Free Money

Loading...

понедельник, 5 декабря 2016 г.

Как да спечелим пари Blogging - The Ultimate Guide + бонус!


Спонсор позиция payoneer.com
Ако сте нови в блоговете или някога се чудеха как да правят пари блоговете, това ръководство в дълбочина ще ви преведе през  стъпка по стъпка започва успешно вземане на пари блог.
Може би си мислите -  аз никога не може да направи това, само няколко късметлии хора правят пари блоговете, Ти трябва да имат някои технически умения.

По време на това писание, аз съм бил блоговете само за 1 1/2 години. И повечето от това време, прекарано на моя подкаст и писане на книгата ми - не блоговете.И все пак един ден и аз осъзнах -  хей, аз може да се правят пари блог ! В октомври 2017 блога ми направи $ 21,881.78 . Можете да разберете повече четете моите отчети доходи. И аз не казвам, че за да се хваля, но за да ви покажа,  можете да го направите .
В това ръководство за това как да правят пари блог, аз ще ви покажа това, което съм научил през последните 1 1/2 години. Най-добрата част за блоговете е как евтино е да се започне. За цената на чаша кафе веднъж месечно, може да се превърне в блогър.

Ръководството е разделено на единадесет части. Да започваме.
  1. Защо трябва да блог?
  2. Какво трябва да блог за?
  3. Как да създадете своя блог
  4. Как да спечелим пари с партньорски доходите
  5. Как да спечелим пари с електронни книги
  6. Как да спечелим пари от свободна практика, на службите за писане, и Реклама
  7. Защо ви трябва да изгради Списък Email - И как да започнете
  8. Как да пишем голямо съдържание, което получава Споделено
  9. Как да расте вашия блог и да получите повече Читателите
  10. Ресурсите да използвам за моя бизнес
  11. Как да стана Irresistible и растат последователите си

Част 1 - Защо трябва да блог?

Започнах блоговете през пролетта на 2015 г. Като се има предвид колко време блоговете е около -  това е един доста късен старт .
Защо някой би искал да блог? Има много причини. И това е  все още  много време, за да започнете. Вижте този списък и да видим някои от причините за това.

1. Това е забавно и възнаграждаване

Blogging е забавно. Съм се да пиша за неща, които се радват и се срещам с хора онлайн, които споделят сходни интереси.
Прекарах по-голямата част от кариерата ми седнал зад компютъра. В един от моите работни места сме работили в една стая без прозорци, че ние, наречени пещерата . Не ме разбирайте погрешно - аз обичам да съм зад компютъра. Но там не е много социално взаимодействие.
Когато реших през 2015 г., че ще обърне живота си с главата надолу и направи точно обратното на всичко, което някога съм правил:
  • помогне на хората с техните проблеми
  • отидете на конференции и се срещам с хора
  • говоря с хора (не направите това много като програмист)
Целият ми поглед върху живота се променя. Съм се да помогне на хората с техните финанси. Правя разлика.

2. Ще се правят нови приятели

Аз направих толкова много нови приятели не бих задоволени по друг начин.Това е невероятно! Отношенията може да започват като коментарите за публикация, отговаряне на Tweet, или имейл.
Моите  виртуални приятели  в крайна сметка се превръща хора аз излизам с които живеят наблизо, или хора, които виждам в конференции. Имам цял куп нови хора, които съм срещал, че считам приятели.
Често може да се чувстват сами -
Аз ли съм единственият човек там, че обича Tonkinese котки?
Но ако започнете блог за Tonkinese котки, изведнъж други любители Tonkinese котка да ви намерят. И тъй като на вашия общ интерес, можете бързо да образуват обща връзка.
Blogging е чудесен начин да се срещне съмишленици, които споделят вашите хобита, убеждения, ценности и цели.

3. Ще научите нови неща

Аз съм живот на учащите. Когато живеех в Атланта, аз ще посети библиотеката веднъж седмично, провери на нови версии и се вземете някоя книга, която изглеждаше интересно.
Причината Обичам да пиша за лични финанси е, че има толкова много да се учи. От изключителна couponing до 403 (б) ренти до данъчни облекчения чрез опазване сервитути (не са чували за това едно, нали?)
Без значение какъв предмет те взема да пиша за - дори ако това е  ти  - има нови неща, за да открият. Писането е просто поставяне на вашите мисли за хартия. Можете да имате мнение, наблюдение, или просто да задават въпроси.
Няма нужда да се превърне изследвания специалист, когато става въпрос за учене. Всичко, което може да искате да знаете е на разположение онлайн.

4. Ще си предизвикателство

Аз съм интроверт. Какво е изненадващо за мен, най-последната конференция присъствах бяха колко много хора се изправиха пред една стая, пълна с хора и казаха:
  • Аз съм интроверт.
  • Аз съм срамежлив.
Blogging е начин да пробие ограничаващите вярвания, които са ви задържа от преживява най-добрия си живот.
Ако искате да остане зад кулисите и пишат за чистата радост от това - това е добре също!  Нищо не казва, че трябва да се направи един път турне и да отговаря на всички ваши читатели.
Но всеки, аз съм чувал от и говори да се каже едно и също нещо:
Излизането от зоната си на комфорт и пускането себе си там беше най-доброто решение, което някога съм направил.

5. Можете да расте бизнес

Само за 18 месеца от блоговете тук е списък на най-невероятни възможности, които съм имал:
  • Говорейки на голям финансов конференция
  • Интервюиран по радиото
  • Запитани за десетки подкасти с обсега на стотици хиляди слушатели
  • Аз съм бил цитиран безброй пъти в онлайн публикации, включително Forbes и US News & World Report
Всички  от тях помогне за изграждане на моята марка и развивам бизнеса си.

6. Можете да се запишете на данъци

Вие няма да намерите тази причина бе споменато, освен по лични финанси блог.
Blogging е бизнес. Когато се правят пари от това, вие ставате собственик на бизнес.
Има различен данъчен код за собственици на бизнес, а ползите са  огромни .
Сега аз не претендира, че е данъчен експерт (аз съм може би в сравнение с вас, но аз няма да направя данъците си). Аз съм бил собственик на малък бизнес от 2000 г. насам броят на приспадане може да се предприеме, ако сте собственик на бизнес в сравнение с един собственик на не-бизнес, е невероятно.
Ако намеря подходяща бизнес конференция в Орландо (Disneyworld!) Мога да отписване всички мои пътни разходи (не за децата ми, но моята храна, самолетен билет, настаняване и т.н.).
Защото имам домашен офис, аз приспадне 10% от всичките си комунални услуги като бизнес сметка (офиса ми прави 10% от размера на къщата ми).
Ако изпълнявате вашите бизнес разходи чрез кредитна карта, можете да се натрупват точки за безплатни ползи. Жена ми и аз съм летял до Хавай и остана една седмица при четирите сезона -  безплатно . Тя е била платена за с кредитни карти точки сме натрупали от законните бизнес разходи.
Можете да се свърши с  хиляди долари в удръжки .
Аз искам да отбележа, че има IRS правила за което има законен бизнес. Аз няма да влязат в тях тук. В крайна сметка - ако започнете блог, и в блога си започва да прави пари - имате бизнес.
Потърсете данъчен експерт  , така че да могат да се възползват от данъчните предимства на собственик на малък бизнес.

7. Трябва нещо да се каже,

Точно така - имате нещо да кажа! Всеки прави.
Точно сега може да се чудите -  какво трябва да блог за ?
Утре ще ви дам един сигурен начин да се намери едно нещо, което ще ви хареса да пиша за.

8. За да имат финансова свобода

Въпреки, че това ръководство е за това как да правят пари блоговете, парите са само средство за постигане на целите си в живота.
Хората могат да кажат в писмена форма, ако сте страстен за нещо. Можете да направите много пари блог за мода например. Но ако не са на мода или не се грижи много за мода, вие сте много по-малко вероятно да успее. И искате да успеете, нали?
Има десетки неща, които биха могли да блогва и правят много повече пари, но ми харесва да помагат на хората с парите си. Един човек го постави подходящо -
Ти започваш да се започне бизнес, който помага счупи хора, които не разполагат с никакви пари, за да ви плащат?
Да.  Защото за мен, на възможностите за изграждане на печеливш бизнес се простира отвъд помага на тези, които могат да се счупи.
Blogging е път към финансова свобода . Както и всяка друга работа, това ще отнеме време и усилия. Въпреки че е блогър, вие сте в седалката на водача. Ти си шефът . Вие работите като много или малко, колкото искате.

елементите за действие

Всяка част от тази серия включва една малка, управляема стъпка. Така готови да започнете сте?
Всичко, което искам да направя е  пиша за определяне на причините, които искате да блог . Вие със сигурност може да вземете повече от един!
Писане заради писане на (журнал) е чудесно да записва живота и събитията си.Но ако искате да бъде успешен блогър и постигане на някои от тези неща в списъка споменах, което трябва да знаете вашия Big Защо.
Знаейки  Big Защо  е това, което се случва, за да ви мотивират да се следват чрез и да вземе всеки ежедневно действие.

Част 2 - Какво трябва да блог за?

