instrumentele de blogging pe care le folosesc. Puteți vedea un exemplu de pagina mea de resurse aici.
Aceasta nu trebuie să fie fantezie  - doar o imagine, numele produsului, precum și o descriere. Pentru a merge mile suplimentare includ un scurt rezumat de ce vă place produsul.
Mentionand produsul în ceea ce scrie despre
Acesta este ușor. Dacă scrieți un articol despre coacere un tort, de exemplu, puteți include un link către pan tort pe care doriți să îl utilizați în rețetă.
crearea de tutoriale
Te ajuta cititorii, salvându - le timp cu tutoriale pas-cu-pas. Aveți posibilitatea sădocumenta  ceva  care implică asamblare sau un proces.
Vă poate documenta chiar ceva care are deja o documentație, dacă crezi că poți face mai bine! Doar gândește-te despre videoclipurile YouTube pe care le-ați vizionat cu privire la modul de a face sau repara ceva, deoarece documentația producătorului nu are sens. Mă uit în sus tutoriale tot timpul cu privire la modul de utilizare a caracteristicilor software-ului pe care le am.
Am mai multe tutoriale pas-cu-pas pe site-ul meu pentru utilizarea diferitelor produse financiare personale. Dacă îmi place produsul, voi include un link de afiliat.

Sfaturi pentru promovare produs bun

Onestitate
Fii onest în recenzia ta. Dând o recenzie strălucitoare a unui produs rău doar pentru a încerca să câștige venituri afiliat este o idee proastă. Atunci când ești onest și de a ajuta cititorii dvs. de blog, ei te va recompensa cu loialitatea și să devină un fan viață lungă. Asta valorează mult mai mult, deoarece acestea vor ajuta să împărtășiți blogul dvs. altor persoane.
Promoveze beneficiile
Oamenii cumpara lucruri, pentru că ajută la rezolvarea problemelor lor sau îi face să se simtă mai bine:
  • Are salvați - le timp? ( Această tavă ceramică curăță într - o memorie flash! )
  • Are le economisi bani? ( Această carte vă arată modul de a economisi bani pe alimente )
  • Va ajuta să le facă mai mulți bani? ( Acest curs vă oferă un plan de dovedit pentru a obține locul de muncă de vis )
  • Va ajuta sa se relaxeze? ( Acest ceai hebal va ajuta sa dormi mai bine )
Promovez ca o modalitate de Îmbunătățire fantastic pentru a începe să investească pentru că este ușor și durează doar zece minute pentru a începe de economisire pentru o pensie minunat.
Cu cât mai bine deveniți la schimbul de beneficiile unui produs, cu atat mai probabil persoana este de a cumpăra produsul.
plasare bun produs
Mai lung pe blogul tău, cu atât mai mult se poate vorbi despre un produs sau unserviciu. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să includă un link în fiecare paragraf.
Dacă este un articol scurt, de 1-2 ori mai poate fi suficient.
Pentru articole pe blog mai lungi este ok pentru a include un link la începutul, mijlocul și la sfârșit.

elemente de acțiune

  1. Înregistrează-te gratuit la programul de afiliere Amazon.
  2. Scrie un post pe blog despre unele produse vă place și includ un link afiliat la acesta în post.

Partea 5 - Cum sa faci bani pe blog cu cărți electronice

Acum vom vorbi despre modul de a face bani blogging cu cărți electronice. Am fost crearea de cărți electronice din 2009. Cea mai bună parte despre cărți electronice este ca ei sunt ușor de a crea, și aveți posibilitatea să le vândă pentru o lungă perioadă de timp.
Cartea electronică am scris în 2009 , a fost cuplată cu alte produse. Nu a trebuit să - l actualizeze din nou , până în 2014.  Am vândut -o perioadă de cinci ani!Produsul respectiv a generat sute de mii de dolari în venituri pentru afacerea mea.
Iată câteva întrebări și răspunsuri frecvente despre crearea unei cărți electronice.

Cât timp ar trebui să fie cartea electronică?

Atâta timp cât este necesar. 
Cartea dvs. ar trebui să fie de cel puțin 40 de pagini, astfel încât cumpărătorul va vedea valoarea în ea. Asta nu înseamnă că trebuie să fie de 40 de pagini, la un rând, un font de 10 puncte într-un "x11" dimensiune 8.5 pagină. Formatati-l cum doriți - fonturi mari, imagini, diagrame, o mulțime de spațiu alb.
Intreaba-te la această întrebare:
În cazul în care am cumpărat această carte, aș simt ca am o afacere bună?

Cum se pot formata o carte electronică?

cărțile electronice sunt livrate în format PDF.
Poti face singur prin imprimarea unui fișier Microsoft Word sau Google Doc în format PDF. Este nevoie de aproximativ 2 secunde.
Dacă doriți ca un capac frumos poti angaja un artist grafic pe Fiverr sau Upwork pentru a crea unul pentru tine. Plata va fi efectuata oriunde de la 5 $ (Fiverr) pentru un capac simplu la $ 299 alineatul dacă utilizați un serviciu ca 99Designs.
Am folosit 99 de modele pentru coperta mea carte de 99 minute milionar (doar observat că împărtășim un nume similar). Am fost foarte multumit de serviciu. Dacă aveți bani pentru a cheltui (care va într-o zi, dacă vă păstrați blogging-ul) - acestea sunt merită verificat.

Cât de mult ar trebui să taxa pentru cartea electronică?

Am plătit $ 10 pentru cărți electronice care au fost mult timp de 30 de pagini. Am plătit, de asemenea, $ 29 pentru cărți electronice care au fost mult timp de 100 de pagini.
Cum te prețul cărții electronice se bazează pe valoarea pe care o furnizați și modul în care cartea dvs. se compara cu alte produse similare (dacă există). Un punct de preț bun este mai mic de 10 $. Cei mai mulți oameni sunt dispuși să o parte cu 10 $ pentru o carte.
Dacă ești un expert într-un anumit domeniu, puteți obține departe cu încărcare mai mult. De exemplu, 29 $ carte, am menționat a fost un program de antrenament si dieta de cineva care clasat pe locul doi la concursul Mr. Olympia. Evident că știe ce face, astfel încât el poate percepe mai mult pentru o carte electronică lui.

Cum pot să vând o carte electronică?

