Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

50 nude Slavenības Kurš pozējusi Playboy 18+




Gadu gaitā daudz karstā, kailu sieviešu ir rotā lappuses  Playboy . Un cik siltasiņu folks visi kā iegūt palūrēt pie Playmate-sacerēja  Hjū Hefners  būt meitene blakus durvīm, attīrīta tukša jūsu ērtībai-nekas ir mūlāps faktors slavenība ādas. Filma ikonas, TV zvaigznes, sportisti, supermodeles-fani zina viņus ar savām drēbēm, un daudz no tām fani vēlas redzēt tos ar savu apģērbu off.
Playboy  uzsākts 1953.gada decembrī ar slavenību uz vāka un lapas-Marilyn Monroe (kas nav reāli pozēt ar mag) -Bet žurnāls tiešām nebija tirgoties slavena kailums savu pirmo pāris gadu desmitos. Ar meitenēm  Playboy  parasti bija nosaukumi, piemēram, Phyllis un Melba, un, lai gan tie bija augstākās skaistules, viņi nebija slaveni ārpus zīmolu.
Mijā '80s, kas izmainīja. Playboy  ieguva gūžas vērtībai kaili slavenu dāmām. Attēlu izmantošana ar   Drew Barrymore , Jenny McCarthy un Pamela Andersonbija daži no senākajiem piemēri slavenības, kas nolēmuši "veikt  Playboy ", frāze, kas tagad ir universāla ieteikums katram zvaigznīte ar filmu vai divas zem viņas jostu. Ar vēlu '90s,  Playboy  bija pilna ar atkarīgi slavenības. Un, ja nav slavenības, mag būtu palaist slavenība radinieki, bijušie slavenības, meitenes, kas izskatījās slavenības, meitenes, kas gribētu gulēja ar slavenībām, un, protams,  Playboy  modeļi, kas bija sevi sasniegtajiem zināmu līmeni slavenība. 
Sakiet, ko jūs par parāda preces, tas joprojām uzskatāms par godu tiks lūgts būt Playboy , un slavenie sievietes, kas esat darījuši to ir padarījuši viņu faniem laimīgs un pārvērš jaunas. Kad Bunny zvanus, tas aizņem noteikta veida sievietei uzmanību, ka zvanu šeit ir 50 karstākie slavenības, kas darīja.





50. Amanda Beard






Jautājums : 2007. gada jūlijs

Amanda bija neapšaubāms amerikāņu Olympic seksa simbols, novēlota atbilde uz Vācijas Katarīna Vita. Viņa uzauga pie spēles mūsu acu priekšā - pie viņas pirmajām Olimpiskajām spēlēm, Atlanta '96, viņa bija tikai 14 gadus vecs. Viņa rada pliknis 2007. gadā, bet ne kā pēc scenārija - viņa sniedza 2008. gada Olimpisko komandu, un tika ievēlēts sadarbību kapteini ar kolēģiem hotties Dara Torres un Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty






Jautājums : 1994. gada marts, 2003. gada decembris

Doherty s attēliem sitienu avīžu kioski īsi pirms viņas raksturu, Brenda Walsh, atstāja Beverly Hills, 90210 . Ja jums patika slikto meiteni, Brenda bija jūsu tasi tējas. Tika teikts, ka Shannen bija mazliet Brenda off kameru, kā arī, un ka berzes ar pārējo vairākumu izraisīja viņas atlaišanu. Kad viņa atnāca kails Playboy-kaut gan tas bija tikai trīs attēlus lielāku ilustrēts veicināšana "drošu seksu" -Visi jūsu cerības tika apstiprināti. Tik slikta meitene.

48. Lindsay Lohan






Jautājums : Janvāris / februāris 2012

America bija dalītas emocijas, kad ziņu izputējis, ka Lindsay būtu rada uz  Playboy. Viņas neapdomāti dzīvesveids, viņi teica, bija ruining savu izskatu, un ilustratīvs varētu būt vilcienu vrakam. Labi, ka tikai tā nebija, un Lindsay veltījums Marilyn Monroe bija pilnīgi sexy.





