Free Money

Loading...

пятница, 2 декабря 2016 г.

Sunny Leone (37photo), Neha Singh på BBC 100 mest indflydelsesrige kvinder liste


 Sunny Leone har gjort det til  BBC 's 100 mest indflydelsesrige kvinder. De er igen en blanding af høj-profil og indflydelsesrige kvinder, herunder iværksættere, ingeniører, sportskvinder, business kvinder, mode ikoner og kunstnere.

Sunny, som fejrer sin femte års jubilæum i  Bollywood , startede i indisk showbiz ved at deltage i den kontroversielle reality tv-show 'Bigg Boss "i 2011.

Hun fortsatte med at stjerne i Bollywood film som 'sperm 2', 'Jackpot' og 'Ek Paheli Leela'. Bortset fra skuespillerinden, listen omfatter også fire indiske navne - Gouri Chindarkar (Sangli), Mallika Srinivasan (Chennai),  Neha Singh  (Mumbai) og Saalumarada Thimmakka (Karnataka), læse en erklæring.

Chindarkar er en 20-årig computer ingeniørstuderende fra Sangli, Maharashtra. Hun er en af ​​de første børn i Indien for at opleve en unik og lærerig oplevelse nu kendt som 'Skole i skyen ".

Srinivasan, 57, er den administrerende direktør for Traktorer og landbrugsudstyr Ltd Hun er kendt som 'Tractor  Dronning "af Indien og er vokset hendes familie selskab i den tredje største traktor producent i verden.

Singh er en 34-årig skuespiller-forfatter, der grundlagde en bevægelse for at tilskynde kvinder til at gå på gaden i Mumbai at trodse chikane.


Thimmakka er en 105 år gammel miljøforkæmper fra Karnataka, der har plantet mere end 8.000 træer i 80 år, et projekt, der startede som reaktion på social latterliggørelse ved ikke at kunne få børn. Hun er den ældste kvinde på BBC 100 kvinder listen.

Nogle af dette års højt profilerede kvinder omfatter singer-songwriter Alicia Keys; US guldmedalje vindende gymnast Simone Biles og fransk politiker Rachida Dati. BBC 100 Kvinder sæson skudt i gang på mandag.


Bollywood skuespillerinde Sunny Leone mener, at selv om medierne og folk ikke vil stoppe sladre om hende, vil hendes nye mobil app hjælpe med at sprede autentiske oplysninger og fremme direkte interaktion med sine fans.


"Jeg tror, ​​medier vil sladre om mig alligevel, men gennem denne app, hvad jeg kan gøre, er at filtrere information før du går ud i det offentlige rum, så de er autentiske," Sunny fortalt.

Start hendes Bollywood rejse med filmen "sperm 2 ', inden for fem år, den actressensured hendes synlighed i filmindustrien og handlet i film som' Jackpot ',' Ragini MMS 2 ',' Ek Paheli Leela ',' Kuch Kuch Locha Hai "og" One Night Stand ", for at nævne et par stykker. Hun forfattet også en e-bog med navnet "Sweet Dreams".

Som den første nogensinde indiske berømthed til at have en mobil app og indtaste e-handel industri, når de bliver spurgt, om hun ønsker at forfatte en anden bog, Sunny sagde: "Helt ærligt, jeg har ikke tænkt meget over det, jeg kan bare gøre det i fremtiden. jeg har så meget at opnå. Lige nu er jeg indhold og tilfreds med det faktum, at jeg er i stand til at gøre, hvad jeg ønskede at gøre. Da jeg er travlt skyde en film kaldet "Tera Intezaar 'instrueret af Raajeev Walia overfor Arbaaz Khan, jeg helt forbruges i det. "

Bollywood skuespillerinde Sunny Leone, der lancerede sin egen mobile app på onsdag, sagde hun ville være interesseret i at se skuespillere Sonam Kapoorand Ranveer Singh på sociale medier og mobile app.

Adspurgt om hvilke actressshould har en mobil app som den, hun lancerer, Sunny sagde: "Jeg tror, Sonam Kapoor ville være interessant at se som hun holder rejser til forskellige lande og udforske Men jeg følger alle Bollywood stjerner på sociale medier,.. "

Foodpanda redder Sunny Leone, Gets mad til sine


"Når det kommer til skuespillere, jeg tror Ranveer Singh er meget interessant, han er sindssyg, han er sjovt! Han har en god sans for mode og, til tider, han bærer skøre outfits også! Så det skal nok blive underholdende," tilføjede hun .
Sunny Leone gør det igen! Den tidligere voksen filmstjerne har overtrumfet premierminister Narendra Modi og Salman Khan at blive den mest søgte personlighed for femte år i træk i Indien, som afsløret af Yahoo! Indien.