Получавам този въпрос много, когато хората мислят за започване на бизнес също. Какъв бизнес да започна?
Опитайте това бързо 10 минути упражнения:
  • Вземете лист хартия
  • Начертайте линия по средата, така че има две колони
  • В лявата колона отнеме 5 минути и запишете всичко, което те вълнува
  • В дясната колона отнеме 5 минути и запишете всичко, вие сте експерт по
  • Кръгът всичко, което се припокрива в двата списъка.
Припокриването се нарича си " Зона на Genius ". Това е мястото, където можете да вземе нещо, което знаете за (вие сте експерт в) и, че ще бъде страстен за писане.
Ето нещо, което - ако изберете една тема, вие сте само  леко  интересува,  че няма да остана с него . Това е загуба на време, и вие  няма да  бъде успешен.
Аз съм експерт торта Бейкър един, но аз се пече само 1-2 пити годишно. Не съм чак толкова страстен за печене. Използвах да бъде, когато бях единствен и няма нищо по-добре да се направи в почивните дни. Тя не би имало смисъл за мен да започнете торта блог, защото щях вероятно пламъка и се откажат.

Ами ако не съм експерт?

По някаква причина хората не осъзнават това:
Никой не започва като експерт в нищо. Вие станете експерт.
Позволете ми да споделя с вас всички неща, които съм се превърне в " експерт " по откакто съм започнал блоговете, че не съм експерт по преди:
  • Издаване на книга
  • Изработване на подкаст
  • Създаване на добре написани публикации в блога
  • Ораторство
  • Обяснявайки сложни финансови теми в лесни за разбиране термини
  • оптимизация за търсачки (SEO)
  • И много други неща
Някой беше казал, ако четете три книги по тема сте експерт. Защо? Защото 99,99% от населението не е прочел нито една книга по този въпрос .
Причината, че съм " специалист " по всичко в този списък е, че се научих как да го направя. Плюс това - аз продължавах да практикуват, докато аз имам по-добре.
Можете да направите същото.
Ако имате интерес или страст, не би обичате да научите повече за това? И в процеса на обучение ще е забавно, нали? Това не би било съпротивление. Ако е така, можете да помислите за друга тема да пиша за.
Аз се насладите напълно да научи повече за лични финанси и споделяне, че знанията си с другите, така че те могат да подобрят живота си. Аз също да се случи, за да се насладите на търговската страна на нещата и обучение как да достигне до повече хора, така че може да им помогне също.

Разбирам, че не е нужно да си експерт

Точно така -  не е нужно да си експерт .
Аз не падне в тази индустрия като експерт. Това е процес. С течение на времето ще стане известен като експерт.
Ако сте само началото обучение за това как да се направи страхотно евтини сандвичи, например, изграждането на вашия блог и общност около новооткритата експертиза, за да направим страхотни евтини сандвичи.
След това можете да пакет, който експертиза в електронна книга, цифров разбира се, отпечатана книга, или възможности за реклама.
Ако ви научи някой как да се направи голям сандвич, вие сте експерт сандвич машина за това лице. Вие само трябва да знаем малко повече от някой друг, за да бъде експерт в очите им.
Понякога просто документиране на пътуването си от начинаещи, за междинни умения, за експерт, ще ви направят експерт.
Например, аз документирано някои от моето пътуване пчеларството в моя сайт.Аз съм две години в, което ме прави експерт в сравнение с всеки, който все още не е купил пчели.
Можете да се документира всичко, което искате да получите добър в, или че е срещащи се в живота си:
  • майчинство
  • печене торти
  • градинарство
  • получаване на лиценз за пилот
  • как да си купя един класически автомобил
  • са по-продуктивни
Вижте филма Джулия и Джулия. Тя се основава на някой подготвя всички 524 рецепти в Джулия Чайлдс "забележителност готварска книга,  Усвояване на изкуството на френската готвене . И това пътуване се е превърнал в един филм!
Какво искам да кажа е -  небето е граница . Можете да документира пътуването си за нищо.
Срещал съм много лични финанси блогъри, които са или са били дълбоко в дългове. Те блог за да се измъкнем от дълга.
Много от тях вече направи над шест цифри годишно блоговете.

Просто пиша!

I "започна" моя блог през януари 2015 г., когато казвам, започнете, аз имам WordPress създаден на Bluehost.
След това отидох надолу в заешката дупка, че се опитва да направи блога ми изглежда доста.
Прекарах първите  шест седмици  се опитва да направи погледа ми сайт невероятно. Аз не съм писал един единствен блог пост в продължение на почти два месеца. Прекарах цялото време прави графиките изглеждат добре, фигуриращ на структурата, на менютата. Аз преработен моето лого около  53 пъти  , за да го перфектно.
Това, което не направи, бе пиша нищо.
Аз губи много време. Накрая, след като Valentines Day валцувани наоколо, си казах - когато са ви някога ще напиша нещо и го публикува!
Съвършенството е враг на доброто.
Моят блог днес няма нищо общо с това прави, когато започнах. Всъщност, аз напълно го основно ремонтирана с нов облик. Шестте седмици на работа аз съм поместил в Преди осемнадесет месеца е била изхвърлена.
Просто  пиша . Напишете нещо. Хората са любопитни и искат да се запознаем с теб. Ако трябва да се пише за това, което направи този уикенд и да го внесе при папката Моите Life в блога си - това е страхотно!

елементите за действие

Решете какво искате да блог за! Разбера вашата  зона на Genius  и вземете от там, или да вземе решение за нещо, където ще се документира пътуването.
Тогава кажете на света за това, защото вашите приятели и семейство ще ви държи отговорни. Го публикувате в Facebook или кажа близък приятел. Но не позволявайте Скептици, които получавате надолу. Можете  да  изкарват прехраната си като блогър, и  вас  може да го направи.

Част 3 - Как да създадете своя блог

В тази част ще започнете блог на WordPress. Имам един видео урок, който ви води през процеса стъпка по стъпка само за 15 минути.
Това е проста -  ако искате да бъде успешен блогър трябва да стартирате вашия блог на една успешна платформа .
Нека ви дам една аналогия - ако искате да отворите един успешен ресторант, бихте използвали съставки можете да намерите безплатно? Разбира се, не защото кой знае какво вид на съставките ще бъдат намалени, без разходи. Може би се започне с най-  добрите съставки, бихте могли да  си позволят .
Лъки за вас - не струва много, за да започнете блог (с други думи, това е най-евтиният бизнеса ще  някога  да започне). Можете да получите добро качество на ресторант и да се работи, без да се скъса на банката. Плюс това, ако решите, че не искате да бъде готвач, вие получавате  пари 100% гаранция за връщане . Не е зле!

Къде, за да започнете

WordPress е # 1 блоговете софтуер в света. Ако искате да започнете WordPress блог за евтини, става с Bluehost да тече вашия блог е отговорът.
Ползвал съм Bluehost да започне три компании (включително и този сайт).Всъщност, първият път, когато ги използвах, беше през 2005 година.
Можете да започнете вашия блог с Bluehost за толкова ниска, колкото $ 2,95 на месец (с отстъпка Аз лично договаряне и че е достъпна само чрез моята връзка).Плюс това те ви дават безплатно име на домейн, ако отидете с 12-месечен хостинг план (това е стойност от $ 15).
Най-добрата инвестиция можете да направите е да се регистрирате за 12-месечен хостинг план чрез Bluehost. Можете да спестите пари, като се регистрирате в продължение на най-малко 12 месеца.
Ако промените решението си по-късно, можете да получите възстановяване, по всяко време. В шест месеца, ако решите да получите възстановяване (вие не ще, защото вие ще се радвате на блоговете толкова много), можете да получите частично възстановяване на неизползвания Ви време.

Защо да плащате за хостинг?

Можете да намерите безплатни блогове услуги като Blogger, където бихте могли да започнете блог. Вече споменах как това ще бъде като с помощта на безплатни съставки, за да готвя и да започват ресторант.
Ето какво е важно - ако някога искате да:
  • правят пари в блога си
  • правят пари си свободна практика
  • изграждане на успешен бизнес
  • имат професионално изглеждащи уеб сайт, който привлича посетители и клиенти
вие  трябва да  плащат за хостинг.
Причината е проста - персонализиране и гъвкавост. Безплатни блогове услуги като Blogger не ви позволяват да добавите всички функции, налични с платен хостинг. Като:
  • количките за пазаруване
  • реклама
  • Подобрения на скоростта, за да се подобри работата на потребителя
  • безплатни добавки, за да направите вашия сайт изглежда по-добре
  • достъп до хиляди свободни WordPress плъгини (потребителски функции и характеристики, така че всеки блогър може да приспособи своя сайт с техните специфични нужди)
Аз съм бил изграждането на онлайн бизнеса и сайтове за електронна търговия от 2000 г. насам бих  никога  през живота си да започне нов сайт с "безплатно" блоговете или "свободен" уебсайт платформа. Ако го направите, в рамките на месеца на вашия сайт ще започне да расте, и  ти започваш да се наложи да се премине към платена платформа, така или иначе . Ще се изхвърля през цялото това време (и загубили пари в този процес).
Ще ви дам още един аналогия. С безплатен хостинг, това е като отдаване под наем на апартамент, който има  стоманени стени . Не можете да използвате чук и пирони, за да се мотае снимки, инсталиране на стелажи, поставени тапети или висят телевизия монтиране.
С платен хостинг, вашия апартамент е като  модулни офис площи  можете да персонализирате обаче искате. Можете да преместите стените наоколо, сложи нокти, за да се мотае снимки навсякъде искате, инсталиране на стелажи, монтиране на пет телевизори около мястото и др По дяволите, дори можете да подстрижете дупка в стената и да се придържат в нов прозорец, ако искате.
Трябва да бъде в състояние да персонализирате вашия сайт, ако искате да правят пари.
Например, ако искате да правят пари от реклама, рекламодателите предпочитат професионално изглеждащи уеб сайтове. А професионално изглеждащи уеб сайт е много по-трудно да се получи с безплатни блогове услуги, което е просто още една причина да отида с един хостинг платформа като Bluehost.

Защо Използвайте Bluehost?

