Free Money

Loading...

пятница, 2 декабря 2016 г.

Sunny Leone (37photo), Neha Singh a la BBC llista de les 100 dones més influents


 Sunny Leone ha arribat a la  BBC 100 dones més influents 's. Ells són una vegada més una barreja d'alt perfil i dones influents, incloent empresaris, enginyers, esportistes, dones de negocis, icones de la moda i artistes.

Sunny, que està celebrant el seu cinquè aniversari a  Bollywood , s'inicià en el món de l'espectacle de l'Índia, en participar en el programa de televisió controvertit realitat "Bigg Boss" el 2011.

Es va convertir en un estel en les pel·lícules de Bollywood com "Jism 2 ',' Jackpot 'i' Ek Paheli Leela '. A part de l'actriu, la llista també inclou quatre noms indis - Gouri Chindarkar (Sangli), Mallika Srinivasan (Chennai),  Neha Singh  (Mumbai) i Saalumarada Thimmakka (Karnataka), va llegir un comunicat.

Chindarkar és un estudiant de 20 anys d'edat, l'enginyeria informàtica de Sangli, Maharashtra. Ella és un dels primers nens a l'Índia per experimentar una experiència d'aprenentatge única que ara es coneix com "Escola en el núvol '.

Srinivasan, de 57 anys, és el director general de Tractors i Maquinària Agrícola Ltd Ella és coneguda com la "Tractor  reina 'de l'Índia i ha crescut la seva empresa familiar en el tercer fabricant de tractors més gran al món.

Singh és un 34 anys d'edat, l'actor-escriptor que va fundar un moviment per encoratjar a les dones a caminar pels carrers de Mumbai a desafiar l'assetjament.


Thimmakka és un ecologista de 105 anys d'edat, de Karnataka que ha plantat més de 8.000 arbres en 80 anys, un projecte que va començar en resposta a la burla social tret capaç de tenir fills. Ella és la dona més vella en la llista de les 100 dones de la BBC.

Algunes de les dones d'alt perfil d'aquest any inclouen cantautora Alicia Keys; medalla d'or dels Estats Units guanyar gimnasta Simone Biles i polític francès Rachida Dati.temporada de 100 dones de la BBC va iniciar el dilluns.


L'actriu de Bollywood Sunny Leone creu que malgrat els mitjans de comunicació i la gent no s'aturaran xafarderies sobre ella, la seva nova aplicació mòbil ajudarà a difondre informació autèntica i facilitar la interacció directa amb els seus fans.


"Crec que els mitjans de comunicació van a xafarderies sobre mi de totes maneres, però a través d'aquesta aplicació, el que puc fer és filtrar la informació abans de sortir al domini públic, pel que són autèntics," Sunny dit.

A partir del seu viatge de Bollywood amb la pel·lícula 'Jism 2', dins dels cinc anys, el actressensured seva visibilitat a la indústria del cinema i va actuar en pel·lícules com 'Jackpot', 'Ragini MMS 2', 'Ek Paheli Leela', 'Kucha Kucha Locha Hai "i" One Night Stand ", per nomenar alguns. Ella també va ser autor d'un llibre electrònic anomenat 'Sweet Dreams'.

En ser la primera celebritat índia mai tenir una aplicació mòbil i entrar en la indústria del comerç electrònic, quan se li va preguntar si ella ho desitja l'autor d'un altre llibre, Sunny va dir: "Honestament, no he pensat molt en això, jo podria fer això en futur. tinc molt a aconseguir. en aquest moment, estic content i feliç amb el fet que sóc capaç de fer el que volia fer. Des que estic ocupat rodatge d'una pel·lícula anomenada 'Tera Intezaar' dirigida per Raajeev Walia oposada Arbaaz Khan, estic bastant consumeix en què ".

L'actriu de Bollywood Sunny Leone, que va llançar la seva pròpia aplicació mòbil dimecres, va dir que estaria interessat en veure actors Sonam Kapoorand Ranveer Singh en els mitjans socials i l'aplicació mòbil.