Sunny Leone: Medier vil alligevel sladder om mig


Salman fortsatte med at være den "Bigg Boss 'landing toppen stedet for de mest søgte mandlige berømthed af 2016. Den anden mest søgte mandlige celeb var ikke en anden Khan, men stand-up komiker og tv-personlighed Kapil Sharma, som er efterfulgt af Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan og Aamir Khan.


Den brummer omkring Bipasha Basu bryllup til Karan Singh Grover sikret sin position som den anden mest-søgte kvindelig berømthed mens Deepika Padukonetook den tredje slot, efterfulgt af Katrina Kaif på nr 4.

Sunny Leone er en ubrugelig model. venligst ikke spilde din og vores tid ved at udskrive hendes nyheder. vi mindst generet om hende. I stedet Prnt noget mere om lande udvikling af regeringen. Ravindra


Hvert år Yahoo! Indien frigiver sin 'År i Review' liste, som afslører de mennesker, begivenheder og historier, der erobrede opmærksomhed indianerne i de seneste 12 måneder.

Sidste nat episode sav, Bollywood stjerne Sunny Leonemaking et særligt udseende på Bigg Boss 10. Skuespillerinden kom til at gennemføre en særlig nominering opgave, hvor deltagerne skulle gøre virale videoer og Sunny måtte bedømme det. Dog ligner hun ikke var forberedt på en akavet øjeblik, kommer hendes vej.

Efter nomineringen opgave, når Sunny gjorde en sjov aktivitet baseret på den ikoniske film Sholay, Manu Punjabi, der spillede Veeru fik ført bort under handling og kaldte Sunny Leone hans "Maal". Bani, der var at se opgaven med resten af ​​housemates indsigelse mod det at sige stoppe kalder hende Maal. Men Manu skamløst fortsat og faktisk kæmpede med Bani. Han fortalte hende til at være stille, og hvis Sunny har et problem hun vil selv fortælle ham. Selvom Sunny kiggede ked af, men foretrak at ikke reagere. Det var ikke alle, de kvindelige deltagere i showet Bani, Lopa og Nitibha blev også set revse Om Swami for at røre Sunny korrekt. De advarede ham også til at passe i fremtiden.
 Husk hvordan Sunny Leone havde anført i et interview, at Aamir Khan sandsynligvis aldrig vil ønsker at arbejde med hende? Tæt i hælene på det interview, Aamir tog det første skridt i at danne et venskab med den "Mastizaade 'skuespillerinde.Skuespilleren inviterede hende selv til Diwalibash at han var vært i år.



Nu, i hvad der kan betegnes som en sød gestus af venskab, har Aamir udlånt sin fungerende træner, Prakash Bharadwaj til skuespillerinden. Bekræftelse nyheden til en daglig, Sunny afsløret, hvordan hun har arbejdet daglige med Aamir træner i et forsøg på at finpudse sine handler færdigheder.


For de uindviede, er Bharadwaj været tæt forbundet med Mr. Perfektionist siden 'Rang De Basanti' og er delvis ansvarlig for sin tæt på perfekt Haryanvi dialekt i hans kommende film, 'Dangal'. Han har også trænet Katrina Kaif og Preity Zinta blandt andre. Bharadwaj afsløret, at han har arbejdet med Sunny på hendes Hindi-talende færdigheder.

NEW DELHI: Skuespillerinder Sunny Leone og Taapsee Pannu stjerne i digital kanal medier Aur Dikhao nye brystkræft bevidsthed videoer, som siger brystkræft tilfælde ville reducere til halvdelen, hvis kun kvinder betalt så meget opmærksomhed på deres bryster som mænd gør.


"Du skal ikke være flov, vær ikke genert. En to minutters test derhjemme kan redde dit liv," Leone forklarer i slutningen af hendes kortfilm, som begynder med klip af mænd fra forskellige samfundslag forsøger at tale med kvinder, og kæmper for at forhindre, at deres blikke glider nedad.

