Free Money

Loading...

пятница, 2 декабря 2016 г.

Sunny Leone Слънчев Леоне (37photo), Neha Singh на BBC списък 100-те най-влиятелни жени


 Слънчев Леоне го е направил на  Би Би 100-те най-влиятелни жени лидер. Те отново са смес от висок профил и влиятелни жени, включително предприемачи, инженери, спортисти, бизнесмени жени, модни икони и артистки.

Слънчев, който се празнува петата си годишнина в  Боливуд , започна в Индийския шоубизнеса, като участва в спорен риалити шоуто "Bigg Boss" през 2011 година.

Тя продължи да се снима в боливудски филми като "Jism 2", "Джакпот" и "Ek Paheli Leela". Отделно от актрисата, списъкът включва и четири индийски имена - Gouri Chindarkar (Sangli), Малика Srinivasan (Chennai),  Neha Singh  (Мумбай) и Saalumarada Thimmakka (Карнатака), четат изявление.

Chindarkar е 20-годишният студент по компютърна техника от Sangli, Махаращра. Тя е една от първите деца в Индия, за да изпитат уникално обучение опит, сега известен като "училище в облака".

Srinivasan, 57, е изпълнителен директор на трактори и селскостопанско оборудване Ltd. Тя е известна като "Трактор  Кралицата " на Индия и е нараснал семейството й компания в третия най-голям производител на трактори в света.

Сингх е 34-годишният актьор-писател, който основава движение за насърчаване на жените да ходят по улиците в Мумбай, за да не се поддават на тормоз.


Thimmakka е 105-годишният природозащитник от Карнатака, който е засадена повече от 8000 дървета в 80 години, един проект, който за първи път започна в отговор на социалното подигравки, след като не може да има деца. Тя е най-старата жена на BBC списъка на 100 жени.

Някои от висок профил тазгодишните жени включва певица Алиша Кийс; US златен медал печели гимнастичка Simone Biles и френски политик Рашида Дати. 100 жени сезон на Би Би Си започна в понеделник.


Bollywood актриса Слънчев Леоне вярва, че макар и на медиите и хората няма да спрат да клюкарстват за нея, я ново мобилно приложение ще помогнат за разпространяването автентична информация и улесняване на директно взаимодействие с феновете си.


"Мисля, че медиите ще клюки за мен така или иначе, а чрез това приложение, това, което мога да направя е да филтрирате информацията преди да излезе в публичното пространство, така че те са автентични," Слънчев казал.

Започвайки я Боливуд пътуване с филма "Jism 2", в рамките на пет години, за actressensured видимост си във филмовата индустрия и е действал във филми като "Джакпот", "Ragini MMS 2", "Ек Paheli Leela", "Kuch Kuch Locha Hai "и" One Night Stand ", за да назовем само няколко. Тя също така е автор на електронна книга на име "Сладки сънища".

Да бъдеш първият индийски знаменитост, която има мобилно приложение и въвеждане на индустрията за електронна търговия, когато ме попита дали тя желае до автора друга книга, Слънчев каза: "Честно казано, не съм мислил много за това, че може просто да се направи, че в бъдеще. имам толкова много, за да се постигне. Точно сега, аз съм доволен и щастлив от факта, че аз съм в състояние да направи това, което исках да направя. Тъй като аз съм зает снимките на филм, наречен "Tera Intezaar", режисиран от Raajeev Walia противоположния Arbaaz Khan, аз съм доста консумират в това. "

Bollywood актриса Слънчев Леоне, който стартира сама мобилно приложение в сряда, каза, че ще се интересуват от гледане на актьори Сонам Kapoorand Ranveer Сингх на социалните медии и мобилно приложение.

Запитан за които actressshould имат мобилно приложение като онази, която се стартира, Слънчев каза: "Мисля, Сонам Капур би било интересно да гледам, тъй като тя продължава да пътува до различни страни и проучване, обаче, аз следвам всички боливудски звезди на социалните медии.. "

Foodpanda спасява Слънчев Леоне, свири на храните за Нея


"Когато става въпрос за актьори, мисля Ranveer Сингх е много интересно, той е луд, той е забавно! Той има добро чувство за мода и, от време на време, той носи екстравагантните тоалети също! Така че е ще бъде забавно", добави тя ,
Слънчев Леоне го прави отново! бивш филм за възрастни звезда е изфабрикувано премиер Нарендра Моди и Салман Хан, за да се превърне в най-търсеното личност за пета поредна година в Индия, както се вижда от Yahoo! Индия.

