Free Money

Loading...

пятница, 2 декабря 2016 г.

Sunny Leone (37photo), Neha Singh BBC 100 ietekmīgāko sieviešu sarakstā


 Sunny Leone ir veikusi to uz  BBC 's 100 ietekmīgāko sieviešu. Tie ir atkal maisījums augsta profila un ietekmīgāko sieviešu skaitā uzņēmēju, inženieri, sportistu, biznesa sievietes, modes ikonas un mākslinieku.

Sunny, kas svin savu piekto gadu jubileju  Sports , sākās Indijas šovbiznesa piedaloties strīdīgs realitātes TV šovā "Bigg Boss", 2011. gadā.

Viņa devās uz zvaigzni Bollywood filmas, piemēram, "jism 2", "Jackpot" un "Ek Paheli Leela". Neatkarīgi no aktrise, sarakstā iekļauti arī četri Indijas nosaukumi - Gouri Chindarkar (Sāngli), Mallika Srinivasan (Chennai),  Neha Singh  (Mumbai) un Saalumarada Thimmakka (Karnataka) lasīt paziņojumu.

Chindarkar ir 20 gadus vecs dators inženierzinātņu studentu no Sangli, Maharashtra.Viņa ir viena no pirmajām bērnu Indijā pieredzi unikālu mācīšanās pieredzi tagad pazīstama kā "skolas Cloud".

Srinivasan, 57, ir izpilddirektors Traktori un lauksaimniecības tehniku un aprīkojumu Ltd. Viņa ir pazīstama kā "traktoru  karaliene " Indijas un ir kļuvusi viņas ģimenes uzņēmuma uz trešā lielākā traktora ražotājs pasaulē.

Singh ir 34 gadus vecais aktieris, rakstnieks, kurš nodibināja kustība, lai mudinātu sievietes staigāt pa ielām Mumbajā nepadoties uzmākšanos.


Thimmakka ir 105 gadus vecs environmentalist no Karnataka, kurš ir apstādīts vairāk nekā 8000 koku 80 gadiem, projektu, kas pirmo reizi sāka, atbildot uz sociālā izsmiekls, ka nav varējis bērnus. Viņa ir vecākā sieviete uz BBC 100 sieviešu sarakstā.

Daži no šī gada augsta līmeņa sieviešu ietver dziedātājs, dziesmu autors Alicia Keys;ASV zelta medaļu uzvarētāju vingrotājs Simone Biles un franču politiķa Rachida Dati.BBC 100 Sievietes sezona sākās pirmdien.


Bollywood aktrise Sunny Leone uzskata, ka, lai gan mediji un cilvēki neapstāsies gossiping par viņu, viņas jaunā mobilā lietotne palīdzēs izplatīt autentisku informāciju un veicināt tiešu mijiedarbību ar saviem faniem.


"Es domāju, ka mediji tiks tenkas par mani anyway, bet caur šo app, ko es varu darīt, ir filtrēt informāciju pirms došanās ārā publiskajā sfērā, tāpēc tie ir autentiski," Sunny teica.

Sākot viņas Sports brauciens ar filmu "jism 2", piecu gadu laikā, tad actressensured viņas redzamību filmu nozarei un rīkojās filmās, piemēram, "Jackpot", "Ragini MMS 2 ',' Ek Paheli Leela", "Kuch Kuch Locha Hai "un" One Night Stand ", nosaukt tikai dažas. Viņa arī autors e-grāmatu ar nosaukumu "Sweet Dreams".

Būdams pirmais Indijas slavenība, lai būtu mobilo lietotni un ievadot e-komercijas nozarē, kad jautāja, vai viņa vēlas autoram citu grāmatu, Sunny teica: "Godīgi sakot, es neesmu domājis daudz par to, es varētu vienkārši darīt, ka nākotne. man ir tik daudz ko sasniegt. Tieši tagad, es esmu apmierināts un laimīgs ar to, ka es esmu spējīgs darīt to, ko es gribēju darīt. tā kā es esmu aizņemts šaušana filmu ar nosaukumu "Tera Intezaar" režisors Raajeev Walia pretējā Arbaaz Khan, es esmu diezgan patērē to. "

Bollywood aktrise Sunny Leone, kas uzsāka savu mobilo lietotni trešdien, teica, ka viņa būtu ieinteresēti skatīties dalībniekus Sonam Kapoorand Ranveer Singh par sociālo mediju un mobilās lietotnes.

