Free Money

Loading...

пятница, 2 декабря 2016 г.

Sunny Leone (37photo), Neha Singhas BBC 100 įtakingiausių moterų sąrašas


 Saulėtas Leonė padarė jį į  BBC "S 100 įtakingiausių moterų. Jie vėl iš aukštos profilį ir įtakingiausių moterų, įskaitant verslininkų, inžinierių, sportininkų, verslo moteris, mados ikonų ir artistu mišinys.

Giedra, kuris švenčia savo penktąjį metų jubiliejų  Bolivudas , prasidėjo Indijos šou dalyvaudama prieštaringas realybės šou "Bigg Boss" 2011 m.

Ji nuvyko žvaigždė Bolivudo filmų kaip "Jism 2", "Jackpot" ir "Ek Paheli Leela". Be aktorė, sąrašas taip pat apima keturis Indijos vardus - Gouri Chindarkar (Sangli), Mallika Makarov (Chennai),  neha Singh  (Mumbajus) ir Saalumarada Thimmakka (Karnataka), perskaitykite pareiškimą.

Chindarkar yra 20-metų kompiuterių inžinerijos studentas iš Sangli, Maharashtra. Ji yra viena iš pirmųjų vaikų Indijoje patirti unikalią mokymosi patirtį dabar žinomas kaip "mokyklos debesyje".

Srinivasan, 57, yra Traktoriai ir ūkio įranga, UAB Vadovas Ji yra žinoma kaip "Traktorius  " Queen "Indijos ir išaugo savo šeimos įmonę į trečią pagal dydį traktoriaus gamintojas pasaulyje.

Singhas yra 34-metų aktorius rašytojas, kuris įkūrė judėjimą skatinti moteris vaikščioti gatvėmis Mumbajus nepaklusti priekabiavimą.


Thimmakka yra 105-metų gamtosaugininkas iš Karnataka, kuris pasodintas daugiau nei 8000 medžių per pastaruosius 80 metų, projektui, kuris pirmą kartą pradėjo reaguojant į socialinės pajuokos ne kad negali turėti vaikų. Ji yra seniausia moteris BBC 100 moterų sąrašą.

Kai kurie iš šių metų aukšto lygio moterų yra dainų autorius ir atlikėjas Alicia Keys;JAV aukso medalį laimėjo gimnastė Simone Biles ir prancūzų politikas Rachida Dati.BBC 100 moterų sezonas prasidėjo pirmadienį.


Bolivudo aktorė Sunny Leone mano, kad nors žiniasklaida ir žmonės nesustos gossiping apie ją, jos naujoji programa mobiliesiems padės skleisti autentišką informaciją ir palengvinti tiesioginį bendravimą su savo gerbėjų.


"Manau, kad žiniasklaida bus apkalbų apie mane vistiek, bet per šią programą, ką aš galiu padaryti, tai filtruoti informaciją, prieš išeinant vieši, todėl jie yra autentiški," Saulės pasakyta.

Pradedant savo Bolivudas kelionę su filmo "Jism 2", per penkerius metus actressensured jos matomumą kino pramonės ir veikė filmų kaip "Jackpot", "Ragini MMS 2", "Ek Paheli Leela", "Kuch Kuch Locha Hai "ir" One Night Stand ", pavadinimas kelias. Ji taip pat parašė e-knyga, pavadintą "Sweet Dreams".

Būdamas pirmasis Indijos sławna turėti mobilųjį programą ir patekti į e-komercijos pramonės, kai paklausė, ar ji norėtų autoriui kitą knygą, Giedra sakė: "Sąžiningai, aš ne daug mąstė apie tai, galiu tik padaryti, kad ateitis. Turiu tiek daug pasiekti. dabar aš esu turinys ir laimingas su tuo, kad aš galiu daryti tai, ką aš norėjau padaryti. Kadangi esu užsiėmęs šaudymo filmą, pavadintą "Tera Intezaar" režisierius Raajeev Walia priešinga Arbaaz Hanojus, aš gana suvartojama, kad. "

Bolivudo aktorė Sunny Leone, kuris pradėjo savo nuosavą mobiliąją programą, trečiadienį, sakė, kad ji būtų įdomu žiūrėti veikėjus Sonam Kapoorand Ranveer Singh apie socialinės žiniasklaidos ir mobiliojo app.