47. Drew Barrymore






Jautājums : 1995. gada janvāris

Drew bija tikai 19, kad viņa pozējusi  Playboy , bet viņa gribētu jau dzīvoja rock zvaigžņu dzīvi. Un ne laba veida rock zvaigžņu dzīvi-viņa gatavojas Studio 54 un dara koksa kā iepriekš teen. Viņa ieguva viņas sūdi kopā, lai gan, un šodien ir diskontējams zvaigzne, bet 1995.gadā viņa vēl bija savvaļas bērns. Tas bija ap šo laiku, jūs varat atgādināt, ka viņa pazibēja dzimšanas zēns David Letterman viņa sarunu šovā.

46. ​​Vanity






Jautājums : May 1985, 1988 aprīlis

Jums ir nodot to Prince-dude zina, skaistumu, kad viņš redz. Viņš atklāja Denise Matthews, viņai atdzist skatuves vārdu, un nodot viņas grupā sauc Vanity 6 (tie bija hit ar dziesmu "Nasty Girl"). Tas viss beidzot izkrāvuši tualetes, kā viņa sauca The Purple One pāris izplatās  Playboy .
Gadus vēlāk, cits Prince protežē, Karmena Elektra, varētu izrādīties vēl veiksmīgāki.

45. Lizzy Jagger






Jautājums : jūnijs 2011

Jo reālajā pasaulē, Mick Jagger visticamāk perforators savu gaismu, kas paredzēti vēlas redzēt viņa meita kaili. Pateicoties  Playboy , jūs varat darīt bez konfrontācijas.Kā bonusu, jūs varat redzēt viņas mamma Jerry Hall paša izplatīšanos no 1985.





44. Farrah Fawcett






Jautājums : 1995. gada, jūlijs 1997

Farrah bija ikona '70s pateicoties plakāta, kas pārdots 12 miljonu vienību un alfa-babe lomā  Charlie Angels , bet viņa pretojās pieprasījumus kailums visiem viņas karjeras līdz, 48. gadu vecumā, viņa nolēma, lai saņemtu neapbruņotu par  Playboy . (Viņa bija parādījies uz vāka 17 gadus agrāk, bet nebija kails interjera lapas.)

43. Diora Baird






Jautājums : 2005. gada augusts

21.gadsimtā, slavenība var būt grūts lieta definēt, jo īpaši ņemot vērā realitātes TV un lad-Mag-iedvesmoja modelis fanātismu. Tātad, Diora Baird, sieviete slavens ar to satriecoši skaista un entuziasmu kaili.
Viņa ieguva vāku  Playboy  pirms septiņiem gadiem, un izrādījās viens no labākajiem attēlu izmantošana no laikmeta, viss balstās uz ticību, ka viņa bija būs milzīga zvaigzne. Viņa nav milzīga zvaigzne ar jebkuru objektīvu pasākumu, bet viņa ir milzīgs zvaigzne mums.

42. Tricia Helfer






Problēma : 2007. gada februāris

Geeks visur priecājās 2007. gadā, kad viņi pamanīja savu iecienītāko  Battlestar Galactica  humanoīdās Cylon uz vāka. Tas ko pilnīgi jaunu dimensiju ar ideju par "FRAK-ing."





41. Madonna






Jautājums : 1985. gada septembris 1994. gada oktobra

Pirms Madonna bija "Madonna" viņa bija tikai sieviete mēģina padarīt to un vajadzēja naudu. Kad viņa atrada viņas slavu un bija par draudēja filmu karjeru 1985. gadā, dažas vecās pliknis fotogrāfijas tika izlaists žurnālā. Uz "Like a Virgin" zvaigzne atteicās atvainoties un rotā vāku šo ikonu jautājumu.

40. Kiana Tom






Jautājums : maijs 2002

In vidējas un vēlu '90s, Toms uzņēma ļoti populārs vingrojumu programmu par ESPN, un daudz cilvēku, kas noskatījās tas bija neveic vispār. Viņa bija krāšņs, un viņa nebija prātā tirgot to. Galu galā, viņas šovs sauca  Kiana Toma Flex Apelācijas .Viņa zināja, tieši to, ko viņa dara, un tā bija  Playboy -The vāka līniju "ESPN Fitness Guru Kiana Toms: Get Hard Sešas sekundes" ir viens no vismazāk smalks žurnāls jebkad darboties. Un tas ir saprotams, kaut ko.

