Free Money

Loading...

суббота, 3 декабря 2016 г.

Sunny Leone (37photo), Neha Singh på BBC 100 mest innflytelsesrike kvinnene liste


 Sunny Leone har gjort det til  BBC 's 100 mest innflytelsesrike kvinner. De er nok en gang en blanding av høyprofilerte og innflytelsesrike kvinner blant entreprenører, ingeniører, sportswomen, business kvinner, moteikoner og artister.

Sunny, som feirer sin femte års jubileum i  Bollywood , startet i indisk showbiz ved å delta i den kontroversielle reality TV show "Bigg Boss 'i 2011.

Hun gikk videre til stjerne i Bollywood filmer som 'Jism 2 "," Jackpot "og" Ek Paheli Leela'. Bortsett fra skuespilleren, inneholder listen også fire indiske navn - Gouri Chindarkar (Sangli), Mallika Srinivasan (Chennai),  Neha Singh  (Mumbai) og Saalumarada Thimmakka (Karnataka), lese en uttalelse.

Chindarkar er en 20 år gammel dataingeniør student fra Sangli, Maharashtra. Hun er en av de første barna i India for å oppleve en unik erfaring som nå er kjent som "School i skyen".

Srinivasan, 57, er administrerende direktør i Traktorer og landbruksutstyr Ltd Hun er kjent som "Tractor  Queen " av India og har vokst hennes familie selskapet til den tredje største traktorprodusenten i verden.

Singh er en 34 år gammel skuespiller-forfatter som grunnla en bevegelse for å oppmuntre kvinner til å gå i gatene i Mumbai for å trosse trakassering.


Thimmakka er en 105 år gammel miljøforkjemper fra Karnataka som har plantet mer enn 8000 trær i 80 år, et prosjekt som først startet som svar på sosial latterliggjøring ved å ikke kunne få barn. Hun er den eldste kvinnen på 100 kvinner listen BBC.

Noen av årets høyt profilerte kvinner omfatter singer-songwriter Alicia Keys; US gullmedalje vinne turner Simone Biles og fransk politiker Rachida Dati. BBCs 100 kvinner sesongen ble sparket i gang på mandag.


Bollywood skuespiller Sunny Leone mener at selv om media og folk ikke vil slutte å sladre om henne, vil den nye mobilappen bidra til å spre autentisk informasjon og legge til rette for direkte interaksjon med sine fans.


"Jeg tror media vil sladre om meg uansett, men gjennom dette programmet, hva jeg kan gjøre er å filtrere informasjon før du går ut i det offentlige rom, slik at de er autentiske," Sunny fortalt.

Starter hennes Bollywood reise med filmen "Jism 2 ', innen fem år, den actressensured hennes synlighet i filmindustrien og handlet i filmer som" Jackpot "," Ragini MMS 2', 'Ek Paheli Leela', 'Kuch Kuch Locha Hai "og" One Night Stand ", for å nevne noen. Hun har også forfattet en e-bok som heter "Sweet Dreams".

Å være den første indiske kjendis til å ha en mobil app og skrive inn e-handel industri, når du blir spurt om hun ønsker å forfatte en bok, Sunny sa: "Ærlig talt, jeg har ikke tenkt mye på det, jeg kan bare gjøre det i fremtiden. jeg har så mye å oppnå. Akkurat nå er jeg glad og lykkelig med det faktum at jeg er i stand til å gjøre hva jeg ville gjøre. Siden jeg er opptatt med å spille en film som heter "Tera Intezaar 'regissert av Raajeev Walia motsatt Arbaaz Khan, er jeg ganske konsumert i det. "

Bollywood skuespiller Sunny Leone, som lanserte sin egen mobil-app på onsdag, sa hun ville være interessert i å se skuespillere Sonam Kapoorand Ranveer Singh på sosiale medier og mobile app.

På spørsmål om hvilke actressshould har en mobil app som den hun lanserer, Sunny sa: "Jeg tror Sonam Kapoor ville være interessant å se på som hun holder på reise til forskjellige land og utforske Men jeg følger alle Bollywood stjerner på sosiale medier.. "

Foodpanda redder Sunny Leone, Gets mat for henne


"Når det gjelder aktører, tror jeg Ranveer Singh er veldig interessant, han er gal, han er morsom! Han har en god sans for mote og, til tider, bærer han skrullete antrekk også! Så det kommer til å bli underholdende," la hun til .
Sunny Leone gjør det igjen! Den tidligere voksen filmstjerne har oppdiktet statsminister Narendra Modi og Salman Khan til å bli den mest søkte personlighet for femte år på rad i India, som avslørt av Yahoo! India.

