Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

50 голи знаменитости, които позира за Playboy 18+




През годините много горещи, голи жени са красили страниците на  Playboy . И колкото топлокръвни хора всички като удар с поглед в Playmate-измислено от Хю Хефнър  да бъде Съседка, оголена за ваше удобство, нищо не се е факторът дангалак на знаменитост кожата. Икони филма, телевизионни звезди, спортисти, супермодели-фенове ги знаят с дрехите си върху, и много от тези фенове искате да ги видите с дрехите си на разстояние.
Playboy  стартира през декември 1953-знаменитост на корицата и на страниците-Мерилин Монро (които всъщност не представляват за списанието) -бут списанието наистина не са търгували в известния голота за първия си няколко десетилетия. Момичетата в  Playboy  обикновено имат имена като Филис и Мелба, и че те са били върховни красавици, те не са били известен извън марката.
Около началото на 80-те, който е променил. Playboy  получи хип към стойността на голи известни дами. Илюстрирани с   Дрю Баримор , Джени Маккарти и Памела Андерсън бяха едни от най-ранните примери за известни личности, които са решили да "направи  Playboy ", фраза, която сега е повсеместно предложение за всеки старлетка с филм или две под колана си. До края на 90-те години,  Playboy  е пълен на пристрастен към знаменитости. И при липсата на известни личности, Маг ще тече знаменитост роднини, бивши знаменитости, момичета, които приличаха на известни личности, момичета, които спала с известни личности и, разбира се,  Playboy  модели, които сами са постигнали някакво ниво на знаменитост. 
Кажете какво ще за показване на стоката, тя все още се смята за чест да бъде поискано да бъде в  Playboy , както и известните жени, които са го направили са направили своите фенове щастливи и се превръща нови. Когато зайче призовава, е необходимо определен вид жена да се вслушат в този призив-тук са 50-горещите знаменитости, които направиха.





50. Аманда Биърд






Издаване : Юли 2007 г.

Аманда е безспорна американския олимпийски секс символ, един закъснял отговор на Германия Катарина Вит. Тя е израснала в игрите пред очите ни - в първите си олимпийски игри, Атланта '96, тя е само на 14 години. Тя позира през 2007 г., но не като пост-скрипт - тя направи олимпийски отбор на 2008 г., и е избран за ко-капитан с колегите Hotties Дара Торес и Нанси Кофлин.

49. Shannen Дохърти






Издаване : март 1994 г., декември 2003

Илюстровани хитови вестникарските будки Дохърти малко преди нея характер, Бренда Уолш, остави  Бевърли Хилс, 90210 . Ако сте харесали на лошо момиче, Бренда е вашата чаша чай. Говореше се, че Шанън е малко на Бренда изключване на фотоапарата, както и че триенето с останалата част от актьорския състав е довело до нейното уволнение. Когато тя се появи гола в Playboy-въпреки че беше само на три снимки в по-голям изобразително насърчаване на "безопасен секс" -всички надеждите ви са потвърдени. Такова лошо момиче.

48. Линдзи Лоън






Издаване : Януари / Февруари 2012

Америка имаше смесени чувства, когато новината, че Линдзи ще бъде позира за Playboy.  Нейният безразсъден начин на живот, те казаха, се съсипват външния си вид, и на изобразителното може да бъде катастрофа. Е, това просто не е така, и почит Линдзи да Мерилин Монро беше перфектно секси.





47. Дрю Баримор






Издаване : януари 1995

Дрю е само на 19, когато тя позира за  Playboy , но тя вече бе живял рок-звезда живот. И не на добър вид на рок-звезда на живот щеше да Studio 54 и правиш кокс като предварително наградата. Тя стана си лайна заедно, все пак, и днес е рентабилна звезда, но през 1995 г. тя е все още диво дете. Това беше по това време, може би си спомняте, че тя светна рожден ден момче Дейвид Летърман на разговора си шоу.

46. ​​Vanity






Издаване : май 1985 г., април 1988 г.