Vanzarea de o carte electronică este la fel de simplu ca și crearea unui cont cu PayPal și plesnea un buton PayPal pe site-ul tau.
Atunci când Katie & am început să vândă primele noastre produse digitale în 2007, aceasta este ceea ce am făcut. Atunci când am început să facem mai mulți bani ne-am mutat într-un coș de cumpărături personalizat.
Din fericire , tehnologia sa îmbunătățit de atunci.  Aici sunt cateva alegeri foarte bune:
Gumroad este un serviciu popular care se conectează la blog - ul dvs. și vă permite să vândă produse digitale. Este doar  10 $ pe lună  pentru serviciu, și să ia o mică procente din fiecare vânzare pentru a acoperi taxele de tranzacție de card de credit.
e-junkie este un alt mare serviciu pe care le poate avea în sus și de vânzare în câteva minute. E-drogat este de doar  5 $ pe lună  timp de până la 10 produse.

Pot face bani de vânzare o carte electronică?

Ați cumpărat vreodată o carte electronică sau o carte Kindle?
Nu e răspunsul tău.
Eu dețin sute de cărți Kindle și-au cumpărat aproape 100 de cărți electronice de-a lungul anilor. O să împărtășesc cu voi câteva din titlurile le-am cumpărat pentru a vă da o idee despre ceea ce oamenii sunt de vânzare (și de a face bani pe):
  • Podcast Legal Ghid de supraviețuire de Gordon Firemark
  • De viteză dublă chitara lui Tom Hess
  • Rezolvați Ultimate Ghidul Picker lui Zack UIDL
  • Concepte frazare pentru Rock Lead Guitar soloing de Nick Layton
  • Stil de viață specific Carbohidrati Dieta de Jordan Reasoner
  • Drumul spre Olympia 2015 de Ryan Terry
Puteti vedea cumpăra o mulțime de cărți de chitară . Există unele titluri destul deobscure și subiecte în această listă scurtă. Și eu sunt doar un singur cumpărător!
Ceea ce mă aduce la punctul meu - da, este posibil de a face bani de vânzare o carte electronică pe aproape orice subiect.
Cineva acolo este dispus să vă plătească pentru expertiza dumneavoastră dacă puteți face una din două lucruri:
  1. Rezolva durerea lor
  2. Adu-i plăcere
De cotitură blog într-o carte electronică
Aici e altceva să ia în considerare - oamenii nu doresc neapărat să citească toate postările de pe blog. S-ar putea scrie un post pe blog pe un subiect și apoi șase luni mai târziu a scrie ceva pe un subiect similar.
Persoanele pe care le va plăti dacă vă consolida postările de pe blog și transforma într-o carte.
Desigur, probabil te intrebi - de ce m-ar plăti cineva pentru o carte electronică, atunci când acestea se pot obține de pe blog-ul meu pentru drum liber?
Un singur cuvânt -  comoditate .
Salvați - le timp pentru că ei nu trebuie să -și sape în jurul valorii de site - ul de internet pentru toate informațiile. Nu e de diferit decât dacă sunteți în căutare pe Internet pentru a afla despre ceva. Ce este mai ușor - cautand zece site - uri diferite, sau de a găsi  o site - ul  care are  toate de informațiile într - un singur loc?
Tiffany "The Budgetnista" Aliche a luat toate mesajele de pe blogul privind stabilirea bugetului și le laminate într-o carte best-seller pe Amazon! Era același conținut, dar oamenii au vrut ceva care a avut toate informațiile într-un singur loc, care să poată citi cu ușurință din față spre spate.

Elemente de acțiune

  1. Incepe sa scrii! În cazul în care nu ați început să scrie în blog-ul dvs., încă - începe să scrie. Stai jos și scrie 500 de cuvinte de azi despre blog-subiect.
EBook ai de gând să doriți să creați pentru venituri suplimentare pot veni chiar din postările de pe blog.

Partea 6 - Cum sa faci bani de freelancing, Personal de scriere și publicitate

Freelancing și scrierea de personal sunt alte două mari moduri de a face bani blogging.
Pentru a rupe în aceste linii de lucru pe care încă mai avea nevoie de un blog. Gândiți-vă la ea ca fiind un artist - trebuie să fie capabil să afișeze munca și portofoliul dumneavoastră. Blogul dvs. permite altor persoane să găsiți și să examinați munca.
Știu că mulți bloggeri finanțe personale, care fac mii de dolari pe lună scris pentru alte site-uri.
Pentru a începe, va trebui să muncești, la fel ca la orice loc de muncă. Primele tale locuri de muncă va trebui să facă pentru $ 20- $ 30 pe articol. Apoi încărcați un pic mai mult. Apoi , un pic mai mult. Apoi , un pic mai mult. Unii scriitori depersonal finanțe personale 500 $ și comande în sus pentru fiecare articol.
Prietenul meu Stephanie O'Connell (pe care l-am intervievat în episodul 028 din show-ul meu) a lucrat drumul ei de la $ 20 și $ 30 de articole pentru a câștiga mai mult de șase cifre pe an scris pentru mass-media majore și Fortune 500 de companii.

posturi sponsorizate

La un moment dat, vei primi abordat (prin e-mail) de către cineva care doresc să scrie un post sponsorizat si pune-l pe blog-ul.
Te plătesc bani; ei scriu acest post, și îl adăugați pe site.
De ce ar face cineva asta?  Pentru a obține produsul sau serviciul lor în fața glob ocular blog - ul vizitatorilor.
Acest post ar putea fi un produs de revizuire, sau să includă unele link-uri către site-ul companiei lor. Ei ar putea dori chiar pentru a obține acces la buletinele pe care le trimiteți și includ un anunț.
Există o mulțime de tipuri de conținut sponsorizat ai putea avea pe site-ul tau.
Atenție:  Fii foarte atent orice conținut sponsorizat vă acceptați. Exista riscul de a pierde o parte din publicul dvs. , dacă ați început punerea produse și servicii irelevante sau inferioare în fața lor.
M - am construit reputația mea ca un expert în finanțe personale , prin faptul că nu " de vânzare out ". Nu accept veniturile din publicitate sau continut sponsorizat de la orice companie care oferă un serviciu financiar sau un produs.
Numărul unu  - se evită orice conflict de interese.
Numărul doi  - cititorii mei și arată ascultători  ai încredere în mine .
Această încredere construiește loialitate. Când fac menționez un produs sau unserviciu, ascultătorii și cititorii mei știu că nu încerc să le agită în jos pentru un dolar rapid. De afaceri pe termen lung , este în valoare de mai mult financiar decât orice câștiguri pe termen scurt. In plus am grija pentru publicul meu -  ele sunt mai importante pentru mine decât banii .
Se pare contraintuitiv, dar dacă tu sau o companie pune  Oamenii peste profit , va sfârși prin a face  mai mult  în  profit  pe termen lung. Nu doriți furnizor sau cablu TV companiei dvs. de telefon mobil a crezut în acest fel?