39. Daryl Hannah






Jautājums : novembris 2003

Daryl Hannah karjera ieguva atjaunojam 2003.gadā, kad viņa filmējusies atriebības uzsitiens  Kill Bill.  Bet vāks pats liek mums nostalgic par viņas sirēna dienas  Splash .





38. Ziemas Zoli






Jautājums : marts 2011

Zoli spēlē pieaugušo filmu zvaigzne FX skāra  Dēli anarhiju , tāpēc viņa saka, ka viņa tika sagatavots par viņas  Playboy  šaut. Viņa parādās topless uz vāka 2011. gada marta, kurā viņa atzina, "Izrādās, kailums nav problēma man." Un tas nebija problēma tūkstošiem, kuri paņēma mag.

37. Charisma Carpenter






Jautājums : 2004. gada jūnijs

perfekti nosauktā Charisma Carpenter bija ieguvis fani par spēku  Buffy the Vampire Slayer  un tās spinoff  Angel , bet karjeru kā filmu zvaigzne vai TV svina nekad nāca piepildījums.
Playboy  nezināja, ka 2004. gadā; tajā laikā, Namdara palaist uz  eņģelis  tika ietīšanas up, un viņa bija padarīt visus "hot babe" sarakstus. Viņai likās, ka pa ceļam uz augšu. Un viņa izskatījās skaista.

36. Leeann Tweeden






Jautājums : 1996. gada augustā, 2011. gada decembris

Leeann bija uz vāka žurnāla 1996. gadā, un parādījās iekšpusē laikā grafisks par "Hardbody" meitenes ESPN. Un viņa bija sporta ko nāks zināms, desmit gadus vēlāk, kā "matu krūšturis." Vīlies lasītāji bija pateicīgi gadus vēlāk, 2011. gadā to laiku, Tweeden bija pieaudzis līdz izcelšanu kā korespondents  The  Best Damn Sports Show periods . 





35. Aubrey O'Day






Jautājums : marts 2009

Aubrey O'Day ir vairāk nekā pierādīts viņa ir pelnījusi solo karjeru. Pēc augstuma drāma apkārtējo Danity Kane ir break-up, O'Day attīrīta to visu off Hjū Hefners un lika mums aizmirst, ka tur pat bija citi meitenes Diddy s foursome.

34. Olivia Munn






Jautājums : July / augusts 2009

Olivia negāja pliks viņas  Playboy  segtu ilustratīvas-lasītājiem nācās gaidīt dažus gadus, tiem slavenu noplūda mobilo telefonu attēlus. Bet tas vēl bija sexy shoot, un Playboy  ieguva, kad viņa vēl bija geek parādība. Tas ne vienmēr ir bijusi žurnāla stiprā puse, jo amerikāņu iestāde bieži dod priekšroku iegūt izveidota zvaigzne uz viņas ceļā uz leju pa ievietojot riskantu bet par sievieti, kas, šķiet, ir par iemeslu.
Kredītu kur kredīts ir saistīts: Žurnāls veikts pareizi spēlēt, liekot Munn uz vāka. Tikai gadu aiz Complex, too.

33. Kristy Swanson






Jautājums : novembris 2002

Kristy Swanson veikti fanboys 'sapni, kad sākotnējais Buffy the Vampire Slayer parādījās bifeļāda par žurnālā. Pat bez drēbēm, viņa joprojām nogalina mūs.





32. Nicole "Coco" Austin






Jautājums : 2008. gada marts

Coco zvaigzne bija par iemeslu, kad viņa pozējusi  Playboy ' ikgadējā mūzikas jautājumu, bet  Ice Loves Coco  vēl bija trīs gadus off. In lūkojoties, viņai būtu gotten vāciņu. Protams, kā tagad redzams, Coco izpaužas neatkarīgi no viņa grib.