Трябва да го предаде на Prince-пич знае красота, когато той я вижда. Той открива, Денис Matthews, я изгледа хладно етап име, и я сложи в една група, наречена Vanity 6 (те имаха хит с песента "Nasty Girl"). Всичко в крайна сметка се приземи Vanity, като тя беше наречена от лилавото, няколко разпространява в  Playboy .
Години по-късно, друг Prince протеже, Кармен Електра, ще се окаже още по-успешна.

45. Lizzy Джагър






Издаване : Юни 2011

В реалния свят, Мик Джагър вероятно ще удари си светлини навън, за които искат да видят дъщеря си гола. Благодарение на  Playboy , можете да направите това, без конфронтация. Като бонус, можете да видите собствената разпространение майка си Джери Хол от 1985 година.





44. Фара Фосет






Издаване : декември 1995 г., юли 1997

Фара беше икона на 70-те години, благодарение на един плакат, че продадени 12 милиона броя и ролята на алфа-маце на  Ангелите на Чарли , но тя устоя искания за голота цялата си кариера, докато, на възраст 48, тя решава да се съблекат голи за  Playboy . (Тя се появи на корицата на 17 години по-рано, но не беше гола в интериора страници.)

43. Diora Baird






Издаване : Август 2005

През 21-ти век, знаменитост, не е лесна работа да се определи, особено в светлината на реалността TV и момчето-маг-вдъхновен модел фанатизъм. Така че, Diora Baird, една жена, известна като зашеметяващо красива и ентусиазирано гол.
Тя стана на корицата на  Playboy  преди седем години и се превърна в един от най-добрите пиктограми на епохата, всички базирани на вярата, че тя щеше да бъде голяма звезда. Тя не е голяма звезда от някаква обективна мярка, но тя е голяма звезда, за да ни.

42. Триша Хелфър






Издава : февруари 2007 г.

Geeks навсякъде зарадваха през 2007 г., когато те забелязан тяхната любима Battlestar Galactica  хуманоиден Силоните на корицата. Тя донесе цяло ново измерение на идеята за "frak-Ing."





41. Мадона






Издаване : септември 1985 октомври 1994

Преди Мадона е "Madonna" тя беше само една жена се опитва да го направи и необходими пари в брой. Когато тя я намери слава и е на ръба на една филмова кариера през 1985 г., някои стари голи снимки бяха пуснати в списанието. В "като девица" звездата отказа да се извини и на корицата на този толкова популярен проблем.

40. Kiana Tom






Издаване : май 2002 г.

В средносрочен и края на 90-те години, Том бе домакин на много популярна програма за упражнения по ESPN, и много хора, които са го гледали не са упражняване на всички. Тя е красива, а тя нямаше нищо против да се търгуват на него. В края на краищата, си шоу се нарича  Flex състав Kiana на Том . Тя знаеше точно какво прави, и така направиха  Playboy -В покритие линия "ESPN фитнес гуру Kiana Том: Get Hard в шест секунди" е един от най-малко коварен списанието някога тече. И това е да кажа нещо.

39. Дарил Хана






Издаване : Ноември 2003

кариера Дарил Хана има преработване през 2003 г., когато тя участва в отмъщение лек удар  Убий Бил.  Но самият капак ни кара да изпитват носталгия си русалка дни в  Splash .





38. Winter Zoli






Издаване : март 2011

Zoli играе филмова звезда възрастен в FX удари  Синове на анархията , така че тя казва, че е бил подготвен за нея  Playboy  фотосесия. Тя се появява гол до кръста на корицата на март 2011 г., бр, в което тя призна, "Оказва се, голота не е проблем за мен." И това не е проблем за хилядите, които се качват на списанието.

37. Каризма Карпентър






Издаване : юни 2004

г. перфектно име Charisma Carpenter е спечелил феновете на силата на  Бъфи, убийцата на вампири  и неговата spinoff  Angel , но кариера като филмова звезда или телевизия олово никога не се сбъдва.
Playboy  не е знаел, че през 2004 г.; по това време, тичам Карпентър на  Ангел бе обобщавайки резултатите и тя се прави всички "горещо маце" списъци. Тя изглежда по пътя нагоре. И тя изглеждаше красива.