Ето защо вярвам, и препоръча Bluehost до нови блогъри:
  • Невероятна подкрепа 24 × 7 по телефон, електронна поща или чат.Ако имате въпроси относно започването на работа или настройка, можете да получите помощ бързо и лесно
  • Това е лесно да се започне. Моята 15-минутен урок ви води през стъпка по стъпка как да започнете блог. Това наистина е толкова лесно да се започне един WordPress блог.
  • Безплатен блог домейн - Bluehost ще ви даде име на домейн за свободно като www.MyAwesomeBlog.com
  • 100% гаранция за връщане на парите - Bluehost има 30-дни парите обратно гаранция
  • FREE WordPress настройка. WordPress е софтуер блоговете използва от по-голямата част от блогърите. Bluehost включва лесен за настройка за добавяне на WordPress.
  • Надеждност - сайтове Bluehost са до 99.9% от времето. Надеждността е важно, защото ако вашият блог е надолу, не правят никакви пари! Загубих над $ 5.000 в един ден преди, когато GoDaddy е  хакнат  и моя уебсайт е била недостъпна.
  • Self-домакин. Ако целта ви е да се правят пари от блога си, което трябва да имат самостоятелно хоства блога. Self-хостинг просто означава, че се обръща към  себе си бъде домакин на блога с помощта на услугата , за разлика от помощта на безплатна услуга, която е домакин за вас.
  • Ще изглеждате професионално - Безплатни блогове като Blogger, Tumblr, или WordPress.com ограничите по различни начини и се появи по-малко професионално, отколкото самостоятелно хоства блогове.
  • Това е евтин! Цена въпроси. И когато имаш качество  и  цена, това е печеливша  за вас. Bluehost започва от само $ 2,95 на месец ( с отстъпка достъпно чрез моята връзка ), което е по-малко от една чаша кафе!
Когато сте готови да започнете,  кликнете тук, за да се регистрирате с Bluehost . След това прочетете моя стъпка по стъпка ръководство за това  как да настроите блог На WordPress за 15 минути .
Има много на блог хостинг компании, които може да попаднете. Като човек, който е бил в онлайн бизнеса от 2000 г. насам и е започнал три успешни компании, използващи Bluehost, инвестират в себе си и да ги проверите.

Наименоване на вашия блог

Какво става, ако не можете да се сетя за името на вашия блог?
Едно от предизвикателствата на първите стъпки блоговете няма нищо общо с писане или създаване на блога. Той е фигуриращ какво да назове своя блог!
Може би си мислите всички добри имена са взети! Той просто отнема време, за да открие най-подходящия за вас.
Дори ако все още не може да се мисли за един, можете да получите вашата настройка блог и да завърши до името по-късно. Аз съм работил на много сайтове, където имахме идея (уебсайт нашето приемане) и започва да се развива тя, само да уреди на име седмици по-късно (NRFA.org).

елементи за действие

  1. Запишете се за блог домакин (Bluehost е този, аз препоръчвам) и се инсталира WordPress. Можете да следите ми стъпка по стъпка инструкции.
  2. Започнем да мислим за име за вашия блог

Част 4 - Как да спечелим пари Blogging с Партньорски доходите

Вие вероятно сте се питали един и същ въпрос. Мога ли да го направя прекалено?
Да!
Когато започнах блоговете в  2015 , никога не съм планирал да направи пари с моя блог (печелене на пари с вашия блог се нарича  Генериране на приходи ).Имах други идеи, които исках да преследва, че финансово ще подкрепят бизнеса ми:
  • писане на книги ( е направил това )
  • изграждане на онлайн курсове ( все още не съм имал време да направи това )
  • реклама на моя подкаст ( не преследва това точно сега )
  • публичното говорене ( върши )
  • изграждане на членство сайт ( не е решила за това, защото това е малко време отнема )
След това започнах да уча за филиал на маркетинга и колко лесно е да печелите от блога. Осемнадесет месеца след началото на моя блог, когато за първи път се фокусира върху него монетизиране,  направих $ 11 400 в първия си месец .
Споделям, че с вас, защото има много възможности за нови блогъри да правят пари. Това, което ме получава е, ако знаех тогава това, което знам сега (и това, което аз ще споделя с вас),  бих могъл да направи пари с моя блог много по-рано.  Научен урок!
Имайте това предвид -  Аз съм нов за блоговете прекалено . Макар че аз не съм нов за онлайн бизнес, аз никога не съм имал сериозен блог както правя сега.И аз съм само началото. Това е доказателство,  нови блогъри все още се правят пари .
Срещал съм блогъри по време на конференции, които правят $ 50,000 - $ 100,000 в първата си година! Това е лудост, и това е възможно.
Няма значение колко претъпкан мислите определена тема е ( има хиляди лични финанси блогъри като мен ) има място за вас да обособяването парче от пая за себе си.

Как може да се правят пари блоговете?

Отивам да ви преведе през всяка от тези теми в предстоящите уроци. Но нека да разгледаме най-много начини, по които може да се правят пари с блог:
  • Партньорски маркетинг (който е свободен да прави)
  • продажба на електронни книги
  • Реклама на вашия блог
  • Свободна практика и да пише за други блогове и уебсайтове
  • Като спонсорирани публикации в блога си
Какво е хубаво за някои от тях са, че са пасивни доходи потоци. Значение вашия блог има потенциал да се правят пари  24 х 7.
  • докато спите
  • докато сте на почивка
  • докато гледате телевизия
Кейти и съм прекарал седмици далеч от дома пътува по света - Египет, Гърция, Италия, Германия, Австрия, Швейцария, за да назовем само няколко - през цялото време на нашия онлайн бизнес продължава да се печелят пари за нас.

Колко време отнема да се правят пари блоговете?

Никога няма да забравя, когато Кейти и аз стартира първата ни цифров продукт през 2007 г. и започнаха да продават го използвате PayPal. Тя направи седем продажбите на $ 50 всеки от първия ден, като през цялото време тя работи в стаж.
Искам да имат реалистични очаквания, все пак. Тези резултати не са в норма.Моят първи месец на монетизиране моя блог направих  няколко хиляди долара . Но, което е настъпило след като са били блоговете за осемнадесет месеца. Но  направи по математика  - Аз съм оценяване моя бизнес ще спечели  шест цифри  в ** втората година **. И аз никога не съм монетизира блог преди!
Реално бих могъл да направи пари много, много по-рано, но аз се съсредоточи върху други части на моя работа (като моя подкаст финансов Rock Star, и след това писане ми най-добре продаваната книга 99 Minute Millionaire).
Да, можете да направите пари блоговете, но това не е забогатяване-бързо бизнес. Това е като изграждането на всеки бизнес. Това отнема време, усилия и постоянство. Но колкото повече се инвестира в себе си, толкова по-бързо ще стане успешна.
Чел съм една история в списание Forbes за една майка върху благосъстоянието, който е построил 7-фигура онлайн бизнес в малко повече от година. Има някои блогъри, които печелят шест цифри след една година, както и други, които печелят няколко хиляди долара на страната след няколко месеца на блоговете.
Всичко е възможно .
Ако сте твърд работник и кариерист, че наистина може да блесне.

Печелене на пари Blogging с Партньорски доходите

Нека да започнем като някои пасивни доходи от вашия блог чрез филиал доходи.
Обичам филиал доходи. Това е проста - в блога си действа като продавач продажба на продукти. Но там е:
  • не инвентаризация
  • няма разходи от всякакъв вид
  • не корабоплаването на продукти
  • никакви инвестиции
  • Няма такси за записване и да започнете
Това звучи почти прекалено хубаво, за да е истина - но това е реално и 100% легитимни.
Нека ви дам един пример. Да започнем с най-голямата партньорска програма в света -  Amazon .
Ето един линк към една готварска книга на Amazon ( давай напред и щракнете върху него ).
Нов прозорец ще се отвори и да ви отведе право на Amazon, където можете да си купите книгата. Ако сте купили тази книга, аз ще спечелите филиал комисионна от Amazon. Нека го наречем $ 0,50.
Ако сте над най Amazon, може да решите, днес е денят, ти започваш да се появят за този нов телевизор, който струва $ 400. Ако го купят, да получа един филиал на Комисията за това. Ние ще го наричаме $ 25, защото аз изпратих Amazon сезирането.
Всичко, което трябваше да направя, беше да поставите връзка в моя блог на готварска книга. Това е. Някой посети вашия блог, където се говори за радостта на готвене, и те кликнете върху линка. Връзката ги отвежда до Amazon. Ако те купуват радостта на готвене (или нещо друго), вие печелите комисионна.
Той е свободен да се регистрирате и да се превърне в Amazon филиал (тя се нарича партньорска програма Amazon Associates). Можете да спечелите до 10% в комисии.
Партньорски доход идва от връзки на вашия блог, където можете споменават продукти, които обичате. Може да се направи преглед на продукт или включват връзка като част от личната история -  Купих тази страхотна риза на Amazon за предстоящото си пътуване!
Ето някои от нещата в моя блог имам Amazon партньорски връзки за:
  • ел.крушки
  • медицински комплекти
  • любимите ми бизнес книги
  • продукти за енергийна ефективност на дома ви
  • подкастинг оборудване
Без значение какво блог за , там ще бъде продукти, за които можете да имате един филиал на връзката.
А най-хубавото е, връзките на вашия блог може да бъде около продължение на години. Можете да се окажете печелите пари от един филиал на връзката за нещо, което е написал преди около три години. Това е голямо нещо за пасивен доход -  той просто продължава да идва .

Как да започнем с Affiliate доходите

Тук са инструкциите стъпка по стъпка, за да започнете с филиал доходи. Не забравяйте, всички тези програми са свободни да се присъединят.