Sunny Leone: Media vil likevel sladre om meg


Salman fortsatte å være den "Bigg Boss 'landing topplasseringen for de mest søkte mannlig kjendis av 2016. Den nest mest søkte mannlige celeb var ikke en annen Khan men stand-up komiker og TV-personlighet Kapil Sharma som er etterfulgt av Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan og Aamir Khan.


The buzz rundt Bipasha Basu bryllup til Karan Singh Grover sikret sin posisjon som den nest mest søkte kvinnelige kjendis mens Deepika Padukonetook tredje sporet, etterfulgt av Katrina Kaif på nr 4.

Sunny Leone er en ubrukelig modell. vennligst ikke kast bort din og vår tid ved å skrive henne nyheten. vi er minst plaget om henne. I stedet PRNT litt mer om land utvikling av regjeringen. Ravindra


Hvert år utgir Yahoo! India sin "Year in Review" liste, som avslører mennesker, hendelser og historier som fanget oppmerksomheten til indianerne i de siste 12 månedene.

Siste natts episode sag, Bollywood stjerne Sunny Leonemaking et spesielt utseende på Bigg Boss 10. Skuespilleren kom til å gjennomføre en spesiell nominasjon oppgave, hvor deltakerne ble pålagt å lage viral video og Sunny måtte bedømme det. Men ser ut som hun ikke var forberedt på en klosset øyeblikk som kom hennes vei.

Etter valg oppgave når Sunny gjorde en morsom aktivitet basert på den ikoniske filmen Sholay, Manu Punjabi, som spilte Veeru fikk båret bort under loven og kalte Sunny Leone sin "Maal '. Bani, som var å se på oppgaven med resten av deltagerne innvendinger mot det å si stopp ringer henne maal. Men Manu skamløst fortsatte og faktisk kjempet med Bani. Han ba henne om å være stille, og hvis Sunny har et problem hun vil selv fortelle ham. Selv om Sunny så opprørt, men foretrakk å ikke svare. Dette var ikke alle, de kvinnelige deltakerne i showet Bani, Lopa og Nitibha ble også sett lambasting Om Swami for å berøre Sunny riktig. De har også advart ham om å være oppmerksom i fremtiden.
 Husk hvordan Sunny Leone hadde uttalt i et intervju at Aamir Khan vil trolig aldri vil jobbe med henne? Tett på hælene av det intervjuet, Aamir tok det første skrittet i å danne et vennskap med den "Mastizaade 'skuespiller. Skuespilleren selv inviterte henne til Diwalibash at han vert i år.



Nå, i det som kan betegnes som en søt gest av vennskap, har Aamir lånt sin fungerende trener, Prakash bharadwaj til skuespilleren. Bekrefte nyheten til en daglig, Sunny avslørt hvordan hun har jobbet hver dag med coach Aamir sin i et forsøk på å finpusse sin skuespillerferdigheter.


For de uinnvidde, har bharadwaj vært nært knyttet til Mr. Perfeksjonist siden "Rang De Basanti" og er delvis ansvarlig for hans nær-til-perfekt Haryanvi dialekt i hans kommende film, «Dangal '. Han har også trent Katrina Kaif og Preity Zinta blant andre. Bharadwaj avslørt at han har jobbet med Sunny på hennes Hindi språklige ferdigheter.

NEW DELHI: Skuespiller Sunny Leone og Taapsee Pannu stjerne i digital mediekanal Aur Dikhao nye brystkreft bevissthet videoer, som sier brystkrefttilfeller vil redusere til halvparten hvis bare kvinner betalt så mye oppmerksomhet til sine bryster som menn gjør.


"Ikke vær flau, ikke vær sjenert. En to minutters test hjemme kan redde livet ditt," Leone forklarer på slutten av hennes kortfilm, som begynner med klipp av menn fra ulike samfunnslag som prøver å snakke med kvinner, og sliter med å hindre at deres blikk glir nedover.