Vaicāts par to, kura actressshould ir mobilais app, par kādu viņa uzsākot, Sunny teica: "Es domāju, Sonam Kapoor būtu interesanti skatīties, kā viņa tur dodas uz dažādām valstīm un izpētīt Tomēr es ievērot visus Bollywood zvaigznes par sociālo mediju.. "

Foodpanda izglābj Sunny Leone, Gets Pārtikas Viņai


"Kad runa ir par dalībniekiem, es domāju Ranveer Singh ir ļoti interesants, viņš ir traks, viņš ir jautri! Viņam ir laba sajūtu modes un, pie reizes, viņš nēsā whacky tērpiem too! Tātad tas ir gonna būt interesants," viņa piebilda .
Sunny Leone dara to vēlreiz! Bijusī pieaugušo filmu zvaigzne ir pārspēja premjerministru Narēndra Modi un Salman Khan kļūt par visvairāk meklēja personība jau piekto gadu pēc kārtas Indijā, kā atklājās Yahoo! Indija.

Sunny Leone: Media būs vienalga tenkas par mani


Salman joprojām bija "Bigg Boss" nolaišanās top vietas uz visvairāk meklēja vīriešu slavenība no 2016. Otrs meklēja vīriešu celeb nebija citu Khan bet stand-up komiķis un TV personība Kapil Sharma, kurš seko Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan un Aamir Khan.


Ap Bipasha Basu kāzām līdz Karan Singh Grover buzz nodrošināta viņas pozīciju kā otro visvairāk meklētā sieviešu slavenība kamēr Deepika Padukonetook trešais slots, kam seko Katrina Kaif pie Nr.4.

Sunny Leone ir bezjēdzīgi modelis. lūdzu netērētu savu un mūsu laiku, drukājot viņas ziņas. mēs vismaz bothered par viņu. Tā vietā Prnt dažas vairāk par valstu attīstību, ko valdība. Ravindra


Katru gadu, Yahoo! Indija izdod savu "gada pārskata" sarakstā, kas atklāj cilvēkus, notikumus un stāstus, kas notverti uzmanību indiešu pēdējo 12 mēnešu laikā.

Pagājušās nakts epizode zāģis, Bollywood zvaigzne Sunny Leonemaking īpašu izskatu uz BIGG Boss 10. aktrise ieradās veikt īpašu nominācijas uzdevumu kur konkursanti bija jāveic vīrusu video un Sunny nācās spriest. Tomēr izskatās, ka viņa netika sagatavots neveiklā brīdi, kas bija nāk savu ceļu.

Pēc nominēšanas uzdevums kad Sunny darīja jautru aktivitāti, pamatojoties uz ikonu filmu Sholay, Manu Punjabi, kurš bija spēlē Veeru got veiktas prom akta laikā un aicināja Sunny Leone viņa "maal". Bani, kurš vēroja šo uzdevumu ar pārējiem housemates iebildis pret to sakot stop zvanot viņas maal. Tomēr Manu nekaunīgi turpinājās un faktiski cīnījās ar Banija. Viņš teica, lai viņa būtu kluss, un, ja Sunny ir problēma, viņa pati saku. Lai gan Sunny izskatījās sajukums, bet deva priekšroku ne atbildēt. Tas nebija viss, sieviešu konkursanti no šova Bani, Lopa un Nitibha tika novērota arī lambasting Om Swami lai pieskaras Sunny pienācīgi. Viņi arī brīdināja viņu piesargāties nākotnē.
 Atceros, kā Sunny Leone norādīja intervijā, ka Aamir Khan, iespējams, nekad vēlaties strādāt ar viņu? Close uz papēžiem intervijā, Aamir ieņēma pirmo soli, veidojot draudzību ar "Mastizaade" aktrise. Aktieris pat uzaicināja viņu uz Diwalibash ka viņš uzņēma šogad.



