Free Money

Loading...

пятница, 2 декабря 2016 г.

Sunny Leone (37photo), Neha Singh στο BBC κατάλογο των 100 πιο σημαίνοντες γυναίκες



 Sunny Leone έχει κάνει να το  BBC 100 πιο σημαίνοντες γυναίκες 's. Πρόκειται για άλλη μια φορά ένα μείγμα υψηλού προφίλ και επιρροή των γυναικών, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματίες, μηχανικοί, αθλήτριες, οι γυναίκες, τα εικονίδια μόδας και καλλιτέχνιδες.

Sunny, ο οποίος γιορτάζει την πέμπτη επέτειο της στο  Bollywood , ξεκίνησε στην ινδική showbiz, συμμετέχοντας στο αμφιλεγόμενο ριάλιτι σόου «Bigg Boss» το 2011.

Πήγε για να πρωταγωνιστήσει στο Bollywood ταινίες όπως «jism 2», «τζακ ποτ» και «Ek Paheli Leela». Εκτός από την ηθοποιό, ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης τέσσερα ινδική ονόματα - Γούρι Chindarkar (Sangli), Mallika Srinivasan (Chennai), Neha Singh  (Βομβάη) και Saalumarada Thimmakka (Karnataka), διάβασε μια δήλωση.

Chindarkar είναι ένα 20-year-old φοιτητής μηχανικού υπολογιστή από Sangli, Μαχαράστρα. Είναι ένα από τα πρώτα παιδιά στην Ινδία για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία μάθησης τώρα γνωστή ως «Σχολείο στο σύννεφο».

Srinivasan, 57, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του τρακτέρ και αγροτικού εξοπλισμού Ε.Π.Ε. Είναι γνωστή ως η «Τρακτέρ  Βασίλισσα » της Ινδίας και έχει μεγαλώσει την οικογένειά της εταιρείας της στο τρίτο μεγαλύτερο κατασκευαστή του ελκυστήρα στον κόσμο.

Singh είναι ένα 34-year-old ηθοποιός-συγγραφέας ο οποίος ίδρυσε ένα κίνημα για να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να περπατούν στους δρόμους στη Βομβάη για να αψηφούν την παρενόχληση.


Thimmakka είναι ένα 105-year-old περιβαλλοντολόγος από Karnataka που έχει φυτευτεί περισσότερα από 8.000 δέντρα σε 80 χρόνια, ένα έργο που ξεκίνησε για πρώτη φορά στην απάντηση στις κοινωνικές γελοιοποίηση που δεν είμαστε σε θέση να έχουν τα παιδιά. Είναι το παλαιότερο γυναίκα στη λίστα των 100 γυναικών BBC.

Μερικές της φετινής γυναίκες υψηλού προφίλ περιλαμβάνουν τραγουδιστής-τραγουδοποιός Alicia Keys? ΗΠΑ χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας γυμναστής Simone Biles και Γάλλος πολιτικός Rachida Dati. σεζόν 100 γυναίκες του BBC ξεκίνησε τη Δευτέρα.


Μπόλιγουντ ηθοποιός Sunny Leone πιστεύει ότι αν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν κουτσομπολιό γι 'αυτήν, νέα εφαρμογή για κινητά της θα βοηθήσει στην εξάπλωση αυθεντικές πληροφορίες και να διευκολύνουν την άμεση αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές της.


"Νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης θα κουτσομπολιά για μένα έτσι κι αλλιώς, αλλά μέσα από αυτό το app, τι μπορώ να κάνω είναι να φιλτράρει τις πληροφορίες πριν βγείτε έξω στο δημόσιο τομέα, έτσι ώστε να είναι αυθεντικά," Sunny είπε.

Ξεκινώντας Bollywood ταξίδι της με την ταινία «jism 2 ', μέσα σε πέντε χρόνια, η actressensured προβολή της στην κινηματογραφική βιομηχανία και ενήργησε σε ταινίες όπως το« τζακ ποτ »,« Ragini MMS 2 »,« Ek Paheli Leela »,« Kuch Kuch Locha Hai »και« One Night Stand », για να αναφέρουμε μερικές. Έχει συγγράψει επίσης ένα e-βιβλίο που ονομάζεται "Sweet Dreams".