"Tres procent af brystkræft tilfælde i Indien er diagnosticeret i stadie tre og fire. Self-undersøgelse derhjemme betyder tidlig opdagelse. Det tager to minutter," siger hun.

"Vi kvinder skal være opmærksomme på vores krop og ved, at detektion er bedre end helbredelse," Taapsee Pannu sagde i en erklæring. "To minutter selvtest er alt du behøver at gøre! Når holdet nærmede mig med dette koncept, jeg var helt op for det, fordi jeg ønsker kvinder og mænd til at være opmærksom på, at brystkræft er helbredes, hvis opdages på et tidligt stadium," hun tilsat.


Videoerne hvor Sunny Leone og Taapsee Pannu vises er en del af en større serie - med hashtag #DetectToDefeat - om vigtigheden af ​​at opdage brystkræft tidligt.


De andre kortfilm i serien - hvoraf nogle, som har forskellige historier, men det samme grundlæggende budskab - stjerne anker Shibani Dandekar, skuespillerinder Priya Bapatand Divyanka Tripathi, sanger Sunidhi Chauhan, politiker Shaina NC og mange andre berømtheder.

Hun har vundet hjerter med hende handler tørn i Bollywood og nu skuespillerinde Sunny Leone har taget en ny rolle i hendes karriere, ved at dreje en forfatter. Leone har skrevet en bog med titlen "Sweet Dreams", som omfatter 12 noveller. Den "Mastizaade" -skuespillerinden siger skrivning ikke var på hendes sind, men hun havde nogle idéer, som gik uindspillede.



"Skrivning var ikke på mit sind. Jeg tænkte forskellige historier og ideer gennem årene, men intet virkelig at jeg skrev ned. Det er første gang, jeg har skrevet noget som dette. Da jeg var yngre havde jeg en dagbog, min mor læse det, og det var i slutningen af ​​dagbogen, "Leone fortalte PTI i et eksklusivt interview. Set i en indisk miljø, hendes fiktive historier om magt og spille behandle kvinder som seksuelle lig med mænd, mens også taler om den underliggende romantik.


Den 34-årige skuespillerinde siger, når forlaget, Juggernaut bøger, kom til hende med idéen om at skrive 12 korte erotiske historier, hun tog det op som en udfordring og sluttede dem i et spænd på tre måneder. "Juggernaut kom til mig og foreslog ideen om 12 noveller i denne genre.  Det var en personlig udfordring for mig at kunne gøre det. Jeg tog omkring tre måneder til at skrive dem. Historien," 7 E ', var den mest vanskeligt, fordi det var den første, "sagde hun.



"Så det tog mig tid til at finde ud af skrivestil ... Nogle gange måtte vi gå lige til det punkt, fordi det er en novelle. Det var udfordrende, fordi du ikke ønsker at bevæge sig fremad så brat, at en læser mister sporet "Leone tilføjet. Den "sperm 2" -stjernen siger historierne i 'Sweet Dreams', som i øjeblikket er tilgængelige udelukkende på Juggernaut app, er fiktive og har "ikke noget, der er afledt af" hendes liv.


Selvom historierne taler om forførelse, Leone sikret, at hun ikke krydser nogen linje, som ville gøre læserne, specielt kvinder, føle sig utilpas. "Jeg skrev disse historier, fra hvad jeg troede en kvinde gerne vil læse. For mig var det vigtigt, når nogen læser det, specielt kvinder, bør de ikke krybe eller sige" det er for meget for mig at håndtere ". Jeg ønskede at det er i den lidt romantiske zone. " Historierne vil blive frigivet hver nat ved 22:00 til maj 3 og den 'Ragini MMS 2 "-skuespillerinden føles nervøs som rejsen har været" personligt ". "Nu, hvor det kommer til at frigive, er jeg meget nervøs." Ud over at det er en stor avenue at nå ud til fans, det var en udfordring at se, om jeg kan gøre det, fordi du har film og sange, der kommer en efter den anden, men det var personlige. Jeg håber, de nyder det.

Med 4 millioner tilhængere på Instagram, Sunny Leone har en veritabel fan følgende online. For at tilføje til dette, Sunny bruger en tjeneste kaldet Voxie at sprede hende nå bredt på sociale medier. Den selfie tema er titlen på hendes berømte Baby Doll sange og kaldes "alle selfies pittal di men voxie sone di". Efter Amitabh Bacchan og Priyanka Chopra, Sunnly er den næste celeb, der tilmelding til den talende selfie service.