Tagad, ko var nosaukt par saldu žests draudzības Aamir ir aizdeva savu iedarbojas treneris, Prakash Bharadwaj uz aktrise. Apstiprinot jaunumus uz dienas, Sunny atklāja, kā viņa ir strādājusi ikdienas ar Aamir s treneris, aicinot trīt viņas darbojas prasmes.


Par uninitiated, Bharadwaj ir cieši saistīta ar Mr perfekcionists, jo "Rang De Basanti", un ir daļēji atbildīga par viņa ir tuvu perfektu Haryanvi dialektā savā gaidāmajā filmā, "Dangal". Viņš ir arī apmācīti Katrina Kaif un Priti Zinta starpā. Bharadwaj atklājās, ka viņš ir strādājis ar Sunny viņas Hindi runājošajām prasmes.

Deli: aktrises Sunny Leone un Taapsee Pannu zvaigzni digitālo mediju kanāls Aur Dikhao jauno krūts vēža apzināšanās video, kas saka, krūts vēža gadījumi varētu samazināt uz pusi, ja tikai sievietēm maksā tik daudz uzmanības savām krūtīm kā vīrieši.


"Vai nav neērti, nav jābūt kautrīgam. Divu minūšu testu mājās, var saglabāt savu dzīvi," Leone skaidro beigās viņas īsfilmu, kas sākas ar klipiem vīriešiem no dažādām dzīves jomās, mēģina sarunāties ar sievietes, un cīnās, lai novērstu savas gazes slīdēšanu uz leju.

"Sešdesmit procenti no krūts vēža gadījumu Indijā tiek diagnosticēta trešajā posmā un četri. Pašizziņa mājās nozīmē agrīnu atklāšanu. Tas aizņem divas minūtes," viņa saka.

"Mēs, sievietes ir jāapzinās mūsu ķermenī un zinu, ka atklāšana ir labāka nekā ārstēšana", Taapsee Pannu teikts paziņojumā. "Divas minūtes sevis tests ir viss, kas jums jādara! Kad komanda tuvojās man ar šo koncepciju, es biju absolūti up par to, jo es gribu sievietes un vīrieši ir jāapzinās, ka krūts vēzis ir ārstējama, ja atklāta agrīnā stadijā," viņa piebilda.


Video, kurā Sunny Leone un Taapsee Pannu šķiet, ir daļa no lielāka sērija - ar hashtag #DetectToDefeat - par to, cik svarīgi atklāt krūts vēzi agrīnā.


Pārējās īsfilmas sērijā - no kuriem daži, kuriem ir atšķirīgas storylines bet pašas ziņa - zvaigžņu enkuru Shibani Dandekar, aktrises Priya Bapatand Divyanka Tripathi, dziedātājs Sunidhi Chauhan, politiķa Shaina NC un daudzas citas slavenības.

Viņa ir uzvarējis sirdis ar viņas darbojas skopoties Sports un tagad aktrise Sunny Leone ir pieņēmusi jaunu lomu viņas karjerā, pagriežot rakstnieks. Leone ir uzrakstījis grāmatu ar nosaukumu "Sweet Dreams", kas ietver 12 stāstus. Ar "Mastizaade" aktrise saka rakstīšana nebija viņas prātu, bet viņa tomēr ir dažas idejas, kas gāja neierakstītas.



"Writing nebija manā prātā. Es domāju par dažādiem stāstiem un idejām visā gados, bet nekas īsti, ka es pierakstīju. Šī ir pirmā reize, kad es esmu uzrakstījis kaut kas līdzīgs šim. Kad es biju jaunāks, man bija dienasgrāmata, mana māte izlasīt, un ka bija beigām dienasgrāmatas, "Leone pastāstīja PTI ekskluzīvā intervijā. Noteikts Indijas vidē, viņas izdomāti stāsti par varas un spēlēt ārstēt sievietes kā seksuālu vienāds ar vīriešiem, bet arī runājot par pamata romantika.