31. Sherilyn Fenn






Jautājums : 1990. gada

, kad runa ir par kailumu, laiks ir ne vienmēr viss, ja jūs runājat par slavenību.Playboy paveica šaut ar Fenn 1990. gada decembrī, garšot-plakanzivs vidū  Twin Peaks "  palaist. Tajā laikā viņa bija femme fatale par TV karstākie šovs. Jūs nevarat darīt daudz labāk nekā to.

30. Barbara Carrera






Jautājums : 1982. gada martā

šo Nikaragvas temptress bija veicis vairākas filmas '70s un varētu iet tālāk, lai būtu Bond Girl ( Never Say Never Again ) un regulāri uz  Dallas . Bet '82 viņa bija veicināt I, žūrija , filmu starring Armand Assante kā detektīvs Mike Hammer. Kritiķi bija vienaldzīgs uz filmu, bet spriedums par Barbara starp Playboy lasītāju bija vienprātīgs.





29. Traci Bingham






Jautājums : jūnijs 1998

Traci Bingham, uz  Playboy  tikai vienu reizi, salikta attēlu ar citiem  Baywatch aktrise, bet viņas pliknis bildes bija redzamas mag vairākkārt. Dažas starptautiskās izdevumos bija labu sajūtu, lai viņai kāroto vietu visu sev: Itālija, Japāna, Polija, Nīderlande. Un Vācija darīja divreiz.

28. Eva Herzigova






Jautājums : 2004. gada augusts

Eva Herzigova devusi nosaukumu sevi 1994.gadā kā saskaroties ar Wonderbra. Jo ikonu reklāma viņa valkāja melnu krūšturis un smaidu, kopā ar vārdiem "Sveiki, zēniem." Kad tas ir jūsu debija, ko jūs darīt par encore? Kā tu saki "Hello" atkal ar jebkuru ietekmi? Risinājums bija skaidrs.

27. Sharon Stone






Jautājums : 1990. jūlijs, decembris 1992

1990.gadā, divus gadus pirms viņa parādīja pie viņas preces  Basic Instinct , Akmens karjera novilka pēc parādās  Total Recall.  Kas deva šī filma uzmanību to pelnījis?Akmens sakrita filmas atbrīvošanu ar atbrīvošanu no 1990. gada jūlija  Playboy jautājumu.





26. Garcelle Beauvais






Jautājums : 2007. gada augusts

Beauvais bija veiksmīgs modelis, vairākus gadus pirms nolaišanās lomu, kas padarīja viņu slavenu: Fancy Monroe, objekts varonis mīlestību uz  The Jamie Foxx Show , kas ilga no 1996-2001. Viņa devās būt regulārs  NYPD Blue . Pēc 40 gadu vecumā, viņa parādījās  Playboy , un tas bija vērts gaidīt.

25. Denise Richards






Jautājums : 2004. gada decembris

Back 2004. gada decembrī, Richards vēl bija ar Charlie Sheen, un viņa tikko bija dzemdējusi viņu meita piecus mēnešus pirms tam. Viņa pierādīja, ka sievietes vēl joprojām var būt neticami sexy pēc dzemdībām, un Charlie Sheen nav īsti uzvarētājs zaudējot viņai.

24. Arianny Celeste






Jautājums : 2010. gada novembris

Kopš profesionālo cīkstēšanās un  Playboy  sanāca kopā, pateicoties meiteni vārdā Rena Mero (labāk pazīstams kā Sable), mag ir spējusi rēķināties faniem cīnās par Blockbuster jautājumiem.
Profesionālās cīņas ir viltotas, mēs zinām, ka, bet mēs esam diezgan pārliecināti daudz WWE fani pārauga MMA faniem. Sieviešu cīkstoņi tika izliekti veic Ring meitenēm, un viens, ka katrs cīņa ventilators gaidīja, bija Arianny Celeste.