Όντας η πρώτη ινδική celebrity να έχουμε μια εφαρμογή για κινητά και η είσοδος στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όταν ρωτήθηκε αν θέλει να συντάκτη ένα άλλο βιβλίο, Sunny, δήλωσε: «Ειλικρινά, δεν έχω σκεφτεί πολύ για αυτό, θα μπορούσε απλώς να το κάνουμε αυτό σε μέλλον. έχω τόσα πολλά να επιτύχει. Αυτή τη στιγμή, είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος με το γεγονός ότι είμαι σε θέση να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω. Επειδή είμαι απασχολημένος γυρίσματα μια ταινία που ονομάζεται "Tera Intezaar» σε σκηνοθεσία Raajeev Walia απέναντι Arbaaz Khan, είμαι αρκετά καταναλώνεται σε αυτό. "

Μπόλιγουντ ηθοποιός Sunny Λεόνε, ο οποίος ξεκίνησε τη δική της εφαρμογή για κινητά την Τετάρτη, είπε ότι θα πρέπει να ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση παραγόντων Sonam Kapoorand Ranveer Σινγκ για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης και την εφαρμογή για κινητά.

Ερωτηθείς σχετικά με το ποια actressshould έχουν εφαρμογή για κινητά, όπως αυτή που έχει ξεκινήσει, Sunny είπε: «Νομίζω ότι Sonam Kapoor θα ήταν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν ως κρατά ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες και την εξερεύνηση Ωστόσο, έχω ακολουθήσει όλα τα αστέρια Bollywood για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης.. "

Foodpanda Διασώζει Sunny Leone, παίρνει Food for Her


"Όταν πρόκειται για ηθοποιούς, νομίζω Ranveer Singh είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι τρελός, είναι διασκέδαση! Έχει μια καλή αίσθηση της μόδας και, κατά καιρούς, φοράει φανταχτερά ρούχα και εγώ! Έτσι, αυτό είναι gonna είναι διασκεδαστικό", πρόσθεσε .
Sunny Leone κάνει και πάλι! Ο πρώην σταρ ταινία ενηλίκων έχει χαλκευμένες Πρωθυπουργός Narendra Μόδι και Salman Khan για να γίνει η πιο έψαξε προσωπικότητα για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ινδία, όπως αποκαλύπτεται από το Yahoo! Ινδία.

Sunny Leone: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα κουτσομπολιά ούτως ή άλλως για μένα


Σαλμάν συνέχισε να είναι η «Bigg Boss» προσγείωση την πρώτη θέση για το πιο έψαξε αρσενικό διασημότητα του 2016. Η δεύτερη αναζήτηση πιο αρσενικό celeb δεν ήταν άλλο Χαν, αλλά stand-up κωμικός και προσωπικότητα TV Kapil Sharma που ακολουθείται από Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan και Aamir Khan.


Το buzz γύρω από το γάμο Bipasha Basu να Karan Singh Grover εξασφάλισε τη θέση της ως η δεύτερη πιο-αναζήτηση θηλυκό διασημότητα, ενώ Deepika Padukonetook η τρίτη υποδοχή, ακολουθούμενη από την Katrina Kaif στο Νο 4.

Sunny Leone είναι ένα άχρηστο μοντέλο. παρακαλώ μην χάνετε το χρόνο σας και να μας εκτυπώνοντας είδηση της. είμαστε τουλάχιστον ενοχλούνται γι 'αυτήν. Αντ 'αυτού PRNT λίγο περισσότερο για την ανάπτυξη των χωρών από την κυβέρνηση. Ravindra


Κάθε χρόνο, το Yahoo! Ινδία απελευθερώνει »Έτος στην αναθεώρηση» της λίστας, η οποία αποκαλύπτει τους ανθρώπους, γεγονότα και ιστορίες που τράβηξαν την προσοχή των Ινδιάνων κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

επεισόδιο είδε χθες το βράδυ, Bollywood αστέρι Sunny Leonemaking μια ειδική εμφάνιση για Bigg Boss 10. Η ηθοποιός ήρθε να διεξάγει μια ιδιαίτερη αποστολή υποψηφιότητα όπου οι διαγωνιζόμενοι όφειλαν να κάνουν ιογενή βίντεο και Sunny έπρεπε να το κρίνουμε. Ωστόσο, φαίνεται σαν να μην ήταν προετοιμασμένη για μια αμήχανη στιγμή που έρχεται το δρόμο της.