34 gadus vecā aktrise saka, kad izdevniecība, Džagernauts grāmatas, nāca pie viņas ar ideju rakstot 12 īsus erotiska stāsti, viņa paņēma to kā izaicinājumu un gatavo tos ilgst trīs mēnešus. "Džagernauts nāca pie manis un ierosināja ideju par 12 stāstu šajā žanrā.  Tas bija personisku izaicinājumu, lai es varētu darīt. Paņēmu apmēram trīs mēneši, lai rakstītu šo. Stāstu," 7 E ", bija visvairāk grūti, jo tas bija pirmais, "viņa teica.



"Tātad tas aizveda mani laiks izdomāt rakstīšanas stils ... Dažreiz mums bija iegūt taisni līdz vietai, jo tas ir īss stāsts. Tas bija grūti, jo jūs nevēlaties, lai pārvietotos uz priekšu tik pēkšņi, ka lasītājs zaudē dziesmu "Leone piebilda. Par 'jism 2 "zvaigzne saka stāsti" Sweet Dreams ", šobrīd pieejams tikai par Džagernauts app, ir izdomāti un ir" nekas, kas ir atvasināts no "viņas dzīvi.


Kaut arī stāsti runā par vilinājums, Leone nodrošināts, ka viņa nešķērso nevienu līniju, kas ļautu lasītājiem, speciāli sievietēm, jūtas neērti. "Es rakstīju šos stāstus, no tā, ko es domāju, sieviete vēlētos lasīt. Man tas bija svarīgi, kāds ir to lasīt, speciāli sievietēm, viņi nedrīkst verdziskums vai teikt" tas ir pārāk daudz, lai es varētu rīkoties. "Es gribēju tā, ka atrodas nedaudz romantisku zonā. " Stāsti tiks atbrīvota katru nakti pie 10 PM līdz 3. maijam un par "Ragini MMS 2" aktrise jūtas nervozs, jo ceļojums ir "personas". "Tagad, ka tā gatavojas atbrīvot, es esmu ļoti nervozs."Papildus tam, ka tā ir lieliska iespēja, lai panāktu, lai faniem, tas bija izaicinājums, lai redzētu, vai es varu to darīt, jo jums ir filmas un dziesmas nāk viens pēc otra, bet tas bija personiski. Es ceru, ka tie bauda to.

Ar 4 miljoniem sekotāju par Instagram, Sunny Leone ir īsts ventilators pēc tiešsaistē.Lai pievienotu šo, Sunny izmanto pakalpojumu sauc Voxie izplatīties viņai sasniegt plaši par sociālo mediju. Pašbildes tēma ir nosaukts par viņas slaveno Baby Doll dziesmas un to sauc par "visu Pašbildes pittal di bet voxie sone di". Pēc Amitabh Bacchan un Priyanka Chopra, Sunnly ir nākamais celeb kurš pierakstīšanos uz runājošo pašbildēm pakalpojumu.


Aktrise jau šķērsojis 10.000 patīk un komentārus vienā stundā. Viņa ievietojis runā-pašbildēm, aicinot to voxie - uz viņas Facebook un čivināt lapā, kā arī, lai veicinātu viņas līknes. Pēc pieskaroties fotoattēlu, Sunny Leone runā pilnā vilinošu degsme "Mans mans voxie ir manas jūtas .. jūs zināt, es esmu priekšā līknes .. hahaha" izpaužas spēlēja.