Paklaustas, apie kuriuos actressshould turėti mobilųjį programą kaip vieną ji paleidimo, Giedra sakė: "Manau, kad Sonam Kapoor būtų įdomu žiūrėti, kaip ji išlaiko keliauja po įvairias šalis ir tyrinėti Tačiau aš sekti visus Bolivudo žvaigždžių socialinės žiniasklaidos.. "

Foodpanda gelbsti Sunny Leone, gauna maistą Jai


"Kai jis ateina į veikėjų, manau Ranveer Singhas yra labai įdomus, jis yra pamišęs, jis yra įdomus! Jis turi gerą jausmą mados, o kartais jis vilki ekscentriškas komplektus per daug! Taigi, kad viskas bus linksmas," pridūrė jis ,
Saulėtas Leonė daro jį dar kartą! Buvęs suaugusiųjų kino žvaigždės jau nugalėjo ministras pirmininkas Narendra Modi ir Salman Khan tapti labiausiai ieškoma asmenybė penktus metus iš eilės, kaip Indijoje atskleidė Yahoo! Indijoje.

Sunny Leone: Multimedija bus vistiek apkalbų apie mane


Salmanas toliau būti "Bigg Boss" iškrovimo aukščiausią vietą už labiausiai ieškoma vyrišką garsenybė 2016 Antras labiausiai ieškojote Vyriška Celeb nebuvo kito Hanojus, bet, stovimos vietos komikas ir TV asmenybę Andrey Sharma, kuris po Amitabhem Bachchan, kvailys Rukh Hanojus ir Aamir Khan.


Aplink Bipasha Basu vestuves su Karan Singh Grover Buzz užtikrino savo poziciją, kaip antrosios labiausiai ieškoma moterų sławna o Deepika Padukonetook trečias lizdas, po numeriu 4 d Katrina Kaif.

Saulėtas Leonė yra nenaudingas modelis. Prašome nereikia gaišti ir mūsų laiką spausdinant savo naujienas. mes jau perkrauta apie ją. Vietoj prnt šiek tiek daugiau apie šalių vystymąsi vyriausybės. Ravindra


Kiekvienais metais, "Yahoo! Indija išleidžia savo" Metų peržiūra "sąrašą, kuris atskleidžia žmonių, įvykių ir istorijų, kurios užėmė indėnų dėmesį per pastaruosius 12 mėnesių.

Praėjusią naktį epizodas pjūklas, Bolivudas žvaigždė Sunny Leonemaking ypatingą išvaizdą Bigg Boss 10. Aktorė atvyko atlikti specialų skyrimo užduotį, kur varžovai buvo reikalaujama Padaryti Viral Video ir saulėta turėjo jį teisti. Tačiau atrodo, kad ji nebuvo pasirengusi nepatogią momento, artėjo savo kelią.

Po skyrimo užduotį, kai saulėta darė įdomus veikla, grindžiama Portretų filmo Sholay, Manu Punjabi, kuris grojo Veeru gavo nunešė akto metu ir paragino Sunny Leone jo "Maal". Banis, kuris žiūri į užduotį su housemates poilsio prieštaravo jai sakydamas stotelė skambina savo maal. Tačiau Manu begėdiškai toliau ir iš tikrųjų kovojo su Banio. Jis pasakė jai, kad būtų ramu, ir jei saulėta turi problemų ji pati jam pasakyti.Nors Giedra atrodė nusiminusi, bet pirmenybė nereaguoja. Tai buvo ne viskas, kad moterys varžovai šou Banis Lopa ir Nitibha taip pat buvo matyti lambasting Om Svamis liesti Giedra tinkamai. Jie taip pat perspėjo jį saugotis ateityje.
 Įsiminti kaip Giedra Leonė pareiškė interviu, kad Aamir Khan tikriausiai niekada nori su ja dirbti? Uždaryti dėl šio interviu kulniukai, Aamir paėmė pirmąjį žingsnį formuojant draugystę su "Mastizaade 'aktorė. Aktorius net pakvietė ją į Diwalibash, kad jis vyko šiemet.