Se li va preguntar sobre el qual actressshould tenir una aplicació mòbil com el que s'està posant en marxa, Sunny va dir: "Crec que Sonam Kapoor seria interessant veure com es manté viatjant a diferents països i explorar No obstant això, segueixo a totes les estrelles de Bollywood en els mitjans socials .. "

Foodpanda rescata Sunny Leone, obté el menjar per a ella


"Quan es tracta d'actors, crec que Ranveer Singh és molt interessant, que està boig, que és divertit! Ell té un bon sentit de la moda i, de vegades, porta vestits estrafolaris també! Així que això va a ser entretingut", ha afegit .
Sunny Leone ho fa de nou! L'ex estrella de cinema per a adults li ha guanyat el primer ministre Narendra Modi i Salman Khan per convertir-se en el personatge més buscat per cinquè any consecutiu a l'Índia, segons el revelat per Yahoo !.

Sunny Leone: Mitjana de totes maneres xafarderies sobre mi


Salman va continuar sent el "Bigg Boss" aterrar el primer lloc dels més buscats de la celebritat masculina de 2016. La segona celebritat més buscats masculina no era una altra Khan, però el comediant i personalitat de la televisió Kapil Sharma, que és seguit per Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan i Aamir Khan.


El bullici al voltant de les noces de Bipasha Basu a Karan Singh Grover va assegurar la seva posició com la segona celebritat femenina més buscats, mentre que Deepika Padukonetook la tercera ranura, seguit per Katrina Kaif al número 4.

Sunny Leone és un model inútil. Per favor, no perdi el seu temps i el nostre imprimint les seves notícies. estem almenys preocupat per ella. En lloc PRNT una mica més sobre el desenvolupament dels països pel govern. Ravindra


Cada any, Yahoo! llança el seu 'Revisió de l'any' llista, que revela les persones, els esdeveniments i les històries que van capturar l'atenció dels indis en els últims 12 mesos.

Ahir a la nit de la serra episodi, l'estrella de Bollywood Sunny Leonemaking una aparició especial en Cap Bigg 10. L'actriu va arribar a realitzar una tasca especial de nominació en la qual els concursants es requereix per fer vídeos virals i Sunny havia de jutjar-ho. Sembla, però, que ella no estava preparada per a un moment incòmode que estava arribant a la seva manera.

Després de la tasca de nominació quan Sunny estava fent una activitat divertida basada en la pel·lícula icònica Sholay, Manu Punjabi, que estava jugant Veeru es va deixar portar durant l'acte i es diu Sunny Leone seva "Maal '. Bani, que estava observant la tasca amb la resta dels companys de casa es va oposar al fet que diu la parada cridant maal. No obstant això, Manu descaradament va continuar i, de fet, va lluitar amb Bani. Li va dir que callés i si Sunny té un problema que ella mateixa va a dir-li. Encara Sunny semblava molest, però van preferir no respondre. Això no va ser tot, els concursants femenines de la sèrie Bani, Lopa i Nitibha També es van observar lambasting OM Swami per tocar Sunny adequadament. També li van advertir que anés amb compte en el futur.
 Recordo com Sunny Leone havia declarat en una entrevista que Aamir Khan probablement mai vol treballar amb ella? De prop els passos d'aquesta entrevista, Aamir va donar el primer pas en la formació d'una amistat amb l'actriu del 'Mastizaade'. L'actor fins i tot la va convidar a la Diwalibash que va acollir aquest any.



Ara, en el que pot denominar-se com un gest dolç de l'amistat, Aamir ha prestat el seu professor d'actuació, Prakash Bharadwaj a l'actriu. Confirmant la notícia a un diari, Sunny va revelar com ella ha estat treballant tots els dies amb l'entrenador de Aamir amb l'objectiu de perfeccionar les seves habilitats d'actuació.


Per als no iniciats, Bharadwaj ha estat estretament associat amb el Sr. Perfeccionista ja que "Rang De Basanti 'i és en part responsable de la seva proximitat al perfecte dialecte Haryanvi en la seva pròxima pel·lícula,' Dangal '. També ha entrenat Katrina Kaif i Preity Zinta entre d'altres. Bharadwaj va revelar que ell ha estat treballant amb Sunny en les seves habilitats de parla hindi.

NOVA DELHI: Actrius Sunny Leone i Taapsee Pannu estrelles en els nous vídeos de conscienciació del càncer de mama canal de mitjans digitals Aur Dikhao, que diuen els casos de càncer de mama es reduiria a la meitat si només les dones paguen tanta atenció als seus pits com els homes.


"No s'avergonyeixi, no siguis tímid. Una d'assaig de dues minut a casa pot salvar la vida," Leone s'explica al final de la seva curta pel·lícula, que comença amb els clips dels homes de diferents àmbits de la vida intentant conversar amb les dones, i lluitant per evitar que les seves mirades es llisqui cap avall.