Слънчев Леоне: Media така или иначе ще клюкарстват за мен


Салман продължава да бъде "Bigg Boss" кацане на първо място за най-търсените мъжки знаменитост на 2016 г. Вторият най-търсените мъжки Celeb не беше друг Khan но комик и телевизионен Капил Шарма, който е последван от Амитаб Бачан, Shah Рук Хан и Амир Хан.


Жуженето около сватбата Bipasha Басу да Karan Singh Гроувър гарантира позицията й като втората най-търсеното женски знаменитост, докато Дипика Padukonetook третия слот, последвано от Катрина Каиф под номер 4.

Слънчев Леоне е безполезно модел. моля, не си губи и нашето време чрез печатане на новини нея. ние сме малко притеснявана за нея. Вместо PRNT повече за развитието на страните от правителството. Ravindra


Всяка година, Yahoo! Индия пуска своя "Преглед на годината" списък, който разкрива на хората, събития и истории, които улавят вниманието на индианците в последните 12 месеца.

епизод трион Снощната, Боливуд звезда Слънчев Leonemaking специалното участие на Bigg Boss 10. Актрисата дойде да проведе специална задача номинация където състезателите са длъжни да направят вирусни видеоклипове и Слънчев трябваше да го съди. Въпреки това, изглежда, че не е бил подготвен за неудобно момент, който идва по пътя си.

След задачата на номинация, когато Слънчев прави забавно дейност въз основа на емблематичния филм Sholay, Manu пенджабски, който играеше VEERU увлякъл по време на акта и призова Слънчев Леоне му "Maal". Бани, който наблюдаваше задачата с останалата част от съквартирантите възрази тя казва стоп наричайки я Maal. Въпреки това, Manu безсрамно продължи и в действителност се бори с бани. Той й каза да бъде спокоен и ако Слънчев има проблем тя ще си го кажа. Макар Слънчев изглеждаше разстроен, но предпочете да не отговори. Това не е всичко, женските състезателите на шоуто Bani, Lopa и Nitibha също са били наблюдавани lambasting Om Свами за докосване Слънчев подходящо. Те също го предупреди да се пази в бъдеще.
 Помните ли как Слънчев Леоне е заявил в интервю, че Амир Хан вероятно никога няма да искате да работите с нея? Close по петите на това интервю, Амир направи първа стъпка във формирането на приятелство с актрисата от "Mastizaade". Актьорът дори я покани на Diwalibash, че той бе домакин тази година.



Сега, в това, което може да се нарече като сладък жест на приятелство, Амир отпусна в качеството си треньор, Пракаш Bharadwaj до актрисата.Потвърждаване на новините на дневна, Слънчев разкри как тя работи всеки ден с треньора Амир в опит да усъвършенствате актьорските си умения.


За непосветените, Bharadwaj е тясно свързана с г-н перфекционист, тъй като "Rang De Basanti" и е отчасти отговорен за неговата близка до перфектната Haryanvi диалект в предстоящия му филм, "Dangal". Той също така е обучен Катрина Каиф и Прити Зинта между другото. Bharadwaj разкри, че той е работил с Слънчев върху нейните хинди говорещи умения.

Ню Делхи: актриси Слънчев Леоне и Taapsee Pannu звезда в новите клипове за повишаване на рак на гърдата цифров медиен канал Aur Dikhao, което казват, случаите на рак на гърдата ще се намали наполовина, ако само жените, платени като много внимание на гърдите си, както правят мъжете.


"Не се притеснявайте, не се срамувайте. А две минути тест у дома може да спаси живота си," Леоне обяснява в края на краткия си филм, който започва с клипове на хора от различни сфери на живота, които се опитват да разговаряте с жени, и се борят, за да се предотврати погледите им се плъзне надолу.