36. Leeann Tweeden






Издаване август 1996 г., декември 2011

Leeann е на корицата на списанието през 1996 г., и се появи вътре в рамките на изобразителното за "hardbody" момичета на ESPN. И тя бе спортни какво би дошъл да бъде известен, а десетилетие по-късно, като "коса сутиен."Разочаровани читатели бяха благодарни години по-късно, през 2011 г. В същото време, Tweeden достигнаха до известност като кореспондент на  The  Best Damn Sports Show Период . 





35. Обри О'Дей






Издаване : март 2009

Обри О'Дей има повече от доказано тя заслужава солова кариера. В разгара на драмата заобикалящата Danity Kane на разпадането, О'Дей всичко съблече за Хю Хефнър и ни накара да забравим, че там дори имаше и други момичета в четворка на P. Diddy.

34. Оливия Munn






Издаване : Юли / август 2009

Оливия не отиде гола в нея  Playboy  покриване илюстровани четци трябваше да изчака няколко години, за тези известни изтеклите мобилен телефон снимки.Но това все още е секси фотосесия, и  Playboy  я имам, когато тя все още беше онази явление. Това не винаги е бил силен костюм на списанието, тъй като американската институция често благоприятства получаването утвърдена звезда по пътя си надолу по поставяне на рисковано залог на една жена, която изглежда да е във възход.
Credit където съответните заслуги на: Списанието направили правилния пиесата с удар Munn на корицата. Само една година зад комплекс, също.

33. Кристи Суонсън






Издаване : ноември 2002 г.

Кристи Суонсън направи мечта досада, за съжаление "се сбъдне, когато оригиналната Бъфи, убийцата на вампири появи в баба за списанието. Дори и без дрехи, тя все още ни убива.





32. Никол "Коко" Остин






Издаване : март 2008

звезда Коко беше във възход, когато тя позира за  Playboy ' годишния музикален проблем е, но  Ice Loves Coco  беше още три години разстояние. В ретроспекция, тя трябва да са придобили корицата. Разбира се, в ретроспекция, Coco получава каквото иска.

31. Sherilyn Fenn






Издаване : Декември 1990

Когато става въпрос за голота, времето не е задължително всичко-освен ако не става дума за знаменитост. Playboy направи фотосесия с Fenn през декември 1990 г., пляс-DAB в средата на  Twin Peaks "  Run. По това време тя е била фатална жена на най-горещото шоу на телевизия. Вие не може да направи много по-добро от това.

30. Barbara Carrera






Издаване : Март 1982

Тази Никарагуа изкусителка бе направил няколко филма през 70-те и ще продължи да бъде Bond Girl ( Never Say Never Again ) и редовен на  Далас . Но в '82 тя е насърчаване  I, журито , един филм с участието на Арманд Асанте като детектив Майк Хамър. Критиците са хладки на филма, но присъдата на Барбара сред Playboy читателите беше единодушно.





29. Трейси Бингам






Издаване : юни 1998

Трейси Бингам покрита  Playboy  само веднъж, в съставно изображение с друга Baywatch  актриса, но голи нейните картини са включени в списанието на няколко пъти. Някои международни издания имаха добра смисъл да й даде престижната място всичко на себе си: Италия, Япония, Полша, Холандия. И Германия направи това два пъти.

28. Ева Херцигова






Издаване : август 2004

Ева Херцигова направи име за себе си през 1994 г. като лицето на Wonderbra. В култовата реклама тя носеше черен сутиен и усмивка, придружена с думите "Здравейте, момчета." Когато това е вашият дебют, какво правиш на бис? Как ще кажеш "Здравей" отново с някакво влияние? Решението беше ясно.