23. Joanna Krupa






Jautājums : 2005. gada jūlijs, 2009. gada decembris

bija ļoti skaidra karš tiek algoti vēlu '90s un agrīnā 2000s:  Playboy vs "zēns Mags" Maxim  un  FHM . Un, lai gan zēns mags košļāt prom pie Bunny apgrozībā, konflikts tomēr ir viena interesanta spinoff parādību:  Maxim  un  FHM  tērē daudz enerģijas pagrieziena modeļus slavenībām un tad  Playboy  swooped un ieguva tiem pašiem pieņemt drēbes off.
Joanna Krupa bija viens no diviem galvenajiem piemēriem (otra ir Vida Guerra).Polijas peldkostīmu un apakšveļas modelis, kurš sāka padarot  Maxim  un  FHM karstā sarakstus, Krupa nekad nav bijis īstens slavenība. Līdz  Playboy  jāiejaucas.

22. Rachel Hunter






Jautājums : 2004. gada aprīlī

Pirms satiating mūs ar savu  Playboy  ilustrētā, peldkostīms modelis ķircināja mūsu bijušais MTV skatīšanās teen paši ar vienu gabalu ar karstā mamma himnas "Stacy mamma."

21. Stephanie Seymour






Jautājums : 1991. gada martā, 1993. gada februārī

Stephanie ir viens no dažiem pārstāvjiem no zelta vecumu  Sports Illustrated peldkostīms jautājumu padarītu šo sarakstu. Viņas kolēģi iekļauts Elle MacPherson, Rachel Hunter, un Cindy Crawford.
Seymour bija savvaļā bērns. Viņas abas  Playboy  šķietamību gandrīz rindā ar viņas juceklīgs divu gadu attiecības ar Axl Rose, iespējams vismazāk dateable cilvēks rokenrola laikā. Tas nebeidzās izlīguma ceļā.





20. Naomi Campbell






Jautājums : 1999. gada decembrī

Pastāv divu veidu vīriešu šajā pasaulē: sapņotājiem un reālistiem. Kad reālisti tika rakstot savus Ziemassvētku sarakstā 1999.gadā, Naomi Campbell  Playboy jautājums bija numur viens. Sapņotāji vienkārši ielieciet Naomi Campbell, viens no top modeļiem desmitgades, baltā dāvanu wrap.

19. Carmen Electra






Jautājums : 2003. gada aprīlis, janvāris 2009

Karmena Elektra ir pozējusi žurnālam dažas reizes, bet 2009. gads bija viņas zelta gadā. Par savu 55. jubilejas jautājumu,  Playboy  deva Electra vāka vietu un sniedza pasaules tostu vēl 55 gadiem.

18. Robin Givens






Jautājums : 1994. gada septembrī

Sieviete, kas notverti Mike Tyson sirdi bija vienā brīdī uzskatīta par "visvairāk hated sieviete Amerikā." Naida ir spēcīgs emotion- o ir iekāre. Kaut gan viņas  Playboy ilustratīvs notika piecus gadus pēc viņas split ar Tyson, sabiedrības viedoklis vēl bija dažādi.





17. Dita Von Teese






Jautājums : 2002. gada

Sexy burleska dejotāja, slavena ar viņas attiecībām ar Marilyn Manson, pozējusi mag vairākas reizes, bet tas bija viņas pirmā vāka. Aina-perfect pin-up acīmredzot saņēmu iedvesmu, lai kļūtu par valdzinājumu modelēta pateicoties lasot viņas tēva veco jautājumus  Playboy .
Fun fakts: par viņas segumu, publikācija vajadzīgs viņai ir uzvārds. Viņa izvēlējās Von Treese no tālruņu grāmatu, kas  Playbo y  kļūdaini, dodot viņai vārdu Dita Von Teese.Viņa iestrēdzis ar to.

16. Kelly Brook






Jautājums : 2010. gada septembris

Starp visiem, kas attiecībā Brook nosaukumiem, tai skaitā aktrise, uzņēmēja un prezentācijas, Brook tiek arī atzīmēts kā " Playboy  modeli." Tas ir tāpēc, ka tas sexy angļu imports sasmalcina to ar to, kas ir nenoliedzami viens no visvairāk neaizmirstamu  Playboy  izplatās publikācijā vēsturē.