Μετά την αποστολή υποψηφιότητα όταν Sunny είχε κάνει μια διασκεδαστική δραστηριότητα με βάση την εικονική ταινία Sholay, Manu Punjabi, ο οποίος έπαιζε Veeru παρασύρθηκε κατά τη διάρκεια της πράξης και ονομάζεται Sunny Leone του »maal». Bani, ο οποίος παρακολουθούσε το έργο με τους υπόλοιπους συγκατοίκους αντιτάχθηκε προς αυτήν λέγοντας στάση καλώντας maal της. Ωστόσο, Manu ξεδιάντροπα συνεχίστηκε και μάλιστα αγωνίστηκε με Bani. Εκείνος της είπε να είναι ήσυχο και όταν το Sunny έχει ένα πρόβλημα που θα τον εαυτό του πω. Αν Sunny φαινόταν αναστατωμένος, αλλά προτίμησε να μην απαντήσει. Αυτό δεν ήταν όλα τα θηλυκά διαγωνιζόμενους του show Bani, Lopa και Nitibha παρατηρήθηκαν επίσης lambasting Om Σουάμι για αγγίζοντας Sunny κατάλληλα. Τον προειδοποίησε επίσης να προσέξουμε στο μέλλον.
 Θυμηθείτε πώς Sunny Leone είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι Aamir Khan θα είναι πιθανώς ποτέ δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί της; Κοντά στα τακούνια της εν λόγω συνέντευξης, Aamir έκανε το πρώτο βήμα στη διαμόρφωση μιας φιλίας με την ηθοποιό του «Mastizaade». Ο ηθοποιός την κάλεσε ακόμη την Diwalibash που φιλοξένησε φέτος.



Τώρα, σε ό, τι μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια γλυκιά χειρονομία φιλίας, Aamir έχει δανείσει ενεργεί προπονητή του, Prakash Bharadwaj με την ηθοποιό.Επιβεβαιώνοντας την είδηση ​​σε μια καθημερινή, Sunny αποκάλυψε πώς έχει καθημερινής εργασίας με τον προπονητή Aamir σε μια προσπάθεια να ακονίσετε τις υποκριτικές της ικανότητες.


Για τους αμύητους, Bharadwaj έχει στενό δεσμό με τον κ Τελειομανής από το «Rang De Basanti» και είναι εν μέρει υπεύθυνη για τη στενή-to-τέλεια του Haryanvi διάλεκτο στην επερχόμενη ταινία του, «Dangal». Έχει επίσης εκπαιδευτεί Katrina Kaif και Preity Zinta μεταξύ άλλων. Bharadwaj αποκάλυψε ότι εργάζεται με το Sunny στις Χίντι-δεξιότητες ομιλίας της.

Νέο Δελχί: ηθοποιούς Sunny Λεόνε και Taapsee Pannu αστέρων στο νέο βίντεο ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού ψηφιακό κανάλι media Aur Dikhao, που λένε περιπτώσεων καρκίνου του μαστού θα μειώσει στο μισό αν μόνο οι γυναίκες που καταβάλλονται τόσο πολύ την προσοχή στα στήθη τους, όπως κάνουν οι άνδρες.


"Μην ντρέπεστε, δεν είναι ντροπαλός. Μια δοκιμή δύο λεπτά στο σπίτι μπορεί να σώσει τη ζωή σας», εξηγεί ο Leone στο τέλος του μικρού μήκους ταινία της, η οποία αρχίζει με αποσπάσματα από τους άνδρες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα προσπαθούν να συνομιλήσει με γυναίκες, και αγωνίζεται για την πρόληψη βλέμματα τους από την ολίσθηση προς τα κάτω.

"Εξήντα τοις εκατό των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού στην Ινδία έχουν διαγνωσθεί σε τρία στάδια και τέσσερις. Αυτοεξέταση στο σπίτι σημαίνει την έγκαιρη διάγνωση. Χρειάζονται δύο λεπτά», λέει.