Aktrise Sunny Leone, veģetārietis, saka viņas ārsts viņai stāstījis apturēt prom no alkohola, piena produktiem un pikantu pārtikas.
"(Es), nav labi, un manas Asinis ir jāattīra no infekcijas, un tur ir pārāk daudz siltuma manā ķermenī," Sunny, 35, publicēta čivināt. "Tāpēc es esmu dzeramo īpašu sliktu degustācija tēju."
"Sad rīts Mans tradicionālās ķīniešu medicīnas ārsts man stāstījis! - Nav kofeīna, ne alkoholu, ne piena, ne gaļas (es esmu Veg tā ka ir jauki) un nav pikantu pārtikas. 
"Es ticu tradicionālā ķīniešu medicīna, un es domāju, tā Dieva veids, kā stāsta mani, es esmu pārvēršas vegāns, nav alkohols ... Kofeīns ... Nav toksīni," viņa piebilda.
Sunny pēdējās redzams filmā "Beiimaan mīlestība", režisors Rajeev Chaudhari. Filma bija arī Rajniesh Duggall. 
Porn aizliegums Indijā varētu būt atcelts daļēji, bet tas nenozīmē, ka pornogrāfija nevar atkārtoti aizliegta mūsu valstī. Pēc tam, kad valdība tikās ar smagu kritiku, viņi atcēla aizliegumu daļēji vietnēs, lieguma tiem, kas parāda bērnu pornogrāfiju.
Bet pirms, ka ziņa bija amatpersona, Sports ir sexy sirēnas Sunny Leone bija veicis smalku piezīmi, izmantojot viņas tweets un tas bija pārāk apt. Viņa ievietojis attēlu ar viņas vīrs Daniel Weber, kur viņš valkāja Sando ar "Sex pārdod" rakstīts pār to.
Abi pieder ražošanas māja, kas ražo pieaugušo filmas. Sunny ex-karjera kā porno zvaigzne ir beidzies, un viņas Sports karjera ir lidojuma režīmā. Viņa nerunā publiski par savu iepriekšējo karjeras jomā, bet, protams, ir smalks vēl apt atbildi par porno aizliegumu Indijā!

Bollywood aktrise Sunny Leone, kas uzsāka savu mobilo lietotni šeit trešdien, teica, ka viņa būtu ieinteresēti skatīties dalībniekus Sonam Kapoor un Ranveer Singh par sociālo mediju un mobilās lietotnes.
Vaicāts par to, kura aktrise būtu mobilo lietotni, par kādu viņa uzsākot, Sunny teica: "Es domāju, Sonam Kapoor būtu interesanti skatīties, kā viņa tur dodas uz dažādām valstīm un izpētīt Tomēr es ievērot visus Bollywood zvaigznes par sociālo mediju. . "
"Kad runa ir par dalībniekiem, es domāju Ranveer Singh ir ļoti interesants, viņš ir traks, viņš ir jautri! Viņam ir laba sajūtu modes un, pie reizes, viņš nēsā whacky tērpiem too! Tātad tas ir gonna būt interesants," viņa piebilda . 
Aktrise, kas sāka savu jauno mobilo lietotni sadarbībā ar New York balstītas start-up escapex teica app ir vienas pieturas aģentūra visiem saviem faniem, kuri var tieši mijiedarbojas ar viņu un atbilst viņas. Tas atvērs durvis uz viņas pasaules faniem viņas sociālo mediju rokturiem - vai tas būtu Facebook, Instagram, Twitter vai YouTube.
Sunny ir pirmais-Indijas slavenība būt šāda app - escapex ir ražota balta etiķete progr māksliniekiem kā Bob Marley, Wyclef Jean un 35 citām slavenībām.
Uzsverot par ietekmi uz sociālo mediju par aktieru dzīvi, Sunny sacīja: "Tā kā mūsu glabāšanas laiks ir mazs, atšķirībā Amitabh Bachchan, Shah Ruhs Khan, sociālo mediju ir viens no labākajiem veidiem, lai varētu izveidot fanu sekotājiem un viens var rakstīt vienu pašu liktenis. "
Vaicāts, vai pastāv jebkādas specifikācijas dotas, bet sadarbojas ar uzņēmumu, viņa teica: "Jā, es kontrolēt visu informāciju, kas dosies, lai maniem faniem un tur nevajadzētu būt jebkurā telpā iekšējās ranting!"


Sunny Leone 37 foto pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...