1. Присъединете се към партньорски програми

Споменах Amazon в нашия пример, но има на разположение много други партньорски програми.
Някои сайтове за продукти имат една партньорска програма, която не може да бъде вписана. Ако имате продукт обичате компанията се свържете директно и да видим дали те имат една партньорска програма.
Вие просто трябва да кликнете върху линка и да премине през процеса на регистрация. Amazon е най-лесният и е около най-дълго. Вие най-малко трябва да се запишете за Amazon, за да започнете.

2. Насърчаване на връзката на вашия блог

Има различни начини за насърчаване на даден продукт:
мнения за продукта
Помислете прави преглед на книга или писане на задълбочен преглед на продукта. В първия месец на блоговете, Направих няколко задълбочена проверка в продукта. Тези страници са едни от най-силно посещаваните в моя сайт.
сравнения на продуктите
Сравнявайки две различни продукти рамо до рамо помага на читателите да преценят плюсовете и минусите на всеки. Като им помага да се вземе решение, ви помогне за изграждане на лоялен фен база.
Можете да видите пример за това къде съм спрямо две бюджетиране софтуерни продукти тук.
Има много фотография блогъри, които говорят за фотографско оборудване.Camara оборудване може да бъде много скъпо, и комисиите по партньорски могат да бъдат много по-големи.
Ресурси / страница препоръки
Много хора ще се интересуват от това, което инструменти и ресурси, който използвате, за да направите неща. Например, аз имам страница с ресурси за всички блогове инструменти да използвам. Можете да видите пример за моята страница ресурси тук.
То не трябва да се фантазия  - само на снимка, име на продукта, както и описание. За да полага допълнителни усилия да включва кратко резюме на това защо ви харесва продукта.
Споменаването на продукта в това, което се пише за
Това е лесно. Ако пишете статия за печене на кекс, например, можете да включите връзка към торта тиган искате да използвате в рецептата.
Създаване на уроци
Може да помогне на читателите си, като им спестява време със стъпка по стъпка ръководства. Можете да се документира  всичко  , което включва монтаж или процес.
Можете дори да документира нещо, което вече има документация, ако мислите, че можете да го направите по-добре! Просто мисля за видеоклипове YouTube, които сте гледали как да се направи или да се определи нещо, защото документацията на производителя няма смисъл. Поглеждам нагоре уроци през цялото време за това как да използвате функциите на софтуер притежавам.
Имам няколко уроци стъпка по стъпка в моя сайт за използване на различни лични финансови продукти. Ако ми харесва продукта, ще включва един филиал на връзката.

Съвети за добра промоция на продукти

честност
Бъдете честни във вашия коментар. Даване нажежен преглед на лош продукт, само за да се опитат да спечелят филиал доходи е лоша идея. Когато сте честни и да помогне на читателите на блогове, те ще ви възнагради с лоялност и да се превърне в дългосрочен фен живот. Това си струва много повече, тъй като те ще ви помогнат да споделят вашия блог към други хора.
Популяризиране на ползите
Хората купуват неща, защото тя помага решаване на техните проблеми или ги кара да се чувстват по-добре:
  • Той ги спаси ли време? ( Това керамичен тиган почиства във флаш!)
  • Той ги спаси ли пари? ( Тази книга ви показва как да се спестят пари за хранителни стоки )
  • Ще им помогне да направят повече пари? ( Този курс дава доказан план за получаване на мечтаната работа )
  • Ще им помогне да се отпуснете? ( Това hebal чай ще ви помогне да спите по-добре )
Аз насърчаване подобряването както фантастичен начин, за да започнете да инвестират, защото е лесно и отнема само десет минути, за да започнете да спестявате за едно страхотно пенсиониране.
Колкото по-добре се превърне в споделяне на ползите от даден продукт, толкова по-вероятно човекът е за закупуване на продукта.
Добро позициониране на продукти
Колкото по-дълго си блог пост, толкова повече ще можем да говорим за даден продукт или услуга. Но това не означава, че трябва да включва линк във всяка точка.
Ако това е кратка статия, 1-2 пъти може да бъде достатъчно.
За по-дълги блог статии това е добре да включва линк в началото, средата и в самия край.

елементите за действие

  1. Регистрирай се безплатно за партньорска програма на Amazon.
  2. Напиши блог пост за някакъв продукт ви харесва, и да включва един филиал на връзката, за да го в публикацията си.

Част 5 - Как да спечелим пари Blogging С електронни книги

Сега ние ще говорим за това как да правят пари блоговете с електронни книги.Аз съм бил създаването на електронни книги от 2009 г. Най-добрата част за електронни книги е, че те са лесно да се създаде, и можете да ги продаде за дълго време.
Електронна книга написах през 2009 г. е в пакет с някои други продукти. Аз не трябва да го актуализира отново до 2014 г.  аз го продаде за пет години!Това конкретен продукт генерира стотици хиляди долари в приходите за моя бизнес.
Ето някои често срещани въпроси и отговори за създаване на електронни книги.

Колко дълго трябва да е книгата ми?

Колкото е необходимо. 
Книгата ви трябва да е поне 40 страници, така че купувачът ще видите, че стойността в него. Това не означава, че трябва да бъде 40 страници, единично разположени, шрифт от 10 точки в "x11" размер на 8,5 страница. Формат това как ви харесва - големи шрифтове, картини, графики, много бяло пространство.
Задайте си този въпрос:
Ако си купих тази книга, ще имам чувството, че имам една добра сделка?

Как да форматирате електронна книга?

книги са доставени в PDF формат.
Можете да го направите сами чрез отпечатване на Microsoft Word файл или Google Doc към PDF формат. Това отнема около 2 секунди.
Ако искате хубава покривка можете да наемете графики художник на Fiverr или Upwork да се създаде един за вас. Ще плащат навсякъде от $ 5 (Fiverr) за проста покривка до $ 299, ако използвате услуга като 99Designs.
Използвах 99 дизайни за корицата на книгата ми 99 Minute Millionaire (що забелязах, че споделяме подобно име). Бях много доволен от услугата. Ако имате пари да се харчат (която ще се някой ден, ако продължаваш блогване) - те са си струва да пробвате.

Колко трябва да се зарежда за книгата ми?

Аз бях плати $ 10 за електронни книги, които са били дълго 30 страници. Аз също се плаща по $ 29 за електронни книги, които са били дълго 100 страници.
Как ви ценовата си електронна книга се основава на стойността, която предоставяте, и как си книга сравнява с подобни продукти (ако има такива).Една добра цена точка е по-малко от $ 10. Повечето хора са склонни да се разделят с $ 10 за една книга.
Ако сте експерт в дадена област, може да се размине с възможност за таксуване повече. Например, 29 $ книгата споменах беше една тренировка и диета програма от някой, който заема второ място в конкурса Мистър Олимпия. Той очевидно не знае какво прави, така че той може да се зарежда повече за неговата електронна книга.

Как да се продаде за електронни книги?

Продажба на електронни книги е толкова просто, колкото да настроите профил с PayPal и удря един бутон PayPal на уебсайта си.
Когато Кейти и аз започнах да продават нашите първите цифрови продукти през 2007 г., това е, което ние направихме. Когато ние започнахме да правим повече пари, ние се премества в персонализиран пазарска количка.
За щастие технология се е подобрила, тъй като тогава.  Ето няколко от най-големите възможности за избор:
Gumroad е популярна услуга, която се свързва към вашия блог и ви позволява да продават дигитални продукти. Това е само  $ 10 на месец  за услугата, и те вземе малък процент от всяка продажба, за да покрият таксите за транзакции на кредитни карти.
д-наркоман е друга голяма услуга, която може да имате и продажби в минути. E-наркоман е само  $ 5 на месец  в продължение на до 10 продукта.

Мога ли да се правят пари с продажбата на електронни книги?

Били ли сте някога е купил електронна книга или книга Kindle?
Има отговор на въпроса си.
Аз притежавам стотици Kindle книги и са закупили близо 100 книги през годините. Аз ще споделя с вас някои от заглавията съм закупени, за да ви даде представа за това, което хората се продават (и печелене на пари):
  • Подкаст Юридическа Наръчник за оцеляване от Гордън Firemark
  • Удвои си Guitar скорост от Tom Hess
  • Ultimate Sweep Guide Picker е от Зак UIDL
  • За формулировка Концепции за рок китара соло от Nick Layton
  • Специфична въглехидратна диета Lifestyle от Йордания Reasoner
  • Пътят към Олимпия 2015 от Райън Тери
Можете да видите си купя много китарни книги . Има някои доста неясни заглавия и теми в този кратък списък. И аз съм просто един купувач!
Което ме довежда до моята гледна точка - да, това е възможно да се правят пари продажба на електронни книги на почти всяка тема.
Някой там е готов да ви плащат за вашия опит, ако можете да направите едно от следните две неща:
  1. Решете тяхната болка
  2. Носете ги удоволствие
Обръщайки блога си на електронна книга
Ето и нещо друго да се помисли - хора, не е задължително да искат да четат всички публикации в блога ви. Може да се напише един блог пост по темата, а след шест месеца по-късно пише нещо друго на подобна тема.
Хората ще ви плащат, ако консолидира публикациите в блога си и да го превърне в една книга.
Разбира се, вероятно се чудите - защо някой ще ми плати за електронна книга, когато те могат да го кача на моя блог за свободен?
Една дума -  удобство .
Ти си ги спестява време, защото те не трябва да се копае около вашия сайт за всички на информацията. Това е по-различно, отколкото ако търсите в интернет, за да се запознаят с нещо. Какво е по-лесно - издирването на десет различни места, или намирането  на един сайт  , който има  всичко на информацията на едно място?
Тифани "The Budgetnista" Aliche взе всичките си публикации в блога на бюджетиране, и ги разточва на най-продаваната книга на Amazon! Това беше едно и също съдържание, но хората искат нещо, което имаше цялата информация на едно място, че те могат лесно да се чете отпред назад.