27. Шарън Стоун






Издаване : юли 1990 г., декември 1992

През 1990 г., две години преди тя показваше стоки й в  Basic Instinct , кариерата Стоун излетя след появата в  Зов за завръщане.  Какво даде този филм на вниманието, което заслужава? Stone съвпадна излизането на филма с освобождаването на месец юли 1990 г.  Playboy  въпроса.





26. Garcelle Бове






Издаване : август 2007

Бове е успешен модел в продължение на няколко години преди кацане ролята, която я прави известния: Fancy Монро, обект на привързаност на главния герой в  The Jamie Foxx Show , което се проведе 1996-2001. Тя продължи да бъде редовно на  NYPD Blue . На 40-годишна възраст, тя се появи в  Плейбой , и това е си струва чакането.

25. Денис Ричардс






Издаване : декември 2004

Обратно през декември 2004 г., Ричардс все още беше с Чарли Шийн и тя току-що е родила дъщеря им пет месеца преди това. Тя доказа, че жените все още могат да бъдат невероятно секси след раждането, и Чарли Шийн не е наистина един победител, след като я губи.

24. Arianny Celeste






Издаване : Ноември 2010

Още от професионалната борба и  Playboy  се събраха, благодарение на едно момиче на име Rena Меро (по-известен като Sable), Маг е бил в състояние да разчитат на феновете на граплинг за блокбъстър въпроси.
Професионалната борба е фалшив, ние знаем това, но ние сме доста сигурни, много WWE феновете прераства феновете на ММА. Състезателки бяха лакти от Ring Girls, и този, че всяка борба фен чакаше беше Arianny Селесте.





23. Joanna Krupa






Издаване : юли 2005 г., декември 2009 г.

Имаше много ясно война се води в края на 90-те и началото на 2000:  Playboyvs. на "момчето списанията"  Maxim  и  FHM . И докато списанията момчето дъвчат далеч в обращение на Бъни, конфликтът е имал един интересен spinoff феномен:  Максим  и  FHM  изразходват много енергия завъртане модели в знаменитости и след това  Playboy  спусна в и ги имам, за да вземе дрехите си на разстояние.
Joanna Krupa беше един от двамата премиери примери (другата е Vida Guerra). А полският модел на бански и бельо, които започнал да прави  Максим  и  FHM горещи списъци, Krupa никога не е бил добросъвестен знаменитост. До  Playboy влезе вътре.

22. Рейчъл Хънтър






Издаване : април 2004

Преди нас пресищане с нея  Playboy  с картина, модел на бански подразни нашия бивш MTV-гледане юношески себе си с едно парче в химна гореща мама "Стейси мамо."

21. Стефани Сиймор






Издаване : март 1991 г., февруари 1993

Стефани е един от малкото представители от златната ера на  Sports Illustrated въпроса бански да направи този списък. Колегите й са включени Ел Макферсън, Рейчъл Хънтър, и Синди Крауфорд.
Сиймор беше див детето. Нейните две  Плейбой  изяви почти изравнена с бурна й двегодишна връзка с Аксел Роуз, вероятно най-малко dateable човек в рок енд рол в момента. Тя не свършва по взаимно съгласие.





20. Наоми Кембъл






Издаване : Декември 1999

Има два вида хора на този свят: мечтатели и реалисти. Когато реалистите пишеха своята Коледа списък през 1999 г., Наоми Кембъл  Playboy въпрос беше номер едно. Мечтатели просто пуснати Наоми Кембъл, една от най-добрите модели на десетилетието, в бяла опаковъчна хартия за подаръци.

19. Carmen Electra






Издаване : април 2003 г., януари 2009

Кармен Електра позира за списание на няколко пъти, но 2009 г. е златен си година. За 55-ия им юбилей въпрос,  Playboy  даде Electra на корицата на място и е направил света тост с повече 55 години.

18. Робин Гивънс






Издаване : Септември 1994

Жената, която улавя сърцето на Майк Тайсън е в един момент се счита за "най-мразеният жена в Америка." Омразата е силно емоционални о е страст. Въпреки че й  Playboy  изобразително случило пет години след разделянето й с Тайсън, общественото мнение е все още смесени.