publicitate de afișare

Pun pariu că ai văzut site-urile cu publicitate pe ele înainte de a - dreapta? Blog-ul dvs. poate include, de asemenea anunțuri. Vei fi plătit atunci când un anumit număr de anunțuri care să fie afișate pe blog-ul sau atunci când cineva face clic pe un anunț.
Adăugarea de anunțuri grafice pe site-ul dvs. este un alt mod simplu și ușor de a face bani. Cei mai mulți vizitatori ai ajunge la site-ul, cu atât mai mult puteți face.
Există mai multe surse de publicitate de afișare:
Vă puteți înscrie cu oricare dintre aceste servicii. Acestea includ tutoriale și instrucțiuni despre cum să plaseze anunțuri pe blog-ul.
Toate aceste servicii sunt  libere  să se înscrie.
AdSense (Google AdSense) este una dintre cele mai mari. Este un serviciu de plasare a publicității Google. Programul este pentru editorii de web și bloggeri care doresc să afișeze text direcționate, reclame video sau de imagine pe paginile site-ul și să câștige bani atunci când vizitatorii site-ului vizualizează sau fac clic pe anunțurile.

Meu doi cenți

Mă duc să - ți dau meu doi cenți despre publicitate de afișare -  Nu - mi place .
Este reclame opinia mea ține departe de adevărata valoare a site-ului dvs. - indiferent de mesajul dvs. este. Cred că anunțurile sunt distrage atenția. Anunțurile de asemenea, încetini site-ul dumneavoastră.
Viteza site - ului  este  importantă. Dacă blogul dvs. anunțuri de încărcare ocupat, vizitatorul ar putea lăsa niciodată să citească blogul.
Trebuie să te găsească un echilibru între a face bani cu anunțuri, păstrarea site-ul dvs. în căutarea, și viteza de site-ul curat.
Da, puteți face bani prin anunțuri grafice pe blog-ul. Dacă sunteți de abia la început, poate că ar trebui să încercați să-l doar pentru a câștiga primele câteva bănuți și obține graba de a face bani.
Celelalte modalități de a face bani , altele decât anunțurile. Iar vizitatorii tăi te vor iubi pentru asta.
Și , cu siguranță , nu - ți fie frică să  spună nu .
M - am întors în jos de publicitate pentru fripturi, diamante, toate tipurile de produse de investiții. E amuzant e - mailurile pe care le primesc uneori. De ce aș dori să faceți publicitate  fripturi ?
Dar , dacă  Ruths Chris  vrea să facă publicitate cu mine, poate că mă voi întoarce ,nu  - i în  jos (locul meu friptură favorit).

elemente de acțiune

  1. Alege o strategie pentru a face bani  Dacă încercați să alegeți fiecare strategie, este ca și cum încerca să urmărească cinci obiective diferite în același timp. Vei fi dor toate. Se concentreze pe unul la un moment dat. Venitul afiliat este cel mai ușor pentru a începe (și gratuit).
  2. Înregistrează - te pentru un cont gratuit Google Adsense  nu vreau să vă descurajeze de la încercarea de publicitate pe blog - ul. Încercați Adsense.Chiar dacă nu vei avea anunțuri pe site - ul dvs., s-ar putea la fel de bine a verifica it afară și să fie familiarizați cu ea.

Partea 7 - De ce trebuie să construiască o listă de e-mail - și Cum să începi

Aici este una dintre cele mai importante și de multe ori trecute cu vederea lucruri noi bloggeri nu fac - în creștere lista ta de e - mail incepand  ACUM !
Nu pot să vă spun de câte ori am auzit:
Aș vrea, aș fi început construirea lista mea de e-mail mai devreme.
Dacă nu sunteți construirea unei liste de e - mail de la Ziua 1,  faci o greșeală .

Ce este o listă de e-mail?

Probabil ai pe câteva ( sau o mulțime ) de liste de e - mail. De fapt, tu ești o parte din lista mea de e - mail "Începeți blogging" în cazul în care vă trimit acest mare informație de blogging în fiecare zi.
O listă de e-mail vă permite să colecteze adresele de e-mail ale vizitatorilor site-ul dvs., astfel încât le puteți contacta ulterior.

De ce aș dori să construiască o listă de e-mail?

S-ar putea crede cea mai importantă parte a blogging-ului este ca oamenii să viziteze site-ul dumneavoastră. Vizitatori înseamnă mai multe venituri din publicitate azi, nu?
Gresit.
In timp ce oamenii care au vizita site - ul dvs. este important, fiind capabil să seconecteze cu vizitatorii dvs. în viitor , este  de zece ori mai importantă.
Este , de asemenea , în valoare  de zece ori mai mulți bani .
Prefacem pentru un moment ce ai fost blogging-ul timp de opt săptămâni, iar acum aveți conținut suficient pentru a pune împreună o carte electronică minunat.
Pe cine ai de gând să-l vinzi?
Cum vei vinde tuturor acelor oameni care au vizitat blog-ul dvs. în ultimele opt săptămâni?
Cum vei ajunge ca toți să vină înapoi, astfel încât să le puteți spune despre noua ta uimitor de carte electronică?
Dacă nu aveți un mod de a le contacta - nu poți.
E-mail este # 1 modalitate de a se conecta cu cititorii.
O să-l repet, deoarece este atât de important:
E - mail este   # 1 mod de a se conecta cu cititorii.
E-mail este mai bună decât:
  • Se trimite un tweet
  • Postarea pe Facebook
  • Posta pe blog
  • publicitate plătită în cazul în care veți plăti pentru a face publicitate produsului / serviciului
Motivul e - mail este rege, se datorează faptului că  toată lumea citește e - mail lor. Compara că la un post pe Facebook în cazul în care cineva poate sau nu poate primi.Când a fost ultima dată când nu a făcut cel puțin citit subiectul unui e - mail înainte de a șters? Cel puțin l- ai văzut  în fiecare  e - mail primit.
Sper că v-am convins pentru a începe colectarea adreselor de e-mail.