Dabar, ką galima vadinti saldus gestas draugystės, Aamir paskolino savo aktoriaus treneris Prakash Bharadwaj į aktorė. Patvirtindamas naujieną kasdien, Giedra atskleidė, kaip ji dirba kasdien su Aamir treneris, siekdami patobulinti savo aktoriaus įgūdžius.


Uninitiated, Bharadwaj buvo glaudžiai susijęs su p perfekcionistas, nes "Rang De Basanti" ir yra iš dalies atsakingas už savo artimą tobula Haryanvi tarmės jo artėjančius filmas "Dangal". Jis taip pat apmokyti Katrina Kaif ir Preity Zinta tarp kitų. Bharadwaj parodė, kad jis dirbo su Giedra ant jos hindi-kalbėjimo įgūdžius.

NAUJAS: aktorės Sunny Leone ir Taapsee Pannu žvaigždę skaitmeninis žiniasklaidos kanalas Aur Dikhao anketa naujų krūties vėžio sąmoningumo video, kurie sako, kad krūties vėžio atvejų sumažėtų per pusę, jei tik moterys moka tiek pat dėmesio savo krūtinę, kaip vyrai.


"Negalima būti įsiskolinęs, neturi būti drovūs. Dviejų minučių trukmės bandymo namuose gali išgelbėti jūsų gyvybę" Leonė aiškina tuo savo trumpą filmą, kuris prasideda su klipais vyrų iš įvairių gyvenimo sričių bando bendrauti su tikslu moterys ir stengiasi išvengti jų žvilgsnį nuo slydimo žemyn.

"Šešiasdešimt procentų krūties vėžio atvejų Indijoje yra diagnozuojama trečiajame etape keturi. Savianalizės namuose reiškia ankstyvą diagnozavimą. Tai užtrunka dvi minutes," sako ji.

"Mes, moterys, turime žinoti mūsų kūno ir žinau, kad aptikimo yra geriau nei gydymas", Taapsee Pannu pareiškime. "Dvi minutes savitikros yra viskas, ko jums reikia padaryti! Kai komanda kreipėsi į mane su šia koncepcija, buvau visiškai už jį, nes noriu moterims ir vyrams reikia žinoti, kad krūties vėžys yra išgydomas, jei aptiktas ankstyvoje stadijoje", ji pridėta.


Vaizdo įrašus, kurie atrodo Sunny Leone ir Taapsee Pannu yra dalis didesnio serijos - su hashtag #DetectToDefeat - apie anksti aptikti krūties vėžio svarbą.


Kiti trumpametražiai filmai šios serijos - kai kurie iš jų, kurios turi skirtingus storylines tačiau pačias pagrindines žinutė - Star inkarą Shibani Dandekar, aktorės Priya Bapatand Divyanka Tripathi, dainininkas sunidhi Chauhan, politikas Shaina NC ir daug kitų garsenybių.

Ji laimėjo širdis su savo aktoriaus Elgtis Bolivudas ir dabar aktorė Sunny Leone ėmėsi naujo vaidmens savo karjeroje, sukant rašytojas. Leonė parašė knygą, pavadintą "Sweet Dreams", kurį sudaro 12 trumpų istorijų. Toliau Mastizaade "aktorė sako rašymo nebuvo dėl savo proto, bet ji turėjo tam tikrų idėjų, kurios išvyko neįrašytos.



"Rašymas nebuvo mano galvoje. Aš maniau apie skirtingų istorijų ir minčių Bėgant metams bet nieko tikrai, kad parašiau žemyn. Tai pirmas kartas, kai aš parašiau kažką panašaus į tai. Kai buvau jaunesnis turėjo dienoraštis Mano motina skaityti ją, ir kad buvo dienoraštyje pabaigos ", Leonė sakė Pti išskirtiniame interviu. Nustatyti Indijos aplinkoje, jos išgalvotas istorijas galios ir žaisti gydyti moteris, kaip seksualinė lygus vyrų, o taip pat kalbame apie pagrindinės susitikimams.