елементи за действие

  1. Започнете да пишете! Ако не сте започнах да пиша в блога си, все пак - започнете да пишете. Седнете и напишете 500 думи днес за вашия блог тема.
Електронна книга вие ще искате да създадете за допълнителни доходи може да дойде направо от вашия блог постове.

Част 6 - Как да спечелим пари от свободна практика, на службите за писане, и Реклама

Свободна практика и писане на персонала са две други големи начини да печелят пари блоговете.
За да пробие в тази насока на работа, което все още ще се нуждаят един блог.Мислете за това като да си художник - трябва да бъде в състояние да покаже работата си и вашия портфейл. Блогът ви позволява на други хора да ви намерят и да прегледат работата си.
Знам, че много лични финанси блогъри, които правят хиляди долара на месец писане за други сайтове.
За да започнете, ще трябва да работят пътя си нагоре, точно като при всяка работа. Вашите първите работни места може да се наложи да се направи за $ 20- $ 30 на статия. След това ви таксува малко повече. След малко повече. След малко повече. Някои лични финанси писатели персонала заповядвам $ 500 и нагоре по чл.
Моят приятел Стефани O'Connell (които интервюирах в епизод 028 на моето шоу) работи пътя си нагоре от $ 20 и $ 30 членове, за да печелите повече от шест цифри годишно писане за големите медии и Fortune 500 компании.

Спонсорирани публикации

В един момент, ще се приближи (по имейл) от някой иска да напише спонсориран пост и да го поставите на вашия блог.
Те ви плащат пари; те пишат на поста, и вие да го добавите към вашия сайт.
Защо някой би направил това?  За да получите своя продукт или услуга, в предната част на очните ябълки на блога си посетители.
Постът може да бъде преглед на продукт, или да включва някои връзки обратно към уебсайта на своето дружество. Те могат дори да искате да получите достъп до всички бюлетини ви изпращат и включват реклама.
Има много видове спонсорирано съдържание, което би могло да има на вашия сайт.
Внимание:  Бъдете много внимателни, всеки спонсориран от вас съдържание, приемам. Вие поемате риска от загуба на част от аудиторията си, ако се започне поставянето на неподходящи или ниско продукти и услуги пред тях.
Аз съм построил моята репутация като личен финансов експерт от не "разпродават ". Не мога да приема приходи от реклама или спонсорирани съдържание от всяка компания, която предлага финансова услуга или продукт.
Номер едно  - при него се избягва всякакъв конфликт на интереси.
Номер две  - моите читатели и покажи слушателите  ми имат доверие .
Това доверие се гради лоялност. Когато правя спомена даден продукт или услуга, моите слушатели и читатели знаят, че не се опитвам да ги разклаща надолу за бързи пари. Дългосрочна бизнес е на стойност повече финансово, отколкото някакви краткосрочни печалби. Плюс това аз се грижа за моята публика -  те са по-важни за мен, отколкото пари .
Изглежда нелогично, но ако вие или дружество поставя  Хората над Profit , че в крайна сметка направи  повече  в  печалбата  в дългосрочен план. Не искате вашия доставчик на мобилен телефон или кабелна телевизия фирма помисли по този начин?

дисплей реклама

Обзалагам се, че не съм виждал сайтове с реклама върху тях преди - нали?Вашият блог може да включва и реклами. Вие получавате пари, когато определен брой реклами се показва на вашия блог или когато някой кликне върху рекламата.
Добавянето на дисплейни реклами на вашия сайт е един прост и лесен начин да печелят пари. Колкото повече посетители, които получавате за вашия сайт, толкова повече можете да направите.
Има много източници на дисплей рекламата:
Можете да се регистрирате с някоя от тези услуги. Те включват уроци и инструкции за това как да се поставят реклами в блога си.
Всички тези услуги са  безплатно  да се регистрирате.
AdSense (Google AdSense) е един от най-големите. Това е услуга на разположение реклама от Google. Програмата е за собствениците на уебсайтове и блогъри, които искат да се покажат целенасочено текст, видео или снимка реклами на страниците на уебсайта и да печелят пари, когато посетителите на сайта видите или да кликват върху рекламите.

Моите два цента

Отивам да ви дам моите две стотинки за дисплей реклама -  аз не го харесвам .
Тя е моя реклами мнение отнеме от истинската стойност на вашия уеб сайт - каквото си съобщение е. Мисля, че рекламите са объркващи. Обяви също забавят вашия сайт.
Скорост на уебсайтове  е  важно. Ако вашият блог е зает товарни обяви, посетителят може да напусне никога да прочетете в блога си.
Трябва да се намери баланс между правенето на пари с реклами, запазване на Вашия сайт търси чиста, и скорост на интернет страница.
Да, можете да направите пари, като показване на реклами в блога си. Ако сте само началото, може би трябва да се опитате да го само за да печелят първите си няколко пари и да получите, че прилив на печелене на пари.
Другите начини за печелене на пари, различна от реклами. И вашите посетители ще те обичат за това.
И със сигурност не се страхувайте да  кажа не .
Аз бях отказал реклама за пържоли, диаманти, всички видове, които инвестират продукти. Това е смешно, имейлите, които получават понякога. Защо ще искам да рекламирате  пържоли ?
Но ако  Рут Крис  иска да рекламира с мен, може би аз да не се обърнат  ги надолу (любимата ми пържола място).

елементите за действие

  1. Вземете една стратегия за печелене на пари  Ако се опитате да вземете всяка стратегия, това е като да се опитваш да се стреми към пет различни цели в същото време. Вие няма да пропуснете всички от тях.Съсредоточете се върху една по една. Affiliate доходите е най-лесният за да започнете (и безплатен).
  2. Регистрирайте се за безплатен Google Adsense сметка  аз не искам да ви разубеди да се опитва реклама на вашия блог. Опитайте Adsense.Дори и да не ти се наложи реклами на сайта си, че може и да го проверите и да е запознат с нея.

Част 7 - Защо Вие трябва да изгради Списък Email - И как да започнете

Тук е един от най-важните и често пренебрегвани неща нови блогъри не правят - отглеждане на имейл списък започне  СЕГА !
Не мога да ви кажа колко пъти съм чувал:
Иска ми се щеше да започна изграждането на моя имейл списък рано.
Ако не сте изграждане списък имейл от Ден 1,  вие правите огромна грешка.

Какво е списък на имейл?

Вие вероятно сте на няколко ( или много ) на имейл списъци. В действителност, вие сте част от имейл списък ми "Как да започна Blogging", където мога да ви изпрати тази велика блоговете информация всеки ден.
имейл списък ви позволява да събира имейл адресите на посетителите на уебсайта си, така че да можете да се свържете с тях по-късно.

Защо ще искам да се изгради списък имейл?

Може би си мислите, най-важната част от блоговете се като хора посещават вашия сайт. Посетителите означава повече приходи от реклама ДНЕС, нали?
Грешен.
Докато с хора посещават вашия сайт е важно, е в състояние да се свърже с посетителите си в бъдеще, е  десет пъти по-голямо значение.
То също е на стойност  десет пъти повече пари .
Прави се за момент сте били блоговете в продължение на осем седмици и сега имате достатъчно съдържание, за да се съберат едно страхотно за електронни книги.
Кой смяташ да го продаде, за да?
Как ще го продаде на всички тези хора, които са били на посещение в блога си за последните осем седмици?
Как ще получите всички тях, за да се върне за да можете да им кажете за вашата невероятна нова електронна книга?
Освен ако има начин да се свържете с тях - не можете.
Email е начинът # 1, за да се свържете с вашите читатели.
Ще го повторя, защото това е толкова важно:
Електронната поща е  на  пътя # 1, за да се свържете с вашите читатели.
Електронната поща е по-добро от:
  • Изпращане на чуруликане
  • Публикуване на Facebook
  • Публикуване в блога
  • Платена реклама, където ви плащат за реклама на вашия продукт / услуга
Имейла Причината е цар, е така, защото  всеки чете електронната си поща. Сравнете това с Facebook пост, където някой може или не може да го получи.Кога за последен път, че не си най-малко чете темата на имейл, преди да го изтрили? Най-малкото ви видя  всеки  имейл, който сте получили.
Надявам се, че имам ли убеден да започне събирането на имейл адреси.

Имейл списъци са златното яйце

Придържайте се към блоговете, и вие ще се изгради списък имейл, че има 1000, 10000, 100000 или повече имена на него.
Да речем, че сте поставени вашата електронна книга заедно.
Или ти си храна блогър, и сте се сблъсквали този фантастичен нов кухненски термометър, че вие трябва да кажете на всички за (като моя любим на Thermoworks Super-бързо Instant дигитален термометър )
Или имаш препоръка за голяма $ 100 продукта, които можете да получите $ 30 в филиал на Комисията.
Вие се сглоби бюлетин и да го изпрати към вашия списък и ...
Ca-Ching!
Парите започва подвижния инча
Вие предоставяне на стойност към вашите абонати, като им кажеш за нещо, което се случва, за да:
  • решаване на тяхната болка
  • да им даде удоволствие
В замяна на това, вие печелите пари за да им помага. Това е печеливша.
Когато Кейти и аз изтичах нашата зелена сграда обучение компания, ние изградихме имейл списък от над 100 000  клиенти, носещи доходи . Всеки път, когато ще излезе с нов продукт, ние емайл списъка, за да им кажа за него.Бяхме  помагайки  им да научат нови неща, които ще  подобрят  техните кариери (по-добри работни места, повече доходи, промоции).
По време на нови продукти на пазара, ние може да направи $ 10,000 в 48 часа по имейл на нашия списък за обявяване на продукта.
И не забравяйте  - като филиал вие дори не трябва да се правят продукти.Някои блогъри като Pat Flynn продължение на Смарт Пасивни доходи печелят над $ 100,000 в филиал доход всеки месец само като препоръчва продуктите на други хора.