Listele de e-mail sunt ouă de aur

Stick cu blogging-ul, și veți construi o listă de e-mail care are 1.000, 10.000, 100.000 sau mai multe nume pe ea.
Să presupunem că ați pus cartea electronică împreună.
Sau tu esti un blogger de alimente, iar tu ai venit peste acest fantastic nou termometru de bucătărie pe care trebuie să le comunicați tuturor (cum ar fi favoritul meu Thermoworks super-rapid Instant termometru digital )
Sau ai o recomandare pentru o mare de 100 $ pentru produsul pe care le obține 30 $ în comision de afiliat.
Ai pus împreună un buletin și trimite-l la lista ta și ...
Ca-Ching!
Banii începe de rulare în.
Ne oferiți valoare abonaților spunându-le despre ceva ce se întâmplă la:
  • rezolva durerea lor
  • le da placere
În schimb, câștigi bani pentru a ajuta. Este win-win.
Atunci când Katie & am fugit compania noastra verde de formare clădire, am construit o listă de e - mail de peste 100.000  de clienți plătitori . De fiecare dată când ne - ar veni cu un produs nou am trimis lista pentru a le spune despre asta. Am fost ajutându -  i să învețe lucruri noi , care s- ar  imbunatati  cariera lor (locuri de muncă mai bune, mai multe venituri, promotii).
In timpul lansari de produse noi, am putea face de 10.000 $ în 48 de ore prin e-mail lista noastră de a anunța produsul.
Și amintiți - vă  - ca un afiliat nu trebuie nici să facă produse. Unii bloggeri ca Pat Flynn peste la Smart Venituri pasive castiga peste 100.000 $ în fiecare lună venituri afiliat doar prin recomandarea produselor altor oameni.

Alegerea unui furnizor de servicii de e-mail

Furnizorii de servicii de e-mail menține lista de e-mail pentru tine. De exemplu, atunci când un vizitator site-ul dorește să se înscrie pentru buletinul dvs. pentru a rămâne în contact cu tine. Furnizorul va vă oferă instrumente software care vă permit să adăugați funcționalitatea buletinul informativ pe site.

Primii trei furnizori de e-mail pentru noi bloggeri

  1. MailChimp
  2. AWeber
  3. ConvertKit
Care ar trebui să utilizați?
MailChimp
MailChimp este liber pentru a începe, și este gratuit pentru  primii 2.000 deabonați . Asta - i o afacere!
Vei găsi unii oameni recomanda AWeber. Când am început blogging - ul  am folosit AWeber prea. Așa că mulți alți oameni au spus " folosesc AWeber! ".
Am o suspiciune de ce mascate - pentru că AWeber are un program de afiliere!Oamenii fac venituri afiliat atunci când vă înscrieți cu AWeber.
MailChimp  nu  are un program de afiliere. Am platit  nimic  daca le folositi.
Mai ții minte când am vorbit despre a fi cinstit în comentarii despre produse și modul în care onestitate vă va ajuta să construiască o bază de fani loiali? Tocmai ți - am dat un exemplu. Recomandand cel mai bun produs pentru tine (MailChimp) este mai important pentru mine decât a câștiga o vânzare afiliat la AWeber .
Ca cineva care a folosit ambele produse, am găsit MailChimp să fie mult mai ușor de utilizat.
ConvertKit  este un produs cu un preț mult mai mare ( $ 79 / luna ). Așa cum am scris acest lucru, eu sunt evaluarea produsului. Nu aveți nevoie să investească în servicii mai mari și mai bine până când începe să câștigați bani de blogging.
Am fost folosind MailChimp de peste un an, și îmi place. Dar colegii mei bloggeri, care au fost blogging-ul pentru un timp (2+ ani) se deplasează la ConvertKit. Așa că mă duc să văd ce toate hype este vorba.
Păstrați-l simplu și gratuit - du-te cu MailChimp.

Cum de a colecta adrese de e-mail

Dacă v-ați înscris vreodată pentru un buletin informativ - de ce ai făcut-o? Trebuie să vii cu un motiv convingător pentru a obține un vizitator blog pentru a vă da adresa lor de e-mail.
Un obiectiv rezonabil l-am auzit de la e-mail marketing profesionale este aceasta:
Pentru fiecare 100 de vizitatorii site-ului, te descurci bine, dacă puteți obține două adrese de e-mail.
O rată de conversie de 2% - asta e scopul. Orice mai mare și tu ești uimitoare. Ceva mai mic și nu există loc de îmbunătățiri.

Obtinerea de oameni pentru a vă abona

Pentru a primi pe cineva să vă abonați la newsletter-ul dvs. aveți nevoie de un motiv convingător. bloggeri prea des am vazut ceva de genul acesta site-ul lor:
Aboneaza-te la newsletter-ul meu
Întrebați-vă - ceea ce ar fi motivul? Nu există unul. Compara că la acest lucru:
Înregistrează-te pentru newsletter-ul meu lunar și eu voi trimite cupoane uimitoare pentru a economisi bani pe cumpărăturile. În plus, dacă vă înscrieți vă voi trimite un email pentru un cookie.
Iată de ce funcționează:
Frecvența este clară  - Newsletter - ul va fi trimis lunar, astfel încât abonatul știe când se pot aștepta să aud de la tine.
Vă arăta beneficiul de a subscrie  - cupoane dvs. le va economisi bani. Ajuți să le rezolve o problemă - toată lumea vrea mai mulți bani.
Vă arăta personalitatea  - Toată lumea știe că nu poate e - mail un cookie. Prin sondare ca un  om în  loc de o  companie plictisitoare , vă construi o conexiune cu cititorii.

Oferta dumneavoastră

Să vină cu o ofertă pentru a obține oameni să se aboneze. A fost dovedit, dacă aveți o ofertă gratuită (ceva de valoare), oamenii sunt mult mai probabil să se aboneze.
Probabil ai vazut o multime de oferte, dar aici sunt câteva să ia în considerare:
  • Top 10 sfaturi despre XYZ
  • 5 moduri pe care nu ai auzit de La XYZ
  • Cum Pentru a XYZ în doar 10 zile
  • 49 Sfaturi despre XYZ
Oferta ta nici măcar nu trebuie să fie unic. Puteți lua un post de blog sau posturi deja le-ați creat și re-pachete le într-un chilipir gratuit.
Aici sunt ofertele pe care le folosesc pe blog-ul meu:
  • Cum Pentru a salva 1.000 $ într-o săptămână
  • Acest curs blogging-ul pe care vă aflați în care vă arată cum să faci bani pe blog.

colectarea de e-mailuri

Aici este un instrument fantastic Vă recomandăm: SumoMe
Beneficiile de SumoMe:
  1. GRATUIT!  - Nu poți bate liber. Template - urile de bază sunt gratuite. Dacă doriți ca să obțineți fantezie într - o zi , puteți să faceți upgrade la un cont deplătit.
  2. Ușor  - Este simplu pentru a adăuga la WordPress blog - ul dvs.
  3. Se conectează la contul dvs. MailChimp  - Ai un  gratuit  instrument decolectare de e - mail , care face legătura cu dvs.  de liber  cont MailChimp. Nu este blogging - ul uimitor și ieftin?
  4. Tone de Caracteristici  - SumoMe vine cu 12+ instrumente gratuite pentru a crește site - ul și pentru a colecta adrese de e - mail. Sugestia mea este de a instala toate instrumentele de colectare de e - mail și a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine.