"El seixanta per cent dels casos de càncer de mama a l'Índia són diagnosticats en etapes tres i quatre. Acte-examen a casa vol dir que la detecció primerenca. Calen dos minuts," diu ella.

"Les dones hem de ser conscients del nostre cos i saber que la detecció és millor que curar", va dir Taapsee Pannu en un comunicat. "Dos minuts auto és tot el que ha de fer! Quan l'equip es va apropar a mi amb aquest concepte, estava absolutament compensa perquè vull que les dones i els homes de adonar-se que el càncer de mama és curable si es detecta en una etapa primerenca," ella afegit.


Els vídeos en què apareixen Sunny Leone i Taapsee Pannu són part d'una sèrie més àmplia - amb el hashtag #DetectToDefeat - sobre la importància de la detecció primerenca del càncer de mama.


Els altres curtmetratges de la sèrie - alguns dels quals que tenen històries diferents però el mateix missatge bàsic - estrella d'ancoratge Shibani Dandekar, les actrius Priya Bapatand Divyanka Tripathi, cantant Sunidhi Chauhan, polític Shaina Carolina del Nord, i moltes altres celebritats.

Ella ha guanyat els cors amb el seu pas com a actriu a Bollywood i ara actriu Sunny Leone ha assumit un nou paper en la seva carrera, girant un escriptor. Leone ha escrit un llibre titulat 'Sweet Dreams', que inclou 12 contes. L'actriu de 'Mastizaade' diu l'escriptura no estava en la seva ment, però ella tenia certes idees, que no van ser registrades.



"L'escriptura no estava en la meva ment. Vaig pensar en diferents històries i idees al llarg dels anys, però res realment que vaig escriure. Aquesta és la primera vegada que he escrit alguna cosa com això. Quan era més jove que tenia un diari, la meva mare llegir, i que era el final de l'agenda ", va dir a PTI Leone en una entrevista exclusiva.Situat en un entorn índia, les seves històries de ficció de poder i les dones juguen a tractar com sexuals és igual als homes alhora que parla sobre el romanç subjacent.


El de 34 anys d'edat, l'actriu diu que quan l'editorial, els llibres Juggernaut, s'hi va acostar amb la idea d'escriure 12 històries eròtiques curtes, ho va prendre com un repte i els va acabar en un lapse de tres mesos. "Juggernaut va venir i em va proposar la idea de 12 contes en aquest gènere.  Era un repte personal per mi per poder fer-ho. Em va prendre al voltant de tres mesos per escriure aquests. La història, '7 E', va ser el més difícil a causa de que va ser el primer ", va dir.



"Així que em va prendre temps per esbrinar l'estil d'escriptura ... A vegades ens vam haver d'anar directament al gra, ja que és una història curta. Això va ser un repte, ja que no vol avançar de manera tan abrupta que un lector perd la pista , "va afegir Leone. L'estrella de 'Jism 2' diu que les històries a 'Sweet Dreams', actualment disponibles exclusivament en l'aplicació Juggernaut, són ficticis i tenen "res que es deriva de" la seva vida.


Tot i que les històries parlen de seducció, Lleona es va assegurar que no creua cap línia del que faria que els lectors, especialment les dones, se senten incòmodes. "Vaig escriure aquestes històries, a partir del que pensava que una dona li agradaria llegir. Per a mi era important quan algú ho està llegint, especialment les dones, no han encongir o dir 'que és massa per a mi de manejar'. Volia que sigui a la zona lleugerament romàntica ". Les històries seran alliberats cada nit a les 10 pm fins a les 3 de maig i l'actriu 'Ragini MMS 2' se sent nerviós perquè el viatge ha estat "personal"."Ara que va a alliberar, estic molt nerviós". A més del fet que és una gran avinguda per arribar als aficionats, que era un desafiament per veure si jo puc fer-ho, perquè hi ha pel·lícules i cançons que vénen un darrere l'altre, però això era personal. Espero que ho gaudeixin.

Amb 4 milions de seguidors a Instagram, Sunny Leone té un veritable fan següents en línia. Per afegir a això, Sunny està utilitzant un servei anomenat Voxie s'estengui a assolir àmplia en els mitjans socials. El tema es titula autofoto de les seves famoses cançons canell i es diu "tot vaig autofotos pittal però Voxie sone di". Després de Amitabh Bacchan i Priyanka Chopra, Sunnly és la següent celebritat que signa fins al servei autofoto parlant.