Изборът на даден доставчик на услуги за електронна поща

доставчиците на електронни услуги поддържат вашия имейл списък за вас.Например, когато един посетител уебсайт иска да се запишете за вашия бюлетин, за да поддържате връзка с вас. Доставчикът ви дава софтуерни инструменти, които ви позволяват да добавяте функционалност бюлетин на вашия сайт.

трите най-доставчици на електронна поща за нови блогъри

  1. MailChimp
  2. Aweber
  3. ConvertKit
Кой трябва да използвате?
MailChimp
MailChimp е свободен, за да започнете, и е безплатен за  първите си 2000 абонати . Това е сделка!
Вие ще намерите някои хора препоръчват Aweber. Когато за първи път започнах блоговете  Използвах Aweber прекалено. Така че много други хора казаха " да използва Aweber! ".
Имам подъл подозрение защо - защото Aweber има една партньорска програма! Хората правят филиал на доходите, когато се регистрирате с Aweber.
MailChimp  не  трябва партньорска програма. Аз се плаща  нищо  , ако ги използвате.
Помниш ли, когато аз говорих за това да сме честни в своите коментари, и как, че честността ще ви помогне да изградите лоялен фен база? Аз просто ви даде пример. Препоръчване на най-добрия продукт за вас (MailChimp) е по-важно за мен, отколкото печелите филиал продажба от Aweber .
Като човек, който е използвал и двата продукта, открих MailChimp да бъде много по-лесно за използване.
ConvertKit  е продукт с много по-висока цена точка ( 79 $ / месец ). Като пиша това, аз съм оценка на продукта. Не е необходимо да се инвестира в по-големи и по-добри услуги, докато не започнете да печелите пари блоговете.
Аз бях с MailChimp за повече от една година, и аз го обичам. Но моите колеги блогъри, които са били блоговете за известно време (2+ години) се движат към ConvertKit. Така че аз отивам да видя какво е цялата истерия е около.
Дръжте го прости и безплатно - отидете с MailChimp.

Как да се събират имейл адреси

Ако някога сте се регистрирали се за информационния бюлетин - защо го правите? Трябва да се излезе с една основателна причина, за да получите един блог посетител да ви даде своя имейл адрес.
Една разумна цел Чувал съм от професионални имейл маркетинг е това:
За всеки 100 посетители в сайта, което правите добре, ако можете да получите два имейл адреси.
A скорост 2% конверсия - това е вашата цел. Всичко по-голямо, а ти си невероятна. Нещо по-ниска и има място за подобрение.

Получаване на хората да се абонирате

За да накараш някой да се абонирате за бюлетина ви трябва основателна причина. Твърде често съм виждал блогъри имат нещо като този техния уебсайт:
Абонирайте се за моя бюлетин
Задайте си въпроса - какво ще бъде причината? Там не е един. Сравнете това с това:
Абонирайте се за моя месечен бюлетин и ще ти изпратя невероятни купони, за да се спестят пари за хранителни стоки. Плюс това, ако се регистрирате ще Ви изпратим имейл с бисквитка.
Ето защо става това:
Честотата е ясно  - Бюлетинът ще бъде изпратен месечно, така че абонатът не знае кога те могат да очакват да чуят от вас.
Вие се покаже ползата от абонирането  - Вашите купони ще ги спестят пари. Ти си като им помага да се реши един проблем - всеки иска повече пари.
Можете покаже индивидуалност  - Всеки знае, че не може да пишете бисквитка. Чрез звучи като  човека  вместо  скучни компания , вие се изгради връзка с вашите читатели.

Вашето предложение

Излезе с оферта да накараш хората да се абонират. Това е било доказано, ако имате свободно оферта (нещо ценно) хора са много по-склонни да се абонирате.
Вие вероятно сте виждали много оферти, но тук са няколко, за да помисли:
  • Топ 10 съвета за XYZ
  • 5 начина Вие никога не сте чували да XYZ
  • Как да XYZ само за 10 дни
  • 49 съвета за XYZ
Вашето предложение дори не е необходимо да бъде уникален. Можете да вземете своя блог или мнения, които вече сте създали и ги преопаковат в свободна награди.
Ето оферти използвам в моя блог:
  • Как да се спестят $ 1000 за една седмица
  • Този блог Разбира се, че сте в ви показва как да правят пари блоговете.

Събиране на имейли

Тук е фантастично средство Препоръчвам: SumoMe
Предимства на SumoMe:
  1. БЕЗПЛАТНО!  - Вие не може да победи безплатно. Всички основни шаблони са безплатни. Ако искате да получите фантазия някой ден можете да преминете към по-платена сметка.
  2. Easy  - Толкова е просто да добавите към вашия WordPress блог
  3. Свързва се с вашия акаунт MailChimp  - Ти имаш  свободен инструмент за събиране на имейл, който се свързва с вашия  безплатен MailChimp сметка. Не е ли блоговете невероятно и евтино?
  4. Тоновете на функции  - SumoMe идва с 12+ безплатни инструменти, за да растат вашия сайт и да събират имейл адреси. Моето предложение е да се инсталира на всички инструменти за събиране на имейл и да видим кои от тях работят най-добре.

Не се побърка

Докато SumoMe има всички видове безплатни инструменти - всеки един от тези инструменти, които добавяте ще забави вашия сайт малко. Само инсталиране, което ви трябва . Препоръчвам монтаж:
  • Welcome Mat
  • Списък Builder
  • Здравейте Bar ( по желание )
Опитах всичко, три в моя блог, когато се започна. Аз, тъй като тя мащабирани обратно само с един-единствен изскачащ прозорец, който се появява, когато някой напуска моя блог. Единният масите работи добре за мен въз основа на резултатите съм измерени с течение на времето.

елементи за действие

Това беше много, за да се вземат в! Всичко се свежда до това:
Изграждане на вашия имейл списък е супер-важно.
  1. Регистрирайте се за безплатен акаунт на MailChimp за съхранение на имейл адреси.
  2. Регистрирайте се за безплатен акаунт в SumoMe да събират имейл адреси.
  3. Започнете събиране на имейл адресите на вашия блог

Част 8 - Как да пишем голямо съдържание, което получава Споделено

В тази част ще ви даде много от съветите за писане, които научих по трудния начин (чрез писмено ужасни блог постове, когато започнах).

Писане Killer Акценти

Какво ви кара да прочетете в блога?
Заглавието!
Това е  най  -важното нещо. Без добър блог заглавието, си пост ще не винаги се чете. Голяма заглавие ще предизвика хората да кликват и четат вашия блог.
А лошо заглавие прави обратното.
Там е изкуство и наука за написването страхотни заглавия. Нека да го прости, така че да не се получи прекалено затънал. Виж, ако тази книга, както във вашата библиотека:
Обичам книгата - това е скъпо. Това е един неточен удар файл на заглавия можете да копирате и варират в зависимост от вашата тема. Ето защо аз казвам го проверите от библиотеката, ако можете.
Тук е  свободен заглавие неточен удар файл  аз просто спря на Google.
Няма нужда да се преоткрива колелото - намери добър неточен удар файл на заглавия и точно попълване на бланки.
Тук е упражнение, трябва да се опитате:
  1. За всеки блог пост напише десет заглавия (да, 10) за пет минути.
  2. Използвайте заглавие анализатор

Заглавие Анализатори

За да се създадат по-добри заглавия използват заглавие анализатор, за да проверите вашите идеи. И двете са свободни:
Вие ще получите различни резултати от всеки, защото те измерват нещата по различен начин. Човек би могъл да ви даде по-висока оценка и друга ниска оценка за същото заглавие на.
Опитайте се да не получите затънал създавайки идеалното заглавие. А  добро заглавие е по-добре, отколкото да не публикува своя пост.
Какво правите с всички тези допълнителни заглавия, които написахте?  Опитайте с различни версии, когато споделяте вашите мнения на социалните медии. Когато споделяте съдържанието си, че не трябва да се използва със същото заглавие като този, в блога си.
Избягвайте използването на ГЛАВНИ БУКВИ в блога ДЯЛ!
Това го прави да изглежда като теб се крещи на читателя. Капитализиране на една или две думи, за акцент е ОК!

Писане наистина много наистина много дълги постове

Ако искате да се класира по-високо в резултатите от търсене на двигателя пишат дълги постове. A блог пост, който е с дължина 1000 думи се разглежда като имащ по-голяма стойност, отколкото блог пост, който е с дължина 300 думи по същата тема.
Изследвания са доказали това.
Най-малкото, вашия блог постове трябва да са дълги 500 думи. Ако трябва да избирам написването три публикации в блога, които са 500 думи всяка или писане на един дълъг 1500-дума статия на същата тема - пишат една дълга статия.
Знам какво си мислите -
Но ще има три статии, вместо от един!
Колкото повече време читател прекарва на  една страница  по-добре.Търсачките записват времето читателите прекарват на дадена страница. Моите най-добри публикации в блога са тези, които вземат повече от 5 минути, за да се чете, и Google се нарежда на тях много високо в резултатите от търсенето.