Nu merge nebun

În timp ce SumoMe este dotat cu toate tipurile de instrumente gratuite - fiecare dintre aceste instrumente pe care le adăugați vor încetini site - ul dvs. un pic. Instalați doar ceea ce ai nevoie . Vă recomandăm instalarea:
  • Bine ai venit Mat
  • List Builder
  • Bună ziua Bar ( opțional )
Am încercat toate trei pe blog-ul meu când m-am început. Eu am scalate, deoarece înapoi la a avea doar o singură fereastră pop-up care apare atunci când cineva părăsește blog-ul meu. Single pop-up funcționează bine pentru mine, pe baza rezultatelor am masurat-a lungul timpului.

Elemente de acțiune

Asta a fost o mulțime de a lua în! Totul se reduce la aceasta:
Crearea listei de e-mail este super-important.
  1. Înregistrează-te pentru un cont gratuit la MailChimp pentru a stoca adresele de e-mail.
  2. Înregistrează-te pentru un cont gratuit la SumoMe pentru a colecta adrese de e-mail.
  3. Se începe colectarea adreselor de e-mail de pe blogul dvs.

Partea 8 - Cum se scrie un continut grozav care devine comună

În această parte voi da multe din scris sfaturi am învățat calea cea mai grea (scriind articole de blog teribil când am început).

Prima pagină scris Killer

Ce te face să citești o postare pe blog?
Titlul!
Este  cel  mai important lucru. Fără un bun blog titlu, posta dvs. nu va fost vreodată citit. Un titlu mare va face pe oameni să faceți clic și pe blog - ul citit.
Un titlu rău face exact opusul.
Există o artă și știință pentru a scrie titluri mari. Hai să-l păstrați simplu, astfel încât să nu te prea impotmolit. A se vedea, în cazul în care această carte ca la bibliotecă:
Îmi place cartea - e scump. Este un fișier glisează de titluri, puteți copia și variază în funcție de subiect. Motiv pentru care spun verifica it afară din bibliotecă, dacă poți.
Aici este un  fișier de titlu glisează freebie  tocmai am tras în sus pe Google.
Nu este nevoie de a re-inventa roata - găsi un fișier glisează bun de titluri și doar să completați spațiile libere.
Aici este un exercițiu ar trebui să încercați:
  1. Pentru fiecare postare pe blog a scrie zece titluri (da, 10), în cinci minute.
  2. Utilizați un analizor titlu

Headline Analizoare

titluri pentru a crea o mai bună utilizare un analizor de titlu pentru a verifica ideile tale. Ambele sunt gratuite:
Veți obține rezultate diferite de la fiecare, deoarece acestea măsoară lucrurile în mod diferit. s-ar putea să vă dau un singur scor mare, iar celălalt un scor scăzut pentru același titlu.
Încercați să nu se împotmolească crearea titlul perfect. Un  bun  titlu este mai bună decât a nu publica postarea.
Ce faci cu toate acele titluri suplimentare pe care le-a scris?  Încercați versiuni diferite , atunci când distribuiți postările pe social media. Atunci când partajați conținutul dvs., nu trebuie să utilizeze același titlu ca și cel de pe blog - ul.
EVITATI FOLOSIREA TOATE cujmele BLOG TITLE!
Se face sa para ca tine sunt țipi la cititor. Valorificând unul sau două cuvinte pentru accentul este în regulă!

Scris mesaje publicate într-adevăr într-adevăr într-adevăr foarte lung

Dacă doriți ca să rang superior în rezultatele de căutare ale motorului a scrie posturi mai lungi. Un blog care este de 1000 de cuvinte lung este văzută ca având o valoare mai mare decât un blog care este de 300 de cuvinte pe același subiect.
Studiile s-au dovedit acest lucru.
La un nivel minim, postările de pe blog ar trebui să fie de 500 de cuvinte. Dacă aveți de a alege scris trei articole de blog, care sunt de 500 de cuvinte fiecare sau scrierea unui lung articol de 1500 de cuvinte pe aceeași temă - a scrie un articol lung.
Știu la ce te gândești -
Dar eu voi avea trei articole în loc de una!
Mai mult timp un cititor petrece pe o  singură pagină  cu atât mai bine. Motoarele decăutare înregistrează timpul petrecut pe cititori într- o pagină. Mele cele mai bune posturi de blog sunt cei care iau mai mult de 5 minute pentru a citi, iar Google clasează le foarte mare în rezultatele de căutare.

Recitești, recitești, recitești

Poliția gramatica  va  aresta.
  • Ei trimit email-uri
  • Ei scriu comentarii urât
  • Ei se vor  întoarce niciodată  la blog dacă scrie prost
În cazul în care engleza este a doua limba dvs. și sunteți scris pentru un public englez, este chiar mai important pentru a obține corect.
Dar, există un remediu ușor. Aici este procesul exact am folosit pentru a deveni un scriitor mai bun.
  1. Scrie mai întâi . Uita despre ortografia, corectura, și gramatica ca te duci de-alungul. Scrie doar postul Dang și să - l 95% din drum acolo.
  2. Recitești . Copy / paste postarea dvs. în Grammerly. Grammerly este un instrument gratuit corectură on - line. Aceasta capturează cele mai multe erori gramaticale și de ortografie.
  3. Citește blog - ul posta tare pentru tine.  Vei prinde orice erori rămase ,inclusiv lucruri pe care le - ați scris , care nu fac nici un sens , dacă ai citit ce ai scris cu voce tare. Ai încredere în mine, funcționează.
Notă : Nu scrie în WordPress. Am pierdut un articol foarte lung o dată pentru că salvarea automată nu a fost pornit. Niciodată n - am scris postările mele în WordPress atunci. Eu scriu în Evernote ( este gratuit ) , pentru că mă ajută să păstrați conținutul meu organizat.
Asta e procesul meu pentru fiecare post pe blog. Este  simplu ,  rapid și  gratuit . Nu angaja corectorilor profesionale, și rareori am obține poliția gramatica mă contacta.