17. Дита фон Тийз






Издаване : декември 2002

секси бурлеска танцьорката В, известен с връзката си с Мерилин Менсън, позира за MAG няколко пъти, но това е първата й корица. Най-добра картина ПИН-нагоре явно имам вдъхновение, за да се превърне в блясък моделирани благодарение на четейки стари проблеми на баща си  Playboy .
Fun факт: за корицата й, публикуването й изисква да има фамилия. Тя избра Von Treese от един телефонен указател, който  Playbo у  сгрешена, давайки й името Dita Von Teese. Тя остана с него.

16. Кели Брук






Издаване : септември 2010

Сред всички заглавия, изброени за Брук, включително актриса, предприемач, и водещ, Brook се отбеляза също като " Playboy  модел." Това е, защото това секси английски внос смачка го с това, което е безспорно един от най-незабравимо Плейбой  разпространява в историята на публикацията.

15. Брук Бърк






Издаване : май 2001 г., ноември 2004 г.

През 2001 г., Брук Бърк намери славата й на E лидер!  Wild On , и виждаме настоящето й  Dancing със звездите  в оскъден си екипировки е вероятно върна някои от старите си фантазии на телевизията домакин. Просто ей така, вашите притеснения потрепнаха далеч като листа Бърк използва, за да се покрие в нея проблем ноември 2004 година.





14. Катарина Вит






Издаване : декември 1998

Катарина Вит ще остане в историята като велик олимпийски фигурист.Спортистите и  Playboy  може да се окаже труден за добре, тъй като Superfit жените често не се вписват естетиката на списанието. Но не Вит. Въпреки че няма съмнение, че е в отлична форма, тя също е напълно оформен.

13. Джени Маккарти






Издаване : юни 1994 г., юли 1996 г., декември 1996 г., септември 1997 г., януари 2005 г., юли 2012

Има жени, които се появяват в  Playboy  въз основа на техните постижения, а след това има жени, които се появяват от Америка, за да станат момиче съседната секс символи. Това са другарчета. И от време на време, а Playmate разбива до следващото ниво и се превръща в знаменитост.
Джени Маккарти го е направил, както и всеки, който, като се започне от феноменално популярната Playmate изобразителното да партньор на годината и след това на MTV в  открои . Повече от радост за окото, тя доказа, че е дяволски забавен, както и, случва да apear в  Бейзкетболна  (1998) и  Страшен филм 3 (2002). Но тя никога не се обърна с гръб на Playboy, връщайки се направи последния си картинно (и шести корица) само през миналата година, на възраст от 39.

12. Vida Guerra






Издаване : Декември 2008

Vida Guerra се възползва от това, което тя имаше, превръщайки няколко снимки в  FHM  в пълен разцвет кариера като модел за списание. Какво прави едно момиче направи, когато тя си отиде, доколкото тя може с  Максим  и  FHM ? Тя отива пълен Монти за  Playboy . Въпросът е бил един от най-добрите продавачи на 21 век.





11. Kim Kardashian






Издаване : Декември 2007

, като начин за собствената си сексуалност, които са пуснати на дисплея след секс й лента изтече, Kardashian позира за  Playboy Русия. Очевидно не крия нищо от камерите, фотосесията е документирано в нея реалност серия,  в крак с Kardashians .

10. Стейси Даш






Издаване : август 2006

Докато Dash не беше на корицата, само при споменаването на името й в секцията Съдържание трябваше ни обръщане към разпространението й ASAP.Не игра на думи предназначени. Това е очевидна промяна луди комбинезон и Лудия Шапкар шапки бяхме свикнали да я виждат в по  Clueless .

9. Урсула Андрес






Издаване : Юни 1965, декември 1981

През 1964 г. Андрес спечели Златен глобус за New Star на годината за ролята си на момичето на Бонд, Мед конник. През 1965 г. най-големият секс символ на 60-те първи показаха златните й глобуси вътре страниците на  Playboy . Когато попитах защо тя го направи на разпространението, тя просто отговори: "Защото съм красива." 