«Εμείς οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν το σώμα μας και γνωρίζουμε ότι η ανίχνευση είναι καλύτερη από τη θεραπεία», δήλωσε ο Taapsee Pannu σε μια δήλωση. "Δύο λεπτά αυτοέλεγχος είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε! Όταν η ομάδα με πλησίασε με αυτήν την έννοια, θα ήταν απόλυτα για αυτό, γιατί θέλω οι γυναίκες και οι άνδρες να γνωρίζουν ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος εάν ανιχνευθεί σε πρώιμο στάδιο", είπε πρόσθεσε.


Τα βίντεο στα οποία εμφανίζονται Sunny Λεόνε και Taapsee Pannu είναι μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς - με την #DetectToDefeat hashtag - σχετικά με τη σημασία της ανίχνευσης του καρκίνου του μαστού νωρίς.


Οι άλλες ταινίες μικρού μήκους στη σειρά - μερικά από τα οποία τα οποία έχουν διαφορετικές ιστορίες, αλλά το ίδιο βασικό μήνυμα - άγκυρα αστέρι Shibani Dandekar, ηθοποιούς Priya Bapatand Divyanka Tripathi, τραγουδιστής Sunidhi Chauhan, πολιτικός Shaina NC και πολλές άλλες προσωπικότητες.

Έχει κερδίσει τις καρδιές με την υποκριτική όριό της στο Bollywood και τώρα ηθοποιός Sunny Leone έχει αναλάβει ένα νέο ρόλο στην καριέρα της, με την περιστροφή ενός συγγραφέα. Λεόνε έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Sweet Dreams», το οποίο περιλαμβάνει 12 διηγήματα. Η ηθοποιός «Mastizaade», λέει η γραφή δεν ήταν στο μυαλό της, αλλά είχε κάποιες ιδέες, που πήγε καταγράφονται.



"Γράφοντας δεν ήταν στο μυαλό μου. Σκέφτηκα για διαφορετικές ιστορίες και τις ιδέες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τίποτα πραγματικά ότι έγραψα κάτω. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω γράψει κάτι σαν αυτό. Όταν ήμουν νεότερος είχα ένα ημερολόγιο, η μητέρα μου διαβάσετε, και αυτό ήταν το τέλος του βιβλίου, «Λεόνε είπε PTI σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Στεγάζεται σε μια ινδική περιβάλλον, φανταστικό ιστορίες της εξουσίας και να παίξει μεταχειρίζονται τις γυναίκες ως σεξουαλικά ισούται με τους άνδρες, ενώ, επίσης, μιλάμε για την υποκείμενη ρομαντισμό.


Η 34-year-old ηθοποιός λέει ότι όταν ο εκδοτικός οίκος, Juggernaut βιβλία, ήρθε να της με την ιδέα της γραφής 12 σύντομες ερωτικές ιστορίες, που πήρε ως μια πρόκληση και να ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών μηνών. "Juggernaut ήρθε σε μένα και πρότεινε την ιδέα των 12 διηγήματα σε αυτό το είδος.  Ήταν μια προσωπική πρόκληση για μένα να είναι σε θέση να το κάνει. Πήρα περίπου τρεις μήνες για να γράψει εκείνα. Η ιστορία,« 7 Ε », ήταν η πιο δύσκολη, επειδή αυτή ήταν η πρώτη, "είπε.



"Έτσι μου πήρε ώρα να καταλάβω το ύφος γραφής ... Μερικές φορές έπρεπε να πάρει κατευθείαν στο θέμα, διότι είναι μια μικρή ιστορία. Αυτό ήταν δύσκολο γιατί δεν θέλετε να προχωρήσουμε τόσο απότομα ώστε ο αναγνώστης χάνει κομμάτι «Λεόνε πρόσθεσε. αστέρι του «jism 2 'λέει ότι οι ιστορίες στο« Sweet Dreams », που διατίθενται σήμερα αποκλειστικά στην εφαρμογή Juggernaut, είναι φανταστικά και έχουν" τίποτα που προέρχεται από "τη ζωή της.