Creați un program (și stick la el)

Pentru a face bani pe blog trebuie să blog. Aceasta poate parea o prostie, dar nu pot face bani de lucru, dacă nu apar la locul de muncă.
La un nivel minim, ar trebui să blog-ul cel puțin o dată pe săptămână. În cazul în care aveți blog-ul mai puțin frecvent șansele de a vă face bani în plus scad dramatic. Aveți nevoie de conținut de pe blog-ul dvs. pentru a atrage cititorii.
Dacă nu vă blog-ul în mod regulat, cititorii nu pot veni înapoi sau muta pe alte bloguri.
Descărcați acest calendar gratuit pentru a vă ajuta să -  Ghidul Ultimate la Crearea unui calendar editorial

Secretul pentru o mai bună scriere

Cel mai bun mod de a obține o mai bună la scris (de fapt, singura cale) este de a scrie mai mult și mai mult.
Iată un tidbit fiecare blogger va va spune - lucruri pe care le scrie mai întâi va fi teribil.Știu, pentru că primele mele posturi pe blog erau prea. Când te uiți înapoi 2-3 ani de acum la posturile tale anterioare, vei spune același lucru pe care noi toți spunem:
Nu-mi vine să cred cât de rău este!
Este normal.  Un copil nu se ajunge într -o zi și începe să fie difuzate curse 5k. Ele cad pe fata si fundul lor de peste si peste din nou. Apoi , ei încep să se miște un pic. Apoi ,ei cad înapoi în jos. În câteva săptămâni, ei încep mersul pe jos. Si asa mai departe.
Vă încurajez doar să scrie. scris dvs. va primi mai bine. Meu scris blog a îmbunătățit 10x de când am început. Este pentru că am ținut o fac și citesc alte bloguri pentru a vedea ce a făcut conținutul lor mare.

Elemente de acțiune

  1. Creați un conținut calendar  - Păstrați - l simplu. Notați subiectul fiecărui post de blog va scrie în următoarele 30 de zile. Câte unul pe săptămână înfiecare săptămână , în următoarele patru săptămâni.
  2. Creează Zece Prima pagină  - Încearcă să creezi zece titluri pentru următoarea postare pe blog folosind instrumentele de titlu.

Partea 9 - Cum să crească blog-ul și a obține mai multe cititoare

Care sunt lucrurile pe care le puteți face pentru a crește blog-ul dvs.? După cum blogul dvs. crește, vă ajută să faceți mai mulți bani.
Nu aveți nevoie de un blog masiv cu milioane de vizualizări de pagini și de vizitatori pentru a face bani. Poti face un bun venit cu un site mic, de nișă, atâta timp cât sunteți adăugarea de valoare pentru vizitatori.
Site - ul meu adoptarea  NRFA.org  este o  foarte  nișă mică. Ea nu se obține mult trafic la toate, dar încă churns un profit frumos în fiecare lună.
Da, mai mulți vizitatori ai, cu atât mai mult se pot face. cu siguranță vrei să faci tot ce poți pentru a conduce mai mult trafic pentru site-ul dvs. și de a construi lista dvs. de e-mail.
Puteți explora fiecare dintre aceste sfaturi în continuare pe măsură ce continuați călătoria blogging-ul.

Search Engine Optimization (SEO)

optimizarea motorului de căutare este practica de a scrie postările de pe blog, astfel încât acestea rang superior în motoarele de căutare. Este destul de o știință și prea mult pentru a intra.
Există tot felul de cărți, cursuri și site-uri dedicate optimizarea motorului de căutare.Puteți petrece ore doar de învățare de bază.

Instalați plugin-ul Yoast SEO WordPress

SEO plugin - Yoast este un  gratuit  WordPress add-on care vă ajută să scrie posturi pe blog , care sunt optimizate pentru motoarele de cautare. Este instalat pe mai mult de 1 milion de bloguri -  pentru că e bine .
Este o modalitate simplă de a începe SEO de învățare. Plugin - ul apare chiar în WordPress sub editorul dvs. post. Acesta vă va oferi sugestii cu privire la ce să sestabilească pentru o mai bună SEO. În plus vă oferă sfaturi cu privire laîmbunătățirea  lizibilității  postării.
Asigurați-o notă de faptul că pe măsură ce obține în continuare împreună în scris dumneavoastră - poate câteva luni de acum - din nou acest subiect.

Vizitator Mesaj

postarea de oaspeți este locul unde scrie un articol pe blog pentru site-ul altcuiva.Există două motive foarte importante pentru a posta invitat:

1. Puteți conduce o tona de trafic nou pe site-ul dvs.

Am postat un articol de oaspeți pe Penny Hoarder și a primit  155 de abonați e -mail în 48 de ore , și 2.500 de noi afișări de pagină.
De asemenea , oaspetele am postat pe Ultimate Guitar și a primit  un singur  abonat de e - mail.
Nu stii ce rezultate vei primi. Dar tu nu trebuie să încerci, ocazional, pentru a afla.

2. Pentru a obține link-uri către site-ul dvs.

Unul dintre factorii de cât de mare rang în Google și alte motoare de căutare este cât de multe site - uri de înaltă calitate link către site - ul dumneavoastră. Face parte din sos de secrete, iar Google nu ne spune cât de important este, dar  este  important.
De exemplu,  Forbes  este un site foarte reputație. Articolele publicate pe Forbes.com sunt mai susceptibile de a rang mai mare decât articolele publicate pe MyDogLikesToSleep.biz  (sau orice altceva). Google clasează articole Forbes mai mare în rezultatele de căutare ( în general) , din cauza reputației Forbes ".
Dacă aș putea obține citat în Forbes sau să devină un autor pe Forbes.com și care contribuie cotația / articolul include un link către ScottAlanTurner.com, Google va vedea că link-ul. Mele posturi site-ul clasat mai mare în Google deoarece este asociat cu Forbes.com.
Termenul pretențioasă pentru această strategie se numește  backlinking . Cu cat mai multe link - uri aveți de la alte site - uri cu reputație site - ul dumneavoastră, cu atât mai mare va apărea în rezultatele căutării.
Cel mai simplu mod de a obține aceste backlink este de oaspete post.

Face ușor pentru a partaja conținutul dvs.

Toate  postările de pe blog - ul ar trebui să aibă butoane care permit cititorilor să împărtășiți postările pe social media (Facebook, Twitter, Pinterest, etc.)
Și are să fie ușor!
Aici sunt două instrumente am folosit si recomanda.

SumoMe

O altă caracteristică a instrumentului SumoMe liber am menționat în lecția lista de e-mail clădire este gratuit instrumente de partajare a le include. Este gratis!

Warfare socială

Războiul social este plug-sharing Eu folosesc în prezent, pe site-ul meu. Am folosit SumoMe la un moment dat și apoi am trecut la război social. Căci viața mea, nu-mi amintesc de ce. Cred că a avut un război social buton de e-mail și SumoMe nu a făcut la momentul respectiv.
Trebuie să decideți ce caracteristici doriți și apoi alegeți software-ul care îndeplinește obiectivele.