15. Brooke Burke






Jautājums : 2001. gada maijā, 2004

2001, Brooke Burke atrada viņas slavu par E 's!  Wild On , un redzēt viņas pašreizējo Dejo ar zvaigzni  viņas trūcīgs tērpiem, iespējams, atkal dažas no vecajām fantāzijām televīzijas uzņēmējas. Tāpat kā tas, jūsu rūpes plīvoja prom, piemēram, lapas Burke izmantota, lai segtu pati savā 2004. gada novembra jautājumu.





14. Katarina Witt






Jautājums : decembris 1998

Katarina Witt ieies vēsturē kā liels Olimpiskās daiļslidotāja. Sportisti un  Playboy  var būt grūts fit, jo Superfit sievietes bieži vien neatbilst estētiku mag. Bet ne Witt. Lai gan nav šaubu, viņa bija ar lielisku formu, viņa arī bija pilnīgi samērīgs.

13. Jenny McCarthy






Jautājums : 1994. gada, 1996. gada jūlijā, 1996. gada decembris, 1997. gada septembrī, 2005. gada janvāris, jūlijs 2012

Ir sievietes, kas parādās  Playboy  , pamatojoties uz saviem sasniegumiem, un tad tur ir sievietes, kas izveidosies no Amerikas, lai kļūtu meitene-blakus durvīm sex simboli.Tie ir Playmates. Un ik tik bieži, Playmate pārtraukumiem cauri uz nākamo līmeni, un kļūst par slavenību.
Jenny McCarthy to darīja, kā arī ikvienam, dodoties no fenomenāli populārās Playmate ilustrēts uz Playmate of the Year, un pēc tam uz MTV  izcelt . Vairāk nekā acu Candy, viņa izrādījās damn smieklīgi, kā arī, dodoties uz apear in  BASEketball (1998) un  Scary Movie 3  (2002). Bet viņa nekad pagriezās viņas atpakaļ uz Playboy, atgriežoties darīt viņas jaunāko ilustratīvs (un sesto vāciņu) tikai pagājušajā gadā vecumā 39.

12. Vida Guerra






Jautājums : 2008. gada decembris

Vida Guerra padarīja lielāko daļu, ko viņa bija, parlaying dažas fotogrāfijas  FHM  par pilnīgi izplaucis karjeru kā žurnāla modeli. Kāda meitene dara, kad viņa ir aizgājusi tik tālu, kā viņa var ar  Maxim  un  FHM ? Viņa iet pilnu Monty par  Playboy .Jautājums bija viens no labākajiem pārdevējiem 21. gadsimtā.





11. Kim Kardashian






Jautājums : 2007. gada decembris

, kā veids, pieder viņas seksualitāti, kas tika likts uz displeja pēc viņas seksa lentes noplūdis, Kardashian pozējusi  Playboy Krieviju. Protams, nav slēpt kaut ko no kameras, foto atvašu tika dokumentēta viņas realitātes sērijas,  Keeping Up with the Kardashians .

10. Stacey Dash






Jautājums : 2006. gada augusts

Kaut Dash nebija uz vāka, tikai pieminēt viņas vārdu saturā sadaļā bija mums flipping viņas izplatību ASAP. Pun paredzēti. Tas bija krasā pārmaiņa no crazy kombinezons un Mad cepurnieks cepures mēs pieraduši redzēt viņu uz  clueless .

9. Ursula Andress






Jautājums : 1965 jūnijs, 1981. gada decembrī

1964. gadā, Andress ieguva Zelta Globusa par New Star of the Year par viņas lomu kā Bonda meiteni, Medus Rider. 1965. gadā lielākais seksa simbols '60s pirmais parādīja pie viņas zelta globusi iekšpusē lapās  Playboy . Kad jautāja, kāpēc viņa darīja izplatīšanos, viņa vienkārši atbildēja: "Tāpēc, ka es esmu skaista." 





8. Pamela Anderson






Jautājums : 1989 oktobrī, februāris 1991, 1992 jūlijā, 1993. gada augustā, 1994. gada novembrī, 1996. gada janvārī, 1997. gada septembrī, 1998. gada jūnijs, 1999. gada februārī, 2001. gada jūlijs, 2004. gada maijs, 2007, janvāris 2011

Blonde bombshell Anderson ir rada par  Playboy  par trim dekādes. Viņa ir arī bijis vairāku vākiem žurnālam nekā jebkura cita persona, lai picking viens bija izaicinājums un privilēģija. Viņas 2007 mēles-in-vaiga janvāris shoot (attēlotie iepriekš) diezgan daudz iemieso viņas attiecības ar zīmolu.