Ακόμα κι αν οι ιστορίες μιλούν για αποπλάνηση, Λεόνε διασφαλίζεται ότι δεν διασχίζουν κάθε γραμμή που θα κάνει τους αναγνώστες, ειδικά οι γυναίκες, αισθάνονται άβολα. "Έγραψα αυτές τις ιστορίες, από ό, τι νόμιζα ότι μια γυναίκα θα ήθελε να διαβάσει. Για μένα ήταν σημαντικό όταν κάποιος είναι αυτό που διαβάζει, ειδικά οι γυναίκες, δεν θα πρέπει να μαζεύομαι ή να πω« είναι πάρα πολύ για μένα να χειριστεί ». Ήθελα ότι είναι προς το ελαφρώς ρομαντικό ζώνη ». Οι ιστορίες θα κυκλοφορήσει κάθε βράδυ στις 22:00 μέχρι το Μάιο 3 και ηθοποιός του «Ragini MMS 2 'αισθάνεται νευρικός, όπως το ταξίδι ήταν« προσωπική ». "Τώρα που πρόκειται να κυκλοφορήσει, είμαι πολύ νευρικός." Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια μεγάλη λεωφόρος για να φτάσει στους οπαδούς, ήταν μια πρόκληση για να δούμε αν μπορώ να το κάνω, επειδή έχετε ταινίες και τραγούδια έρχονται το ένα μετά το άλλο, αλλά αυτό ήταν προσωπική. Ελπίζω να το απολαύσετε.

Με 4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, Sunny Leone έχει μια πραγματική ανεμιστήρα μετά σε απευθείας σύνδεση. Για να προσθέσετε σε αυτό, Sunny χρησιμοποιεί μια υπηρεσία που ονομάζεται Voxie να εξαπλωθεί της απευθύνεται σε ευρύ για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το θέμα selfie έχει τίτλο στην περίφημη τραγούδια της Baby Doll και ονομάζεται «όλα selfie των pittal di αλλά voxie sone di". Μετά Amitabh Bacchan και Priyanka Chopra, Sunnly είναι η επόμενη celeb που υπογράφει μέχρι την ομιλία υπηρεσία selfie.


Η ηθοποιός έχει ήδη διασχίσει 10.000 συμπαθεί και τα σχόλια σε μία ώρα. Έχει δημοσιεύσει μιλώντας-selfie, αποκαλώντας την μια voxie - στη σελίδα της στο Facebook και twitter, καθώς και για την προώθηση καμπύλες της. Μετά αγγίζοντας τη φωτογραφία, Sunny Leone μιλάει σε πλήρη σαγηνευτικό θέρμη "μου voxie μου έχει τα συναισθήματά μου .. ξέρεις ότι είμαι μπροστά από τις καμπύλες .. χαχαχα" παίρνει παίζεται.

Ηθοποιός Sunny Leone, ένας χορτοφάγος, λέει ο γιατρός της της είπε να μείνει μακριά από το αλκοόλ, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα πικάντικα τρόφιμα.
"(Είμαι) δεν είναι καλά και το αίμα μου θα πρέπει να καθαριστεί από τη μόλυνση και υπάρχει πάρα πολλή θερμότητα στο σώμα μου," Sunny, 35, δημοσιεύτηκε στο Twitter. "Έτσι είμαι πόσιμο ειδική άσχημη γεύση τσαγιού."
"Sad πρωί παραδοσιακό μου γιατρός κινεζική ιατρική μου είπε! - Δεν καφεΐνη, χωρίς αλκοόλ, δεν τα γαλακτοκομικά, το κρέας δεν (είμαι veg έτσι ώστε να είναι μια χαρά) και δεν τα πικάντικα τρόφιμα. 
"Πιστεύω στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και υποθέτω ότι ο τρόπος του Θεού του για μένα είμαι μετατραπεί σε ένα vegan λέει, δεν το αλκοόλ ... Η καφεΐνη ... Δεν τοξίνες», πρόσθεσε.
Sunny είχε δει για τελευταία φορά στην ταινία "Beiimaan Love", σε σκηνοθεσία του Ρατζίβ Chaudhari. Η ταινία χαρακτήρισε επίσης Rajniesh Duggall. 
Η απαγόρευση πορνό στην Ινδία θα μπορούσαν να είχαν αρθεί εν μέρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πορνογραφία δεν μπορεί να ξανά απαγορευτεί στη χώρα μας.Αφού η κυβέρνηση συναντήθηκε με αυστηρή κριτική, έχουν ήρε την απαγόρευση μερικώς σε ιστοσελίδες, φραγής αυτά που παρουσιάζουν την παιδική πορνογραφία.
Αλλά πριν από αυτό είδηση ​​έγινε επίσημη, σέξι σειρήνα Bollywood του Sunny Leone είχε κάνει μια λεπτή παρατήρηση μέσω tweets της και ότι ήταν ακριβώς πάρα πολύ εύστοχη. Έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία με σύζυγος της Daniel Weber, όπου φορούσε ένα Sando με «σεξ πουλάει» γραμμένο πάνω του.
Οι δύο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού παραγωγής που παράγει ταινίες ενηλίκων. πρώην καριέρα Sunny ως πορνοστάρ είναι πάνω και το Μπόλιγουντ καριέρα της είναι σε λειτουργία πτήσης. Εκείνη δεν μιλούν δημοσίως για προηγούμενο πεδίο καριέρα της, αλλά σίγουρα έχει μια λεπτή αλλά εύστοχη απάντηση για την απαγόρευση πορνό στην Ινδία!