Conținut Share Blogger

În cazul în care am re-tweet sau de conținut re post de la revista Money, ea are zero beneficii pentru mine , deoarece revista Money este o companie masiv , care nu - i pasă cine sunt. În cazul în care articolul a fost bună  nu  beneficiază urmașii mei.
În cazul în care am re-tweet sau de conținut re-post de la un blogger cunoscut - (Stefanie O'Connell, de exemplu) - cititorii și urmașii mei să beneficieze pentru că eu sunt de partajare de conținut valoros de la alte persoane.
NOTĂ:  Voi intra acest lucru în secțiunea privind ajutarea altor bloggeri, dar să fie sincer în ajutorul tău. Dacă sunteți în căutarea doar pentru a obține ceva din altcineva, nu va forma o relație cu acea persoană. Mi- a placut blog - ul și conținutul lui Stephanie de când l - am văzut prima dată. Ea are o poveste uimitoare de a fi rupt în New York City, iar ea a construit acest uimitor de afaceri finanțe personale , în doar câțiva ani. Am ajuta Stephanie pentru că îmi place Stephanie , nu pentru că eu  vreau sau  aștept  pentru a obține ceva din relație.
Nu este posibil pentru tine să acopere fiecare aspect al subiect. La un moment dat, trebuie să împartă conținutul altor persoane. Vei să mă îmbolnăvesc sau doresc să meargă în vacanță și nu vor fi în măsură să scrie. Unde vei întoarce? Conținutul altor persoane .

Link-ul postările dvs.

Daca scrii zece articole de blog diferite despre diferite moduri de a face un sandwich, să facă un efort pentru a lega între mesajele dumneavoastră în cazul în care este relevant.
De exemplu:
  • Ai un post de blog pentru a face  pâine aluat
  • Atunci va scrie un alt post de blog pentru a face un  uimitor sandwich cubrânză la grătar
În cazul în care sandvișul brânză la grătar folosește pâine aluat, se leagă la reteta ta pâine aluat.
Există două motive foarte importante pentru legătura între posturile dumneavoastră împreună:
  1. Se păstrează cititorul de pe site-ul dvs. și face mai probabil ei vor citi mai multe dintre postările tale. Cu cat citesc mai mult, cu atât mai multe vizualizări de pagină veți obține, care crește traficul pe blog.
  2. Motoarele de căutare a se vedea posturi care se leagă una de alta mai bună decât un post care nu are internă de legătură. Postarea dvs. va rang superior în motoarele de căutare. Zece posturi despre pâine rețete care  nu se  leagă unul dealtul , nu sunt la fel de bune în ochii motoarelor de căutare ca zece posturi despre pâine rețete care  fac  legătură unul cu altul.
Nu merge nebun  - se leagă numai la alte articole , atunci când are sens.

PIN-ul pe Pinterest

Pinterest este una dintre cele mai importante surse de trafic pentru mai multe bloguri.Când m-am asezat printr-o sesiune de Pinterest la o conferință recentă, am fost cu sufletul la gură departe.
Bob peste la semănatul Personal Finance ne -a arătat modul în care el a fost folosind Pinterest pentru a genera  peste 1.000.000 de afișări de pagină într - un an de  la site - ul său. ENORM !
Nu sunt expert pe Pinterest, nici nu vreau să fiu. I-am cumpărat soția mea Katie un curs pe Pinterest, și a pus totul pe blog-ul meu. Primesc acum 1.500 de vizite pe lună pentru blog-ul meu de la Pinterest.
În timp ce aceasta este mult mai mică decât 80.000 / luna Bob obtinerea, care este încă 1500 de oameni pe lună n-ar fi ajuns. Aș putea face mult mai bine, dar Pinterest nu este o prioritate pentru mine.
Melissa  peste la  blog Claritatea  are Pinterest curs de am cumpărat. Este foarte ieftin în comparație cu cât de mult timp v - ar lua pe cont propriu , să caute o grămadă de informații gratuite pentru a deveni un expert Pinterest.

Ajuta alți bloggeri

Ești mai mult sau mai puțin probabil să mă ajute , pentru că îți dau toate aceste informații de mare pentru  gratuit ?
Ai dreptate - tu esti mult mai probabil să mă ajute. Acest ajutor ar putea veni sub formă de:
  • A spune oamenilor despre site-ul meu
  • Promovarea-mi dvs. mass-media sociale (Facebook, Twitter, Pinterest, etc.)
  • Partajarea conținutului meu cu alții
  • Stabilirea conexiunii la blog-ul meu de pe blog
  • Oferindu-mi o recenzie
  • Referindu-se la mine cineva s-ar putea întâlni în viitor, chiar dacă este un an de acum
Un val în creștere ridică toate bărcile.
Alti bloggeri - chiar dacă au blog despre același subiect -  nu sunt concurență .
Nu te - ar crede cât de mare placinta este, și există o mulțime pentru toată lumea .
Puteți încerca , să merg singur și nu ajuta pe nimeni. Rezultatul va fi ea va dura de 2-3 ori mai mult timp pentru a crește blog - ul. Dar dacă vă  sincer  stabilit pentru a ajuta pe alții, ei vor, la rândul său, va ajuta.
Avertizare:  : Când spun fiu sincer, mă refer. Oamenii pot mirosi un pas lipsitsinceritate o milă distanță. Am fost vinovat de acest lucru atunci când am început blogging - ul . Dacă ați începedevină prieteni cu alți bloggeriprimul rând, cândva în viitorei te vor ajuta cu lansarea tacarte electronică, promovarea blogul dvs., desigur, oferinduvă o introducerecineva - orice -  pentru că sunteți prieteni .

La câteva luni după ce am început blogging - ul m - am dus la o conferință podcasting și a alergat în Philip Taylor (PT) din  PTMoney.com . PT este un tip grozav. El mi -aprezentat o grămadă de oameni în spațiul finanțe personale , care au fost blogging - ul și podcasting de  ani . El și am devenit prieteni - chiar am avut el și familia lui la cină.
În cazul în care PT mă întreabă vreodată ajutor cu  nimic , poți paria voi spune  da .Pentru că prietenii fac asta unul pentru altul.
dă întotdeauna mai mult decât a lua.

Elemente de acțiune

Un buchet mai mare de idei, nu? Hai să-l păstrați simplu.
1. Adăugați butoane de partajare sociale site-ul dumneavoastră
Să sperăm că, ați adăugat deja SumoMe site-ul dumneavoastră pentru a începe colectarea adreselor de e-mail. Dacă nu aveți - mergeți mai departe și instalați-l.
Se adaugă instrumentul gratuit SumoMe Spune-le prietenilor, astfel încât vizitatorii dvs. pot partaja conținutul cu prietenii, familia, și altele. Cu cat mai multe persoane împărtășesc site-ul și conținutul, traficul mai virale se duce înapoi la site-ul tau.
2. Identificați un blogger pe care doriți să construiască o relație cu
Începe să le urma pe sociale (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) și reposta o bucată de conținutul lor de 1-2 ori pe săptămână.
Dacă doriți ca să obțineți temerar, picătură - le un e - mail doar pentru a spune salut și să le spui de ce îți plac. Sinceritate câștigă .
3. Instalați plugin-ul Yoast SEO în WordPress
După ce obțineți acest plugin gratuit instalat, acesta va ajuta să vă ghida în scris dvs. de căutare motor de posturi prietenos de blog.