Коригирам, проверят, коригирам

Граматика полицията The  ще  ви арестуват.
  • Те изпращат имейли
  • Те пишат лоши коментари
  • Те ще  никога не се върна  към вашия блог, ако пишете лошо
Ако английският е втори език и пишете за английска публика, това е още по-важно, за да го правилно.
Но има един лесен оправя. Тук е точно процеса на Използвал съм да стане по-добър писател.
  1. Напишете първия . Забравете за правописа, корекция, и граматика като отидеш заедно. Просто напишете Dang пост и да се получи 95% от пътя там.
  2. Проверят . Copy / поставите вашия пост в Grammerly. Grammerly е безплатен онлайн инструмент корекция. Той улавя повечето граматически и правописни грешки.
  3. Прочетете вашия блог пост на глас до себе си.  Ще хвана всички останали грешки, включително неща, които сте написали, че не правят никакъв смисъл, ако четете това, което съм писал на глас. Повярвай ми - тя работи.
Забележка : Аз не пиша в WordPress. Загубих много дълго статия веднъж, защото авто-Save не беше включен. Аз никога не съм писал моите постове в WordPress, тъй като. Аз пиша в Evernote ( това е безплатно ), защото това ми помага да се запази съдържанието ми организиран.
Това е моят процес за всеки блог пост. Това е  просто ,  бързо и  безплатно . Аз не се наемат професионални коректори, и аз рядко се граматическите полицията се свържете с мен.

Създаване на график (И се придържаме към нея)

За да печелите пари блоговете трябва да имате блог. Може да звучи глупаво, но не можете да направите пари работа, ако не се появи, за да работят.
Най-малкото, трябва да блога най-малко веднъж седмично. Ако блога по-рядко шансовете ви направи допълнителни пари намалее драстично. Трябва съдържание на вашия блог, за да привличат читатели.
Ако не блога редовно, вашите читатели не могат да се върнат или преминете към други блогове.
Изтеглете този безплатен календар, за да ви помогне да -  The Ultimate Ръководство за Създаване на Редакционна Календар

Тайната за по-добро писане

Най-добрият начин да се получи по-добре в писмен вид (всъщност единственият начин) е да се напише повече и повече.
Ето една хапка всеки блогър ще ви кажа - нещата, които пиша първо ще бъде ужасно. Знам, защото първите ми блог постове бяха прекалено. Когато погледнете назад 2-3 години, считано от сега най-ранните си мнения, ще кажа същото всички ние казваме:
Не мога да повярвам колко лошо е това!
Нормално е.  А бебето не стане един ден и започва да тече 5k раси. Те попадат на лицето си и задника отново и отново. Тогава те започват да се клати малко. След това те попадат обратно надолу. След няколко седмици, те започват да ходят. И така нататък.
Препоръчвам ви просто да пиша. Вашето писмено ще получи по-добре. Моят блог писане е подобрило 10x откакто започнах. Това е така, защото аз продължавах да го прави и четене на други блогове, за да видим какво ще направи тяхното съдържание голямо.

елементи за действие

  1. Създаване на съдържание Календар  - Дръжте го прости. Напишете темата на всяка публикация в блога ви ще напише през следващите 30 дни. Един на седмица всяка седмица в продължение на следващите четири седмици.
  2. Създаване Десет Акценти  - Опитайте създаване десет заглавия за следващата си блог пост, използвайки инструментите на водещите.

Част 9 - Как да расте вашия блог и да получите повече Читателите

Кои са нещата, които можете да направите, за да растат вашия блог? Като блога си расте, тя ви помага да направят повече пари.
Вие не се нуждаят от масивна блог с милиони показвания на страници и посетителите да се правят пари. Можете да направите добър доход с един сайт малка, ниша толкова дълго, колкото сте добавяне на стойност към посетителите си.
Моят сайт приемане  NRFA.org  е  много  малка ниша. Той не получава много трафик на всички, но тя все още бунтува от хубава печалба всеки месец.
Да, толкова повече посетители имате, толкова повече можете да направите. Вие със сигурност искате да направите всичко, което може да привлече повече трафик към сайта си и да изгради своя списък имейл.
Можете да изследвате всяка от тези съвети допълнително, като продължавате на вашия блог пътуване.

Оптимизация за търсачки (SEO)

Търсачката за оптимизация е практиката на писане на публикациите в блога си, така че те по-висок ранг в търсачките. Това е доста науката и твърде много, за да получите в.
Там са всички видове книги, курсове и уеб сайтове, посветени на оптимизация на уеб сайтове. Можете да прекарате часове само изучаването на основите.

Инсталирайте Yoast SEO WordPress плъгин

Приставката Yoast SEO е  свободен  WordPress добавка на това ви помага да пишете блог постове, които са търсачката оптимизирана. Тя е инсталирана на над 1 милион блогове -  защото това е, че доброто .
Това е един лесен начин да започнете изучаването на SEO. Приставката се появява точно в WordPress под публикацията си редактор. Тя ще ви даде предложения за това какво да се определи за по-добро SEO. Плюс това ти дава съвети за подобряване на  четивността  на вашия пост.
Отбележете, че тъй като вие получавате допълнително заедно в писмен вид - може би след няколко месеца, считано от сега - вие отново тази тема.

Мнение за гости

публикуване на посетители е мястото, където пише блог статия за уебсайт на някой друг. Има две много важни причини за гости публикуване:

1. Можете да карам тон на нов трафик към вашия сайт

Аз гост публикувал статия за Hoarder The Penny и получи  155 имейл абонати в 48 часа , както и 2500 нови показвания на страници.
Аз също гост публикуван на Ultimate Guitar и имам  един  имейл абонат.
Човек никога не знае какви резултати ще получите. Но нали трябва да се опита от време на време, за да разберете.

2. За да получите препратки към вашия сайт

Един от факторите, в колко високо се класира в Google и други търсачки, е как много сайтове с високо качество, сочещи към вашия сайт. Това е част от тайна сос, и Google не ни казва колко е важно, но то  е  важно.
Например,  Forbes  е много авторитетен сайт. Статии, публикувани на Forbes.com е по-вероятно да се класира по-високо, без статии, публикувани на MyDogLikesToSleep.biz  (или каквото). Google се нарежда Форбс статии по-високи в резултатите от търсенето (обикновено) заради репутацията Форбс ".
Ако мога да се цитира в Forbes или стане допринасящ автор на Forbes.com и цитат / статия включва връзка към ScottAlanTurner.com, Google ще се види, че връзката. Моя сайт мнения се класират по-високо в Google, защото това е свързано с Forbes.com.
The фантазия план за тази стратегия се нарича  Backlinking . Колкото повече връзки, които имате от други авторитетни сайтове към вашия сайт, толкова по-високо ще се показват в резултатите от търсенето.
Най-лесният начин да получите тези препратки е да гост пост.

Направете го лесно да споделите вашите мнения

Всичко  за вашия блог постове трябва да има бутони, които позволяват на вашите читатели да споделят мненията си относно социалните медии (Facebook, Twitter, Pinterest, и т.н.)
И това трябва да е лесно!
Това са два инструмента, които са използвали и препоръчват.

SumoMe

Друга особеност на SumoMe инструмента за свободен споменах в урока на списък сграда имейл е инструментите за свободен обмен го включва. Безплатно е!

социално Warfare

Социално Warfare е плъгин за споделяне Аз в момента се използва в моя сайт.Използвах SumoMe по едно време и след това аз преминах на социален Warfare.За живота на мен, аз не си спомням защо. Мисля, социален Warfare имаше бутон имейл и SumoMe не го направи в момента.
Вие трябва да решите кои функции искате и след това изберете софтуера, който отговаря на вашите цели.

Content Share Other на Blogger

Ако аз повторно чуруликане или ре-пост съдържание от списание пари, тя е с нулева полза за мен, защото списание Пари е масивна компания, която не се интересува от това, което съм. Ако статията беше добре го  прави възползват моите последователи.
Ако аз повторно чуруликане или ре-пост съдържание от популярен блогър - (Stefanie O'Connell например) - моите читатели и последователи се възползват, защото аз съм споделяне ценно съдържание от други хора.
ЗАБЕЛЕЖКА:  Ще получите в това в раздела за подпомагането на други блогъри, но бъдете искрени в вашата помощ. Ако се търси само, за да получите нещо от някой друг, няма да се образува връзка с това лице. Аз съм харесвал блог и съдържание на Стефани, тъй като за първи път го видях. Тя има невероятна история, че са проби в Ню Йорк, и тя е построена тази невероятна лични финанси бизнес само за няколко години. Помагам на Стефани, защото ми харесва Стефани , не защото аз  искам  , или  се очаква  да се получи нищо от връзката.
Това не е възможно, за да покрие всеки един аспект на вашата тема. В един момент, ще трябва да споделят съдържанието на други хора. Ти започваш да се разболеят или искате да отидете на почивка и няма да може да пише. Къде ще се обърнат? Съдържанието на други хора .

Свързване на вашите мнения Заедно

Ако напишете десет различни публикации в блога за различни начини да се направи един сандвич, да направи усилие, за да се свърже между публикациите си, ако това е от значение.
Например:
  • Вие имате блог пост, за да направим  хляб квас
  • След това можете да пиша друга публикация в блога, за да направим една  невероятна скара сандвич със сирене
Ако си на скара сандвич със сирене използва квас хляб, се свържете с вашия хляб квас рецепта.
Има две много важни причини за обвързването си мнения заедно:
  1. Той запазва читателят на сайта си и го прави по-вероятно те ще прочетете повече на вашите мнения. Колкото повече те чета, толкова повече показвания на страници, които получавате, което увеличава своя блог трафик.
  2. Търсачките виж мнения, които сочат към един друг, както по-добре от един пост, че не разполага с вътрешно свързване. Публикацията ви ще се класира по-високо в търсачките. Десет публикации за хляб рецепти, които не  сочат към един друг не са толкова добри в очите на търсачките десет публикации за хляб рецепти, които  правят  връзка един с друг.
Не се побърка  - само линк към други изделия, когато има смисъл.