L'actriu ja ha creuat 10.000 gustos i comentaris en una hora. Ella va publicar una autofoto parlant, cridant-1 Voxie - a la seva pàgina de Facebook i Twitter, així promoure les seves corbes. En tocar-les, Sunny Leone parla íntegrament fervor seductora "El meu Voxie meu compte els meus sentiments .. vostè sap que estic per davant de les corbes .. jajaja" es juga.

L'actriu Sunny Leone, vegetarià, diu que el seu metge li ha dit a mantenir-se allunyat de l'alcohol, els productes lactis i el menjar picant.
"(Estic) no està bé i la meva sang necessita ser purificat de la infecció i hi ha massa calor al meu cos," Sunny, 35, publicat a Twitter. "Així que estic bevent te dolent degustació especial."
"Demà trist meu metge de medicina tradicional xinesa m'ha dit - sense cafeïna, sense alcohol, sense làctics, sense carn (estic verdures de manera que està molt bé) i no hi ha menjar picant. 
"Crec en la medicina tradicional xinesa i suposo manera de mi M'estic convertint en un vegà de dir-li al seu Déu, res d'alcohol ... La cafeïna ... No hi ha toxines", ha afegit.
Sunny va ser vist per última vegada en la pel·lícula "Amor Beiimaan", dirigida per Rajeev Chaudhari. La pel·lícula també va comptar amb Rajniesh Duggall. 
La prohibició de la pornografia a l'Índia podria haver estat aixecat parcialment, però això no vol dir que la pornografia no pot ser re-prohibit al nostre país. Després que el govern es va reunir amb crítiques severes, que han aixecat la prohibició parcial en els llocs web, llevat de les que mostren pornografia infantil.
Però abans que la notícia es va fer oficial, sirena sexy de Bollywood Sunny Leone havien fet una subtil observació a través dels seus tweets i que era massa encertada.Ella va publicar una foto amb el seu marit Daniel Weber, en la qual portava una passant amb "el sexe ven" escrit sobre ell.
Els dos propietaris d'una casa de producció que produeix pel·lícules per a adults.Sunny ex carrera com a estrella de la pornografia és una i la seva carrera de Bollywood està en mode avió. Ella no parlar en públic sobre el seu camp de la cursa anterior, però sens dubte té una resposta subtil però apte per a la prohibició de la pornografia a l'Índia!

L'actriu de Bollywood Sunny Leone, que va llançar la seva pròpia aplicació mòbil aquí el dimecres, va dir que estaria interessat en veure els actors Sonam Kapoor i Ranveer Singh en els mitjans socials i l'aplicació mòbil.
Se li va preguntar sobre el qual l'actriu ha de tenir una aplicació mòbil com el que s'està posant en marxa, Sunny va dir: "Crec que Sonam Kapoor seria interessant veure com es manté viatjant a diferents països i explorar No obstant això, segueixo a totes les estrelles de Bollywood en els mitjans socials. ".
"Quan es tracta d'actors, crec que Ranveer Singh és molt interessant, que està boig, que és divertit! Ell té un bon sentit de la moda i, de vegades, porta vestits estrafolaris també! Així que això va a ser entretingut", ha afegit . 
L'actriu que va llançar la seva nova aplicació mòbil en col·laboració amb escapex posada en marxa amb seu a Nova York va dir que l'aplicació és una finestreta única per totes les seves fans que poden interactuar directament amb ella i conèixer-la.S'obre la porta per als seus fans de tot el món a les nanses de mitjans socials - ja sigui Facebook, Instagram, Twitter o YouTube.
Sunny és la primera celebritat en constant índia de tenir aquest tipus d'aplicació - escapex s'ha produït aplicacions de marca blanca per artistes com Bob Marley, Wyclef Jean i altres 35 celebritats.
Fent èmfasi en l'impacte dels mitjans socials en una vida actors, Sunny va dir: "A mesura que la nostra vida de lleixa és petit, a diferència de Amitabh Bachchan, Shahrukh Khan, els mitjans de comunicació social és una de les millors maneres de construir seguidors de ventilador i un pot escriure la pròpia destí ".
Van preguntar si hi havia algun especificacions donades alhora que col·laboren amb la companyia, va dir: "Sí, vaig a controlar tota la informació que sortirà als meus fans i no ha d'haver cap espai per malparlar interna!"


Sunny Leone 37 foto pic Sunny Leone

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...