Μπόλιγουντ ηθοποιός Sunny Λεόνε, ο οποίος ξεκίνησε τη δική της εφαρμογή για κινητά εδώ την Τετάρτη, είπε ότι θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσουν ηθοποιοί Sonam Kapoor και Ranveer Singh για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης και την εφαρμογή για κινητά.
Ερωτηθείς σχετικά με το ποια ηθοποιός πρέπει να έχει μια εφαρμογή για κινητά, όπως αυτή που έχει ξεκινήσει, Sunny είπε: «Νομίζω ότι Sonam Kapoor θα ήταν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν ως κρατά ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες και την εξερεύνηση Ωστόσο, έχω ακολουθήσει όλα τα αστέρια Bollywood για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης. . "
"Όταν πρόκειται για ηθοποιούς, νομίζω Ranveer Singh είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι τρελός, είναι διασκέδαση! Έχει μια καλή αίσθηση της μόδας και, κατά καιρούς, φοράει φανταχτερά ρούχα και εγώ! Έτσι, αυτό είναι gonna είναι διασκεδαστικό", πρόσθεσε . 
Η ηθοποιός που ξεκίνησε νέα εφαρμογή για κινητά της, σε συνεργασία με τη Νέα Υόρκη, με βάση εκκίνησης escapex δήλωσε ότι η εφαρμογή είναι one-stop shop για όλους τους οπαδούς της που μπορούν να αλληλεπιδρούν άμεσα με αυτήν και να τη συναντήσει. Θα ανοίξει την πόρτα για όλο τον κόσμο θαυμαστές της να λαβές social media της - είτε πρόκειται για το Facebook, το Instagram, το Twitter ή το YouTube.
Sunny είναι η πρώτη-ινδική celebrity να έχει ένα τέτοιο app - escapex έχει παραχθεί λευκό εφαρμογές ετικέτα για καλλιτέχνες όπως ο Bob Marley, Wyclef Jean και 35 άλλες προσωπικότητες.
Τονίζοντας σχετικά με τον αντίκτυπο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε μια ζωή ηθοποιούς, Sunny, δήλωσε: «Ως χρόνος ζωής μας είναι μικρή, σε αντίθεση με Amitabh Bachchan, σαρούκ καν, τα social media είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη δημιουργία τους οπαδούς του ανεμιστήρα και μπορεί κανείς να γράψει ένα δική πεπρωμένο."
Ερωτηθείς εάν υπήρξαν οποιεσδήποτε προδιαγραφές που δίνονται, ενώ συνεργάζεται με την εταιρεία, είπε: «Ναι, εγώ θα ελέγχει όλες τις πληροφορίες που θα βγουν στους οπαδούς μου και δεν πρέπει να υπάρχει κανένα περιθώριο για εσωτερική στόμφο!"


Sunny Leone 37 φωτογραφιών pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...