"Шестдесет процента от рак на гърдата случаи в Индия са диагностицирани в трети и четвърти етап. Самоизследване у дома означава ранно откриване. Това отнема две минути", казва тя.

"Ние, жените трябва да са наясно с нашето тяло и знам, че откриване е по-добре, отколкото лечение", каза Taapsee Pannu в изявление. "Две минути самодиагностика е всичко, което трябва да направите! Когато отборът се приближи към мен с тази концепция, бях абсолютно за него, защото искам жените и мъжете да бъдат наясно, че ракът на гърдата е лечим, ако открие в ранен етап," тя добавя.


Видеоклиповете, в които се появяват Слънчев Леоне и Taapsee Pannu са част от по-голяма серия - с #DetectToDefeat таг - за значението на откриване на рак на гърдата по-рано.


Другите късометражни филми от поредицата - някои от които, които имат различни сюжетни линии, но едни и същи основни съобщение - звезда котвата Shibani Dandekar, актриси Priya Bapatand Divyanka Tripathi, певец Sunidhi Chauhan, политик Shaina NC и много други известни личности.

Тя спечели сърцата с актьорската си престой в Боливуд и сега актриса Слънчев Леоне е встъпил в нова роля в кариерата си, като завъртите писател. Леоне е написал книга, озаглавена "Sweet Dreams", който включва 12 кратки истории.Актрисата "Mastizaade" казва писане не беше на главата й, но тя имаше някои идеи, които отидоха незаписани.



"Писането не е в ума ми. Мислех, че за различни истории и идеи през годините, но нищо не наистина, че съм написал надолу. Това е първият път, когато са писали нещо подобно. Когато бях по-млад имах дневник, майка ми го прочете, и това беше краят на дневника, "каза Леоне PTI в ексклузивно интервю.Разположен в един индийски среда, измислени нейните разкази на властта и играят лечение на жени като сексуален равнява на мъжете, докато също така говори за базисната романтиката.


В 34-годишната актриса казва, когато издателството, Juggernaut книги, дойдоха при нея с идеята за написването 12 кратки еротични разкази, взе това като предизвикателство и да ги завърши в една педя от три месеца. "Juggernaut дойде при мен и предложи идеята за 12 кратки истории в този жанр.  Това беше лично предизвикателство за мен да може да го направи. Аз отне около три месеца, за да напише тези. Историята," 7 E ", беше най- трудно, защото това беше първата, "каза тя.



"Така че ми отне време да разбера стила на писане ... Понякога ние трябваше да получите направо на въпроса, защото е кратка история. Това беше предизвикателство, защото не искате да се движи напред, така внезапно, че читателят губи песен ", добави Леоне. звезда на "Jism 2", казва историите в "Сладки сънища", в момента на разположение изключително на приложението Juggernaut, са измислени и са "нищо, което се извлича от" живота си.


Въпреки че историите говорят за съблазняване, Леоне се гарантира, че тя не се пресича всяка една линия, която ще направи читателите, специално жените, се чувстват неудобно. "Написах тези истории, от това, което си мислех, една жена би искала да чете. За мен това е важно, когато някой го чете, специално жените, те не трябва да се свият или да кажат" това е твърде много за мен да се справя ". Исках да бъде в леко романтичен зона. " Историите ще бъдат освободени всяка вечер в 22:00 до 03 май и актриса на "Ragini MMS 2" се чувства нервен като пътуването е "лична". "Сега, когато той ще се освободи, аз съм много нервна."Освен факта, че това е голяма улица, за да се достигне до феновете, че е предизвикателство да видя дали мога да го направя, защото имате филми и песни, идващи един след друг, но това е личен. Надявам се, че те го ползват.

С 4 милиона последователи в Instagram, Слънчев Леоне има истински фен след онлайн. За да добавите към това, Слънчев използва услуга, наречена Voxie да се разпространява я достигне широка върху социалните медии. Темата на селфи е озаглавена върху нейните известни кукла бебе песни и се нарича "всички самоснимките pittal ди но voxie Sone ди". След Амитаб Bacchan и Приянка Чопра, Sunnly е следващата Celeb който се регистрирате за говорене селфи услугата.