Skuespillerinden har allerede passeret 10.000 sympatier og kommentarer i en time.Hun postet en talende-selfie, kalder det en voxie - på hendes Facebook og Twitter side samt til at fremme hendes kurver. Ved at trykke på foto, Sunny Leone taler i fuld forførende iver "Min min voxie har mine følelser .. du ved, jeg er foran kurverne .. hahaha" bliver spillet.

Actress Sunny Leone, vegetar, siger, at hendes læge har fortalt hende at holde sig væk fra alkohol, mejeriprodukter og krydret mad.
"(Jeg) ikke godt, og mit blod skal oprenses fra infektion, og der er for meget varme i min krop," Sunny, 35, lagt ud på Twitter. "Så jeg drikker særlig dårlig smagning te."
"Trist morgen Min traditionel kinesisk medicin læge har fortalt mig -! Ingen koffein, ingen alkohol, ingen mejeri, ingen kød (jeg veg så det er fint) og ingen krydret mad. 
"Jeg tror på traditionel kinesisk medicin, og jeg gætte dens Guds måde at fortælle mig, at jeg ved at blive en veganer, ingen alkohol ... Koffein ... Ingen giftstoffer," tilføjede hun.
Sunny blev sidst set i filmen "Beiimaan Love", instrueret af Rajeev Chaudhari. Filmen også fremhævede Rajniesh Duggall. 
Den porno forbud i Indien kunne have været løftet delvist, men det betyder ikke, at pornografi kan ikke genbruges forbudt i vores land. Efter regeringen mødt med hård kritik, har de ophævet forbuddet delvist på hjemmesider, spærring dem, der viser børnepornografi.
Men inden da nyheden blev officiel, Bollywood sexede sirene Sunny Leone havde gjort en subtil bemærkning via hendes tweets, og det var bare alt for apt. Hun postet et billede med hendes husbond Daniel Weber, hvor han havde en Sando med "Sex sælger" skrevet over det.
De to ejer en produktion hus, der producerer voksen film. Sunny ex-karriere som pornostjerne er forbi, og hendes Bollywood karriere er i flytilstand. Hun taler ikke offentligt om sin tidligere karriere felt, men har helt sikkert en subtil endnu apt svar til porno forbuddet i Indien!

Bollywood skuespillerinde Sunny Leone, der lancerede sin egen mobile app her på onsdag, sagde hun ville være interesseret i at se skuespillere Sonam Kapoor og Ranveer Singh på sociale medier og mobile app.
Adspurgt om hvilken skuespillerinde skal have en mobil app som den, hun lancerer, Sunny sagde: "Jeg tror, ​​Sonam Kapoor ville være interessant at se som hun holder rejser til forskellige lande og udforske Men jeg følger alle Bollywood stjerner på sociale medier,. . "
"Når det kommer til skuespillere, jeg tror Ranveer Singh er meget interessant, han er sindssyg, han er sjovt! Han har en god sans for mode og, til tider, han bærer skøre outfits også! Så det skal nok blive underholdende," tilføjede hun . 
Den skuespiller, der lancerede sin nye mobile app i samarbejde med New York-baserede opstart escapex sagde app er one-stop-shop for alle hendes fans, der direkte kan interagere med hende og møde hende. Det vil åbne døren for hendes verdensomspændende fans til hendes sociale medier håndtag - det være sig Facebook, Instagram, Twitter eller YouTube.
Sunny er den første nogensinde-indiske berømthed til at have en sådan app - escapex har produceret white label apps til kunstnere som Bob Marley, Wyclef Jean og 35 andre berømtheder.
Som understreger om virkningen af ​​sociale medier på en aktører liv, Sunny sagde: "Som vores holdbarhed er lille, i modsætning Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, sociale medier er en af ​​de bedste måder at opbygge fan tilhængere og man kan skrive sin egen skæbne."
Spurgte, om der var nogen specifikationerne, mens samarbejde med virksomheden, sagde hun: "Ja, jeg vil styre alle de oplysninger, der vil gå ud til mine fans, og der bør ikke være nogen plads til intern fantasmer!"


Sunny Leone 37 foto pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...