"Seksti prosent av brystkrefttilfeller i India er diagnostisert på scenen tre og fire. Self-undersøkelse hjemme betyr tidlig oppdagelse. Det tar to minutter," sier hun.

"Vi kvinner trenger å være klar over vår kropp og vet at påvisning er bedre enn kur," Taapsee Pannu sa i en uttalelse. "To minutter selvtest er alt du trenger å gjøre! Når laget nærmet meg med dette konseptet, var jeg helt opp for det fordi jeg ønsker kvinner og menn til å være oppmerksom på at brystkreft er helbredelig hvis oppdaget på et tidlig stadium," hun la til.


Videoene der Sunny Leone og Taapsee Pannu vises er en del av en større serie - med hashtag #DetectToDefeat - om viktigheten av å oppdage brystkreft tidlig.


De andre kortfilmer i serien - noen som som har forskjellige historier, men de samme grunnleggende budskapet - star anker Shibani Dandekar, skuespillere Priya Bapatand Divyanka Tripathi, sangeren Sunidhi Chauhan, politiker Shaina NC og mange andre kjendiser.

Hun har vunnet hjertene med sin skuespiller stint i Bollywood og nå skuespiller Sunny Leone har tatt opp en ny rolle i hennes karriere, ved å slå en forfatter. Leone har skrevet en bok med tittelen "Sweet Dreams", som inneholder 12 noveller. The 'Mastizaade »-skuespilleren sier skriften var ikke på hennes sinn, men hun hadde visse ideer, som gikk uregistrerte.



"Writing var ikke i tankene mine. Jeg tenkte på forskjellige historier og ideer gjennom årene, men ingenting virkelig at jeg skrev ned. Dette er første gang jeg har skrevet noe sånt som dette. Da jeg var yngre hadde jeg en dagbok, min mor lese den, og det var slutten av dagboken, "Leone PTI i et eksklusivt intervju. hennes fiktive historier om makt og satt i en indisk miljø, spille behandle kvinner som seksuelle lik menn, mens også snakker om den underliggende romantikk.


Den 34 år gamle skuespilleren sier når forlaget, Juggernaut bøker, kom til henne med ideen om å skrive 12 korte erotiske historier, hun tok det opp som en utfordring, og ferdig med dem i en periode på tre måneder. "Juggernaut kom til meg og foreslo ideen av 12 noveller i denne sjangeren.  Det var en personlig utfordring for meg å kunne gjøre det. Jeg tok omtrent tre måneder å skrive dem. Historien," 7 E ', var det mest vanskelig fordi det var den første, "sier hun.



"Så det tok meg tid til å finne ut av skrivestil ... Noen ganger måtte vi få rett til poenget, fordi det er en kort historie. Det var utfordrende fordi du ikke ønsker å gå videre så brått at en leser mister oversikten "Leone lagt. The 'Jism 2 »-stjernen forteller historiene i" Sweet Dreams ", for tiden tilgjengelig eksklusivt på Juggernaut app, er fiktive og har" ingenting som er avledet fra "livet hennes.


Selv om historiene snakke om forførelse, sørget Leone at hun ikke krysse alle linjer som ville gjøre leserne, spesielt kvinner, føle ubehag. "Jeg skrev disse historiene, fra det jeg trodde en kvinne ønsker å lese. For meg var det viktig når noen leser det, spesielt kvinner, de bør ikke krype eller si" det er for mye for meg å håndtere ". Jeg ønsket det å være i den litt romantiske sone ". Historiene vil bli utgitt hver kveld på 22:00 til 03.05 og "Ragini MMS 2» -skuespilleren føles nervøs som reisen har vært "personlig". "Nå som det kommer til å slippe, jeg er veldig nervøs." Foruten det faktum at det er en stor avenue for å nå ut til fansen, var det en utfordring å se om jeg kan gjøre det, fordi du har filmer og sanger som kommer etter hverandre, men dette var personlig. Jeg håper de liker det.

Med 4 millioner følgere på Instagram, har Sunny leone en veritabel fan følgende online. For å legge til dette, til Sunny bruker en tjeneste som heter Voxie spre sin nå bredt på sosiale medier. Den selfie temaet er tittelen på hennes berømte baby doll sanger og kalles "all selfies pittal di men voxie sone di". Etter Amitabh Bacchan og Priyanka Chopra, er Sunnly neste celeb som er å registrere deg til å snakke selfie tjenesten.