34-metų aktorė sako, kai leidykla, Juggernaut knygos, atėjo pas ją su raštu 12 trumpų erotinių istorijų idėja, ji paėmė jį kaip iššūkį ir baigė juos tris mėnesius trukmę. "Juggernaut atėjo pas mane ir pasiūlė 12 novelių idėją šio žanro.  Jis buvo asmeninis iššūkis man galėtų tai padaryti. Aš paėmė apie tris mėnesius rašyti juos. Istoriją," 7 E ", buvo labiausiai sunku, nes tai buvo pirmasis, "sakė ji.



"Taigi jis paėmė mane laiko išsiaiškinti rašymo stilių ... Kartais mes turėjome tiesiai patekti į tašką, nes ji yra trumpa istorija. Tai buvo sudėtingas, nes jūs nenorite žengti pirmyn, todėl staiga, kad skaitytojas praranda takelį "Leonė pridėta. Toliau Jism 2 "žvaigždė sako, kad į" Sweet Dreams "istorijas, šiuo metu laisvų išimtinai Juggernaut app, yra išgalvoti ir yra" nieko tokio, yra kilęs iš "jos gyvenime.


Nors pasakojimai kalbėti apie gundymo, Leonė užtikrinti, kad ji nekerta jokio liniją, kuri leistų skaitytojams, specialiai moterims, jaustis nepatogiai. "Parašiau šias istorijas, iš to, ką aš maniau moteris norėtų skaityti. Man tai buvo svarbu, kai kas nors jį skaityti, specialiai moterims, jie neturėtų šliaužioti ar pasakyti" tai yra per daug man dirbti ". Aš norėjau , kad ji būtų šiek tiek romantiška zonoje. " Istorijos bus išleistas kiekvieną naktį 10 val iki gegužės 3, o "Ragini MMS Kas 2" aktorė jaučiasi nervų, nes kelionė buvo "asmens". "Dabar, kad ketina išleisti, aš esu labai nervų." Be to, kad tai yra puikus būdas pasiekti, kad gerbėjai, tai buvo iššūkis pamatyti, jei aš galiu tai padaryti, nes jūs turite filmus ir dainas ateina vienas po kito, bet tai buvo asmeninis.Tikiuosi, kad jie patiks jį.

Su 4 milijonai pasekėjų apie Instagram, Sunny Leone turi tikra ventiliatorius po internete. Norėdami pridėti tai, Giedra naudoja paslaugą "Voxie skleisti jai pasiekti pločio socialinės žiniasklaidos. Asmenukių tema pavadinimu ant jos garsiausių Baby Doll dainas ir yra vadinamas "visų savo portretus pittal di tačiau voxie Sone di". Po Amitabhem bakchan ir Priyanka Chopra, sunnly yra šalia Celeb kuris užsiregistravote kalbėjimo asmenukė paslauga.


Aktorė jau kirto 10.000 mėgsta ir komentarus per vieną valandą. Ji parašė kalbantį-asmenukė, tad jai voxie - ant "Facebook" ir "Twitter" puslapyje, taip pat skatinti savo kreives. Po bakstelėję nuotrauką, Sunny Leone kalba visiškai viliojanti patosas "Mano mano voxie turi savo jausmus .. žinote, aš esu prieš kreivių .. Hahaha" gauna žaidžiamas.