7. Tia Carrere






Jautājums : 2006. gada decembris

Carrere lepojas ķīniešu / spāņu / Filipino mantojumu, un nāk no Havaju salām. Viņa eksplodēja sākumā '90s ar daļām  Rising Sun ,  True Meli un  Wayne World . Parādās nude bija uz galda visu savu karjeru, bet viņa vairījusies. Tad pēc šķiršanās 2000. gadā, viņa rada par Bunny.

6. Raquel Welch






Jautājums : 1979 gada decembrī

Kā dāvanu  Playboy  abonentiem, Raquel Welch parādījās viņu decembrī jautājumā 1979. seksa simbols, viņas saspringto sarkano peldkostīmu, vienmēr palicis lietas iztēli, pat jautājumā. 





5. Jayne Mansfield






Issue 1955 februārī, jūnijā 1963

Mansfield s Peek-a-boo vāks 1963.gadā nosaka seksualitāti laikmetā: jums bija jābūt sneaky par to. Inside šo jautājumu bija Mansfield un visas viņas svētību. Tas joprojām ir grūti pārspēt seksapīls izstaro šī pikants aktrise, kas bija arī Miss februāris 1955.

4. Kim Basinger






Jautājums : februāris 1983

Playboy zināja tie bija uzvarētājs par savām rokām Kim - viņa bija ļoti veiksmīgs modelis, kurš bija ne gluži hit viņas solis kā aktrise, bet tas bija īsts noteiktība ar viņas toreizējais tuvojošos pagriezienu kā Bond meitene pretī Šons Konerijs ar Never Say Never Again. Žurnāls izvilka visi apstājas, darbojas mega-profilu, kas kareivji zināšanas Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton un Konerijs pats.

3. Elle Macpherson






Jautājums : 1994 May

1994, Macpherson parādīja off iemeslu kāpēc viņas iesauka ir "The Body". Vāks parādīja modeli zeķbikses un tikai "Elle" un  Playboy  print. Poza bija veltījums slavenā fotogrāfija Brigitte Bardot no '60s.





2. Bo Derek






Jautājums : 1980 martā, 1980. gada augustā, 1981. gada septembrī, 1984. gada jūlijā, 1994. gada

līdz 1984. gadam, Bo Derek jau bija zvaigzne vīriešu fantāzijas pasaulē, pateicoties viņas iepriekšējo  Playboy  dzinumu un viņas izrāvienu lomu  10 . Tas bija tad, kad viņa izlikos par kovboju nepieredzējis cigāru, ka vīrieši saprata, viņi ir labi ar nelielu lomu maiņa un viņi labprāt būtu viņas "jaunava briesmās."

1. Cindy Crawford






Jautājums : 1988. gada jūlija, maijs 1996, 1998. gada oktobris
Jūlijā 1988 (un atkal '96 un '98), Cindy Crawford nolēma modelēt savu dzimšanas dienas uzvalks, nevis viņas tipisku augstās modes dizainera apģērbu. Mums jāsaka bijušie izskatās ārkārtīgi liels par viņu.




+1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA novembris 2013


Nude ainas. Mēs visi esam redzējuši tos. Mēs visi vēlamies redzēt vairāk no tiem. Vēl interesantāk ir, kad tie nāk kā pārsteigums. Kāpēc tie ir pārsteigums? Nu, tur ir acīmredzama iemesla, ka aktrise ir jautājums, visticamāk, nekad nav darīts pliks skatuves pirms. Tad tur ir pliks skatuves, kas vienkārši nav nekādas jēgas. Un tad mums ir pliks skatuves, kas ir jēga ... Bet vai mums tiešām kādreiz ir nepieciešams, lai redzētu, ka persona, kas pliks? Jā, nude ainas! Jebkurā gadījumā, nude ainas ir ar mums kopš Ādama un Ievas. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...