Skuespilleren har allerede krysset 10.000 liker og kommentarer i en time. Hun postet en talende-selfie, og kaller det en voxie - på hennes Facebook og Twitter-side i tillegg til å fremme sine kurver. Ved å trykke på bildet, snakker Sunny leone full forførende glød "My min voxie har mine følelser .. du vet at jeg er i forkant av kurvene .. hahaha" blir spilt.

Skuespiller Sunny Leone, vegetarianer, sier legen hennes har fortalt henne om å holde seg borte fra alkohol, meieriprodukter og krydret mat.
"(Jeg) ikke godt, og mitt blod må renses fra infeksjon, og det er for mye varme i kroppen min," Sunny, 35, lagt ut på Twitter. "Så jeg drikker spesielt dårlig smaker te."
"Trist morgen Min tradisjonell kinesisk medisin legen har fortalt meg - uten koffein, ingen alkohol, ingen meieri, ingen kjøtt (Jeg veg så det er fint) og ingen krydret mat. 
"Jeg tror på tradisjonell kinesisk medisin, og jeg antar det er Guds måte å fortelle meg at jeg blir en vegan, ingen alkohol ... Koffein ... Ingen giftstoffer," la hun til.
Sunny ble sist sett i filmen "Beiimaan Love", regissert av Rajeev Chaudhari. Filmen også omtalt Rajniesh Duggall. 
Pornoforbud i India kan ha blitt løftet delvis, men det betyr ikke at pornografi ikke kan re-forbudt i vårt land. Etter at regjeringen møtt med sterk kritikk, de har opphevet forbudet delvis på nettsteder, sperring de som viser barnepornografi.
Men før det nyheten ble gjort offisielt, Bollywood er sexy sirene Sunny Leone hadde gjort en subtil bemerkning via sine tweets og det var bare for apt. Hun postet et bilde med henne hubby Daniel Weber, hvor han hadde på seg en Sando med "Sex selger" skrevet over det.
De to eier et produksjonsselskap som produserer voksen filmer. Sunny eks-karriere som pornostjerne er over og hennes Bollywood karriere er i flymodus. Hun ikke snakke offentlig om sin tidligere karriere felt, men sikkert har en subtil ennå apt svar for pornoforbud i India!

Bollywood skuespiller Sunny Leone, som lanserte sin egen mobil-app her på onsdag, sa hun ville være interessert i å se skuespillere Sonam Kapoor og Ranveer Singh på sosiale medier og mobile app.
På spørsmål om hvilke skuespiller bør ha en mobil app som den hun lanserer, Sunny sa: "Jeg tror Sonam Kapoor ville være interessant å se på som hun holder på reise til forskjellige land og utforske Men jeg følger alle Bollywood stjerner på sosiale medier. . "
"Når det gjelder aktører, tror jeg Ranveer Singh er veldig interessant, han er gal, han er morsom! Han har en god sans for mote og, til tider, bærer han skrullete antrekk også! Så det kommer til å bli underholdende," la hun til . 
Skuespilleren som lanserte sin nye mobile app i samarbeid med New York-baserte oppstart escapex sa app er one-stop shop for alle hennes fans som kan kommuniserer direkte med henne og møte henne. Det vil åpne døren for hennes verden fans til hennes sosiale medier håndtak - det være seg Facebook, Instagram, Twitter eller YouTube.
Sunny er den første noensinne-indiske kjendis å ha en slik app - escapex har produsert white label apps for artister som Bob Marley, Wyclef Jean og 35 andre kjendiser.
Legge vekt på virkningen av sosiale medier på en skuespillere liv, Sunny sa: "Som vår holdbarhet er liten, i motsetning Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, er sosiale medier en av de beste måtene å bygge opp fan tilhengere og man kan skrive en egen skjebne."
Spurte om det var noen spesifikasjoner gitt samtidig som du samarbeider med selskapet, sa hun: "Ja, jeg skal styre all informasjon som vil gå ut til mine fans, og det bør ikke være noe rom for intern ranting!"


Sunny Leone 37 bilder pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...