Aktorė Sunny Leone, vegetaru, sako, kad jos gydytojas ją likti nuošalyje nuo alkoholio, pieno produktų ir aštrus maistas.
"(Aš esu) nėra gerai ir mano kraujas turi būti išvalytas nuo infekcijos ir yra per daug šilumos mano kūną," Giedra, 35, paskelbtas Twitter. "Taigi, aš gerti specialų blogas skonio arbata."
"Liūdna rytą Mano tradicinė kinų medicina gydytojas man pasakė - nėra kofeino, alkoholio, jokio pieno, jokių mėsos (aš daržovės sunkiausiai, kad viskas gerai) ir ne aštrus maistas. 
"Manau, tradicinės kinų medicinos ir spėju savo Dievo būdą pasakojo aš virsta veganų, be alkoholio ... Kofeinas ... Nieko toksinai", pridūrė ji.
Giedra paskutinį kartą matė filme "Beiimaan Love", rež Rajeev Chaudhari. Filmas taip pat rodoma Rajniesh Duggall. 
Draudimas porno Indijoje galėjo pakelti iš dalies, tačiau tai nereiškia, kad pornografija negali būti pakartotinai uždraudė mūsų šalyje. Po vyriausybė susitiko su sunkia kritika, jie panaikino draudimą dalies svetainėse, draudimas tuos, kurie rodo vaikų pornografija.
Bet prieš tai naujiena buvo pareigūnas, Bolivudo sexy sirena Sunny Leone padarė subtilus pastabą per savo tweets, ir tai buvo tiesiog per apt. Ji parašė nuotrauką su savo vyrelis Danielis Weber, kur jis dėvėjo Sando su "Seksas parduoda" parašyta per jį.
Du savo gamybos namus, kuri gamina suaugusių filmų. Sunny ex karjerą kaip porno žvaigždė yra daugiau ir jos Bolivudo karjera yra skrydžio režime. Ji nekalba viešai apie savo ankstesnį karjeros srityje, bet tikrai turi subtilų dar apt atsakymą pornografijos draudimą Indijoje!

Bolivudo aktorė Sunny Leone, kuris pradėjo savo nuosavą mobiliąją programą čia trečiadienį, sakė, kad ji būtų įdomu žiūrėti veikėjus Sonam Kapoor ir Ranveer Singh apie socialinės žiniasklaidos ir mobiliojo app.
Paklaustas, apie kuriuos aktorė turėtų turėti mobilųjį programą kaip vieną ji paleidimo, Giedra sakė: "Manau, kad Sonam Kapoor būtų įdomu žiūrėti, kaip ji išlaiko keliauja po įvairias šalis ir tyrinėti Tačiau aš sekti visus Bolivudo žvaigždžių socialinės žiniasklaidos. . "
"Kai jis ateina į veikėjų, manau Ranveer Singhas yra labai įdomus, jis yra pamišęs, jis yra įdomus! Jis turi gerą jausmą mados, o kartais jis vilki ekscentriškas komplektus per daug! Taigi, kad viskas bus linksmas," pridūrė jis , 
Aktorė, kuris pradėjo savo naują mobiliąją programą bendradarbiaujant su nowojorskim pradžia-up escapex sakė app yra vieno langelio visų savo gerbėjų, kurie gali tiesiogiai bendrauti su ja ir jos pasitikti. Tai atvers jai visame pasaulyje gerbėjų duris į savo socialinės žiniasklaidos rankenos - tai būtų "Facebook", "Instagram", "Twitter" ar "YouTube".
Giedra yra pirmasis Indijos sławna turėti tokią programą - escapex parengė White Label apps menininkų, tokių kaip Bob Marley, Wyclef Jean ir 35 kitų garsenybių.
Pabrėždamas, dėl socialinės žiniasklaidos įtaka yra veikėjų gyvenimą, Giedra sakė: "Kadangi mūsų galiojimo laikas yra maža, skirtingai Amitabhem Bachchan, Shah Rukh Khan, socialinė žiniasklaida yra vienas iš geriausių būdų sukurti ventiliatoriaus pasekėjų ir vienas gali parašyti savąją likimas ".
Paklaustas, ar buvo kokių nors specifikacijos pateiktos o bendradarbiauja su bendrove, ji sakė: "Taip, aš kontroliuoti visą informaciją, kuri išeis į mano gerbėjų ir ten turėtų būti ne bet koks kambarys vidaus ranting!"


Saulėtas Leonė 37 nuotrauka pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...