8. Памела Андерсън






Издаване : Октомври 1989 г., февруари 1991, юли 1992 август 1993 г. ноември 1994 г., януари 1996 г., септември 1997 г., юни 1998 г., февруари 1999 г., юли 2001 г., май 2004 г., януари 2007 г., януари 2011

Blonde бомба Андерсън е позира за  Playboy  за три десетилетия. Тя също е на повече капаци за списанието, отколкото всеки друг човек, така бране един беше предизвикателство и привилегия. Нейният език в бузата Януари 2007 фотосесия (на снимката горе) до голяма степен олицетворява връзката й с марката.

7. Тиа Карере






Издаване : декември 2006

Карере гордее китайски / Испански / филипински наследство, и е родом от Хавай. Тя избухна в началото на 90-те години с части в  Rising Sun ,  Истински лъжи , и  Светът на Уейн . Явявам гола беше на масата по време на кариерата си, но тя отказала. Тогава след развод през 2000 г., тя позира за зайче.

6. Ракел Уелч






Издаване : декември 1979

като подарък на  Playboy  абонати, Ракел Уелч се появи на емисионната им декември 1979 г. Символът на секс, в здраво я червен бански, винаги остави нещата на въображението, дори и в този въпрос. 





5. Джейн Мансфийлд






Издаване : Февруари 1955 г., юни 1963

Пийк-а-Бу покритие от Mansfield през 1963 г. определя сексуалността на ерата: трябваше да бъде подъл за това. Вътре въпросът беше Мансфийлд и всичките си благословения. Тя все още е трудно да победим сексапила излъчена от този неприличен актриса, която беше и Мис Февруари 1955.

4. Ким Бейсинджър






Издаване : Февруари 1983

Playboy знаеше, че имаше победител на ръцете си в Kim - тя беше изключително успешен модел, който имаше не съвсем удари й походка като актриса, но това беше истинска сигурност с нея след това-наближаващ завой като Бонд момиче противоположния Шон Конъри в Never Say Never Again. Списанието извади всички спирки, течаща мега-профил, който публикуване на експертния опит на Боб Фос, Роже Вадим, Джордж Plimpton, и самият Конъри.

3. Ел Макферсън






Издаване : Май 1994

През 1994 г., Макферсън показа причината, поради псевдоним й е "Тялото".Капакът показа модела в чорапогащник и само "Elle" и  Playboy  в печат. Позата е знак на почит към известния снимка на Бриджит Бардо от 60-те години.





2. Бо Дерек






Издаване : Март 1980, август 1980, Септември 1981 г., юли 1984 г. Декември 1994

До 1984, Бо Дерек вече беше звездата на мъжки фантазии в света, благодарение на предишните й  Плейбой  издънки и пробив й роля в  10 . Това беше, когато тя позира като каубой смучене пура, че мъжете реализирани те ще се оправи с малко размяна на ролите и те искали да й бъде "девойка в беда."

1. Синди Крауфорд






Издаване : Юли 1988 г., май 1996 г., октомври 1998
През юли 1988 г. (и отново през '96 и '98), Синди Крауфорд реши да моделира си рожден ден костюм вместо нея типично високо моден дизайнер дрехи. Ние ще трябва да се каже, бившите изглежда изключително голямо за нея.




+1 Бонус Скарлет Йохансон  


Esquire USA ноември 2013


Голи сцени. Всички сме ги виждали. Ние всички искаме да видим повече от тях. Още по-интересни са, когато те идват като изненада.Защо те са изненада? Е, има очевидната причина, че актрисата въпросната най-вероятно никога не е направил гола сцена преди.Тогава там е гола сцена, които просто не прави никакъв смисъл. И тогава ние имаме гола сцена, че има смисъл ... Но дали наистина някога трябва да се види, че човек в гол? Да, голи сцени! Какъвто и да е случаят, голи сцени са били с нас, тъй като Адам и Ева. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...