Актрисата вече е преминал 10000 харесвания и коментари за един час. Тя отчете казано-селфи, наричайки го voxie - върху нея Facebook и Twitter страница, както и за насърчаване на нейните извивки. При докосване на снимката, Слънчев Леоне говори в пълен съблазнителна плам "My ми voxie има чувствата ми .. знаеш, че съм по-напред от криви .. хахаха" получава играе.

Актрисата Слънчев Леоне, вегетарианец, казва й лекар й е казал да стоят далеч от алкохол, млечни продукти и пикантни храни.
"(Аз съм) не е добре и моята кръв трябва да бъде пречистен от инфекция и има твърде много топлина в тялото ми," Слънчев, 35, публикуван на Twitter. "Така че аз съм питейна специален лошо дегустация на чай."
"Sad сутрин ми традиционната китайска медицина лекар ми каза - не кофеин, алкохол, не млечни продукти, без месо (аз съм зеленчуци, така че е добре) и не пикантни храни. 
"Вярвам, че в традиционната китайска медицина и предполагам му Божия начин на мен аз съм превръща в веган казва, без алкохол ... Кофеинът ... Не токсини", добави тя.
Слънчев бе видян за последен път във филма "Beiimaan Love", режисиран от Раджив Chaudhari. Филмът също черта Rajniesh Duggall. 
Забраната за порно в Индия може да е била вдигната частично, но това не означава, че порнографията не могат да бъдат повторно забранен в нашата страна. След като правителството се срещнаха с тежка критика, те са вдигна забраната частично на уебсайтове, за блокиране на тези, които се показват на детска порнография.
Но преди това новина е направена официална, секси сирена Боливуд Слънчев Леоне бяха направили един фин забележка направо си туитове и това беше просто твърде ап. Тя е публикувал снимка с нея съпругче Daniel Weber, където той носеше Сандо с "Сексът продава", написана върху нея.
Двамата притежават продуцентска къща, която произвежда филма за възрастни. Слънчев бившата кариера като порно звезда е приключила и я Боливуд кариера е в самолетен режим. Тя не говори публично за предишната си кариера поле, но със сигурност има фини, но ап отговор за забраната на порното в Индия!

Bollywood актриса Слънчев Леоне, който стартира сама мобилно приложение тук в сряда, каза, че ще бъде интересно да гледате актьори Сонам ​​Капур и Ranveer Сингх на социалните медии и мобилно приложение.
Запитан за който актрисата трябва да има мобилно приложение като онази, която се стартира, Слънчев каза: "Мисля, Сонам ​​Капур би било интересно да гледам, тъй като тя продължава да пътува до различни страни и проучване, обаче, аз следвам всички боливудски звезди на социалните медии. . "
"Когато става въпрос за актьори, мисля Ranveer Сингх е много интересно, той е луд, той е забавно! Той има добро чувство за мода и, от време на време, той носи екстравагантните тоалети също! Така че е ще бъде забавно", добави тя , 
Актрисата, който стартира новата си мобилно приложение в сътрудничество с базираната в Ню Йорк стартиране escapex каза приложението е едно гише за всички свои фенове, които могат директно да взаимодействат с нея и я срещнат.Тя ще отвори вратата за нея по цял свят феновете да си социални медии дръжки - било то Facebook, Instagram, Twitter или YouTube.
Слънчев е първата по рода си-индийски знаменитост, която има такова приложение - escapex е произвела бели приложения етикет за изпълнители като Боб Марли, Wyclef Jean и 35 други знаменитости.
Подчертавайки, за влиянието на социалните медии върху живота актьори, Слънчев каза: "Тъй като нашата срок на годност е малък, за разлика от Амитаб Бачан, Шах Рук Хан, социални медии е един от най-добрите начини за изграждане на фен последователи и един може да напише собственото съдба. "
Запитан дали има някакви спецификации, дадени докато си сътрудничи с компанията, тя каза: "Да, аз ще контролира цялата информация, която ще излезе пред феновете си и не трябва да има всяка стая за вътрешно празнодумство!"


Слънчев Леоне 37 снимка снимка Слънчев Леоне

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...