Partea 10 - Resursele pe care le folosesc pentru afacerea mea

Am inclus o listă a instrumentelor exacte l-am folosit pentru a dezvolta afacerea mea pentru a deveni pline de succes într-o perioadă foarte scurtă de timp.
Pentru că este o listă lungă l-am pus-o pe propria pagină. Multe dintre instrumentele pe care le folosesc am menționat în acest ghid.

Partea 11 - Cum să devii Irezistibil și să crească vă propria

În această secțiune, voi acoperi alte câteva sfaturi care vor ajuta să reușească cu modul de a face bani blogging-ul.

Creați o pagină Despre

După cum  Chris Ducker  (un foarte bine cunoscut blogger si antreprenor) spune:
vibe ta atrage tribul tău.
Oamenii fac afaceri cu oameni . Nu doriți imaginea ta să fie cea a unui mare mega-bancă în cazul în care fiecare client este tratat ca un număr și un semn dolar? Sau preferați banca locală , unde te plimbi înăuntru și te cunosc pe nume și întrebați cum familia ta este?
Având o  pagină Despre  care să reflecte cine esti si ceea ce va ajuta la atragerea despre tipul de oameni care vor deveni  prieteni și  clienți . Nu poți, și nu va, atrage toată lumea. Deci , nu te deranja încearcă.
Este mai bine să aibă  1000 de loiali și mor-tare fani  decât  100.000 de fani nehotărâți wishy  care nu le pasă atât de mult dacă postați un blog sau să dispară în aer subțire.
Este , de asemenea  , mult mai profitabil  să aibă 1.000 de loiali și mor-tare fani.Gândiți -vă la trupa ta preferata sau muzica. Trupa a face mai mult de fanii care cumpără fiecare produs și să se prezinte la fiecare concert decât fanii care ar putea veni la un spectacol o dată într - un timp dacă ceva mai bun nu se întâmplă.

Fii tu insuti

Este mancarea preferata o banana si branza de tip sandwich? Apoi spun așa!
fii, iar oamenii vor fi atrași de tine. Fii quirky, amuzant, snarky - lasa personalitatea ta sa straluceasca. Oamenii doresc să se distreze, inspirat, și educat.
Dacă încerci să fie ceva ce nu ești, vei obține fie plictisit sau sa fie gasit.
Am învățat acest lucru în prima mea ( eșuat ) podcast. Am făcut ceea ce toată lumea de așteptat oameni în finanțe personale de a face. Uite ce - aici e opera de arta de la primul meu podcast:

Curat tăiat, cămașă cu guler, zâmbind. Toate de afaceri, cu aspect profesional, si cautati plictisitoare .
La primirea un sfat bun din partea unor oameni cu adevărat inteligente, am renunțat totul și cămașa de polo chiulit ( eu sunt un tricou negru un fel de tip ).
Am re-branded totul și a devenit cine trebuia să fie - pentru  Financial Rock Star .Tipul care cântă la chitară, este într - o bandă, vorbește despre bani și investiții, și are pisicile sale meowing în fundalul spectacolului. Am purta pantaloni scurți de marfă și de bandă tricouri negre 340 de zile din an. Asta  -  .
Nu ascund cine sunt cu adevărat, și este plătit. Eu nu am de gând să fie un tip într-un costum frumos vorbind despre modul de a re-echilibra investițiile dumneavoastră. Voi fi tipul cu tatuaje, păr ciudat, și vorbind despre cum să se re-echilibra investițiile dumneavoastră.
Ar trebui să fii cine ești  sunteți ,  și  cine doriți să  devină .
vibe ta atrage tribul tău.

Crearea unui contact pagină

Ai fost vreodată la un site web în cazul în care nu vă puteți da seama cum să ia legătura cu cineva, sau se ascund în mod intenționat adresa lor de e-mail?
Şi eu.
Nimeni nu îi place asta.
Cum se va agenții de publicitate potențiali și companii vă contacteze în cazul în care nu se poate ajunge la tine?
Au o pagină de contact, care include mai multe moduri de a le găsi. Cel puțin ar trebui să includă:
  • E-mail
  • Facebook
  • mâner Twitter
  • LinkedIn
Dacă aveți o căsuță poștală sau de afaceri adresa poștală, se numără și asta. ( Pentru siguranță și securitate nu folosiți adresa de domiciliu ).

Răspunde la comentarii și e-mail rapid!

Dacă cineva face un comentariu pe blog - ul sau vă trimite un e - mail - răspunde!Procedând astfel , rapid ajută la promovarea relației. Niciodată nu ignora oamenii.
Unii oameni răspund la feedback-ul în termen de 24 de ore. Am o regula de 3 zile lucrătoare pentru că am obține o mulțime de e-mailuri.
Doar un răspuns rapid, uneori, care spune "Vă mulțumim pentru comentariul tau 'ar putea fi suficient. cititorii dvs. vor să știe că plătiți atenție. Ca răspuns este cel mai rapid și mai simplu mod de a face acest lucru.
Unu-la-unu de comunicare este o necesitate de a construi o comunitate de adepți fideli ai blogului tau.

Învelire

MINUNAT !
L-ai făcut prin intermediul modul de a face bani ghid de blogging.
V - ați familiarizat crearea unui blog, cum să blog, ce să blog despre cum să înceapă construirea publicului, și o grămadă de moduri despre modul de a face bani pe blog.In plus ai  tone de instrumente gratuite  pentru a utiliza pentru a vă face un blogger mai bun.
Sper că ești pe cale de a deveni un blogger de succes.

sarcini finale

  1. Scrieți - vă Despre pagina  Acesta poate fi , atât timp cât mai scurt sau cum trebuie să fie. Fa - l personal! Oamenii doresc să facă afaceri cu tine, nu o entitate corporativă fără nume, fără chip.
  2. Creează o pagină Contactați - mă !  Lasă oamenii să știe cum să ia legătura cu tine.
  3. A se distra!  Mai de succes bloggeri sunt cele pe care le fac pentru că le place.

Urmeaza

Acum este timpul pentru tine să pună în aplicare tot ceea ce ai învățat - și ține pasul cu mare lucru. Mult noroc!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...