Pin на Pinterest

Pinterest е един от най-добрите източници на трафик за много блогове. Когато седнах чрез сесия Pinterest на неотдавнашна конференция, бях издухан.
Боб над при сеитба Personal Finance ни показа как той е използвал Pinterest да генерира  над 1,000,000 показвания в годината  на неговия уебсайт. ОГРОМЕН !
Аз не съм експерт по Pinterest, нито искам да бъда. Купих съпругата си Кейти курс на Pinterest, и тя определя всичко в моя блог. Аз съм сега получават 1500 посещения на месец за моя блог от Pinterest.
Въпреки, че е много по-малко от 80 000 / месец Боб получава, че все още е 1500 души на месец аз никога не може да са достигнали. Което можех да направя много по-добре, но Pinterest не е с висок приоритет за мен.
Мелиса  над най  Blog Яснота  има Pinterest Разбира се, че е купил. Това е много евтин в сравнение с колко време ще ви отнеме по своему да се търсят един куп безплатно информация за да стане експерт Pinterest.

Помощ други блогъри

Повече или по-малко вероятно да ми помогне, защото ти давам всичко това много информация за ли  свободен ?
Прав си - вие сте по-вероятно да ми помогне. Това помощ може да дойде под формата на:
  • Казвам на хората, което знаете за моя сайт
  • ми Насърчаване на вашите социални медии (Facebook, Twitter, Pinterest, и т.н.)
  • Споделяне на съдържание ми с други хора
  • Свързването към моя блог от вашия блог
  • Даване ми атестат
  • ми Позовавайки се на някой може да се срещне в бъдеще, дори ако това е една година, считано от сега
Надигащата се вълна повдига всички лодки.
Други блогъри - дори ако те блога на същата тема -  не са конкуренция .
Няма да повярвате колко е голяма баницата е, и има достатъчно за всички .
Можете да опитате да се справя сама, а не да помогне на никого. Резултатът ще бъде, че ще ви отнеме 2-3 пъти по-дълго, за да растат вашия блог. Но ако искрено се  зае да помогне на другите, те ще, от своя страна, да ви помогне.
Внимание:  : Когато казвам да бъде искрен, аз го кажа. Хората могат да миришат неискрена терен от километри. Аз бях виновен за това, когато за първи път започна блоговете . Ако започнете да стане приятел с други блогъри първо, по някое време в бъдеще те ще ви помогне с вашата електронна книга старта, насърчаване на вашия блог, курса, който ви дава въведение към някого - все едно -  защото сте приятели .

Няколко месеца след като започнах блоговете отидох в конференция подкастинг и се блъсна в Philip Taylor (PT) на  PTMoney.com . PT е страхотен човек. Той ме запозна с един куп хора в личните финанси пространство, които са били блогове и подкастинг за  години . Той и аз съм станал приятели - Дори съм него и семейството му трябваше на вечеря.
Ако PT някога ме пита за помощ с  нещо , можете да се обзаложите, аз ще кажа да . Тъй приятели го правят един за друг.
Винаги се даде повече, отколкото можете да получите.

елементи за действие

А китка по-голяма от идеи, нали? Нека да го прости.
1. Добавяне на бутони социални споделяне на вашия сайт
Надяваме се, че вече сте добавен SumoMe към вашия сайт, за да започнат да се събират имейл адреси. Ако не сте - давай напред и да го инсталирате.
Добавете безплатно SumoMe Share инструмент така, посетителите могат да споделят съдържанието си със своите приятели, семейство и др. Колкото повече хора споделят вашия сайт и съдържание, толкова по-вирусен трафик отива към вашия сайт.
2. Определяне на един блогър, който искате да се изгради връзка с
Започнете тях след по социална (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) и осланям една част от тяхното съдържание 1-2 пъти седмично.
Ако искате да получите смел, пуснете ги имейл само да кажа здрасти и да им кажа защо сте ги харесвам. Искреността печели .
3. Инсталирайте Yoast SEO плъгин в WordPress
След като се инсталира този безплатен плъгин, тя ще ви помогне във вашето писане на търсачки приятелски блог постове.

Част 10 - ресурсите да използвам за моя бизнес

Аз бях включен списък на точните инструменти съм, използвани за отглеждане на бизнеса ми да стане диво успешна в много кратък период от време.
Защото това е един дълъг списък съм го постави на своя собствена страница.Много от инструментите аз използвам споменахме в това ръководство.

Част 11 - Как да стана Irresistible и растат последователите си

В този раздел, ще обхване няколко други интересни факти, които ще ви помогне да успее с това как да правят пари блоговете.

Създай За Page

Както  Крис Ducker  (много добре известен блогър и предприемач) казва:
Вашето настроение привлича вашето племе.
Хората правят бизнес с хора . Искате ли вашето изображение да бъде, че на голяма мега-банка, където всеки клиент се третира като брой и знак за долар?Или предпочитате местната банка, където ходиш в, и те те познавам по име и питам как семейството ви е?
Като един  About Page  който отразява кой си и това, което за да помогне за привличането на вида на хората, които ще станат  приятели и  клиенти . Вие не може, и не ще, привличат всички. Така че не се притеснява опитва.
По-добре е да има  1000 лоялен и непримирим фенове  от  100,000 блудкаво сантиментален последователи  , които не им пука, че много, ако публикувате блог или изчезват в нищото.
То също е  по-изгодно  да има 1000 лоялен и непримирим фенове. Помислете за любимата си група или музика. Бандата прави повече от феновете, които купуват всеки продукт и се показват на всеки концерт от феновете, които могат да влязат в шоуто от време на време, ако нещо по-добро не се случва.

Бъди себе си

Е любимата ви храна сандвич банан и сирене? Тогава се каже така!
Да бъдеш, и хората ще бъдат привлечени към вас. Бъдете чудат, смешно, snarky - нека вашата личност блесне. Хората искат да се забавляват, вдъхновен, и образовани.
Ако се опитате да бъде нещо, което не сте, ще трябва или да се отегчиш или се узнае.
Научих това в моя първи ( неуспешно ) подкаст. Направих това, което всички останали се очаква хората в личните финанси, за да го правят. Виж - тук е произведението от първата ми подкаст:

Изчистена кройка, яка на ризата, усмихнат. Всички бизнес, професионално изглеждащи, и  скучно гледам .
При получаване на някои добри съвети от някои наистина умни хора, че се отказах от всичко и зарязала поло ( аз съм черна тениска вид на човек ).
Аз отново маркови всичко и стана, които аз трябваше да бъде - на  рок звезда Financial . Човекът, който свири на китара, е в една група, говори за пари и инвестиране, и има котки му мяукане на фона на шоуто. Аз нося карго шорти и черна лента тениски 340 дни от годината. Ето  ме .
Не крия, които аз наистина съм, и това е платил. Аз няма да бъда някакъв човек в хубав костюм говори за това как да се намери нов баланс вашите инвестиции.Аз ще бъда човекът, с татуировки, странна коса, и говори за това как да се намери нов баланс вашите инвестиции.
Трябва да бъдеш този, който  са ,  и  които искате да  станете .
Вашето настроение привлича вашето племе.

Създаване на контакти Page

Някога в един сайт, където не мога да разбера как да се свържа с някого, или те умишлено крият своята имейл адрес?
Аз също.
Никой не се интересува от това.
Как ще потенциални рекламодатели и компании се свързват с вас, ако те не могат да ви стигнат?
Има страница за контакт, който включва множество начини, за да ви намерят.Най-малкото трябва да включва:
  • електронна поща
  • Facebook
  • Twitter дръжка
  • LinkedIn
Ако имате пощенска кутия или бизнес адрес за кореспонденция, включва, че прекалено. ( За безопасността и сигурността не използвате вашия домашен адрес ).

Отговори на коментарите и приятел бързо!

Ако някой прави коментар в блога си или ви изпраща имейл - отговорите! По този начин бързо да помага насърчаване на отношенията. Никога не се игнорира хората.
Някои хора реагират на обратна връзка в рамките на 24 часа. Аз имам едно правило на 3 работни дни, защото аз получавам много имейли.
Само един бърз отговор понякога, че се казва "Благодаря за коментар" може да бъде достатъчно. Вашите читатели искат да знаете, че се обръща внимание на тях. В отговор е най-бързият и най-лесният начин да направите това.
Едно към едно общуване е задължително да се изгради общност на лоялни последователи на блога си.

Увийте-Up

Страхотно !
Ти се измъкна през Как да спечелим пари Blogging за употреба.
Сте усвоили за създаване на блог, как да блог, какво да блог за, как да започне изграждането на своята аудитория, и един куп начини за това как да правят пари блоговете. Плюс имаш  тона безплатни инструменти  , за да използвате, за да сте по-добър блогър направи.
Надявам се, че сте на път да се превърне в успешен блогър.

Заключителни задачи

  1. Напишете За страницата  Тя може да бъде толкова дълго, или най-кратък, той трябва да бъде. Направете го лично! Хората искат да правят бизнес с вас, а не някакъв безименен, безличен юридическо лице.
  2. Създаване на страница Свържете се с мен  Нека хората да знаят как да се свържем с вас.
  3. Забавлявай се!  Най-успешните блогъри са тези, които го правят, защото те го обичат.

Следва

Сега е време за вас да изпълни всичко, което сте научили - и да запази в същия дух. Късмет!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...